3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DHL Express

Contact Centre Advisor

Vallensbæk

Har du lyst til at arbejde for Danmarks bedste arbejdsplads, hvis vigtigste KPI er at have motiverede medarbejdere?

Se video om DHL Express som arbejdsplads

Brænder du for at levere fantastiske kundeoplevelser til vores kunder? Har du et smil på læben, og prioriterer du at være en god kollega?

Vi tilbyder en fast stilling på en dynamisk arbejdsplads med mange udviklingsmuligheder i en af verdens største internationale virksomheder.

DHL Express
Academic Work søger for NutraQ ApS
Gem
Academic Work

Vi leder efter kundeservicekonsulenter

Vallensbæk

Er du serviceminded af natur, og har du passion for højkvalitets sundhed– og skønhedsprodukter? Leder du efter et fuldtidsarbejde hen over sommeren, så du kan finpudse dine kommunikations- og formidlingsevner? Så leder vi nu efter kundeservicekonsulenter til NutraQ. Søg allerede i dag, da vi kører med løbende rekruttering!

Arbejdsopgaverne vil primært bestå i at skulle tage imod kundehenvendelser både over telefon og mail, hvor du skal guide NutraQs kunder i deres felt af højkvalitets sundhed – og skønhedsprodukter. Udover at udøve kvalificeret kundeservice, vil dine arbejdsopgaver bestå i at arbejde med salgsaktiviteter og bidrage til at fastholde kunder samt reducere kundeafgang.

Academic Work
Gem
Ahlsell

Handelselev med speciale i salg til Intern VVS - Vallensbæk

Investér i din karriere og bliv elev. Vi garanterer, at du vil udvikle dig både personligt og fagligt, og blive rustet til en spændende karriere i en virksomhed med fokus på distribution af produkter til bygge- og industrivirksomheder. Opstart den 1. september 2024.

Du skal være klar på at servicere vores kunder med et højt engagement og nysgerrighed. Du får et stort ansvar, mange forskellige opgaver, et værdifuldt netværk og spændende udfordringer hver dag. Samtidig er der plads til humor og et godt fællesskab.

Ahlsell

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV