7 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

7 jobannoncer

Gem
DSA - Din Sundhedsfaglige A-kasse

Jobbet til dig der leverer fremragende medlemsservice

København K.

Drømmer du om et job, hvor du kan kombinere din passion for medlemsservice med en meningsfuld rolle i en organisation i udvikling? Kan man høre dit smil i telefonen, og er du altid klar til give en hånd med, når kollegaerne har brug for det?

Dit centrale arbejdsområde bliver medlemsservicering over skrift og telefon samt vejledning om regler.

Vi er stolte af vores arbejdskultur med en god fordeling mellem arbejde og fritid, hjemmearbejdsdage og rum til individuelle aftaler. Du får selv indflydelse på planlægning og indhold i dit arbejde sammen med teamleder. Derfor får du mulighed for både at give den gas på job og have god tid til livet udenfor arbejdet.

DSA - Din Sundhedsfaglige A-kasse
Gem
Finansiel Stabilitet

Dynamisk og engageret konsulent til håndtering af opgaver relateret til overtagelse af aktiver efter minkfølgeerhverv

København K

Som led i aftalen om fuldstændig erstatning til minkavlerne og følgeerhverv berørt af COVID-19, har Finansiel Stabilitet fået ansvaret for at overtage og håndtere de aktiver, som minkfølgeerhvervet bliver kompenseret for.

Vi søger nu en dedikeret medarbejder til vores backoffice-team, der skal hjælpe os med at løse denne vigtige samfundsopgave.

Som vores nye kollega kan du se frem til at blive en del af en dynamisk afdeling, hvor udvikling og tilegnelsen af nye kompetencer er i fokus.

Finansiel Stabilitet
Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Danmarks Skibskredit A/S

Loan Administration Officer

København K

Drømmer du om en karriere, hvor din ekspertise inden for låneadministration kan spille en central rolle i den maritime industri?

Denne stilling tilbyder en unik blanding af administrative opgaver i relation til lånesagerne, kundevendte opgaver med deadlines og kvalitetskontrol der kræver indsigt i processer og forretningsgange. Du engagerer dig i et internationalt miljø, hvor du vil kommunikere med kunder og interessenter og håndtere lånedokumenter på engelsk.

Danmarks Skibskredit A/S
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Slots- og Kulturstyrelsen

Ejendomstekniker

København K

Vil du være med til at sikre den tekniske drift på Det Kongelige Teater og dagligt fornemme scenekunsten udfolde sig? Som ejendomstekniker bliver du en del af en teknikergruppe i enten Skuespilhuset eller Operaen og til dels på Gamle Scene i forbindelse med vagtordningen.

I det daglige kommer du til at servicere mange af ejendommenes tekniske basisinstallationer, og det er derfor vigtigt, at du har en god bred teknisk forståelse og et åbent sind overfor nye opgaver og udfordringer.

Vi er et godt team i udvikling, der værdsætter humor, ærlighed, åbenhed og en konstruktiv tilgang til opgaverne.

Slots- og Kulturstyrelsen
Arbejdsretten
Gem

Deltidsstilling som juridisk sekretær til Arbejdsretten

København K

Har du erfaring med retsarbejde og udarbejdelse af skriftlige afgørelser?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV