19 jobannoncer matcher din søgning 19 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Rohde Nielsen A/S

Piccoline/Piccolo – 37 timer

Kastrup

Se video om Rohde Nielsen A/S som arbejdspladsVi søger endnu 1 piccoline/piccolo, som skal tegne firmaets ansigt udadtil i vor reception.

Interesse for skibe eller rederibranchen er intet krav, da arbejdsopgaverne primært består i at besvare telefon, modtage gæster, dække op til møder, indtastningsopgaver, samt diverse kopieringsopgaver og ærinder.

Vi tilbyder et spændende arbejde sammen med gode kollegaer i dejlige omgivelser.

Rohde Nielsen A/S
Menzies Aviation (Denmark) A/S

Turn Around Coordinator (TRC) / Operations Agent

Kastrup

Du vil i rollen som TRC få ansvar for at sikre rettidig og korrekt udarbejdelse af en række opgaver relateret til flyets ankomst og afgang.

Se video om Menzies Aviation (Denmark) A/S som arbejdsplads

Dette inkluderer sikkerhedsansvar, koordinering af diverse services på flyvendinger, broføring, kommunikation med interne- og eksterne parter, samt at tilsikre at dokumentation relateret til flyets vægt- og balance udfyldes korrekt.

Menzies Aviation (Denmark) A/S
Global Blue Danmark A/S

Customer Service Representative - VAT & Tax Refund, Kastrup Airport

Kastrup

We are looking for Customer Service Representatives - VAT & Tax Refund for fixed-term call-in for work when necessary-positions, to strengthen our Kastrup Airport Refund team until end of year 2024.

The Refund point operates from Monday to Sunday from early morning (6 AM) to late evening (10 PM). We are looking for someone to who can work morning/middle and evening shifts and during weekends and be called-in in case of absences. Therefore, this position is optimal for e.g. a student.

Scandic Hotel A/S

Wellness Receptionist, 10-15 timer om ugen, fast hver 2. weekend, Scandic CPH Strandpark

Kastrup

Har du overblik, er du struktureret og god til at guide vores gæster, så tror vi på, at du er vores nye Wellness Receptionist på Scandic CPH Strandpark.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du brænder for at gøre en forskel og har fokus på detaljerne. Og vi ved, at du får tingene til at ske og gerne sætter overliggeren lidt højere for at skabe den rigtige spa stemning.

Du har et skarpt øje for detaljer og for gæsterne og møder dem altid med et smil. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Scandic Hotel A/S
Gem
Naviair

Lønmedarbejder til økonomiafdeling indenfor luftfart

Kastrup

Er du vild med at arbejde med løn, og vil du gerne være en del af et økonomiteam, hvor der er højt til loftet, og hvor god service og professionalitet er lige så vigtigt som at have det sjovt på jobbet?

Vi ved, at vi er afhængige af hinanden. Det gør vores sammenhold godt og skaber en kultur, hvor vi passer godt på hinanden. Derudover har vi gode muligheder for at arbejde hjemme og fleksibilitet i arbejdsplanlægningen.

Naviair
Clarion Hotel Copenhagen Airport

Operational Controller

Kastrup

Se video om Clarion Hotel Copenhagen Airport som arbejdsplads

Motiveres du af at løse konkrete udfordringer i en tempofyldt hverdag og i tæt samarbejde med dygtige ledere?

Du får en varieret hverdag på tværs af vores tre hoteller, og dine opgaver spænder bredt indenfor vores finansielle aktiviteter og ledelsessupport.

Hos os får du en række medarbejderfordele, som bl.a. inkluderer: Pensionsordning, kantineordning, sundhedsforsikring, fire gratis hotelovernatninger hvert år på de mere end 225 hoteller i Norden, der hører til Strawberry, samt rabatter på alle vores hoteller, barer og restauranter til både dig, din familie og dine venner.

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Toldstyrelsen

Bliv kontorelev i Toldstyrelsen og vær med til at gøre en samfundsbeskyttende forskel

Kastrup

Vil du kickstarte din karriere med en kontoruddannelse i offentlig administration og samtidig få et dybdegående kendskab til toldområdet?

Du kommer til at arbejde på lige fod med dine kollegaer i enhederne, og du er med, når vi laver kontrol af rejsende og deres bagage i Københavns Lufthavn, ligesom du er med, når vi laver kontrol af postforsendelser og pakker.

Noget af det bedste ved at være elev i Toldstyrelsen er, at der er plads til forskelligheder, hvilket faktisk er en kæmpe styrke, da alle bidrager med noget forskelligt. Det er en god arbejdsplads, hvor vi får lov til at lære i vores eget tempo, og hvor alle giver hinanden en hjælpende hånd.

Sofie Danner, kontorelev
Toldstyrelsen
Via Biler Udlejning A/S c/o Hertz Biludlejning

Customer Sales Representative/Udlejningsassistent til Hertz Kontoret i Kastrup Lufthavn

Kastrup

Nu kan du blive en del af, et af verdens største biludlejningsfirmaer.

Du kommer til at arbejde i en travl hverdag, i et internationalt miljø, hvor dine primære ansvarsområder bl.a. vil være at:

  • Betjene og rådgive Hertz’ kunder i forbindelse med billeje.
  • Tage aktivt ansvar for kundehåndtering på stationen og stile efter den absolut bedste kundetilfredshed som overhovedet muligt.
  • Holde kontor og områder ved Stationen i præsentabel og sikker stand.
DHL Aviation

Daytime Customs Agent – to the most international company in the world!

Kastrup

Your primary role will be carrying out Customs Clearance Processes while meeting the agreed standard by following the Customs Law and DHL Work Instructions.

You will have daily contact with our customers while maintaining and updating internal clearance software according to customers’ needs.

You will be part of a dedicated team, who all have different areas of responsibility but are always willing to help and support each other.

Cobi Rehab A/S

Vi søger en erfaren Export Coordinator til vores back-office

Kastrup

Cobi Rehab A/S er i vækst, og derfor søger vi en ny kollega til vores team.

Vi søger en dygtig Export Coordinator, som kan sikre en gnidningsløs og effektiv proces fra afgivelse af tilbud til fakturering.

Arbejdsopgaverne er meget alsidige, men de primære ansvarsområder inkluderer bl.a.:

Tilbudsgivning: Udarbejde og præsentere tilbud til potentielle kunder i overensstemmelse med virksomhedens retningslinjer.

Ordremodtagelse: Modtage og registrere kundeordrer, sikre korrekt indtastning af data og opfølgning på eventuelle mangler.

Du kan forvente en varieret hverdag med fokus på faglig og personlig udvikling.

Cobi Rehab A/S
Randstad A/S søger for TCR Denmark ApS
Gem
Randstad A/S

Regnskabsassistent

Kastrup

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver i bogholderiet og skal skabe grundlag for et retvisende regnskab, herunder daglig bogføring, momsindberetning, styring af lønomkostninger samt forberedelse af måneds- og årsregnskab.

Du bliver en del af et dynamisk arbejdsmiljø med 4 kollegaer, som brænder for det, de laver. Du får en selvstændig stilling med mulighed for at udvikle dine kompetencer.

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Økonomimedarbejder

Kastrup

Er bogføring og afstemninger lige noget for dig og har du lyst til at være en del af et team hvor detaljer er fantastiske og kollegaerne ligeså? Så er det dig, vi står og mangler i vores økonomiteam.

Boligorganisationen Tårnbyhuse er i rivende udvikling og det er økonomiafdelingen også. Vi mangler derfor en økonomimedarbejder som kan løse standardopgaverne i en boligorganisation, og samtidig yde god service til boligorganisationens beboere og afdelingsbestyrelser.

Boligorganisationen Tårnbyhuse
Sixt Danmark A/S

Pricing Analyst til nyoprettet stilling

Kastrup

Motiveres du af at udvikle og optimere innovative modeller for prissætning, der understøtter fremtidens forretningsmodeller med fokus på vores kunder?

Du bliver en del af et Pricing team bestående af 4 medarbejdere, hvor din primære opgave vil være at udvikle og vedligeholde essentielle forretningsrapporter, og ikke mindst gennemføre analyser, som danner grundlag for afgørende kommercielle beslutninger. Vi søger en kandidat, der har lyst til at gå i dybden med data, for at forstå forretningen i detaljer - og derigennem finde optimeringsmuligheder.

Sixt Danmark A/S
Sixt Danmark A/S

Senior Pricing Analyst

Kastrup

Motiveres du af data og analyse? Kunne du tænke dig at være med til at udvikle og optimere innovative modeller for prissætning, der understøtter fremtidens forretningsmodeller med fokus på vores kunder? Så er du måske den rette kandidat for os.

Som Senior Pricing Analyst vil din primære opgave være at udarbejde- og vedligeholde forretningskritiske rapporter og udarbejde analyser med henblik på at skabe et solidt beslutningsgrundlag.

Sixt Danmark A/S
Sylvester og co søger for TCR Denmark ApS
Gem
Sylvester og co

Bliv Operations Control Manager hos TCR Danmark – udforsk nye horisonter i luftfartslogistik

Kastrup

Er du klar til at tage et afgørende skridt i din karriere inden for teknisk ledelse?

Som en del af en globalt førende virksomhed inden for udlejning og vedligeholdelse af lufthavnskøretøjer, søger Sylvester & co nu en engageret og visionær Operations Control Manager til at være drivkraften i virksomhedens team i Kastrup. Dette er din chance for at spille en nøglerolle i at forme operationelle strategier, som understøtter engagement i excellence, innovation og bæredygtighed.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

SAS Danmark A/S
Gem

CARGO HANDLING MANAGER

Kastrup

The department is placed under Operations, and you will report to Head of Handling, Quality, Safety and Security (HQSS).

Indrykket:

Dygtig og engageret sagsbehandler søges til myndighedsopgaver

Kastrup

Vi søger en dygtig kollega og medarbejder til at udvikle det socialfaglige arbejde på myndighedsområdet, og som kan supplere teamet af dygtige myndighedssagsbehandlere.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Randstad

regnskabsassistent

Kastrup

På vegne af TCR Danmark ApS søger Randstad en fagligt dygtig regnskabsassistent til deres kontor i Kastrup.

Indrykket:
Hentet fra Randstad

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV