285 job matcher din søgning 285 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Stevns KommunePædagog samt pædagogmedhjælper søges til Lærkehuset, Område Nordstevns

Stevns Kommune, Køge

Da vi har fået tildelt ny normering søger Lærkehuset en pædagog på 37 timer til vuggestuen, samt en medhjælper på 37 timer til børnehaven. Lærkehuset er en integreret institution og ligger på Nordstevns.

Du:

 • Har en legende og lærende tilgang
 • Er nærværende og omsorgsfuld
 • Er kreativ og tager ansvar

Vi tilbyder:

 • En stor moderne institution
 • En institution med skønne udendørs legeområder
 • En institution med stor motoriksal samt legeplads med boldbane, der danner fine rammer for leg, idræt og bevægelse for sjov.
Hjemmearbejdsplads
ZubstanzNiko søger en salgskonsulent til DK Vest (Jylland og Fyn)

Zubstanz søger for Niko

Niko er en international familieejet virksomhed, der producerer og sælger veldesignede, intuitive og brugervenlige løsninger i form af sensorer, lysstyring, smarthome og adgangskontrol, der får bygninger til at fungere bedre. Inspireret? Så vil du måske være en del af Niko?

Vi søger en teknisk stærk, selvstændig og imødekommende salgskonsulent til vores danske salgsafdeling, der skal være med til at styrke vores promovering og salg af Nikos danske produktprogram til målgruppen grossistfilialer og installatører i Danmark.

Som salgskonsulent bliver det dit ansvar at arbejde aktivt med vores salgsstrategi i dit geografiske område. Du skal besøge grossistfilialer og installatører med henblik på at sikre, at Niko er den foretrukne leverandør. Hos grossistfilialerne skal du blandt andet sørge for, at vores produktprogram er præsenteret, følge op på transaktionssalget ogmonitorere udviklingen.

PEDAN A/SVi søger Danmarks bedste kollega til jobbet som receptionist, salgssupporter og ordrebehandler

PEDAN A/S, Køge

Du får muligheden for at blive en del vores familie på 21, hvor både ansvar og arbejdsopgaver spænder bredt. Som virksomhedens receptionist, salgssupporter og ordrebehandler vil du få masser af kundekontakt. Du vil yde praktisk og systemteknisk support til kollegaer, varetage indkommende webordrer, indkøbsordrer samt koordinere leveringstider.

Du vil indgå i vores administrationsteam, hvor teamånd, hjælpsomhed og kundeservice altid er i fokus.

I det daglige skal du kunne prioritere dine opgaver og være i stand til at give vores kunder en sublim oplevelse. Helt konkret lægger vi vægt på, at du:

 • Har erfaring fra lignende job.
 • Har en god telefonstemme og er præsentabel.
 • Har kendskab til IT på brugerniveau.
PostNord DanmarkProduktionsmedarbejder til Pakketerminal Køge – nat/deltid

PostNord Danmark

Bliv en del af vores team.

Nu kan du blive en del af vores professionelle team, som sorterer pakker med noget af den mest moderne og bedste teknologi i Europa.

 • Pakketerminal Køge ligger på Ullsvej 1, 4600 Køge
 • Du arbejder 32,5 timer om ugen, mandag til lørdag morgen
 • Arbejdstiden er fra kl. 23:30-06:30
 • Timelønnen er 135,33 kr. + nattillæg

Og vi har brug for dig hurtigst muligt.

Hjemmearbejdsplads
AMBIZZIONPROJEKTRÅDGIVER – LÆKSIKRING

AMBIZZION søger for DanTaet A/S

Har du erfaring med opsøgende og rådgivende teknisk salg? Har du en teknisk baggrund som eksempelvis El-installatør, El- eller VVS-tekniker? Har du talent for god rådgivning og udvikling af eksisterende og nye relationer? Kan du svare ja, så bør du læse videre.

For vores kunde, DanTaet A/S søger AMBIZZION en Projektrådgiver.

Som konsekvens af øget vækst søges til en nyoprettet stilling en Projektrådgiver med ansvar for bl.a. projektering, tilbudsgivning og salget af læksikringsanlæg i Danmark. Du får et tæt samarbejde med dine kolleger, og ikke mindst Projektchefen i salgsafdelingen som du får reference til. Du kan se frem til en alsidig stilling med stor frihed og ansvar, hvor du får en rolle, som du i høj grad selv kan præge og udvikle.

Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse
Louis Nielsen A/S
Optiker

Louis Nielsen A/S, Køge

Brænder du for at levere enestående kundeservice og levere et højt professionelt niveau indenfor synsprøver og linsekontroller?

Louis Nielsen har stor fokus på at levere en enestående kundeservice i vores forretninger. Vi søger derfor en optiker, som hver dag brænder for at levere det høje professionelle niveau vi forventer indenfor synsprøver og linsekontroller.

Louis Nielsen A/S

Din hovedopgave vil bestå af synsprøver, men kan bl.a. også omfatte produkt- og kunderådgivning, kontaktlinsetilpasning og aftercare. Hos Louis Nielsen vil du også vejlede kunderne professionelt på bl.a. IOP målinger og Fundus-billeder, som en del af synsprøven.

Vores butikker har et højt aktivitetsniveau, og som optiker i Louis Nielsen skal du være forberedt på, at du får en travl og udfordrende hverdag, hvor teamwork og vellykket informationsoverlevering er kernen i en velfungerende butik.

Louis Nielsen A/S
Lidl Danmark K/STeamleder Operations til aftenholdet på Lidls logistikcenter i Køge

Lidl Danmark K/S

Er du B-menneske med stort B og trives du med aftenarbejde? Har du energien til at motivere og lede aftenholdet til at nå arbejdsdagens mål?

Vi åbner flere og flere butikker, og vi er derfor også i gang med en meget spændende og omfattende udvidelse af det eksisterende Logistikcenter. Vi søger netop nu en Teamleder, som skal være med på denne spændende rejse.

Som Teamleder skal du i samarbejde med din Afdelingsleder motivere og udvikle dine medarbejdere og derved sikre, at vi når i mål med dagens produktion til tiden og altid på den mest omkostningsbevidste måde.

Som Teamleder har du det fulde personaleansvar for dit hold bestående af 10-15 medarbejdere.

Dit overordnede ansvar bliver, bl.a.:

 • At rekruttere de rigtige kollegaer til dit hold
 • At lave arbejdsplaner der sikrer forudsætningerne for dit holds succes og resultater
 • At motivere dine medarbejdere
Lidl Danmark K/S
Prescriba A/S
Autoriserede psykologer til vores landsdækkende behandlernetværk

Prescriba A/S

Prescriba visiterer hver dag klienter til den rette psykologhjælp i hele landet. Vi søger flere dygtige psykologkollegaer.

Vi søger flere autoriserede selvstændige psykologer til Midt-, Øst-, Vest -og Sydsjælland bl.a. Køge, Næstved, Sorø, Roskilde og Slagelse. Vi søger også samarbejdspartnere i Trekantområdet bl.a. Vejle og Kolding.

Er du privatpraktiserende autoriseret psykolog i en af disse områder, eller ønsker at starte privatpraksis op, så er et samarbejde med Prescriba måske en oplagt mulighed?

Vores klienter er primært børn og voksne med en sundhedsforsikring, og du indgår i et samarbejde med os om behandling.

Stevns KommunePædagog søges til barselvikariat i Lærkehuset, Område Nordstevns (genopslag)

Stevns Kommune

En stilling for dig som har lyst til at arbejde med børn i alderen 4-5 år. Lærkehuset er en integreret institution og den ledige stilling er funktionsmæssigt tilknyttet børnehaven. Stillingen er på 37 timer.

Vi tilbyder:

 • En stor moderne institution
 • En institution med skønne udendørs legeområder
 • En institution med stor motoriksal samt legeplads med boldbane, der danner fine rammer for leg, idræt og bevægelse for sjov
 • Faglig udvikling og sparring på tværs af afdelinger internt og eksternt i Område Nordstevns
 • En fri og åben dialog
 • Kommunikations platform for forældresamarbejde via AULA og i det daglige med en aktiv og engageret forældregruppe
Køge BørneasylEr du vores nye pædagog?

Køge Børneasyl

Fra 1. august søger vi en uddannet, dygtig og nærværende pædagog til vores vuggestue. Stillingen er normeret til 32 timer.

Vi er beliggende lige midt i Køge Centrum. Dette giver os muligheden for, at anvende nærområdet som læringsmiljø, og til at bruge byen som en ”ekstra legeplads”. Derudover tager vi ofte på udflugter til Teaterbygningen for at se teater, på biblioteket eller ture til Lovparken. Alt dette inden for gåafstand, så selv de mindste børn i vuggestuen har mulighed for, at komme på tur.

Da vores faste pædagog i vuggestuen, har valgt at gå på efterløn, søger vi nu en pædagog til vores vuggestue, der har erfaring med børn i alderen 0-3 år. Du skal indgå i et samarbejde med den øvrige personalegruppe, hvor børnene er i centrum hvor du skal være med til, at skabe en hverdag fyldt med nærvær, udvikling, omsorg, trygge rammer, hygge og gode sociale relationer hvor der er opmærksomhed på det enkelte barn, og børnegruppen som helhed.

Jobindex A/S
Ingeniør – udvikling af coils til patienter med blodkarsygdomme

Jobindex A/S søger for Cook Medical i Bjæverskov

Sukker du efter udfordringer? Og et job, hvor du rent faktisk gør en forskel? Så bliv en del af Cook Medical.

Her arbejder du med produkter, der redder liv. For du kommer til at arbejde med produktudvikling og dokumentation i en innovativ, global R&D-afdeling.

”Lige nu er vi i gang med et stort projekt, hvor vi skal udvikle systemet til at placere en ny serie embolization coils, som er et device der blandt andet bruges til at behandle aneurismer eller hvor blodtilførslen til vener og årer skal hindres,” forklarer Benjamin Wædeled, Team Lead, R&D, Embolization Therapies.

Jobindex A/S
StudentConsulting Danmark ApSRegnskabsansvarlig

StudentConsulting Danmark ApS søger for Vinoteket.com ApS i Køge

Til at opbygge vores nyetablerede danske Finance-afdeling søger vi en fagligt stærk Regnskabsansvarlig, hvor du får chancen for at udfolde dine regnskabstekniske evner til at understøtte væksten af vores succesfulde e-commerce virksomhed i Danmark.

Som Regnskabsansvarlig får du en nøgleposition med ansvar for at have overblik over økonomistyringen og den daglige drift af bogholderiet. Dette involverer opgaver som fx:

 • At bogføre, kontrollere og godkende fakturerer og transaktioner samt analysere og håndtere afvigelser i vores systemer (vi anvender Visma Business og Butler).
 • Afstemning af regnskaber ift. lager og logistik.
 • Rapportering af moms, skat og afgifter
fakta a/s
Butikschef, Fakta Ejby, Lille Skensved

fakta a/s

Er du klar til at tage roret og drive din egen butik for en af Danmarks mest kendte detailkæder?

fakta a/s

Som butikschef i Fakta står du for den daglige drift af butikken. Du har ansvaret for, at butikken er indbydende og overholder koncepterne, samt at kunderne får den bedste oplevelse. I det daglige er du mest ude på gulvet, hvor du har fingeren på pulsen i forhold til kunder og medarbejdere, og du vil sjældent sidde bag et skrivebord med administrative opgaver.

Du vil tydeligt mærke, når du laver flotte resultater i din butik, for vi tilbyder en god bonusordning. Her kigger vi på en række faktorer, såsom opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger, samt pensions- og sundhedsforsikring.

fakta a/s
 XL-BYG,
Lagerekspedient til drive-in

XL-BYG, Køge

En spændende, travl og alsidig hverdag i vores veletablerede drive-in, som består af et stærkt og serviceorienteret team af p.t. 6 medarbejdere – i tæt samarbejde med Lager & logistikafdelingen.

At være en del af en privatejet, velfungerende, fremtidsorienteret og nytænkende organisation med korte beslutningsveje samt et optimistisk, uhøjtideligt og positivt arbejdsklima, hvor personlige og faglige forskelle giver en stærk helhed.

 • Ekspedition og servicering af vores professionelle og private kunder via håndscanner/terminal
 • Ekspedition og klargøring af ordrer til afhentning
 • Indretning, vedligeholdelse og opfyldning af lageret
XL-BYG
JKSInitiativrig konsulent med fokus på kundeservice og kandidattiltrækning

JKS, Køge

Har du styr på arbejdsmarkedet, og stor forståelse for området kundeservice, kontor og administration og ønsker du at være et stærkt bindeled mellem kunder og kandidater? Er du vant til at yde et højt serviceniveau, og har du lyst til at arbejde i en virksomhed, hvor gode resultater bliver skabt sammen med passionerede kolleger? Så er det dig, vi søger som vores nye konsulent til Køge.

Din primære opgave vil være at servicere vores kunder indenfor white-collar segmentet, hvorfor forståelse for hele kontor/administration området er en nødvendighed. Der vil også være vikaropgaver indenfor lager/logistik og produktionsvirksomheder.

Hovedparten af opgaverne vil være midlertidige ansættelser til kunder, enten vikarløsning, try & hire eller projektansættelser, men også rekruttering til faste stillinger.

JKSResolut og omstillingsparat personalekonsulent

JKS, Køge

Søger du efter et job med højt aktivitetsniveau og hyppig dialog med både kunder og kandidater, og har du lyst til at arbejde i en virksomhed, hvor gode resultater bliver skabt sammen med passionerede kolleger? Så er det dig, vi søger som vores nye personalekonsulent til Køge.

Din primære opgave vil være at servicere vores storkunder med tilhørende stort vikarindtag. Her får du ansvaret for finde de helt rette kandidater, og dine arbejdsopgaver vil bl.a. indbefatte:

 • Screene kandidater og afholde samtaler
 • Matche kandidater med vores kunder
 • Sikre daglig dialog med kunden go sikre optimale samarbejdsforhold
Mulighed for hjemmearbejde
Sistie / Izabel Camille ApsSalgskonsulent til Danmark

Sistie / Izabel Camille Aps

Vi søger en salgskonsulent til hele Danmark - med solid erfaring fra salg og som brænder for salgsoptimering og god service.

Som salgskonsulent i Danmark bliver en af dine vigtigste opgaver opsøgende salg, optimering af salget til eksisterende kunder samt ansvarlig for kundekontakten.

Det er et selvstændigt job, hvor du i starten skal have stor fokus på besøg af så mange potentielle kunder som muligt. Du vil blive en del af et stærkt salgsteam med egne sælgere, kundeservice samt tæt kontakt med Head of Sales.

Du vil desuden blive en del af et stærkt brand, hvor varesortimentet bliver solgt ind som ekspres. Din primære målgruppe vil være modebutikker, livsstils- og accessories butikker, frisører og parfumerier - alle potentielle kunder som passer ind i Sisties univers.

Habitus
Faste tilkaldevikarer søges til botilbud i Køge og Greve – Vil du være med til at sikre en tryg og stabil sommerferie?

Habitus

Er frihed i dit arbejdsliv vigtigt for dig? Har du lyst til at være en del af Habitus, hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj faglig omsorg til vores borgere? Har du tid til at hjælpe i løbet af skolernes sommerferie? Så er du måske vores nye vikar.

Som tilkaldevikar hos os bliver du grundigt introduceret til de borgere du matcher med, så du har mulighed for at dække ind, når personalet er fraværende. Vi søger særligt vikarer, der har mulighed for at hjælpe med at dække ind i løbet af skolernes sommerferie, men du vil derudover blive en fast og vigtig del af vores vikarkorps, hvor vi også har brug for din hjælp uden for ferieperioderne. Vi søger både vikarer til indmøder i dagtimerne og om natten.

Habitus
Lagerkompagniet ApSLagermedarbejder

Lagerkompagniet ApS, Herfølge og Tureby

Vi mangler en ny fuldtidsspiller på holdet i Lagerkompagniet, og det kunne være dig?

Du bliver som vores nye lagermedarbejder en del af en virksomhed i stor udvikling og vækst, hvor humor er en vigtig og naturlig del af hverdagen.

Jobbet indebærer bl.a. følgende opgaver:

 • Modtagelse, pakning og forsendelse af varer for vores kunder
 • Koordinering med speditører og kurerer
 • Optælling og organisering af kundernes varer