22 job matcher din søgning 22 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 22 resultater.
Deloitte
Kickstart din karriere som audit graduate i Aalborg, Aarhus, Odense, Kolding, Silkeborg eller Esbjerg

Deloitte

Stræber du efter at udvikle revisionsområdet, og ønsker du at gøre en forskel i en dynamisk og inkluderende kultur grundlagt på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så send os din ansøgning om at blive en del af Deloittes Audit & Assurance Graduate Programme med start i august 2021 og få udlevet din passion.

Deloitte

Vi kalder vores Audit & Assurance Graduate Programme for The ChangeMaker Programme. Det er et 2-årigt fuldtidsprogram, der giver dig mulighed for at få praktisk erfaring fra første dag inden for revisionsområdet, samtidig med at du fortsætter din uddannelse.

For at sikre, at du oplever succes og får mulighed for at nå dit fulde potentiale, kommer du blandt andet til at deltage i et internt undervisningsforløb, der vil ruste dig til at anvende, forbedre og udfordre den måde, vi tænker og foretager revision på, så vi sammen kan skabe værdi for vores kunder.

Deloitte
Deloitte
Kickstart din karriere som audit trainee i Aalborg, Aarhus, Odense, Kolding, Silkeborg eller Esbjerg

Deloitte

Stræber du efter at udvikle revisionsområdet, og ønsker du at gøre en forskel i en dynamisk og inkluderende kultur grundlagt på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så send os din ansøgning om at blive en del af Deloittes Audit & Assurance Graduate Programme med start i august 2021 og få udlevet din passion. Valget er dit!

Deloitte

Vi kalder vores Audit & Assurance Graduate Programme for The ChangeMaker Programme. Det er et 2-årigt fuldtidsprogram, der giver dig mulighed for at få praktisk erfaring fra første dag inden for revisionsområdet med mulighed for samtidig at fortsætte dine studier.

Vi dyrker en kultur, hvor du opmuntres til at tage ansvar og lede på netop dit udviklingsniveau. Din faglige og personlige udvikling vil være i fokus, og du vil blive tildelt en coach, som vil hjælpe dig med at møde og overvinde udfordringer og nå dine karrieremål.

Deloitte
Sydbank
Erhvervsspecialist

Sydbank, Aabenraa

Motiveres du af at arbejde med kunder, tal, regnskaber og kredit? Er du samtidig omhyggelig og har fokus på kvalitet? Så er du måske vores kommende kollega i Sydbanks Områdehovedkontor Erhverv i Aabenraa.

Vi tilbyder et job, hvor du får muligheden for at videreudvikle dine kompetencer inden for ovennævnte områder. I jobbet vil du få en bred kontaktflade til kolleger i rådgivningsfunktioner i Område Sønderjylland og til de øvrige kolleger i Sydbank.

Erhverv i Område Sønderjylland har i øjeblikket 23 medarbejdere, og vi arbejder med alle former for erhvervskunder. Du sikrer, at kreditindstillinger, kundepræsentationer og dokumenter udarbejdes på et kvalitativt højt niveau, jf. bankens regler og forretningsgange. Opgaverne løses i tæt samarbejde med Område Sønderjyllands seniorerhvervsrådgivere.

Sydbank
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Topdanmark
Afdelingsleder til Salg & Service Erhverv - Vejle

Topdanmark Forsikring og Pension

Kan du skabe fantastiske kundeoplevelser gennem salg og service, motivere dit team igennem forandringer og have fokus på medarbejdertrivsel? Så bliv en del af Kundeservice i Topdanmark.

Opgaverne er komplekse og udfordrende, og de skal løses med kvalitet for at vores kunder får den gode kundeoplevelse, som vi ønsker at give dem. Dit fokus skal være på at motivere dit team igennem mange forandringer for derigennem at drifte stabilt og effektivt. Samtidig skal du – med udgangspunkt i kunden - se muligheder for at effektivisere processerne.

Topdanmark Forsikring og Pension
Topdanmark
Partnerchef til Topdanmark Liv

Topdanmark Forsikring og Pension

Som partnerchef i Topdanmark Liv bliver du en del af et team på tre partnerchefer med reference til salgsdirektøren i Topdanmark Liv.

Du har det kommercielle ansvar og den daglige kontakt i kommercielle anliggender med de samarbejdspartnere, mæglere og agenter som Liv samarbejder med. Som partnerchef har du både kontakten med ledelsen i de samarbejdende huse samt deres kundevendte og tekniske medarbejdere.

Din opgave og rolle er at skabe resultater igennem dine samarbejdspartnere. I princippet som en salgschef, blot uden af have ledelsesretten over din salgsorganisation.

Topdanmark Forsikring og Pension
BankdataKonsulent til kunde- og betalingsområdet

Bankdata, Frederica

Har du erfaring med basis og betalingsløsninger, og vil du bygge videre på din faglige ekspertise i en af Danmarks største IT-virksomheder inden for finanssektoren?

Som konsulent i Bankdata yder du en vigtig service for og support til andre specialister i branchen og træder ind i en hverdag, der hele tiden byder på nye faglige udfordringer.

Som en del af en supportfunktion går din dag helt konkret med at yde service omkring vores basis- og betalingsområde. Du er sammen med resten af teamet tovholder på dine sager, og når en kunde henvender sig med et spørgsmål, en fejl eller en anden type udfordring, er du klar til hurtigt og præcist at spore dig ind på problemstillingen og finde frem til en løsning.

Sydbank
Privatrådgiver

Sydbank, Tønder

Er det kunderelationer og god rådgivning, der driver dig, så får du her rige muligheder for at vise selvstændigt initiativ, udvikle dig og skabe den karriere, du ønsker.

Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig rådgiver, der kan skabe tætte relationer og en høj kundetilfredshed. Det gør du ved at levere nærværende og proaktiv rådgivning med forståelse for den enkelte kundes situation og aktuelle behov. Du gør en forskel for vores kunder – helt enkelt og ordentligt. Dine primære opgaver bliver at:

  • have ansvaret for egen kundeportefølje via en struktureret og proaktiv indsats
  • præsentere kunder for nye muligheder som fx låneomlægninger eller investering
Sydbank
Sydbank
'Erhvervsrådgiver til Sydbank i Varde

Sydbank

Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet?

Vi søger en dygtig og udadvendt erhvervsrådgiver, som brænder for at skabe gode kundeoplevelser via dygtig rådgivning. Som erhvervsrådgiver får du din egen kundeportefølje af mellemstore erhvervskunder, og du bliver kundernes sparringspartner.

Som erhvervsrådgiver skal du levere strategiske og behovsorienterede løsninger og via dit engagement være med til at styrke Sydbanks position, som en stærk erhvervsbank i Varde.

Du vil referere til filialdirektøren, og du bliver en del af et stærkt team inden for både Privat og Erhverv. Vi arbejder og leverer på et højt niveau og udvikler kontinuerligt filialen, hinanden og den måde, vi arbejder på.

Sydbank
Unique Human Capital
Reporting & Business Analyst

Unique Human Capital recruiting on behalf of Frontmatec in Kolding

– in an international private equity owned company.

As Reporting & Business Analyst at Frontmatec you will have your seat at the table when business reviews for all companies in the group are performed. The Reporting & Business Analyst is responsible for timely delivery of high-quality and professional decision-making information, presentations and analyses to Executive Management and the Board of Directors.

The Reporting & Business Analyst’s main responsibility will be to support the business with reporting on business performance, KPIs, Customer project, R&D activities etc. The candidate will provide financial and non-financial input and support both the Executive Management, the Board of Directors, Finance Directors and Vice Presidents globally in decision-making. Subsequently, the candidate will become involved in strategy, budgeting and forecasting.

ATP
Kunderådgivere til international sagsbehandling og kunderådgivning

ATP, Haderslev

Vil du behandle sager og træffe afgørelser for udenlandske arbejdstagere i Danmark og danskere, der arbejder i udlandet? Og kan du vejlede på skrift og over telefonen?

I ATP i Haderslev søger vi nu 2 kunderådgivere, der vil bidrage til at løfte opgaven med at sikre borgere deres sociale rettigheder. Vi er på udkig efter dig, der kan træffe beslutninger, er fleksibel, serviceminded og formår at prioritere i en travl hverdag.

Desuden har du lyst til at:

  • arbejde med skriftlig sagsbehandling og telefonisk vejledning af borgere og virksomheder
  • varetage kontakten til udenlandske myndigheder
ATP
KIRKBI A/SSenior Investment Manager, Renewables

KIRKBI A/S, Copenhagen or Billund

KIRKBI A/S is following an ambitious Renewables investment strategy and hereby support the LEGO Group’s commitment to balance global consumption of energy with renewable energy, while at the same time delivering attractive long-term returns.

Our renewables strategy target investments in solar, onshore wind and offshore wind, Energy Storage and Power-to-X. Since 2012, investments into renewable energy have developed into a solid long-term business case, which is fully aligned with our sustainability as well as our financial ambitions. Therefore, KIRKBI has increased it’s focus on renewable energy investments.

As a Senior Investment Manager you will be engaged in identifying investment opportunities and participate in all aspects of the investment process focusing on Renewables. You will have a key role in the process from financial modelling to supporting and influencing the decision making.

Gjensidige Forsikring
Assurandør - deltidslandbrug Jylland og Fyn

Gjensidige Forsikring

Vil du være en del af en spændende udvikling i Gjensidige Forsikring.

Gjensidige søger assurandører til deltidslandbrugssegmentet, hvor opgaven vil bestå i opsøgende salg overfor private kunder, der bor på en ejendom på landet (fritids- og deltidslandbrug).

Gjensidige Forsikring

Som assurandør på dette spændende segment, har du primært ansvaret for planlægning og udførelse af opsøgende salg overfor nye kunder, samt servicering af eksisterende kunder, i samarbejde med vores kundecenter.

Vi tilbyder dig en ny spændende stilling i en nordisk koncern, hvor du kan forvente masser af udfordringer krydret med muligheder for selv at præge dagligdagen. Vi har attraktive personaleforhold, og vi sætter samarbejdet og respekten for hinanden højt.

Gjensidige Forsikring
Sydbank
Forretningsudvikler til Sydbank Erhverv

Sydbank, Aabenraa

Er du analytisk, nyskabende og kommunikativt stærk? Og har du erfaring med finansielle værktøjer og produkter til erhvervskunder? Så er du måske vores nye kollega i Sydbank Erhverv.

I dette job får du en unik mulighed for at gøre en forskel inden for erhvervsområdet i Danmarks 4. største erhvervsbank. Din særlige rolle vil være at udvikle og implementere produkter, værktøjer og koncepter, som kan hjælpe bankens erhvervsrådgivere med at give enestående kundeoplevelser til Sydbanks erhvervskunder.

Dine opgaver bliver at:

  • Udvikle, implementere og drifte værktøjer, koncepter og produkter indenfor Erhverv
  • Samarbejde med og være i tæt dialog med bankens erhvervsrådgivere
Sydbank
BankdataProceskonsulent til continuous improvement og digitalisering

Bankdata, Fredericia/Silkeborg

Vil du udvikle din karriere hos en af Danmarks mest attraktive arbejdspladser inden for agilitet og procesoptimering?

Har du ambitionerne, så giver vi dig her muligheden for at få en høj læringskurve og ansvar for at afdække og løfte processer, der gør en forskel i dine kollegers hverdag – og udvikler din viden og dine kompetenceområder.

Du kan læse meget mere ved at klikke lige her.

Den Jyske Sparekasse
Landbrugsrådgiver søges

Den Jyske Sparekasse, Sdr. Omme og/eller Skals

Vi søger nu en erfaren landbrugsrådgiver til at styrke vores Landbrugscenter med arbejdssted i enten Sdr. Omme og/eller Skals. Du vil blive en del af en dedikeret gruppe af medarbejdere, der arbejder passioneret med at skabe gode vilkår og løsninger for sparekassens største og mest komplekse landbrugskunder. Vi mødes både på kontoret og ude hos kunderne, og fleksibiliteten er høj i forhold til selv at planlægge arbejdsdagen og opgaverne.

Som landbrugsrådgiver vil du blive ansvarlig for en bestående portefølje af større landbrugskunder, og derigennem få ansvar for den direkte kundekontakt; med kreditstyringen, rådgivning og salg som nøgleord. Sparekassen bygger på værdiord som professionalisme og handlekraft, og disse kommer i særdeleshed til udtryk i den komplekse og meget ansvarsfulde rolle som landbrugsrådgiver.

Den Jyske Sparekasse
Sydbank
Strategikonsulent

Sydbank, Aabenraa

I dette job får du en hverdag tæt på Sydbanks direktion og de projekter, der gør Sydbank til en stærkere bank. Her er ambitionsniveauet højt, og vi har derfor forventninger til din selv-stændighed, proaktivitet og ansvarlighed.

Som strategikonsulent skal du gennemføre interne og eksterne analyser - såvel kvalitative som kvantitative - og med fokus på at levere indsigt og viden, der kan danne grundlag for faktabaserede beslutninger. Med udgangspunkt i konkrete projekter skal du selvstændigt forme dine løsningsoplæg og tilvejebringe den nødvendige information til dine analyser.

Du evner at omsætte dine analyser og anbefalinger til letforståelige beslutningsgrundlag, der kan kommunikeres til direktionen. Det falder dig derfor naturligt at udarbejde ledelsesmaterialer af høj kvalitet, hvad enten det er i notatform eller i præsentationer.

Sydbank
Sydbank
Byggerådgiver til Sydbank Direkte i Vejle

Sydbank

Brænder du også for at give unikke kundeoplevelser?

Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig byggerådgiver, der kan tilføre kunden viden, der skaber høj kundetilfredshed. Det gør du ved at levere nærværende og proaktiv rådgivning med forståelse for den enkelte kundes projekt. Du gør en forskel for vores kunder – helt enkelt og ordentligt.

Dine primære opgaver bliver at:

  • sikre kunden er klædt godt på, så kunden undgår faldgruber undervejs
  • rådgive kunden om vigtige forhold og de aktører kunden kan møde i forløbet
  • følge kunden godt til mål med finansieringen og projektet fra start til slut med de ændringer, der sker undervejs
Sydbank
Den Jyske Sparekasse
God til kunder og omstillingsparat - Er det dig vi leder efter som vores nye servicerådgiver?

Den Jyske Sparekasse, Jelling

Brænder du for kundeservice, er du imødekommende, har du smil i stemmen og en baggrund i den finansielle sektor?

Vi søger en dygtig kollega til vores servicecenter, hvor du vil blive sparekassens stemme udadtil, og hvor service og den gode kundeoplevelse er i højsædet.

Servicecenteret er under opbygning og dine opgaver vil bestå i at besvare kundehenvendelser på telefon og digitalt. Din fornemmeste opgave bliver at sikre, at alle kunder oplever et højt serviceniveau, så de får en positiv og nærværende oplevelse – hver gang.

Den Jyske Sparekasse
Erhvervskunderådgiver til Aabenraa afdeling
Da en af vores medarbejdere har søgt nye udfordringer, søger vi en kompe- tent erhvervskunderådgiver, som vil være med til at...
Kreditbanken A/S, Aabenraa
Jobindex