1.051 job matcher din søgning 1.051 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.051 resultater.
Glostrup Observations- og BehandlingshjemAdministrativ medarbejder med sans for regnskab og løn

Glostrup Observations- og Behandlingshjem

Glostrup Observationshjem er en selvejende døgninstitution under foreningen Livsværk.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte almindelige bogholderiopgaver såsom opkrævninger, afstemning af konti, omposteringer, debitor- og kreditoropfølgning, assistance ved årsregnskab, opfølgning på budgetter og prognoser, afregning af afdelingskasser, fakturabehandling og meget mere.

Din plads er ”centrum” i huset, du modtager alle opkald, mails og er ansvarlig for den videre håndtering af disse. Øvrige opgaver vil blive tildelt i forhold til dine specifikke kompetencer.

FORCE Technology
Ethics & Compliance Officer

FORCE Technology, Brøndby

Are you are looking for an international job with a commercial perspective instrumental to worldwide technological transition? Then you might be our new colleague!

At FORCE Technology you will be part of a leading, international technology consulting and service company. Your focus is to drive an excellent ethics & compliance function in close dialogue and collaboration with the business.

Compliance is a vital part of doing business for FORCE Technology. To further strengthen our ability to create profitable growth and continue our Excellence journey, we want to strengthen our ethics & compliance function. The position is based in Brøndby (Denmark), where you will work closely together with our Legal Department. You will be driving the Ethics & Compliance program through compliance experience, strong communication skills and a solid business understanding.

FORCE Technology
Jobindex A/S
MES Application Specialist

Jobindex A/S søger for Chr. Hansen A/S i Hvidovre

Her er en mulighed for at blive en vigtig del af en virksomhed i rivende udvikling.

Chr. Hansen søger dig, der kan være med fra behovsafdækning til test og validering af vores MES-løsninger. Du vil indgå i et specialistteam, som arbejder med konfiguration af MES og OEE-produkter. Vi står overfor en række spændende nye projekter, og vi har brug for en ny kollega til at gøre vores markedsførende løsninger endnu bedre.

Du bliver en del af et mindre MES-team, som udover dig består af 4 kolleger med hver deres ekspertiseområde. Vores arbejde understøtter og optimerer Chr. Hansen-fabrikker, og vores vigtigste opgave er at oversætte forretningens behov og fabrikkernes ønsker til robuste og skalerbare MES-løsninger. Derfor bygger vi både løsninger fra bunden og konfigurerer tredjepartsløsninger, afhængigt af hvilket behov vi afdækker.

Jobindex A/S
Høje-Taastrup KommuneSønderby Torv søger ny medarbejder

Høje-Taastrup Kommune, Taastrup

Opgangsfællesskabet Sønderby Torv er et Opgangsfællesskab med 11 lejligheder og en støttelejlighed. Der er 5 hjemmevejledere tilknyttet Opgangsfællesskabet.

Borgerne er i alderen 25–55 år. Opgangsfællesskabet rummer en bred vifte af borgere med særlige behov – sent udviklede, udviklingshæmmede, psykiatrisk overbygning m.v.

Vores kerneopgave er at yde socialpædagogisk støtte til borgerne. Støttelejlighedens primære funktion er at understøtte socialt samvær og aktiviteter for borgerne. I støttelejligheden tilbydes der aftensmad tre dage om ugen. Maden tilberedes i samarbejde med borgerne.

GaveFabrikken A/S
Teamleder til telesalg og kundeservice søges til landets førende gaveleverandør

GaveFabrikken A/S, Valby og Hedehusene

Er du på udkig efter en stilling, hvor du kan bruge og udvikle dine evner inden for telesalg, samtidig med at du bidrager til den fortsatte vækst og succes i GaveFabrikken A/S?

Så har du muligheden for at blive en del af vores dygtige salgsteam på vores hovedkontor i Valby.

Opgaver:

 • At styre og koordinere telesalg.
 • At styre mål og opfølgning.
 • At coache, motivere og udvikle vores dygtige konsulenter.
GaveFabrikken A/S
ProTalentDriftschef til ambitiøs rengøringsvirksomhed

ProTalent søger for C.C. Rengøring i Glostrup

Til at varetage det daglige ansvar for C.C. Rengørings privat- og erhvervskunder, søger vi en erfaren og kvalitetsbevidst driftschef.

C.C. Rengøring er en virksomhed i kraftig vækst. Vi er et landsdækkende firma med over 1.800 faste kunder. Vi tilbyder kvalitetsrengøring til private, erhverv, boligforeninger samt det offentlige. Vores mission er at være fleksible og skræddersy enhver løsning, så det passer til vores kunders behov. Vi har gjort det til en mærkesag at skåne miljøet. Det gør vi bl.a. ved at bruge miljørigtige rengøringsmidler.

C.C. Rengøring har en ambitiøs vækststrategi. For at få succes i jobbet skal du være målrettet og være drevet af at finde nye innovative måder at udvikle rengøringsbranchen på.

Jobindex A/S
Applikationsingeniør/produktchef til nyoprettet stilling – Vision/RFID

Jobindex A/S søger for IFM Electronic A/S, Brøndby eller Skanderborg

 • Har du kendskab til 2D-/3D -vision samt RFID-teknologi, så du kan tage det fulde produktansvar?
 • Vil du som vores nye specialist udvikle forretningen og formidle avanceret teknologi til en lang række kunder samt definere, hvor vi skal hen i fremtiden?
 • Og kan du se fordelene ved at arbejde i den 5. største sensorvirksomhed i verden samt i en succesfuld virksomhed med stærke værdier?

Som applikationsingeniør/produktchef driver du salgsudviklingen og støtter salgsgruppen teknisk med fortsat at tage markedsandele. Din rolle er at drive salget i Danmark med selvstændig kontakt til danske virksomheder og hjælpe salgsprocessen ved at yde applikationshjælp samt teknisk support til salgsteamet samt kunderne.

Jobindex A/S
Jobindex A/S
Ekstern salgsingeniør til teknisk salg af sensorer og procesinstrumenter – Sjælland

Jobindex A/S søger for ifm electronic a/s

Har du fagligheden til at sætte dig ind i vores kunders problemstillinger samt rådgive dem professionelt via kundebesøg, over telefonen og pr. mail og chat? Og kan du se fordelene ved at arbejde i den 5. største sensorvirksomhed i verden?

Som vores nye kollega får du ansvar for at rådgive og sælge til vores danske kunder, så de træffer de helt rigtige valg inden for bl.a. procesinstrumentering, aftastning, AS-i-løsninger, RFID, vision og sikkerhed.

Der vil være mulighed for at arbejde hjemmefra eller ud fra vores kontor i Brøndby, når du ikke er ude hos kunderne. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og pensionsordning, 6 ugers ferie og der er tilknyttet firmabil på hvide plader til stillingen.

Jobindex A/S
Spæncom A/S
Projektleder

Spæncom A/S, Hedehusene/Aalborg

Vi søger en udadvendt projektleder med overblik til vores afdeling i Hedehusene eller Aalborg.

Vi søger en udadvendt projektleder til at stå i spidsen for nyskabende betonbyggerier. Som projektleder får du ansvaret for konkrete projekter i størrelsesordenen fra 5-100 mio. kr. og som består af egenproduktion af betonelementer, projektering og montage. Du er ansvarlig for projektforløbet – både med hensyn til tidsplan, kvalitet og økonomi.

Du står for al kommunikation med såvel interne som eksterne relationer – fra indgåelse af kontrakt til projektet er afleveret til kunden. Kommunikationen omfatter kontakt til byggepladsen, kunden, rådgivere og Consolis Spæncoms egne medarbejdere. Du er med til at motivere og lede projektteams – med relevante interne og eksterne interessenter.

Spæncom A/S
DSBVi søger en stærk udlejningsansvarlig til udlejningsafdelingen i DSB Ejendomme, der kan bidrage til at udvikle en af Danmarks største ejendomsporteføljer

DSB, Taastrup

Ønsker du at være med til at sætte dit præg på Danmark samtidig med, at du udvikler dig selv? Evner du at tænke ud af boksen og har du erfaring med udlejning af erhvervsejendomme? I så fald har du nu en enestående mulighed, da vi effektiviserer vores forretning som en naturlig forudsætning for fremdrift.

Vi søger en udlejningsansvarlig til vores udlejningsafdeling, der tænker nye tanker, der ser muligheder i vores ejendomsportefølje og kan omsætte det til konkrete resultater.

Din primære opgave er at aktivere og udvikle vores ejendomme. Vi har en alsidig hverdag og mange spændende stationer, hvor der er alt fra ca. 100 daglige rejsende til over 100.000 rejsende om dagen. Vi arbejder typisk med butikslejemål, kontor og lager.

DSB
Deichmann SkoInvester i din fremtid - bliv elev hos Europas største skokæde

Deichmann Sko, København, Roskilde, Rødovre, Hillerød, Nykøbing Falster, Odense, Aalborg og Aarhus

Som butikselev hos Deichmann får du en spændende 2-årig erhvervsuddannelse med speciale i sko og læder.

Under din uddannelse vil du blive tilknyttet en butik og indgå som en del af teamet. Du vil have to mentorer under din uddannelse. Butikschefen, som har ansvar for, at du lærer faget og Deichmanns koncept gennem praktisk træning i butikken og Deichmanns uddannelsesansvarlige, som er en fast støtte gennem hele forløbet.

Skoleperioderne er fordelt på de 2 år uddannelsen varer og består af 8 ugers undervisning på skole samt en uges fagprøve. Under skoleperioderne vil du sammen med resten af elevholdet bo på skolen. Du bliver undervist af kompetente og højt kvalificerede undervisere, der selv har arbejdet i detailhandlen og undervisningen vil være målrettet det afsluttende projekt og eksamen.

National Oilwell Varco (Flexibles)
Experienced Mechanical Design Engineer

National Oilwell Varco (Flexibles), Brøndby

As an Experienced Mechanical Design Engineer, you have project responsibility in a range of tasks through the project phases, where you can leverage your skills and experience within mechanical engineering, project coordination and collaboration to succeed. These tasks include design and calculation of steel constructions, verification and documentation of project-specific solutions as well as analytical and numerical calculations.

You are also part of all stages of a given project, from the project’s very beginning to factory support at our manufacturing facility in Kalundborg, customer and supplier contact and on to final delivery to the customer. We also expect to you to contribute to the continuous improvement of our processes and calculation methods.

National Oilwell Varco (Flexibles)
National Oilwell Varco (Flexibles)
Engineer, Pipe System Design

National Oilwell Varco (Flexibles), Brøndby

Do you want to play an important role in the development of challenging offshore projects?

You will join our Pipe System Design department, where you will focus on the flexible pipe systems that are used primarily to transport oil, gas and water along the seabed and up to the connecting surface vessel.

As a Pipe System Design Engineer, your role in a project team is typically focused on one of our two main disciplines, pipe design and system design, or a combination of both.

National Oilwell Varco (Flexibles)
Kemp & Lauritzen A/S
Eksekveringsstærk Tilbudsansvarlig til Kemp & Lauritzens Speciale forretning

Kemp & Lauritzen A/S, Albertslund

I rollen som tilbudsansvarlig vil du med reference til afdelingschefen være en vigtig del af udviklingen af fastprismarkedet i Infrastruktur. Et af dine primære fokusområder vil være at sikre, at vi gennemfører relevante salgs, kalkulations- og tilbudsopgaver i den rigtige kvalitet og med stor tilfredshed hos vores kunder.

Kemp & Lauritzen

At andet fokusområde vil være at, opbygge og vedligeholde et positivt og stærkt netværk og samarbejde med vores kunders indkøbsfunktioner og projektledere. Herudover samtidig at sikre den gode sparring og dialog med sektionens udførende projektledere.

Ansvarsområder

 • Ansvarlig for salgsinitiativer og samtidig at sikre kunde-, samt salgs- og tilbudsmøder
 • Ansvarlig for opfølgning på salgsmuligheder- og vedligeholdelse af fast kundeportefølje
Kemp & Lauritzen A/S
Arbejdernes Landsbank
Praktikant med flair for at skabe bæredygtig forandring

Arbejdernes Landsbank, Glostrup

Er du studerende og har kompetencer indenfor områder som forandringsledelse og design eller vil du bare gerne være med til at skabe et bæredygtigt fundament for en klima- og socialt ansvarlig bank? Så er det muligvis lige dig vi mangler!

Vi søger en praktikant til at understøtte den bæredygtige omstilling i Arbejdernes Landsbanks interne bankdrift. Det handler ikke blot om drift og vedligehold, men om forståelse af mennesker, infrastruktur, kultur og udvikling.

Her du får rig mulighed for at udvikle dine kompetencer, få praktisk erfaring og bidrage med dine evner. Dine arbejdsopgaver bliver projektledelse af alle processerne, lige fra feltarbejde, ide-generering, research, planlægning, rapid prototyping og implementering.

Arbejdernes Landsbank
Coop Danmark A/SKategoriplanlægger - Kød & Fjerkræ, Albertslund

Coop Danmark A/S

Har du lyst til at arbejde med indkøb af fødevarer, har du har et godt blik for kundedrevet indkøb og motiveres du af at skabe kommercielle successer sammen med andre? Så har vi jobbet til dig!

Vi leder lige nu efter en talentfuld og ambitiøs kategoriplanlægger, der kan hjælpe os med at omsætte visionen til konkrete kommercielle tiltag inden for kød & fjerkræ. Og som kan inspirere os til at tænke i nye baner ift. varevalg, markedsføring og eksekvering i butik.

Som kategoriplanlægger kommer du til at spille en central rolle i at få indkøbt de rette varer, i rette mængder, samt få håndteret de operationelle driftsopgaver, der er afgørende for, at varerne finder vej til butikkerne og kundernes indkøbskurv. Dine opgaver omfatter bl.a.

 • Løbende at vedligeholde og optimering af sortimentet
 • Følge op på salg og avance på egne vareområder
 • Sparre med kategorichefen omkring prissætning, sortiment og markedsføring
DMRI Teknologisk Institut
AI Specialist for the Development of Robots for the Food Industry

DMRI Teknologisk Institut, Taastrup

Danish Technological Institute in Taastrup is looking for an AI specialist to support the development of innovative robot technologies based on machine learning.

Teknologisk Institut

As an AI specialist you will be working towards bridging the newest research discoveries with the development stage and production. Your focus will be development of deep-learning and computer vison algorithms used in advanced robotics solutions for automating processes in meat production.

Your main areas of responsibility will include:

 • Developing ML-based solutions for sensor data analysis and robot manipulation, and preparing models ready for integration with robotics code
 • High involvement in onsite tests throughout the development phase and deploying models in close-to-production environment (approx. 30% of your working hours will be spent on tests carried out at our facilities inside slaughterhouse).
DMRI Teknologisk Institut
G4S Security Services A/S
Driftsorienteret Projektleder til vagtdivisionen hos G4S, Albertslund

G4S Security Services A/S

Tænder du på driftsrelaterede projekter, at være med til at skabe resultater, kvalitets processer og arbejdsmiljø?? Så kig med her og mød dit kommende drømmejob!

Du får en spændende og selvstændig stilling, hvor du skal have fokus på at løse relevante projekter i vagtdivisionen, være med til at forbedre vores resultater, videreudvikle og optimere nuværende og fremtidige processer og arbejdsgange samt sikre høj kvalitet i alt hvad vi laver. Derudover bliver du ansvarlig for arbejdsmiljø i vagtdivisionen.

Det er i udgangspunktet dig selv der sætter scenen og strukturerer egne projekter og mål men du vil indgå i vagt divisionens chefgruppe, hvor du kan hente sparring og samarbejde.

G4S Security Services A/S
Coop Danmark A/SIT-Supporter, Butikssupport, ServiceDesk, Albertslund

Coop Danmark A/S

Vi søger ambitiøse kollegaer, der brænder for at levere Coops bedste kundeservice både i vores IT-Support og Varehotline.

Hos Coop Teknologi understøtter du en af de største og mest ambitiøse private teknologiplatforme i Danmark. Vi er i gang med at udskifte 80% af Coops systemer, software og infrastruktur for at skabe en stabil, sikker og fremtidssikret teknologisk platform. Vores fokus er høj kvalitet på baggrund af fantastisk trivsel.

Arbejdspladsen ligger i Albertslund og du vil blive en del af ServiceDesk, hvor du får 80 nye kollegaer. ServiceDesk supporterer på flere fronter, blandt andet på IT-support, varer, logistik og onsite. Du vil her blive en vigtig del af vores support, der supporterer vores kollegaer i butikkerne og dine opgaver vil blandt andet være:

 • Telefonisk support
 • Håndterings af service tickets i ServiceNow
 • Ad hoc-deltagelse på projekter, der involverer ServiceDesk
HTH
Salgskonsulent

HTH, Glostrup

Er du klar til at bruge din erfaring fra køkkenbranchen til at sælge et af branchens stærkeste brands og give dine kunder en oplevelse i verdensklasse?

HTH

Som køkkeneksperten hjælper du dine kunder med at gøre drømme til virkelighed, og med i købet får du fantastiske kolleger, en god provision og mulighed for at bygge videre på din salgskarriere i en international, markedsledende virksomhed.

Der venter dig et udfordrende mix af opgaver, der dækker alt fra salget af både køkkener og bad, hvidevarer og totalløsninger til rådgivning om valg af materialer og indretning.

HTH