47 job matcher din søgning 47 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Gem
Sikom Danmark A/S
Sikringstekniker

Sikom Danmark A/S

Er du sikringstekniker eller elektriker med interesse og flair for sikring, så er du måske lige den vi søger til vores opgaver på Sjælland?

Vi arbejder blandt andet med Forsvaret, Statens Ministerier og Styrelser, Danske Havne, Rigspolitiet, Arresthuse og Fængsler samt større private virksomheder. Har du erfaring med NOX, SPC og NEDAP, ja så er du nu helt forrest i køen til et fantastisk job.

Hos SIKOM leverer vi integrerede systemer og anlæg med åbne standarder, der flytter grænser for, hvad man forventer af et integreret sikringssystem.

Sikom Danmark A/S
Vallensbæk Kommune Glad og positiv køkkenmedarbejder søges til Syvhøjvænge

Vallensbæk Kommune

Vi søger en medarbejder, der kan hjælpe vores faste ernæringsassistent, Pernille, i køkkenet med den daglige tilberedning af sunde og nærende måltider til børnene i vores daginstitution, Syvhøjvænge. Stillingen er på 25 timer pr. uge, til ansættelse snarest.

I dagligdagen skal du hjælpe Pernille med alle køkkenets gøremål.

Hjertet i vores institution er køkkenet, og det er et åbent køkken, hvor der kommer børn, pædagoger og forældre forbi hver dag. Som medarbejder i køkkenet, har du en meget central rolle i vores hus og det er derfor vigtigt at du er glad, positiv og udadvendt.

Du vil til tider opleve et mylder af nysgerrige børn, som både leger og spiser i vores al-rum.

Vallensbæk Kommune Enestående mulighed for at prøve det ergoterapeutiske børneområde

Vallensbæk Kommune

Terapien på Kirkebækskolen søger en vikar fra 1. august 2022 og seks mdr. frem med mulighed for forlængelse. Stillingen er på 32 timer om ugen.

Kirkebækskolen er et skole-og fritidstilbud for 60 børn og unge med multiple funktionsnedsættelser, hvor der er samlet et børnehus for børn fra 0-6 år, en grundskole med 0.-10. klasse og en STU.

Fysio- og ergoterapeuterne er ansat på Kirkebækskolen. Vi yder undervisningsrelateret fysioterapi og ergoterapi til eleverne i henhold til Folkeskoleloven, hvor vi bl.a. støtter op om barnets deltagelsesmuligheder. Derudover får alle elever vedligeholdelsestræning i henhold til serviceloven, bestående af en times ergoterapi og en times fysioterapi ugentligt. Her arbejdes individuelt med barnets funktioner og sanser.

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
DHL Express
Customer Care Advisor til en af Danmarks bedste arbejdspladser

DHL Express, Vallensbæk

SDS

Som Customer Care Advisor er du med til at forbinde mennesker og forbedre liv på en af Danmarks bedste arbejdspladser. Du bliver en afgørende del af vores kundeservice, hvor du har ansvaret for at fungere som sporingshund, der kan finde nålen i høstakken og samtidig levere verdens bedste service til vores kunder.

Som ansat hos DHL Express spiller du en vigtig rolle i at sikre, at vi hver dag lever op til de løfter, vi giver vores kunder, samtidig med at vi har det sjovt.

Som Customer Care Advisor kommer du til at fungere som problemløser og tracer for vores kunder, når deres forsendelser eksempelvis sidder fast i tolden og generelt i sager, hvor forsendelseskæden ikke er gået helt som forventet.

DHL Express
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Wet Wipe A/S Regnskabsansvarlig/Financial controller søges til dynamisk dansk virksomhed med høj faglighed og fokus på en sundere verden

Wet Wipe A/S, Vallensbæk

Trives du i et miljø hvor kompleksitet og mange opgaver skal jongleres på daglig basis? Hvis du lyst til at være en del af et engageret fællesskab, hvor sparring, støtte og sammenhold er øverst på dagsordenen, så er du måske vores nye kollega.

Hos os får du en alsidig hverdag, hvor du kommer til at beskæftige dig med en bred vifte af regnskabsmæssige problemstillinger. I jobbet har du tæt kontakt med den Administrerende Direktør og Financial Business Partner for ikke at glemme alle øvrige medarbejdere i virksomheden.

Økonomifunktionen varetager opgaver for 3 selskaber i koncernen, som alle er placeret på Vallensbækvej 65.

Du bliver hovedsageligt ansvarlig for:

 • Debitor-/kreditorstyring
 • Bogføring
 • Moms
Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Nordic Beauty Company ApS
Junior Brand Manager til Revolution Beauty

Nordic Beauty Company ApS, Vallensbæk

Som Junior Brand Manager bliver du medansvarlig for den daglige drift af Revolution Beauty i samarbejde med vores Head of Brands.

Dine daglige ansvarsområder vil inkludere:

 • Implementering og eksekvering af sociale medier i Norden, i overensstemmelse med brand owners strategi
 • Assistance ved udarbejdelse af kampagneplaner, planogrammer og præsentationsmateriale til kunder

Revolution Beauty har eksisteret i de nordiske lande de seneste 8 år, og det har været en fantastisk rejse for brandet. Undervejs har vi udviklet os fra at være et enkelt makeup brand til at favne 9 forskellige brands, herunder et Haircare og Skincare brand.

Nordic Beauty Company ApS
Vallensbæk Kommune Familie og Forebyggelse søger en fagligt stærk tale-hørekonsulent

Vallensbæk Kommune

Har du lyst til at blive en del af en gruppe fagligt engagerede og kompetente tale-hørekonsulenter?

Pr. 1. august eller snarest derefter søger vi en tale-hørekonsulent stilling på 20-22 timer ugentligt.

Vi er en lille velfungerende gruppe på fem tale-hørekonsulenter, som dækker en bred vifte af opgaver inden for det logopædiske felt. Vi går i gruppen meget op i at støtte hinanden i sagshåndtering og give faglig sparring, selvom vi hver især har ansvar for forskellige skoler og daginstitutioner.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JS World Media A/S Annonsekonsulent bosatt i Danmark eller Sverige søkes til hjemmekontor mot det norske markedet

JS World Media A/S

Drømmer du om å få en skarp utdannelse innen salg og bli en profesjonell selger og samtidig gjøre alt hjemmefra så du får mer fritid?

Som annonseselger er din primære oppgave å skape kontakt med våre kunder via telefon med formål om å selge den mest egnede annonseløsningen. Du blir ansvarlig for egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det norske næringsliv.

På sikt får du mulighet for å utvikle deg til å bli prosjektansvarlig, der du vil holde kontakten med mediekunden og avslutte prosjektet på en god måte slik at det kan videresendes til vår produksjon.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
ECCO Sko A/S
Graphic Designer

ECCO Sko A/S

Do you want to visualise the ideas that define a global enterprise? Can you create clear communication though graphic design, text and other visual elements?

Then grab this opportunity to join a dynamic organisation where you are given vital design responsibility and are able to fully inspire and captivate people by utilising your graphic design skillset. You will be able to work remotely, attached to one of our European offices.

First and foremost, you will help us communicate with major stakeholders and other departments within the organisation. A lot of our work consists of facilitating or presenting projects at board meetings and committees, and this is where you come in. You will create smooth, easily understandable presentations that visualise our ideas and agendas though graphic design and other elements.

ECCO Sko A/S