8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 8 af 8 resultater.
SDC A/S
Forretningsorienteret Data Warehouse Senior Business Consultant til SDC Banking Services

SDC A/S

Som Senior Business Consultant i SDC skal du være med til at dataunderstøtte teamet og kunderne med forretningsorienterede analysemuligheder af bl.a. kredit-, salgs- compliance- og ledelsesinformationsområderne og dermed være ekstern sparringspartner for en kundeportefølje af banker og sparekasser. Dit fokus bliver at skabe forretningsmæssig værdi for kunderne, som du assisterer med strategisk sparring på ledelsesniveau.

Du får en varierende og ansvars fyldt arbejdsdag, med fokus på datamæssig forretningsunderstøttelse af en bred kundeportefølje. I dette ligger der, at du har det overordnede overblik – gerne forståelse af forretningsmodellen i et pengeinstitut og kendskab til rapporteringer på tværs myndighedsrapporteringer og interne ledelsesrapporteringer.

SDC A/S
Facit Bank
Analytiker med erfaring i forretnings- og dataanalyse til nyetableret bank

Facit Bank, Odense

Har du styr på dine analytiske værktøjer kombineret med en veludviklet forretningsforståelse?

Det bliver dit overordnede ansvar at omsætte store mængder data til brugbar viden for ledelsen og øvrige samarbejdspartnere i Banken. Det kan være analyser, som fremhæver, hvordan vi optimerer arbejdsgangene, eller hvordan vi skaber en mere profitabel forretning.

Du vil både udføre større analytiske projekter af længere varighed og mindre daglige analyser, som du udfører her og nu.

Det bliver bl.a. din opgave at:

  • Deltage i opbygningen af generiske datamodeller til myndighedsrapportering. Dette sker i tæt samarbejde med vores BI-team
  • Udarbejde ledelsesrapportering
  • Udvikling relevante matematiske værktøjer til simulering
Facit Bank
GF Forsikring
Finanselev til GF Fyn i Svendborg

GF Forsikring

  • Drømmer du om en karriere inden for forsikringsverdenen?
  • Har du talegaverne i orden og i stand til at sætte kunden i første række?
  • Vil du være en del af et succesfuldt selskab, der har ambitioner om at være tæt på kunderne og dele overskuddet?

GF Fyn søger en dygtig finanselev til vores toårige finansuddannelse. Du kommer til at arbejde sammen med dygtige kollegaer og får tilknyttet en vejleder, som følger dig gennem uddannelsen.

Som finanselev i GF Fyn vil du blive en del af vores lokale salgskontor i Svendborg. Her vil du lære om salg og rådgivning af skadeforsikringer til både nye og eksisterende kunder. Du kan se frem til et spændende uddannelsesforløb, hvor du løbende får fyldt din teoretiske rygsæk via opgaver og spændende skoleforløb sammen med andre finanselever fra branchen.

GF Forsikring
S. Guldfeldt Nielsen A/SAnsvarsbevidst servicetømrer med sans for kvalitet og godt håndværk

S. Guldfeldt Nielsen A/S, Odense

Vi søger en servicetømrer/håndværkstaksator til vores forsikringsopgaver, grundet travlhed i vores serviceafdeling.

Dagligdagen vil primært være ude hos kunderne hvor besigtigelse af skader, rapportrapportering og udførelse af tømrerarbejde finder sted. Du står for hele processen fra skaden kommer ind, til skaden er faktureret.

Så er du klar til et selvstændigt job med firmabil og ansvar for egne opgaver, så klik her.

GF Forsikring
Finanselev til Skadeafdelingen i Odense

GF Forsikring

GF Forsikring søger en dygtig finanselev til vores toårige finansuddannelse. Du kommer til at arbejde sammen med professionelle kollegaer og får tilknyttet en vejleder, som følger dig gennem uddannelsen.

Som finanselev i vores Skadeafdeling på hovedkontoret i Odense vil du lære om de forskellige aspekter inden for forsikringer og skadebehandling.

Fælles for alle praktikstederne er, at du kan se frem til et spændende uddannelsesforløb, hvor du løbende får fyldt din teoretiske rygsæk via opgaver og spændende skoleforløb sammen med andre finanselever fra branchen.

Du har din daglige gang på praktikstedet og med telefonen og IT, som dit primære arbejdsredskab, vil du gradvist få tildelt opgaver i takt med, at dine kompetencer udvikles.

GF Forsikring
SkattestyrelsenSagsbehandlere til pensionsområdet til Skattestyrelsen i Fredericia

Skattestyrelsen

Har du interesse i og teoretisk viden inden for skat og pension samt interesse for skatte- og afgiftsområdet? Trives du med arbejde, som kan indeholde komplekse problemstillinger? Har du eventuel indsigt i økonomiske sammenhænge i regnskaber? Så er her muligheden for at blive en del af et fagligt dygtigt team.

Som sagsbehandler på området vil du arbejde målrettet med at løse opgaver på pensionsbeskatningsområdet. Vi har ansvaret for store dele af processerne på pensionsbeskatningsområdet, og vi bidrager bl.a. med:

  • Telefonisk vejledning vedrørende pensionsbeskatningsloven.
  • Skriftlig vejledning og udtalelser vedrørende pensionsbeskatningsloven.
  • Vejledning af penge- og pensionsinstitutterne om afregning af pensionsafgift.
Skattestyrelsen
Tryg Forsikring A/S
Erhvervsassurandør til Kolding eller Odense

Tryg Forsikring A/S

Er det dig der med ildhu driver opsøgende salg mod mindre erhvervsvirksomheder, med fokus på at yde en fantastisk kundeoplevelse, og fastholde vores gode og lønsomme kunder?

Du skal drive opsøgende salg og rådgive mindre erhvervsvirksomheder i segmentet 0-9 ansatte om vores forsikringsløsninger. Jobbet er et mix af telefonsalg, onlinemøder og fysiske besøg hos kunderne.

Kunderne skal opleve, at du er i tæt kontakt med dem; at du leverer forsikringsløsninger af høj kvalitet og yder en sublim kundeoplevelse hver gang. Udover vores skadesprodukter, skal du i tæt samarbejde med vores pensionskundechef, sikre salg af pensionsløsninger til nye og eksisterende erhvervskunder.

Tryg Forsikring A/S
KMD A/SSAP Graduate with Financial Background

KMD A/S, Ballerup/Aalborg/Aarhus/Odense

Are you ready to make your mark on the digitalization of the future? Have you recently graduated or are you about to graduate with a master’s degree? Our world is IT and technology and we love it! If you share the same passion, then KMD might be the place to kickstart your career! Join our Graduate Program in the beginning of September 2020.

KMD A/S

As SAP graduate in KMD you will participate in a program with comprehensive SAP training and no more than three months into the program you will become an intern on a customer project. We believe that the most valuable professional and personal development happens when you participate in ongoing activities with talented and experienced colleagues.

KMD A/S