Danforel A/S
Grindsted

Financial Controller

Vil du være en af drivkrafterne bag en turn-around og have stor indflydelse på, at vi realiserer vores store potentiale? Har du et stort drive og stærke analytiske evner? Så læs videre omkring, hvordan du kan blive en del af holdet hos Danforel i Grindsted.

Vi har det helt rigtige job til dig, hvis du vil sætte dit aftryk hos en dynamisk virksomhed med passionerede og engagerede kolleger. Stillingen er fuld tid med base i Grindsted.

Om jobbet

Du vil rapportere direkte til Steffen Nielsen CEO for Danforel og indgå i ledelsesteamet, der står for driften og udviklingen af hele koncernen. Du vil blandt andet arbejde med:

  • Ansvar for controlling og support af driften i Danforel koncernen. Dette vil ske i tæt sparring med direktøren, driftslederne og ikke mindst dambrugene
  • Omsætning og omkostningsoptimering, som drives sammen med salgschefen og ledelsesteamet
  • Økonomistyring og løbende rapportering i samarbejde med CFO’en hos Aller Aqua
  • Deltagelse i udarbejdelse af budgetter, års- og månedsregnskaber, herunder afstemninger, periodiseringer, analyser og afvigelsesrapporteringer
  • Opgørelse og afregning af moms og afgifter samt afstemning af lageropgørelser og interne koncernmellemværender
  • Deltagelse i og styring af større og mindre projekter inden for økonomi og produktionsstyring
  • Ansvar for lønbogholderi herunder udførelse, afstemning og ajourføring af data

Vi har en uformel omgangstone og en flad struktur, hvor du i den grad selv strukturerer og planlægger udførelsen af dine opgaver.

Om dig

Du har en relevant uddannelse og erfaring fra lignende opgaver, gerne indenfor fødevareindustrien. Du er selvstændig og har en proaktiv tilgang til dine opgaver.

Dine kolleger kender dig som en analytisk afslutter, som ikke slipper opgaven, før den er løst, og som en, der har en struktureret tilgang til komplicerede problemstillinger.
Som person er du energisk, positiv og kan lide at komme ud i produktionen fremfor kun at sidde ved skrivebordet. Du er en god menneskekender og en stærk kommunikator.

Vi forventer, at du kommunikerer ubesværet på engelsk, samt at du er superbruger af Excel og Navision. Erfaring med lønbehandling og almen viden indenfor faget vil være en fordel.

Interesseret?

Vi tilbyder en spændende nyoprettet stilling i en virksomhed, hvor vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og en positiv virksomhedskultur. Medarbejderne hos Danforel har en imponerende høj anciennitet – især målt med den øvrige branche.

Vi arbejder for at give medarbejderne afvekslende arbejde, ligesom vi løbende efteruddanner og udvikler medarbejdere. Der vil være god sparring med både det lokale ledelsesteam i Grindsted og ikke mindst koncernfunktionerne fra Aller Aqua, som ejer Danforel.

Er du interesseret, så send os din ansøgning snarest muligt via "Ansøg"-knappen nederst. Du er naturligvis velkommen til at kontakte Steffen Nielsen på 7643 9000, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi afholder løbende samtaler og lukker opslaget så snart den rigtige kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Danforel er en del af Aller Aqua koncernen. Vi har siden vores grundlæggelse i 1939 været et privatejet aktieselskab og har i dag ca. 140 ansatte. Vi er Europas førende, største og ældste producent af røget ørredfilet.

Med mere end 75 år i branchen ved vi, hvad der er vigtigt for forbrugeren og for vores kunder. Røget ørredfilet med Danforels høje kvalitet og friskhed skyldes vores nøje tilrettelagte og moderne produktion i Grindsted. Vi omsætter årligt for et trecifret millionbeløb, og hovedparten af ørrederne kommer fra vores egne seks akvakulturanlæg. Vores produktion og alle vores fisk er ASC- og IFS certificeret for ansvarligt opdræt. Over de seneste år, er vi begyndt at udvinde fiskeolie fra vores biprodukter fra filet-produktionen. Fiskeolien bliver forædlet til dyrefoder, kosttilskud og ikke mindst proteiner til Pharma industrien, men vi har stadig til gode at modne og høste det fulde potentiale fra denne del af koncernen.

Læs mere om os på www.danforel.com

Læs mere om Aller Aqua på www.aller-aqua.com

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.