2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ibsen Photonics A/S
Supply Chain Planner

Ibsen Photonics A/S, Farum

I en nyoprettet stilling vil du indgå som en del af virksomhedens supply chain, hvor du vil fungere som bindeled mellem salg, produktionsledelse og supply chain, med ansvar for at sikre vi har afstemt kundeordrer versus produktionsplan i forhold til kapacitet og råvarer på kort og lang sigt.

Vi er ydmyge i forhold til, at vores processer godt kan blive endnu mere kundedrevne, så med den rigtige erfaring kan du få stor indflydelse på området.

Dine ansvarsområder vil blandt andet omfatte:

  • Sikre at salgs-ordrer, -forecast og -forespørgsler bliver ekspederet hurtigst muligt og omsættes til optimale produktionsordrer i vores systemer
  • Generel opfølgning og sikring af, at indkomne råvarer matcher planlagte produktionsordrer
  • Analyser af kapacitetsbelægning, både maskiner og personel, og budgettering af fremtidig kapacitet baseret på kunders behov på langt sigt
Ibsen Photonics A/S
Adecco.dkTekniker til dag- eller aftenhold

Adecco.dk søger for Grundfos A/S i Farum

Kunne du tænke dig at stå for den tekniske vedligeholdelse og rapportering i en højt avanceret produktion med højsensitive produkter? Lyder arbejdsopgaver som koordinering, fejlfinding og rapportering som lige noget for dig, og trives du med at være en daglig del af driften, samtidig med at du har det tekniske ansvar?

En del af dit arbejde vil udføres i renrums områder i fuld dragt, under kontrollerede temperaturer og gult lys. Samtidig vil du have ansvaret for opfølgning og indkøb til virksomhedens lager.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver bl.a. være:

  • Servicering af produktionen (heriblandt vedligeholdelse, reparation og forbedring af produktionsudstyr)
  • Vedligeholdelse og test af generatorer
  • Forhandling med leverandører angående kvalitetssikrede reservedele