6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hedens Boligselskab

Synsmedarbejder - Ejendomsfunktionær

Grindsted

Trives du i en spændende og varierende hverdag, hvor praktiske opgaver, god service, kvalitet samt dialog med beboerne er nøglen til succes, så er du måske vores nye kollega.

De typiske arbejdsopgaver er:

  • Syn af lejligheder i forbindelse med ind og udflytning
  • Håndværksmæssige opgaver i lejemålene
  • Oprette revisioner til håndværkere

Du tilbydes en spændende stilling, hvor du får et afvekslende job med gode kollegaer med faglig stolthed og stærk tilknytning til vores områder, et godt og trygt arbejdsmiljø samt ansvar med udviklingsmuligheder.

Grindsted Landbrugsskole

Økonomiunderviser

Grindsted

Vil du formidle din faglige viden inden for økonomi og brænder du for at undervise unge engagerede studerende inden for landbrugsuddannelsen? Og ønsker du at være en del af et stærkt underviserteam?

Vi er en skole som rummer mange forskellige personligheder, både blandt elever og ansatte. Det er med til at gør hverdagen dynamisk og alsidig, det giver en spændende arbejdsplads, hvor man altid møder ind til en ny anderledes dag.

- Julie Holsbo, Underviser på Grindsted Landbrugsskole
Grindsted Landbrugsskole
Billund Vand & Energi A/S

Business Controller med flair for data

Grindsted

Billund Vand & Energi A/S er en forsyningsvirksomhed i en spændende udvikling. Vi søger derfor en dygtig og nysgerrig kollega med flair for økonomi og data i nyoprettet stilling som business controller.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at omsætte nuværende og kommende lovgivning til best practice og sund fornuft, så vi kan bevare en bæredygtig økonomi. Konkrete opgaver vil bl.a. omfatte:

  • optimering og indberetning til de økonomiske rammer og benchmark
  • vedligehold af koncerninterne aftaler
  • grave data frem, kvalitetssikre og sammensætte dem, så de kan skabe overblik og beslutnings-grundlag
  • være med til at udvikle vores ledelses- og ESG-rapportering
Billund Vand & Energi A/S
FTZ Autodele & Værktøj A/S

Kundesupporter til FTZ Grindsted

Vil du være med til at styrke vores kundeservice og falder det dig helt naturligt at bidrage til gode kundeoplevelser?

Du bliver en del af et dedikeret team, der samarbejder om at løse dagens opgaver. Her er en uformel omgangstone og højt til loftet. Vi har stort fokus på at dele viden samt understøtte og hjælpe hinanden i hverdagen.

Du sikrer kunderne tilbydes de rigtige løsninger indenfor reservedele, værktøj og værkstedsudstyr. Derudover er der indkøb af haste- eller skaffevarer hos eksterne leverandører, samt andre forefaldende opgaver, der er med til at sikre, at den daglige service er i top.

FTZ Autodele & Værktøj A/S
Danforel A/S

Financial Controller

Grindsted

Vil du være en af drivkrafterne bag en turn-around og have stor indflydelse på, at vi realiserer vores store potentiale? Har du et stort drive og stærke analytiske evner?

Du vil rapportere direkte til Steffen Nielsen CEO for Danforel og indgå i ledelsesteamet, der står for driften og udviklingen af hele koncernen. Du vil bl.a. arbejde med:

  • Ansvar for controlling og support af driften i Danforel koncernen. Dette vil ske i tæt sparring med direktøren, driftslederne og ikke mindst dambrugene
  • Omsætning og omkostningsoptimering, som drives sammen med salgschefen og ledelsesteamet
ProSelection søger for kunde
Gem
ProSelection

Regnskabsassistent søges til kvalitetsbevidst entreprenørvirksomhed

Er du passioneret omkring bogholderiet og ønsker du at udvikle dine færdigheder? Er du kvalitetsbevidst, detaljeorienteret og sætter du samtidigt en ære i at overholde deadlines? Trives du i et uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet? Så er det lige dig, i søger til denne spændende stilling som Regnskabsassistent til en vækstende entreprenørvirksomhed nær Grindsted.

I denne stilling bliver du en central del af virksomhedens regnskabs- og administrationsafdeling, der består af ti medarbejdere. Som Regnskabsassistent vil du få et tæt samarbejde med virksomhedens Regnskabschef, som du refererer til og samtidigt samarbejder tæt med.

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV