25 jobannoncer matcher din søgning 25 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

VELTUFF A/S

Logistikkoordinator

Vallensbæk

Stillingen er nyoprettet og indebærer hovedsageligt varetagelse af logistik fra Danmark og UK fra vores lager i henholdsvis Vallensbæk og UK til vores kunder i Europa.

Vi er en organisation, hvor der ikke er langt fra ord til handling. Vi er et ungt team i udvikling og vores nye kollega kommer til at arbejde i en kultur, hvor tingene går stærkt.

VELTUFF A/S
Vallensbæk Kommune

Teamleder med stærk faglighed til hjemmeplejen

Vallensbæk

Er du en dygtig leder med fokus på kerneopgaven? Har du et skarpt overblik, og kan du samtidig støtte en flok engagerede og fagligt dygtige medarbejdere i deres praksis? Så kom og vær en del af vores lederteam i hjemmeplejen i Vallensbæk Kommune. Stillingen er i Team Nord, hvor du refererer direkte til områdelederen, af den samlede hjemmepleje.

Du brænder for ældreområdet, arbejder bevidst med en anerkendende tilgang og har autoritet i din ledelse – også når det er svært. Du trives med at gå forrest og være en rollemodel for dine medarbejdere. Du er god til at kommunikere og oversætter vores fælles retning og værdier i praksis.

VELTUFF A/S

German-speaking Customer Service Representative

Vallensbæk

If you're passionate about representing one of the strongest brands in workwear and branded clothing, you could be the ideal candidate for our team.

Your responsibilities will include:

 • Office-Based Customer Service
 • Order Management
 • Customer Account Management
 • Customer Onboarding

Fluency in German is a must to successfully handle our German customers. Proficiency in Danish and English is crucial, as you'll be communicating directly with our extensive customer base.

VELTUFF A/S
Mindmill Denmark

German speaking B2B meeting planner

Mulighed for hjemmearbejde

Are you passionate about communication and enjoy building new relationships?

Now, you can acquire in-depth telemarketing knowledge and build experience within the area. Your primary responsibility will be to initiate contact and engage in dialogue with some of the largest B2B companies in Denmark and internationally.

As a meeting planner, your role is highly flexible – you decide how many hours you want to work!

Mindmill Denmark
Vallensbæk Kommune

Pædagog til Piletræet

Vallensbæk

Kan du lege? Vi er næsten i hus med at sætte drømmeteamet, men vi mangler lige dig!

Vi søger en kollega, der kan organisere, sparre og sætte pædagogiske kompetencer i spil, i spændet mellem egen faglighed og med åbenhed overfor de ideer, og den kultur vi har bygget vores pædagogik op omkring.

Børnene skal opleve, at voksne i Piletræet er nogle man kan regne med og nogle som vil hjælpe dem med at have det godt. Derfor søger vi voksne som tør tage et selvstændigt ansvar for det gode børnemiljø og indgå positivt i forældresamarbejdet.

SalesStyling ApS

Montør/Flyttemand - Sjælland

Vallensbæk

Har du erfaring indenfor transport, flytning og montering, så er det dig vi søger til vores team.

Hvad tilbyder vi

 • Fast stilling på 30 timer med typisk hverdag mellem kl. 08-17 (Ingen weekendarbejde).
 • Fleksible arbejdstider med frihed under ansvar.
 • Muligheden for at påvirke din egen hverdag og udvikling.
Gem
Red Hat

Telefonværtinder/-værter/-vejledere

Hjemmearbejdsplads

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme, hvornår og hvor meget du vil arbejde?

Vi mangler både flere clairvoyante, synske, tarotlæsere m.fl. til vores spirituelle linjer. Vi søger også telefonværtinder, der ikke er clairvoyante, men som er frisindede og interesserede i at arbejde med underholdning via telefonen til vores voksenlinjer.

Når du er logget ind, bliver kundens opkald automatisk omdirigeret til din telefon fra vores system. Arbejdet kan kombineres med studier, deltidsjob eller andet.

Vallensbæk Kommune

Pædagoger til gruppeordning på Vallensbæk Skole

Vallensbæk

Vallensbæk Skole søger to dygtige og ambitiøse pædagoger til vores gruppeordning, gerne med speciale inden for specialpædagogik.

Vallensbæk Skole ligger i et naturskønt område, hvor der er rig mulighed for at inddrage udemiljøet i undervisningen. Vi har tæt samarbejde med flere kulturinstitutioner så som ARKEN og Vallensbæk Musikskole.

Vi arbejder målrettet på at udvikle vores læringsmiljøer, så alle elever har mulighed for at blive dygtigere og udvikle deres personlige kompetencer.

Gem
Superprof

Undervis online og del din interesse!

Hjemmearbejdsplads

Vi leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp og meget mere.

Fordelene:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
Superprof
Vallensbæk Kirke v/Vallensbæk Menighedsråd

Gartner/gartneriarbejder søges til Vallensbæk Kirkegård

En stilling som gartner/gartneriarbejder ved Vallensbæk Kirkegård er ledig til besættelse pr. 1. april 2024. Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Arbejdsopgaver indebærer:

Renholdelse og vedligeholdelse af gravsteder, samt resten af kirkegården, herunder beskæring, grandækning, hækklipning og forefaldende arbejde. – Udplantning af årstidens blomster. Begravelser og urnenedsættelser.

Vi forventer:

 • At du er uddannet gartner/anlægsgartner eller har erfaring inden for faget.
 • Har lyst til at indgå i et team, men også kan arbejde selvstændigt og har ordenssans.
 • Har kørekort.
Vallensbæk Kommune

Leder til Bofælleskabet Løkkekrogen

Vallensbæk

Kan du skabe gode og sjove rammer om hverdagen for 7 beboere med forskellig grad af udviklingshæmning i bofællesskabet Løkkekrogen? Vil du sammen med 9 medarbejdere hjælpe beboerne i deres dagligdag? Og vil du samarbejde med bestyrelsen og pårørende om et dejligt sted at bo?

Du bliver leder af 9 medarbejdere og din ledelse skal sikre at de bevilligede indsatser bliver leveret med en høj faglighed, at vagtplanlægningen ”spiller” og at budgettet for Vallensbæk Kommunes indsatser i Løkkekrogen overholdes.

Vallensbæk Kommune

Pædagog til Daginstitutionen Syvhøjvænge

Vallensbæk

Ønsker du en hverdag fyldt med skønne børn og gode kollegaer, og brænder du for det gode børneliv, så skal du være vores nye kollega i Syvhøjvænge.

Syvhøjvænge er en institution i Vallensbæk kommune med ressourcestærke familier. Det en veletableret institution med 110 skønne børn og 22 stabile og dygtige medarbejdere med en høj faglighed.

Vi prioriterer plads og tid til leg, fordybelse, udfoldelse og udvikling.

Gem
Sanistål

Handelselev med speciale i salg til Intern VVS - Vallensbæk

Investér i din karriere og bliv elev. Vi garanterer, at du vil udvikle dig både personligt og fagligt, og blive rustet til en spændende karriere i en virksomhed med fokus på distribution af produkter til bygge- og industrivirksomheder. Opstart den 1. september 2024.

Du skal være klar på at servicere vores kunder med et højt engagement og nysgerrighed. Du får et stort ansvar, mange forskellige opgaver, et værdifuldt netværk og spændende udfordringer hver dag. Samtidig er der plads til humor og et godt fællesskab.

Sanistål
Gem
Sanistål

Handelselev med speciale i salg til butik Vallensbæk

Investér i din karriere og bliv elev. Vi garanterer, at du vil udvikle dig både personligt og fagligt, og blive rustet til en spændende karriere i en virksomhed med fokus på distribution af produkter til bygge- og industrivirksomheder. Opstart den 1. september 2024.

Vi satser på vores elever og tilbyder mange en fast stilling, når uddannelsen er færdiggjort.

Sanistål
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer.

Vallensbæk Kommune

Pædagog eller SOSU-assistent til nattevagt i Socialpsykiatrisk & Socialpædagogisk botilbud

Vallensbæk

Kløverengen er et socialpsykiatrisk/socialpædagogisk botilbud med plads til i alt 41 beboere, som hver har deres egen lejlighed. Vores overordnede opgave er at tilbyde hjælp og støtte til beboerne i forbindelse med deres udviklings- og forandringsproces af social, psykologisk og praksisrelateret karakter.

Nu har du muligheden for at blive en del af Kløverengens helt fantastiske natteam.

Natmedarbejderne udgør et team på i alt 4 medarbejder, hvor man er to på arbejder af gangen, og som udgangspunkt har ansvar for hvert sit hus. Som natmedarbejder kommer du både til at skulle varetage opgaver af praktisk karakter og opgaver i forhold til det pædagogiske arbejde med beboerne.

Vallensbæk Kommune

Naturfaglig pædagog Vallensbæk Skoles SFO

Vallensbæk

Naturfaglig pædagog/Naturvejleder med en stærk trang til udeliv hele året rundt. Stillingen er på 32 timer ugentlig. Timerne ligger både i skole-regi og SFO-regi.

Vi tænker, at et arbejdsliv hele året rundt hos os vil kunne se sådan ud:

 • SFO-regi: At du møder ind i god tid, så du er forberedt til når børnene kommer. Du har planlagt dine udeaktiviteter i forhold til årstiden det være sig gældende i forhold til dyrelivet eller naturens fauna. Hele året er vejret udevejr
 • Skole-regi: At du skaber dine undervisningsforløb til at have afsæt i udelivet på og omkring skolens matrikel.

Som virkemidler kunne tænkes spejderliv, mad på bål, træværksted, nyttehaver, sø/hav.

Gem
Webhelp

Kundesupporter for stor streaming klient, hjemmefra!

Hjemmearbejdsplads

Er du en ægte tv-serieafhængig, der elsker at binge-watche? Så er du lige den person, vi leder efter til at arbejde hjemmefra!

Dine fineste opgaver bliver bl.a.:

 • Besvare henvendelser fra abonnenter via telefon, e-mail eller chat
 • Yde teknisk support og løse streaming-relaterede udfordringer
 • Guide seere i brugen af vores app og platform

Vi tilbyder en grundig træning og en god arbejdsplads, hvor teamwork og kreativitet er i fokus.

Webhelp
FOGH NISSEN Management søger for NGI A/S
Gem
FOGH NISSEN Management

Area Sales Manager

Hjemmearbejdsplads

Danmark - 600 faste kunder fra start – kørende 3-4 dage pr. uge hjemmekontor afhængig af bopæl – attraktiv bonusordning

Du vil fra start få overdraget ca. 600 danske kunder, som i dag handler hos NGI. Produktporteføljen er gennem de seneste år blevet udvidet betragteligt, og det bliver dig, der skal brede det ud.

Du vil indgå i NGIs teamopdelte salgsafdeling, og du vil blive en del af det skandinaviske team på i alt 3 dygtige og energiske NGI-medarbejdere. Din hverdag vil være hos kunderne og på landevejen, når du ikke er på dit hjemmekontor.

JS Danmark A/S

Annoncekonsulent

Åbyhøj
Mulighed for hjemmearbejde

Har du erfaring indenfor annoncesalg eller som mediekonsulent? Ønsker du at arbejde i en performance drevet virksomhed, med fart over feltet?

Som annoncekonsulent skal du via telefon tilbyde vores kunder den mest optimale annonceløsning.

Du skal arbejde med din egen kundeportefølje og bliver ansvarlig for egne projekter, hvor du er i dialog med kunder på ledelses niveau inden for forskellige brancher.

Du får desuden ansvar for indhentning af annonce materiale og overholdelse af deadlines.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV