21 job matcher din søgning 21 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 21 resultater.
Ikast-Brande Kommune
Udviklingskonsulent til Hjemmeplejen og Sygeplejen

Ikast-Brande Kommune

Hjemmeplejens og Sygeplejens kerneopgave er med udgangspunkt i personcentreret omsorg at styrke og fremme borgerens sundhed, forebygge sygdom og lindre samt at støtte borgeren til at leve et aktivt og selvstændigt liv.

En del af Ikast-Brande Kommunes DNA er, at: ”Vi hjælper hinanden og står sammen. Vi løfter i flok og finder løsninger” – sammen med borgerne, mellem kollegaer og med vore samarbejdspartnere.

Til det søger vi en 37-timers udviklingskonsulent, der kan understøtte, inspirere og hjælpe ledere og medarbejdere til fortsat at sikre og udvikle i Hjemmeplejen og Sygeplejen.

MindbizChef for spildevand

Mindbiz søger for Skanderborg Forsyning

Brænder du for et lederjob, hvor du bidrager til at sikre en vigtig samfundsmæssig forsyningsopgave? Vil du være med til at løse de udfordringer som en kraftig befolkningstilvækst, et sårbart vandmiljø og øgede nedbørsmængder giver til håndtering af spildevand og regnvand?

I den nyoprettede stilling som chef for spildevand får du et spændende lederjob med ansvar for at skabe sammenhæng på tværs af Skanderborg Forsynings mange spildevandsaktiviteter fra ledningsnet til renseanlæg og fra drift til projekter.

Skanderborg Kommune, som udgør forsyningsområdet, er i vækst med mange nye borgere, og sammen med klimaudfordringer, høje miljøkrav og samfundsmæssigt fokus på bæredygtighed sætter det store krav til Skanderborg Forsynings daglige opgaveløsning og det strategiske fokus.

Marselisborg - Udvikling, Kompetence & Viden
Konsulenter til udvikling af fremtidens offentlige sektor

Marselisborg - Udvikling, Kompetence & Viden, Aarhus eller København

Vil du være med til at udvikle fremtidens offentlige sektor? Kunne du tænke dig at være en del af en virksomhed, som har reel policy indflydelse på de brede velfærdsområder, og som skaber værdi for borgere, virksomheder og kommuner?

Som konsulent ved Marselisborg Consulting får du ansvaret for:

 • Strategi- og organisationsudviklingsforløb for kommunale ledere og medarbejdere med gennemgående fokus på at konsulentydelserne skaber grundlag for forandring af praksisgennemgående fokus på at konsulentydelserne skaber grundlag for forandringer af praksis – kort sagt implementering.
 • Kvantitative og kvalitative analyser og evalueringer, der ofte kombinerer styrkerne ved registerbaserede undersøgelser og sagsgennemgang med fokusgruppeinterview og observationsstudier.
Marselisborg - Udvikling, Kompetence & Viden
Arla Foods
Process Optimisation Specialist, Customer Operations

Arla Foods, Viby J.

Vil du være med til at sikre, at Arla Foods også i fremtiden kan måle sig blandt de allerbedste på kundeservice? Så har du chancen for at være med til at præge både dit eget job, forretningens udvikling og ikke mindst hverdagen i Customer Operations fra vores kundecenter i Aarhus.

Vi scorer topkarakterer som kundecenter inden for branchen. Det er vi utroligt stolte af – og det forpligter! Vi skal holde os skarpe, udfordre os selv og hver dag arbejde intenst for at sikre bedst mulig leverance til vores kunder.

Du opsøger proaktivt, hvordan vi kan gøre tingene smartere, så vi arbejder effektivt, omkostningsbevidst og stadig bevarer den høje service over for kunderne. Du driver selv forbedringsprocesserne og tager ansvar for at teste og implementere forandringerne hos dine nærmeste kolleger og på tværs af organisationen.

Arla Foods
Danmarks Tekniske UniversitetMedarbejder til DKCERT's DPO-tjeneste

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby eller Aarhus

DeiC søger en medarbejder til DPO-tjenesten under DKCERT. Medarbejderen skal indgå i et team med to nuværende medarbejdere og fungere som ekstern databeskyttelsesrådgiver for tjenestens brugere og endvidere rådgive internt samt hos universiteter og andre forsknings- og uddannelsesinstitutioner om reglerne inden for databeskyttelse.

DKCERT’s DPO-tjeneste hjælper universiteter og andre uddannelses- og forskningsinstitutioner med rådgivning og vejledning inden for databeskyttelse og drifter et netværk mellem p.t. 18 databeskyttelsesrådgivere fra sektoren. Yderligere varetager tjenesten rollen som databeskyttelsesrådgiver for en række af disse og fungerer samtidig som en fleksibel ressource for enten at aflaste institutionerne ved høj belastning eller midlertidig at varetage rollen som databeskyttelsesrådgiver for disse i kortere eller længere perioder.

Favrskov KommuneAlsidig og ambitiøs sekretariatschef

Favrskov Kommune

Job og Økonomi i Favrskov Kommune søger en alsidig og ambitiøs sekretariatschef, der er struktureret, analytisk stærk, og som evner at have mange bolde i luften på en gang. Vi forventer også, at du har en udpræget lyst til at samarbejde med andre.

Samtidig forventer vi, at du er optaget af ledelse, og af hvordan du sammen med dine medarbejdere kan bidrage til at opnå gode resultater inden for Job og Økonomi og på tværs af den samlede Favrskov-organisation.

Som sekretariatschef refererer du til direktøren for Job og Økonomi, og du kommer til at stå i spidsen for et fælles tværgående forvaltningssekretariat med 12 medarbejdere, der varetager en bred vifte af opgaver.

Ansvarsområderne omfatter bl.a. sekretariatsbetjeningen af Arbejdsmarkedsudvalget, ansvaret for den fælles udbuds- og indkøbsfunktion i Favrskov Kommune, bekæmpelsen af socialt snyd, fundraising og en række forskellige analyseopgaver.

VIBORGegnens ErhvervsrådLeder af FN17 Business – Akademi & Inkubation

VIBORGegnens Erhvervsråd, Viborg

Hvis du brænder for at gøre en forskel inden for bæredygtighed og ansvarlighed i dansk erhvervsliv, så er denne nyoprettede stilling som Leder af et FN17-træningscenter i Viborg måske noget for dig.

FN’s 17 Verdensmål danner rammen for den globale udviklingsindsats frem mod 2030. Eksperter forudsiger, at markedet for løsninger til at indfri målene globalt overstiger 70 billioner kr. om året og bidrager til 380 mio. jobs. Verdensmålene udgør en ny global ramme for virksomhederne og er de konkurrenceparametre, som de fremover kommer til at måle sig på.

Opgaven for den kommende leder bliver, i samarbejde med centrets stiftere og medlemmer, at skabe et miljø, hvor virksomheder og iværksættere kan træne deres færdigheder i at implementere Verdensmål i deres strategi og forretningsmodel.

Skive CollegeDirektionssekretær

Skive College

Skive College søger direktionssekretær med tiltrædelse 1. oktober 2020. Stillingen er med reference til direktøren.

Som direktionssekretær kommer du til at arbejde helt tæt på ledelsen, og du skal være med til at sikre kvalitet og struktur. Du får bl.a. til opgave at følge op på resultater inden for skolens drifts- og vækstområder. Du får et indgående og unikt kendskab til skolens opgaver, strategi, udvikling og styring. Stillingen kræver, at du er loyal, har et organisatorisk talent, og at du samtidig kan have mange bolde i luften.

Desuden skal du være indstillet på at løse mangeartede administrative opgaver og opgaver af mere praktisk karakter som fx mødeplanlægning, referatskrivning og lignende. Det er vigtigt, at du er struktureret og selv kan tage initiativ til at få løst nogle opgaver.

Syddjurs KommuneSkarpe konsulenter til staben på beskæftigelsesområdet

Syddjurs Kommune, Ebeltoft

Syddjurs Kommune søger 2 skarpe konsulenter til at bistå Beskæftigelseschefen og Stabslederen i den faglige og økonomiske styring på beskæftigelsesområdet.

Beskæftigelsesområdet varetager opgaver i forhold til arbejdsmarkedsindsatser, de midlertidige og permanente ydelser.

Som konsulent i staben på beskæftigelsesområdet vil du skulle arbejde tæt sammen med både Beskæftigelseschefen, ledelsen på beskæftigelsesområdet, samt de centrale stabs- og økonomifunktioner i Syddjurs Kommune.

Du er med til at understøtte både udformningen af, og ikke mindst opfølgningen på beskæftigelsesindsatsen, og at forberede politiske sager til Udvalget for erhverv og beskæftigelse og Byrådet. Du skal derfor evne at samarbejde på flere niveauer i organisationen.

Syddjurs KommuneChef for Social og Familie

Syddjurs Kommune, Ebeltoft

Er du en visionær og udviklingsorienteret leder, som har styr på økonomien? Kan du samarbejde og kom­munikere tydeligt? Kan du skabe retning, resultater og udvikling med dit engagement og din viden?

Syddjurs Kommune søger en ny chef for Social og Familie. Du skal sikre den fortsatte udvikling i Social og Familie, hvor decentralisering og ansvarsfordeling er nøgleord, og hvor du har en vigtig opgave i at skabe sammenhæng i opgaveløsningerne.

Du er garant for sikker drift og skal samtidig understøtte hensigtsmæssige snitflader og arbejdsgange og iværksæt­te initiativer, hvor samspil, koordinering og samarbejde er bærende principper i Social og Familie.

Som chef for Social og Familie skal du navigere i behovet for sikker drift samtidig med, at der skabes nye og innovative løsninger på nye og kendte udfordringer. Du skal ”brænde for” social- og familieområdet.

Innovationsfonden
Direktionsassistent

Innovationsfonden, Aarhus

Trives du med en bred vifte af opgaver, og har du flair for struktur og formidling? Er du stærk på projektstyring og strategi? Er du proaktiv af natur? Så er det måske dig, vi leder efter.

Som direktionsassistent supporterer du vores direktør og ledergruppe i en travl hverdag, hvor dine opgaver vil spænde fra koordinerende og administrative opgaver til mere udviklingsorienterede projekter. Udover klassiske direktionsassistentopgaver vil du få ansvaret for egne projektopgaver i forbindelse med udrulning og opfølgning på strategien. Du vil i denne rolle have en bred kontaktflade i organisationen og vil få indsigt i fortrolig viden, som kræver din professionelle håndtering og diskretion.

Du vil referere til den administrerende direktør, men skal supportere den samlede ledergruppen med driftsopgaver og projekter på tværs af organisationen.

Administrations- og ServicestyrelsenContract Manager til Administrations- og Servicestyrelsen i Herning

Administrations- og Servicestyrelsen

Har du erfaring med leverandør- og kontraktstyring og vil være med i opstarten af et nyere team som skal bidrage til professionel håndtering af Skatteforvaltningens kontrakter? Er du udadvendt, faglig stærk, ansvarsbevidst og god til at samarbejde?

Som Contract Manager vil du blive en del af et team, som består af to indkøbere og en udbudskonsulent som alle løser andre opgaver ved siden af. Du har således gode muligheder for at være med til at sætte dit eget præg på kontraktstyringsteamet.

Vi forestiller os, at dine opgaver hovedsageligt vil ligge inden for følgende områder:

 • Løbende og vedvarende dialog med leverandørerne for at sikre et godt leverandørforhold og bedst muligt udbytte af kontrakterne.
 • Koordinering, planlægning og opfølgning på leverandørmøder og møder med vores kunder.
 • Udarbejdelse af procesbeskrivelser for aktuelle arbejdsopgaver.
Administrations- og Servicestyrelsen
KvadratSustainability Manager (Maternity Cover)

Kvadrat, Ebeltoft

Are you passionate about sustainability, corporate social responsibility and project management? Would you like to impact the future and drive the sustainability agenda in the Kvadrat Group? Then you might be the person we are looking for.

You will be responsible for the Sustainability strategy from development to deployment including target setting, strategic choices in terms of recommended activities based on their impact and required investment and sub-projects e.g. Carbon Neutrality, circularity. This besides driving the CSR agenda.

Besides the Sustainability strategy your responsibility will be to:

 • Own and execute the sustainability and CSR agenda including information sharing, training cross business functions, brands and production entities
 • Implement and maintain sustainability initiatives throughout the organization in close collaboration with key stakeholders
Randers KommuneDatabeskyttelsesrådgiver (barselsvikar)

Randers Kommune

Randers Kommune søger en databeskyttelsesrådgiver (DPO) med høj faglighed og gode samarbejdsevner, der skal være med til at sikre, at databeskyttelseslovgivningen i kommunen overholdes. Der er tale om et barselsvikariat.

Vi søger en faglig stærk medarbejder, der har kendskab til behandling af personoplysninger og databeskyttelseslovgivningen. Det vil være en fordel, hvis du har taget en DPO-uddannelse.

For stillingen er det centralt, at du har gennemslagskraft, er selvdreven, struktureret og kan skabe en faglig og personlig legitimitet samtidig med, at du kan skabe løsninger, der passer ind i kommunen. Du skal kunne rådgive kommunen og borgere i dit daglige virke.

HØIBERG P/S
Patentadministrator

HØIBERG P/S, København eller Aarhus

Vi vokser! Derfor søger vi en dygtig patentadministrator, som sammen med vores patentrådgivere kan bidrage til en driftssikker og kommerciel håndtering af vores kunders rettigheder.

HØIBERG er en af Europas førende og mest respekterede rådgivningsvirksomheder inden for immaterielle rettigheder, og vores primære formål er at beskytte vores kunders teknologier og sikre deres kommercielle udvikling.

Som patentadministrator får du en vigtig koordinerende rolle og bidrager til, at vi kommer i mål med vores opgaver til tiden. Dine arbejdsopgaver er afvekslende med fokus på administrativ sagsbehandling af patentansøgninger og korrespondance med patentmyndigheder, kunder og samarbejdspartnere verden over.

HØIBERG P/S
Administrations- og ServicestyrelsenBarselsvikariat til Ledelsessekretariatet i Administrations- og Servicestyrelsen

Administrations- og Servicestyrelsen, Herning

Motiveres du af at være tæt på organisationens kerne? Trives du med en afvekslende arbejdsdag, hvor du kommer tæt på topledelsen i en styrelse? Kan du se dig selv understøtte et stærkt ledelsesteam med en bred palet af opgaver? Så er du måske vores nye kollega i Ledelsessekretariatet i det kommende års tid, da vi netop søger en medarbejder i et barselsvikariat frem til formentlig 1. november 2021.

Ledelsessekretariatet har en helt central placering i styrelsen. Vi varetager en lang række forskellige opgaver i forhold til at understøtte styrelsens direktion og ledergruppe, som du vil indgå i sammen med det øvrige ledelsesstøtteteam. Heri ligger bl.a. følgende opgaver:

 • Forberede møder, herunder indhente og kvalitetssikre punkter til dagsordener.
 • Diverse ad hoc-opgaver i form af fx notatskrivning, koordinering af udarbejdelse af høringssvar og lignende.
Administrations- og Servicestyrelsen
Erhvervsakademi Aarhus
Kvalitetskonsulent med fokus på dataanalyse

Erhvervsakademi Aarhus, Viby J

Erhvervsakademi Aarhus søger en kvalitetskonsulent til at arbejde med dataanalyse, Power BI og kvantitative evalueringer. Trives du med en hverdag, hvor du gennem analyser og evidens er med til at udvikle og understøtte kvaliteten i vores uddannelser – med det formål at lave gode uddannelser til vores studerende?

Har du viden om det videregående uddannelsessystem og kan du analysere, gøre tal til viden og drive processer fra start til slut? Så opfordrer vi dig til at søge stillingen som kvalitetskonsulent på Erhvervsakademi Aarhus.

Som kvalitetskonsulent skal du være med til at understøtte vores indsats gennem dataanalyser, evalueringer og have et vedvarende blik på at sikre evidens i vores tiltag, så erhvervsakademiets uddannelsesportefølje optimeres, og de studerende får kompetencer, der matcher erhvervslivets behov.

Erhvervsakademi Aarhus
Dansk MetalarbejderforbundUngdomskonsulent med arbejdsområde i Midtjylland med start den 1. oktober 2020

Dansk Metalarbejderforbund

Vil du have en central rolle med at udvikle Dansk Metal som et fagforbund for lærlinge og elever? Så er det måske dig vi leder efter.

Ungdomskonsulentens hovedopgaver

 • Fastholdelse og organisering af elever under Dansk Metals uddannelser, bl.a. ved at informere om arbejdsmarkedsforhold og tilbyde medlemskab på de tekniske skoler.
 • Igangsætte initiativer, som kan styrke Dansk Metals profil over for lærlingene.
 • Være tovholder på faglige medlemsarrangementer.

Dansk Metal tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kolleger, hvor faglig og personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel har høj prioritet.

Arts Studier, Administrationscenter Arts søger 1-2 AC-fuldmægtige med flair for systemunderstøttelse, administrative processer og planlægning
Trives du i en omskiftelig hverdag omgivet af gode, kompetente kolleger, systemopgaver og masser af planlægning?
Aarhus Universitet, Aarhus C
Jobcenter
AC-medarbejder til ministerbetjening i KDI
Du har flair for politisk betjening og ledelsesunderstøttelse, kan arbejde med mange og komplekse opgaver med ofte korte deadlines, og...
Kystdirektoratet, Lemvig
Kystdirektoratet