17 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

17 jobannoncer

Gem
Digitaliseringsstyrelsen

Konsulenter til udvikling og design af indsatser for digitalisering af dansk erhvervsliv

København K

Er du nysgerrig på digitalisering af dansk erhvervsliv, og er du god til føre abstrakte idéer ud i livet og kommunikere på en simpel og handlingsanvisende måde? Så har du nu muligheden for at blive en del af et innovativt og tværfagligt team, der arbejder for at styrke erhvervslivets digitale udvikling.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads i hjertet af København, sociale kollegaer samt en chef, der har fokus på faglig og personlig udvikling.

Gem
Digitaliseringsstyrelsen

Vil du være med til at skabe fremtidens digitale service på borger.dk?

København K

Du skal være med til at udvikle borger.dk, som er borgernes digitale indgang til det offentlige og har mere end 70 mio. besøg om året.

Mere konkret vil dine arbejdsopgaver blandt andet være at:

  • koordinere eksisterende og nye samarbejder med myndigheder
  • gennemføre forretningsanalyser om potentialer for borger.dk og Mit Overblik, for eksempel i forhold til anvendelse af nye teknologier
  • deltage i it- og udviklingsprojekter.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads, der står i spidsen for den digitale udvikling af Danmark, og som har fokus på faglig og personlig udvikling.

Gem
Økonomistyrelsen

Direktionssekretariatet i Økonomistyrelsen søger en dygtig og processtærk direktionssekretær med gode samarbejdsevner

København K

Vil du sidde i hjertet af vores organisation og interesserer du dig for direktions- og ledelsesbetjening? Motiveres du af at levere god service og sikre, at direktionens hverdag kører som smurt?

Som en del af Økonomistyrelsens Direktionssekretariat får du et unikt indblik i styrelsens beslutningsgange og et indgående kendskab til hele organisationens arbejde. Du kommer helt ind i maskinrummet hos direktionen og skal bidrage til, at vi som styrelse leverer resultater rettidigt og af høj kvalitet, og at direktionens hverdag hænger sammen.

Gem
Digitaliseringsstyrelsen

Processtærk fuldmægtig (generalist) til Digital Post

København K

Vil du være en del af Kontor for Digital Post? Er du skarp til processtyring og til at skabe overblik?

De offentlige it-løsninger udgør stadigt mere centrale hjørnesten i den samfundskritiske infrastruktur og benyttes dagligt af millioner af danskere samt myndigheder og virksomheder.

Som generalist i Kontor for Digital Post kommer du til at få et bredt indblik i og arbejdsmæssig berøringsflade med alle facetter af den løbende udvikling og daglige drift af Digital Post-løsningen. Du vil indgå i kontorets styringsteam, der varetager den daglige og langsigtede ledelses- og driftsunderstøttende funktion.

Gem
Økonomistyrelsen

Digital konsulent til forvaltning og udvikling af et af Finansministeriets centrale systemer

København K

Vi søger en selvstændig, dygtig og engageret kollega til at forvalte og videreudvikle brugen af den elektroniske sags- og dokumenthåndteringsløsning (ESDH-løsning) i Finansministeriet.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med:

  • Projektdeltagelse om implementering af ESDH-løsningen.
  • Håndtering af supporthenvendelser fra brugerne i Finansministeriets koncern.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, der er præget af en uformel tone og et højt fagligt ambitionsniveau. Vi har et stort og systematisk fokus på såvel vores samlede som den enkeltes faglige udvikling og performance.

Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Digitaliseringsstyrelsen

Souschef til at forme Danmarks strategiske indsats for brug af data og nye teknologier

København K

Vil du være med til at sætte data, cloud og nye teknologier som kunstig intelligens i spil i den offentlige sektor og i virksomheder? Synes du, at det er spændende at sikre sammenhæng på tværs af offentlig IT gennem fælles principper og retning?

Er det naturligt for dig at bringe dine ledelsesmæssige kompetencer, din politiske tæft og dine gode samarbejdsevner i spil? Så søg stillingen som souschef i Kontor for teknologi og data i Digitaliseringsstyrelsen.

Gem
Digitaliseringsstyrelsen

Vil du arbejde for en inkluderende digital offentlig sektor i Danmark?

København K

Og bevæger du dig hjemmevant som generalist i en politisk styret organisation?

Så kan du være én af vores to nye kolleger i Digitaliseringsstyrelsens Kontor for inklusion og digital service.

Vi er tovholder på den fællesoffentlige indsats for digital inklusion og arbejder løbende på en lang række aktiviteter, der skal skabe en mere brugervenlig, tilgængelig og inkluderende service i den digitale offentlige sektor.

Gem
Digitaliseringsstyrelsen

Intern Service søger en struktureret kollega til at hjælpe med at skabe gode rammer for alle i styrelsen

København K

Vi mangler dig, der kan lide at løse små som store udfordringer og besidder et naturligt servicegen. Hvis du drømmer om en hverdag, hvor du gør en forskel for alle, der arbejder i Digitaliseringsstyrelsen, så vil du passe godt ind i vores team.

Vi er fem kollegaer i Intern Service, som sammen er med til at sikre, at styrelsens medarbejdere har gode fysiske rammer i deres hverdag. Arbejdsopgaverne spænder bredt lige fra bestilling af håndværkere til at hjælpe nye medarbejdere med at få udleveret den rette PC på deres første arbejdsdag.

Gem
Digitaliseringsstyrelsen

Jurist eller generalist, som synes den digitale offentlige sektor skal være tilgængelig for alle

København K

Har du lyst til at arbejde i krydsfeltet mellem digitalisering og inklusion og være med til at sikre, at den digitale offentlige sektor er for alle uanset alder, it-kompetencer eller funktionsnedsættelser?

Så har vi et job til dig i vores webtilgængelighedsteam i Kontor for inklusion og digital service. Opgaverne spænder bredt fra tilsyn og vejledning over analyse og formidling af digital inklusion med fokus på webtilgængelighed.

Gem
Digitaliseringsstyrelsen

Skarp akademiker søges til koordinerende og udviklende arbejde med MitID

København K

Hos Kontor for MitID mangler vi lige nu en kollega, der ønsker at arbejde med et af Danmarks samfundskritiske systemer: MitID.

Så mestrer du solide processer, brænder du for de stærke formuleringer, og sidder der et godt analytisk hoved på dine skuldre? Så tilbyder vi en spændende stilling i Kontor for MitID i Digitaliseringsstyrelsen.

Du vil komme til at være en del af vores tværfaglige team, hvor vi beskæftiger os med sagsbehandling, ledelsesbetjening og borgerhenvendelser.

Gem
Digitaliseringsstyrelsen

Vil du være med til at holde styr på økonomien for Digitaliseringsstyrelsen?

København K

Vi har lige nu en spændende stilling i økonomiteamet til dig som fuldmægtig eller specialkonsulent. Vi er et fagligt stærkt team, der prioriterer en uformel og humoristisk omgangstone.

Du skal sammen med resten af teamet være med til at sikre økonomistyringen af Digitaliseringsstyrelsen, hvor vi bl.a. er ansvarlige for MitID og Digital Post, som spiller en vigtig rolle i borgeres og virksomheders hverdag.

Gem
Økonomistyrelsen

Kontorchef

København K

Som kontorchef har du ansvaret for, at kontoret leverer på sine kerneopgaver, der indebærer risikovurderinger af statens store it-projekter og reviews af it-systemporteføljerne i staten samt sekretariatsbetjening af Statens It-råd.

Desuden vil du spille en nøglerolle i, at Statens It-råd og Økonomistyrelsen bidrager til at styrke styringen af it-økonomien på tværs af staten.

Gem
Økonomistyrelsen

Finansministeriets Koncernøkonomi søger dygtig controller til den regnskabsmæssige koordinering af ministerområdet

København K

I controllingteamet i Koncernøkonomi er vores vigtigste opgave at sikre, at regnskabet er retvisende hver måned, kvartal og år. Herudover lægger vi vægt på, løbende at arbejde med, hvordan vi kan effektivisere og målrette vores controlling bedst muligt.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, der er præget af en uformel tone og et højt fagligt niveau. Vi har et stort og systematisk fokus på kontorets samlede udvikling såvel som den enkeltes faglige udvikling og performance.

Gem
Økonomistyrelsen

Finansministeriets Koncernøkonomi søger ambitiøse og talstærke økonomipartnere

København K

Har du lyst til at arbejde i en af statens bedste økonomienheder? Så skal du søge jobbet i Finansministeriets Koncernøkonomi, hvor vi lige nu søger nye økonomipartnere. Vi søger både nyuddannede og erfarne profiler.

Du kommer til at arbejde med forskelligartede opgaver herunder:

  • Budgetlægning- og opfølgning for udvalgte forretningsområder i en økonomipartnerfunktion og den samlede økonomi
  • Bidrage til ledelsesrapporteringen ved de måneds- og kvartalsvise budgetopfølgninger
  • Udføre analyser til brug for ledelsesrapporteringen eksempelvis forbrugsmønstre, ressourceudnyttelse, mv.
Gem
Medarbejder- og Kompetencestyrelsen

Vil du være statens pensionsspecialist?

København K

Vil du gerne være en del af et stærkt juridisk fagligt miljø, hvor vi altid er klar til at hjælpe hinanden?

Du vil bl.a. komme til at arbejde med reglerne om vederlag og pension til ministre og seniorområdet samt deltage i projekter på tværs af styrelsen.

Vi har et godt, udviklende og uformelt arbejdsmiljø, hvor høj faglighed sammenhold og engagement er i top.

Medarbejder- og Kompetencestyrelsen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV