1.009 job matcher din søgning 1.009 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.009 resultater.
SkattestyrelsenVi søger dygtige momskompetencer til spændende kontrolopgaver - Skattestyrelsen i Høje Taastrup

Skattestyrelsen, Taastrup

Har du en baggrund inden for moms, skat, regnskab eller revision og kunne du tænke dig varierende arbejdsopgaver, hvor du både foretager kontrolarbejde, varetager sagsbehandling og kommer på udgående kontroller? Så ser vi frem til at høre fra dig.

Enheden er en del af afdelingen Små og mellemstore selskaber og bidrager til to projekter – Kontrol af uretmæssige momstilsvar – positive momsangivelser og Kontrol af selskaber, der har fravalgt revision. Dine opgaver hos os vil primært blive kontrol af den moms, selskaber indberetter til Skattestyrelsen. Du kommer i det daglige til at arbejde selvstændigt med egne sager, men vil også skulle løse opgaver i samarbejde med kollegaer i enheden, og med andre kollegaer i organisationen. Du får derfor et arbejde, som varierer mellem stor selvstændighed, faglig sparring samt vidensdeling.

Skattestyrelsen
Kemp & Lauritzen A/S
Barselsvikar til Backoffice i Pharma

Kemp & Lauritzen A/S, Hvidovre

I Kemp & Lauritzen Pharma søger vi en barselsvikar til vores Backoffice-team. Brænder du for at arbejde med en bred vifte af administrative opgaver og være med til at sikre fakturering og lønhåndtering? Og samtidig være en del af et lille stærkt team, hvor samarbejde, faglig stolthed og dedikation er en fast del af dagligdagen?

Kemp & Lauritzen A/S

I rollen som barselsvikar vil du med reference til vores Teamleder i Backoffice være en del af et team på tre medarbejdere. Dit fokus i rollen vil være support til projektledere ift. eksempelvis udarbejdelse af fakturaer og behandling af lønmateriale.

Nøgleleverancer og ansvar

 • Fakturering, oplæg til fakturering i forbindelse med service af regningsarbejder.
 • Behandling af lønmateriale for teknikere samt bogføring af do. samt rykke for manglende timer
Kemp & Lauritzen A/S
Administrations- og ServicestyrelsenMedarbejder til Intern Kvalitetssikring på tværs af Skatteforvaltningen

Administrations- og Servicestyrelsen, Taastrup

Vil du arbejde med intern kvalitetssikring, og vægter du struktur og ordentlighed højt? Kender du måske også til risikostyring? Så kunne du være vores nye kollega til kontoret Økonomisystemer.

I dette job får du mulighed for at arbejde med Intern kvalitetssikring på tværs af en stor koncern. Vi ønsker i Skatteministeriet at arbejde systematisk med opfølgning, så risikoen for svig og misbrug samt fejlagtig sagsbehandling kan monitoreres og reduceres. Du vil derfor blive en vigtig del af arbejdet med at skulle hindre utilsigtede hændelser, sikre korrekthed i afgørelsessager og understøtte retssikkerheden for borgere og virksomheder.

Vi søger dig, der kan bidrage bredt til opgaverne i kontoret – med primært fokus på Intern Kvalitetssikring, hvor du vil indgå i procesejerskabet på Intern kvalitetssikring på tværs af skatteforvaltningen.

Administrations- og Servicestyrelsen
NTG Nordic Transport GroupElev til IT-support i international logistikvirksomhed

NTG Nordic Transport Group, Hvidovre

Er du i gang med din uddannelse inden for IT-support? Og kunne du tænke dig at have din elevtid hos et af de hurtigst voksende logistikselskaber i Europa?

  ”Vi er i en rivende udvikling, der gør at du får over 1600 kolleger i 30 lande. Og lige fra starten vil vi have opgaver klar til dig, så du får en stejl læringskurve og er med til at gøre en forskel,” fortæller din kommende chef, systemadministrator, Rene Holm.

Du bliver elev hos NTG Nordic Transport Group A/S, som tilbyder en lang række transportformer til/fra hele verden. Her vil du møde 4 kolleger – en i Kolding og 3 på kontoret i Hvidovre, som også bliver din base.

Du kommer selvfølgelig til at fordele din tid mellem skolebænken og vores kontor, men når du er hos os, kan du forvente en stejl læringskurve, hvor du får opgaver fra dag 1. Her kommer du til at yde generel IT-support til alle kolleger i NTG på globalt plan.

Interdan Bil A/SConcept Manager

Interdan Bil A/S, Glostrup

Er du 100-meter mester i Mystery Shopping, konceptudvikling og drift af Retail, og drives du af at skabe resultater og kundetilfredshed?

I stillingen som Concept Manager bliver du en del af et ambitiøst, nyetableret Retail-team, hvor du som ansvarlig for bl.a. CSI og Mystery Shopping konstant skal have det skarpe overblik over performance, forestå et ongoing vedligehold samt, ud fra dette, optimere og videreudvikle koncepter og uddannelser.

Dine primære arbejdsopgaver bliver koordinering, opfølgning, rapportering og optimering relateret til CSI, Mystery Shopping og vores uddannelsesprogrammer, som dækker en bred vifte af uddannelsestilbud fra både egne og fabriksrelaterede programmer. Derudover vil du blive ansvarlig for andre Retail-udviklingsprojekter, som du i høj grad selv er med til at scope, udvikle og implementere.

Greve KommuneSupportkonsulent til økonomisystem

Greve Kommune

Vi har en nyoprettet stilling, der blandt andet indeholder både brugeradministration, support og økonomiopgaver. Har du god tal- og systemforståelse, og kan yde god service, så send os en ansøgning. Måske er det lige dig, vi har brug for.

Supportens opgaver består i at yde support i vores økonomisystem Opus. Support ydes både ved henvendelser via telefon og skriftligt via ServiceNow, og i få tilfælde ved personlige henvendelser. Teamet forvalter brugeradministration til Greve Kommunes netværk, økonomisystemet Opus og KMD’s systemer. Desuden er nyt IDM-system ved at blive implementeret. Ydermere står supporten for intern service i form af betaling af regninger.

Du skal ca. det første år dække opgaver i supporten for kollega, der er på barsel. Efter endt barsel, skal du fortsat varetage visse supportopgaver, men derudover skal du håndtere regnskaber for BPA-ordninger (Borgerstyret Personlig Assistance).

Vallensbæk KommuneNaturfaglig pædagog til Vallensbæk Skole SFO

Vallensbæk Kommune

Naturfaglig pædagog/Naturvejleder med en stærk trang til udeliv hele året rundt.

Stillingen er en naturfaglig pædagogstilling på 32 timer ugentlig. Timerne ligger både i skole-regi og SFO-regi, og der vil være en morgenåbner om ugen i SFO-regi.

Vi er pt. en 2-sporet skole, som står foran en renovering/ombygningsproces, da vi på sigt skal blive en 3-sporet skole. SFOen arbejder i åbent plan regi.

Det vil være et ønske, at du har følgende kompetencer:

 • Er fagligt stærk indenfor 6-10 års området
 • Har kendskab til Howard Gardners mange intelligenser
 • Har et godt humør der kan inspirere omgivelserne
HOFORAdministrativ projektmedarbejder til tværgående vandværksprojekter

HOFOR, København og Rødovre

Har du administrativ projekterfaring, og vil du være en del af holdet på Danmarks største program for modernisering af vandforsyning samt indføring af blødere vand?

Kan du svare ja til ovenstående, er du måske vores nye projektmedarbejder i teamet Support-Projekt. Teamet understøtter det interne projektområde, der projekterer og udfører anlægsprojekter for alle HOFOR’s forsyninger.

Du får et bredt og indgående kendskab til området, og skal i tæt samarbejde med projektledelsen understøtte de mange komplekse projekter og opgaver. Du får en vigtig rolle i at koordinere, servicere og understøtte det gode samarbejde i den store projektorganisation.

LEO LAUSTSEN A/SOliechauffør søges til pumpebil

LEO LAUSTSEN A/S, Hedehusene

Vi leverer Shell-benzin og -olieprodukter for DCC Energi på Sjælland, Lolland-Falster samt omkringliggende øer.

Du får ansvaret for at planlægge din dag med leveringer ud fra indkomne ordrer på OTC (bilens onlinecomputer) til landmænd, erhverv, skibe, private kunder og måske benzinstationer. Du får tildelt en bil, som du som udgangspunkt selv har og passer.

Vi tilbyder:

 • Gode arbejdsforhold og oplæring
 • Spændende opgaver i et selvstændigt job
 • God løn med tillæg efter kvalifikationer
Intego A/SProjektleder med DAS design kompetencer

Intego A/S, Greve

Vi søger en erfaren og ambitiøs projektleder/DAS designer til udvikling af Integos Telecom afdeling på Sjælland (Greve), inden for indendørsløsninger. Landsdækkende design ansvar, lokalt (Sjælland) projektledelsesansvar.

I stillingen får du i høj grad mulighed for at præge din egen jobfunktion, da der er tale om en virksomhed, som er i vækst og konstant udvikling. Intego går ind for løbende personlig og faglig udvikling af medarbejderne, og der lægges op til et landsdækkende tværfagligt samarbejde med dygtige kolleger.

Vi forestiller os, at du p.t. arbejder for en entreprenør, operatør eller udstyrsleverandør, og dermed har stor erfaring med at arbejde i den danske telebranche.

Agilent Technologies Denmark
Manufacturing Associate

Agilent Technologies Denmark, Glostrup

Do you want to ensure effective support to Agilent's production of reagents for cancer diagnostic? We are looking for a Manufacturing Engineer to Production Support?

You will join the Finished Production Support team of 16 academics, which is responsible for providing support to daily operations in the Finished Production site in Glostrup. The support-group also ensures that the equipment and production processes are validated and meet ISO and GMP requirements. The support area covers buffer preparation, antibody dilution, filling and packaging.

Your primary responsibility and duties:

 • Support to the daily operation incl. troubleshooting, NCR-handling
 • Handling changes and CAPA's
 • Optimization and Continuous improvements
Agilent Technologies Denmark
Nokas Værdihåndtering A/STælleassistenter til aftenarbejde

Nokas Værdihåndtering A/S, Brøndby og Brabrand

Vi søger tælleassistenter til aftenvagter i vores pengehåndtering og rekrutterer p.t. både til fuldtids- og deltidsstillinger.

Nokas Værdihåndterings primære forretningsområde er at levere, afhente, optælle og rapportere kontantbeholdninger for vores kunder, og det er arbejdet før og efter afhentning hos kunden, der bliver udført i pengehåndteringen.

Er du vores nye tælleassistent, forventer vi at du

 • har lyst til at arbejde om aftenen i skiftende vagtskema
 • er fleksibel i forhold til tilkaldevagter
 • kan arbejde selvstændigt og omhyggeligt
Coop Danmark A/SKunderådgiver

Coop Danmark A/S, Albertslund

Har du erfaring med kundeservice gerne fra callcenter og har du lyst til at yde den bedst mulige service på en af Danmarks største arbejdspladser, så har vi jobbet til dig.

Vi tilbyder:

 • Et udfordrende job i en af Danmarks største og mest spændende detailvirksomheder
 • En travl hverdag, hvor vi løfter i flok
 • En virksomhed med en stærk ansvarlighedsprofil

Med udgangspunkt i en god forståelse for vores medlemmers ønsker og behov, indebærer jobbet en høj grad af samarbejde med dine kollegaer omkring løsning af de udfordringer, som vores medlemmer kontakter os med. Du får følgende hovedopgaver:

 • Besvarelse af opkald fra vores kunder og medlemmer
 • Besvarelse af mails fra vores kunder og medlemmer, i begrænset omfang
 • Besvarelse af henvendelser på sociale medier, i begrænset omfang
Chr. Hansen A/SSenior Project Manager

Chr. Hansen A/S, Hvidovre

Du bliver en del af et lille byggeteam, som er med til at løse byggeprojekter globalt på Chr. Hansens sites. Du vil komme i kontakt med interessenter på alle niveauer i Chr. Hansen. Vi er en lille gruppe, som sparrer med hinanden og som primært løser selvstændige opgaver.

I rollen som Senior Project Manager vil du arbejde som projektleder og bygherre på CAPEX-investeringsprojekter inden for Chr. Hansens globale produktionsfaciliteter, med fokus på byggeri og forsyningsanlæg. Du bliver ansvarlig for, at projekterne gennemføres til den planlagte økonomi og tid i den aftalte kvalitet.

Du skal være med til at sikre, at viden om byggeri og forsyningsanlæg med relevans for Chr. Hansen forankres i GE, holde dig orienteret om ny viden samt, at der opbygges rutiner og standarder for Global Building Management.

Chr. Hansen A/S
DSV
Lead Data and BI Architect

DSV, Hedehusene

Would you like to use your Data & BI expertise based on Microsoft technology in a key role in one of the largest transport and logistics companies in the world?

Then join our Global Data & BI department and help us strengthen and structuralise the global digitalisation journey in a large, successful Danish company that has grown rapidly to span six continents over the course of just four decades. A company that is already present in 80+ countries.

As part of the Global Data & BI department in Group IT, you will take a leading role in architecting and developing our Enterprise Data & BI Platform, that supports our users globally.

DSV
BO-VEST
Køkkenleder

BO-VEST, Brøndby Strand

Kan du lide at lave mad, også til mange? Brænder du for at bidrage med nye ideer og nye måder at gøre tingene på? Og har du pædagogisk forståelse og lyst til at arbejde med mennesker? Hvis du kan svare ja til dette, så er du måske vores nye køkkenleder.

Din nye arbejdsplads bliver i beboerhuset Café 13, som er en café og et aktivitetshus. Café 13 er beliggende i boligafdelingen Silergården (T13), som er Brøndby Strands største boligafdeling med over 1000 lejemål.

I dagligdagen vil du indgå i et team på to fuldtidsmedarbejdere, en fleksjobber samt ca. fem kolleger i aktivering fra Brøndby Kommune. Herudover vil der være en del samarbejde med afdelingens aktivitetskoordinator, som står for afdelingens sociale arrangementer. Du vil referere til ejendomslederen, og du vil indgå i et tæt samarbejde med afdelingsbestyrelsen i T13.

BO-VEST
If SkadeforsikringAnalyst

If Skadeforsikring, Hvidovre

Insurance is all about life. And it’s all about data. At If you will work with technical solutions that have the power to turn misfortunes into possibilities and dreams into reality. If you want to join on an exciting analytics journey with great colleagues, in a company that makes a difference in society, this is your ride.

You will be working in a cross-functional agile team, increasing insights through combining online and offline data.

Key responsibilities include

 • Creating actionable insights from large volumes of data
 • Building visualizations to support business in understanding performance and identify areas of improvement
 • Supporting users in their understanding of data & analytics, including evaluation of business results and communication with users
NEXT Uddannelse KøbenhavnUnderviser i informatik og afsætning til Vestskoven Gymnasium

NEXT Uddannelse København, Albertslund

Vi søger en underviser til fagene informatik og afsætning. Du kommer til at indgå i et konstruktivt samarbejde med kolleger og ledelse om udvikling af undervisningen, lærersamarbejdet og elevernes læring og trivsel.

Vores elever er i centrum, og vi ønsker, at alle skal udfordres og tilskyndes til at udnytte deres fulde potentiale. Vi arbejder målrettet med gennemførelse for alle elever og med høj kvalitet og nærvær i undervisningen, så alle elever løfter sig fagligt.

Du kan levere undervisning af høj faglig og pædagogisk kvalitet, og herudover har du

 • en relevant kandidatuddannelse og gerne erhvervserfaring
 • kompetence og lyst til at undervise tværfagligt, projektorganiseret og digitalt i perioder
 • interesse for og glæde ved at undervise unge
BO-VEST
Antennerådgiver

BO-VEST, Glostrup

Har du erfaring med kundeservice og smil i stemmen, når du taler i telefon? Kan du samarbejde og kommunikere med mange forskellige mennesker? Har du lyst til at arbejde i et humørfyldt, kompetent og forretningsorienteret team, der skaber fælles resultater? Hvis du kan svare ja til dette, så er du måske vores nye kollega.

Din nye arbejdsplads bliver i administrationen i Glostrup, hvor du bliver en del af boliggruppen, der består af 16 medarbejdere. Du vil blive placeret i Antenneteamet, der sikrer TV, internet og telefoni til Antenneforeningens over 20.000 kunder med et stort engagement.

Du servicerer vores kunder og beboere kompetent og professionelt Dine vigtigste opgaver omkring servicering af antenneforeningen er i hovedtræk:

 • Kundeservice på telefon, personligt og på mail
 • Håndtering og registrering af brugerændringer herunder:
  • Oprettelser
  • Nedlæggelser
  • Indflytninger
BO-VEST
Semler GruppenD365 Trade and Logistics Specialist til Semler Gruppen

Semler Gruppen, Brøndby

Kunne du tænke dig at være med til at drive implementeringen af Trade & Logistics på Semler Gruppens Dynamics 365-platform samt deltage aktivt i den videre udvikling af vores ERP-system? Har du erfaring som Trade & Logistics-konsulent, og trives du i en travl hverdag med stort ansvar og mange interessenter? Så er du måske vores nye kollega.

Som led i udviklingen af D365 bliver du en væsentlig aktør i at sikre optimal udnyttelse af Trade and Logistics i Semler Gruppen, samt selvstændigt at drive mindre optimeringsopgaver/projekter.

Primære ansvarsområder:

 • Drive videreudvikling af D365 Trade and Logistics på tværs af Semler Gruppen
 • Projektledelse af mindre D365-optimeringsprojekter, herunder analyse, design, implementering og transition
 • Identifikation-og/eller kvalificering af mindre D365-optimeringsprojekter
 • Ad hoc-konfiguration og 3rd level support, hvor dette udføres in-house