311 job matcher din søgning 311 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 311 resultater.
DeloitteErfaren og serviceminded regnskabsassistent søges til Kolding og Esbjerg

Deloitte

Drømmer du om at blive en del af vores outsourcing-team og bruge dine kompetencer inden for bogholderi, regnskab og løn til at assistere en bred række af kunder? Og ønsker du et karriereskifte hvor du vil blive en del af et større fællesskab der drives af faglig udvikling, spændende opgaver og en sjov hverdag? Så har vi jobbet til dig – og du vælger selv om du vil arbejde fra enten Esbjerg eller Kolding.

Du vil som en del af Deloitte Outsourcing indgå i et team, der løser mangeartede opgaver for vores kunder og øvrige kollegaer i huset. Fra dag ét vil du løse kundeopgaver og modtage sparring fra erfarne kolleger. Dine primære opgaver vil være: bogholderi og afstemning, lønassistance, daglig økonomistyring og digitalisering af vores kunders bogføringsfunktion.

Vi tilbyder dig et udfordrende job med store udviklingsmuligheder og en læringskurve, der passer til dig.

PVJ Ejendomme A/SMedarbejder til ejendomsadministration i familiefirma i Kolding

PVJ Ejendomme A/S

Vi mangler en medspiller til at hjælpe med ejendomsadministration af ca. 300 lejemål ( blandet bolig og erhverv) i familiefirma i Kolding, beliggende i det sydlige industrikvarter tæt på motorvejen.

Vort hold betår af seks pesoner, tre der er beskæftiget med administration på kontoret og tre i marken.

Vi har et tæt samarbejde og en uformel omgangstone.

Du skal primært have den daglige kontakt til lejerne, viceværter og samarbejdspartnere men også være med til at markedsføre og udleje vore lejemål via hjemmesider og portaler samt bidrage med at servicere lejere og ikke mindst være med til at administrere lejemålene.

LM Wind Power
Senior Mechanical Engineer with SAFEXPERT experience

LM Wind Power, Lunderskov

We are the doers. The leaders. The makers. The change-bringers. We are all different, uniting to solve the world’s toughest challenges. Our teams are hungry to make history, acting with integrity to relentlessly improve people’s lives. With every weld, every sale, and every code we write we keep the world in motion. It’s time to stop dreaming about the future; let’s build it together.

Essential responsibilities:

 • You will have full responsibility for ensuring EHS and quality in every aspect, owning the technical responsibility for solutions
 • You will prepare technical specifications (both 3D, CAD, instructions and calculations), validate and approve technical documentation, and ensure compliance with relevant directives, standards and regulation
 • You will work with concept development of new equipment and manufacturing concepts, driving innovation and new development
PersonaleBørsenKvalitetsbevidst og serviceminded alarmtekniker/montør søges til selvstændigt job i DK

PersonaleBørsen søger for kunde

Er du en energisk og dygtig alarmtekniker/montør, som leverer et kvalitetsmæssigt godt stykke håndværk hver gang – og med stor fokus på kundetilfredshed? Så er det lige dig, vi leder efter.

Du bliver en del af en erfaren og dygtig organisation, med gode og trofaste kunder.

Som udgangspunkt vil din hverdag primært være montering og service på videoovervågnings- og alarmanlæg. Samtidig vil du også udføre både montering og service i selve butikkerne på bl.a. kundetællere og elektroniske prisskilte.

Der må påregnes en del rejseaktivitet til Norge (i perioder vil det være 8-9 dage og efterfølgende 5-6 dage fri), da stillingen er med reference hertil. Samtidig vil der være et tæt samarbejde med de norske teknikere, som også kommer til Danmark, bl.a. i forbindelse med din egen oplæring og træning.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Udviklingsorienteret revisor søges til Beierholm, Kolding

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, Kolding

Byg videre på din værdifulde erfaring og indfri dine ambitioner som revisor på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste.

Her træder du ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, hvor der både er plads til at indfri karrieredrømmen og til at være der for dine nærmeste. Du kan glæde dig over en høj grad af frihed, og vi værdsætter, at du tager ansvar.

Vi søger efter dig, der er proaktiv og engageret samt god til at sætte dig ind i kundernes behov og yde en relevant og rettidig rådgivning, så du udvikler kunderne, samtidig med at de udvikler dig. Du skal trives med at dele ud af din viden til yngre kolleger, så du udvikler dem fagligt samtidig med at dine ledelsesmæssige egenskaber bliver styrket.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Louis Nielsen A/S
Salgselev til Kolding Storcenter

Louis Nielsen A/S

Louis Nielsen i Kolding Storcenter søger salgselev med ambitioner!

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Louis Nielsen A/S

Du indgår i en hverdag hvor omdrejningspunktet er kundeoplevelsen. Vi arbejder ud fra målsætningen om at overgå kundens forventninger, hvilket stiller krav til vores rådgivning og ekspertise. Samtidig indgår du i vores egen salgselevuddannelse, der opkvalificerer dig til at yde en sublim kundeservice.

Louis Nielsen A/S
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Teknisk Chef

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)

Vil du bruge dine stærke ledelsesevner og tekniske forståelse til at sikre, at vores produktion fungerer optimalt? Og tror du på samarbejde og gennemsigtighed, så er her din åben invitation til at påvirke agendaen.

Du får ledelsesansvaret for 3 linjeledere samt 6 specialister, som tager sig af den tekniske drift og vedligeholdelse. Her er det din vigtigste opgave at sikre daglig ledelse og motivation af dine linjeledere og specialister samt give løbende coaching og sparring. Det er den tekniske chefs ansvar, at processen omkring forarbejdningen af grisen/grisene og optimering af produktionen kommer i centrum.

Derudover er dine arbejdsopgaver:

 • gennemføre en effektiv og bæredygtig vedligeholdelsesplan
 • varetage det tekniske budgetansvar for området
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
DeloitteSpændende og udfordrende praktikforløb for Finansøkonomer og Financial Controllere

Deloitte, København, Aalborg, Odense, Kolding og Esbjerg

Har du talent for tal, og er du hurtig til at regne den ud? Deloitte søger dygtige og ambitiøse Finansøkonomer og Financial Controllere til et spændende og udfordrende praktikforløb fra januar til marts 2021 i Danmarks største revisions- og rådgivningsfirma.

Som praktikant i vores revisionsafdeling vil du indgå som kollega i betjeningen af en bred vifte af virksomheder.

Din hverdag vil bestå af opgaver, der spænder bredt og blandt andet omfatter:

 • Analyse og forståelse af en virksomheds interne forretningsgange indenfor personaleomkostninger, kreditorhåndtering, debitorhåndtering og mange andre regnskabsområder.
 • Mundtlig og skriftlig kommunikation, herunder interview af relevante medarbejdere hos virksomhederne.
Deloitte
Kickstart din karriere som audit graduate i Aarhus, Odense, Kolding, Silkeborg eller Esbjerg

Deloitte

Stræber du efter at udvikle revisionsområdet, og ønsker du at gøre en forskel i en dynamisk og inkluderende kultur grundlagt på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så send os din ansøgning om at blive en del af Deloittes Audit & Assurance Graduate Programme med start i august 2021 og få udlevet din passion.

Deloitte

Vi kalder vores Audit & Assurance Graduate Programme for The ChangeMaker Programme. Det er et 2-årigt fuldtidsprogram, der giver dig mulighed for at få praktisk erfaring fra første dag inden for revisionsområdet, samtidig med at du fortsætter din uddannelse.

For at sikre, at du oplever succes og får mulighed for at nå dit fulde potentiale, kommer du blandt andet til at deltage i et internt undervisningsforløb, der vil ruste dig til at anvende, forbedre og udfordre den måde, vi tænker og foretager revision på, så vi sammen kan skabe værdi for vores kunder.

Deloitte
Selectors Consulting
Økonomiassistent

Selectors Consulting søger for Dansk Gummi Industri i Kolding

Dansk Gummi Industri A/S udvikler og producerer alle slags valser og formstøbte emner i gummi og polyurethan. Virksomheden er beliggende i Kolding og har eksisteret i over 100 år, hvilket sikrer en bundsolid viden om teknisk gummi og massiv polyurethan. Med afsæt i en moderne maskinpark og fagligt dygtige medarbejdere er Dansk Gummi Industri underleverandør til en række forskellige industrier i Danmark og udlandet.

Som økonomi assistent refererer du til økonomichefen og får en række selvstændige ansvarsområder inden for hele økonomiområdet. I dagligdagen har I tæt sparring om opgaverne, men vi forventer du er erfaren med alle aspekter inden for kreditor, debitor og finans. Derudover vil du sidde med lønadministration for ca. 35 timelønnede, så det vil være en fordel hvis du har kendskab til ferieloven og GDPR.

Easyfood A/SElsker du også pølsehorn? Så er du måske vores nye Produktions- eller Pakkeriassistent til aftenhold

Easyfood A/S, Kolding

Kan du se dig selv i et produktionsmiljø, hvor kvaliteten er i fokus, og det gode fællesskab i højsædet? Har du lyst til et stabilt job i en succesfuld virksomhed i vækst? Så bliv en del af vores produktion i Kolding, hvor vi tilsammen er mere end 160 gode kolleger, der fremstiller innovativt kvalitetsbagværk og convenience produkter.

Dit teams kerneopgave er at sikre, at produktionen kører, som den skal, samt at:

 • udføre manuelle processer – vi laver en del bagværk i hånden
 • kvalitetssikre de færdigproducerede produkter efter Easyfood’s høje mål og standarder
 • betjene og udføre omstilling af maskiner effektivt
Easyfood A/SEr du struktureret anlagt og forbedringsorienteret? Så er du måske vores nye Kvalitetsassistent

Easyfood A/S, Kolding

Som en del af QA-afdelingen på Easyfood er du med til altid at sikre løbende forbedringer, så vi kan være på forkant med de krav, vi stilles overfor. Du er med til at sikre, at vores virksomhed og vores systemer leverer høj kvalitet og fødevaresikkerhed, samt at vi lever op til fødevarelovgivningen, fødevarestandarder og kundekrav – herunder vores certificeringer i IFS, FSSC 22000 og McD SQMS.

Du bliver en del af en fagligt stærk kvalitetsafdeling på 5 personer, hvor der sparres på tværs. Vi er imødekommende i en uformel tone, og altid villige til at løbe en ekstra mil, for at nå i mål med god kvalitet til tiden.

Dine opgaver

 • Sikre udarbejdelse og opdatering af deklarationer, næringsberegninger (Dankost Pro) og færdigvarespecifikationer.
 • Godkendelse af råvaredokumentation
MrPerfect.dkKundeservicemedarbejder til onlinevirksomhed i vækst

MrPerfect.dk, Kolding

Bliver du motiveret af at yde den bedste support til kunderne, i en virksomhed i konstant vækst, og vil du have indflydelse på din egen arbejdsdag og arbejdsopgaver?

Vi går meget op i den gode kundeservice inden for LED-belysning, og vi vil gerne have dig med! Du vil blive en del af vores afdeling i Kolding, hvor vi i dag sidder 6 medarbejdere.

Som vores nye kundeservicemedarbejder vil du hjælpe og vejlede vores danske kunder på mail og telefon. Her vil du svare på spørgsmål omkring produkter og ordrer, samt rådgive omkring den bedste løsning til kundens behov.

Når du ikke besvarer mails, hjælper du med at vedligeholde vores webshop, bl.a. produkttekster, nyhedsmails i samarbejde med vores designer eller kommer med nyt indhold.

Q8 Danmark A/SSalgsassistent til Q8 Kolding, Haderslevvej

Q8 Danmark A/S

Vil du skabe en livlig butik med glade kunder, som får et godt stop her hos os, inden de skal videre på farten? Vil du have verdens bedste kolleger og være en del af Q8-familien? Og er du en serviceorienteret holdspiller? Så kan vi tilbyde dig et sjovt job hos Q8 – her bliver du en del af et spændende miljø, hvor ingen dage er ens.

Som salgsassistent får du en arbejdsdag med mange forskellige opgaver. Det ene sekund hjælper du ude på forpladsen, og det næste er du i gang med tilberedning og servering af mad. På vores stationer er der ofte et højt tempo, hvor du og dine kolleger tager sig af vores kunder og deres ønsker.

Denne stilling er en timelønnet ansættelse på ca. 20 timer pr. uge. Du vil primært arbejde både i hverdagene og weekenden, og dine vagter vil oftest ligge i både dag- og aftentimerne.

Hansen Toft A/S
Senior Financial Controller

Hansen Toft A/S søger for Frontmatec Group i København

Kan du skabe skarp controlling i en global projektvirksomhed?

Med reference til Finance Director får du ansvar for finansiel controlling af aktiviteterne i et af selskaberne i koncernen. Du indgår i et stort og kompetent økonomiteam, og dit ansvar er spændende og alsidigt. Du er med til at udvikle best practise og får ansvar for blandt andet:

 • forberedelse af materiale til månedsregnskab og årsregnskab, herunder WIP (igangværende arbejder)
 • udarbejdelse af interne rapporter med nøgletal for forretningsområdet. Disse rapporter indgår i en samlet ugestatus for alle forretningsområder. Nøgletallene bruges aktivt i sparring med forretningen.
 • opfølgning på kundeprojekterne (de tekniske installationer) i tæt samarbejde med projektlederne
Hansen Toft A/S
Lunderskov EfterskoleKok søges

Lunderskov Efterskole

Vi søger endnu en dygtig kok til Lunderskov Efterskole. Sammen med vores nuværende kok, der leder køkkenet og resten af teamet skal du være med til at videreudvikle det moderne efterskolekøkken.

Vi har et helt nyt og fantastisk køkken fra 2019 og mange gode kolleger i og uden for køkkenet, og vi har 180 dejlige unge mennesker, der altid gerne vil vide, hvad vi skal have at spise i dag.

Du er kok eller har en ernæringsuddannelse. Du er idérig i et køkken, og forstår at lave mad, der falder i de unges smag. Du er effektiv, omgængelig og trives godt blandt unge mennesker. Vi har en god tone i vores køkken og på vores skole – ikke nogen kokkejargon her.

Lunderskov Efterskole2 efterskolelærere søges

Lunderskov Efterskole

Vi søger 2 lærere, hvoraf den ene skal kunne undervise i filmproduktion samt et eller flere af de andre fag. Men vi søger også en dedikeret mat/fys-lærer.

Stillingerne indeholder både undervisning, tilsyn og kontaktlærerfunktion.

På Lunderskov Efterskole har vi niveaudelt undervisning og er meget glade for det. Vi oplever, at eleverne nemmere kan opretholde deres motivation, – og det understøtter et fokus på at lære frem for en optagethed af at kunne demonstrere en viden, man allerede har – eller ikke har.

Vi tilbyder et energisk og varmt kollegafællesskab på en meget ambitiøs efterskole med virkeligt gode rammer for faget. Vi har 4 andre lærere tilknyttet filmlinjerne samt 2-3 lærere på faget TV+Medier, og de glæder sig til at dele udstyr, studier og ideer med dig.

GLS Denmark A/S
Sorteringsmedarbejder til aften- eller nathold (fuldtid) - Kolding

GLS Denmark A/S

Vil du være en del af et team, der sætter en ære i høj kvalitet, har stort kundefokus og hilser mangfoldighed velkommen?

Jobbet i overskrifter

 • Sortering af pakker
 • Læsning og tømning af pakker fra lastbiler, containere/kasser og mindre distributionsbiler
 • Scanning af pakker

Arbejdstid: 37 timer ugentligt. Vi tilbyder dig mulighed for indflydelse på hvilke ugedage du ønsker at arbejde:

 • Aftenhold: Mandag-søndag i tidsrummet 13:00-24:00.
 • Nathold: Mandag-søndag i tidsrummet 19:00-06:00.
GLS Denmark A/S
Lidl Danmark K/SSupply Chain Planning assistent 15-20 timer pr. uge

Lidl Danmark K/S, Kolding

Har du lyst til at være med til at sikre forsyningen af varer til vores butikker i hele Jylland og på Fyn?

Så får du her en unik mulighed for at blive en del af vores controllingteam i Supply Chain Planning afdelingen i Kolding.

Du bliver medansvarlig for fordeling af kampagnevarer samt controlling af butiksbestillinger, og du vil få en dynamisk hverdag i et arbejdsmiljø præget af daglig kontakt til butikkerne, lageret og de andre teams i Supply Chain Planning.

Om jobbet

 • Daglig gennemgang af butikkernes varebestillinger så det sikres, at den korrekte mængde af varer bliver leveret til butikkerne
 • Optimering af butiksomsætningen og minimering af mangelvarer
 • Yde support til butikkerne omkring deres varebestillinger
Lidl Danmark K/S