9 jobannoncer matcher din søgning 9 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vejen Kommune

Pædagogisk udviklings- og læringskonsulent til Skoler, Kultur og Fritid

Brørup

Motiveres du af en varieret arbejdsuge, hvor du veksler mellem fx understøttelse af konkrete indsatser på skoler og projekt/procesledelse omkring fælles kommunale udviklingstiltag?

Så er der mulighed for at søge en stilling hos os, hvor du vil blive en del af vores engagerede Udviklingsteam - Skole og Læring.

Dine opgaver vil blandt andet blive

  • At medvirke til at omsætte Vejen Kommunes politiske mål for 0-18-årsområdet, ved fx at igangsætte og gennemføre udviklingsindsatser og processer
  • At tilrettelægge kompetenceudvikling for ledere, lærere, pædagoger m.fl.
CRH Concrete A/S

Regnskabsmedarbejder

Brørup

Se video om CRH Concrete A/S som arbejdsplads

Vi vil levere økonomistyring i højeste kvalitet gennem fokus på struktur, systematik og en høj grad af automatisering af alle processer. Dette skal vi bruge din hjælp til.

Dine opgaver bliver blandt andet:

  • Håndtering af godkendelsesflow – kreditor
  • Bogholderiopgaver, herunder afstemninger, registreringer og kontroller
  • Månedsafslutning
CRH Concrete A/S
Davidsens Tømmerhandel A/S

Salgstrainee - trælast

Er du i tvivl om, hvilken karrierevej du skal gå? Og drømmer du om en uddannelse, hvor du ikke skal sidde på skolebænken hver dag?

En salgstrainee-uddannelse hos Davidsen er for dig med ambitioner og lysten til at arbejde i krydsfeltet mellem mennesker, handel og indkøb.

Gør en god handel for dig selv - søg i dag!

Davidsens Tømmerhandel A/S
NDI Group A/S

Debitorassistent

Brørup

Er du nysgerrig og undersøgende? Kan du lide at automatisere processer og dykke ned i detaljer?

Debitorteamet bestående af 7 dedikerede medarbejdere, udgør en essentiel del af NDI Groups Shared Services, hvor vi effektivt betjener alle koncernens 5 selskaber.

Arbejdskulturen er drevet af samarbejde og engagement, i et åbent og roligt kontorlandskab på vores hovedsæde i Brørup. Der vil være mulighed for hjemmearbejdsdage efter aftale. Du vil indgå i et team med fællesopgaver men vil samtidig også have egne ansvarsopgaver.

NDI Group A/S

Elev

Brørup

Ønsker du at blive en del af Nordens førende dækvirksomhed og få hands-on erfaring med salgsadministration? Så er NDI Group A/S den perfekte læreplads for dig!

Vi søger elev til ansættelse i vores Pricing-afdeling, hvor vi kan tilbyde dig en 2-årig elevplads med grundig oplæring sideløbende med dine skoleforløb.

Hos os får du en god og alsidig uddannelse, og da vi hvert år uddanner mange unge, er vores ledere og medarbejdere vant til at støtte og hjælpe elever til en god uddannelse.

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
JobTeam

Dygtig bogholder søges til langvarende vikariat i Brørup

Brørup

Vi søger en erfaren bogholder til en virksomhed i Brørup.

Indrykket:
Hentet fra JobTeam
Skelmose

Intern salgskoordinator hos Robinson Packaging Danmark

Brørup

Vil du være en del af Robinson Packaging Danmark, en førende virksomhed inden for emballageløsninger?

Indrykket:
Hentet fra Skelmose

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV