33 job matcher din søgning 33 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 33 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Veltuff A/SVeltuff Europe is looking for a Head of Operations

Veltuff A/S, Vallensbæk

Do you want to be part of the fastest growing workwear brand? Are you down to earth, hardworking, structured, target focused, and result-oriented? Then this is the position for you.

Veltuff is one of Europe’s fastest growing workwear providers, with its European Operations centre based in Denmark we are currently looking for a Head of Operations to take on the responsibility of a various range of task to ensure stability and development in our supply chain. You will work closely together with the managing director and senior management team to ensure the following tasks:

 • Ensuring the supply chain is set up, so the sales team are fully supported
 • Ensuring adequate stock levels to meet sales demands
 • Overseeing product issues to ensure they are dealt with in an appropriate manner
Beierholm – Statsautoriseret RevisionspartnerselskabBogholder til Drone Volt Scandinavia, Vallensbæk

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab søger for kunde

Drone Volt Scandinavia – som er et internationalt firma med fransk ejer – søger en ny bogholder fra 1. april 2021. Drone Volt Scandinavia ligger i Vallensbæk, arbejder med B2B-kunder og har en onlineshop på adressen dandrone.dk til retail-salg.

Den nuværende bogholder har bestridt stillingen på 25 timer om ugen, men en fuldtidsstilling kan komme på tale for den rette. Selskabet arbejder i NAVISION og har lige afsluttet 2020-regnskabet. Derfor kan den nye bogholder tiltræde i en rolig periode.

Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
Wet Wipe A/SErfaren økonomimedarbejder

Wet Wipe A/S, Vallensbæk

Brænder du for at holde styr på bogholderiet, og har du lyst til at være en del af en virksomhed, der arbejder på at skabe en sundere verden, så er det måske lige dig vi står og mangler til vores travle økonomiafdeling.

Hos Wet Wipe A/S udvikler og sælger vi rengørings- og desinfektionsløsninger til den globale sundhedsindustri, herunder hospitaler, læger og fødevarer, farmaceutiske og forskningsfaciliteter. Vores produkter bruges til en lang række formål som rengøring, rutinemæssig desinfektion og ved isolation under udbrud.

I vores hovedkvarter i Vallensbæk bliver du en del af vores passionerede team, der inkluderer førende tekniske eksperter, marketing og salg samt vores administration.

Som bogholder er du ansvarlig for den daglige drift i 3 af selskaberne i koncernen. Det er derfor vigtigt, at du trives med flere bolde i luften.

ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Babels
Salgsassistent. Vil du være med til at gøre en professionel forretning – endnu bedre?

Babels søger for Beckers Maling (Tikkurila Danmark) i Vallensbæk

Kan du yde verdens bedste kundeservice? Vil du være med på et vinderhold? Har du lyst til at gøre en super veldrevet forretning - endnu bedre? Kan du skabe en bemærkelsesværdig god atmosfære – i en hektisk og travl hverdag? Har du evnen til at se salgsmulighederne i butikken – og lysten til at forfølge dem? Så er det dig vi gerne vil have med på vinderholdet.

Som salgsassistent skal du sammen med souschefen og resten af organisationen sikre, at Beckers Maling forbliver den foretrukne samarbejdspartner for den professionelle maler. Du får et stærkt koncept og markedets bedste produktsortiment som fundament – hvor du skal bygge din og forretningens fortsatte succes.

Et super spændende job med et stort selvstændigt ansvar og gode attraktive arbejdstider. Du får en ung dynamisk ledelse som er lydhør overfor dine ideer.

Babels
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
DHL Express
Contact Centre Advisor til kundeservice

DHL Express, Vallensbæk

DHL Express søger Contact Centre Advisorer til vores kundeservice i Vallensbæk. Din primære arbejdsopgave vil være at sikre, at vores kunder oplever en exceptionel service. Den type service, som får dem til at fortælle venner og familie om os, og den type service som gør både kundens dag og din dag endnu bedre. Dette skal du selvfølgelig gøre sammen med et team, der har hinandens ryg og spiller hinanden gode – hver dag.

Vi tilbyder et spændende job med mange udviklingsmuligheder i en af verdens største internationale virksomheder. At være en certificeret international specialist er ikke småting; det er et uddannelses- og udviklingsprogram, som gør dig til specialist inden for kvalitet, service, personlig kommunikation og meget mere.

DHL Express
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Vallensbæk KommuneSocial- og sundhedsassistent til udekørende aften hjemmepleje Nord

Vallensbæk Kommune

I Vallensbæk Kommune vil vi noget med vores arbejde – vi vil bidrage til borgernes gode liv. Derfor søger vi i hjemmeplejen lige nu en ny kollega med høj faglighed, engagement og ambitioner – og som har lyst til at gøre en forskel.

Vores hjemmepleje består af 3 teams. Du bliver en del af vores aftenhold, der har base i Pilhavehus, tæt på Albertslund station. Vi er et team af engagerede kollegaer med forskellig faglig baggrund, der mangler en dygtig kollega til at opretholde kontinuitet og kvalitet til vores borgere.

Vores teamledere er tæt på i forhold til vores borgerforløb og sparrer med medarbejderne i dagligdagen, og er i dette samspil medskaber af den forventningsafstemning vi ved er så vigtig mellem os og borgerne. Vores teamledere arbejder bevidst med en koordinerende indsats imellem vagtlagene.

Veltuff A/SMødebooker til det danske marked

Veltuff A/S, Vallensbæk

Vil du være med til at sælge et af markedets stærkeste brands indenfor arbejdstøj & profilbeklædning? Så er du måske vores nye mødebooker til det danske marked?

Med reference til salgschefen skal du være med til at booke møder til det danske marked. Du kommer til at arbejde i et velfungerende salgsteam med 14 dedikerede og højt motiverede kollegaer der dækker hele Europa.

Du vil med base på kontoret i Vallensbæk have til opgave at servicere vores danske sælgere. Du bliver støttet af en effektiv intern salgsorganisation, hvor kunden altid er i fokus.

Branchekendskab vil være en fordel, men ikke en forudsætning for at udfylde jobbet. Det vigtigste er at du har en god telefonstemme og hurtigt kan skabe en god relation med kunden.

JELD-WEN Danmark A/S
Quality Documentation and Supplier Quality Manager

JELD-WEN Danmark A/S

Join one of the world's leading suppliers of windows and doors in a key role as a Quality Documentation and Supplier Quality Manager. You will be part of the European Quality team, where you have a pivotal impact on supplier quality and quality documentation on a European scale.

As Quality Documentation and Supplier Quality Manager, your responsibility entails implementing and maintaining the quality documentation system and supplier quality program, two crucial pillars of JELD-WEN's European quality road map. The scope of the role is to oversee the quality documentation policies and procedures in the JELD-WEN organisation in Europe, whilst leading continuous improvement initiatives to improve supplier quality.

You will drive the creation and implementation of best practice quality vision, policies, processes and procedures to improve operational performance across our JELD-WEN organisations in Europe.

JELD-WEN Danmark A/S
ZiboCare A/SMålrettet produktspecialist med fokus på at skabe resultater

ZiboCare A/S

Vil du være med til at gøre en forskel for borgere, patienter og sundhedspersonale i kommuner og på sygehuse, gennem salg og uddannelse? Ønsker du at kombinere din sundhedsfaglige uddannelse med salg af tryksårsforebyggende og sanses-timulerende hjælpemidler i en innovativ virksomhed? Så se her!

Vi søger en erfaren produktspecialist til salg af tryksårs-forebyggende og sansestimulerende produkter i Region Nordjylland og dele af Region Midtjylland. Som vores nye produktspecialist skal du stå for undervisning og uddannelsesprogrammer. Den uddannelsesansvarlige del af stillingen vægter lige så højt som produktspecialistrol-len. Stillingen vil bl.a. indbefatte:

 • Formulering af salgsstrategi
 • Opsøgende salgsarbejde
 • Vedligeholdelse af kundedatabase og salgsstyring i CRM
Vallensbæk KommuneSkolepædagog til Vallensbæk Skole SFO

Vallensbæk Kommune

Stillingen er en skolepædagog på 30 - 32 timer ugentlig. Timerne ligger både i skole-regi og SFO-regi, der vil være en morgenåbner om ugen i SFO-regi.

Vi er pt. en 2-sporet skole, som står foran en renovering/ombygningsproces, da vi på sigt skal blive en 3-sporet skole. SFOen arbejder i åbent plan regi. Vallensbæk Skoles kultur er at vi er en personalegruppe, hvilket betyder at vi har lokalefællesskab, derfor er alle lokaler skolelokaler om formiddagen og alle lokaler er SFO-lokaler om eftermiddagen.

Det vil være et ønske at du har følgende kompetencer:

 • Er faglig stærk indenfor 6-10 års området.
 • Er anerkendende i mødet med børn og voksne.
 • Har gode kommunikative og refleksive evner.
 • Erfaring med at bruge IT.
Foodjob Nordic
Technical Sales Manager – Plant-Based Food Ingredients

Foodjob Nordic recruiting on behalf of AM Nutrition

Foodjob Nordic is now looking for a Technical Sales Manager to join AM Nutrition (AMN), a market leader in sustainable pea protein, starch and fiber.

Foodjob Nordic is now looking for a Technical Sales Manager to join AM Nutrition (AMN), a market leader in sustainable pea protein, starch and fiber. The Technical Sales Manager will be responsible for technical sales across Global markets.

The Technical Sales Manager will identify the most relevant client segments and will develop go-to-market plans in close cooperation with the VP Sales & Marketing and Sales team. The Technical Sales Manager should identify the best distribution channels and partners and interact with customers and representatives of associated industries to evaluate and promote growth and efficiency in commercial operations, including input to product development and drive new product launches.

Foodjob Nordic