2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
Dansk ArbejdsgiverforeningSæt dine politiske kompetencer i spil som EU-lobbyist

Dansk Arbejdsgiverforening, Bruxelles, Belgien

Dansk Arbejdsgiverforening (DA) har brug for stærke kræfter til vores EU-team. Der er fart over feltet i vores enhed i Bruxelles, og derfor udvider vi teamet med en ekstra konsulent. Vi leder efter en ny kollega, der – med en række års relevant erfaring i bagagen – kan sætte arbejdsgiverpolitiske temaer på dagsordenen og være med til at sikre danske virksomheders konkurrenceevne i EU.

Du vil blandt andet skulle stå for følgende opgaver:

  • Klassisk lobbyarbejde over for politikere og interessenter i Bruxelles inden for udvalgte sagsområder.
  • Sikre videndeling, samarbejde og kommunikation mellem DA i Bruxelles og DA i Belgien.
  • Repræsentere DA i BusinessEurope og sikre tæt samarbejde med danske og internationale repræsentanter i Bruxelles, herunder DA’s medlemmer, fagbevægelsen, MEP’ere og vores søsterorganisationer.
Venstre i Europa-Parlamentet
Policy-rådgiver – Handel

Venstre i Europa-Parlamentet, Bruxelles

Venstre fik et fantastisk valg til Europa-Parlamentet, og efter et langt år – præget af konstituering og Corona – er parlamentet nu endelig i gang med at fremlægge lovinitiativer på de store dagsordener, herunder det digitale indre marked, samt opfølgning på det amerikanske valg, Brexit m.m.

MEP Morten Løkkegaard søger derfor en motiveret, engageret og erfaren policy-rådgiver til primært fokus på EU’s indre marked og international handel – til tiltrædelse snarest muligt.

Venstres sekretariat i Europa-Parlamentet står for den daglige betjening af Venstres medlemmer af Parlamentet. Betjeningen, som alle medarbejdere deltager i, inkluderer alt fra politisk rådgivning, parlamentarisk forberedelsesarbejde og medieengagement til administrativ og logistisk støtte.

Venstre i Europa-Parlamentet