22 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

22 jobannoncer

Gem
Vejen Kommune

Psykologer eller pædagogisk psykologisk konsulent - 2 barselsvikariater

Brørup

Vi søger nye kolleger til både at understøtte dagtilbudsområdet og skoleområdet.

Vores målgruppe er børn, unge og nærmiljøet omkring dem. Fælles er vi optaget af at kunne iværksætte indsatser tæt på almen praksis og med involvering af forældrene.

Du vil blive en del af et team af 12 psykologer og pædagogisk psykologiske konsulenter som varetager hver sit distrikt bestående af skoler og dagtilbud. Derudover løser vi opgaver indenfor § 30- og § 32-området, gruppeforløb for børn med angst og børn med søskende med handikaps.

Gem
NDI Group A/S

IT-supporter

Brørup

Er du en erfaren IT-supporter? Og leder du efter dit næste job, hvor du kan bringe dine kompetencer i spil?

Du bliver en del af en IT-afdeling på 28 medarbejdere fordelt på forskellige teams, som supporterer hele koncernen i ind- og udland. Som IT-supporter i Frontend vil du arbejde tæt sammen med Backend, som tilsammen udgør vores Drift-team.

Gem
NDI Group A/S

IT-systemadministrator

Brørup

Trives du med en bred vifte af support- og driftsopgaver?

I tæt samarbejde med dine 28 kolleger i IT supporterer du hele koncernen i ind- og udland. Dit hovedansvar er servere, netværk og telefoni men med vores forskellige kompetencer er vi gode til at supplere hinanden.

Via dialog med vores øvrig driftspersonale er det din opgave at levere højest mulig oppetid på en bred vifte af løsninger i vores infrastruktur samt sikre patch-management og andre sikkerhedselementer.

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
temp-team

Plastmager til aften eller nathold hos Robinson Packaging Danmark

Brørup

Har du en stor interesse for at arbejde med plast og kan du se dig selv arbejde for en virksomhed som tænker innovativt og bæredygtigt?

Indrykket:
Hentet fra temp-team
Gem

Fysioterapeut søges til fast stilling i Træning & Livsstil

Brørup

En af vores dygtige fysioterapeuter skal prøve kræfter med ledelse og derfor søger vi en ny kollega – Skal det være dig?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Menighedsrådet ved Holsted og Sankt Peders Sogne
Gem

Ledende graver til nyt spændende samarbejde

Brørup, Holsted

Nyoprettet stilling som ledende graver ved kirkerne i Holsted og Brørup er til besættelse pr. 1. oktober 2024 eller efter aftale.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
NDI Group A/S

Business Controller

Brørup

Motiveres du af udvikling af værktøjer og løbende forbedring? Ser du dig selv i rollen som projektleder på nogle udviklingsinitiativer? Vil du lære mere om Power BI?

Dine primære opgaver vil være udvikling, forbedring og vedligeholdelse af Power BI-løsninger, herunder datamodeller og ledelsesrapportering.

Du vil ligeledes bidrage til månedsafslutning og analysere økonomiske afvigelser samt identificere mulige forenklinger og løbende udfordre og optimere processer og forretningsgange. Udarbejdelse af budgetter, perioderegnskaber og forecasts vil ligeledes være din opgave for dit forretningsområde.

Gem
JobTeam

Klejnsmed sort søges til virksomhed nær Brørup

Brørup

Virksomhed i Brørup søger en sort klejnsmed.

Indrykket:
Hentet fra JobTeam
Gem

Vi søger en dygtig tekniker

Brørup

Du vil blive en del af et dygtigt team af medarbejder, som altid står klar til at hjælpe hinanden.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Aquagain

Er du Produktionsteknolog / Maskinkonstruktør / Teknisk Designer?

Brørup

Se video om Aquagain som arbejdspladsOg er du superbruger af Inventor, så vil vi rigtigt gerne have dig som ny CAD-konstruktør i vores tekniske afdeling.

Du bliver en del af et dedikeret og engageret team på vores kontor i Brørup, hvor du bidrager til at styrke det faglige niveau. Du får et alsidigt job, hvor der bliver arbejdet tæt sammen i afdelingen med hovedsageligt Inventor, udvikling, konstruktion og tilpasning. Du får en fleksibel arbejdsdag med stor indflydelse i et spændende job.

Aquagain
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Vejen Kommune

Medarbejder til græsklipning - helårsansættelse

Brørup og Rødding

Vej, Park & Genbrug søger medarbejder med teknisk snilde og maskinkendskab til græsklipning. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge med tiltrædelse 1. oktober 2024.

Din primære arbejdsopgave er klipning af græs med redskabsbærer eller traktor i hele Vejen Kommune samt beskæring og udtyndingsopgaver i vinterhalvåret. Du vil her blive en del af et stærkt team, der dagligt arbejder tæt sammen. Stillingen er en helårsansættelse med deltagelse i vinterberedskabet, der løber fra 1. november til 15. april.

Gem
Vejen Kommune

Medarbejder til tømning af skraldespande - helårsansættelse

Brørup og Rødding

Vej, Park og Genbrug søger medarbejder med flair for teknisk snilde til tømning af skraldespande og forefaldende opgaver. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge med tiltrædelse 1. oktober 2024.

Din primære arbejdsopgave vil være tømning af skraldespande, i fast rute i hele Vejen Kommune, samt andre driftsopgaver. Stillingen er en helårsansættelse med deltagelse i vinterberedskabet, der løber fra 1. november til 15. april.

Gem
Indrykket:
Hentet fra Coop
Gem
Vejen Kommune

Børn og Ungeenheden i Vejen Kommune søger 3 familievejledere til familiebehandlingsopgaver og gruppeforløb

Brørup

I forbindelse med en generel opnormering på familieområdet og på de lettilgængelige tilbud til børn og unge i mistrivsel, har vi fået tilført 3 stillinger. Der er som tale om faste stillinger på 37 timer til ansættelse 1. oktober 2024.

Vi tilbyder dig at blive en del af et hold bestående af ca. 27 engagerede familievejledere, som samarbejder med børn, unge og familier, 0-18 år, samt med unge om ungestøtte op til det 23 år. Vores vision er, at arbejde sammen på tværs, omkring at skabe muligheder for udvikling og deltagelse i meningsfulde fællesskaber.

Gem
Vejen Kommune

Vejen Kommune søger fuldtids medarbejdere til Børne & Ungeenheden’s samværsteam

Brørup

I Børne- & Ungeenheden er vi i gang med en spændende proces med at omlægge vores indsatser til at matche Barnet Lov og de foranderlige krav til vores arbejde. Vi mangler derfor medarbejdere til primært at kunne løfte opgaver med støttet og overvåget samvær, men da vi arbejder helhedsorienteret, kan der også opstå andre opgaver inden for det socialfaglige arbejde med børn, unge og familier.

Vi afvikler vores samvær i alle dele af Vejen Kommune og alle ugens dage, også weekender.

ZERIUS ApS søger for Robinson Packaging Danmark A/S
Gem
ZERIUS ApS

Produktionsteknisk ingeniør

Brørup

Er du passioneret omkring teknologi og optimering? Har du en struktureret tilgang og en hands-on mentalitet?

Hovedansvarsområder:

  • Understøtte optimering af sikkerhed, kvalitet, effektivitet, spild og leveringssikkerhed.
  • Produktions- og procesoptimering gennem kontinuerlig forbedring og implementering af LEAN-principper.

Vi tilbyder her en stilling, hvor du vil blive ansvarlig for produktion- og procesforbedringer, der sikrer virksomhedens fortsatte vækst og succes.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV