5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danfoss A/S
Head of DBS Capability Building

Danfoss A/S, Nordborg

Danfoss Business System (DBS) is looking for an experienced Head of Capability Building who will be sharpening the approach for capability building for key stakeholders across Danfoss. Together with your DBS colleagues you will drive the training and capability agenda to ensure that we always have the relevant offerings on all levels.

Your primary responsibility will, as a first step, be to upgrade the approach and the DBS Capability offering across the Danfoss group. This includes the following steps:

  • Re-identify key stakeholders across Danfoss Build the training offering concept
Danfoss A/S
Færdselsstyrelsen
Leder af Direktionssekretariatet

Færdselsstyrelsen, Ribe

Vil du stå i spidsen for etablering, konsolidering og udvikling af vores direktionssekretariat? Brænder du for den forskel god ledelse kan gøre? Så er du måske vores nye leder for direktionssekretariatet.

Direktionssekretariatet blev etableret den 1. januar 2020, og du får derfor ansvaret for konsolidering og udvikling af teamet.

Opgaveporteføljen i direktionssekretariatet er en god blanding af klassiske stabsopgaver og omfatter blandt andet kommunikation og presse, strategiarbejde, analyser og klassisk sekretariatsbistand. Samtidig er styrelsens organisation og opgaveportefølje under forandring, og du vil derfor opleve, at kravene til sekretariatet ændrer sig løbende.

Færdselsstyrelsen
ECCO Sko A/S
Compliance Project Coordinator

ECCO Sko A/S, Bredebro

Are you ready to create the footprints of tomorrow in a position where you have a central role in helping us reach our strategic business goals with the use of data?

As our new compliance project coordinator, you will be part of our Privacy Team and collaborate with internal and external stakeholders globally, ensuring compliance within all privacy matters.

Want to know more?

Click here and apply today!

ECCO Sko A/S
Provas - Haderslev Forsyningsservice a/sDriftsansvarlig for indsamling af affald til husholdninger

Provas - Haderslev Forsyningsservice a/s

Er du klimabevist, og har du kendskab til drift af indsamlingsordninger for affald? Vil/kan du bidrage til optimering af vores indsamlingsordninger, så vi kan nedbringe affaldsmængderne til forbrænding?

Dine arbejdsopgaver vil bestå af den daglige drift med vores indsamlingsordninger fra den private husholdning, optimering af indsamling, kontakt til renovatør, behandlingsanlæg og kunder. Data fra renovatør og behandlingsanlæg skal også behandles og analyseres.

Din hverdag vil derfor være præget af megen afveksling i form af skrivebordsarbejde og operationelle opgaver, da du skal ud at opleve og indsamle viden om, hvordan tingene fungerer i virkeligheden. Det kan også betyde dage på genbrugspladsen, hvor vi er tættest på borgerne i Haderslev Kommune.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og FiskeriSagsbehandler med jordbrugsfaglig baggrund til Augustenborg

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Brænder du for at sikre korrekt og effektivt sagsbehandling, og har du lyst til at indgå i et spændende fagligt miljø, hvor vi arbejder med reglerne indenfor krydsoverensstemmelse(KO)? Så er muligheden der nu, hvor vi søger en faglig sagsbehandler til Jordbrugskontrol.

Vi er med til at sikre landmændene det korrekte EU-tilskud og sørger samtidig for, at landmænd, gartnerier, planteskoler og andre lever op til de fastsatte regler for de forskellige ordninger. På den måde er vi med til at sikre bæredygtig udvikling af nogle af Danmarks største eksporterhverv, der lever af og med naturen – og det er vi stolte af.

Som sagsbehandler er du sammen med dine kolleger ansvarlig for at vurdere og træffe afgørelser i kontrolsager på KO-området.