92 job matcher din søgning 92 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 92 resultater.
Halsnæs KommuneDrømmejob som teknisk servicemedarbejder

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Har du en håndværksmæssig baggrund, som du med glæde vil sætte i spil på Frederiksværk Skole? Har du mod på at være en central brik i samspillet om vores skoles hverdag? Sætter du en ære i at få rutineopgaverne fra hånden og samtidig kunne gribe de ad hoc-opgaver, der opstår i en travl hverdag med masser af børn og voksne i huset? Så skal du endelig læse videre!

Jobbet er både yderst selvstændigt, men også en teamopgave, som I sammen løser i jeres tekniske team, ledet af vores tekniske serviceleder gennem mange år.

Opgaverne omhandler blandt andet at sørge for, at skolens bygninger, installationer, lokaler og udendørsarealer er i orden.

Domea.dkEjendomsfunktionær til Boligselskabet Sydfyn (deltid)

Domea.dk

Boligselskabet Sydfyn søger en ejendomsfunktionær m/k på 25 timer med tiltrædelse snarest muligt.

Du skal primært varetage den daglige drift, beboerservice, vedligeholdelse af bygninger og grønne områder i bl.a. Egebjerg og Gudme. Du skal kunne lide at arbejde både selvstændigt og i et team. Du vil i høj grad have indflydelse på tilrettelæggelsen af dine egne arbejdsopgaver. Du vil indgå i et team på i alt 3 personer.

Som ejendomsfunktionær har du i samarbejde med dine kolleger det daglige ansvar for:

 • Beboerservice, småreparationer og øvrige forefaldende opgaver
 • Servicering af bygningernes tekniske installationer
 • Renholdelse, vedligeholdelse af bygninger og anlæg, herunder fejning, oprydning, pasning af grønne arealer og renovation, og affaldshåndtering
Professionshøjskolen Absalon
Teknisk servicemedarbejder med gode IT-kompetencer til Campus Nykøbing F.

Professionshøjskolen Absalon, Nykøbing F

Til vores serviceteam har vi brug for dig, der har en høj teknisk forståelse, og som tidligere har arbejdet med tekniske systemer i forhold til fx bygningsdrift. Er du frisk på at yde service af høj kvalitet til glæde for vores studerende, kursister og medarbejdere i dagligdagen? Så kan det være dig, vi har brug for.

Du skal som teknisk servicemedarbejder i Facility Service bidrage til, at vores studerende og ansatte oplever service af høj kvalitet, at der et styr på teknikken og de bygninger de befinder sig i.

En typisk arbejdsuge vil være præget af følgende opgaver:

 • Kvalitetskontrol som en vigtig del af hverdagen.
 • Support når opgaven kræver det.
 • Projektarbejde på tværs af campus.
Sol og Strand Feriehusudlejning A/S
Servicetekniker søges til Bjerregaard

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S, Hvide Sande

Vil du give vores gæster Danmarks bedste ferieoplevelser i og omkring Bjerregaard?

Som servicetekniker får du sammen med resten af ferieteamet i Bjerregaard ansvaret for, at servicen over for vores sommerhusgæster og sommerhusejere er helt i top. Du får en afvekslende hverdag med pool- og spakontrol samt mindre reparations- og vedligeholdelsesopgaver.

Du kommer til at arbejde med

 • kontrol af sommerhuse ved lejerskifte
 • forebyggelse og afhjælpning af mindre tekniske problemer i husene
 • kontrol og vedligeholdelse af vandkvaliteten i vores pool- og spahuse.
Sol og Strand Feriehusudlejning A/S
Slots- og Kulturstyrelsen
Ejendomstekniker til teknisk ejendomsdrift på historiske bygninger

Slots- og Kulturstyrelsen, Fredensborg

Vil du være med til at sikre den tekniske drift på en række af statens historiske bygninger, og til dagligt arbejde med vedligehold og bevaring? Så læs videre her.

Slots- og Kulturstyrelsen (SLKS) drifter, vedligeholder og restaurerer en række af statens slotte, haver og kulturejendomme, herunder de kongelige slotte.

Vi har brug for en dygtig og erfaren ejendomstekniker, der sammen med de øvrige kolleger kan varetage den daglige drift af de tekniske installationer på vores slotte og kulturejendomme.

Som ejendomstekniker bliver du en del af teknikergruppen som arbejder på Fredensborg, Frederiksborg og Kronborg. I det daglige kommer du til at servicere ejendommenes tekniske installationer, og det er derfor vigtigt, at du har en god teknisk forståelse og et åbent sind overfor nye opgaver og problemstillinger.

IT-Universitetet i København
Teknisk kontorbetjent (Genopslag)

IT-Universitetet i København, København

IT-Universitetet i København søger en kontorbetjent med teknisk forståelse til vores Facilities Management-afdeling.

IT-Universitetet i København

Facilities Management-afdelingen består af 12 medarbejdere samt aftenvagter, som alle er med til at sikre den daglige drift af IT-Universitetets bygninger der er fordelt på to adresser, og med ansvar for blandt andet drift af bygninger, teknisk drift, indkøb, AV-udstyr, print, adgangskort samt facilitering af arrangementer.

Facilities Management er en velfungerende afdeling, som er vellidt blandt medarbejdere og de studerende og som er kendt i huset for et højt serviceniveau, hvorfor vi søger en teknisk medarbejder, der ønsker at bidrage til at opretholde denne høje standard.

IT-Universitetet i København
Den Sociale Virksomhed
Handy person søges 15 timer om ugen

Den Sociale Virksomhed, Kastrup

Botilbuddet Kamager har brug for en serviceorienteret kollega med masser af god energi. Du skal supplere vores to pedeller i det daglige arbejde med vedligehold og serviceopgaver, både inde og ude.

Om du er flexjobber, pensionist, efterlønner eller noget helt andet har ingen betydning. Du behøver heller ikke at have en håndværksmæssig baggrund. Men du skal have hænderne skruet rigtigt på, og kunne hamre, skrue, samle møbler og hænge billeder op, banke, luge, feje, male, lappe et dæk og skifte en pære og en pakning.

Opgaverne er mangeartede og ikke to dage er ens. Der er mange faste vedligeholdelsesopgaver både i boligerne, men også småreparationer og serviceopgaver på husets fællesarealer. Beboerne er optagede af alt der foregår i huset, og vil gerne inddrages når opgaverne løses.

Den Sociale Virksomhed
Stevns KommuneTeknisk serviceleder til Stevns Ejendomme

Stevns Kommune, Store Heddinge

Sammen med borgere og medarbejdere arbejder vi målrettet med at skabe en hverdag med gode faciliteter til at udføre kommunens opgaver. Sådan lyder vores kerneopgave, og det er denne vi i dagligdagen har for øje, og som vi arbejder efter at sikre.

Teknisk service bliver pr. 1. januar 2021 organiseret i 3 distrikter, hvor vi endnu mangler helt at aftale, hvordan hvert enkelt distrikt er organiseret. I hvert distrikt kommer der til at være 6-9 tekniske servicemedarbejdere.

Som teknisk serviceleder i Stevns Ejendomme vil du få en bred vifte af opgaver:

 • Tilsyn og kontrol med tekniske systemer
 • Ansvarlig for risikostyring inden for området, herunder brandalarmeringsanlæg og undervisning af personale
 • Varetage daglig drift såsom reparationsopgaver, vedligeholdelse af inventar, affaldshåndtering.
Stevns KommuneTeknisk serviceleder til Stevns Ejendomme

Stevns Kommune, Store Heddinge

Stevns Ejendomme er Stevns Kommunes ejendomscenter. Vi udfører vedligehold og renovering af kommunens bygninger og vi står også for nybyg. Teknisk service til kommunens aktiviteter hører også til hos os. Endvidere har vi koordination af rengøring af det meste af kommunens lokaler.

Som teknisk serviceleder i Stevns Ejendomme vil du få en bred vifte af opgaver:

 • Tilsyn og kontrol med tekniske systemer.
 • Ansvarlig for risikostyring inden for området, herunder brandalarmeringsanlæg og undervisning af personale.
 • Varetage daglig drift såsom reparationsopgaver, vedligeholdelse af inventar, affaldshåndtering.

Du bliver personaleleder for 6-8 medarbejdere i dit team. Det stiller krav til, at du kan planlægge og koordinere dagligdagens opgaver. At du kan navigere i feltet mellem på den ene side at være leder af, og på den anden side indgå i den daglige drift på lige fod med dine medarbejdere.

fsbDriftslederassistent

fsb

Vi søger en kompetent driftslederassistent til Amager Vest, hvor vi har et driftssamarbejde mellem afdelingerne Fælledhaven og Skyttehusene.

Vi søger en engageret og stabil medarbejder med gode samarbejdsevner og godt kendskab til ejendomsdrift, pasning af grønne områder samt beboerservice og lettere administrative opgaver.

Arbejdet består i:

 • renholdelse af fællesarealer ude og inde
 • storskrald
 • pasning af grønne områder
fsb
Esmark Feriehusudlejning A/S
Esmark i Bjerregård søger servicetekniker på fuldtid

Esmark Feriehusudlejning A/S

Er du "handyman" og klar på at give vores gæster den bedste ferie? Så er du måske vores nye esmakker!

ESMARK

Hos os får du ikke kun et helt bundt fantastiske kolleger, men også en spændende og farverig hverdag spækket med nye udfordringer og positive oplevelser.

Hvis du vil være med til at sikre vores gæster de allerbedste ferieoplevelser, indebærer det blandt andet følgende opgaver:

 • Afhjælpning af mindre tekniske problemer i sommerhusene
 • Små håndværksmæssige opgaver
 • Lettere rengøring og kontrol af sommerhuse
Esmark Feriehusudlejning A/S
ATP Ejendomme
Sitemanager

ATP Ejendomme, København

Vil du drifte ét af Københavns mest ikoniske vartegn, og kan du sikre et højt serviceniveau for vores kunder i ejendommen?

Til en nyoprettet stilling søger vi en serviceminded og teknisk skarp kollega, der kan sikre en stabil og effektiv drift af vores DGNB sølvcertificerede ejendom, Axel Towers, i hjertet af København.

Som Sitemanager skaber du rammerne for et stærkt samarbejde mellem ATP Ejendomme, vores kunder og eksterne leverandører. Du kan lide at have en bred kontaktflade, forstår vigtigheden af at kommunikere det rette budskab på det rette tidspunkt, og så er du udpræget serviceminded. Du har en naturlig og venlig autoritet, en positiv tilgang til samarbejdet med kunderne i ejendommen.

ATP Ejendomme
Egedal Kommune
Teknisk servicemedarbejder 30 timer og koordinerende servicemedarbejder 37 timer søges til Balsmoseskolen

Egedal Kommune, Smørum

Vi søger 2 nye kollegaer til Balsmoseskolen med start den 1. september 2020 eller snarest muligt. Begge stillinger forudsætter, at du er serviceminded og indstillet på at have mange “bolde i luften”.

Dine arbejdsopgaver er blandt andet:

 • Sikre den daglige orden i værkstedet, depot, kontor og hal
 • Klargøring af møderum, afhentning af forplejning, samt oprydning herefter
 • Bidrage og assistere ifm. større arrangementer, herunder at koordinere med eksterne samarbejdspartnere
 • Håndtere bestillinger og indkøb til centret, herunder inventar og kontorartikler
 • Bestilling af diverse materialer i forbindelse med vores værksted, afhentning af post og pakker samt andet forefaldende arbejde.
Egedal Kommune
Esbjerg Kommune
Teknisk servicemedarbejder til Personale & Udvikling, Rådhusdriften

Esbjerg Kommune

Personale & Udvikling - Rådhusdriften søger en teknisk servicemedarbejder med ansættelse på Esbjerg Rådhus til hjælp ved servicering af flere administrative bygninger.

Stillingen er på 37 timer med ansættelse pr. 1. august 2020 eller snarest derefter. Stillingen indebærer et tæt samarbejde med det øvrige personale i Esbjerg og Ribe.

Dine arbejdsopgaver består primært af serviceopgaver herunder bl.a.:

 • Flytning og pasning/reparation af inventar
 • Renholdelse af arealer herunder rensning af gulvtæpper
 • Styring af ventilation, varme og el hvor både økonomi og arbejdsmiljø vægtes højt
PrivatBoEjendomsfunktionærer

PrivatBo, Frederiksberg

Som ejendomsfunktionær indgår du i et team af engagererede kollegaer, som løser såvel praktiske som administrative opgaver, herunder servicering af beboere, den daglige vedligeholdelse, og renholdelse af ejendommens grønne arealer, gårdanlæg og bygninger, snerydning osv.

Dine primære arbejdsopgaver vil være renholdelse og vedligeholdelse af anlæg og bygninger samt andre forefaldende opgaver. Det forventes, at du kan løse opgaver selvstændigt, men samtidig også er en teamplayer.

Du tilbydes en spændende og varierende hverdag med gode muligheder for personlig udvikling og videreuddannelse.

Syddansk Erhvervsskole
Ejendomsservicetekniker til Erhvervskollegiet i Vejle

Syddansk Erhvervsskole

Erhvervskollegiet på Syddansk Erhvervsskole i Vejle søger ejendomsservicetekniker til alsidig stilling, hvor du får brug for din faglighed i et dejligt miljø med unge elever fra store dele af landet.

På Erhvervskollegiet er vi otte medarbejdere, der i et erfarent team løser pædagogiske, administrative og serviceorienterede opgaver.

Vi har 105 dobbeltværelser, 16 kursusværelser og 30 kollegieværelser og er et tilbud til elever og kursister med lang transporttid fra deres faste bopæl til undervisningsstedet på Syddansk Erhvervsskole. Vores faciliteter er attraktive til både lektielæsning, fritidsaktiviteter og hyggeligt samvær: Penthouse-tagterrasse, billard, bordtennis, fjernsynsstue, biograf, spillerum, multibane, klatrevæg, kajakker og mountainbikes. Skolens kantine på samme adresse sørger for alle de daglige måltider.

Favrskov KommuneAlsidig medarbejder til rottebekæmpelse

Favrskov Kommune

Vil du være med til at bekæmpe rotter om vinteren og løse reparationsopgaver og grønt vedligehold om sommeren? Og er du struktureret og har et godt overblik? Så har du en god chance for at blive vores nye kollega.

Vi arbejder aktivt for at nedbringe rottebestanden og rotteforekomster ved hjælp af forebyggende tiltag, som sikrer færrest mulige gener fra rotter for virksomheder og boligejere. Vi har et højt serviceniveau med hurtig og effektiv bekæmpelse ved konstaterede rotteforekomster. Rottebekæmpelse er én af kerneopgaverne i Trafik og Vejes driftsafdeling.

Du bliver en del af et travlt team med i alt fire rottebekæmpere, og du får stor frihed til selv at planlægge din arbejdsdag. Du skal derfor være ansvarlig og selvstændig i udførelsen af dit arbejde. Om sommeren skal du kunne løse forefaldende opgaver for Ejendomscentret, hvor du får brug for dine håndværksmæssige evner.

Heimstaden Danmark A/S
Driftschef til Heimstaden

Heimstaden Danmark A/S, København

Vi vækster og udvider derfor holdet med endnu en Driftschef på vores kontor i København.

I Danmark forvalter vi vores egen ejendomsportefølje på mere end 10.000 lejemål i nyopførte og ældre boligudlejningsejendomme i hele landet.

Vi har 2 driftsteam i København og 1 driftsteam i Jylland. Din roller vil være driftschef for det ene af vores teams i København. Med reference til den teknisk chef.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Ansvaret for den tekniske drift i teamet
 • Personaleledelse af dit team som består af driftsleder og servicetekniker
 • Sikre en god beboerservice
Heimstaden Danmark A/S
Heimstaden Danmark A/S
Driftsleder til Heimstaden Danmark

Heimstaden Danmark A/S, København

Er du en fagligt stærk driftsleder? Vil du med på vores næste rejse, og vil du være en del af markedets stærkeste team inden for ejendomsinvestering, -udvikling og udlejning? Så har vi jobbet til dig!

Som driftsleder får du dit eget ansvarsområde og skal sikre, at det enkelte budget for hver ejendom bliver overholdt. Derudover skal du supportere organisationen som helhed med tekniske forespørgsler, specielt vores kundeserviceteam.

Dine primære arbejdsopgaver består bl.a. af

 • Budgetlægning
 • Vedligeholdelsesplaner i samarbejde med vores projektafdeling
 • Sikre at vores serviceaftaler bliver overholdt
Heimstaden Danmark A/S
Nordisk Polering ApSVinduespudser på Sjælland

Nordisk Polering ApS

Erfaren vinduespudser søges til servicering af erhvervskunder og privatkunder på Sjælland.

Vi søger en engageret medarbejder som kan indgå i et dynamisk team af vinduespudsere.

Du skal være ansvarsfuld og kvalitetsbevidst, imødekommende og positivt anlagt. Du skal have erfaring som vinduespudser. Kun kandidater, som bor på Sjælland, vil blive taget i betragtning.

Vi tilbyder:

 • frihed under ansvar
 • godt arbejdsmiljø
 • firmabil.