272 job matcher din søgning 272 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Livehouse A/S
Wingman (B2B Mødebooker)

Livehouse A/S, Køge

Er du god på en telefon… og vil du med på rejsen?

Hos Livehouse kan vi godt lide at arbejde med hinanden. Vi brænder for at yde den allerbedste service til vores kunder, så de altid kan føle sig trygge uanset løsningens størrelse og art. Vores to megadygtige account managers mangler derfor en wingman til hver deres team. En wingman/woman som forstår at tale med kunderne og hjælpe med at booke møder ind.

Din mission er klar, du skal i dialog telefonisk og booke møder til vores dygtige account managers. Du vil blive wingman for Rasmus eller Emile, vores megaseje account managers og sammen med dem skal du skabe resultater. Du skal kunne tale med beslutningstagere på alle niveauer og brancher, så det er vigtigt, du formår at holde en dialog kørende med alle typer og nemt kan sætte dig i deres sted.

Livehouse A/S
Taconic Biosciences A/S Operations Quality Assurance Lead

Taconic Biosciences A/S, Lille Skensved (DK) or Leverkusen (DE)

Taconic is seeking a collaborative Quality Assurance Leader who can assess, implement, and measure continuous improvement programs at growing sites in Lille Skensved, Denmark & Leverkusen, Germany.

You will flex your lean Six Sigma muscles working with our global quality and operations teams to develop the processes and tools required to achieve Taconic’s growth plan within the Life Science Industry. In this role you’ll make an impact by:

 • Implementation, facilitation and continuous improvement of Taconic Biosciences quality management systems
 • Facilitate and/or perform detailed process reviews and audits
 • Manage the non-conformity process for both sites
k3 Business Technologies HR-rådgiver

k3 Business Technologies, Køge

Rapportering til HR Operations i Storbritannien. HR-rådgiveren vil være et teammedlem i et globalt HR- og lønteam med fokus på at forbedre medarbejdernes livscyklus, gennemgå eksisterende processer og dokumentation for at udvikle service og levere høj kvalitet til virksomheden. Drive en kultur for procesforbedring med et stramt fokus på dataintegritet og en fremragende service til kunderne.

Ansvar

 • Kontaktpunkt for medarbejdere og ledere vedrørende HR-spørgsmål, proaktivt informere og besvare spørgsmål for at levere en service af høj kvalitet.
 • Vedligeholde personalefiler og sikre overholdelse af databeskyttelse, ligestillingsmuligheder og ansættelseslovgivning.
 • Ansvarlig for en gnidningsløs afvikling af de nordiske (Danmark, Sverige, Norge) og tyske lønningslister, der sikrer, at lønningsopgaver udføres effektivt, for at sikre præcise og rettidige lønudskrifter.
Habitus
Daglig leder søges til pædagogisk botilbud i Køge/Greve

Habitus

Er det arbejdet med kerneopgaven og personaleledelsen, der motiverer dig i dit lederskab? Ønsker du at arbejde med højt fagligt og engageret personale i en tilgang som tager udgangspunkt i den enkelte borgers forudsætninger? Er du coachende og anerkendende, og er daglig sparring og refleksion nogle af dine værdsatte værktøjer? Så er du heldig, at vi søger en daglig leder, som vil være med til at sikre, at vi fortsat er tæt på den pædagogiske praksis i hverdagen.

Vi søger en daglig leder til at støtte op om den komplekse pædagogiske opgave. Dette fordrer, at du har lyst til at lære vores borgere og deres hverdag at kende.

Medarbejderne skal have fornemmelsen af, at du gennem refleksion, nysgerrighed og ro, tillidsfuldt videregiver ejerskabet for opgaven samtidig med, at du sætter en retning.

Habitus
EUC Sjælland Faglærer til VVS-energiuddannelserne

EUC Sjælland, Næstved og Køge

EUC Sjælland søger en engageret og kompetent faglærer, der skal indgå i et velfungerende team af lærere på VVS-afdelingen. Du skal undervise i teori og praktik på vores afdelinger i Næstved og Køge, med hovedarbejdssted i Næstved.

Jobprofil VVS-Energi

 • Undervisning på VVS hovedforløb Installationstekniker og Energispecialist
 • Medvirke til at udvikle fagområdet både fagligt og pædagogisk
 • Fokus på at indtænke bæredygtighed og klimavenlige løsninger i undervisningen - vi uddanner vore elever til at blive fremtidens klimahelte.

Vi tilbyder

 • Et spændende, kreativt og selvstændigt job, hvor eleven er i centrum
 • Faglig og pædagogisk udvikling og efteruddannelse
 • Gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø
Hartmanns A/S Finance Assistant til Accounts Payable

Hartmanns A/S søger for Primagaz Danmark A/S i Køge

Ønsker du en selvstændig hverdag, hvor du samtidig er en del af et stærkt og positivt hold? Brænder du for alle facetter af kreditorbogholderiet, lige fra modtagelse af faktura, leverandørkontakt og afstemning af kreditorkonti og intercompany afregninger? Og vil du arbejde i en international organisation med familieånd, unformelt miljø og god energi?

Du vil få et job hvor dit hovedfokus bliver at håndtere betalingerne til vores leverandører til Primagaz Danmark og Sverige. Lige fra modtagelse af faktura og indscanning, til betaling samt afstemning af kreditorkonti og intercompany afregninger. Derudover forventes du i forbindelse med måneds- og årsluk at støtte bredt i afdelingen.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
EUC Sjælland Underviser til faglige forløb

EUC Sjælland

Er du en stærk formidler og holder af at arbejde med unge mennesker? Så er du måske den underviser, vi søger på EUC Sjælland?

Vi søger en kollega, der

 • kan undervise i håndværksforløb for grundskoleelever
 • kan indgå i udvikling af nye forløb for grundskoleelever
 • har erfaring med at lave fagligt undervisningsmateriale, såvel som digitale forløb, kan der også blive mulighed for det
 • kommunikere i øjenhøjde i undervisningen

Du vil blive en del af et team, hvor engagerede kollegaer vil byde dig velkommen. Tonen er uformel, og der lægges vægt på at dele viden, tage ansvar og at have et godt samarbejde.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Mosbaek A/S Omhyggelig rustfast kleinsmed søges til selvstændige opgaver

Mosbaek A/S, Køge

Vores arbejdsområde er fremstilling og udvikling af vandbremser. Løsningerne er individuelle og benyttes til at tilbageholde og bremse regnvand, så kloaksystemer og vandløb beskyttes og oversvømmelser undgås eller begrænses. Et produkt hvor både miljø og økonomi er i fokus. Vores produkter tilpasses det eksakte projekt og er fremstillet i syrefast rustfrit stål.

Skæring af delene har vi outsourcet, men ellers er ansvaret for at få produktet fremstillet dit. Du kommer til at valse, bukke, klippe og svejse, og når produktet er samlet, renser du svejsningerne med TIG-Brush. Alle smedene i vores virksomhed arbejder med samme arbejdsgange og høje faglighed – så der er masser af kollegial hjælp at hente.

k3 Business Technologies HR Advisor

k3 Business Technologies, Køge

K3 champions but one ideal: to foster an ethical and socially responsible world driven by sustainable practices.

We have innovated retail technology for the last 30 years, but today, we simply aim to empower others to make greener choices – and that starts with our solutions.

K3 blends its own IP with third-party products to create platforms that are truly transformative and enable forward-thinking brands to unlock enduring value and trust from intelligent, agile and sustainable business practices. With purpose and pace, K3 will permanently transform fashion, apparel and select retail markets into a model of good business, transparency, and ethical sustainability.

The HR Advisor will be a team member in a global HR & payroll team with a focus on improving the employee life cycle, reviewing existing processes and documentation to evolve the service to deliver a high-quality service to the business.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Taconic Biosciences A/S Dyrepassere søges

Taconic Biosciences A/S, Lille Skensved og Borup

Vil du stå tidligt op for at passe dyr sammen med os? Er du uddannet dyrepasser, landmand, veterinærsygeplejerske eller har tilsvarende uddannelse, er det måske dig. Vi søger til både faste stillinger og sommerferie-vikariater.

Hos Taconic arbejder vi for et formål og ikke bare for en virksomhed.

Du vil blive en del af en international virksomhed, som står for den praktiske udførelse af avls- og udviklingsopgaver for både danske og udenlandske medicinalvirksomheder. Vores arbejde er essentielt for udviklingen af lægemidler, som du kan drage fordel af i dag og i fremtiden.

Ansvarsområder:

 • Daglig pasning af forsøgsdyr, herunder fodring og skift af bakker.
 • Registrering af dyr og opretholdelse af produktionsmål.
 • Klinisk observation af dyrene.
Helt Rent I Køge Er du vores nye kollega?

Helt Rent I Køge

I Helt Rent i Køge har vi travlt og derfor søger vi lige nu rengøringsassistenter til deltid og fuldtidsstillinger samt sommervikar med mulighed for fastansættelse.

Det er et krav, at du har erfaring med rengøring, og går op i de små detaljer. Vi går nemlig ikke på kompromis med vores rengøringen.

Vi tilbyder:

 • Fleksible arbejdstider
 • Selvstændighed
 • Grundig oplæring
 • Et spændende og afvekslende arbejdsmiljø
Kinetico B2B Sales – Go Global with your talents

Kinetico, Køge

We expect over the next long period of time, we will need more passionate and skilled employees who will like to set their own footprint, and help shape the future and accompany us on the exciting journey.

Right now we are looking for an independent, dynamic, result-oriented and skilled B2B SalesManager who also has good administrative and financial understanding. We expect you to be responsible, committed and service-minded and top class creating close relations. You need to be able to sustain as well as develop new markets.

 • Identifying, initial evaluations and qualifications of customer opportunities
 • Providing estimates for pre-sales deliverables
 • Recommending changes in products, services and policies
Køge Pejsecenter ApS
Pejsemontør

Køge Pejsecenter ApS

Vi søger en dygtig montør – en med hænderne skruet rigtigt på.

Du

 • er fysisk stærk
 • kan arbejde selvstændigt og er kreativ
 • kan lide udfordringer og er omhyggelig med dit arbejde
 • er pålidelig og kan strukturere din hverdag

Er du håndværksuddannet er det fint, men ikke et krav.

Vi er en lille virksomhed med butik i Køge, som søger en ny montør. Køge Pejsecenter har eksisteret i over 20 år og har haft den store fornøjelse at have vores montører i mange år ad gangen.

Gem
Vikingbus
Planlægger til rutebus – med vilje og mod på noget ekstra

Vikingbus, Køge

Vikingbus er resultatet af en fusion mellem fire private busselskaber, hvor Polaris er indtrådt i ejerkredsen som stærk finansiel og strategisk partner.

Vi søger en planlægger til vores afdeling i Køge. Du vil få en nøglefunktion, og referere ind til vores Driftsdirektør. Du vil i samarbejde med vores planlægningsteam være medansvarlig for at optimere og udvikle vores nye og nuværende køreplaner over hele landet. Så er overenskomster, arbejdstidsaftaler og vagtplaner lige dig, så er det dig, vi leder efter.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Ansvarlig for planlægning af kørsel med fokus på effektivitet, optimering og med økonomisk tæft
 • Ansvarlig for at planlægge ekstrakørsel, som skal indopereres i den daglige drift
 • Ansvarlig for at optimere og udvikle kørsel og den daglige trafikafvikling, herunder også controlling af udførte planer
Vikingbus
Avery Meto Nyoprettet stilling som Customer Service Agent

Avery Meto, Køge

Vi kigger efter en ekstra kollega, som både kan vejlede kunder og slutbrugere i vores produkter og software samt ordrebehandle, men samtidig også kan afløse i vores webshop ved fravær.

Vi søger dig til daglig support i vores kundeserviceafdeling, hvor vi har svært ved at følge med. I stillingen vil du bl.a. blive beskæftiget med ordretastning, besvarelse af henvendelser på mail og telefon, vejlede i produkter og software, supportere sælgerne m.m. Der vil også være kundeservice i form af kommunikation med vores slutbrugere på vores chat og SoMe-kanaler (primært Facebook) samt vedligeholdelse af vores CommerceConnector modul.