12 job matcher din søgning 12 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 12 af 12 resultater.
Asiros Nordic A/SFinance Manager

Asiros Nordic A/S, Sorø

Asiros Nordic A/S søger en Finance Manager, som vil være med til at udvikle og drive finans- og IT-afdelingen samt gennemføre den digitale transformation af finansafdelingen.

Som Finance Manager vil du få det overordnede ansvar for alle økonomi- og regnskabsrelaterede opgaver i Asiros Nordic A/S. Der er to medarbejdere i bogholderiet ud over dig.

Det indebærer opgaver som månedsrapportering, budgettering, resultatopfølgning, løbende optimering af driftsøkonomi og forretningsgange, løbende økonomi- og likviditetsstyring samt controlling. Du skal desuden være med til at etablere sammenhængene imellem indkøb, produktion. lager og økonomisystemer, samt klargøre alt til revisionen.

JMI Gruppen A/SEjendomsadministrator

JMI Gruppen A/S, Korsør

Har du erfaring med ejendomsadministration og lyst til at udvikle dig, og motiveres du af at have ansvar for egen portefølje, så har vi måske jobbet til dig!

Vi leder efter en dygtig og engageret kollega til at varetage en aktiv rolle i administrationen af vores bolig- og erhvervsejendomme, samt udarbejdelse af regnskaber for koncernens øvrige selskaber.

Du vil som administrator have det daglige ansvar for at sikre trygge rammer for dine lejere og beskæftige dig med mindre private- og erhvervsmæssige lejemål, samt administrationen af Korsørs største erhvervsejendom, Glasværket. Du varetager de opgaver, der naturligt er for en ejendomsadministrator, hvor du dagligt bruger din viden inden for jura, økonomi og kommunikation.

Sparekassen Sjælland-Fyn
Souschef til IT-afdeling i hovedsæde

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S, Holbæk

Vil du være en del af en sparekasse i udvikling, der gennem de sidste 10 år har forvandlet sig til et moderne, regionalt pengeinstitut med økonomien i orden?

Dit arbejdssted bliver sparekassens hovedsæde med udsigt ud over Isefjorden og 140 engagerede kolleger i samme hus. Du får en fuldtidsstilling med mange attraktive personalevilkår - som f.eks. 7 ugers frihed, god pensionsordning, fri telefon, gruppelivs-, sundheds- og tandforsikring, sund og varieret kantinemad og mange andre goder.

Dine primære ansvarsområder:

 • Højrehånd til IT-chefen.
 • Varetage egne samt delegerede opgaver fra IT-chefen.
 • Dag-til-dag ledelse i IT-chefens fravær samt som supplement til IT-chefens ledelse.
Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
BEC
Epic owner for Core Banking

BEC, Roskilde

Are you a strong communicator who strives in the complexity between financial business and agile IT development? Do you want a high degree of independence and influence on your own tasks? Then it might be you we are looking for.

To strengthen our customer collaboration and ability to implement, BEC is looking for a determined epic owner responsible for identifying, analyzing, and driving the decision-making process. This will be followed by working with BEC’s Agile Release Trains (ART) to initiate development activities necessary to realize the benefits. You will work on portfolio (program) level in the financial industry, which means financial business stakeholder management is a key part of the role.

BEC
BEC
Business analyst for BEC Lending and Mortgage

BEC, Roskilde

Do you have in-depth knowledge of the financial institutions’ end-to-end process within property financing, together with experience of business modelling? And are you eager to get the opportunity to influence an area in BEC that has a great surface of contact with various functions both in the financial institutions as well as internal in BEC? Then it might be you we are looking for.

As a business consultant for Lending & Mortgage, you will through your great overview and high level of professionalism play an active role in the optimization of the property financing process, together with ensuring that the business process BEC provides is efficient. You will through your professionalism handle the dialogue between BEC’s various internal and external customers about coming deliveries.

BEC
If ForsikringscenterVil du være en del af et stærkt salgsteam - If forsikringscenter Slagelse søger flere dygtige medarbejdere til Sjælland og øerne

If Forsikringscenter, Slagelse

Vil du sælge kvalitet? For det kommer du til, når du præsenterer vores kunder for nogle af markedets bedste vilkår og unikke forsikringsløsninger. Det giver god grobund for at skabe din egen succes og din egen hverdag sammen med Nordens største og et af Danmarks bedste forsikringsselskaber.

Udover nogle enkelte faste mødetidspunkter planlægger du selv din dag. Du får ansvar for at sælge forsikringer til privatkunder, så derfor består hovedparten af dit job i at køre ud og sælge unikke løsninger til vores kommende kunder. Vi har minimeret det administrative arbejde for dig, så derfor kan du koncentrere dig om at:

 • Booke aftaler med kunder
 • Planlægge dine besøg hos kunderne
 • Sammensætte de helt rigtige løsninger til de enkelte kunder

Topdanmark
Partnerchef til Topdanmark Liv

Topdanmark Forsikring og Pension

Som partnerchef i Topdanmark Liv bliver du en del af et team på tre partnerchefer med reference til salgsdirektøren i Topdanmark Liv.

Du har det kommercielle ansvar og den daglige kontakt i kommercielle anliggender med de samarbejdspartnere, mæglere og agenter som Liv samarbejder med. Som partnerchef har du både kontakten med ledelsen i de samarbejdende huse samt deres kundevendte og tekniske medarbejdere.

Din opgave og rolle er at skabe resultater igennem dine samarbejdspartnere. I princippet som en salgschef, blot uden af have ledelsesretten over din salgsorganisation.

Topdanmark Forsikring og Pension
Alm. Brand
Bankrådgiver til Køge

Alm. Brand

Kan du skabe tryghed og tillid hos både nye og gamle kunder?

Som bankrådgiver med porteføljeansvar er det først og fremmest dig og dine kolleger, der forvandler strategi og ambitioner til virkelighed. Et er at have et ønske om at komme tættere på kunderne og give dem en ultimativ kvalitetsoplevelse. Noget andet er at gøre det. Men det er lige netop din opgave, fordi det er det, du kan og har lyst til.

Du skal:

 • Have ansvar for din egen portefølje af privatkunder – rådgivning og sikker administration
 • Håndtere kundehenvendelser og præsentere løsninger med udgangspunkt i kundens behov
 • Håndtere papirarbejdet i sagerne – alle de klassiske bankopgaver
Købstædernes Forsikring Kundefokuseret Autoskadebehandler til barselsvikariat i Bilskade

Købstædernes Forsikring, København, Næstved eller Aalborg

Købstædernes Forsikring søger en kundefokuseret kollega til behandling af bilskader i et barselsvikariat på vores kontor i København, Næstved eller Aalborg.

Vi har stort fokus på kunder, og det er naturligt for dig med faglig sparring og udvikling i en afdeling, hvor du selv er med til at planlægge den daglige drift.

Hvad bliver dine arbejdsopgaver?

 • Behandling af alle typer bilskader
 • Faglig sparring med kolleger og kunder
 • Telefonisk kontakt med kunder/modparter og mæglere
Købstædernes Forsikring
Sydbank
Privatrådgiver til Sydbank i Hovedstadområdet

Sydbank

Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til? I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt.

Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig rådgiver, der kan skabe tætte relationer og en høj kundetilfredshed. Det gør du ved at levere nærværende og proaktiv rådgivning med forståelse for den enkelte kundes situation og aktuelle behov. Du gør en forskel for vores kunder – helt enkelt og ordentligt.

Dine primære opgaver bliver at:

 • have ansvaret for egen kundeportefølje via en struktureret og proaktiv indsats
 • præsentere kunder for nye muligheder med udgangspunkt i helhedsrådgivning efterbehandle og følge op på kundemøder
 • arbejde med nye kunder for løbende at udvide din kundeportefølje
Sydbank
Forsikringsmæglerassistent
Vil du være en del af et professionelt team inden for forsikringsrådgivning af offentlige kunder?
Contea Assurance Forsikringsmæglerselskab, Roskilde
Jobcenter
Vi søger markedets bedste formuerådgiver - Lollands Bank | Altid nærværende.
Der er mange kunder, som vælger at blive kunde i Lollands Bank.
Aktieselskabet Lollands Bank, Nakskov
Aktieselskabet Lollands Bank