101 job matcher din søgning 101 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

HSHansen Finance Manager

HSHansen , Lem/Aarhus

Finance Manager med potentiale til at blive CFO, søges til international entreprenørkoncern

Vi søger en dedikeret og erfaren Finance Manager, som får ansvaret for den konsoliderede økonomi i HansenGroup, med reference direkte til koncernens CFO. Det er intentionen, at den rette kandidat på sigt forfremmes til CFO for koncernen og overtager det samlede finansielle ansvar.

Du vil opleve en meget alsidig arbejdsplads og tilsvarende arbejdsopgaver. Udover ansvaret for økonomiafdelingen vil du få flere tværgående opgaver i koncernen. HansenGroup har kontorer i både Midt-, Øst- og Vestjylland, hvorfor den primære arbejdsplads kan være fleksibel.

Tryg Forsikring A/S
Erhvervskunderådgiver til Århus

Tryg Forsikring A/S

Har du erfaring med telefonsalg? Kan du rådgive korrekt, så dine kunders forsikringsbehov er stillet, hvis uheldet en dag skulle være ude?

Vi søger nye kollegaer til start 01.09.2021 til vores to teams: Mersalg og Nysalg.

Selvom vi er delt i to teams, arbejder vi som ét team og går gerne det ekstra skridt for holdet, for at bidrager til en høj trivsel. Vi har en uformel omgangstone og vægter humor og fællesskab højt, samtidigt med vi holder en seriøs tone overfor kunderne.

Du kommer på forsikringsuddannelse og bliver klædt på til succes, og når du har fået et godt greb i forsikringerne og produkterne, er der mulighed for karriereudvikling internt i organisationen. Du får ligeledes en god pensions- og sundhedsordning, såvel som at der er mulighed for at tilmelde sig en varieret frokost.

Tryg Forsikring A/S
Norlys
Ambitiøs og dedikeret Strategy Consultant

Norlys, Aarhus

Kan du løse strategiske og analytiske problemstillinger for ledelsen i Norlys Tele?

Har du en stærk forretningsforståelse, og brænder du for strategiske problemstillinger og analyser? Har du analytisk flair, og evner du at formidle det komplekse på en forståelig måde? Ønsker du ansvar og en fortsat stejl læringskurve, hvor der er stor fokus på både din faglige og personlige udvikling? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger nu en ambitiøs og dygtig ’Consultant’ til afdelingen Business & Strategic Management, som har ansvaret for strategi og forretningsudvikling i Norlys Tele. Du bliver en del af et team af dygtige kollegaer, som er med til at løse nogle af de mest komplekse problemstillinger for Teles øverste ledelse.

Norlys
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Aarhus - Outsourcingtrainee til økonomifunktion

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Udfold dit talent på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. Som outsourcingtrainee vil du opleve en høj grad af frihed ledsaget af et stigende ansvar.

Praktisk erfaring og uddannelse går hånd-i-hånd, og dét er vejen frem for dig her i Beierholm. Det er vores klare erfaring, at det er den bedste måde at udvikle dine evner på som trainee. Derfor kommer du hurtigt til at løse opgaver for vores kunder, ligesom du bliver oplært internt og deltager i både interne og eksterne kurser. Vi arbejder meget med digitalisering, og hjælper vores kunder med at implementere bogføringsværktøjer, der løfter kundernes administration ind i fremtiden og gør rutinerne enklere.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Danske BankContinuous Improvement Lead for DK, KYC Natural Persons

Danske Bank, Høje Taastrup, Aalborg, Vejle or Aarhus

Do you want to play a critical role in Financial Crime Prevention, KYC Natural Persons in Danske Bank? Are you motivated by problem-solving, root cause analysis, continuous improvements, management sparring, speaking up and working with lean in an ever changing environment?

Your responsibility will be ranging widely

 • Sparring partner to and supporting the Head of Area (HoA) in Denmark on the continuous improvement journey for the market area
 • Driving centralised continuous improvements and projects along with SMEs from the production and team members
 • Being the lead of the continuous improvement group consisting of five CI-, System- and Data- leads. This includes internal sparring and coaching
Jyske Bank
Graduate, Forretningsudvikler til erhvervsområdet

Jyske Bank, Silkeborg

Er du klar til at udvikle digitale løsninger og produkter til vores største erhvervskunder? Vi har brug for to ambitiøse graduates inden for forretningsudvikling, som vil være med til at sætte den nye standard for vores største erhvervskunder.

Som en del af vores graduateprogram i Jyske Bank-koncernen får du:

 • Et 18-måneders intensivt forløb opdelt i tre moduler, hvoraf et modul er et rotationsmodul.
 • Gode løn og ansættelsesvilkår.
 • En mentor fra dag 1, som giver dig løbende feedback, så du er sikker på konstant at udvikle dig.
 • Ét hold, der står sammen med fælles opstart til september 2021.
Jyske Bank
Alm. Brand
Forsikringsrådgivere til Kundecenter Erhverv i Aarhus

Alm. Brand

Vi søger ambitiøse og engagerede kunderådgivere til vores Kundecenter Erhverv i Aarhus

Brænder du for at servicere, rådgive og sælge til vores erhvervskunder, er du måske den, vi har brug for på vores kontor på Hedeager i Aarhus. Her har vi til opgave at servicere og rådgive alle Alm. Brands erhvervskunder om policer og produkter.

Dine arbejdsopgaver

 • Tage hånd om vores kunder - imødekommende og professionelt, når de henvender sig om nytegning eller har behov for opdatering af deres forsikringer.
 • Igennem din salgsrådgivning komme hele vejen rundt om kunden, så kunden bliver bevidst om sit behov og muligheder for dækning.
Alm. Brand
HumanTrust A/S
Group Credit Manager

HumanTrust A/S søger for XL Byg Brejnholt Gruppen i Højbjerg

Er du på udkig efter en nøglerolle, hvor du dagligt deler ud af din faglighed, så koncernens kreditpolitikker løbende udvikles på og altid håndhæves? Så har du nu muligheden for at blive Group Credit Manager for XL Byg Brejnholt Gruppen.

Brejnholt Gruppen er en familie- og medarbejderejet trælastkoncern med knap 1,7 mia. kr. i årlig omsætning og over 320 medarbejdere fordelt på 12 afdelinger. Virksomheden bygger forretningen på relationer og stræber efter at være en attraktiv, effektiv, konkurrencedygtig og fair samarbejdspartner.

Du får bl.a. følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Vurdere og undersøge kundens kreditværdighed vha. virksomhedens/koncernens regnskaber og evt. personsamtaler, inkl. udarbejdelse af risikovurdering
 • Effektivisering, udvikling og sikring af procedurer og forretningsgange på debitorområdet på tværs af koncernen
 • Afholdelse af løbende debitormøder med afdelingsdirektører
HumanTrust A/S
BEC
Development Manager for Credit Risk Reporting

BEC, Herning

The manager will be working out of the BEC Financial Technologies office in Herning in the credit risk domain and be reporting to the development director. The credit risk domain is responsible for the overall credit surveillance, customer assessment and regulatory and financial reporting.

In the position as development manager, you will work closely with the management team within your domain, product owners, architects, team members and other development managers in BEC to ensure cross-company collaboration.

Your primary tasks and responsibilities will include:

 • Accountable for delivering team contribution of domain roadmap according to agreed objectives
 • Set up and maintain delivery strategy and team organization to effectively deliver on team backlog
BEC
Vestjysk Bank A/S
Privatrådgiver med drive søges til Vestjysk Bank Aarhus

Vestjysk Bank A/S

Vi søger en ambitiøs og engageret privatrådgiver med lysten til at yde kompetent rådgivning til en bestående portefølje af attraktive privatkunder.

Jobbet vil bestå af rådgivning af egen portefølje af privatkunder; herunder all-round rådgivning indenfor bolig, pension, investering og forsikring, samt ansvar for kreditgivning til porteføljens kunder.

Du vil indgå i et succesfuldt team med kompetente sparringsmuligheder og en god og uhøjtidelig atmosfære, hvor teamånd og trivsel er i højsædet.

Vestjysk Bank A/S
Alm. Brand

Forsikringsrådgiver til Aarhus

Alm. Brand

Som forsikringsrådgiver i Alm. Brand får du masser af erfaring samt konkrete samtale- og salgsværkstøjer.

Vi styrker din rådgiverprofil, så du er klar til at rådgive vores kunder – nu og i fremtiden.

”For mig er det vigtigt, at det ikke er en konkurrence at skulle sælge mere end de andre. Målet er at rådgive kunden til at vælge den rette løsning.”

Sofia, forsikringsrådgiver

Klik ind på annoncen, se videoen og find ud af, om jobbet er noget for dig.

Alm. Brand
Købstædernes Forsikring Dedikeret Erhvervsassurandør til Jyske Forsikring – Område Aarhus

Købstædernes Forsikring

Er du en målrettet og dygtig Erhvervsassurandør med et stort hjerte for salg, der brænder for levere Danmarks bedste forsikrings – og bankløsning i tæt samarbejde med Jyske Banks afdelinger?

Motiveres du ved at generere salg igennem partnere, og sikre, at banken oplever effektivitet, nærhed og indlevelse i arbejdet, hvilket medfører en direkte afsmitning på kundeoplevelsen? - så er du måske vores nye kollega.

Vi tilbyder dig bla.:

 • Tæt og udviklende samarbejde om god og effektiv udvælgelse af kundeemner på forsikringssiden med dine primære kolleger, Erhvervsrådgiverne i Jyske Banks afdelinger.
 • Gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt, herunder supplerende relevant uddannelse.
Købstædernes Forsikring
Købstædernes Forsikring Dedikeret Erhvervsassurandør til Jyske Forsikring – Område Aalborg og Viborg

Købstædernes Forsikring

Er du en målrettet og dygtig Erhvervsassurandør med et stort hjerte for salg, der brænder for levere Danmarks bedste forsikrings – og bankløsning i tæt samarbejde med Jyske Banks afdelinger?

Motiveres du ved at generere salg igennem partnere, og sikre, at banken oplever effektivitet, nærhed og indlevelse i arbejdet, hvilket medfører en direkte afsmitning på kundeoplevelsen? - så er du måske vores nye kollega.

Vi tilbyder dig bla.:

 • Tæt og udviklende samarbejde om god og effektiv udvælgelse af kundeemner på forsikringssiden med dine primære kolleger, Erhvervsrådgiverne i Jyske Banks afdelinger.
 • Gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt, herunder supplerende relevant uddannelse.
Købstædernes Forsikring
Købstædernes Forsikring Dedikeret Erhvervsassurandør til Jyske Forsikring – Område Midtjylland

Købstædernes Forsikring, Silkeborg-området

Er du en målrettet og dygtig Erhvervsassurandør med et stort hjerte for salg, der brænder for levere Danmarks bedste forsikrings – og bankløsning i tæt samarbejde med Jyske Banks afdelinger?

Motiveres du ved at generere salg igennem partnere, og sikre, at banken oplever effektivitet, nærhed og indlevelse i arbejdet, hvilket medfører en direkte afsmitning på kundeoplevelsen? - så er du måske vores nye kollega.

Vi tilbyder dig bla.:

 • Tæt og udviklende samarbejde om god og effektiv udvælgelse af kundeemner på forsikringssiden med dine primære kolleger, Erhvervsrådgiverne i Jyske Banks afdelinger.
 • Gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt, herunder supplerende relevant uddannelse.
Købstædernes Forsikring
RSM Danmark Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.Revisor-elev til RSM Danmark i Vinderup

RSM Danmark Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.

Vil du med på holdet af elever i RSM i 2021? Vil du videreuddanne dig på sigt?

Du bliver en vigtig del af holdet fra dag 1, hvor din mentor sammen med dine øvrige kolleger og ledere støtter og sparrer med dig, så du kommer godt og sikkert gennem din uddannelse. Samtidig bliver du også en del af vores hold af elever fra vores 13 afdelinger rundt om i Danmark. Med dem får du nye venskaber, masser af læring og gode fælles oplevelser og skoleophold.

Hos os får du:

 • En attraktiv uddannelse, hvor du hurtigt får ansvar, viden og spændende opgaver for vores kunder. Efter din elevtid er der gode muligheder for at du kan videreuddanne dig og læse HD, cand. merc. aud. eller statsautoriseret revisor – afhængig af hvad dine drømme er.
 • En sjov hverdag hvor du bliver udfordret i den takt, du selv er klar til.
NykreditKreditspecialist til Region Aarhus

Nykredit, Aarhus

Vil du være med til at udvikle Region Aarhus? Og har du lyst til at komme helt tæt på kreditbeslutningerne i Nykredit? Så er du den kollega, vi leder efter.

Som kreditspecialist i Region Aarhus får du sammen med kreditchefen ansvaret for kredithåndtering af erhvervs- og landbrugssager samt videreføre arbejdet med svage kunder til gavn for kunderne og Nykredit. Du vil indgå i den regionale kreditenhed sammen med tre øvrige kreditspecialister. Desuden får du et tæt samarbejde med de kundeansvarlige på centrene.

I praksis kommer du til at:

 • bidrage til hurtige og effektive kreditbeslutninger
 • indgå i sparring vedrørende erhvervs- og landbrugskunder
 • være i løbende og tæt dialog med den centrale kreditenhed
DeloitteDo you share our passion for the CFO area? We are busy and looking for consultants to join our Graduate Programme in Aarhus as soon as possible

Deloitte

We want to make an impact that matters to the people around us, our clients and society. Are you up for the task?

Deloitte Consulting Finance & Performance is the number one service provider within finance consulting and advisory. We work within the entire spectrum of the CFO area and engage with clients to operate, optimise and strategically transform their finance functions.

We offer you a strong, often life-long professional network, where you can unfold your full potential. You will become part of a large team, and your development will take place in a truly social environment, which is of high importance to us.

Based on client needs, your skill set and preferences, the focus of your assignments can range from:

 • Management accounting, controlling and reporting
 • Optimisation of finance and month-end processes
DeloitteDo you share our passion for the CFO area? We are busy and looking for experienced finance professionals to join our team in Aarhus

Deloitte

We want to make an impact that matters to the people around us, our clients and society. Are you up for the task?

Deloitte Consulting Finance & Performance is the number one service provider within finance consulting and advisory. We work within the entire spectrum of the CFO area and engage with clients to operate, optimise and strategically transform their finance functions.

You will become part of a large team, and your development will take place in a truly social environment, which is of high importance to us.

Based on client needs, your skill set and preferences, the focus of your assignments can range from:

 • Management accounting, controlling and reporting
 • Optimisation of finance and month-end processes
 • Business partnering and Performance Management
Ringkjøbing Landbobank
Medarbejder til bekæmpelse af hvidvask og operationel risiko søges til hovedkontoret

Ringkjøbing Landbobank

Som medarbejder i Anti-Hvidvask og operationel risiko-teamet bidrager du til bekæmpelse af hvidvask og terror.

Du har specialiseret viden inden for områder som hvidvask- og terrorbekæmpelse. I teamet arbejder vi ud over AML og CFT med svindel/fraud, skat/CRS, persondata og operationel risiko. Afhængig af dine kvalifikationer og ønsker vil der for den rette kandidat være mulighed for opgaver inden for flere områder i teamet.

I hverdagen foretager du bl.a. sagsbehandling ifm. overvågning af kunder og transaktioner, underretninger, kortindsigelser og kontroller mv.

Ringkjøbing Landbobank
Aon Denmark A/S
Konsulent/ingeniør til Risk Management

Aon Denmark A/S, København, Aarhus eller Kolding

Er du klar til at sætte dit rådgivningsgen i spil og hjælpe vores kunder med at finde Risk Management-løsninger, der passer til lige netop deres behov?

Som Nordens førende rådgiver inden for Risk Management, hjælper vi kunder med at identificere, forebygge og håndtere risici i deres værdikæde.

Dine opgaver:

 • Ansvar for egen kundeportefølje Udvikling af specialløsninger inden for risk og forsikring set ud fra et totalomkostningsperspektiv (TCoR)
 • Deltagelse i og udarbejdelse af risikostrategier
Aon Denmark A/S