7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Handelsbanken
Privatrådgiver

Handelsbanken, Farum

Vil du med på vækstrejsen og arbejde med spændende privatkunder? Har du ambitioner, og søger du efter forretningsmæssige muligheder og personlig udvikling? Hvis ja - så er det dig, Handelsbanken Furesø søger.

Sammen med det øvrige team får du ansvaret for din egen portefølje af kunder. Det bliver dit ansvar at sikre kunderne en kompetent kundeoplevelse og arbejde med at skabe og udvikle stærke og langvarige kunderelationer. Du indgår naturligt i det målrettede arbejde med at udvide kundeporteføljen med nye kunder. Med andre ord, så ejer du dine kunder i hele processen fra A-Z.

Du får et spændende job, hvor du kan udvikle og dygtiggøre dig. Du vil opleve en stor grad af velvilje til fortsat kompetenceudvikling, og du bidrager selv til, hvordan du bedst vedligeholder og udbygger din viden.

Jyske Bank
Struktureret og effektiv Leder til interne processer

Jyske Bank, Lyngby, Søborg og Furesø

Har du et højt drive, solid bankfaglighed og gode kompetencer inden for ledelse af medarbejdere?

Har lyst til en lederrolle, hvor dit fokus bliver på de interne processer og med en målsætning om, at den enkelte får mest muligt ud af sit potentiale?

Du bliver en del af et lederteam med en leder med eksternt fokus og en afdelingsdirektør. Vi har sammen ansvaret for at drive et meget spændende markedsområde, som dækker Holte og kommunerne Lyngby/Taarbæk, Gladsaxe og Furesø. Din rolle bliver på det interne fokus og med ansvar for at drive interne processer og sikre produktive og rentable arbejdspladser.

Jyske Bank
Jyske Bank
Opsøgende Bankrådgiver til Lyngby, Søborg og Furesø

Jyske Bank

Kunne du tænke dig at hjælpe dine kunder med at få mest muligt ud af resten af deres liv med de økonomiske forudsætninger de har, så kunne vi tænke os at få dig med på holdet.

”Det er et utroligt spændende markedsområde med fantastisk gode forretningsmuligheder. Det skal vi forstå at udnytte samtidig med at vi fastholder en arbejdsplads, som rummer masser af fleksibilitet og udviklingsmuligheder” siger afdelingsdirektør Steen Givard

Som vores nye bankrådgiver får du ansvaret for udvikling af egen portefølje samtidig med, at vi på tværs af alle tre afdelinger bruger hinandens kompetencer bedst muligt til fordel for vores kunder og vores forretning. Du sætter dig ind i kundernes individuelle behov, ønsker og drømme, og hjælper dem med den bedste rådgivning inden for især bolig, pension og investering.

Jyske Bank
PenSam
Udadvendt kundekonsulent, der brænder for at tale med mennesker.

PenSam, Farum

Hvis du kan genkende nedenstående, så er du måske den rette til jobbet som kundekonsulent hos os.

Du er en udadvendt, energisk, struktureret og glad person. Du har gåpåmod og brænder for at tale med kunder over telefonen. Du går op i, at den bedste kundeservice giver glade og tilfredse kunder, som samtidig føler sig trygge i dialogen med dig.

Du får ansvaret for at tale med eksisterende og nye potentielle kunder. Din fornemste opgave er altid at sikre gode kundeoplevelser samt at kunne generere nye kundemøder til vores rådgivere. Det er derfor vigtigt, at du kan se muligheder, og du tager ejerskab i forhold til at få mange nye kunder til PenSam Bank. Du vil også få egne kunder med en mindre pallette af produkter.

PenSam
Danske BankPersonlig rådgiver med boligkompetence

Danske Bank

Vil du være med til at sikre, at vores kunder får den bedste rådgivning med særligt fokus inden for boligområdet?

Furesø-afdelingen søger lige nu en personlig rådgiver med boligkompetencer. Til dagligt er vi 10 kollegaer, som arbejder tæt sammen med resten af banken om vores kunder.

Du kommer til at rådgive vores kunder primært inden for bolig og daglig økonomi, og bliver dermed eksperten på boligområdet samtidig med, du er kundens personlige relation til banken.

PenSam
PenSam Bank søger forretningsudvikler med erfaring fra pengeinstitutbranchen og flair for Data management

PenSam, Farum

Vi søger en ny kollega med interesse for forretningsudvikling og brugen af data, og som ønsker at være en del af en bank, hvor beslutningsgangene er korte, og mulighederne for indflydelse er stor.

Som forretningsudvikler skal du via intern og ekstern dialog medvirke til at skabe grundlaget for kvalitet og udvikling af PenSam Bank. Du skal derfor trives i krydsfeltet mellem forretning og IT og være vant til at begå dig i et fagligt miljø, der spænder bredt.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • I samarbejde med dine kolleger skal du planlægge og lede produkt- og systemudviklingsopgaver samt kvalitetssikre disse
  • Optimering og strukturering af data fra bankens kildesystemer, så disse målrettes Power BI
PenSam
Privatrådgiver
Handelsbanken har en decentral forretningsmodel og bæredygtig tilgang til den måde, vi driver bank på.
Handelsbanken, Farum, Finland, Holland, Norge, Storbritannien, Sverige
Handelsbanken
Indrykket: