152 job matcher din søgning 152 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 152 resultater.
Køge BørneasylPædagog til privat institution

Køge Børneasyl

Køge Børneasyl søger en uddannet, dygtig og nærværende pædagog til vores unikke institution.

Vi søger en pædagog der brænder for at arbejde med børn i alderen 0-6 år. Om du er nyuddannet eller erfaren pædagog vil du indgå i et samarbejde med den øvrige personalegruppe, hvor børnene er i centrum. Du skal være med til at skabe en hverdag fyldt med nærvær, udvikling, omsorg, trygge rammer, hygge og gode sociale relationer, samt opmærksomhed på det enkelte barn og børnegruppen som helhed.

I forbindelse med Den styrkede pædagogiske læreplan, skal du bidrage til en evaluerende kultur, der skal være med til at udvikle kvaliteten af de pædagogiske læringsmiljøer, og derved give børnene de bedste betingelser for læring, trivsel, dannelse og udvikling.

Jobindex A/S
Quality Systems Audits Specialist til medicobranchen

Jobindex A/S søger for Cook Medical i Bjæverskov

Vil du være med til at vedligeholde og udvikle verdens bedste kvalitetsstyringssystem?

Bliv en del af Cook Medical og få en nøglerolle, hvor du bliver lead auditor på vores interne audits, ligesom du er med til at sikre at vores kvalitetsstyringssystem til enhver tid lever op til de gældende standarder.

”Vi er patienternes mand. Du har derfor hele tiden fokus på at gøre det rigtige ift. til dem. For gør du det, så gør du også noget godt for forretningen. Her gør vi vores allerbedste hver gang – og er derfor med til at redde liv,” fortæller Henrik Gyllun, der er Director of Quality Assurance.

Interesseret?

Klik her og læs mere om dit nye job.

Jobindex A/S
CRH Concrete A/S
Kontrollant

CRH Concrete A/S, Borup

”Som kvalitetskontrollant har du stor indflydelse på, hvordan din arbejdsdag udformer sig. Du kommer til at agere i et stærkt team af rutinerede kolleger, hvor du bliver ansvarlig for kvalitetskontrollen i produktionen - helt fra opstart af produktion til det endelige slutprodukt foreligger. Kontrollen er en kontinuerlig proces.” udtaler produktionsleder Allan Jensen.

CRH Concrete A/S

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Udføre den kontrol der forlanges dokumenteret i produktstandarder
 • Udføre interne fastlagte proces kontroller, herunder planlægning og udførelse af lac- og betonprøver
 • Analysere/rapportere til produktionsleder vedr. afvigelser i forhold til manualen

Din uddannelse er ikke afgørende – det kunne evt. være en teknisk uddannelse som bygningskonstruktør eller lignende, evt. suppleret med en kvalitetsmæssig uddannelse.

CRH Concrete A/S
Nomeco A/STeamleder - Digitalisering & Projektledelse

Nomeco A/S, Køge

Vi vækster og til vores Business Support-team søger vi en stærk teamleder, der sammen med teamet kan drive den fortsatte digitale udvikling af vores klientrettede portaler og integrationer, digitalisere processer samt sikre optimale implementeringer af nye klienter.

Som teamleder vil du bl.a.:

 • Være tovholder på eksekveringen og implementeringen af divisionens digitale strategi
 • Indgå som projektleder for egne projekter og klientimplementeringer
 • Forestå ledelse og udvikling af medarbejdere i temaet

Vi tilbyder et job i en spændende virksomhed, hvor udvikling, kvalitet og ikke mindst vækst er nøgleord. Du bliver en del af et kompetent og professionelt miljø, hvor tingene går stærkt og engagementet er stort.

Nomeco A/SQA Projektleder for implementering af SAP S/4 HANA

Nomeco A/S, Køge

Du bliver QA Workstream Lead på projektet, og det bliver dit ansvar at sætte en compliant retning for SAP- implementeringen. Som QA Workstream Lead får du et udfordrende og selvstændigt job i en dynamisk virksomhed. Rollen giver dig en meget stor og tværgående kontaktflade til hele organisationen.

Dine opgaver

 • Workstream Lead på QA-delen af SAP-projektet
 • At planlægge og sikre rettidig involvering af QA i hele projektforløbet
 • At bidrage med din viden om myndighedskrav

Vi tilbyder et udfordrende og selvstændigt job i en spændende virksomhed. Udvikling, vækst og kvalitet er nøgleord, og du vil blive del af et kompetent, uhøjtideligt og travlt arbejdsmiljø, der byder på gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.

NettoProjektleder til Teknisk Afdeling

Netto, Køge

Som projektleder skal du varetage bygherreansvar og projektledelse ved nybyggeri, tilbygninger, renovering, ombygning og optimeringsprojekter i forhold til Nettos butikker.

Du får en bred kontaktflade såvel eksternt i forhold til entreprenører, arkitekter og rådgivere som internt i forhold til Nettos udviklingsafdeling, salgsorganisationen og teknisk afdeling, hvilket stiller store krav til dine samarbejds- og kommunikationsevner.

Opgaverne er komplekse og du får et stort selvstændigt ansvar og mange udfordringer. Du vil indgå i et team på 8 projektledere der alle arbejder på tilsvarende projekter og får derfor gode muligheder for faglig sparring.

AppenSeeking native Danish speakers to help us improve smart home technology!

Appen

Appen is a global leader in the development of high-quality, human annotated datasets for machine learning and artificial intelligence.

We are collecting training data to improve smart home technology and we need your creativity! This project requires you to put yourself in the shoes of a smart home user, finding different ways of giving voice commands to a smart home assistant in Danish.

HOW IT WORKS:

 • You will be presented with an 'intent' of a user trying to interact with a virtual assistant (e.g. Send message).
 • Each intent has a 'scenario' to give you more context of what the user is trying to accomplish (e.g. You want your assistant to send a text message to someone)
 • You need to provide queries in Danish that would help the user accomplish their intent. (e.g. Send text message to John).
Jyske Bank
Bankrådgiver til Køge

Jyske Bank

Brænder du for skabe merværdi, og rådgive gode kunder? Har du fokus på udvikling af din faglighed, og kan du bidrage med vinderindstilling?

Vil du arbejde med at skabe stærke professionelle relationer, så du hjælper vores kunder med at indfri deres drømme – hvad end det gælder boligkøb, pension eller investering? Vil du være med på holdet, hvor vi værdsætter et godt arbejdsmiljø, medarbejderindflydelse, vidensdeling og udvikling? Så er det dig vi skal bruge.

Vi kan tilbyde dig et meget selvstændigt og udfordrende job, hvor du:

 • yder personlig rådgivning til primært familie- og seniorkunder med fokus på bolig, pension og investering
 • prioriterer kontakten til kunderne højt og sørger for, at kunderne oplever, at vi er på forkant og skaber værdi
Jyske Bank
Mølbak Landinspektører A/SKort- og Landmålingstekniker til projektledelse af et af Sjællands største byggerier

Mølbak Landinspektører A/S, Roskilde og Køge

Vil du sætte dit præg på Supersygehuset Køge, som er under opførelse og omdannelse med op til 90.000 nye etagemeter, og kan du varetage den daglige projektledelse på byggepladsen, så er du måske den vi søger.

Som den ansvarlige projektleder for byggepladsen skal du i tæt samarbejde med vores andre medarbejdere på stedet og kunden sikre, at opgaverne bliver løst til rette kvalitet, tid og pris.

Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med hovedkontoret for Landmåling, og sammen vil I sørge for den rette planlægning og allokering af ressourcer til de forskellige opgaver på byggepladsen. Du får ansvaret for koordinering og planlægning af 2-5 kort- og landmålingsteknikere afhængig af travlhed på pladsen.

Stevns KommuneSygeplejerske søges til Plejecenter Egehaven

Stevns Kommune, Køge

Trænger du til stabilitet og faste arbejdstider kan vi tilbyde dig en stilling som sygeplejerske på Plejecenter Egehaven.

Sundhed & Omsorg i Stevns Kommune søger en engageret og ambitiøs sygeplejerske til vores Plejecenter Egehaven. Du vil sammen med din sygeplejekollega skulle varetage sygeplejeopgaverne på plejecentret og i sygeplejeklinikken.

Et af dine fokusområder vil være supervision og undervisning af samarbejdspartner samt at sikre helheden i indsatsen overfor vores borgere.

Stillingen er primært en dagvagtsstilling på 32 timer pr. uge, hvor der planlægges skiftende mødetider, for at sikre supervision af samarbejdspartnerne der arbejder i vagter. Ansættelsen er fra den 01.02.21 eller snarest muligt.

GRENKEMedarbejder til vores CSS-afdeling (centraliseret salg og service)

GRENKE, Køge eller Herlev

Er du en ”haj” til intern og ekstern salgssupport?

Vi tilbyder en fuldtidsstilling i et af de absolut førende europæiske leasingselskaber med glade og dygtige kolleger. Du bliver en del af en ung og uformel kultur, hvor trivsel er højt på dagsordenen; i en stilling som bindeled mellem kunde, administration og salg.

Vi tilbyder dig fast løn, bonus, pension og sundhedsforsikring m.m. Du vil kunne arbejde fra vores kontor i Køge, Herlev eller hjemmefra.

Du vil indgå i den daglige drift af vores 4 filialer i Danmark, hvor opgaverne bl.a. er:

 • Håndtering af leasingkontrakter
 • Kreditvurdering af leasingforespørgsler
 • Besvarelse af daglige opkald og mails fra kunder, leverandører og samarbejdspartnere
Køge Hospital Project Team I/SHR Apprentice

Køge Hospital Project Team I/S

Do you want to be a part of an energetic, ambitious, diverse and international environment? Do you want an exciting and challenging office apprenticeship specializing in administration/HR in Køge?

What we are offering is an apprenticeship where you will support the HR team in daily tasks and among other tasks, we are offering following:

 • A diverse apprenticeship, where you’ll receive a wide knowledge of the different administrative assignments, which is the foundation of an international corporation;
 • A corporation still in the early phases of establishments, so you’ll get to experience the development of the implementation of processes’ first-hand;
 • English at business level, in which you’ll automatically develop your vocabulary written and spoken;
Nyscan A/SVærkstedsupporter

Nyscan A/S, Køge

Nyscan A/S i Køge søger en værkstedsupporter , der skal hjælpe vores værkstedspersonale på tværs af hele organisationen, men primært i Køge.

Dine opgaver er meget alsidige, og du skal kunne se dig selv i et velfungerende team, hvor tonen er frisk og uhøjtidelig. Du skal trives med at arbejde selvstændigt med dine opgaver og du skal være meget løsningsorienteret og pragmatisk. For at få succes i rollen skal du arbejde både struktureret, grundigt og ihærdigt og ikke mindst have evne til at have virkeligt mange bolde i luften.

Du vil blandt andet få ansvaret for følgende arbejdsopgaver:

 • Klargøre arbejdskort til fakturering
 • Hjælp til håndtering af serviceaftaler
 • Kundemodtagelse
Sct. Georgsgårdens Børnehave, Selvejende Institution
Faglig stærk og engageret pædagog til Sct. Georgs Gårdens Børnehave i Borup

Sct. Georgsgårdens Børnehave, Selvejende Institution, Borup

Sct. Georgs Gårdens Børnehave søger en 35 timers pædagog til gruppen 2-4 år pr. 1. januar eller snarest derefter.

Børnehavens værdigrundlag bygger på fællesskab, dialog, udvikling, anerkendelse og tryghed.

Vi kan blandt andet tilbyde:

 • En personalegruppe, der både alders- og erfaringsmæssigt spænder bredt. Vi lægger vægt på et sundt arbejdsmiljø indeholdende god dialog, nysgerrighed på egen og andres praksis, humor og fællesskab. Vi har stor fleksibilitet, en høj arbejdsmoral og hjælper hinanden – også når det brænder på.
 • En institution med rigtig gode pædagogiske grundsten og som stadig er i en pædagogisk udvikling med fokus på den styrkede læreplan og som stræber efter en høj faglig kvalitet til glæde for børnene.
 • Faste stue- og aftenmøder med relevant pædagogisk indhold samt 2 pædagogiske dage om året.
Lundberg Tech A/SProduktionsmedarbejder til montagehal

Lundberg Tech A/S, Lille Skensved

Lundberg Tech A/S søger en erfaren produktionsmedarbejder til vores montagehal, hvor du skal arbejde med montage og test af de enheder Lundberg Tech A/S producerer.

Vi tilbyder et job i en virksomhed, der vokser med høje vækstrater, hvilket forventes at fortsætte. Vores varemærke er at hele organisationen arbejder tæt sammen i et attraktivt og aktivt miljø, og vi yder en udstrakt kundeservice, hvor vi begejstrer og gør en forskel.

Om dig:

 • Du er formentlig uddannet industrimekaniker eller lignende
 • Du har ”hænderne godt skruet på” og lægger en ære i at udføre dit håndværk med høj kvalitet
 • Kendskab til el er en fordel men ikke et krav
Lidl Danmark K/SFacility Management Assistant

Lidl Danmark K/S, Køge

Vil du være med til at sikre en høj kvalitet i vores vedligeholdelse af lageret, installationer og udstyr? Så har vi jobbet til dig.

Som Facility Management Assistent har du i samarbejde med din Teamleder, din FM Assistent kollega og Facility Manageren ansvaret for drift og vedligeholdelse af bygninger, installationer og udstyr.

Om jobbet

 • Medvirke til dokumentation, reparation, optimering og vedligeholdelse af installationer og udstyr
 • At sikre vedligeholdelsen af sikkerheden på lageret
 • Udføre mindre reparations- og vedligeholdelsesopgaver, herunder rekvirering og kontrol af eksterne håndværkere
Lidl Danmark K/S
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Horsens, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Lån & Spar Bank
Erfaren finansiel rådgiver til vores rådgivningscenter i Køge

Lån & Spar Bank, Køge

Er du drevet af at være med til at opbygge noget nyt, og trives du med at få indflydelse på, hvordan hverdagens processer og strukturer skal fungere?

Rådgivningscenter Køge åbnede dørene op for første gang i slutningen af oktober 2019 og har siden da oplevet en stærk interesse og popularitet i lokalområdet. Din hverdag vil således bestå af at opbygge din egen kundeportefølje gennem bl.a. synlighed i lokalområdet.

Du vil, sammen med dine kolleger, få stor indflydelse på, hvordan hverdagen skal køre i afdelingen, og du vil komme til at sætte dit præg på, hvordan afdelingens processer og strukturer fortsat bygges op.

Dine primære arbejdsopgaver er:

 • Opbygning og vedligeholdelse af egen kundeportefølje gennem synlighed og salg i lokalområdet.
 • Rådgivning af kunder om alle aspekter indenfor privatøkonomi, herunder bolig, pension, forsikring, investering og kreditvurdering.
Lån & Spar Bank
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser