44 job matcher din søgning 44 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 44 resultater.
Danske BankErfaren personlig rådgiver til Ebeltoft afdeling

Danske Bank, Ebeltoft

Er du en engageret rådgiver med kundefokus og en god bankfaglig ballast? Så er du vores nye kollega.

Du bliver en del af en rådgivningsafdeling med fire medarbejdere. Vi har et godt sammenhold i afdelingen og en dagligdag præget af godt humør, høj faglighed, travlhed og ikke mindst nogle gode resultater.

Du får ansvaret for din egen portefølje, hvor du får mulighed for at gå i dybden og yde holistisk rådgivning. Din portefølje består af kunder, der er aktive og giver dig mulighed for at bruge dine kompetencer bredt. Din hverdag kommer du til at bruge med: afholde kundemøder og bringe relevante specialister i spil på disse proaktivt at indgå i dialog med dine kunder, så vi sikrer, at vi er tæt på dem mulighed for at tage ekstra ansvar og specialiserer dig indenfor bolig, investering eller pension

Confidence Search A/SErfaren assurandør

Confidence Search A/S søger for GF Forsikring i Aarhus

 • Kan du lukke ordrer ude hos kunderne uden at gå på kompromis med professionel rådgivning?
 • Vil du selv i høj grad påvirke din egen indsats og indtjening - og samtidig kan se fordelene ved at arbejde i et lokalt forsikringsselskab tæt på kunderne?
 • Vil du have en alsidig og selvstændig hverdag samt være en del af et succesfuldt selskab, der har ambitioner om at være Danmarks foretrukne forsikringsselskab?

Du kan se frem til en særdeles selvstændig hverdag, hvor du opsøger nye kunder for at rådgive om forsikringer, samt tilbyde dem den løsning der passer præcist til dem. Du får støtte til at have et højt aktivitetsniveau af vores mødebooking, samt henvisning af emner fra strategiske samarbejdspartnere. Du får også mulighed for at deltage i events og salgsfremstød i lokalområdet.

Sparekassen KronjyllandProjektleder til Finans Udvikling & Administration

Sparekassen Kronjylland, Randers

Kan du både styre og lede projekter og samtidig forretningsudvikle? Og har du erfaring fra de finansielle markeder eller fra forretningsudvikling til dem? Så er du måske vores nye projektleder til Finans Udvikling & Administration på Sparekassen Kronjyllands hovedsæde i Randers.

Sparekassen kronjylland

Du vil få ansvaret for at drive projekter, som binder forretningsudvikling, lovgivning og it sammen inden for kapitalmarkedsområdet i Sparekassen. Du kommer derfor til at arbejde tæt sammen med forretningsspecialister på tværs af Sparekassen og med vores datacentral SDC.

Sparekassen Kronjylland
Vækstfonden
Souschef til Vækstfondens kontor i Randers

Vækstfonden

Med reference til erhvervskundedirektøren bliver du en del af et team på 22 engagerede medarbejdere, der leverer samlede finansieringsløsninger til små og mellemstore virksomheder i Midt- og Nordjylland.

Jobbet byder på en spændende kombination af følgende opgaver:

 • Daglig personaleledelse af en del af teamet, herunder sikre motivation og trivsel, så det høje medarbejderengagement og tilfredshed fastholdes og udvikles
 • Videreudvikle den høje faglighed i teamet, herunder risikoforståelse, ved at sparre med kundechefer i konkrete sager og deltage som sekundær i udvalgte sager
 • Løbende opfølgning på afdelingens kredit- og complianceopgaver
 • Repræsentere Vækstfonden udadtil med fokus på at udbrede kendskabet til vores værditilbud og styrke partnerskaber med interessenter
Vækstfonden
Alektum A/S
Inkassosagsbehandlere

Alektum A/S, Aarhus

Vi er en spændende proces om at videreudvikle inkassoafdelingen og søger nye holdspillere, der vil med på rejsen

Som sagsbehandler får du sammen med dit team ansvar for planlægning og varetagelse af inddrivelsen for en række klienter. Du vil få en dynamisk og alsidig arbejdsdag med sagsbehandling, og en dag med stor kontaktflade både telefonisk og skriftlig.

Du kommer til at indgå i en konstruktiv dialog, med både kreditor og debitor samt foretage en helhedsvurdering, både juridisk og økonomisk, af sagens videre forløb med fokus på god menneskelig forståelse samt økonomisk indsigt.

Alektum A/S
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Commercial Project Manager

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande

For our Commercial Project Management department we are looking for a strong Commercial Project Manager (CPM) to join the Onshore NEME project execution team. The CPM is the person in charge of financially and commercially leading the project which among others includes team leadership, budget responsibility, contract management and stakeholder management.

Siemens Gamesa

As our Commercial Project Manager you will execute contracts with the aim of maximizing project profit and customer satisfaction as well as perform the monthly creation of the forecast and the execution of invoicing in collaboration with the project controllers and accounting team.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Alm. Brand
Erhvervskundechef til Vest- og Syd Jylland

Alm. Brand

Har du god erfaring med erhvervskunder, og er du klar til at tage de næste vigtige skridt i din karriere, så har du alle tiders mulighed lige her.

Som del af Stort Erhverv skal du spille en central rolle i arbejdet med at forvandle et stort potentiale det Vest og sønderjyske område til konkrete resultater.

Dit fokus bliver mellemstore og store virksomheder, hvor du typisk har dialogen med økonomidirektøren eller ejeren. Du kommer til at fordele din tid ca. 80/20 ift. at opsøge nye kunder og styrke relationerne til de eksisterende kunder. Det gælder bl.a. i forhold til at udnytte mulighederne for krydssalg af koncernens andre produkter, særligt leasing og pension.

SDC A/S
Forretningsorienteret Data Warehouse Senior Business Consultant til SDC Banking Services

SDC A/S

Som Senior Business Consultant i SDC skal du være med til at dataunderstøtte teamet og kunderne med forretningsorienterede analysemuligheder af bl.a. kredit-, salgs- compliance- og ledelsesinformationsområderne og dermed være ekstern sparringspartner for en kundeportefølje af banker og sparekasser. Dit fokus bliver at skabe forretningsmæssig værdi for kunderne, som du assisterer med strategisk sparring på ledelsesniveau.

Du får en varierende og ansvars fyldt arbejdsdag, med fokus på datamæssig forretningsunderstøttelse af en bred kundeportefølje. I dette ligger der, at du har det overordnede overblik – gerne forståelse af forretningsmodellen i et pengeinstitut og kendskab til rapporteringer på tværs myndighedsrapporteringer og interne ledelsesrapporteringer.

SDC A/S
Topdanmark
Erhvervsassurandør Selvstændige

Topdanmark Forsikring og Pension

Hos Topdanmark får du et stærkt forsikringsbrand på visitkortet og en professionel organisation i ryggen.

Har du erfaring med salg og rådgivning af forsikringer til erhvervsmarkedet og motiveres du samtidig af at levere gode kundeoplevelser og salgsresultater, så er jobbet som erhvervsassurandør i Segment Selvstændige måske noget for dig? Vi satser benhårdt på at være det foretrukne forsikringsselskab for erhvervskunderne, og vi har succes med at tilbyde kunder i dette segment både liv og skade, samtidig har vi også rigtig travlt med vores banksamarbejde med Sydbank og Nordea.

Det unikke ved denne stilling er, at du får frit spil til at skabe resultater og du bliver belønnet for det. Hos os får du nemlig fast løn med både provision og bonus.

Topdanmark
Erhvervsassurandør Segment Erhverv

Topdanmark Forsikring og Pension

Som Erhvervsassurandør i Topdanmark har du et stærkt forsikringsbrand på visitkortet og en professionel organisation i ryggen med markedets bedste support-setup, der sikrer, at du kan have fokus på det, du er bedst til.

Har du erfaring med salg og rådgivning af forsikringer til det øvre erhvervsmarked, og motiveres du samtidig af at levere gode kundeoplevelser og salgsresultater, så er jobbet som erhvervsassurandør i Segment Erhverv måske noget for dig? Vi satser benhårdt på det øvre marked, og vi har succes med at tilbyde kunder i dette segment både liv og skade, samtidig har vi også rigtig travlt med vores banksamarbejde med Sydbank og Nordea.

Det unikke ved denne stilling er, at du får frit spil til at skabe resultater, og du bliver belønnet for det. Hos os får du nemlig fast løn med både provision og bonus.

Sales Management ApS
INVESTERINGSKONSULENT TIL KONCENTON A/S I AARHUS DANMARKS STØRSTE EJENDOMSINVESTOR

Sales Management ApS søger for Koncenton A/S i Aarhus

Er du klar til nye udfordringer i en virksomhed, hvor der er høje ambitioner og fart over feltet?

Som investeringskonsulent hos Koncenton får du:

 • En solid grundløn, en attraktiv provisionsordning uden loft og en god bonusordning samt pension
 • Muligheden for at være en del af en succes og en arbejdsplads, hvor vi har fokus på individet
 • En arbejdsplads, hvor du får indflydelse og stor mulighed for udvikling

Koncenton er en succesfuld virksomhed, der udbyder investeringsprojekter med bolig-ejendomme i Danmarks største vækstbyer. Koncenton var i 2019 Danmarks største ejendomsinvestor med investeringer på 3.7 mia. DKK i danske boligejendomme.

Koncenton holder til i et åbent kontorlandskab sammen med søsterselskabet, Obton, der udbyder investeringer i sol- og vindenergi. Til sammen er vi i dag 168 medarbejdere.

Jobindex A/S
Senior Financial Controller med interesse for finansielle markeder og produkter

Jobindex A/S søger for Hemonto i Aarhus

Er du klar til at sikre en af vores family office-kunder det bedste daglige beslutningsgrundlag for forvaltningen af deres investeringer? Og har du lyst til at bidrage til vores kontinuerlige udvikling for at være de bedste indenfor rapportering af kapitalforvaltning?

Du får stor indsigt i en af vores family office-kunder, hvor du bl.a.:

 • sikrer og validerer data
 • udarbejder finansiel rapportering, som du leverer til kunden hver dag inden kl. 11.00
 • laver månedsafstemning og regnskab

Denne stilling er en spændende mulighed for dig, der gerne vil arbejde med finansielle produkter og lære fra nogle af branchens dygtigste fagfolk.

Læs mere og søg jobbet her.

Jobindex A/S
Jobindex A/S
Client Executive

Jobindex A/S søger for Hemonto A/S i Aarhus

Vores kunder stoler på os, fordi vi leverer nøgtern og objektiv rapportering og analyser af deres banker og porteføljeforvaltere. Men ofte ønsker vores kunder også at blive rådgivet i hvordan de objektivt set agerer mest optimalt ift. deres kapitalforvaltere.

Det bliver din opgave at give kunderne denne sparring. Du får en kundeportefølje, som du servicerer med investeringsrapportering, analyser og rådgivning omkring setup, investeringsstrategi og evaluering af forvaltere mv.

Lyder det som noget for dig? Så læs mere her.

Jobindex A/S
Salling BankMedarbejder til direktionssekretariatet

Salling Bank, Skive

Til vores direktionssekretariat søger vi en energisk og serviceminded medarbejder. I direktionssekretariatet bliver du en del af et team på seks medarbejdere, der primært arbejder med at understøtte direktionens og bestyrelsens arbejde samt HR, hvidvask, risikostyring og compliance.

I samspil med sekretariatschefen vil dine arbejdsopgaver primært relatere sig til direktionens og bestyrelsens arbejde samt andre opgaver, der falder naturligt i direktionssekretariatet.

Du tilbydes en spændende stilling i en afvekslende hverdag, hvor samarbejde, fortrolighed og godt sammenhold er nøgleordene. Du vil komme til at arbejde i en afdeling, hvor fagligheden er høj og indflydelsen på eget job er stor.

Unique Human CapitalInvestment Manager

Unique Human Capital søger for LARS LARSEN GROUP i Brabrand

Analytisk stærk profil som har lyst til at være med i opbygningen af investeringsaktiviteterne hos en af Danmarks største familieejede koncerner.

I denne nyoprettede stilling som Investment Manager, LARS LARSEN GROUP, får du en unik mulighed for at være med til at opbygge investeringsområdet hos en af Danmarks største familieejede koncerner. I tæt samarbejde med CIO og det øvrige investeringsteam bidrager du til eksekvering og monitorering af investeringsaktiviteterne i LARS LARSEN GROUP.

LARS LARSEN GROUP er opkaldt efter Lars Larsen, grundlæggeren af JYSK og en velkendt købmand og retailer i Danmark. Succesen med JYSK har dannet grundlaget for LARS LARSEN GROUP, der er aktiv inden for en række forretningsområder, herunder møbler, golfudstyr, restauranter, hoteller og en række andre aktiviteter.

GF Forsikring
Assurandør til GF Aarhus

GF Forsikring

 • Kan du lukke ordrer ude hos kunderne uden at gå på kompromis med professionel rådgivning?
 • Vil du selv bestemme, hvor mange penge du tjener, og kan du se fordelene ved at arbejde i et lokalt forsikringsselskab tæt på kunderne?
 • Vil du have en alsidig og selvstændig hverdag samt være en del af et succesfuldt selskab, der har ambitioner om at være Danmarks foretrukne forsikringsselskab?

Du kan se frem til en særdeles selvstændig hverdag, hvor du opsøger nye kunder for at rådgive om forsikringer, samt tilbyde dem den løsning der passer præcist til dem. Du får støtte til at have et højt aktivitetsniveau af vores mødebooking, samt henvisning af emner fra strategiske samarbejdspartnere.

GF Forsikring
ATP
Sektionschef til kundeservice

ATP, Holstebro

Har du erfaring med personaleledelse og evnerne til at skabe gode kundeoplevelser? Kan du motivere og engagere? Og er du analytisk og procesorienteret? Så er du den sektionschef, vi leder efter i Pension.

Som vores nye sektionschef får du ansvaret for den daglige ledelse og udvikling af et team bestående af 23 dygtige medarbejdere, der arbejder med sagsbehandling og kundeservice inden for folke- og førtidspension.

Du videreudvikler sektionen og sørger for effektiv og driftssikker sagsbehandling, som medvirker til, at teamet når de mål, der er sat. Og så får du en central rolle ift. driftsmodningen af vores nye fagsystem, der blev taget i brug tidligere på året.

ATP
Jyske Bank
Konsulent søges til Kompetencecenter Overvågning & Kontrol

Jyske Bank, Silkeborg

Har du interesse for kapitalmarkedet, og brænder du for at få forretninger og regulering til at gå op i en højere enhed? Trives du samtidig i et inspirerende og udfordrende arbejdsmiljø, hvor der leveres service på højt niveau?

Som medarbejder i Kc OK vil dine primære opgaver blive at varetage de forhold, der udspringer af Bankens QI-aftale med det amerikanske skattevæsen (IRS) samt Bankens FATCA- og CRS-rapporteringer.

Du bliver en fast del af hele kompetencecenteret og får derfor også mulighed for at udvikle dig inden for nogle af de øvrige opgaver på vores fagområde. Vi har fokus på såvel udvikling som drift, så du skal kunne lide at arbejde med begge aspekter. Vores mål er at opnå effektive processer med lav operationel risiko.

Jyske Bank
BankdataForretningskonsulent til internationalt samarbejde i krydsfeltet mellem IT og finans

Bankdata, Silkeborg

Har du lyst til at bygge broer på tværs af landegrænser og omsætte pengeinstitutters forretningsbehov til konkrete IT-løsninger, der skal udvikles i Indien?

”Du bliver en central del af arbejdet med at udvikle og vedligeholde IT-løsninger, der understøtter bankernes økonomiafdelinger og gør bankerne i stand til at drive deres forretning,” fortæller afdelingsleder, Økonomi, Anders Bak Jensen.

Din primære opgave bliver at afdække behov, omsætte disse til løsninger, som vores kolleger i Indien kan kode, sikre alignment på tværs af teams og kunder og sammen med dit team præsentere løsningerne for pengeinstitutterne.

Jyske Bank
Jyske Markets søger obligationsanalytiker til Fixed Income Research

Jyske Bank, Silkeborg

Vil du være en del af Jyske Markets erfarne og engagerede team på danske obligationer? Vi søger en ambitiøs analytiker til en af de førende spillere på det danske realkreditmarked.

Du vil primært servicere institutionelle kunder, pengeinstitutter og større kommercielle virksomheder i ind- og udland med holdninger til og investeringsanbefalinger på blandt andet RTL’er, konverterbare realer, CF’ere, FRN/floatere og statsobligationer. Det vil ske i form af skrevne analyser og anbefalinger, præsentationer ved kunder, indlæg ved arrangementer/seminarer, webinarer og telefonisk dialog. Du må forvente en rejseaktivitet på 20-30 dage om året.

Jyske Bank