9 jobannoncer matcher din søgning 9 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BCA Auto Auktion

Koordinator med flair for kommunikation

Vejle Øst

Dine væsentligste opgaver vil relatere sig til håndtering af, og forståelse for vores kunders behov. Udvikling og optimering af kunderejsen, med henblik på at skabe en sublim kundeoplevelse. Der vil også være opgaver, som relaterer sig til marketing.

Udover en central placering ved motorvejsafkørsel 59 ved Vejle, tilbyder vi en god frokostordning, sundhedsordning mv. I det hele taget er der tale om en god, sund arbejdsplads, hvor mulighederne er mange.

Antalis A/S

Product Marketing Manager

Holstebro, Vejle Øst

Som Product Marketing Manager vil du få det overordnede ansvar for al produktrelateret data indenfor sektor Office (papir, kontorartikler, IT-produkter), ligesom du er ansvarlig for data ifm. markeds- og konkurrentanalyser. Det er vigtigt for dels at kunne sikre den korrekte markedsføring og lægge den rigtige produktstrategi.

Denne stilling er nyoprettet og derfor en unik mulighed for dig til at præge Office-sektorens udvikling. Et udpluk af dine opgaver vil være:

  • Analyse af SLIM/SLOBS dataudvikling
  • Indkøb ifm. forespørgsler på Office-produkter

Vi søger en person med erfaring fra B2B, som brænder for at bidrage til udviklingen af vores forretning og har lyst til at lære nyt.

Gem
Bredal A/S

Økonomichef med potentiale til mere

Vejle Øst

Du vil referere til virksomhedens administrerende direktør og have en meget afvekslende hverdag med adskillige opgaver, herunder:

  • Kontakt og rapportering til virksomhedens kapitalfondsejere
  • Samarbejde med økonomiafdelingen i søsterselskabet, Bogballe
  • Ansvar for måneds- og årsregnskab, med finansielle nøgletal

Du vil derudover have det direkte ledelsesansvar for minimum én bogholder (bogføring, løn etc.). Da det er en nyoprettet stilling, vil du foruden ovenstående have stor indflydelse på at skabe din egen stilling og hverdag.

Formula Automobile AS

Vært/værtinde

Vejle Øst

Har du et naturtalent for god service, og ønsker du at blive en del af bilbranchens absolutte top, så er det måske jobbet for dig!

Som Vært/Værtinde vil du være det første ansigt vores kunder møder, og derfor er det afgørende, at du kan give dem en varm velkomst og en uforglemmelig oplevelse. Din rolle vil være at sikre, at vores kunder føler sig værdsatte og godt tilpas fra det øjeblik, de træder ind ad døren.

Du bliver en vigtig del af at skabe den rette Formulaoplevelse for vores jyske kunder og samtidig bliver du en del af en Formula Gruppen, som er repræsenteret i hele Norden.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp

Administrativ medarbejder til Bo-Vejle

Vejle Øst

Vil du være en del af Bo-Vejles administrative hold, hvor vi kan tilbyde dig et job med mange forskelligartede opgaver i et uformelt arbejdsmiljø med gode kolleger og godt humør?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV