33 job matcher din søgning 33 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 33 resultater.
Lidl Danmark K/S
Souschef til Vallensbæk

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Teknisk Chef

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)

Vil du bruge dine stærke ledelsesevner og tekniske forståelse til at sikre, at vores produktion fungerer optimalt? Og tror du på samarbejde og gennemsigtighed, så er her din åben invitation til at påvirke agendaen.

Du får ledelsesansvaret for 3 linjeledere samt 6 specialister, som tager sig af den tekniske drift og vedligeholdelse. Her er det din vigtigste opgave at sikre daglig ledelse og motivation af dine linjeledere og specialister samt give løbende coaching og sparring. Det er den tekniske chefs ansvar, at processen omkring forarbejdningen af grisen/grisene og optimering af produktionen kommer i centrum.

Derudover er dine arbejdsopgaver:

 • gennemføre en effektiv og bæredygtig vedligeholdelsesplan
 • varetage det tekniske budgetansvar for området
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Vallensbæk KommuneDaginstitutionen Birkely søger pædagog på 37 timer ugentlig

Vallensbæk Kommune

Birkely er en integreret 0-6-års daginstitution, med 3 fuldintegreret stuer med ca. 12 børnehavebørn og 6 vuggestuebørn på hver stue samt en specialgruppe med 6 børn, med specifikke handicap og vanskeligheder.

Vi er for 5 måneder siden flyttet ind i en nybygget institution, med lyse og dejlige lokaler, som giver mulighed for mange spændende pædagogiske aktiviteter.

Den ene af de 3 fuldintegrerede stuer er en ny stue som vi er blevet opnormeret med, i forbindelse med vores nye institution, hvortil vi søger en pædagog. På stuen er der udover den nye stilling, tilknyttet en pædagog på 37 t. en medhjælper på 37 t. og en 2. eller 3. års praktikant på 32 t.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Imerco
Administrativ blæksprutte med fokus på personaleadministration

Imerco, Vallensbæk

Til vores centrallager i Vallensbæk søger vi en frisk og skarp kontorassistent 30 timer om ugen. Du bliver en del af Skandinaviens største isenkramkæde med over 160 butikker fordelt over hele landet samt en webshop, imerco.dk, som er i rivende udvikling.

Vi tilbyder et attraktivt kontorjob i en spændende virksomhed, med en alsidig hverdag, hvor der bliver taget mange beslutninger. Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor du bliver en del af et spændende team. Der er fokus på humor, sammenhold og fælles ansvar for levering af resultater. Vi har en god pensionsordning og kantineordning.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Vedligeholdelse af stamdata i TimePlan
 • Arbejdstidsplanlægning, fraværsregistrering og opfølgning på sygeprocenter
 • Bindeled til HR på Hovedkontoret
Imerco
Vallensbæk KommuneNaturfaglig pædagog til Vallensbæk Skole SFO

Vallensbæk Kommune

Naturfaglig pædagog/Naturvejleder med en stærk trang til udeliv hele året rundt.

Stillingen er en naturfaglig pædagogstilling på 32 timer ugentlig. Timerne ligger både i skole-regi og SFO-regi, og der vil være en morgenåbner om ugen i SFO-regi.

Vi er pt. en 2-sporet skole, som står foran en renovering/ombygningsproces, da vi på sigt skal blive en 3-sporet skole. SFOen arbejder i åbent plan regi.

Det vil være et ønske, at du har følgende kompetencer:

 • Er fagligt stærk indenfor 6-10 års området
 • Har kendskab til Howard Gardners mange intelligenser
 • Har et godt humør der kan inspirere omgivelserne
Ishøj KommunePædagogisk afdelingsleder til stor specialskole – Genopslag

Ishøj Kommune, Vallensbæk

En af vores afdelingsledere har fået stillingen som viceskoleleder på skolen. Derfor søger Kirkebækskolen en pædagogisk afdelingsleder, der også er faggruppeleder for skolens lærere.

Vi søger efter en dygtig og positiv lederkollega, der er saglig og ansvarlig. Skolens lederteam ønsker at fremstå som et professionelt ledelsesteam, der ser på ledelse som en fælles opgave og bruger hinandens kompetencer til gavn for skolen og eleverne.

Som afdelingsleder skal du være planlæggende og velorganiseret, så opgaverne løses grundigt og effektivt.

Du skal være tydelig med, hvad du vil, og jordnær i relationen til medarbejdere, elever og forældre.

DHL Express
IT Helpdesk Advisor

DHL Express, Vallensbæk

Do you want to help us to “move the world” in our truly global working environment? Are you the exceptional employee that will help us provide the best service available to our customers?

The position is to help us cover extra calls that will happen because of Brexit – and so it is a temporary position for 4 months.

Main tasks and responsibilities:

 • Your main responsibility is to act as the first point of contact (phone, email, web) for customers that use our eCommerce applications
 • Register and start up new customers with eCommerce solutions
 • Understand the electronic shipping systems and processes of our customers
DHL Express
DHL Express
DHL Express søger Customer Care Advisor (6 og 12 måneders vikariat)

DHL Express, Vallensbæk

Vil du være en del af den mest internationale virksomhed i verden? En virksomhed, der opererer i flere lande end nogen andre, en virksomhed, der har været pionér inden for express shipping på tværs af landegrænser siden 1969, og en virksomhed, der de sidste tre år er kommet i top tre som Danmarks bedste store arbejdsplads. Ambitionerne er høje, vil du være med?

Vi søger en ny kundeservicemedarbejder til 6- og 12-måneders vikariater i vores travle kundeserviceafdeling. Som kundeservicemedarbejder vil du have indgå i et dynamisk team, hvor du kan være med til at gøre en forskel for vores kunder.

Du får følgende arbejdsopgaver:

 • Tilsikre at kundens problemer løses samt overholde deadlines og aftaler
 • Skabe gode kunderelationer
DHL Express
DHL Express
Tele Sales Executive

DHL Express, Vallensbæk

Drømmer du om:

 • At arbejde med B2B-salg i verdens mest internationale transport- og logistikvirksomhed?
  • Som tilmed er kåret i top tre blandt Danmarks bedste store arbejdspladser tre år i træk.
 • At få et markedsledende brand imellem hænderne?
 • At arbejde et sted, hvor din personlige og faglige udvikling er højt prioriteret?

Vi søger dig, som kan sælge og levere resultater med telefonen, din stemme og din personlighed som dine vigtigste redskaber, samtidig med at du altid har kundens behov i centrum. Alt dette i et team, som samarbejder i et konkurrencepræget miljø i en varierende hverdag, hvor humøret altid er højt.

DHL Express
Vallensbæk KommunePædagog søges til barselsvikariat på bofællesskabet Løkkekrogen

Vallensbæk Kommune

Vi søger en engageret pædagog til en 32 timers stilling. Med ansættelse fra den 01.01.2021.

Huset beboes af 7 beboere i alderen 25 til 50 år med varig funktionsnedsættelse, fælles for dem alle er, at de profiterer af en struktureret hverdag med genkendelighed og forudsigelighed.

Beboerne har egen lejlighed med tilhørende tekøkken og badeværelse, endvidere er der fælles køkken, fælles stue og vaskerum.

Vi tilbyder

 • en fleksibel arbejdsplads - engagerede kollegaer
 • en arbejdsplads i udvikling - et hjem for beboerne, hvor omsorg, respekt og empati er i højsæde
 • en arbejdsplads der blandt andet arbejder ud fra metoden Kvalikombo og neuropædagogiske principper
TimeXtenderEnergetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK

TimeXtender

Marketing · Working from Anywhere, Nordic region

Are you passionate about what you do? Are you a lead gen wizard and an amazing relationship builder with a growth mindset? Do you embrace working from anywhere and demonstrate a high level of self-leadership skills? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly. At TimeXtender, we do everything BECAUSE TIME MATTERS. We strive to empower every person in every organization on the planet with instant access to data for any use case they might have. Thus, enabling them to achieve more and make quality decisions with data, mind and heart.

IT Relation A/S
Engineering specialist

IT Relation A/S

IT Relation vækster og er på udkig efter flere specialister - denne gang til vores Engineering team.

Vi søger flere specialister indenfor Azure, Office 365 og Remote Workplace til vores Engineering team på tværs af leverancen. IT Relation har nogle fantastiske lokationer i Danmark, men med vores nye tiltag - Work-as-an-agile-service, så kan du frit kan vælge hvilken lokation du vil tilknyttes, og selv bestemme om du løser dine opgaver på kontoret eller remote – hjemmefra, i sommerhuset eller på den lokale café.

Stillingen som Engineering specialist, er en stilling der kræver et højt teknisk niveau med egenskab til at tænke ud af boksen og udvikle vores leverance. I samspil med resten af kollegaerne på tværs af landet, som alle drifter og supporterer IT Relations kunders løsninger.

IT Relation A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
LyderJohnsen A/S
Headhunter/Partner

LyderJohnsen A/S

National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?

Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater.

Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.

Academic WorkFleksibelt studiejob som bot whisperer!

Academic Work søger for Front AI

Deltag i Front AIs 2 ugers kursus og kald dig selv for deres næste nye bot whisperer i et studiejob, hvor du kan arbejde hjemmefra! Har du mod på at lære nye ting, så kast dig ud i det med Front AI - og bliv ekspert indenfor anvendt AI. Læs videre og send din ansøgning i dag?

Front AI er specialiseret i automatisering af kundeservice og er nu startet et akademi for anvendt AI. Efter to ugers træning kan du kalde dig selv en bot whisperer, der lærer chatbots at tale med folk. Nu giver Front AI muligheden for dig til at deltage i en gratis uddannelse, hvorefter du kan begynde at arbejde både inden for virksomhedens interne projekter og kundeprojekter.

Arbejdsopgaver

 • Lær chat-botterne til at diskutere naturligt, smart og omfattende
 • Definer kombinationer af spørgsmål/svar
 • Analyser indgående kontakter fra kundeservice
 • Lede et Artificial Intelligence Learning Project
Veltuff A/S2 nye salgssupportere

Veltuff A/S, Vallensbæk

Veltuff udvider igen og søger 2 nye salgssupportere til vores hovedkontor i København (Holland & Tyskland).

Vil du være en del af markedets hurtigst voksende brand indenfor arbejdstøj & profilbeklædning? Så er det dig, vi savner i vores team.

Med reference til vores Customer Service Manager og Lead Gen Team skal du servicere vores salgsteam samt vores voksende kundeportefølje i Holland eller Tyskland. Du kommer til at virke i et velfungerende salgsteam med 28 dedikerede og højt motiverede kollegaer, der dækker 14 lande i hele Europa.

Hvis du kan gøre en forskel hos vores kunde, så tilbyder BACA et attraktivt job med gode muligheder for både personlig og faglig udvikling i en dynamisk virksomhed, hvor du tilbydes en attraktiv aflønning.

Jobindex A/S
Ingeniør med erfaring i produktudvikling og PLM

Jobindex A/S søger for IPES A/S i Aarhus

Har du erfaringen i og viden om produktudvikling? Og vil du være konsulenten, som kommer ind og effektiviserer udviklingsprocessen hos nogle af Danmarks største virksomheder?

Hos IPES forhandler og implementerer vi 3D softwareløsninger bl.a. fra Dassault Systèmes til danske produktionsvirksomheder. Sammen med vores dygtige konsulenter hjælper vi vores kunder med at implementere state-of-the-art-løsninger, som sikrer en optimal produktudvikling og produktion.

Du bliver applikationskonsulenten, som kan sætte dig ind i kundernes designproces og formidle fordelene ved at anvende et nyt koncept til produktudvikling og samarbejde. Du vil typisk køre flere projekter på samme tid, som kan vare alt fra 1 uge til 1 år.

Jobindex A/S