2 jobannoncer matcher din søgning 2 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Moment søger for KN Energy Group
Gem
Moment

Erfaren regnskabsassistent

Lille Skensved

Har du erfaring med lønkørsel og personaleadministration, så er det nu at du som regnskabsassistent kan blive en del af et mindre team i en nærværende familieejet virksomhed i et barselsvikariat de næste 11 måneder.

Der vil være en god indflyvning til dine arbejdsopgaver, og dertil er der gennemarbejdede manualer der gør, at du hurtigt kan blive fortrolig med arbejdsgangene hos KN.

Dine opgaver vil udover lønkørsel blandt andet omfatte følgende:

  • Betalinger
  • Afstemninger ved månedsafslutninger
  • Periodiseringer
Scantox A/S

Medarbejder til vores Client Service team

Lille Skensved

Client service teamet sidder sammen med vores kollegaer i Business Development i frontlinjen og er ofte de første, vores danske og internationale kunder møder via telefon eller e-mail.

De daglige arbejdsopgaver består blandt andet i at besvare henvendelser fra vores kunder, herunder registrere information i vores CRM-system (Salesforce), beregne priser, udarbejde, fremsende og følge op på tilbud til vores kunder i ind og udland, vedligeholdelse af vores prislister samt deltage i optimering af forretningsgange og procedurer i teamet.

Vi tilbyder et fagligt og personligt udviklende job i en spændende branche samt en stilling med høj grad af fleksibilitet og stor mulighed for indflydelse.

Scantox A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV