12 jobannoncer matcher din søgning 12 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Skjern Bank A/S

Privatkundechef – Skjern

Skjern

Vi søger dygtig privatkundechef til vores dedikerede team i Skjern. Er du passioneret omkring at lede og udvikle et team, der fokuserer på at opbygge stærke kunderelationer? Har du ledelseserfaring fra bankverdenen og en stærk forståelse for privatkundesegmentet?

Som privatkundechef er du en del af bankens ledergruppe, hvor du kan sætte dit præg på bankens strategi og retning. Vi tilbyder gode arbejdsvilkår i en alsidig og uformel dagligdag, hvor der er stor fokus på et godt arbejdsmiljø.

Skjern Bank A/S
KRAMP Danmark

Produktspecialist til Hydraulik

Skjern

Er du glad for at tale med mennesker og brænder for at levere kompetent og teknisk rådgivning til kunder? Er du en person, der godt kan lide at yde lidt ekstra for kunden? Så bliv en del af vores KRAMP-familie som Produktspecialist!

Du vil få ansvaret for produktrådgivning, tilbudshåndtering, forespørgsler og ordrer fra kunderne indenfor hydraulik. Primært Hydraulikslanger og fittings – et område i stadig vækst hos Kramp, så har du erfaring fra et værksted med produktion af disse vil det være et plus.

Vi tilbyder en konkurrencepræget lønpakke, spændende arbejdsopgaver og en arbejdsplads med god mulighed for personlig og faglig udvikling.

KRAMP Danmark
KRAMP Danmark

Purchase Order Specialist, global funktion

Skjern

Har du erfaring med at lede og overse end-to-end indkøbsprocesser? Trives du med tæt kommunikation med interne stakeholdere og eksterne leverandører?

Dine primære opgaver vil bestå af at lede og overse de aktive end-to-end indkøbsprocesser der foregår i Kramp. Det er lige fra at placere, bekræfte og kontrollere status på ordrer i forhold til at opretholde rettidig levering af varerne. Kommunikere og netværke med interne og eksterne stakeholdere, og dermed også være i tæt kontakt med andre salgs- og logistikafdelinger på tværs af landegrænser.

KRAMP Danmark
KRAMP Danmark

Junior Operations Excellence Specialist

Skjern

Har du indsigt i supply chain på bachelor niveau og er du lidt geeky med value stream og end2end processer? – så er her en fantastisk mulighed for dig, der ønsker en international karriere.

Jobbet er en ny position, så der vil være gode muligheder for selv at skabe den rigtige ramme på sigt. Det er derfor vigtigt, at du er selvstændig og helt naturligt tager ordet og initiativet i dine projekter. Projekterne vil alle fokusere på, at skabe excellence i alt hvad vi gør, på tværs af operations og i fuld alignment med vores øvrige primære funktioner i supply chain og commerce.

KRAMP Danmark
HydraSpecma A/S

Project Data Assistant

Skjern

Vil du være med til at forme fremtiden for datahåndtering og projektsupport i vores Teknikafdeling?

Vi tilbyder en spændende og varieret stilling, hvor du bliver en nøglespiller i vores stræben efter at optimere vores indsamling og analyse af produktdata, tekniske dokumentation, og vores projektprocesser.

Du får rig mulighed for personlig og faglig udvikling i en international organisation, der opererer efter værdier såsom købmandskab, fleksibilitet og integritet.

Ringkøbing Fjord Museer

Værtskoordinator!

Skjern

Har du flair for god service, og kender du værdien af et godt værtskab for at skabe mindeværdige oplevelser for museumsgæster? Så er du måske vores nye værtskoordinator!

Arbejdsopgaverne kan bl.a. være:

  • At “tage gæstebrillerne på” og sikre, at gæsteoplevelsen får primært fokus
  • Daglig dialog med hovedværter og værter på besøgsstederne

Vi tilbyder dig en ambitiøs arbejdsplads, hvor vi hver dag vil blive endnu bedre til gæsteservice.

EDC Skjern & Tarm

Er du en erfaren salgskoordinator?

Skjern

Motiveres du af selvstændigt at administrere før- og eftersagsbehandling ifm. bolig salg?

Det primære arbejdsområde er selvstændigt at drive sagsbehandling fra start til slut. Der er tale om en spændende stilling for den, som brænder for at strukturere, administrere og skabe en god kundeoplevelse.

Du vil opleve et uhøjtideligt samt uformelt arbejdsmiljø. I teamet går vi op i at bibeholde en professionel hverdag med kunden i fokus, men hvor der samtidig er plads til alle medarbejdere og sociale relationer.

HydraSpecma A/S

Product Data Management (PDM) Supporter

Skjern

Er du erfaren i produktdatahåndtering og brænder du for at udvikle og optimere processer til datakvalitet- og vedligehold? Så læs med nedenfor!

Vi tilbyder en unik mulighed for at blive en del af et innovativt og internationalt firma, hvor du vil have en nøgleposition i forvaltningen og håndteringen af vores produktdata.

Vi tilbyder et udfordrende job, hvor du vil have rig mulighed for personlig og faglig udvikling, i en organisation der værdsætter kreativitet, samarbejde og kvalitet højt.

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Skolebyen 18
Gem

Medarbejder søges til lønafdeling ved UCRS

Skjern

Vil du være del af et spændende miljø hvor ikke 2 dage er ens?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV