88 job matcher din søgning 88 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Grindsted Landbrugsskole Dygtig underviser indenfor planteavl og teknik

Grindsted Landbrugsskole

Vi søger en dygtig og engageret person, der kan undervise fra grundforløb og til og med produktionsleder.

Vi lægger vægt på at vores kommende kollega har flere års relevant praktisk erfaring, og har lyst til at følge med i alt det nye indenfor fagområdet.

Vi tilbyder et spændende job, hvor eleven er i centrum. Et job der vil give dig faglige og pædagogiske udfordringer og mulighed for efteruddannelse.

Vi vil sørge for, at du bliver en del af et godt lærerkollegie, der brænder for at eleverne får kvalificeret undervisning, og som bruger hinanden aktivt til at sparre med.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Gem
Sydøstjyllands Politi Måleoperatører til automatisk trafikkontrol

Sydøstjyllands Politi

Som måleoperatør ved automatisk trafikkontrol (ATK) understøtter du en vigtig del af færdselspolitiets arbejde – hastighedskontrollen.

Du får muligheden for helt konkret at bidrage til at nedbringe antallet af dræbte og tilskadekomne i trafikken og dermed øge færdselssikkerheden og trygheden i trafikken. Måleoperatørens indsats er værdsat og en vigtig del af at politiets arbejde med at skabe tryghed hos borgerne.

Der er i øjeblikket 8 civilt ansatte måleoperatører og 1 politiuddannet koordinator i Sydøstjyllands politikreds. Som følge af politiforliget udvider vi antallet, hvorfor vi søger 3 nye operatører. I operatørjobbet foretager du hastighedsmålinger i hele politikredsen.

IFF
Operatør

IFF, Grindsted

Kunne du tænke dig at blive en del af et dynamisk produktionsteam, hvor sikkerhed, kvalitet og trivsel er nøgleord? Er du proaktiv, kreativ og forandringsvillig? Har du en fleksibel og engageret indstilling til dit arbejde?

Produktionen foregår på skiftehold, fem-skift 12 timers vagter.

Opgaverne i jobbet er:

 • Styring/overvågning af procesanlæg
 • Procesrengøring og rengøring generelt
 • Intern transport (truckkørsel)
IFF
IFF
Operatør

IFF, Grindsted

Kunne du tænke dig at blive en del af et dynamisk produktionsteam, hvor sikkerhed, kvalitet og trivsel er nøgleord? Er du proaktiv, kreativ og forandringsvillig, så er jobbet som operatør/afløser i fabrik 017 måske noget for dig. Vi mangler en som både kan samarbejde og arbejde selvstændigt (skiftende arbejdstid skal påregnes).

Opgaverne i jobbet er:

 • Drift og overvågning af anlæg
 • Fejlsøgning på maskiner og udstyr
 • Registrering i SAP
IFF
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Billund Kommune Faglig stærk juridisk borgerrådgiver med øje for den gode dialog

Billund Kommune, Grindsted

Har du lyst til at styrke den gode dialog mellem borgere og kommunen? Brænder du for forvaltningsret, går du op i retssikkerhed og god forvaltningsskik? Og har du lyst til at bruge denne viden til at skabe læring i organisationen? Så er du måske Billund Kommunes nye borgerrådgiver.

Som borgerrådgiver er din vigtigste opgave at vejlede og rådgive borgere, som har oplevet udfordringer i deres samarbejde med kommunen, eller har brug for hjælp til at komme videre i deres sag.

Du skal ikke foretage egentlig sagsbehandling, men hjælpe dem med fx at forstå breve og afgørelser fra kommunen, finde vej i det kommunale system og hvordan de skal agere i klagesystemet. Du bliver derfor borgernes og politikernes uafhængige funktion, og skal bidrage til at sikre ligeværdig retssikkerhed for alle borgere.

A/S Ovethi - Dansk Dæk Service
Dækmontør til alsidigt arbejde

A/S Ovethi - Dansk Dæk Service, Grindsted

Til vores afdeling i Grindsted søger vi lige nu en dygtig dækmontør til arbejde både på værkstedet og ude hos vores kunder.

Se video om A/S Ovethi - Dansk Dæk Service som arbejdspladsJobbet er alsidigt, men består primært af arbejde med montering og reparation af dæk og fælge til person- og varevogne samt til materiel inden for landbruget, transportbranchen og industrien. Det er vigtigt, at du har kørekort til personvogn og taler, læser og skriver dansk.

A/S Ovethi - Dansk Dæk Service
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
IFF
LEAN-ingeniør/koordinator

IFF, Grindsted

Er du vores kommende kollega i Continuous Improvement-teamet (CI)? Vi søger en kollega, der skal være sparringspartner og motivator på tværs af organisationen, når der skal implementeres forandringer og optimeres.

Ansvarsområder:

 • At være supportfunktion til en del af fabrikkens afdelinger inden for implementering, udvikling og opfølgning på LEAN-kulturen.
 • Udvikle og tilpasse LEAN-konceptet, så det giver værdi for den enkelte afdeling, samt udfordre dem til at nå nye mål.
 • Sikre vidensdeling af succeshistorier.
IFF
Gem
Tcb Retail ApS Forretningschef søges til travl Shell station i Grindsted

Tcb Retail ApS

Har du leder-dna i blodet, og motiveres du af at være den, der går forrest?

Som forretningschef er du ansvarlig for den daglige drift og personalet på stationen. Det er dig, der har ansvaret for, at du og dit personale i fællesskab når jeres mål. Din kerneopgave er at tilsikre, at vores kunder altid får en oplevelse ud over det forventede, når de besøger vores station.

Din succes som forretningschef hos os kræver først og fremmest, at du har et stort overblik og evnen til at kunne håndtere mange forskellige opgaver. Du er god til at se fremad og være på forkant med tingene. Du er idérig og formår at se mulighederne frem for begrænsningerne.

Vi ser meget gerne, at du har nogle års erfaring fra en tilsvarende stilling, og at du er helt hjemme i butiksdrift, med alt hvad dette indebærer, samt har den ledelsesmæssige erfaring, et job som dette kræver.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

IFF
Laborantelev til Quality Control (QC), IFF Grindsted

IFF

Hvis du har lyst til en elevtid, der med garanti giver dig faglig variation, medindflydelse på dine opgaver samt mange gode kolleger, så kig nærmere her!  

Vi søger en laborantelev til februar 2023, der er parat til en spændende elevtid i vores kvalitetskontrollaboratorium. Du kommer til at stifte bekendtskab med blandt andet:  

 • GC- og HPLC-analyse
 • Aktivitetsbestemmelse af enzymer
 • Udførelse af emulgatoranalyser, herunder fysiske og kemiske tests
IFF
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: