579 job matcher din søgning 579 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Contrans A/SMedarbejder til værkstedet

Contrans A/S, Kolding

Vi søger lige nu en medarbejder til vores værksted. Vi er p.t. 6 ansatte, hvor du kommer til at indgå i vores opgaver, som spænder fra reparationer, syn, afhentning af reservedele, udkørsel ved småreparationer og div. forfaldent arbejde.

Du skal enten være mekaniker, have skruet hænderne rigtigt på eller evt. have arbejdet på et trailerværksted tidligere.

På vores værksted servicerer og syner vi alle vores egne ca. 500 containerchassiser.

Vores lastbiler bliver serviceret hos MAN og Volvo. Vi laver selv små reparationer og småskader på disse. Vi har eget malerværksted og kan derfor skifte f.eks. kofanger, døre, skørter osv.

LOCON ApS
Kørende sælger til distrikt Danmark

LOCON ApS, Kolding

Du skal i samarbejde med LOCON´s direktion udarbejde nye målområder for markedsføringen af WETROK produkter, og du skal i samarbejde med vores øvrige sælgerteam vedligeholde en bestående kundekreds. Stillingen er med mange udfordringer og stiller store krav til at skabe nye og langvarige kunderelationer. Det er en betingelse, at du kan planlægge en effektiv dag uden at give køb på kvaliteten i dit arbejde.

Du skal gennem teknisk forståelse og behovsanalyse kunne demonstrere og vejlede kunden ved valg af den rigtige type rengøringsmaskine, hvilket stiller krav til forståelse for værdiskabende salg for både kunde og LOCON.

Vi tilbyder et job i et firma med et højt ambitionsniveau for fremtidig vækst, du får mulighed for at påvirke din egen arbejdsdag samt at deltage ved markedsføring f.eks. salgsfremstød og planlægning af deltagelse ved messer m.m.

LOCON ApS
Lemvigh-Müller A/S
Intern sælger

Lemvigh-Müller A/S, Kolding

Har du et godt servicegen, og har du en god forståelse for kundernes behov? Sikrer du, at kunderne får en god oplevelse når du med et smil i stemmen, hjælper dem med at få bestilt de rigtige produkter?

Vi har en række initiativer i gang og endnu flere i støbeskeen, hvor vi har vi brug for dig, som brænder for at vejlede om og sælge produkter inden for området ”Vedvarende Energi”.

Vi har en ambition om at være førende i branchen, og vi er midt i en større transformationsproces for at sikre og styrke vores markedsposition. Vi søger en ny kollega til vores interne industri salgsteam i Region Syd med arbejdsplads i Kolding. Du bliver en del af et team bestående af interne og eksterne salgskollegaer, som alle brænder for at give Lemvigh-Müllers store og små industrikunder professionel kundesupport og god service. Ud over den daglige kontakt med dine kunder, kommer du samtidig til at få en bred kontaktflade med kollegaer i andre afdelinger.

Lægerne i ViufSygeplejerske til lægepraksis ved Kolding

Lægerne i Viuf

Har du lyst til en spændende og alsidig arbejdsdag i en mellemstor og velfungerende lægepraksis, og har du en baggrund som sygeplejerske, er du måske vores nye kollega hos Lægerne i Viuf.

Vi er en 3-lægepraksis i et attraktivt lokalområde udenfor Kolding, som søger en engageret, fleksibel og effektiv medarbejder med start 1. januar 2022.

Du er uddannet sygeplejerske, er kompetent og fagligt nysgerrig, og du har måske nogle års erfaring fra en praksis eller lignende.

Du kan se dig selv i en funktion med vekslende opgaver, som du prioriterer struktureret og ansvarsfuldt. I dagligdagen har du selvstændige sygeplejerskekonsultationer som f.eks. kontroller indenfor diabetes, blodtryk, P-piller og celleskrab. Desuden indgår du i teamet med laboratoriearbejde med bl.a. blodprøver, EKG og lungefunktionsundersøgelser, og til tider hjælper du også som lægesekretær.

Gem
DANISH CROWN A/S
Medarbejder til eftermiddagshold

DANISH CROWN A/S, Kolding

Er du passioneret for fødevarer, og brænder du for at lære nyt samt at skabe resultater? Så er du måske den handlings- og resultatorienterede medarbejder, vi søger til vores ferskvareterminal i Kolding.

Danish Crown i Kolding er en ferskvareterminal, som arbejder med ekspedition og distribution af fersk kød til det danske hjemmemarked. Du bliver en del af en afdeling på 11 personer, hvor du sammen med afdelingsmesteren, der har ansvaret for alle 11 medarbejdere. Fabrikken beskæftiger ca. 50 medarbejdere.

Du skal også tage ansvar for overholdelse af egenkontrol og arbejdsmiljø for afdelingen i henhold til koncernens regelsæt.

DANISH CROWN A/S
Gem
ABENA
Chauffør afløsere søges til distribution af pakker i Sunds, Hinnerup og Kolding

ABENA

Vi søger chaufførafløsere, som kan springe til i hverdagene med kort varsel ved sygdom, ferie eller lignende til vores afdelinger i Sunds, Hinnerup og Kolding.

Du kunne være studerende eller pensionist, og vil gerne arbejde nogle timer engang i mellem. Du behøver ikke have erfaring fra transportbranchen.

Du kan svare JA til følgende:

 • Du udviser en god personlig fremtræden
 • Du har viljen til at respektere og efterleve virksomhedens regler og anvisninger
 • Du lader dig ikke stresse, hverken i trafikken eller hos kunden
ABENA
Penta AdvokaterTo sagsbehandlere til insolvens

Penta Advokater, Kolding og/eller Esbjerg

Hos Penta Advokater søger vi to nye og fagligt kompetente insolvenssagsbehandlere til tiltrædelse snarest muligt.

Du vil hovedsageligt komme til at arbejde med behandling af konkursboer, og vi forventer, at du har erfaring med området. Erfaringen behøver ikke stamme fra et advokatfirma, men kunne også være fra eksempelvis et landbrugscenter, et revisionsfirma eller lignende.

Du vil komme til at beskæftige dig med hele processen fra udarbejdelse af konkursbegæringen til registrering af aktiver og kreditorer, samt udarbejdelse af cirkulæreskrivelser og boopgørelser.

Gem
Toyota Material Handling Danmark
Servicetekniker Sydjylland

Toyota Material Handling Danmark

Vi søger en dygtig og professionel tekniker med drive og ”gåpåmod”, til en alsidig og spændende hverdag. Du skal servicere, reparere og vedligeholde gaffeltruck og transportmateriel hos vores kunder i området omkring Kolding. Du kender dette område, for du bor sikkert centralt i det. Du forstår at pleje kunderne, er god til at planlægge hverdagen og vant til at arbejde med PC. Du refererer til servicechefen for region Sydjylland og bliver en del af et stærkt og erfarent lokalt serviceteam. Uanset din baggrund, så står vi klar med et grundigt introduktionsforløb, så du bliver klædt på til opgaven som er:

Toyota Material Handling Danmark

Stillingens indhold:

 • Serviceeftersyn samt reparationer af gaffeltruck, lagertruck og andet kørende materiel ude hos kunderne
 • Servicerådgivning af kunderne og tæt samarbejde med dine kolleger i salg og service
 • Tæt kundekontakt
Toyota Material Handling Danmark
ROCKWOOL Firesafe InsulationLean Factory Specialist

ROCKWOOL Firesafe Insulation, Vamdrup

Er du passioneret, gerne nyuddannet kandidat med speciale inden for LEAN, brænder du for LEAN principper, er du nysgerrig og har værktøjskassen i orden, så er du måske vores nye LEAN specialist i ROCKWOOL på vores fabrik i Vamdrup.

Du bliver ansvarlig for at drive og videreudvikle vores LEAN-program; ROPEX (ROCKWOOL Operational Excellence) på fabrikken. Du bidrager proaktivt til at opnå konkrete forretningsmæssige resultater og forbedringer indenfor produktion, vedligehold, logistik, sikkerhed og kvalitet. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Analyse og præsentation af fabrikkens drift og spildkilder
 • Implementering af LEAN-processer og praktisk hands-on i det daglige
 • Identifikation af forbedringsmuligheder og gennemføre procesforbedringer inden for de identificerede områder
Hjemmearbejdsplads
Gem
TELUS International
Media Search Analyst Denmark (Work from Home)

TELUS International

The position will allow you to work from home on a flexible schedule of up to 20 hours per week completing tasks in a web-based evaluation tool.

What does the job involve?

 • Evaluation of many different task types including Music & Video judgements across media domains
 • Evaluation of App Store Content search results
 • Research using online tools to determine and judge the intent and accuracy of queries
 • Applying market knowledge with provided guidelines to judge the relevance and intent of task information for your market
TELUS International
Gem
Bravida Danmark A/S
Formand/akkordholder til projekt i Trekantområdet

Bravida Danmark A/S

Vi søger en dygtig formand/akkordholder i forbindelse med et stort projekt beliggende i Trekantområdet. Projektet forventes at strække sig over det næste års tid.

Vi forventer, at sjakket kommer til at bestå af 3-4 elektrikere foruden dig selv. Derudover søger vi en formand/akkordholder til et projekt i Midtjylland, hvor sjakket kommer til at bestå af mellem 5-10 elektrikere.

Bravida Danmark A/S
Schneider Electric IT Denmark
Senior Software Engineering Leader

Schneider Electric IT Denmark, Kolding

Do you have a passion for Software and Servant Leadership?

As Senior Software Engineering Leader, you will be responsible for bringing our Product Vision into reality and to encourage, develop, and empower your team to continue to deliver industry-leading software.

Key Responsibilities

 • Work Closely with the Product Management Team and other key stakeholders of one of our software products on: Product Vision, Product Strategy and continuous improvement of the agile processes and alignment between Product Management and the Development Team, to ensure that we are building the right product
 • Provide leadership, mentoring and coaching to multiple software development teams.
 • Take on the management responsibilities regarding Recruitment, On-boarding, Performance Management and Skills Development
Schneider Electric IT Denmark
YouSeeYouSee søger kunderådgivere til vores kundecenter i Kolding

YouSee

Kan du godt lide at se resultatet af dine indsatser? Kan du hjælpe kunder på en uformel, imødekommende måde - samtidig med at du sikrer det gode salg?

Så er det lige dig, vi står og mangler!

Som kunderådgiver hos YouSee vil du arbejde med indgående opkald, hvor du vil yde support, salg og kundeservice til vores kunder. Din hverdag bliver fyldt med ansvar, godt kammeratskab og gode oplevelser.

Kemp & Lauritzen A/S
Indreguleringsstekniker Kemp & Lauritzen – din udvikling er først lige begyndt

Kemp & Lauritzen A/S, Esbjerg og Kolding

Vil du sikre sundt og behageligt indeklima for vores mange forskellige kunder? Og vil du være en del af et tæt fællesskab fuld af udviklingsmuligheder?

Du er ventilationstekniker, køletekniker, elektriker eller lign. Service er en naturlig del af dit arbejde og du er god til at hjælpe kunden med at vælge de rette løsninger. Du har god erfaring med indregulering af ventilationsanlæg, og tager ansvar for de projekter du er involveret i.

Som person er du både selvstændig og en teamplayer. Du har en fleksibel holdning til dit arbejde, og kan lide at løse opgaver i en travl hverdag.

Kemp & Lauritzen A/S
Kemp & Lauritzen A/S
Ledende tekniker Kolding

Kemp & Lauritzen A/S, Esbjerg og Kolding

Dine arbejds- og ansvarsområder vil bl.a. omfatte
Ledelse og udførelse af ventilations opgaver, serviceopgaver og mindre projekter. Du vil også have den daglig kontakt med og udvikling af et teknikerteam.

Kemp & Lauritzen

Du vil være med til at udvikle samarbejdet med den eksisterende kundekreds i samarbejde med afdelingschefen og dine kollegaer.

Vi forestiller os, at du har en bred faglig erfaring indenfor ventilationsområdet med udgangspunkt i en teknisk uddannelse og/eller praktisk erfaring med ventilation fra både serviceopgaver såvel som projekter. Yderligere motiveres du af at lede andre, da ledelse vil være en stor del af din hverdag.

Kemp & Lauritzen A/S
Adecco.dkMontør

Adecco.dk søger for Green Hydrogen Systems A/S i Kolding

Vil du med på en grøn vækstrejse?

Som Montør hos Green Hydrogen Systems bliver du en del af en virksomhed i hastig vækst. Du bliver en nøglemedarbejder ift. At sikre elektrisk montage og test af delkomponenter, undersamlinger og elektrolyseanlæg.

Derudover bliver dine arbejdsopgaver at:

 • Montere delkomponenter, undersamlinger og elektrolyseanlæg.
 • Udføre kontroller og tests både på eget arbejde, som sidemandskontrol og som slutkontrol.
 • Identificere forbedringsmuligheder i produktionen.
Hjemmearbejdsplads
Gem
HjerteforeningenDistancefundraisere der kan sende hjertevarme gennem telefonen - kun hjemmearbejde

Hjerteforeningen

Leder du efter et (studie)job, hvor du kan bruge dine talegaver, og hvor du selv kan vælge dine arbejdstider? Et job, hvor du samtidig lærer noget, og hvor din indsats virkelig betyder noget? Et job, hvor du arbejder hjemmefra under trygge rammer samtidig med at være virtuelt omgivet af gode kollegaer og et stærkt team, og hvor der bliver lyttet til dine ideer og input? Så har du det job, lige her.

Skal vi kunne tilbyde råd og vejledning, støtte forskning i verdensklasse og påvirke politikerne positivt skal vi have medlemmer, der føler, at deres bidrag giver mening – og det er her, at du kommer ind i billedet. Som fundraiser skal du:

 • Deltage på et skræddersyet virtuelle uddannelsesforløb, hvor du lærer om alt fra mindset og stemmeføring til spørgeteknikker og storytelling
 • Ringe ud og hverve nye medlemmer
 • Ringe til eksisterende medlemmer med nye tilbud/alternative medlemskaber
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: