14 jobannoncer matcher din søgning 14 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jyske Bank

Erhvervsrådgiver til Nationalt Erhverv København

København V

Vi søger en dygtig erhvervsrådgiver, der trives med et afvekslende og selvstændigt job, og der motiveres af at gøre en positiv forskel for vores erhvervskunder i et tæt samarbejde med erhvervspartnerne.

Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet kreditindstillinger, kundescreening, sagsbehandling, kundepræsentationer og kundekontakt. Sammen med erhvervspartneren sætter du det rigtige team af specialister og fastsætter strategien for samarbejdet og kundeoplevelsen.

Jyske Bank
Boligforeningen AAB

Boligforeningen AAB søger en driftsleder

København V

I Ejendomsservice & Fraflytning søger vi nu en serviceminded driftsleder til vores team af driftsledere, som varetager driften af Boligforeningen AAB’s boligafdelinger i tæt samarbejde med afdelingsbestyrelserne.

Du bliver daglig leder af en række boligafdelinger beliggende i Københavnsområdet. Samtidig får du mulighed for at præge den løbende udvikling og effektivisering af ejendomsdriften i og på tværs af boligafdelingerne samt i AAB’s administration.

Som driftsleder i AAB er det vigtigt, at du trives i en omskiftelig hverdag, hvor det er ledelse og administrative opgaver, der fylder mest.

Boligforeningen AAB
BDO
Gem
BDO

Start din karriere som trainee inden for Business & Outsourcing - september 2024

København, Kolding, Hirtshals, Frederikshavn

Vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivning i vores forretningsområde Business Services & Outsourcing (BSO).

Hos BDO klæder vi dig godt på og skaber rammerne, så du kan udfolde dit talent og dine personlige ambitioner.

Vi tilbyder dig en uddannelse i en organisation præget af vilje, indlevelse og ambitioner om at være de bedste til det, vi gør.

BDO
Gem
Jyske Bank

Operations & Innovation Officers til Kundekendskab/KYC Erhverv med fokus på drift

København V

Vil du være en del af Jyske Banks indsats mod hvidvask og være med til at sikre høj kvalitet på dette område, så har vi jobbet til dig!

Som en vigtig del af vores daglige drift vil du være med til at udføre opgaver indenfor Kundekendskabsprocesser for vores erhvervskunder.

Du opnår dine mål i jobbet ved at:

  • Udføre driftsopgaver med høj kvalitet, struktur og effektivitet
  • Formidle budskaber om hvidvask og KYC på en forståelig og ligeværdig måde, der tilpasses modtageren
Jyske Bank
Gem
Jyske Bank

Kreditspecialist til Kreditopfølgning, privat

Silkeborg, Kongens Lyngby eller København V

Er du en dygtig formidler med solide kreditkompetencer? Så vil vi gerne byde dig velkommen i jobbet som kreditspecialist i Kreditopfølgning.

Afdelingens kerneopgave er at skabe overblik over privatafdelingernes kreditkvalitet via stikprøver på privatkunder og bevillinger.

Dine primære arbejdsopgaver bliver derfor at analysere et udtræk af bevillinger fra vores privatafdelinger og drøfte dine findings med lederne i Privat.

Jyske Bank
Gem
Jyske Bank

Kreditspecialist til Kreditopfølgning, erhverv

Silkeborg, Kongens Lyngby eller København V

Er du vild med Kredit, og forstår du kompleksiteten i erhvervsvirksomheder? Så vil vi gerne byde dig velkommen i Kreditopfølgning.

Afdelingens kerneopgave er at skabe overblik over erhvervsafdelingernes kreditkvalitet via stikprøver på kunder og bevillinger.

Dine primære arbejdsopgaver bliver derfor at analysere udtræk af bevillinger fra vores erhvervsafdelinger og drøfte dine findings med lederne i Erhverv.

Jyske Bank
Gem
Jyske Bank

Bankrådgiver til Private Banking kunder - Privat Eksklusiv

København V

Arbejder du som en dygtig og vellidt rådgiver for private kunder i dag? Vil du være i kontakt med dine kunder ,så de kan mærke, at det betyder noget for dig?

Vi står klar med:

  • Et team med solide kompetencer og et bagland, som gør alt for at støtte dig
  • Plads til videre udvikling af dig som specialist og rådgiver
  • Fleksibel arbejdsplads med frihed og ansvar
  • Engagement og medarbejdertilfredshed i topklasse – fordi vi vil det!
Jyske Bank
Gem
Jyske Bank

Erfaren jurist - Forebyggelse af hvidvask og terrorfinansiering

Silkeborg eller København

Som jurist i Finansiel Kriminalitet Jura vil din centrale opgave være at agere rådgiver og sparringspartner i forhold til både vores tætte samarbejdspartnere i bankens operationelle hvidvaskafdelinger, vores udviklingsafdeling og vores øvrige kolleger.

Jeg tror på, at et smil kan gøre en forskel i hverdagen, og jeg lægger stor vægt på, at vi i afdelingen har en uformel og humoristisk omgangstone.

- Jakob Ravn, afdelingsdirektør
Jyske Bank
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Boligkontoret Danmark

Løn- og økonomimedarbejder

København V

Se video om Boligkontoret Danmark som arbejdsplads

Drømmer du om et job, hvor du får mulighed for at fordybe dig i spændende økonomiopgaver relateret til løn?

Du bliver en del af et lønteam bestående af tre lønkonsulenter, som du vil have et tæt samarbejde med.

Du får en alsidig hverdag med selvstændigt ansvar og indflydelse på planlægningen af dine opgaver. Vi prioriterer det sociale fællesskab på kontoret og lægger vægt på mange gode grin i løbet af dagen.

Boligkontoret Danmark
BDO
Gem
BDO

Transfer Pricing Senior Manager/Director til BDO

København, Aalborg eller Aarhus

Har du lysten og kompetencerne til at arbejde med Transfer Pricing for BDO´s nationale og internationale kunder? Og vil du være en del af en velfungerende skatteafdeling i kraftig vækst og et erfarent transfer pricing-team?

I BDO mener vi, at Work-Life balance er en afgørende faktor for såvel din som vores succes, og derfor lægger vi stor vægt på, at vores kollegaer har et afbalanceret liv ved siden af arbejdet. Vi tilbyder dig et job med gode muligheder for udvikling, ansvar og udfordringer.

BDO

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV