605 job matcher din søgning 605 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Den Sociale Udviklingsfond
Socialkonsulent til SUF Syd

Den Sociale Udviklingsfond, Kolding

Brænder du for at samarbejde med unge med betydelige personlige, psykiske og sociale problemstillinger?

SUF SYD er en afdeling under Den Sociale Udviklingsfond (SUF) med arbejdsplads/værested på Seest Gamle Skole i Kolding. Vi er et tilbud med fleksible rammer, der tilpasser sig den enkelte opgave. Vi tilbyder problemløsning og kompetenceudvikling for yngre voksne med betydelige personlige, psykiske og sociale problemstillinger.

Du bliver socialkonsulent for en gruppe unge, som kan kontakte dig døgnet rundt, og du skal derfor indstille dig på at kunne arbejde på varierende og til tider skæve tidspunkter.

Den Sociale Udviklingsfond
LM Wind Power
Intern – Onshore Wind Commercial Operations

LM Wind Power, Kolding

LM Wind Power is looking for an Intern in our Onshore Commercial Operations and Business Development team.

The key role will be to support the Commercial Operations team to drive a wide range of activities supporting the commercial rationale of our products towards both internal and external customers.

Key responsibilities include:

 • Cross-department collaboration to support the team in defining the rationale for product pricing.
 • Maintenance and development of commercial data and internal tools.
JKS Kontorassistent

JKS søger for Marius Pedersen A/S i Kolding

Brænder du for at sætte kunden i centrum? Får du energi af at tale med kunder og følge ordren til dørs? Kan du se dig selv som et vigtigt bindeled mellem kunder, chauffører og salgskonsulenter? Så er det lige netop dig, vi mangler på holdet hos Danmarks førende miljøvirksomhed.

Som kontorassistent bliver du ansvarlig for at servicere kunder på telefon og mail, samt varetage ordrebehandling og en bred vifte af administrative opgaver. Du kommer til at indgå i et team med 8 engagerede kolleger, hvor omgangstonen er positiv og uformel. Der er fart over feltet, opgaverne er varierende, og der er stort fokus på, at kunderne får en professionel service.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Servicering af kunder
 • Supportere afdelingens to sælgere
 • Daglig kommunikation med chauffører
JKS
Deloitte Spændende og udfordrende praktikforløb i revision

Deloitte, Esbjerg, Kolding, Odense, Silkeborg eller København

Har du talent for tal, og er du hurtig til at regne den ud? Deloitte søger dygtige og ambitiøse revisionspraktikanter til et spændende og udfordrende praktikforløb fra januar eller februar 2023 og 3-6 måneder frem i Danmarks største revisions- og rådgivningsfirma.

Som praktikant i vores revisionsafdeling vil du indgå som kollega i betjeningen af en bred vifte af virksomheder. Fra dag ét vil du indgå i flere forskellige teams, hvor du løser opgaver, møder kunder og får sparring fra erfarne kolleger. Vi søger praktikanter til vores kontorer i Esbjerg, Kolding, Odense, Silkeborg eller København.

Du vil i løbet af perioden beskæftige dig med et af vores kundesegmenter, som spænder fra familieejede virksomheder til nogle af Danmarks største produktionsvirksomheder og offentlige institutioner.

Beirholm A/S
International Sourcing Manager

Beirholm A/S, Kolding

Beirholms Væverier A/S opererer på et spændende, internationalt marked i vækst. I forbindelse med kommende generationsskifte søger vi en Indkøbs-/Sourcingprofil, der skal kunne vokse ind i opgaven og være med til at påtage sig ansvaret for videreudviklingen af vores leverandørsamarbejde og -platform. Vi har en langsigtet plan og vil sikre en robust og gnidningsfri overgang.

Dine opgaver vil spænde bredt indenfor Leverandørudvikling og innovation, herunder Pricing, Costing, Bæredygtighed, Tekstilfabrikation, Produktudvikling, Organisering af teams og task forces hos producenterne samt sikring af en robust systembaseret infrastruktur, leverandørerne og Beirholm imellem. Vi arbejder på såvel strategisk som operationelt niveau i hverdagen, så du skal trives med at formulere og udvikle de langsigtede visioner og mål og samtidig være hands-on for at få tingene til at ske i virkeligheden.

Beirholm A/S
DUOS A/S Rådgivere til sundhedsfaglige og pædagogiske ordninger

DUOS A/S

Har du lyst til at være en del af et super engageret team på et område, der er i vækst, hvor vi brænder for at gøre en forskel for vores borgere? Så er du måske vores nye kollega, som skal med på rejsen i en af Danmarks største velfærdsvirksomheder.

Vi vækster og har derfor brug for flere rådgivere med sundhedsfaglig eller pædagogisk baggrund i både Jylland og på Sjælland.

Som rådgiver i DUOS er du den centrale person, som binder borger, sagsbehandler og medarbejdere sammen - alt sammen for at sikre den størst mulige trivsel for borgeren.

Ansvarsområder

 • Du administrerer og kvalitetssikrer ordningerne
 • Du er personaleansvarlig for de medarbejdere, der er ansat hos dine borgere
 • Du afholder personalemøder og/eller -samtaler, coacher
 • Du er ansvarlig for hjælperteams, opstart og ansættelser til nye teams og evt. afskedigelser
SengeSpecialisten
Deltidssælger søges til butikken i Kolding

SengeSpecialisten

Er du en RIGTIG sælger, og mangler at blive udfordret? Er DU vores nye stjerne på salgsgulvet, der kan gøre en forskel for alle de kunder du vejleder frem til den helt rigtige sengeløsning?

Et job som SengeSpecialist er både sjovt og udfordrende, da det kræver en utrolig stor indsats fra dig som sælger at finde det helt rigtige til kunderne! Det kræver bl.a. en stor portion situationsfornemmelse, en masse tålmodighed og en ægte interesse i og forståelse for at give kunderne unikke oplevelser HVER dag.

SengeSpecialisten søger en sælger/sengespecialist til butikken i Kolding, der sammen med det øvrige personale, kan videreføre og udvikle den succes der allerede er i kæden. Vi søger en erfaren og nærværende sælger, der møder kunden i "øjenhøjde".

HTK Consult
Salgs- og marketingkoordinator

HTK Consult søger for moveero i Lunderskov

Ønsker du nye udfordringer eller bredere rammer i dit job, så søger vi netop nu en erfaren intern sælger, som kan supportere vores team og kunder i et internationalt miljø.

Du får ansvaret for backup til vores salgsteam i forbindelse med kundehenvendelser, prisopdateringer, stamdata mv. Du bliver samtidig en del af vores globale marketingfunktion, som løbende arbejder med vores interne og eksterne kommunikation og markedsføring.

Som salgs- og marketingkoordinator hos moveero A/S bliver du en del af en virksomhed bestående af i alt cirka 900 medarbejdere på globalt plan, og cirka 360 af dine nye kollegaer arbejder på fabrikken i Lunderskov nær Kolding.

Techsoft A/S
Bogholder – sekretær

Techsoft A/S, Kolding

Lyder en afvekslende hverdag med en kombination af opgaver inden for regnskab, lønbogholderi og administration som noget for dig? Er du detaljeorienteret og kvalitetsbevidst i dit arbejde? Har du en skarp intuition og et godt overblik, som gør, at du spotter afvigelser i forhold til normerne?

Techsoft er et moderne IT automationshus, hvor vi sætter den allerstørste ære i at omsætte knowhow og passion for teknologi til værdiskabende IT- og automationsløsninger. Techsoft har eksisteret siden 1991 og er en virksomhed styret af sunde værdier og holdninger.

Du vil primært komme til at arbejde med:

 • Afstemning og controlling
 • Månedsrapportering
 • Fakturering og daglig bogføring
Techsoft A/S
Flügger A/S
Sales Manager Professional Sales, Flügger Denmark

Flügger A/S, Kolding or Rødovre

Flügger is a proud producer and retailer of paint with a strong legacy, quality products, skilled employees, and loyal customers. At Flügger we have just launched our new strategy Going Green, founded on sustainable production, products & packaging and with ambitious growth and optimization targets and with a strong digitalization agenda.

The main task of this position is clear: You will be in charge of creating and maintaining strong relationships with Flügger’s professional customers across Denmark to build and sustain our position in the market.

In more detail the jobs involves:

 • Daily management and sparring with 14 sales consultants in the organization
 • Preparing business goals and activity plans in cooperation with the Country Manager
Flügger A/S
Q8 Danmark A/S Salgsassistent til natarbejde hos Q8 Harte Nord

Q8 Danmark A/S, Kolding

Vil du skabe en livlig butik med glade kunder, som får et godt stop her hos os, inden de skal videre på farten? Vil du have verdens bedste kolleger og være en del af Q8-familien? Og er du en serviceorienteret holdspiller? Så kan vi tilbyde dig et sjovt job hos Q8 – her bliver du en del af et spændende miljø, hvor ingen dage er ens.

Da du passer butikken alene om natten, følger der et stort ansvar og en stor frihedsgrad med jobbet, som du skal være parat til at forvalte. Du skal være skabt af et særligt stof, vide hvad det indebærer og kræver at vende op og ned på dag og nat. Du skal trives med den frihed, det giver dig at arbejde, når andre sover, og i stedet sætte stor pris på at have fri i de lyse timer.

jem & fix A/S Kundeservicekoordinator (deltid)

jem & fix A/S, Kolding

Har du smil i stemmen, og kan du håndtere kundehenvendelser på positiv og troværdighed vis? Så er en plads i jem & fix’ Kundeservice måske lige noget for dig.

Vi tilbyder lige nu en deltidsstilling (25-32 timer) i et velfungerende kundeserviceteam i en succesrig dansk byggemarkedskæde. Stillingen er tidsbegrænset frem til 31.10.2022 - men indeholder muligt ansættelsesforhold herefter på et ikke nærmere fastsat timeantal.

Som Kundeservicekoordinator kan du lide at have travlt, samt at udføre forskelligartede opgaver såsom telefonbetjening, sagsopfølgning samt varetage kontakt med øvrige dele af salgsorganisationen og leverandører. Kundeservice er under konstant udvikling, og du vil have mulighed for at komme med gode ideer og præge retningen i afdelingen.

Lidl Danmark K/S HR-assistent til Region Vest

Lidl Danmark K/S, Kolding

Er du passioneret omkring personalejura og overenskomster? Trives du i krydsfeltet mellem at skulle eksekvere og fordybe dig i opgaver? Har du et stort servicegen, og formår du samtidig at prioriterer deadlines – så er stillingen som HR-assistent måske noget for dig.

Med reference til HR-administrationschef på regionskontoret i Kolding bliver du en del af et lille kompetent team med kollegaer fra vores rekruttering, uddannelse, medarbejderkonsulent samt vores anden HR-assistent som du vil dele kontor med.

Vi arbejder med hele HR-paletten – der er fælles opgaver og der individuelle opgaver. Primære opgaver er understøttelse af ledere i personalejuridiske og overenskomstmæssige spørgsmål samt daglig drift af HR-administrative opgaver. Din arbejdsdag vil derfor byde på mange forskelligartede opgaver af både drift- og servicemæssig karakter.

Lidl Danmark K/S
Frontmatec
Lead Engineer

Frontmatec, Kolding

We currently have an opening for an exciting and challenging opportunity within our Engineering Department in Frontmatec, Kolding.

The Department is our competence center for slaughterhouse solutions in the Frontmatec Group, and are responsible for the detailed engineering of the manufactured solutions and for building / sourcing equipment.

We are looking for an ambitious Lead Engineer to join our team, and play a pivotal role in ensuring our market leading solutions and products to our clients.

The Lead Engineer will be working closely and in collaboration with highly skilled technical colleagues in Engineering as well as Project Managers across the business units of Frontmatec.

People Company Project Manager – GIS og Location Intelligence-løsninger

People Company søger for Geoinfo A/S i Kolding

Geoinfo A/S er den nationale distributør i Danmark, Færøerne og Grønland for Esri – verdensleder inden for GIS-software. Software fra Esri har bl.a. gjort det muligt for Johns Hopkins University og Statens Serum Institut (SSI) at levere informationer om COVID19-pandemiens udbredelse.

En fortsat vækst og øget tilgang af nye projekter betyder, at der er travlt i Geoinfo. Derfor søger vi en Project Manager, som får ansvaret for den operative (langsigtede såvel som dag-til-dag) ledelse af opgaver og projekter for en række af Geoinfos kunder. Sammen med salgsafdelingen repræsenterer du Geoinfo i forhold til kunden.

Din rolle bliver at varetage de projekttekniske og -procesmæssige aspekter af samarbejdet med kunden (kontraktstyring m.m.).

Danfoss A/S
EHS Coordinator

Danfoss A/S, Kolding

Danfoss HEX is looking for an EHS Coordinator to help us create and enforce a culture of safety within our new campus in Kolding (DK).

Danfoss HEX produces heat exchangers divided into three business units: Micro Channel Heat Exchangers, Brazed Plate Heat Exchangers and Gasketed and Welded Heat Exchangers.

Responsibilities for this position include, but are not limited to, the following:

 • Ensure local implementation of Group EHS processes and tools for alignment across factories
 • Setting direction and support in developing action plans to support targets and Process Performance Indicators in cooperation with factory management.
 • Best practice/knowledge sharing incl. new legislations
Danfoss A/S
Teknik Bureauet ApS
R&D Lead Project Engineer

Teknik Bureauet ApS søger for Frontmatec Group APS i Kolding

Teknikbureauet skal finde en dygtig R&D Lead Project Engineer til Frontmatec i Kolding, hvor der tilbydes et spændende og udfordrende job til deres Engineering-afdeling.

Engineering-afdelingen er ansvarlig for detail engineering af produktionsgrundlaget for fremstilling/sourcing af udstyr til slagteriløsninger. Konkret indeholder stillingen bl.a. følgende opgaver:

 • Udførelse af R&D-projekter i henhold til tidslinje og omkostninger
 • At drive projekterne inkl. brug af interne og eksterne ressourcer
 • Samarbejde og planlægning af test på stedet hos kunde
Teknik Bureauet ApS
Carrier Refrigeration Denmark A/S
Service Sales Manger

Carrier Refrigeration Denmark A/S, Kolding

Carrier Refrigeration Danmark A / S er en landsdækkende leverandør af køle-og fryseanlæg til dagligvaremarkedet, industrielle applikationer og aircondition til det danske marked. Som Service Sales Manager hos Carrier Refrigeration DK A/S, Danmark, får du mulighed for at opbygge en stærk salgskarriere med et godt udviklingspotentiale.

Vi optimerer vores salgsorganisation søger derfor en erfaren dynamisk Service Sales Manger.

Arbejdsopgaver bliver bl.a.:

 • Ansvar for salgstal – omsætning og margin for alle kunder.
 • Ansvar for vedligeholdelse af kunderelationer.
 • Analyse af omsætning og margin samt igangsætte korrigerende handlinger, hvis det er nødvendigt.
Carrier Refrigeration Denmark A/S
Scandic Hotel A/S
Tjener, fuldtid, Scandic Kolding

Scandic Hotel A/S

Har du ro i maven, når du har det fulde overblik over dine gæster, og hver eneste tallerken er serveret med stor respekt for god mad? Så tror vi på, at du er vores nye tjener på Scandic Kolding.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Opgaver:

 • Personlig og professionel servering i restaurant, bar og ved mødelokalerne
 • Vejledning til gæster i valg af menu og vine inkl. opsalg
 • Præsentation af menuer og vin
Scandic Hotel A/S