67 job matcher din søgning 67 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

FGU Trekanten S/I Vi søger dygtige undervisere til nyt tilbud for unge med autisme

FGU Trekanten S/I, Grindsted

Vil du være med til at udvikle et nyt tilbud til unge med autisme, der endnu ikke er i uddannelse eller job? På FGU Trekanten søger vi dygtige undervisere til et helt nyt tiltag for unge inden for ASF. Her vil du få opgaven som både underviser og kontaktlærer for eleverne på holdet, og du vil få mulighed for at bringe din ekspertise i spil og udvikle tilbuddet. Dit arbejdssted bliver vores skole i Grindsted.

På skolen i Grindsted bliver du en del af et stærkt kollegialt fællesskab, hvor alle arbejder ambitiøst, dedikeret og dygtigt med at levere den bedste undervisning til FGU-eleverne. Vi vægter kollegial sparring og samarbejde omkring undervisning og fastholdelse af elever højt.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jeudan A/S
Arbejdsmand eller -kvinde til Jeudan Logistik

Jeudan A/S, København

Elsker du at yde god service? Er du et ordensmenneske med stort O – og har du lidt teknisk snilde, så du nemt kan begå dig i IT-systemer?

Her vil du som teamets nyeste medlem bemande lageret i dets fastlagte åbningstider sammen med dine tre andre engagerede kollegaer. Fra tid til anden vil der også komme en opgave eller to udenfor lageret.

Det kunne for eksempel være på en byggeplads ved et Jeudans mange smukke ejendomme.

Jeudan A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Curia Teknisk projektleder (NPI) - elektronikproduktion

Curia søger for Necas A/S i Støvring

Vil du bidrage til udviklingen hos en højteknologisk virksomhed, der bevæger sig i et spændende nicheområde?

Du bliver en afgørende faktor i den professionelle ledelse af projekter, hvor kundernes nye produkter skal introduceres i produktion hos Necas.

Du bliver del af en uformel arbejdskultur, hvor en humoristisk tone præger kollegaskabet.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
NTT DATA Business Solutions A/S
Customer Experience Graduate

NTT DATA Business Solutions A/S, Valby, Horsens og Odense

Se video om NTT DATA Business Solutions A/S som arbejdsplads

Som graduate omfatter opgaverne primært projektarbejde med implementering af en fuld SAP-løsning eller selvstændige løsninger enten som On-premise eller Cloud baserede løsninger.

Dine projekter vil give dig værdifuld indsigt i komplekse forretningsprocesser og, hvordan SAPs innovative løsninger kan effektivisere dem.

NTT DATA Business Solutions A/S
IFF
Sustainability Coordinator

IFF, Grindsted

Du bliver en del af et fagligt og socialt stærkt EHS (Environment, Energy, Health&Safety and Sustainability) team med plads til forskelligheder og overskud til at assistere og suppportere en ny kollega.

Dine ansvarsområder:

 • Sikre overholdelse af energi-, afgifts- og CO2-kvotelovgivningen
 • Vedligeholde og forbedre energiledelses- og kvotesystemet
 • Drive energibesparelser og energioptimering via projekter
IFF
MatchMaker Area Sales Manager

MatchMaker søger for Sealing System A/S i Grindsted

Til at understøtte Sealing Systems forsat stigende vækst, søges nu en Area Sales Manager.

Med reference til virksomhedens salgsdirektør vil du få ansvaret for at sikre vedligeholdelse samt udvikling af eksisterende kunderelationer inden for primært fødevareindustrien, med henblik på at øge salget af virksomhedens løsninger.

Du tilbydes et selvstændigt job, hvor du er medvirkende til at designe fremtidens automationsløsninger i markedets absolut bedste udstyr.

Maskinland A/S Erhvervssælger

Maskinland A/S, Grindsted

Vi søger en erfaren account manager, som ved, hvordan der skabes resultater gennem opsøgende salg til såvel nye som eksisterende kunder - inden for det professionelle landbrug.

Vi har ambitioner for fremtiden og en klar strategi, som skal sikre os en endnu stærkere position i markedet. Dette bliver du en vigtig del af.

Stillingen indeholder flere ansvarsområder og spændende udfordringer, og vi sørger for løbende efteruddannelse og kurser, så du altid er ajour med blandt andet vores produktprogram.

Danforel A/S Salgsassistent

Danforel A/S, Grindsted

Brænder du for at yde service i verdensklasse? Har du erfaring med emballage tilpasninger i samarbejde med kunder, og vil du være med til at sætte dit aftryk i en spændende organisation? Så læs videre omkring hvordan du kan blive en del af holdet hos Danforel i Grindsted.

Vi tilbyder en spændende nyoprettet stilling i en virksomhed, hvor vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og en positiv virksomhedskultur. Medarbejderne hos Danforel har en imponerende høj anciennitet – især målt med den øvrige branche.

Vi arbejder for at give medarbejderne afvekslende arbejde, ligesom vi løbende efteruddanner og udvikler medarbejdere.

IFF
Environmental Coordinator

IFF, Grindsted

 • Har du lyst til at bruge din erfaring til at styrke miljøarbejdet på en stor fødevarevirksomhed i rivende udvikling?
 • Har du en solid viden og interesse på området, og brænder du for at dele og udvikle den?
 • Kunne du tænke dig at indgå i et stærkt fabriksteam, hvor respektfuldt samarbejde omkring driften af fabrikken altid kommer først?

Så kan jobbet som miljøkoordinator hos IFF i Grindsted blive din næste udfordring.

IFF
Kvickly Kundechef, Kvickly, Grindsted

Kvickly

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed:

Du vil som kundechef i samarbejde med varehuschefen arbejde for Kvickly-kulturen/servicekulturen.

Du får mulighed for at:

 • bruge din viden inden for kundeservice og salg og samtidig være en del af den daglige ledelse af ca. 40 medarbejdere
 • drive din afdeling med stor passion med KUNDEN I FOKUS
 • blive en del af ledergruppen i varehuset
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
IFF
QC Academic Supporter

IFF, Grindsted

Would you like to join a dynamic department, where we are seeking tomorrow’s solutions for quality control?

We offer an interesting and challenging position as academic supporter in our QC laboratory – in the Bio Team - at IFF’s production site in Grindsted.

IFF
IFF
Shipping Assistent

IFF, Grindsted

Kunne du tænke dig at være en del af et dynamisk shipping-team, hvor kvalitet, service og teamspirit er nøgleord? Er du proaktiv og forandringsvillig, så er jobbet som shipping assistent måske noget for dig.

Hos IFF har vi en rigtig god teamspirit og hjælper hinanden når der er brug for det. Vi bestræber os på at være en god arbejdsplads, der har fokus på din udvikling og trivsel.

IFF
IFF
Forsyningsmedarbejder

IFF, Grindsted

Har du lyst til at indgå i forsyningens erfarne team på 8 medarbejdere, med mulighed for at påvirke din egen hverdag og være med til at optimere driften, så se nærmere her.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en virksomhed med gode muligheder for at udvikle sine kompetencer.

IFF
IFF
Produktionsmedarbejder

IFF, Grindsted

Kunne du tænke dig at blive en del af et dynamisk produktionsteam, hvor sikkerhed, kvalitet og trivsel er nøgleord? Er du proaktiv, kreativ og forandringsvillig? Har du en fleksibel og engageret indstilling til dit arbejde?

Vi søger en produktionsmedarbejder til at arbejde på fast femholdsskift. Man arbejder 3 uger og har 2 friuger.

IFF
IFF
Procesoperatør

IFF, Grindsted

Kunne du tænke dig at blive en del af et dynamisk produktionsteam, hvor sikkerhed, kvalitet og trivsel er nøgleord? Er du proaktiv, kreativ og forandringsvillig? Har du en fleksibel og engageret indstilling til dit arbejde?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, er det lige dig, vi står og mangler, på verdens største emulgator-fabrik.

Vi søger i øjeblikket en procesoperatør/produktionsmedarbejder, til at arbejde på fem-holds skift med vagter á 12 timer.

IFF
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV