BCA Auto Auktion
Vejle Øst

Koordinator med flair for kommunikation

Sætter du en ære i at skabe rammerne for kundernes succes? Trives du i et internationalt miljø, og kan du samtidig bidrage til den daglige kundehåndtering? Hos BCA bliver du en del af en virksomhed i vækst, hvor mulighederne for at sætte dit præg er mange.

Opgaven:

I rollen som Koordinator kommer du til at få en bred berøringsflade i virksomheden, på tværs af de nordiske lande: Danmark, Norge og Finland.

Dine væsentligste opgaver vil relatere sig til håndtering af, og forståelse for vores kunders behov. Udvikling og optimering af kunderejsen, med henblik på at skabe en sublim kundeoplevelse, vil derfor indgå i din ugentlige rutine.

Forståelsen for kundernes behov opnår du bl.a. ved tæt sparring med de af dine kollegaer, som har den daglige kundedialog, ligesom du trækker på de erfaringer, du løbende selv gør dig med vores kunder.

CMS- og CRM-systemerne bliver dine primære værktøjer, og det er derfor vigtigt, at du har flair for at arbejde i sådanne systemer.

Der vil også være opgaver, som relaterer sig til marketing, herunder udsend samt koordinering og opsætning af promoveringskampagner på tværs af de nordiske lande. I det hele taget er det vigtigt, at du trives i en blæksprutterolle, hvor du, udover at bidrage til den daglige kundedrift, formår at byde dig til, når marketing- og kommunikationsopgaverne kommer ind fra højre.

Udover en central placering ved motorvejsafkørsel 59 ved Vejle, tilbyder vi en god frokostordning, sundhedsordning mv. I det hele taget er der tale om en god, sund arbejdsplads, hvor mulighederne er mange og tempoet højt. Du bliver en del af Europas største bilkauktionshus, hvor vores compound i Vejle, fungerer som centralkontor for Norden, der tæller omkring 150 medarbejdere.

Du kommer til at referere til Head of Customer Relations & Marketing, Jeppe F. Michaelsen.

Kvalifikationer og personlighed:

  • Du har en videregående uddannelse og/eller erfaring fra en lignende stilling.
  • Du er struktureret, men forstår at opgaveeksekvering ikke altid er lineær – og til tider kan skifte retning.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau.
  • Du formår at behovsafdække, og sætte dig i kundens sted.
  • Du tager ejerskab over opgaverne og opsøger på eget initiativ den næste.
  • Du er et ærligt, varmt og energisk menneske med højt arbejdsmæssigt drive .

Send din ansøgning og dit CV til jemi@bca.dk. Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte Jeppe F. Michaelsen på 20 67 11 99. Deadline for ansøgning er d. 10/05/2024.

Tilsigtet opstart 01/08/2024. Vi svarer ansøgere løbende.


BCA Autoauktion er en del af BCA Group, der er Europas største autoauktion med over 7.000 medarbejdere internationalt. BCA Danmark ligger i Vejle ved afkørsel 59.

Læs mere om BCA på www.bca.dk.