5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CRH Concrete A/S

Projektassistent

Se video om CRH Concrete A/S som arbejdspladsVi søger dig der gerne vil stå for dokument- og sagshåndtering i forbindelse med vores mange byggeprojekter i hele Danmark.

Som projektassistent i CRH Concrete, ansættes du i en fast stilling på mellem 30 og 37 timer, som aftales ved ansættelse. Ansættelsesstedet kan tilpasses dit ønske, da vi har kontorer flere steder i Danmark.

Din oplæring vil ske i samarbejde med en kollega fra Esbjerg, hvorfor der vil være behov for din fleksibilitet i forhold til transport, indtil du er selvstændig i dine opgaver.

CRH Concrete A/S
Davidsens Tømmerhandel A/S

Salgstrainee - trælast

Er du i tvivl om, hvilken karrierevej du skal gå? Og drømmer du om en uddannelse, hvor du ikke skal sidde på skolebænken hver dag?

En salgstrainee-uddannelse hos Davidsen er for dig med ambitioner og lysten til at arbejde i krydsfeltet mellem mennesker, handel og indkøb.

Gør en god handel for dig selv - søg i dag!

Davidsens Tømmerhandel A/S
Advokatanpartsselskabet Invictus

Sagsbehandler til ejendomshandel – vær med til at skabe orden i papirjunglen!

Hjemmearbejdsplads

Er du en (gerne erfaren) sagsbehandler med passion for ejendomshandel? Vil du være en del af et fantastisk hold på 10 kollegaer og have mulighed for meget hjemmearbejde?

Det er muligt at sidde hjemmefra fuldtid, men noget systemoplæring vil kræve tilstedeværelse et par dage til opstart.

Primært vil du blive involveret i eftersagsbehandlingen, herunder særligt håndtering af skøder, refusionsopgørelser, debitorskifter og andre tinglysningsmæssige ekspeditioner.

Sydjysk Sparekasse

Kunderådgiver med fokus på rådgivning af yngre kunder og familier

Vejen og Brørup

Er du en engageret og kompetent kunderådgiver, der brænder for at hjælpe yngre kunder og familier med deres økonomiske behov? Har du lyst til at udvikle dig yderligere og mod på større udfordringer?

Du vil overtage en portefølje med mange spændende kunder, som hovedsageligt er yngre kunder og familier. Samtidig er der plads til din egen personlige udvikling, men også at udvikle porteføljen ud fra dine kompetencer.

NDI Group A/S

Financial Controller

Brørup

Identificerer du mulige forbedringer af processer, som kan omsættes til resultater? Er compliance dybt forankret i din måde at arbejde på? Og er kommunikation og samarbejde nøgleord for dig?

Group Finance har ca. 25 ansatte, med ansvar for alle koncernens selskaber i ind- og udland.

Dit overordnede ansvar vil udover udarbejdelse af koncern-månedsrapportering være konsolidering af årsregnskab, månedsregnskaber samt budget og estimater.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV