18 job matcher din søgning 18 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 18 af 18 resultater.
Vordingborg KommuneUdviklingskonsulent med politisk flair til Arbejdsmarkedssekretariat

Vordingborg Kommune

Vil du være en del af et velfungerende og dynamisk arbejdsmarkedssekretariat, der arbejder med planlægning, styring og udvikling af Afdelingen for Borger og Arbejdsmarked?

Du vil indgå i en stabsfunktion for Afdelingen for Borger og Arbejdsmarked, som rummer Jobcenter, Aktive indsatser, Borgerservice og Ydelse, Integration og Ungecenter. I Arbejdsmarkedssekretariatet beskæftiger vi os med mange forskelligartede opgaver som økonomi, administration, rehabiliteringsteamet, kommunikation, jura og betjening af Udvalget for Arbejdsmarked og Uddannelse samt forskellige fora som Integrationsrådet, Handicaprådet og Uddannelsesrådet.

Jobbet indebærer, at du trives med både nogle af de mere enkle opgaver i dagligdagen og de mere tidskrævende og komplekse opgaver. Du er motiveret for at tilrettelægge og gennemføre processer, der understøtter gode resultater.

Ringsted KommuneØkonomikonsulent til Økonomi og Indkøb – genopslag

Ringsted Kommune

Vil du arbejde med budgetlægning og økonomistyring, og trives du med en arbejdsdag præget af ansvar og selvstændighed?

I økonomiafdelingen, der organisatorisk er en del af staben Økonomi og Indkøb, søger vi en økonomikonsulent, der gennem samarbejde med de øvrige økonomikonsulenter kan understøtte kommunens økonomistyring og rådgive de decentrale faglige enheder om økonomi.

Dine primære opgaver er:

 • Budgetlægning og budgetopfølgning
 • Udarbejde budget- og arbejdsgangsanalyser
 • Understøtte brugen af kommunens økonomisystem, herunder opbygning og vedligeholdelse af kontoplan
Professionshøjskolen Absalon
Erfaren teamleder til økonomi og forretning

Professionshøjskolen Absalon, Sorø

Vi søger en teamleder med personaleansvar til Team Forretning i Økonomi. Vi har brug for dig, som er skarp på økonomistyring, business intelligence og procesoptimering. Med dine erfaringer fra tidligere lederstillinger forstår du at motivere og udvikle dit team.

Du kommer til at stå i spidsen for et team, der leverer tværgående økonomi- og virksomhedsstyring. I skal sammen levere god og sikker drift og udvikle økonomifunktionen til endnu mere værdiskabende nøglefunktion på Absalon.

Som teamleder vil du, sammen med dit team, blandt andet løse følgende opgaver:

 • Leder af Team Forretning.
 • Sikker drift og ledersparring.
 • Udvikling af økonomifunktionen.
 • Daglig personaleledelse.
Lolland Kommune
Leder af nyt Center for Social Service

Lolland Kommune, Maribo

Kan og vil du stå i spidsen for vores nye Center for Social Service? Har du visioner for den rehabiliterende indsats, som du ønsker at realisere? Så læs mere her.

Center for Social Service er et nyetableret center bestående af visitation til det specialiserede socialområde samt en stabsfunktion, som understøtter Social- og Arbejdsmarkedssektorens centrale og decentrale enheder.

Til at udvikle og lede Center for Social Service søger vi en visionær leder, som har erfaring med rehabiliteringstankegangen og kan lede organisationsændringer. Som leder skal du være kulturbærer for en ny måde at tænke sagsbehandling og borgerforløb på.

ATP
Arbejdsskadesagsbehandlere til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring

ATP, Haderslev, Hillerød og Vordingborg.

Er du handlekraftig og god til at skabe overblik? Har du en uddannelsesbaggrund eller erhvervserfaring, der gør dig i stand til at arbejde med selvstændig sagsbehandling?

I Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) sikrer vi, at borgerne i Danmark kan regne med en uafhængig og kvalificeret afgørelse, hvis de kommer til skade ifm. deres job. I øjeblikket er vi på udkig efter kolleger med forskellige fagligheder, der vil arbejde med juridisk sagsbehandling af arbejdsskadesager.

Konkret søger vi dig, der vil lære at:

 • vurdere om sager er omfattet af loven om arbejdsskadesikring
 • indhente relevante oplysninger for at kunne træffe juridiske afgørelser
 • træffe afgørelser om anerkendelse/afvisning
ATP
Ringsted KommuneStabschef for Jura, IT og Digitalisering

Ringsted Kommune

Nøgleposition med stor indflydelse og en tilsvarende høj grad af ansvar.

Der er tale om en spændende stilling, hvor du får det samlede ansvar for staben Jura, IT og Digitalisering, der, som det fremgår af navnet, består af tre teams med i alt 31 medarbejdere. Jurateamet ledes til dagligt af vores chefjurist med direkte reference til dig, mens du får personaleansvaret for IT og digitalisering.

Som stabschef for Jura, IT- og Digitalisering får du mulighed for at stå i spidsen for en ambitiøs transformation, der skal bringe vores i øvrigt velfungerende digitalisering og it-understøttelse videre til næste niveau. Vi er på udkig efter en chef med et skarpt øje for forbedringsmuligheder, og som kan sikre en velfungerende prioritering og gennemførelse af forskellige udviklings- og digitaliseringsprojekter.

SøfartsstyrelsenVil du være med til at fremme vækst og grøn omstilling i Det Blå Danmark? Så har vi brug for dig i Maritim Erhvervs- og Vækstpolitik i Søfartsstyrelsen

Søfartsstyrelsen, Korsør

Vi leder efter en ny kollega, som har erfaring med at udvikle politikker og tiltag, der fremmer vækst og grøn omstilling i erhvervslivet. Du er desuden god til at analysere og formidle komplekse problemstillinger, så vi har et stærkt fagligt grundlag for Søfartsstyrelsens arbejde og for politiske beslutninger med stor betydning for ét af Danmarks mest betydningsfulde erhverv.

Du bliver en del af Maritim Erhvervs- og Vækstpolitik, hvor vi blandt andet arbejder med idé- og politikudvikling samt analyser, grøn omstilling af de maritime erhverv, internationale forhandlinger og samarbejde, cybersikkerhed og maritim fysisk planlægning.

Odsherred KommuneSundheden skal frem i Odsherred Kommune – Projektleder / Sundhedskoordinator søges

Odsherred Kommune, Nykøbing Sj.

Er du en skarp projektleder, brænder du for tværgående samarbejde og kan du bidrage til at få Sundheden frem i Odsherred Kommune, så er vi en dynamisk, faglig stærk og engageret afdeling, der lige står og mangler dig!!

Sundhedsafdelingen arbejder med både borger- og patientrettede tilbud til borgere - primært i aldersgruppen 16-85 år. Vi består af 3 teams – Træning (genoptræning), Sundhedsfremme og forebyggelse og Service. Vi er organisatorisk forankret i fagcenter Omsorg og Sundhed, og har fysisk base på Sundhedscentret i Nykøbing Sj.

Afdelingen er kendetegnet ved et tæt samarbejde, hvor videndeling, erfaringsudveksling, sparring, fleksibilitet og arbejdsglæde er vigtige værdier, og vi lægger vægt på at relationen til borgerne og vores samarbejdspartnere er imødekommende, anerkendende og lyttende.

Faxe KommuneØkonomikonsulenter

Faxe Kommune, Haslev

Får du hjertebanken af glæde, når du skal styre og forklare kompliceret økonomi og store Excelark? Så søger Faxe Kommune lige nu tre ambitiøse økonomikonsulenter, der både kan analysere og udvikle

Faxe Kommune er godt i gang med at forbedre og skabe en mere gennemsigtig økonomistyring, som skal gøre det nemmere for kommunens ledere at have overblik – både over kommunens samlede økonomi, men også de små dele.

Derfor skal vi bruge tre ambitiøse, dygtige og proaktive økonomikonsulenter – to centralt og en decentralt – som skal være med til at styrke og videreudvikle vores økonomistyring.

Søger du en af de to centrale stillinger, får du arbejdsplads i Center for HR, Økonomi & It. Her vil du blive konsulent for et af de to store velfærdsområder: Senior- og sundhedsområdet eller Skole- og dagtilbudsområdet. Søger du den decentrale stilling, får du arbejdsplads i staben i Center for Sundhed & Pleje.

ToldstyrelsenKontorchef til Kontrolprocesser i Toldstyrelsen

Toldstyrelsen, Køge

Som kontorchef for Kontrolprocesser i Toldstyrelsen skal du være med til at sikre en effektiv toldkontrol og sætte retningen for udviklingen af de nye digitale kontrolsystemer som følge af EU’s toldkodeks. Du skal drive komplekse udviklings- og driftsprocesser sammen med kolleger i alle dele af organisationen. Her kommer du til at stå i spidsen for et fagligt højt specialiseret kontor i Toldstyrelsen og gå foran sammen med 12 engagerede, specialiserede og faglige medarbejdere.

Dine primære hovedopgaver vil være at:

 • fastlægge landsdækkende kontrolprocedurer og planlægge Toldstyrelsens kontrolaktioner
 • fastlægge kontrolprocesser for den legale vareførelse samt illegale og ulovlige varer som led i den samfundsbeskyttende kontrol
 • vedligeholde og videreudvikle forretningsgange og foretage forretningsmæssige justeringer af it-systemer og dokumentation på kontrolområdet
Toldstyrelsen
NettoManager, Driftskoncept & Projekter

Netto, Køge

Vi leder efter en ny Manager til Driftskoncept- & projektafdelingen i Netto og søger derfor en ny kollega, som har lyst til at gå forrest og skabe forandringer for vores kunder og kollegaer i vores over 500 butikker. Du vil få ansvaret for at vedligeholde og forbedre Nettos driftskoncept, og du vil derfor skulle bidrage til at skabe bemærkelsesværdige resultater i en af Danmarks største virksomheder.

Som Manager i Driftskoncept- og projektafdelingen bliver du ansvarlig for at vedligeholde og forbedre Nettos driftskoncept. Dette vil du skulle gøre ved at lede og eksekvere forskellige projekter, der har til formål at forbedre vores butiksdrift. Derudover vil du skulle varetage den løbende optimering af vores forskellige driftskoncepter og værktøjer, og sikre at disse forbedringer og optimeringer når helt ud til vores kollegaer i butikkerne.

Compass Human Resources Group A/SRegional Membership Officer

Compass Human Resources Group A/S recruiting on behalf of Rotary International

Rotary is a global network of 1.2 million neighbors, friends, leaders, and problem-solvers who see a world where people unite and take action to create lasting change – across the globe, in our communities, and in ourselves. Rotary’s members hail from more than 200 countries and geographical areas.

In support of Rotary’s strategic plan and the core objective to support and strengthen clubs, you will as Regional Membership Officer (RMO) serve as the primary liaison to Rotary volunteers focusing on membership development.

You will also be responsible for increasing the clubs’ awareness and use of key Rotary resources: helping to increase the diversity of club membership, supporting overall club growth and improving member retention in clubs.

Compass Human Resources Group A/S
Vordingborg KommuneTalstærk konsulent til Sekretariat for børns trivsel og læring

Vordingborg Kommune, Præstø

Har du stærke analytiske kompetencer og er vant til at arbejde med tal og økonomi? Trives du med at jonglere med datasæt og omsætte og formidle det skriftligt gennem input til politiske sagsfremstillinger, strategier og politikker for hele 0-18 årsområdet? Har du i det hele taget mod på at give dig i kast med mange typer af opgaver?

Dine opgaver vil være mangeartede:

 • Du får en vigtig opgave med at opsøge, indsamle og strukturere forskellige former for data på det specialiserede børneområde, dagtilbuds- og skoleområdet. Du vil også komme til at bidrage til analyse af reformer og lovgivningstiltag inden for både det specialiserede børneområde og dagtilbuds- og skoleområdet.
 • Du kommer til at sparre med skolelederne om deres økonomi og bidrage til det økonomiske overblik for chef for Afdeling for Dagtilbud og Skoler.
Vordingborg KommuneUdviklingskonsulent til afdelingen for Strategi & Implementering

Vordingborg Kommune

Vi tror på, at borgerinddragelse og et stærkt nærdemokrati er med til at gøre Vordingborg Kommune til et attraktivt sted at bo og drive virksomhed. Så hvis du har evnerne til at løfte den demokratiske samtale i vores kommune, så er dit nye job her.

Du indgår i Afdeling for Strategi & Implementering, som er placeret på Vordingborg Rådhus. Afdelingens 14 medarbejdere arbejder med områder som erhverv, turisme, kommunikation, digitalisering, HR, Arbejdsmiljø, Møn UNESCO Biosfære, generel politisk interessevaretagelse og så naturligvis nærdemokrati og bosætning.

Jobbet indebærer en tæt kontakt til lokalfora, foreninger, frivillige og de ildsjæle, som rundt omkring i kommunen arbejder med lokale udviklingsprojekter. Du skal desuden sagsbehandle og kvalitetssikre ansøgninger til vores forskellige puljer og sikre, at de er koblet til vores politikker.

Region SjællandKonsulent til udvikling af projekter og fundraising i Region Sjælland

Region Sjælland, Sorø

Vil du opbygge partnerskaber, udvikle indsatser og tiltrække finansiering, der skaber forandringer i samfundet? Er du initiativrig, en god kommunikatør og har du erfaring med at udvikle projekter? Så er du måske vores nye kollega i Region Sjællands fondskontor, der skal understøtte projektudvikling og hjemtaget af fondsmidler til Region Sjælland.

Region Sjælland

Regional Udvikling har som kerneopgave at sikre, at Region Sjælland er et godt sted at leve og bo både nu og i fremtiden. Derfor har vi etableret et fondskontor, der har til opgave at udvikle projektideer og ansøgninger sammen med fagfolk og være kontaktpunkt til offentlige og private fonde. Du vil blive rådgiver i at udvikle projekter og hjemtage ekstern finansiering til de indsatser, der er prioriteret i Region Sjælland og som understøtter regionens opgaver på det regionale udviklingsområde.

Lolland Kommune
Konsulent til Staben for Skoler og Dagtilbud

Lolland Kommune, Maribo

Vil du have en hovedrolle i at videreudvikle skoler og dagtilbud, og vil du være med til at sikre sammenhæng og høj kvalitet i forvaltningens opgaver på et stort kommunalt velfærdsområde, særligt på dagtilbudsområdet? Så er du måske den konsulent, vi søger.

Du får til opgave at understøtte sektorledelsen og de decentrale ledere i den samlede skole- og dagtilbudsorganisation, herunder understøtte sektorchefen i sin opgave med at betjene direktionen og det politiske niveau. Du skal være med til at sikre, at sektoren udvikler sig i den retning, der er sat politisk og af sektorchefen i dialog med direktionen.

Din rolle og dine opgaver vil rette sig mod alle stabens opgaver, hvoraf dagtilbudsområdet vil fylde mest.

Du bliver en del af et konsulentmiljø, der udgøres af yderligere to konsulenter fra staben og en konsulent i Sektoren for Børn, Unge og Familie.

Mercuri Urval
CEO

Mercuri Urval søger for Energy Cluster Denmark

Energy Cluster Denmark søger en CEO med stor indsigt i energisektoren og de fremtidige udfordringer industrien står overfor. Den nye CEO skal være bindeleddet mellem den akademiske verden, industrien og myndighederne.

I en nyoprettet stilling som CEO for Energy Cluster Denmark får du ansvaret for at skabe et innovativt økosystem inden for energi fra produktion til forbrug med fokus på den fremtidige retning for industrien og de udfordringer, man står overfor.

Med reference til bestyrelsen og i tæt samarbejde med bestyrelsesformanden vil du holde bestyrelsen orienteret omkring industrirelevante emner og sikre en fælles forståelse omkring retning og fremdrift for innovationsprojekter. Du får ansvaret for økonomien og vil også rapportere til bestyrelsen i denne sammenhæng.

Mercuri Urval
Chefkonsulent til ledelses- og udvalgsbetjening hos sekretariatet i Det Nære Sundhedsvæsen
Brænder du får at levere politisk betjening af høj kvalitet i en organisation, som er yderst udviklingsorienteret og ambitiøs på vores...
Region Sjælland, Sorø
Jobcenter