48 job matcher din søgning 48 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 48 resultater.
Danfoss Power SolutionsProcurement Controller (ID 20613BR)

Danfoss Power Solutions, Nordborg

Danfoss Power Solutions is looking for a Procurement Controller to be responsible for providing performance reporting, analysis and statistical support to Procurement Director and the team covering a portfolio of procurement projects and activities. Fundamental to the role is the ability to link procurement activities to demonstrable and future financial impact.

Responsibilities include statistical analysis of data from SAP, BIW, and other data portals as well as monitoring progress against plan and providing clear, consolidated overviews. You will become part of a global Controlling and Business Support team, where your key tasks will be:

 • Data analysis and interpretation.
 • Reporting and Presentations
 • Acts as facilitator and consultant.
Sydbank
Foreningsrådgiver til Sydbank Direkte Service i Vejle

Sydbank

Vi kan tilbyde dig, at du kan arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet. I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt. Vi tror, at det er en af årsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere i branchen.

Du får et spændende og varieret job, hvor kundevendte og værdiskabende opgaver prioriteres højt i et miljø, hvor høj medarbejder- og kundetilfredshed er meget vigtig.

Vi har en åben og inspirerende arbejdsform, i et miljø, der er karakteriseret ved frihed under ansvar, højt til loftet og plads til et godt grin. Sydbank er en organisation med et højt kvalitets- og ambitionsniveau samt gode udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt.

Sydbank
Den Jyske Sparekasse
Privatrådgiver til Vejle

Den Jyske Sparekasse

Den Jyske Sparekasse i Vejle ønsker at fortsætte de gode takter og søger derfor en privatrådgiver til en fuld kundeportefølje af privatkunder.

Jobbet vil bestå af rådgivning af egen portefølje af privatkunder, herunder rådgivning inden for bolig, pension, investering og forsikring samt ansvar for kreditgivning til porteføljens kunder. Samtidig vil du blive en del af det opsøgende salg og de udadvendte aktiviteter i filialen.

Vi tilbyder en spændende stilling med mange muligheder, hvor samarbejde, drive og godt kollegialt sammenhold er nøgleord. Du vil selvstændigt kunne planlægge dit arbejde, men samtidig også have tæt adgang til sparring med de øvrige fagligt kompetente kolleger både i filialen og i organisationen.

Den Jyske Sparekasse
Leasing Fyn Bank A/SFinansieringskonsulent

Leasing Fyn Bank A/S

Til landbrugs- og entrepremørkunder i Syd- og Sønderjylland

Leasing Fyn søger en medarbejder til jobbet som finansieringskonsulent for landbrugs- og entreprenørkunder i Syd- og Sønderjylland. Som finansieringskonsulent bliver dine opgaver salg, forhandling og kreditvurdering.

Kundekontakten vil både omfatte leasingtagerne og de forhandlere, som benytter Leasing Fyn som finansel samarbejdspartner i deres daglige salgsarbejde. Du forhandler selv med kunderne og træffer mange beslutninger – mod til gengæld at stå til ansvar for resultaterne i et selvstændigt porteføljeregnskab.

Jobbet vil både indebære pleje af en bestående portefølje af kunder i området samt udvikling ved tilgang af nye. Det daglige arbejde vil ske med udgangspunkt fra hjemmekontor på din private adresse, hvorfra du vil få adgang til virksomhedens netværk.

BRODAL Search & SelectionKunderådgiver

BRODAL Search & Selection søger for Frøs Sparekasse i Aabenraa

Kan du skabe unikke kundeoplevelser? Og brænder du for at levere finansielle helhedsløsninger til privatkunder?

Som kunderådgiver i Frøs Sparekasse bliver det dit ansvar i høj grad at rådgive kunderne inden for sparekassens forretningsområder, hvor især boligfinansiering fylder meget. Dette skyldes i høj grad vores fokus på at skabe vækst og udvikling i Syd- og Sønderjylland. Her har vi blandt andet med succes lanceret vores nul-procent boliglån til boligkøbere.

Så vil du være en del af et engageret og resultatorienteret team, og vil du arbejde med tilfredse kunder, så er det her måske jobbet?

Alm. Brand
Erhvervsassurandører/salgstalenter til vores landsdækkende centre

Alm. Brand

Elsker du at sælge, og overlader du gerne den løbende kundeservice til dygtige kolleger?

Dit job handler om at sælge og kun til nye erhvervskunder, som du selv opdyrker. Så snart du har færdiggjort salgsprocessen, overlader du den videre kundepleje til dine kolleger i Kundeservice. Du skal altså ikke spilde din tid på at pleje en portefølje. Du skal bare gøre det, du er bedst til.

Du skal:

 • Identificere mulige emner – erhvervskunder med 0-15 ansatte i dit område
 • Booke møder med fokus på forsikringer
 • Afvikle møder hvor du behovsafdækker, rådgiver og lukker salget på mødet
Danske BankProaktive og kundeorienterede erhvervssupportere til Erhvervssupport i Aarhus og Kolding

Danske Bank

Vil du være med til at sikre, at Danske Bank lever op til vores mål om at være kundernes Most Trusted Advisor? Vil du have en udadvendt funktion i erhvervssupport, hvor du hjælper såvel kunder som kolleger?

Som en del af teamet i Aarhus & Kolding, får du en dagligdag i nogle af Danske Banks nybyggede finanshuse, hvilket kan mærkes i hverdagen. Finanshusene er præget af en god dynamik, hvor du kommer til at være tæt på alle specialisterne. Det gør, at der er rig mulighed for at få og give kompetent sparring, som du bruger i dit daglige arbejde med kunder og kolleger.

Du er ansvarlig for at hjælpe både kunde og kolleger, og du brænder for og har fokus på at give de bedste kundeoplevelser – hver gang, både på telefon og mail.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Commercial Sales Manager

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Vejle

As our Commercial Sales Manager you will co-drive activities in the sales team together with the Sales Director and Sales Project Manager as well as contributing to strong competitive solutions by ensuring a high transparency and clarity on the customer’s business cases.

Siemens Gamesa

It is your responsibility to perform commercial evaluation of risk and opportunity analysis in alignment with experts and stakeholders and prepare approval documentation, present and get approved sufficient mandate on legal, commercial and financial risks during approval meetings with senior management. You will manage clarification, annotation, mark-up and negotiation of T&Cs with commercial and financial implications, develop negotiation strategy on commercial terms and conditions as well as lead commercial and legal negotiations

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Lidl Danmark K/SJunior Project Manager til finansafdeling

Lidl Danmark K/S, Kolding

Brænder du for at gøre tingene rigtigt første gang og samtidig være med til at sætte dit præg på udviklingen af vores afdeling. Er du god til at arbejde struktureret og systematisk, så er du måske vores nye Junior Project Manager til Lidls hovedkontor i Kolding.

Med vores nuværende 125 Lidl-butikker i Danmark samt fremtidige ekspansionsplaner, har vi brug for en selvstændig og målrettet Junior Project Manager, der kan varetage den daglige drift i vores finansafdeling. Har du lyst til at indgå i et team, hvor der er fart på og hvor den digitale udvikling er i fokus, så er det dig vi søger!

Om jobbet:

 • Gennemførelse af betalinger
 • Afstemning af banker
 • Finans- og likviditetsplanlægning
 • Likviditetsstyring
 • Daglig indlæsning og udligning af data i SAP mv.
Lidl Danmark K/S
Danfoss A/SManagement Reporting Consultant / Financial Controller (ID 20367BR)

Danfoss A/S, Nordborg

Danfoss is looking for a Management Reporting Consultant/Financial Controller for the Hyperion Financial Management (HFM) Team, which is part of Group Reporting within Corporate Finance. Group Reporting is responsible for consolidated Financial reporting which is used by Danfoss management, and the HFM Team secures all operations, maintenance and development of the reporting systems used for consolidated Financial reporting. The HFM Team is a team of 4 dedicated employees working out of the office in Nordborg.

As Management reporting consultant/Financial controller, your key responsibilities will be:

 • Development, maintenance and operations of system setup for Danfoss consolidated Financial Reporting in HFM.
 • Development, maintenance and operations of corporate Dashboards in PBI (Power BI).
 • Change management, communication and stakeholder management.
Den Jyske Sparekasse
Risikoansvarlig til Den Jyske Sparekasse

Den Jyske Sparekasse, Grindsted

Brænder du for risikostyring? Har du gode analytiske evner og en god forretningsforståelse? Så er du måske Den Jyske Sparekasses nye risikoansvarlige. Sparekassens nuværende risikoansvarlige har valgt at gå på pension og vi søger derfor en afløser, der har lyst til at fortsætte det arbejde, der indtil nu er udført for at kortlægge sparekassens forretningsmæssige risiko.

I udførelsen af jobbet som risikoansvarlig får du indblik i sparekassens mange funktioner. På tværs af organisationen skal du analysere og afdække de enkelte funktioners bidrag til sparekassens samlede risikobillede. Den risikoansvarlige skal have overblik over sparekassens risikoeksponeringer med henblik på at kunne vurdere, om den overordnede nuværende og fremtidige risikoprofil overholdes.

Den Jyske Sparekasse
Moment AML-rådgiver

Moment søger for Danske Bank i Vejle

Har du øje for hullerne i osten, kan du se mønstre og trives du med kundedialog? Så er du vores næste AML-rådgiver til Danske Bank i Vejle.

Som AML-rådgiver i Danske Bank skal du gennem sublim kundeservice sikre, at Danske Bank ikke benyttes til hvidvask og andre former for finansiel kriminalitet. Det gør du ved at varetage legitimation og dokumentation af kundernes identitet og adfærd – uden at gå på kompromis med den sublime kundeoplevelse.

Din primære opgave bliver at spotte uregelmæssigheder og afvigelser i mængder af data. Gennem dialog med kunden, samt gennemgang af transaktionshistorik, bliver det din opgave at få en forståelse af kundens brug af banken. De indhentede informationer skal registreres i Danske Banks systemer og din opgave bliver herefter ud fra en risikobaseret tilgang at vurdere, hvilken risiko kunden udgør for banken, og om der er belæg for at lave en indberetning.

Topdanmark Forsikring A/S
Erhvervskunderådgiver til Salg og Service

Topdanmark Forsikring A/S, Vejle

Resultatorienteret kunderådgiver med kendskab til forsikring og en positiv gejst

Har du erfaring indenfor salg og service i forsikringsbranchen, og har du lyst til at være med til at styrke vores team af kunderådgivere, der betjener erhvervskunderne i segmentet 0-5 ansatte i virksomheden?

Som erhvervskunderådgiver i Salg og Service Erhverv arbejder du med rådgivning af - og salg til eksisterende kunder. Jobbet er afvekslende med både in- og outboundopgaver samt de administrative opgaver, dit eget salgsarbejde kaster af sig.

Topdanmark Forsikring A/S
Danske BankEngageret formuerådgiver til Private Banking i Sydjylland

Danske Bank, Kolding

Har du lyst til at rådgive nogle af Danske Banks mest formuende kunder, samtidig med at du har mulighed for at udvikle dig fagligt?

Som formuerådgiver i Danske Bank Private Banking følger du kunderne i alle faser af livet. Med empati og specialistviden falder det dig naturligt at udfylde rollen som en af rådgiverne i teamet omkring kunden.

Med base i finanscentret i Kolding bliver du en del af Private Banking Sydjylland, som omfatter Kolding, Esbjerg og Sønderborg. Der vil være behov for afholdelse af kundemøder mv. på alle tre lokationer. Vi servicerer et meget attraktivt kundesegment, der typisk er kendetegnet ved at have en stor investérbar formue, en høj indtægt og ofte er virksomhedsejere.

Ørsted Group Functions
(Senior) Finance Business Partner to transform insights into business impact

Ørsted Group Functions, Gentofte, Skærbæk near Fredericia

Ørsted

Would you like to support the future optimisation of our green energy power plants by providing key insights to our stakeholders?

Join us and become (Senior) Finance Business Partner in the Business Finance, Bioenergy team where you’ll be responsible for producing value-creating analyses and transforming the insights gained into impact for our business stakeholders.

Together with your colleagues, you’ll support the management and business in the Markets & Bioenergy division with follow-up on financial statements, forecasting, performance management and ad hoc analyses.

Ørsted Group Functions
EY
Revisortrainee – HHX, STX, financial controller eller finansøkonom

EY, Aabenraa

Som revisortrainee tager du dit første skridt mod at kickstarte en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. Du får chancen for at gå hele vejen og blive statsautoriseret revisor, og vi hjælper dig på vej med dine drømme og ambitioner.

Som trainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag. Du bliver en del af et ungt og dynamisk team med en høj faglighed og sparring fra dygtige kollegaer.

EY
EY
Revisortrainee – HHX, STX, financial controller eller finansøkonom,

EY, Haderslev

Som revisortrainee tager du dit første skridt mod at kickstarte en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. Du får chancen for at gå hele vejen og blive statsautoriseret revisor, og vi hjælper dig på vej med dine drømme og ambitioner.

Som trainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag. Du bliver en del af et ungt og dynamisk team med en høj faglighed og sparring fra dygtige kollegaer.

EY
Fleggaard Leasing A/S
Junior Account Manager

Fleggaard Leasing A/S, Padborg

I Fleggaard Leasing oplever vi en positiv vækst på vores markeder, som skal fastholdes og udbygges. Derfor søger vi en Junior Account Manager som skal indgå i vores salgsteam på 9 medarbejdere.

Som Junior Account Manager bliver du en vigtig del af Fleggaard Leasings fremtidige strategi. Dine primære arbejdsopgaver vil være todelt: Først og fremmest rådgivning omkring leasing/finansielle produkter via tlf. og mail, og sekundært styring af udløb overfor eksisterende kunder. Mere specifikt vil dine opgaver være:

Potentielle kunder:

 • Udarbejdelse og afgivning af tilbud
 • Aktiv deltagelse i salgskampagner

Eksisterende kunder, bl.a.:

 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af information i vores kundedatabase
 • Beregning af leasingaftaler på vare-, person-, flex- og import-biler
Fleggaard Leasing A/S
Spar Nord Bank A/SKunderådgiver til privat og mindre lokale erhvervskunder

Spar Nord Bank A/S, Vejle

Vil du være en del af et ambitiøst og kompetent erhvervsteam, som har et fælles mål om forretningsvækst gennem personlig og nærværende rådgivning?

Vi søger en ny dygtig rådgiver der er velbevandret i rollen som privatrådgiver og som samtidig kan varetage opgaver som erhvervsrådgiver for mindre lokale erhvervskunder – en rådgiver som vi i Spar Nord Bank kalder Totalrådgiver.

Som vores nye kollega forventer vi, at du har erfaring som rådgiver, og som sammen med os vil give vores kunder en særdeles god bankoplevelse.

Spar Nord Bank A/S
Deloitte
Become Audit Graduate (trainee) in Jutland and on Funen – in Esbjerg, Kolding, Odense, Aarhus, Silkeborg and Aalborg

Deloitte

Deloitte

Ønsker du at være fremtidens revisor?

Vil du gøre en forskel, mens du vokser i en dynamisk og inkluderende kultur grundlagt på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores Audit & Assurance Graduate Programme. Valget er dit.

Audit & Assurance Graduate Programme er designet til graduates, der ønsker at udvikle deres professionelle og personlige kompetencer inden for Audit & Assurance. Du vil igennem programmet kunne udfolde dit fulde potentiale og komme med på en rejse, der vil ruste dig til både at anvende og udfordre måden, vi tænker og arbejder med revision – nu og i fremtiden.

Deloitte