3 job ads

Your search

Filter your search

Category

3 job ads

Ringkjøbing Landbobank – Nordjyske Bank

Erhvervsrådgiver til Holstebro

Holstebro

Har du et højt ambitionsniveau og trives i et miljø, hvor vi løfter i flok? Vi søger en erhvervsrådgiver, som vil være med til at styrke vores professionelle og engagerede team.

Watch video about Ringkjøbing Landbobank – Nordjyske Bank as a workplaceVi tilbyder en spændende eksisterende portefølje, som kan tilpasses i størrelse efter dine kompetencer og din interesse for opsøgende salg. Afdelingen har høj puls med mange interessante kunder, herunder mange mellemstore erhvervskunder. Der er en fortsat strøm af nye kunder ind i banken, og derfor har vi brug for endnu en kollega til holdet.

Ringkjøbing Landbobank – Nordjyske Bank
Check the job satisfaction:
Published:
WTW
Save
WTW

Erfaren Forsikringsmægler / Senior Key Account Manager – Commercial

Holstebro

Watch video about WTW as a workplace

Vi søger en kombineret salgs- og forsikringsmægler, der kan styrke og deltage i den fortsatte udvikling inden for forretningsområdet Commercial Core. Du vil få mange spændende opgaver, både i relation til kunder og forsikringsselskaber, men de væsentligste opgaver er at rådgive vores eksisterende kunder samt at drive tilgangen af nye kunder til forretningssegmentet.

Du bliver en del af et dynamisk team, der består af erfarne forsikringsmæglere, som vil være dine daglige sparringspartnere. I denne rolle vil du både udvikle dine kompetencer og dele din erfaring med teamet. Du kan se frem til en hverdag præget af viden, samarbejde og udvikling.

WTW
Check the job satisfaction:
Published:
Save
Spar Nord Bank A/S

Spar Nord Holstebro søger både erhvervs- og privatrådgiver

I Spar Nord er der store lokale frihedsgrader, der betyder at vi lokalt kan sætte aktiviteter i gang, der skaber værdi for både kunderne, lokalsamfundet og banken – Vi kalder det for lokalbankmodellen. Vi drevet af at skabe gode forretninger og levere enestående bankoplevelser.

Det betyder, at vi igen i 2024 har haft stor vækst i både antallet af kunder, forretningsomfang og indtjening. Derfor står vi og mangler nye dygtige kolleger.

Spar Nord Bank A/S
Check the job satisfaction:
Published:

Do you have a Jobindex CV?

Jobindex matches CVs with companies' vacancies.

Create CV