11 job matcher din søgning 11 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Købstædernes Forsikring Dedikeret Erhvervsassurandør til Jyske Forsikring – Region Syd/Trekantsområdet

Købstædernes Forsikring

Er du en målrettet og dygtig Erhvervsassurandør med et stort hjerte for salg, der brænder for levere Danmarks bedste forsikrings – og bankløsning i tæt samarbejde med Jyske Banks afdelinger?

Motiveres du ved at generere salg igennem partnere, og sikre, at banken oplever effektivitet, nærhed og indlevelse i arbejdet, hvilket medfører en direkte afsmitning på kundeoplevelsen? - så er du måske vores nye kollega.

Vi tilbyder dig bla.:

 • Tæt og udviklende samarbejde om god og effektiv udvælgelse af kundeemner på forsikringssiden med dine primære kolleger, Erhvervsrådgiverne i Jyske Banks afdelinger.
 • Gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt, herunder supplerende relevant uddannelse.
Købstædernes Forsikring
EY
Finansiel konsulent med digitalt mindset, EY Global Compliance and Reporting (alle niveauer)

EY

Er du ambitiøs, struktureret og brænder du for at videreudvikle virksomheders økonomifunktion? Så læs videre her.

Nu har du muligheden for at blive en del af EY Global Compliance and Reporting (GCR)-fællesskabet, hvor vi løfter virksomheders regnskabsprocesser/funktioner, alt imens, vi bestræber kompetenceudvikling af vores kollegaer, så vi sammen formår at udfolde potentialet.

Opgaver kan bl.a. være:

 • Projektledelse ved proces- og/eller systemoptimering samt forandringsledelse i en lang række brancher
 • Interim Accounting Management
 • Driftsopgaver inden for controlling, bogføring og løn
EY
Sydbank
Corporate Action Specialist indenfor udenlandske værdipapirer i Sydbank

Sydbank, Aabenraa

Brænder du for at blive specialist indenfor håndtering og opbevaring af værdipapirer, og trives du med en stor kontaktflade både internt i banken og eksternt til vores udenlandske samarbejdspartnere, så søger vi nu en dynamisk og ambitiøs kollega til afdelingen Corporate Action i Sydbank i Aabenraa.

Som Corporate Action Specialist vil dine arbejdsopgaver primært være:

 • Daglig håndtering af corporate actions som renter, udbytter, nytegninger m.v. på udenlandske aktier og obligationer
 • Daglig kontakt til vores udenlandske depotbanker vedrørende afvikling af corporate actions
 • Udsende information om Corporate Actions til investeringsrådgivere og kunder
Sydbank
Sydbank
Client Service Specialist til Fondsservice i Sydbank i Aabenraa

Sydbank

Trives du med en stor kontaktflade både internt og eksternt, og har du samtidigt lyst til en stilling med stort potentiale for såvel personlig som faglig udvikling, så er her en spændende mulighed.

Du får en dynamisk hverdag med mange forskelligartede opgaver. Deadlines kan til tider være korte, og opgaverne skal typisk være løst inden dagen er omme.

Som Client Service Specialist i Fondsafvikling vil dine arbejdsopgaver primært være:

 • Daglig support/hotline for Markets samt investerings- og kunderådgivere vedrørende afvikling af værdipapirhandler
 • Sikring af korrekt afvikling af kundehandler hos VP Securities for udenlandske depotbanker og institutionelle kunder
 • Flytning af danske værdipapirer til/fra udlandet
Sydbank
Unique Human CapitalCompliance Officer

Unique Human Capital recruiting on behalf of a client

With experience within the financial sector and a proactive mindset

Our client is an international company within the financial sector. As Compliance Officer your main responsibility is to help and ensuring that business is carried out in compliance with applicable national and international external regulation.

With direct reference to the CFO, and in collaboration with colleagues, you must help the group companies establish procedures that ensure compliance with the Financial Business Act. The primary areas of work will therefore embrace broadly within compliance including e.g. financial and operational risk. The Compliance Officer will be responsible for ensuring that a number of processes and investigations are carried out optimally and in a timely manner.

Indrykket: 
Jyske Bank
Dynamisk og udadvendt Erhvervspartner

Jyske Bank, Kolding og Haderslev

Vi søger en dynamisk og udadvendt erhvervspartner, der har lyst til at drive og videreudvikle en spændende kundeportefølje af nationale erhvervskunder og aktivt opsøge nye.

Med afsæt i Kolding og Haderslev driver vi et stort og attraktivt markedsområde. Vi har en klar strategi om at øge vores markedsposition. En væsentlig opgave vil derfor være det opsøgende salg i markedsområdet.

I rollen som erhvervspartner trives du med den strategiske dialog med dine kunder, hvor du som kundeansvarlig rådgiver og skaber værdi for kunden og for banken. Du er synlig i relevante erhvervsnetværk, hvor du opsøger og tiltrækker nye erhvervskunder. Du omsætter bankens koncepter, således de skaber værdi og giver ekstraordinære kundeoplevelser.

Jyske Bank
Handelsbanken
Finansrådgiver til Transaction Banking Sales

Handelsbanken

Vi søger en finansrådgiver til Transaction Banking Sales, som skal medvirke til at sikre, at Handelsbanken er den foretrukne strategiske rådgivningspartner for sammenhængende, værdiskabende helhedsløsninger inden for Cash Management, finansiel rådgivning samt Risk Advisory. Du vil blive en del af bankens salgsstøtte til filialerne på erhvervsområdet, og med en stor kontaktflade til filialerne, specialister og internationalt.

Som finansrådgiver bliver du ansvarlig for salg/rådgivning inden for strategisk finansiel analyse og Risk Advisory – kapitalstruktur, likviditetsoptimering, bankens finansieringsløsninger inklusive bæredygtig finansiering, valutarådgivning og -risikostyring – for bankens erhvervskunder.

Danfoss A/S
FICO OneERP Consultant (ID: 16359)

Danfoss A/S, Nordborg or abroad

Danfoss is looking for strong FICO One ERP Business Consultants to join the Finance Area within our One ERP Program.

As a FICO Consultant, you will have a unique opportunity to influence and optimize user experiences, business processes as well as the job function itself. You will work closely together with colleagues in IT as well as in Line of Business where you will play a key role in implementing, developing and supporting SAP FICO processes globally.

Your main tasks and responsibilities will include conducting analysis and developing specifications, creating designs and implementing new processes or exceptions to existing processes, testing and documentation, training and supporting process experts and, lastly also, participating in projects within One ERP Finance and Controlling.

Danfoss A/S
ETU ForsikringForsikringssælger til vores salgsafdeling

ETU Forsikring, Rødekro

Kan du lide at sælge og trives du med opsøgende salg via telefonen?

Har du stærke kommunikative evner, og tager du godt imod forandringer?

Hvis ja, så har vi en spændende mulighed til dig!

Vi leder lige nu efter en ny forsikringssælger, som brænder for salg via telefonen. Som forsikringssælger hos ETU Forsikring tilbyder vi dig en spændende hverdag, hvor du har medindflydelse på din egen arbejdsdag.

Som forsikringssælger vil du blive en del af vores opsøgende salgsteam. Gennem aftaler med forskellige samarbejdspartnere sørger vi for, at du har masser af gode leads at arbejde med. Det er din opgave at sikre salget via en solid rådgivning.

Sydbank
Privatrådgiver til Sydbank i Padborg

Sydbank

Vil du være på hold med de allerbedste privatrådgivere? Og trives du i en glad, ambitiøs og samarbejdende kultur? Så har vi i Padborg jobbet, hvor du kan fokusere på god faglig rådgivning til kunderne og sund bankdrift med fokus på langvarige relationer.

Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig rådgiver, der kan skabe tætte relationer og en høj kundetilfredshed. Det gør du ved at levere nærværende og proaktiv rådgivning med forståelse for den enkelte kundes situation og aktuelle behov. Du gør en forskel for vores kunder – helt enkelt og ordentligt. Dine primære opgaver bliver at:

 • have ansvar for din egen kundeportefølje
 • yde en helhedsorienteret, struktureret og proaktiv indsats for dine kunder
 • præsentere kunder for nye muligheder som fx låneomlægninger eller investering
Sydbank
Client Service Specialist til Fondsservice
Trives du med en stor kontaktflade både internt og eksternt, og har du samtidigt lyst til en stilling med stort potentiale for såvel...
Sydbank A/S, Aabenraa
Sydjob
Indrykket: