14 jobannoncer matcher din søgning 14 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Advised by I/S søger for DLR Kredit A/S
Gem
Advised by I/S

Analytiker med flair for at kommunikere

København V

Vi søger en skarp analytiker, der har mod på at arbejde med rating, investorrelation og bæredygtighed. Lyder det som noget for dig?

Til vores afdeling Rating, IR & Bæredygtighed søger vi en økonom, der kan hjælpe os med de mange opgaver, som er forbundet med at nå vores bæredygtighedsmål, fastholdelse af DLRs gode ratings samt at assistere i det løbende arbejde med at sikre data og oplysninger til direktion, aktionærpengeinstitutter og investorer.

DLR Kredit A/S

Trainees til DLRs Erhvervsafdeling

København V

Er du nyuddannet finansøkonom eller finansbachelor med interesse for ejendomsfinansiering? Vi søger tre nye talenter til vores 1-årige trainee-stillinger i Erhverv med henblik på efterfølgende fastansættelse og mulighed for videreuddannelse på HD.

I DLR kan du få lov til at prøve kræfter med forskellige typer af opgaver og får løbende mere ansvar. Som trainee får du mulighed for at påvirke dit arbejde allerede fra førstearbejdsdag – din stemme tæller.

Magnus Hammer Sørensen, Trainee i Erhverv
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Enhedschef til Direktionssekretariat & Kommunikation

København V

Vil du være med til at understøtte landbrugets grønne omstilling?

Hvis du også har rigtigt godt styr på beslutningsprocesser i et politisk miljø, besidder nogle veludviklede samarbejdsevner og har et stærkt fokus på kommunikation og presse, så er jobbet som leder af Landbrugsstyrelsens Direktionssekretariat & Kommunikation måske noget for dig.

Du får en plads tæt på direktionen, og du får derfor både viden og indsigt i de faglige områder styrelsen varetager og et unikt perspektiv på den bredde og kompleksitet, som styrelsen rummer.

Det Digitale Folkebibliotek

Specialist i IT-udbud

København V

Kan du løfte tunge udbud med lethed og forvandle kompleksitet til klarhed? Vil du være en uvurderlig del af opgaven med at skabe gode rammer for alle danskeres digitale biblioteksoplevelse? Så kom og vær med – vi mangler dig!

Vi leder efter dig, der bl.a. kan være ansvarlig for:

  • Udvikling af udbudsmateriale
  • Gennemførelse af udbudsprocesser
  • Tilbudsadministration og evaluering

Vi har altid travlt, men prioriterer at have det sjovt og passe godt på hinanden og fællesskabet.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Enhedschef til Landbrugsstøtte & Geodata

København V

Vil du være med til at indfri Danmarks ambitioner på miljø- og klimaområdet? Har du politisk tæft og flair for at udvikle robuste, administrative løsninger?

Enheden Landbrugsstøtte & Geodatas primære opgave er at implementere og forvalte en række tilskudsordninger, både i form af indkomststøtte til landbrugerne, men også i form af arealstøtteordninger, hvor indsatser til gavn for natur og miljø prioriteres.

Du skal sammen med vores anden enhedschef lede enheden. Sammen skal I udstikke den overordnede retning for enhedens ca. 80 medarbejdere, der både har til huse i København og Augustenborg.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Landbrugsstyrelsen søger økonomielev til sin økonomienhed

København V

Vil du lære om økonomi i en stor styrelse? Har du evner for og lyst til at bidrage til afdelingens ambition om at være blandt statens bedste, hvad angår kvalitet, effektivitet og trivsel?

Du får meningsfulde opgaver med fokus på et spændende og afvekslende uddannelsesforløb i et humørfyldt, trygt og inspirerende arbejdsmiljø med respekt for vores forskelligheder.

Jobindex søger for Boligadministratorerne A/S
Gem
Jobindex

Ejendomsadministrator – arbejd med din egen portefølje på hyggeligt kontor

København V
  • Kan du se fordelene ved at være en del af en mellemstor administrationsvirksomhed, hvor du får dygtige kolleger at sparre med?
  • Har du lyst til at være primær kontaktperson for din egen portefølje af andelsboliger, ejer- og grundejerforeninger?
  • Og vil du have en hverdag, der giver plads til hjemmearbejde og tidligt fri om fredagen?

Der er flere indgange til stillingen, men vi forestiller os, at du allerede er ejendomsadministrator med god erfaring fra en lignende stilling eller du har en baggrund fra bank eller ejendomsmægler, hvor du har arbejdet med ejendoms-/boligsagsbehandling og økonomi, og nu er du klar til at prøve kræfter med vores verden.

Jobindex
Københavns Kommune

Forretningsorienteret projektleder til digital transformation i Kultur- og Fritidsforvaltningen

København V

Vil du være med til at udvikle digitalisering i Københavns Kommune? Vi er engagerede i at udvikle og forbedre vores serviceydelser og processer gennem digital transformation.

Du kommer med erfaringen og kan bidrage til vores indsats med at implementere innovative løsninger inden for kunstig intelligens, automatisering, robotteknologi og dataanalyse.

Vi lægger stor vægt på det sociale fællesskab, humor og har højt til loftet, og vores samarbejde er præget af tillid, fleksibilitet samt en god balance i arbejds- og privatlivet.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Genopslag - Nyuddannet eller erfaren jurist til EU-reguleringsområde om frø og planter

København V

Har du lyst til et job med fokus på reglerne for produktion af og handel med planter og frø, så har vi en ledig stilling i Planter & Biosikkerhed.

Ud over at arbejde med bekendtgørelses- og vejledningsarbejde, så skal du også finde løsninger på udfordringer, skrive notater, administrere fagligt komplekse problemstillinger, have fokus på tværgående samarbejde og processer.

Vi efterlyser en skarp, effektiv og systematisk kollega (fuldmægtig eller specialkonsulent), der er positiv og konstruktiv i samarbejdet med andre fagligheder og har flair for og evt. erfaring med forvaltningsret og processer – og gerne fra en myndighed.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Advised by I/S søger for DLR Kredit A/S
Gem
Advised by I/S

Kollega til Team Support i Landbrug

København V

Vi søger en ny kollega til at hjælpe i Team Support i Landbrug. Supportteamet er et mindre team, der hjælper vores kreditrådgivere og aktivt bidrager til, at afdelingens opgaver bliver løst optimalt og effektivt.

Du får en afvekslende hverdag, der er præget af stor variation i opgaverne og med mulighed for at arbejde med sagsbehandling af realkreditbelåning af alle typer landbrugsejendomme. Dine opgaver er fx at:

  • modtage og registrere låneansøgninger fra pengeinstitutter
  • udarbejde lånetilbud
  • have dialog med pengeinstitutter, vurderingssagkyndige, ejendomskonsulenter, advokater m.v.
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV