336 job matcher din søgning 336 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lemvigh-Müller A/S

Compliance Data Specialist

Kolding

Er du en god specialist, der motiveres af at sætte din viden og faglighed i spil?

Vi ser et stigende behov fra kunderne til dokumentation på de produkter, de køber. Dokumentationen kan være alt inden for kvalitet, miljø eller compliance på produkter. Derfor søger vi en ny Compliance Data Specialist i en nyoprettet stilling.

Du bliver del af en fondsejet virksomhed med overskud til både at støtte velgørende formål i Danmark og investere i vores medarbejderes arbejdsglæde, trivsel og udvikling.

Lemvigh-Müller A/S
HumanTrust A/S søger for Ecooking A/S
Gem
HumanTrust A/S

Sales Director til anerkendt dansk hudplejebrand

Bjert

Vil du være en del af ECOOKINGs univers af hudpleje og makeup, og kan du bringe det populære brand til nye højder, hvad angår salg til detailkæder og ekspansion til nye markeder?

Der er fortsat store vækstmuligheder for ECOOKING og til at bidrage til indfrielsen af disse, er vi nu på udkig efter en passioneret Sales Director, som har lysten og kompetencerne til at stå i spidsen for den fremtidige salgsstrategi. Du får det overordnede ansvar for alle salgskanaler inkl. personaleledelse af et dansk og et internationalt salgsteam.

HumanTrust A/S
Gem
TREFOR

Afdelingsleder med fokus på både drift og udvikling

Kolding

Du har nu mulighed for at blive en del af ledelsen i Danmarks største private drikkevandsforsyning – og være med til at sikre rent drikkevand til hele Trekantområdet.

Vi har brug for dig, der vil hjælpe os med at løfte TREFOR Vand ind i fremtiden, hvor rent drikkevand fortsat er en grundforudsætning for liv. Vi skal agere i forhold til klimaaftryk gennem kloge beslutninger og ved brug af nye teknologier for at sikre fremtidens velfærd.

TREFOR
Gem
ILVA

Salgselev søges til ILVA Kolding

Kolding

Se video om ILVA som arbejdsplads

Drømmer du om en salgselevuddannelse, hvor du:

  • Får en målrettet og professionel 2-årig salgsuddannelse, som du kan gøre brug af hele livet?
  • Kan udvikle dit salgstalent og blive møbelekspert?
  • Tager din salgsuddannelse til et højere niveau med specialistsporet ”salgsledelse”?

Som salgselev får du en udfordrende og lærerig hverdag, hvor din praktiske uddannelse i butikken suppleres med 8 ugers skoleophold.

ILVA
Jobindex Kurser

Salgs- og kommunikationskurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Kontor- og økonomikurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Würth Danmark A/S

Kickstart din karriere med en læringsrejse som PA for salgsdirektøren i Danmarks største salgsorganisation

Kolding

Er du ambitiøs, resultatorienteret og har du vindermentalitet? Trives du med ansvar, har sans for overblik og struktur og har styr på din kreative værktøjskasse – kan du hos os tage første skridt i din karriere!

Se video om Würth Danmark A/S som arbejdspladsSom PA for Salgsdirektøren tilbyder vi dig en intensiv tre-årig læringsrejse, der sikrer, at du får mest muligt ud af dit talent, inden du skal videre i en anden stilling internt i Würth Danmark A/S.

Würth Danmark A/S
Dansk Gummi Industri

Customer Sales Supporter – med interesse for tekniske salgs- og indkøbsopgaver

Kolding

Som Customer Sales Supporter refererer du til vores Internal Sales Manager og får daglige opgaver indenfor salg og indkøb.

Virksomheden er ordreproducerende og i kraftig vækst, så udover de daglige rutiner, vil der være en række opgaver, hvor du går i dybden med bl.a. telefonisk salg og rådgivning til kunder, opfølgning af tilbud og forespørgsler på indkøb.

Kompetente, dygtige og glade medarbejdere er hjørnestenen i Dansk Gummi Industri. Derfor har vi kontinuerligt fokus på arbejdsglæde, trivsel på arbejdspladsen og medarbejdernes sundhed.

Dansk Gummi Industri
Kolding MC ApS

Alsidig bogholder til vækstende MC-forretning, mulighed for 30 timers stilling

Kolding

Vi søger en erfaren og alsidig bogholder til at håndtere vores regnskabs- og økonomifunktioner. Udover de faste opgaver med økonomi, vil der også være andre forefaldende administrative opgaver. Det er vigtigt at vores nye kollega er klar på at tage fat hvor end det kræves.

Vi tilbyder mulighed for faglig udvikling og vækst, et venligt, nede på jorden og samarbejdsorienteret arbejdsmiljø samt mulighed for at bidrage til forskellige aspekter af vores virksomhed.

Gem
EWII

Vil du være lead på vores IT-integrationsplatform?

Kolding

Vil du arbejde med vores prisvindende IT-arkitektur? Vil du være med til at implementere EWIIs strategi og arbejde lige der, hvor det hele bindes sammen?

Se video om EWII som arbejdsplads

Hos EWII går vi forrest i digitaliseringen og den grønne omstilling og har en ambition om at blive Danmarks stærkeste og mest kundevendte forsyningssupermarked.

EWII er på en spændende udviklingsrejse, og vi mangler dig, som skal tage lead på at arbejde med vores integrationsplatform sammen med resten af integrationsteamet.

EWII
Adecco.dk søger for Green Hydrogen Systems A/S
Gem
Adecco.dk

Technical Writer for technology pioneering company

Kolding

Do you want to contribute to the green transition towards the zero-emission goal with your keen knowledge and experience within technical writing? Are you thriving in a dynamic, development oriented working culture with highly specialized colleagues?

In a rapidly growing company, you will get an important role assuring the quality of the technical documentation.

You get a unique opportunity to make your mark on a company that is advancing within one of the key technologies for optimal renewable energy utilization.

T. Hansen Gruppen A/S

Butikschef

Kolding

Drømmer du om en hektisk og interessant arbejdsdag, hvor du kan finpudse dine lederkundskaber og udvikle dine ambitioner? Er du serviceminded til fingerspidserne og gør alt for at sikre tilfredse kunder? Er du interesseret i biler, mc eller andre af vores produktgrupper, så er du måske en af vores nye butikschefer.

Som butikschef får du det daglige ansvar for driften i din egen butik, personale og rutiner. Du får ansvaret for at udvikle og motivere dine ansatte, skabe gode ledere og medarbejdere. Dine primære 3 ansvarsområder er personale, indfri kædens KPI tal samt sikre at butikken lever op til kædeniveau.

T. Hansen Gruppen A/S
Lyreco Danmark A/S

Pakkekurér til Regional Distribution Center

Kolding

Er du vores nye pakkekurér, og vil du være med til at gøre en forskel for Lyreco og Lyrecos kunder?

Se video om Lyreco Danmark A/S som arbejdsplads

Så har du nu muligheden for at blive en del af et voksende distributionsteam, hvor opgaven består i at give vores kunder en pålidelig, professionel og effektiv leveringsservice, ved at sikre dig at ordrer leveres sikkert og indenfor den fastsatte tidsramme.

Firmabilen vil kunne tages med hjem, såfremt det giver geografisk/logistisk mening.

Gem
EWII

Fleksibelt studiejob/deltidsjob som kunderådgiver i EWII til aftenhold og weekend

Kolding

Se video om EWII som arbejdsplads

Som kunderådgiver i EWII hjælper du vores kunder gennem vejledning om deres fiberforbindelse og ved at besvare deres spørgsmål til deres regning, produkter og regler på forsyningsmarkedet.

Der kan være mange veje til jobbet som rådgiver i Kundeservice, og vi tilbyder også gode udviklingsmuligheder i jobbet.

EWII
FGU Kolding & Vejen

Kompetent IT-administrator

Kolding

Du vil komme til at beskæftige dig med et bredt udsnit af IT-opgaver. Vi skal blandt andet have bedre styr på on- og off-boarding af medarbejdere og elever samt stillingsskift mellem afdelinger, så vi er helt klar, når medarbejdere og elever til- og fratræder.

Du bliver en del af et stærkt kollegialt fællesskab, hvor alle arbejder ambitiøst og dedikeret med at levere den bedste undervisning til FGU-eleverne. Vi tilbyder desuden:

  • et spændende job for den rette, der trives med at arbejde i en institution i en opbygnings- og udviklingsfase, hvor du selv er medbygger
  • en spændende og mangfoldig arbejdsplads, der sætter medarbejdertrivsel i højsædet
  • frie rammer til selv at planlægge din hverdag
Better Energy

Construction Project Manager

Sønderborg or Kolding

Are you an organised Construction Project Manager with extensive experience in renewable energy? Are you a driven and organised individual who knows how to prioritise tasks, manage deadlines, and pay attention to detail?

As part of the Construction & Commissioning team, you will share the responsibility for the development of large projects. The team currently consists of ten dedicated individuals making an impact that matters every day. In addition to having a strong professional foundation, the team enjoys laughing together, also when they are on the road.

Better Energy
Gem
AFRY

Erfaren udvikler i AVEVA System Platform (Wonderware) med hang til 'nørderi' til AFRY i Aarhus eller Kolding

Kolding eller Åbyhøj

Tid til noget nyt? Så bliv en del af AFRY. Netop nu er vi på udkig efter en erfaren udvikler i AVEVA System Platform (Wonderware), der sammen med os tør, vil og vover at hæve barren inden for fødevareindustrien.

Du slutter dig til vores team i Aarhus eller Kolding. Vi er specialister i processer, automation af systemer og løsninger til fødevarer, drikkevarer og fødevareingredienser, både hvad angår håndtering af råvarer og færdige produkter.

Vi arbejder bevidst med inklusion og diversitet – hos os kan du være dig selv. Og så er vi vilde med fleksibilitet, for der skal være tid til alt det, der giver værdi.

Guldbrandsen & Lythje ApS recruiting on behalf of CBRE Teknisk Servicepartner
Gem
Guldbrandsen & Lythje ApS

Area General Manager, Mechanics

Kolding, Grindsted, Esbjerg, Aabenraa

CBRE Teknisk Servicepartner is looking for a development-oriented Area General Manager with a background in mechanics.

We need a professional and strong leader who can tap into the significant potential within the mechanical area, especially targeting the industry.

Dansk Fjernvarme

Konsulent til Danmarks brancheorganisation for grøn varme

Kolding

Vil du hjælpe med at drive den grønne omstilling?

Vi søger en ny kollega, der har masser af energi, stærke sociale evner, som i dialog med vores medlemmer kan understøtte udviklingen af de teknologier, der skal sikre grøn varme til alle fjernvarmekunder.

Du vil få en bred kontaktflade både i og uden for organisationen. Og du får en central rolle i opsamling og formidling af viden, samt at sikre den nødvendige sparring med vores medlemmer.

Dansk Fjernvarme
Alm. Brand Group

Salgschef til SME-erhverv

Odense og Kolding

Vi søger en erfaren og engageret salgschef, der i samarbejde med et kompetent team bestående af 14 dedikerede og dygtige erhvervsassurandører, kan skabe markedets bedste resultater til gavn for vores kunder og Alm. Brand Group.

De vigtigste opgaver i hverdagen:

  • Omsætte forretningsmål til indsats- og salgsmål samt planer
  • Coache, sparre og understøtte dine medarbejdere i forhold til deres trivsel
  • Sparring med dine medarbejdere omkring konkrete kundesager
Alm. Brand Group

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV