713 job matcher din søgning 713 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 713 resultater.
Den Danske Billard UnionFundraiser/Specialkonsulent

Den Danske Billard Union, Brøndby

Den Danske Billard Union gennemgår i øjeblikket en tilpasning af organisationen for at kunne håndtere en omfattende omstrukturering og professionalisering i de kommende år.

DBU søger med ansættelse per 1. august 2020 en erfaren, topmotiveret og kompetent Fundraiser og Specialkonsulent, som primært vil få følgende arbejdsområder og ansvar:

 • At skaffe midler fra fonde, firmaer, sponsorer, personer mv. til konkrete projekter indenfor billardsporten og til udvikling af elitesporten samt talentudvikling.
 • Reklamesalg til internationale og nationale events og turneringer.
 • Etablering af nye klubber i hele landet og implementering af eksisterende eksterne klubber.

Kan du se dig selv være med i en professionel og målrettet udvikling af en nichesport med potentiale til at blive danskernes folkesport og folkehobby, hvor du samtidig selv er med til at definere vejen til succes?

Habitus
Tilkaldevikarer og midlertidigt personale – vær med til at sikre fortsat høj kvalitet på vores botilbud

Habitus

Vi har brug for dig! Medarbejdere både med pædagogisk og sundhedsfaglig baggrund eller anden erfaring fra arbejdet med omsorg og pleje. Har du lyst til og mulighed for at hjælpe i en kort periode under COVID-19 eller som fast tilkaldevikar på vores bosteder for borgere med gennemgribende udviklingsforstyrrelser? Så tilmeld dig vores Jobbank i dag!

Habitus driver botilbud på hele Sjælland samt i Midt- og Nordjylland. Vores botilbud er alle spændende og udfordrende arbejdspladser med engagerede kolleger, som arbejder fokuseret med vores borgere. Borgerne har alle gennemgribende udviklingsforstyrrelser indenfor autismespektret samt problemskabende adfærd. Mange har også psykiatriske overbygninger samt mental retardering i middel eller svær grad og dermed lavt funktionsniveau.

Habitus
Sydkystens Bil Center A/S
Teknisk rådgiver til Volkswagen Ishøj

Sydkystens Bil Center A/S

Vi søger en ny kollega, der kommer med en solid baggrund som dygtig og erfaren teknisk rådgiver (inden for mindst ét af VAG gruppens mærker). Du vil arbejde med branchens bedste mærker og de nyeste teknologier, og bliver samtidig en del af vores arbejdsplads, hvor målsætningen er glade medarbejdere og kunder.

Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og derfor er vores faciliteter og udstyr selvfølgelig også hentet fra øverste hylde. Der er naturligvis en lift til alle, adgang til digitale værktøjer, og du har dit eget værktøj.

Du kommer til at indgå i et stærkt team af dygtige teknikere, og vil primært arbejde med diagnose og komplekse reparationer af vores mange modeller, alt sammen i overensstemmelse med VAG’s høje standarder og i tæt samarbejde med vores anden tekniske rådgiver. Der er naturligvis også være andre opgaver, der sammen giver dig en spændende og varieret arbejdsdag.

ALSO A/SSelvkørende og proaktiv Focus Sales Manager

ALSO A/S, Taastrup

Har du lyst til at blive en del af en af de største aktører på det europæiske IT-marked? ALSO A/S er i rivende udvikling, og for at fortsætte og forøge vores vækst, søger vi nu en engageret og passioneret Focus Sales Manager til vores Solutions-afdeling.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med fantastiske og kompetente kolleger i en afdeling med fuld fart og mulighed for at udvikle sig.

Har du drivet, kan du påvirke og skabe din egen hverdag – og sikre den videre vækst i vores Solutions-afdeling. Vi er uformelle og direkte – og finder altid en løsning, gerne med et smil.

Saint-Gobain Distribution Denmark A/SØkonomielev

Saint-Gobain Distribution Denmark A/S, Brøndby

Brænder du for at lære alt om at styre bogholderi, regnskab og økonomi i en stor koncern? Som økonomielev hos Saint-Gobain Distribution Denmark kommer du til at arbejde i et miljø, hvor samarbejdsglæde og medarbejderudvikling er i fokus.

Vi søger en økonomielev med tiltrædelse 17. august 2020.

Vi kendes på høj kvalitet, rettidighed og validitet i tallene, Lean og smidige processer, et robust kontrolapparat samt vores forretningsorienterede indstilling. Vi er en travl og seriøs arbejdsplads med fokus på trivsel, udvikling og godt samarbejde med respekt for hinanden.

Vi tilbyder en uddannelse, som vil gøre dig i stand til at arbejde med og forstå bogholderi, regnskab og økonomi i en stor international koncern.

ExperisExperis opbygger et kompetent nordisk Cybersecurity team

Experis, Høje Taastrup

Experis DK med HQ i Høje Taastrup søger fastansatte konsulenter til at servicere såvel vores danske som nordiske og baltiske kunder. Du bliver en del af et nordisk team, der indgår i den europæiske og globale organisation, med fokus på det danske marked. Der vil være mulighed for rejser inden for Norden og andre steder i verden, hvis du har mod på dette.

Experis er på en global rejse mod en 100 % IT-virksomhed med 5 veldefinerede forretningsområder, hvor et af disse er Cybersecurity.

Vi søger foreløbig 5 fastansatte konsulenter med stor erfaring inden for Cybersecurity til vores kontor i Høje Taastrup. Du skal have lyst og mod til at være en del af en ny forretning med de udfordringer og muligheder, det giver, f.eks. selv at være med til at definere din hverdag og opgaver inden for allerede veldefinerede Cybersecurity forretningsområder.

VejdirektoratetFaglig koordinator til digitalisering og IT

Vejdirektoratet, Hedehusene

Brænder du for at arbejde med digital transformation, og har du blik for at skabe værdi gennem forbedring af metoder og processer? Vil du skabe sammenhænge på tværs af en omfattende systemportefølje? Så er stillingen som faglig koordinator måske noget for dig.

Som faglig koordinator skal du sikre den løbende koordinering af videreudvikling og vedligehold på Vejdirektoratets portefølje af vej- og trafikfaglige systemer.

Dine primære opgaver er:

 • Faglig sparring med de ca. 10 medarbejdere i afdelingen Udvikling og vedligehold, der arbejder med vej- og trafikfaglige systemer.
 • At sikre, at der anvendes ensartede metoder og processer på tværs af systemerne og at disse passer ind i Vejdirektoratets strategi for brug af fælles værktøjer.
 • Sørge for ensartet systemdokumentation og testprocesser.
nemlig.comAmbitiøs Finance Business Partner til Danmarks førende e-commerce-supermarked

nemlig.com, Brøndby

Vores Finance Business Partner arbejder meget selvstændigt, og du vil være direkte sparringspartner for vores kategoriledelse og økonomidirektøren og samtidig have en stor berøringsflade med hele organisationen. Du refererer til nemlig.coms økonomidirektør og indgår i ledergruppen i Økonomi. Samtidig indgår du i ledergruppen i Kategori med stiplet linje til kategoridirektøren.

De primære arbejdsopgaver omfatter:

 • Proaktiv sparring med direktører og kategorichefer omkring mulige forbedringer i rentabilitet, omkostninger og effektivitet
 • Udarbejde modeller, løbende analyse og dialog med kategori for at sikre optimering af salg, sortiment, kampagner, vareomkostninger, leverandørtilskud etc.
 • Samarbejde med Business Insight-teamet om at udstille performance-måling og andre værdifulde data for leverandører, kategoriorganisationen og ledelsen
HTH
Montør

HTH, Glostrup

Kan du montere køkkener? Er du god til at holde overblikket? Kan du yde kundeservice i verdensklasse? Så er du måske vores nye montør!

Som montør løser du opgaver for og hos vores kunder. Hos HTH vægter vi kundeservice højt, og du skal derfor have lyst til og have forståelse for den gode dialog med kunden, når du færdes i såvel private hjem som på byggepladser.

I montageafdelingen planlægges opgaverne og der lægges en tidsplan, som efterfølgende sendes til dig. Opgaverne vil spænde vidt inden for områderne privat-, ejendoms-, projekt-, og typehussager.

HTH

Dine arbejdsopgaver

 • Modtagelse og kvalitetssikring af sager inden opstart
 • Kvalitetssikring af leverede køkkener
 • Opsætning af køkkener jf. HTHs retningslinjer
HTH
Vallensbæk KommuneServicemedarbejder til Vallensbæk Skole

Vallensbæk Kommune

”Hvilken dag er det i dag?” spurgte Peter Plys. ”Det er i dag” svarede Grisling. ”Min yndlingsdag” sagde Peter Plys. Er dine yndlingsdage sammen med os på Vallensbæk Skole?

Vores servicemedarbejder har efter mange års ansættelse valgt at gå på pension, og vi søger derfor en ny kollega på Vallensbæk Skole pr. 1. august 2020.

Dine arbejdsopgaver er bl.a. at:

 • Sætte service frem til pauser i personalestuen og vaske op, rydde op og sætte på plads
 • Holde personalestuens spiseborde og køkken rent
 • Vedligeholde og påfylde kaffeautomat
 • Opdækning og kaffebrygning til enkelte møder
 • Vande blomster

Kan du bage en kage til torsdagsmødet, så bliver vi alle glade – og vi samler på yndlingsdage.

HTH
Montageleder

HTH, Glostrup

Vil du have en hverdag med bred kontaktflade og fart over feltet? Har du styr på det håndværksmæssige ved køkkenmontering og kan du yde kundeservice i verdensklasse? Så er du måske vores nye montageleder i Glostrup.

HTH

Som montageleder hos HTH planlægger du monteringsopgaverne og har ansvaret for håndhævelse af HTHs monteringsstandard på alle håndværksydelser. Du styrer mængden af monteringssager i forhold til håndværkere og øvrige ressourcer og samarbejder tæt med dine kollegaer i salgsafdelingen, hvor du i samråd med indretningskonsulenten er ansvarlig for økonomien på det enkelte projekt. Du har direkte kontakt med HTHs håndværkere og underentreprenører, som du samarbejder med, vejleder og supporterer. Du deltager ligeledes på byggemøder til hvert enkelt projekt.

HTH
Patent- og Varemærkestyrelsen
Erfaren løsningsarkitekt

Patent- og Varemærkestyrelsen, Taastrup

Brænder du for at gøre en forskel, og vil du gerne bidrage til Patent- og Varemærkestyrelsens digitale transformation, så har du muligheden for at skabe sammenhæng i vores nye systemlandskab sammen med vores forretning og vores dygtige udviklere.

Du kommer til at arbejde i en afdeling med dedikerede medarbejdere, som er i fuld gang med den digitale transformation, hvor du vil få ansvaret for udarbejdelse og implementeringen af vores fremtidige arkitektur.

Du vil være ansvarlig for udviklingen og vedligeholdelse af vores fagløsninger i et heterogent distribueret miljø. Du vil, som chefarkitekt, arbejde intensivt med arkitekturen, hvilket betyder, at du vil være ansvarlig for via konkrete leverancer, at implementere løsningsarkitekturen i vores fagløsninger.

Hvidovre KommuneDansklærer til vores yngste klasser

Hvidovre Kommune

Pr. 1. august 2020 søger vi en uddannet dansklærere til den ene af vores 1. klasser på Gungehusskolen i Hvidovre. Udover at være dansklærer skal du have en funktion i forhold til børn med ordblindhed, faglig læsning samt eventuelt DA2-problematikker og gerne have kompetencer eller stor interesse indenfor dette område.

Gungehusskolen ligger i Hvidovre og har ca. 600 elever og har gode fysiske rammer med nyrenoverede faglokaler og lærerfaciliteter. Vi rummer desuden en modtagergruppe samt en gruppeordning for elever med autismespektrumforstyrrelser.

Vil du være en del af vores fantastiske skole og være aktiv part i at udvikle en levende og spændende hverdag for vores mangfoldige elevgruppe på Gungehusskolen?

Greve KommuneLærer til Karlslunde Skole

Greve Kommune

Først og fremmest: Brænder du for at undervise i folkeskolen, og ser du dig selv gøre en forskel på vores skole i Karlslunde Landsby, med godt 400 elever, en modtageklasse, en velfungerende SFO, en engageret forældregruppe og et godt og tæt samarbejde med det lokale foreningsliv, så er stillingen måske noget for dig? For det andet: Så vil det være fantastisk, hvis du brænder for den praktiske og kreative undervisning i f.eks. håndværk og design med fokus på især hårde materialer.

Du

 • kommer til at undervise i et eller flere af dine linjefag
 • får muligheden for at varetage AKT-opgaver, hvis du har erfaring med det
 • kommer til at indgå i et tæt teamsamarbejde med erfarne lærere og pædagoger.
Bravida Danmark A/S
Serviceelektriker

Bravida Danmark A/S, Brøndby

Til vores el-afdeling i Brøndby søger vi lige nu en dygtig elektriker til at udføre el-service hos vores servicekunder.

Bravida er meget mere end en traditionel el-, vvs- og ventilationsforretning. Igennem adskillige år har vi udviklet en række specialer og kompetencer, hvor vi har en unik styrke i forhold til vores konkurrenter. Vi er drevet af at levere professionelle og kvalitetsbevidste el-løsninger til vores gode og langvarige kunder, hvilket vi håber du kan genkende i dig selv.

Vi forventer, at du brænder for at levere et professionelt stykke arbejde.

Bravida Danmark A/S
Hvidovre KommuneKonsulent med tæft for organisationsudvikling søges til PPR

Hvidovre Kommune

Konsulent med tæft for organisationsudvikling søges til PPR i Hvidovre Kommune

Vores PPR består af fire teams. Som noget nyt vil vi styrke vores konsulentteam, som kommer til at bestå af dig og en anden konsulent. Derudover har vi et administrativt team, samt logopæder og psykologer.

Som konsulent vil du primært arbejde tæt sammen med PPR-lederen. Herudover vil du bl.a. også skulle indgå i et tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere i PPR, og ligeledes med konsulenter og ledere i Center for Skole og Uddannelse samt fra Center for Børn og Familier.

NEXT Uddannelse KøbenhavnIT-supportelev

NEXT Uddannelse København, Valby, Rødovre, Glostrup og København

Til én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger vi tre it-supportelever.

Trives du med at lære nyt og have kontakt til mange mennesker hver dag? Så er du måske vores nye it-supportelev.

Uddannelsen veksler mellem praktik og skoleophold af varierende længde. It-supportopgaverne er inden for alle vores it-arbejdsområder, herunder hjælpe brugerne med at identificere og løse tekniske problemer, samt installere nye programmer og opgradere eksisterende.

Vi forventer at uddanne dig inden for følgende felter

 • systemadministration på Windows-server
 • mailsystemadministration
 • netværksadministration
Hvidovre KommuneUdviklingsorienteret lærer søges

Hvidovre Kommune

Vil du være med til at undervise på en skøn skole, hvor engagement, gode fællesskaber, høj faglighed og sociale mål er i fokus? Vi er ca. 140 kollegaer, der hver dag gør en forskel i børnenes liv – kommer du og hjælper os?

I skoleåret 20/21 vil der på Avedøre Skole være særligt fokus på 3 udviklingspunkter: Læsning, matematikløft og inklusion. Det betyder at vi holder fokus, at vi dygtiggør os og at vi kigger på fokuspunkterne, når vi prioriterer tid, men også vores økonomiske midler.

Vi vil desuden gerne arbejde mere kreativt og skal i det kommende år øve os på dette i vores temauger, hvor der vil være fokus på at lave projektorienteret undervisning.

Hvidovre KommuneFaglig leder til 0.-3. årgang skole & SFO

Hvidovre Kommune

Risbjergskolen søger en engageret og udviklingsorienteret faglig leder til 0.-3. årgang, såvel skole- som SFO-delen, med tiltrædelse 1. august 2020

Risbjergskolen, som er beliggende i et ressourcestærkt villakvarter, er en velfungerende udviklingsorienteret skole. Skolen var færdigbygget i 1954 og blev i 1975 udbygget med en ekstra fløj. I 2001 blev der gennemført en større udbygning og modernisering. Skolen har ca. 800 elever fra 0.-9. årgang, i tre-fire spor. Foruden almenskolen er SFO-Risbjerg en del af skolen.

Den faglige leder for 0.-3. årgang skal sætte sig i spidsen for det igangværende arbejde med at integrere SFO og skole i et fællesskab med børnenes udvikling, læring og trivsel i fokus. Det forventes derfor, at denne nye faglige leder har interesse i og øje for værdien i fritidspædagogik såvel som almenundervisningen.

Hvidovre KommunePræstemoseskolen søger en faglig leder til vores SFO, Klub (SFO2) og 0. årgang

Hvidovre Kommune

Vi søger en visionær og dynamisk, fagligt og pædagogisk velfunderet leder, der sammen med skolens øvrige ledelsesteam, medarbejdere og skolebestyrelse kan tage del i at lede en moderne folkeskole med eleverne i centrum og med ambitioner for læring, trivsel og dannelse.

Du skal være tydelig, men samtidig lydhør og åben i dialogen med medarbejdere, elever, forældre og øvrige ledere. Du er nysgerrig, involverende, understøttende og udfordrende, da vi gerne ser nye perspektiver på indsatser og opgaver.

Vi ønsker en faglig leder, der har gåpåmod og mod på ledelsesopgaven og navigerer i professionelle lærings- og arbejdsfællesskaber på fritidsområde og skole med autentisk personaleledelse, og som besidder indgående kendskab til fritidstilbuddene på en folkeskole.