433 job matcher din søgning 433 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

IBA Erhvervsakademi KoldingSystem- og projektkoordinator

IBA Erhvervsakademi Kolding

IBA Erhvervsakademi Kolding søger en dygtig og engageret system- og projektkoordinator, der kan indgå i vores IT-team sammen med 3 kollegaer.

Du har erfaring med IT-arkitektur og har ligeledes solide planlægningsmæssige kompetencer. Derudover evner du at skabe godt overblik over de behov, vores forskellige medarbejdergrupper har.

Vi har brug for en dygtig kollega, der i en central rolle kommer til at spille sammen med IBA’s IT-driftsleder. Sammen skal I tilrette og udvikle IBA’s komplekse IT-struktur.

Prime Cargo A/S
Customs Clearance Assistant

Prime Cargo A/S, Kolding

Er du motiveret af at levere kvalitet og være ekspert inden for dit felt, så vil du trives i vores team.

DSV Prime Cargo Kolding søger en ny kollega til vores fortoldningsafdeling. Vi er et team på 4 dedikerede medarbejdere der håndterer toldoplag for vores logistik kunder. Vi leverer høj kvalitet og sætter en ære i at betjene vores kunder, så det er Trygt, Enkelt og Effektivt.

Hvis du brænder for at dygtiggøre dig inden for et felt, hvor der er stor efterspørgsel, og vil du have et job, der er fremtidssikret, så er dette job måske lige noget for dig? Du har eventuelt en baggrund som speditør, eller har anden erfaring med toldklarering og har lyst til at dygtiggøre dig inden for told.

Prime Cargo A/S
Zupa Zite A/STekstforfatter til on-site reklamebureau

Zupa Zite A/S, Kolding

Elsker du ord og indsigter, og er du eminent til at kombinere de to ting, så sød musik (og god kommunikation) opstår? Så kunne du meget vel passe perfekt i den ledige tekstforfatter-stol, vi hurtigst muligt skal have besat i ZUPA ZITEs on-site reklamebureau i Kolding hos Nic. Christiansen Gruppen, som er en af Danmarks største bilimportører.

Din primære opgave bliver at udvikle kampagner og skrive tekster for Hyundai, Jaguar og Land Rover på tværs af alle platforme – radio/TV, annoncer, SoMe-kanaler, websites, nyhedsbreve, forhandlermateriale etc. – ofte i tæt samarbejde med bureauets øvrige kreative kræfter.

Kolding Instrument Service ApSIndustrielektriker

Kolding Instrument Service ApS

Industrielektriker søges til spændende opgaver hos vores kunder. Vi har travlt på alle fronter og derfor søger vi hurtigst muligt en dygtig og erfaren industrielektriker.

Vi kan garantere for en spændende og afvekslende hverdag. Den byder blandt andet på industriopgaver, projekter og serviceopgaver hovedsageligt indenfor fødevareindustrien.

Om dig:

 • Du er uddannet industrielektriker, elektriker, automatiktekniker eller lignende med erfaring indenfor industri og automatik
 • Du er udadvendt og serviceminded i din kontakt med kunder og kollegaer
 • Du kan arbejde selvstændigt men også samarbejde i teams
 • Du syntes dit arbejdsområde er spændende, og du har derfor lyst og vilje til at holde dig ajour med udviklingen
 • Behersker IT
Lemvigh-Müller A/S
Markedskoordinator

Lemvigh-Müller A/S, Kolding

Som markedskoordinator bliver du en del af vores M/I Excellence Team, der er del af Marked-Indkøb organisationen, og du får en væsentlig rolle inden for håndtering af produktdata og berigelse i PIM-system. Din arbejdsdag vil tage afsæt i administrative opgaver, og kræver gode koordineringsevner. Er du detaljeorienteret, og trives du med systematik – samtidig med at du er en god kommunikator, der evner at bevare overblikket i en omskiftelig hverdag – så er denne nyoprettede stilling måske noget for dig.

Lemvigh-Müller er på en spændende digital udviklingsrejse, som bl.a. omfatter implementering af nyt PIM-system samt anvendelse af data på nye intelligente måder. Vi tilbyder dig her en unik mulighed for at blive en del af Danmarks førende teknikgrossist og være med på denne rejse, hvor du vil bidrage aktivt til at få vores nye PIM-system til at blive en succes.

Lemvigh-Müller A/S
Markedssupporter

Lemvigh-Müller A/S, Kolding

Som markedssupporter bliver du en del af vores M/I Excellence Team, der er del af Marked-Indkøb organisationen, og du får en rolle inden for håndtering af produktdata samt koordinering af marketingaktiviteter. Din arbejdsdag vil tage afsæt i en bred vifte af administrative opgaver og kræver gode koordineringsevner. Er du detaljeorienteret, og trives du med systematik – samtidig med at du er en god kommunikator, der evner at bevare overblikket i en omskiftelig hverdag – så er denne nyoprettede stilling måske noget for dig.

Lemvigh-Müller er på en spændende digital udviklingsrejse, som bl.a. omfatter implementering af nyt PIM-system samt anvendelse af data på nye intelligente måder. Vi tilbyder dig her en unik mulighed for at blive en del af Danmarks førende teknikgrossist og være med på denne rejse, hvor du vil bidrage aktivt til at få vores nye PIM-system til at blive en succes.

EWII
Kunderådgivning og teknisk support – bredbånd

EWII, Kolding

Elsker du at tale med kunder, og kan du samtidig lide tekniske udfordringer?

EWII A/S

Så kom og bliv en del af vores fantastiske kunderådgiverteam, hvor vi sørger for, at vores kunder er totalt oppe at køre på vores hurtige bredbånd. Vi søger en løsningsorienteret og effektiv kollega med flair for teknisk support og salg via telefonen. Vi er en moderne og innovativ virksomhed, hvor vi lægger vægt på unik kundeservice og salg.

Vores kunder fortjener et superstærkt bredbånd, og som kunderådgiver hos os leverer du kundeservice i verdensklasse til kunder via telefon og pr. mail. Vores kunder henvender sig med en masse spændende spørgsmål omkring deres regninger, problemer med wifi, ønsker om internet, hvornår får de fiberen installeret og meget mere. Kunderne er meget forskellige, og du kan lytte og forstå kunden, og vurderer hurtigt, hvordan du kommunikerer effektivt.

EWII
PeopleLink
Finance Manager

PeopleLink søger for East Metal i Kolding

Du kombinerer ledelse og hands-on med ERP- og automatiseringsprojekter

Vil du være med til at udvikle Regnskabs- & Finansfunktionen i en ambitiøs og international organisation? Så, har du muligheden her. Som følge af ny strategi og ledelse er der nemlig fokus på at transformere økonomi- og regnskabsfunktionen inkl. ændring af eksisterende systemer, rapporteringer, processer og vaner.

Du har selv hands-on både, i det danske selskab og til dels på group-niveau, og dine hovedopgaver er, at:

 • Udarbejde måneds- og årsregnskaber samt intern og ekstern rapportering inkl. konsolidering
 • Ledelse for 1 økonomiassistent og 1 serviceassistent i Kolding og faglig ledelse for 2 økonomiassistenter i Letland
 • Være projektdeltager i implementering af nyt integreret ERP-/BI-system
Kolding KommunePædagogfaglig leder til Eltang Skole og Børnehave

Kolding Kommune

Eltang Skole og Børnehave søger en pædagogfaglig leder til børnehave, SFO- og skoledel. Det er vigtigt, at du har kvaliteter til og mod på at arbejde på en udviklingsorienteret skole og børnehave. Eltang Skole og Børnehave søger at skabe en inkluderende kultur med både kant og varme.

Vi søger en tydelig og synlig leder, der vil ledelse og favner bredt. En leder, der brænder for pædagogisk ledelse og samtidig kan tage del i hverdagen med børnene. En leder, der kan indgå i det administrative og økonomiske ledelsesarbejde, og som kan indgå i ledelsessparringen med den øvrige ledelse.

Du får:

 • et afvekslende, udfordrende og udviklende job
 • et fantastisk og engageret medarbejderkollegie
 • gode muligheder for personlig udvikling i ledelsesfaget.
Assistance HR Partners A/S
Er du skarp i et køkken og klar på en fleksibel hverdag? Så er det dig vi står og mangler!

Assistance HR Partners A/S søger for kunde

Er du skarp i et køkken og klar på en fleksibel hverdag? Så er det dig vi står og mangler!

Vi står og mangler vikarer som har lyst til at rejse ud og arbejde hos vores fantastiske kunder. Så er du uddannet inden for køkken- og kantineområdet eller har erfaring herfra – så læs endelig videre!

Vi leder efter kandidater som har lyst til at være med til at opruste vores vikarkorps.

Vi, hos Assistance HR Partners, er eksperter, vi er nysgerrige og vi har det sjovt. Dog er det vigtigste for os at finde de rette mennesker. Det er vores passion!

Som vikar hos Assistance HR Partners er du vores guld. Vi sætter derfor stor pris på dig, og hvordan du trives. Vores filosofi er at glade vikarer bidrager til glade kunder. Derfor er det vigtigt for os at lære dig at kende. Du er ikke bare et nummer i en database – du er vores kollega.

Assistance HR Partners A/S
Indrykket: 
SuperBrugsenSalgsleder Tørvarer søges til SuperBrugsen, Vamdrup

SuperBrugsen

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • blive en del af ledergruppen i en stor dagligvarebutik.
 • prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • præge og sikre udvikling af vores tørvareafdeling

Som salgsleder i SuperBrugsen er det først og fremmest din opgave at:

 • Sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling og altid levere en salgsklar butik
 • Sikre drift og økonomi i din afdeling
 • Udvikle afdelingen og præge sortimentet
SuperBrugsenLedertrainee søges til SuperBrugsen i Vamdrup

SuperBrugsen

Er du ambitiøs omkring at blive leder? Vil du på vilde skoleophold, der rykker dine grænser og giver dig venner for livet? Vil du kick-starte din karriere nu og her? Så har vi jobbet til dig.

Du bliver en del af teamet, og du kommer til at bruge langt størstedelen af din uddannelsestid med at prøve dine kræfter af i butikken. Vi vil sende vores kunder afsted med et smil på læben og med en oplevelse, der er værd at dele. Du er med til at gøre kundernes besøg til noget ud over det sædvanlige hver gang du viser vej, hjælper med en specialvare eller deler et godt råd.

Du skal på 8 skoleophold af en uges varighed sammen med ledertrainees fra de andre Coop-butikker fra hele landet. To af modulerne er helt særlige; Det ene er en outdoor-” overlevelsestur” med fokus på ledelse, samarbejde og motivation. Og det andet er en studietur i udlandet, hvor du får inspiration til butiksindretning og koncepter i verdensklasse.

AutocentralenKontorelev til leasingsafdeling i bilkoncern i Kolding

Autocentralen

Så er det nu du skal slå til - hvis du drømmer om en karriere i bilbranchen, med nogle af branchens bedste brands! Vi udvider nemlig vores stærke leasingteam og søger en kontorelev, som har lyst til at gennemgå en administrativ uddannelse, i en varierende hverdag, hvor du hverken vil komme til at mangle udfordringer eller udviklingsmuligheder.

Autocentralen, som rummer 370 ansatte og 7 bilhuse, har et sammentømret leasingteam med 5 ansatte, som overordnet håndterer koncernens erhvervsleasingaftaler og storkunder. Herfra varetages alle processer i denne forbindelse, fra start til slut. God kundeservice er en selvfølge både for os, vores kunder og leverandører. Vi forventer derfor, at den leveres med et smil på læben og et godt humør.

Danæg Holding A/SIT-supporter

Danæg Holding A/S, Christiansfeld

Til DANÆG koncernens hovedkontor i Christiansfeld søges en ansvarsbevidst og struktureret IT-supporter, der brænder for at levere høj service i et 24/7 miljø, og som vil være med til at sikre den fortsatte udvikling på IT-området i koncernen.

Du vil få din daglige gang i en uformel og fleksibel afdeling, der vægter åbenhed, ærlighed, og frihed under ansvar meget højt. Fokus er på at sikre og udvikle et effektivt, fleksibelt og sikkert IT-miljø, som understøtter koncernens IT-strategi.

Primære opgaver og ansvarsområder

 • Support til koncernens brugere
 • Indkøb og klargøring af udstyr
 • Fejlsøgning på hardware og software
Mulighed for hjemmearbejde
b.n.t scandinavia ABDansktalende intern sælger

b.n.t scandinavia AB, Arlöv, Sverige

Er du interesseret i salg, har et stærkt fokus på resultater og nyder et job med fokus på service og tilfredse kunder. Så kan du være vores nye interne sælger!

Som intern sælger er du ansvarlig for dit eget distrikt med dine egne kunder med tilhørende budgetansvar. Du skal aktivt behandle den eksisterende kundebase via telefon, e-mail og teams. Du vil arbejde som en traditionel sælger i ordets rette forstand og kæmpe for dine ordrer.

Men den eneste forskel er, at du gør det digitalt på en eksisterende behandlet kundebase. Alle møder finder sted som bookede besøg digitalt samt behandling via telefon og e-mail. Du rapporterer ugentligt til salgschefen. Alle ordrer du tager, indgår i vores forretningssystem NAV.

PeopleLinkCommercial Platform Manager

PeopleLink søger for TRESU i Kolding

Brænder du for forretningsorienteret drift, optimering og udvikling?

Så er du måske den rette person til den nyoprettede stilling som Commercial Platform Manager ved TRESU.

Du har en stor forretningsforståelse, formentligt rodfæstet i en kandidatuddannelse indenfor erhvervsøkonomi, marketing eller lignende. Desuden har du stor interesse – og ikke mindst flair – for hvordan systemer og data kan udnyttes til at understøtte driften af de kommercielle processer og platforme såvel som strategiske beslutninger i forretningen.

Du er stærk til systemer samt til fordybelse og analyse i en kompleks forretningskontekst, og samtidig elsker du at få noget fra hånden og være udførende på dine ansvarsområder. Det falder dig naturligt proaktivt at tage ansvar for opgaverne.

Hjemmearbejdsplads
Red HatDansktalende vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder er behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Webhelp søger nye ambitiøse kundeservicemedarbejdere til hjemmearbejde

Webhelp

Har du vindermentalitet, vil du arbejde hjemmefra og vil gøre dit bedste for at give kunderne en professionel oplevelse? Så er det dig vi leder efter!

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder.

Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Adecco.dkFAT tester (factory acceptance test) til grøn vækstvirksomhed

Adecco.dk søger for Green Hydrogen Systems A/S i Kolding

Har du en el-teknisk baggrund, og vil du med på en grøn vækstrejse?

Som FAT tester hos Green Hydrogen Systems bliver du en del af en virksomhed i hastig vækst. Du bliver en nøglemedarbejder ift. at sikre test af anlæg og del moduler samt montering heraf. Som FAT tester står du således for at teste samtlige af anlæggets funktioner og elektriske forbindelse samt kalibrere anlæggets udstyr. Du er således den sidste kvalitetskontrol af anlægget inden det sendes afsted til kunden.

Derudover bliver dine arbejdsopgaver at:

 • Fejlsøgning og fejlrettelse af anlæg.
 • Udføre tavleopgaver såsom vedligeholdelse og mindre produktionstekniske opgaver indenfor sikkerhed, kvalitet og teknik.
 • Udarbejde produktionsdokumentation.
Vattenfall A/SAccounting Professional

Vattenfall A/S, Kolding

Vattenfall is looking for an Accounting Professional with the aim of securing correct Actuals in reporting for a number of business units located in Denmark.

You will become part of a team closely connected to our fast growing renewable energy business, where the Wind-business is growing strongly with the Kriegers Flak Offshore windfarm under construction and 2 Project companies on the way on top of running windfarms both Offshore and Onshore.

The team will within a few years’ service 6 Class C companies. This exciting growth will have to be serviced by you and your colleagues.