1.025 job matcher din søgning 1.025 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

LeasePlan Danmark A/S

Struktureret og grundig debitorbogholder

Brøndby

Bliver du motiveret af, at strukturen er i orden, og når tingene stemmer? Har du erfaring med debitorbogholderens mange opgaver, og er du opdateret med den nyeste viden på området?

Vi søger en medarbejder, som holder af systemer og regnskaber, og som har gode kommunikative evner. Du forstår vigtigheden i at levere et korrekt resultat hver gang, og du skaber overblik på kort tid.

Du bliver en vigtig medspiller i et erfarent og dedikeret team, hvor humor og alvor vægtes lige højt. Vi har et åbent og dynamisk miljø og er tæt forbundet med husets øvrige afdelinger.

Saint-Gobain Nordic

IT-supporter

Brøndby

Vores IT Support on-site i Danmark supporterer 1.800 brugere på tværs af landet og inden for alle vores forretningsområder.

Vi er en dynamisk virksomhed, hvor faglig og personlig udvikling prioriteres højt. Vores primære opgave i supporten er at understøtte forretningens IT-områder og derigennem sikre stabil drift. Fra tid til anden er der mulighed for inddragelse i projektarbejde i rollen som projektdeltager.

Vi er en fleksibel arbejdsplads, hvor hjemmearbejde er en mulighed.

Saint-Gobain Nordic
BWT Danmark

Maskinmester/el-installatør/stærkstrømstekniker

Greve

Vil du arbejde med vandteknologi, projekter, opstart og teknisk træning? Så er der en jobmulighed lige her!

BWT søger en maskinmester, el-installatør, stærkstrømstekniker eller lignende til en fuldtidsstilling til vores projektafdeling for kundetilpasset anlæg.

Du vil blive specialist i vandbehandling/vandteknologi, som f.eks. membranfiltrering, ionbytningsmetoder med flere.

Dine ansvarsområder er

  • Udarbejdelse af el-teknisk dokumentation, herunder:
    • El-tegninger for tavler/installation baseret på PC-Schematic
  • Programmering af PLC / HMI / SCADA i Siemens TIA Portal
  • Optimering af vandbehandlingsprocesser i projektet – såvel teknisk som økonomisk
BWT Danmark
Gem
Carglass®

Bilrudetekniker Storkøbenhavn

Albertslund

Vi søger en bilrudetekniker til et af vores værksteder i Storkøbenhavn, som er interesseret i teknik og biler.

Se video om Carglass® som arbejdsplads

Stillingen kræver ikke en speciel uddannelse eller mekanikererfaring. Dog er det en fordel, hvis du har hænderne skruet ordentligt på og har forståelse og interesse for teknik.

Vi går op i, at vores medarbejderes har det godt, og vi er stolte af, at hele 94 % siger i vores årlige medarbejderundersøgelse, at de er stolte af at arbejde hos Carglass.

Carglass®
DSB
Gem
DSB

Onsite IT-supporter til DSB's administration og ledelse

Taastrup

Vi er sat i verden for at afhjælpe brugernes IT-problemer hurtigst muligt. Vi har fokus på høj service og tilfredse brugere.

”Det bedste ved teamet er sammenholdet og samarbejdet. Vi har det sjovt – også med brugerne. Der er ingen sure miner. Det er ikke firkantet hos os, vi er meget large med det hele, så længe vi klarer vores opgaver”

fortæller Antoni, IT-supporter

Du får en alsidig hverdag, hvor du yder alle former for IT-brugersupport. Vi arbejder med Microsoft, iOS, Windows og Mac – og vi bruger ITIL’s processer.

DSB
Greve Kommune

Visiterende psykolog 37 timer

Som visiterende psykolog bliver du ansvarlig for visitation til både specialtilbud og -undervisning i Greve, specialundervisning i andre kommuner og visitation til dagbehandling.

Du indgår som fast medlem i CVI, Greve Kommunes centrale visitationsudvalg i samarbejde med leder af PPR, leder af familierådgivning og ledelse fra Center for Dagtilbud og skole.

Du har ligeledes opgaver i STU-visitationen, du har opgaver i udvalget for hjemmetræning, og du sidder desuden med i UTV-udvalget.

Det er vigtigt, at du har god føling med børne- og ungeområdet, du skal være skarp på de tilhørende lovgivninger, og du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med ledelsen af PPR.

Greve Kommune
DSB
Gem
DSB

Release Train Engineer - til udvikling af digitale salgsløsninger i SAFe®

Taastrup

Forestil dig, at din indsats rækker ud mod hele den danske befolkning i din nye rolle som overordnet ansvarlig for en ART, hvor vi arbejder med DSB’s salgssystemer, CRM og apps.

Som Release Train Engineer vil du lede og bære det overordnede ansvar for leverancerne i GepARTen, som tæller ca. 100 personer. Formålet med GepARTen er at gøre det let, effektivt og ensartet for kunderne at anvende vores salgskanaler og salgsservices.

Nogle af vores personalegoder er gratis transport med DSB og fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde et par dage om ugen.

DSB
Bravida Danmark A/S

VVS-beregner

Brøndby

Vil du være den der strikker det gode tilbud sammen, så vvs’en kommer til at spille hos kunden og vi får leveret en god kvalitet? Så har vi lige jobbet til dig!

Vi har en stor ordrebog og kan derfor tilbyde dig en vvs-beregner rolle med en masse spændende projekter i kikkerten. Med en plads på hovedkontoret i Brøndby får du en vigtig rolle, hvor du supporterer vores vvs-afdeling med beregningsopgaver på både hoved- og totalentrepriser.

Bravida Danmark A/S
FORCE Technology

Indkøber til barselsvikariat

Brøndby

Er du god til at planlægge og drive effektive leverandør- og indkøbsprocesser? Og motiveres du af at give forretningen den bedste sparring og support, når det gælder indkøb?

Det væsentligste for os er, at du er klar til at kaste dig ud i et meget selvstændigt job og har mod på at kontakte kolleger internt såvel som leverandører eksternt og ikke er bange for at træffe beslutninger.

Der er tale om et 1-årigt barselsvikariat.

FORCE Technology
Greve Kommune

Centersygeplejerske til fast stilling med weekendvagt, p.t hver 9. uge, til Greve Kommunes midlertidige døgnpladser

Greve

Som sygeplejerske arbejder du selvstændigt med sygeplejefaglig udredning ud fra en personcentreret tilgang.

Hvis du lægger vægt på udfordrende og udviklende arbejdsopgaver, hvor indflydelse og selvstændighed er en nødvendighed, så er det på Hedebo, du skal være.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, der er på forkant og kontinuerligt arbejder med udvikling af vores opgavevaretagelse og med gode muligheder for faglig udvikling.

Greve Kommune
Høje-Taastrup Boligselskab

Servicemedarbejder til Høje-Taastrup Boligselskab

Hedehusene

Kan du lide at tale med mange forskellige mennesker? Skal vedligeholdelse af boliger og udendørsarealer være en del af din hverdag?

Som servicemedarbejder vil dine primære opgaver relatere sig til udendørsarealerne, fx plæner, bede, buske og træer, men også omhandle almindelig renholdelse, affaldshåndtering og vintervedligeholdelse samt mindre håndværksmæssige opgaver

Region Hovedstaden

Akutberedskabet søger ambulanceuddannet personale

Ballerup, Hvidovre, Dragør, Skibby, Frederiksberg eller Taastrup

At være ansat i Akutberedskabet er noget helt specielt. Positive vinde blæser i beredskabet og vi oplever god trivsel blandt vores medarbejdere og udvikling af reddernes faglighed.

Vi har flere forskellige vagtplanlægningsløsninger for dig, som skulle være interesseret i at være ambulanceredder i Akutberedskabet.

Vores tilgang er altid at søge løsninger, som hænger sammen med medarbejderens privatliv.

Region Hovedstaden
Mosede Menighedsråd

Kordegn 24 timer pr. uge

Greve

Mosede Sogns menighedsråd søger en positiv og initiativrig person til at varetage opgaven som kordegn pr. 1.12.2023 eller efter aftale. Da der ikke er indeholdt kirketjeneste i stillingen, ligger arbejdsopgaverne primært tirsdag til fredag. Der må påregnes aftenarbejde 1 gang pr. måned i forbindelse med møder i menighedsrådet.

Sognet har fokus på det sociale kirkelige fællesskab. Vi stræber efter at være en arbejdsplads, der er kendetegnet ved en professionel og respektfuld atmosfære og høj faglighed.

Privat Psykiatrisk Center ApS

Speciallæge i psykiatri – vil du være en del af et højt kvalificeret team?

Har du lyst til at indgå i et tæt team af dygtige kolleger, og drømmer du om at udføre dit virke som læge og psykiater under forhold, hvor organiseringen, rammerne og fagligheden hænger sammen, så kvaliteten i patientforløbene er i højsædet?

Privat Psykiatrisk Center søger erfarne og engagerede kollegaer indenfor voksenpsykiatri til vores klinikker i Høje-Taastrup, Kongens Lyngby, Ringsted, Silkeborg, Aarhus og Aalborg, enten til fuldtids- eller deltidsansættelse.

Kvalitet og grundighed er naturligt indarbejdet i vores arbejdsgange, og du vil udelukkende have ansvar for egne patientforløb. Du vil opleve at have god tid til både at forestå udredningsarbejde og opstart i medicinsk behandling.

Privat Psykiatrisk Center ApS
Gem
nemlig.com

EL-teknisk vedligeholdelsestekniker og reparatør til Facility-afdelingen

Brøndby

Har du erfaring med drift, vedligeholdelse og reparationer af maskiner i en produktion?

Størstedelen af din tid bliver på vores lager og pakkeri, hvor du skal være behjælpelig med akut fejlfinding, reparationer og udskiftning af inventar.

Vi er et lille facility-team, som hjælper og støtter hinanden. Vi yder bred service til hele huset – vi er effektive og har travlt, men vi har altid med et smil på læben og masser af grin.

fortæller Facility chef Carsten Nielsen
Privat Psykiatrisk Center ApS

Sagsbehandler til privat psykiatrisk klinik

Høje-Taastrup eller Kongens Lyngby

Kunne du tænke dig at være et centralt knudepunkt for sagsbehandlingen i vores patientforløb og få hverdagen til at glide for alle involverede? Og vil du være en del af en større speciallægeklinik med høj faglighed og stort fokus på udvikling?

Du træder ind i en hverdag, som er præget af både skema- og fastlagte opgaver samt mulighed for at påvirke din egen rolle.

Det er dig, som er den administrative pendant til lægens patientforløb – og det betyder, at du får et stort ansvar for en organiseret og proaktiv sagsbehandling.

Privat Psykiatrisk Center ApS
Avedøre Boligselskab

Servicemedarbejder søges til Avedøre Stationsby Nord

Hvidovre

Kan du lide at tale med mange forskellige mennesker? Skal service og administration af boliger være en del af din hverdag?

Jobbet byder på en bred vifte af administrative opgaver såsom beboerhenvendelser i kontor- og telefontiderne, fraflytnings- og indflytningssyn, servicetjek, malersyn, forsikringssager, vandskader m.m.

Inco CC Glostrup A/S

Seniormedarbejder til HR og bogholderi

Glostrup

I første omgang vil dine opgaver være elektronisk arkivering af dokumenter og oprydning i diverse systemer både digitalt og analogt. Senere vil der være opgaver inden for kontrakter og tillæg, vedligeholdelse af stamdata i IT-systemer og selvstændige ad hoc-opgaver inden for både finans og HR.

Vi forventer ikke, at du har erfaring med opgaverne i forvejen, men derimod, at du er typen, der går til alle slags opgaver med krum hals og som synes, det har været en god dag, når du har fået noget fra hånden og når der er styr på tingene.

Inco CC Glostrup A/S
Gem
Sydbank

Senior Automation Expert med erfaring inden for Microsoft-stack og AI til Data & Business Enablement

Glostrup eller Aabenraa

Har du lyst til at spille en nøglerolle i at accelerere Sydbanks digitale omstilling og være med til at sætte retningen for, hvordan vi i Sydbank arbejder med ny automatiseringsteknologi på tværs af banken? Så har vi jobbet til dig.

Afdelingen Data & Business Enablement er en del af Digital Banking. Vores vigtigste opgave er at stille data, platforme og guidelines for best-practice til rådighed for vores kollegaer på tværs af banken. Vi er allerede i gang og understøtter i dag værktøjerne UiPath og IBM BPM.

Sydbank
Gem
Sahva A/S

Kundekoordinator til vikariat

Brøndby

Har du erfaring med administration eller ordrebehandling? Og søger du et vikariat, hvor du kan starte med det samme?

Vores kundekoordinatorer varetager og koordinerer administrative opgaver mellem kunde, behandler og kommune. Du vil primært arbejde med ansøgninger om hjælpemidler, hvor du udarbejder og sender tilbud til kommunen.

Du bliver mødt af en rummelig, men også resultatorienteret og inkluderende kultur, hvor udveksling af meninger og holdninger bliver værdsat.

Sahva A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV