10 jobannoncer matcher din søgning 10 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

FORCE Technology

Produktionsplanlægger

Vejen

Er du kendt for dit sikre overblik og din kvalitetssans? Og nyder du at binde ressourcer, udstyr og kapacitet sammen til den velgennemtænkte produktionsplan, der sikrer den mest effektive produktion?

Du skal bl.a. opbygge og vedligeholde solide produktionsplaner for vores laboratorier og sikre optimal drift samt identificere og løse potentielle flaskehalse og produktionssammenbrud.

FORCE Technology
Vejen Kommune

Skolesekretær til Østerbyskolen 1. august 2024

Vejen

Er du imødekommende, samarbejdsvillig, serviceminded, loyal og har humor?

Da vores dygtige sekretær går på pension, søger vi en ny skolesekretær, der vil få en afgørende og synlig rolle i skolens dagligdag med tæt kontakt til både elever, medarbejdere, forældre og skolens eksterne samarbejdspartnere.

Som ansat på Østerbyskolen vil du blive en del af en meget velfungerende og ambitiøs arbejdsplads med medarbejdere, som brænder for at skabe de bedst mulige rammer for alle elevers trivsel og læring.

Gem
Sydtrafik

Kundecentermedarbejder

Vejen

Som kundecentermedarbejder sidder du klar ved telefonen og sikrer, at vi altid leverer den bedst mulige service for borgere. Du bliver en del af vores callcenter med 18 skønne kolleger.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder spænder bredt. Du kommer bl.a. til at modtage bestillinger på kørsel pr. telefon, indlægge bestillinger i Sydtrafiks IT-system (Planet), som automatisk planlægger kørslen og vejlede vores kunder i forbindelse med bestilling.

Du kan forvente en spændende hverdag i en afdeling, hvor humøret er højt og hvor to dage aldrig er ens.

Sydtrafik
Davidsens Tømmerhandel A/S

Salgstrainee - trælast

Er du i tvivl om, hvilken karrierevej du skal gå? Og drømmer du om en uddannelse, hvor du ikke skal sidde på skolebænken hver dag?

En salgstrainee-uddannelse hos Davidsen er for dig med ambitioner og lysten til at arbejde i krydsfeltet mellem mennesker, handel og indkøb.

Gør en god handel for dig selv - søg i dag!

Davidsens Tømmerhandel A/S
Gem
Epoke A/S

Tekniker til Support

Vejen

Virksomheden har højsæson i vinterhalvåret, hvor arbejdsopgaverne hovedsageligt vil være support via telefon til kunder og forhandlere i både ind- og udland. Hertil kommer fejlsøgning, reklamations- og garantibehandling samt udrejse ved behov for ”service-on-site”.

I sommerhalvåret vil arbejdsopgaverne i større grad variere, lige fra service og support pr. telefon til udvikling af servicekoncepter, deltagelse i udviklingsarbejde/prototypetests, servicebesøg hos forhandlere i indland m.v.

Hos Epoke har man respekt for hinandens forskelligheder, og faglige uoverensstemmelser udfordrer ikke det sociale sammenhold.

Epoke A/S
Comentum ApS søger for Solar A/S
Gem
Comentum ApS

Senior Financial Controller

Vejen

Med reference til selskabets Accounting Manager og Director, Finance søger vi en Senior Financial Controller, der vil indgå i et stærkt team på pt. i alt 21 kolleger. Dine primære arbejdsopgaver vil være controlling af udvalgte områder af forretningen.

Der arbejdes løbende på at automatisere dele af og hele opgaver, hvorfor det er vigtigt at forstå de underliggende processer og sammenhænge. Det arbejde vil du få en rolle i, hvorfor det er vigtigt at kunne forholde sig kritisk og konstruktivt til, hvordan opgaverne løses i dag og kan løses i morgen.

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp

Skab din egen fremtid – bliv kontorelev i Fødevarestyrelsen Vejen fra 1. september 2024

Vejen

Med en elevuddannelse inden for offentlig administration fra Fødevarestyrelsen får du en bred kontoruddannelse.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV