1.679 job matcher din søgning 1.679 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Loomis DanmarkLOOMIS PAY søger en Service Delivery Coordinator

Loomis Danmark, Taastrup

LOOMIS PAY søger en Service Delivery Coordinator med et kommercielt mindset, der kan sikre høj kundetilfredshed i forbindelse med implementering af betalingsløsninger

Skal du med på en spændende rejse inden for betalingsindustrien, hvor udviklingen i dag sker hurtigere end nogensinde før? Og kan du sikre fremdrift og høj kundetilfredshed i implementeringsprojekter, og samtidig identificere nye forretningsmuligheder? Så er LOOMIS muligvis det helt rette sted for dig, at fortsætte din karriere.

LOOMIS PAY er et nyt forretningsområde i Loomis koncernen, som er et af de største kontanthåndterings selskaber i verden, med mere end 25.000 ansatte i 20 lande fordelt på 400 kontorer. Danmark er det første land til at introducere LOOMIS PAY og ambitionerne er store.

Werd ApS
Økonomielev til stjerne-team

Werd ApS, Glostrup

Er du vild med tal, regnskab og økonomi - og ønsker du at blive en mester indenfor området? Så er du en klar kandidat til stillingen som vores nye økonomielev på en arbejdsplads, hvor socialt samvær og en hektisk hverdag baner vejen for succes.

WERD ApS

Vi tilbyder et traditionelt uddannelsesforløb med et 2 års praktikophold afbrudt af korte skoleophold med en afsluttende fagprøve - i perioden 1. september 2021 til 31. august 2023.

WERD står for We Are Distribution, og det er nøjagtig, hvad vi er. Vi er en distributionsvirksomhed, der siden 1995 har handlet og distribueret IT-hardware af højeste kvalitet til internationale og nationale kunder.

Du finder vores hovedkontor og din nye arbejdsplads i Glostrup. I alt får du 37 passionerede og dygtige kolleger, som sammen driver en hyper-effektiv forretning. Der er godt gang i væksten, og derfor udvider vi nu vores team.

Werd ApS
Bentzen Autokaross A/SUdemontør til installation af oliefyr i biler

Bentzen Autokaross A/S, Hvidovre

Vi er i en rivende udvikling og ser ind i stor vækst. Derfor søger vi en udemontør til et alsidigt job. Vi arbejder med alle typer biler og bilmærker, både direkte med bilimporterne, forhandlere samt private virksomheder.

Vi søger en person som har bred erfaring inden montering af oliefyr i personbiler, varebiler, entreprenørmaskiner, motorbåde m.m. samt erfaring med el og tekniske løsninger i køretøjer generelt. Arbejdet består dels af montering af varmere hos kunden i sæsonen samt el-teknisk opbygning af special køretøjer på vores eget værksted.

Semler GruppenCorporate Assistant til Corporate Affairs

Semler Gruppen, Brøndby

Har du flair for processer, procedurer og kontroller? Vil du være administrativ tovholder i teamet for Privacy & Security hos Danmarks største bilkoncern?

Så bliv en del af vores team i Corporate Affairs, der varetager complianceopgaver, rådgiver i databeskyttelsesret og sikkerhed for hele koncernen.

Hos os bliver du et vigtigt bindeled mellem jurister/sikkerhedskonsulenter og forretningen. Du vil varetage administrative opgaver og projektstyre compliancetiltag på tværs selskaber og afdelinger i koncernen.

Du har et naturligt positivt drive, og evner at arbejde selvstændigt, men også at samarbejde med andre. Du har en udpræget sans for kvalitet, og forstår at prioritere dine opgaver.

HTH
Salgstrainee

HTH, Glostrup

KICKSTART DIN KARRIERE HOS HTH GLOSTRUP I TYPEHUSEAFDELINGEN

Drømmer du om en spændende karriere med fokus på udvikling og flotte resultater i et godt socialt miljø?

HTH

Afdelingen typehuse hos HTH Glostrup, søger lige nu en trainee til deres afdeling. Hos typehuse lærer du at gøre kundernes ønsker og drømme til virkelighed, og du bliver klædt godt på til at lykkes i dit arbejde.

Typehuse hos HTH Glostrup har stor succes og masser af spændende projekter, som du kan blive en del af. Så er du struktureret, har styr på detaljen og ønsker at komme med på teamet? Så grib muligheden og ansøg allerede i dag.

HTH
Dekra Equipment & Services A/S
Debitorbogholder/økonomimedarbejder søges til vækstvirksomhed

Dekra Equipment & Services A/S, Brøndby

Du kommer til at indgå i et team af 2 engagerede kollegaer, der alle er tilknyttet en større økonomiafdeling. Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet, service og løsninger, der gør en forskel. Det gælder både til vores samarbejdspartnere og til hinanden. Og vi ved, at godt samarbejde og dialog er afgørende for at fastholde vores høje standard og kvalitet. Derfor bidrager vi alle til at skabe et stærkt fællesskab, hvor vi sammen skaber en særlig følelse af at høre til, og en kultur, hvor vi spiller hinanden stærke.

Primære arbejdsopgaver

 • Udarbejde og udsende fakturaer
 • Tjekke indbetalinger
 • Udarbejde rykkerlister
 • Telefonisk rykning
Dekra Equipment & Services A/S
H&M HENNES & MAURITZ A/SCustomer Service Agent

H&M HENNES & MAURITZ A/S, Greve

Hos H&M mener vi, at det er muligt at finde det du elsker, plads til at skabe og til at vokse. Et sted du virkelig kan høre hjemme og være dig selv. Med et team fuld af liv, i et firma der føles så godt som det ser ud. Vi mener at det er muligt, for sammen gør vi det muligt.

I dag har kundeservice omkring 3500 medarbejdere globalt og har etableret 16 kundeservicecentre over hele verden.

I hjertet af vores fashion virksomhed, er du den første kontakt for kunderne hver dag. Du leverer den bedste kundeservice og inspirerer kunder til at udforske deres personlige stil. Uanset om du finder løsninger, tilbyder support med vores digitale platforme eller tager imod feedback, er du ekspert i vores processer og ved hvordan du effektivt håndterer vores kontakter.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
JJ Logistik ApSLastbilchauffør – kom med på vores hold!

JJ Logistik ApS, Albertslund

Vil du være en del af et stærkt sammenhold? Og vil selv bestemme, om kører med varer i Danmark eller udlandet? Så bliv lastbilchauffør hos JJ Logistik ApS i Albertslund. 

”Her kan alt lade sig gøre, uanset om du har en uddannelse eller ej. Hvis du har en positiv indstilling og kører forsvarligt, så har vi plads til dig,” fortæller Lars, driftsansvarlig hos JJ Logistik ApS. 

Er du nysgerrig? Læs mere her.

Høje-Taastrup KommuneKonsulent til politisk betjening og strategisk udvikling i Institutions- og skolecenteret

Høje-Taastrup Kommune

Vil du arbejde i en central udviklingsfunktion, hvor du med din faglighed understøtter dagtilbud i en af landets mest ambitiøse børnekommuner?

Som konsulent hos os får du en nøglerolle og et spændende job, hvor du arbejder med strategisk udvikling. Du leverer sikker drift af høj kvalitet og i samarbejde med centrets pt. 40 daginstitutioner. Du løser komplekse udfordringer i tæt samarbejde med ledelsen, vores administrative team og pædagogiske konsulenter.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Analyseopgaver og kvalitetsrapporter indenfor dagtilbudsområdet
 • Oplæg til chefgruppe og direktion
 • Tovholder for arrangementer med politisk deltagelse
POWER A/S
Bliv Service Agent i vores successfulde omnichannel team

POWER A/S, Glostrup

Nu har du chancen for at blive en del af Danmarks måske hurtigstvoksende omnichannel-virksomhed og samtidig få et grundigt indblik i driften af en succesfuld e-commerce-forretning. Der er nemlig smæk på, når man ekspederer over 700.000 ordrer om året, og derfor søger POWER tre service agents, som skal være med til at sikre, at alle ordrer går gnidningsfrit igennem.

Jobindex A/S

Dine arbejdsopgaver

 • Sammen med resten af omnichannel-teamet er det bl.a. din opgave at holde øje med alle ordrer fra vores butikker og websites og sikre, at de forløber som forventet til vores kunders store tilfredshed.
 • Dit arbejde er driftsbetonet og består hovedsageligt af tidskritiske rutineopgaver såsom: betalingsudfordringer, svindelforebyggelse og systemfejl
 • Du vil også supportere og servicere dine kollegaer i vores kundecenter samt vores POWER-rangers på salgsgulvet.
POWER A/S
Volvo Truck Center Danmark A/S
Eftermarkedssælger

Volvo Truck Center Danmark A/S, Hillerød og Taastrup

Er du en dygtig sælger med solid forretningsforståelse og øje for kundens behov? Vil du være med til at sikre, at Volvos og Renaults kunder har de bedste forudsætninger for at køre gnidningsfrit på landevejene med en fuldt serviceret lastbil eller varebil?

Som eftermarkedssælger bliver det din opgave på tillidsvækkende vis at lave opsøgende salg samt sikre, at værkstederne bliver fyldt i Hillerød og Taastrup. Du skal i tæt dialog med kunden afstemme behovet og på baggrund af det kunne tilbyde kunden den rette løsning.

Du tilbydes et spændende og selvstændigt job i en virksomhed med en solid position på markedet. Du får indflydelse og ansvar, og du vil bidrage til, at Volvo Danmark får en endnu stærkere markedsposition. Vores arbejdsmiljø er uformelt men professionelt, og dine kolleger er fagligt dygtige.

Volvo Truck Center Danmark A/S
Volvo Danmark
Service Contract Advisor

Volvo Danmark, Taastrup

Vil du være med til at sikre, at Volvos og Renaults kunder har de bedste forudsætninger for at køre gnidningsfrit på landevejene med en fuldt serviceret lastbil eller varebil? Er du en dygtig rådgiver med solid forretningsforståelse og øje for, hvad der skaber værdi for den enkelte?

Som Service Contract Advisor får du en backoffice-funktion, hvor det bliver din opgave at ”skræddersy” den optimale servicekontraktløsning til Volvos og Renaults kunder i hele landet – oftest i forbindelse med køb af en ny lastbil eller ved tilpasning af eksisterende kontrakter.

Du tilbydes et spændende og selvstændigt job i en virksomhed med en solid position på markedet. Du får indflydelse og ansvar, og du vil bidrage til, at Volvo Danmark får en endnu stærkere markedsposition. Vores arbejdsmiljø er uformelt men professionelt, og dine kolleger er fagligt dygtige.

Volvo Danmark
Saint-Gobain Distribution Denmark A/SPriskoordinator til Rebate Management-team

Saint-Gobain Distribution Denmark A/S, Brøndby

Har du lyst til at arbejde med masterdata, tal og systemer i tæt samarbejde med en stor salgsorganisation, hvor der er fart på forretningen? Så er det nok dig, vi skal have som kollega i vores lille og effektive Rebate Management-team.

Som priskoordinator bliver du en del af et specialiseret team, hvor detaljeorientering, IT- og talflair, robusthed og samarbejdsvilje er nødvendige evner hos alle.

Jobbet består af fællesopgaver i teamet, men du vil også – efter oplæring og indkøring – få dit eget speciale-område, hvor du har hovedansvaret.

DK Brandteknik ApSKontorassistent til vores afdeling i Greve

DK Brandteknik ApS

DK Brandteknik er i en hastig udvikling, og derfor søger vi en kontorassistent til at assistere vores nuværende kontormedarbejdere.

DK Brandteknik er en af Danmarks førende totalleverandører indenfor brandmateriel og sikkerhedsudstyr. Vi tilbyder et bredt sortiment af produkter og serviceydelser der kan medvirke til en effektiv sikring af virksomheder.

Vi tilbyder:

 • Frihed under ansvar
 • En grundig oplæring blandt kollegaer
 • Gode kollegaer og et uformelt miljø og omgangstone
POWER A/S
Er du vores nye online sælger?

POWER A/S

Vores kunder er vilde med at handle på nettet. Derfor har vi brug for dig som vores nye elektroniksælger via vores salgschat, som er vores nye store satsning.

Jobindex A/S

Du skal kunne lide kunder og salg
Du skal altså være drevet af mål – og kunne lide at fejre dem med os. Det går stærkt hos Power, og vi er ivrige efter at prøve nye ting af. Derfor er det bestemt en fordel, hvis du hurtigt kan ændre kurs og er sulten efter at teste nye idéer og muligheder af.

Stillingen er fuldtid, og din arbejdsplads bliver i et af vores varehuse, så du er tæt på produkterne samt vores kollegaer.

POWER A/S
Klinger Danmark A/S
Key Customer Manager med internationalt mindset

Klinger Danmark A/S, Brøndby

Har du en teknisk baggrund og et kommercielt mindset, brænder for opbygning af langvarige relationer, som opbygges igennem din nysgerrighed, faglighed og ambitiøse tilgang, så er du måske vores nye kollega.

Klinger Danmark A/S

Hos KLINGER Danmark A/S søger vi en Key Customer Manager (Key Account Manager), som skal give en af vores nøglekunder endnu mere fokus.

I stillingen som Key Customer Manager bliver du ansvarlig for at sikre væksten for en af vores vigtigste kunder, herunder at vedligeholde den eksisterende forretning samt udvikle på flere forretningsområder. Du kommer til at bidrage til virksomhedens samlende succes ved kompetent og effektivt at drive salget, hvilket omfatter udvikling af kunden både nationalt og internationalt.

Klinger Danmark A/S
CAD Kompagniet A/S
Projektkonsulent — med sans for at skabe relationer

CAD Kompagniet A/S søger for Deko i Taastrup

Du har udsigt til at blive en del af en succesfuld og spændende virksomhed, hvor vi har et uhøjtideligt og sundt arbejdsmiljø. En virksomhed, hvor vi arbejder sammen om at skabe de fælles resultater. Gennem dit tætte samarbejde og sparring med kollegerne er det vores erfaring, at du – ligesom kollegerne — kommer til at udvikle dig hver dag.

Som vores nye projektkonsulent indgår du i vores dynamiske salgsafdeling, hvor du selvstændigt står i spidsen for såvel vedligeholdelses- som opsøgende salg.

Du spænder vidt; rådgiver vores kunder, arkitekter og bygherrer inden for business-to-business (B2B) projektsalg. Desuden udarbejder og følger du op på tilbud og projekter. Du har i det hele taget en bred vifte af meget forskelligartede arbejdsopgaver og en utrolig bred kontaktflade såvel internt som eksternt.