1.587 job matcher din søgning 1.587 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dansk Stillads Service A/S Hvis du brænder for orden i systemer og trives med daglig kontakt til mange mennesker i et uformelt miljø, så er du måske vores nye kollega

Dansk Stillads Service A/S, Hvidovre

Vi er ikke bare landets største stilladsvirksomhed, vi er specialister på området og udfører alt fra simple facadeopgaver til komplicerede byggeprojekter og rullestilladser til fabriksstilladser. Vi søger en medarbejder til at være tovholder på virksomhedens personlige værnemidler, hejs og andet materiel.

Hos os får du en alsidig hverdag, hvor to dage ikke er ens. Du vil beskæftige dig med en bred vifte af opgaver, lige fra udlevering, indlevering og registrering af materiel, udføre serviceeftersyn, hente og bringe materialer, indkøb af værnemidler og udføre interne audits.

Kerneopgaven er at indkalde diverse materiel til service og syn, som er et direkte krav i forbindelse med vores certificeringer.

Best Transport Chauffør med C/E kørekort søges til natkørsel

Best Transport, Taastrup

Vi søger en chauffør med C/E kørekort. Opgaverne vil fra start hovedsageligt være natkørsel, men kan med tiden ændre sig til dag/turnus. Kørsel med last- og liftbil kan også forekomme. Opstart hurtigst muligt.

Vi tilbyder:

 • Gode kollegaer
 • Gode arbejdsforhold
 • Frihed under ansvar
 • En selvstændig hverdag
Solid-IT Partnerselskab Struktureret Driftskoordinator søger til barselsvikariat

Solid-IT Partnerselskab, Glostrup

Vil du være en del af en nytænkende IT-Service virksomhed med højt til loftet?

Vi søger en selvstændig kollega, som brænder for at være medskabende til at få serviceteamet til at levere en fremragende service til vores kunder. Kunne du tænke dig at hjælpe kunderne med at få prioriteret deres opgaver, sikre at de rigtige mennesker hjælper, og sikrer overblik i dagligdagen? Kan du lide at sætte struktur på både små og store opgaver, og ligger det naturligt for dig at skabe overblik og fremdrift? Så har vi en spændende stilling hos SOLID-IT.

Som Driftskoordinator er det vigtigt, at du kommer hele vejen rundt om en opgave, og sikrer at relevante personer inddrages i opgaven i tide, og at opgaven bliver løst og fulgt til dørs.

Peter Skafte ApS
Øl-chauffør søges til start 1. august

Peter Skafte ApS, Brøndby

Løn 200,- pr. time. Som øl-chauffør hos Peter Skafte leverer du øl og sodavand til erhvervskunder samt udbringer og opsætter fadølsanlæg til festlige lejligheder. Vi kører med både 12 tons MAN lastbiler og varevogne med 2 tons trailer.

Området er hele Storkøbenhavn og omegn. Du læsser selv bilen om morgenen og læsser af igen om eftermiddagen. På vores lager hjælper du også med at sætte varer på plads samt vedligehold, reparation og rengøring af fadølsanlæg.

Peter Skafte ApS
First Party A/S
Medarbejder med stort kørekort søges til festudlejning i Taastrup

First Party A/S

Vi leverer telte, møbler og andet udstyr til store og små arrangementer. Vi er anerkendt for høj service, så vi gør meget ud af at behandle både kunder og medarbejdere godt, så alle har et smil på læben fra første møde, til festen er forbi.

Stillingen:

 • Chaufføropgaver – levering, afhentning, opsætning af telte
 • Lageropgaver – pakning af varer, vedligeholdsopgaver m.m.
 • Løn efter kvalifikationer – vi har overenskomst hos DI/3F og tilbyder en god startløn (efter kvalifikationer) + overarbejdsbetaling
 • Opstart efter aftale.
First Party A/S
Worldline
Sales Representative

Worldline, Taastrup eller Odense

Vi søger nye kollegaer til vores salgsafdeling!

Er du på jagt efter et job i et professionelt og afbalanceret miljø?

Worldline er en betalingsvirksomhed med fokus på salg af betalingsterminaler, indløsning og tilbehør til både nye og eksisterende kunder i små, mellem og store virksomheder.

Du holder dagligt styr på mange detaljer, og du har ansvar for dine egne budgetter. Derudover modtager du løbende undervisning og udvikler dine salgskompetencer. Vi har altid en teamleder på gulvet, som hjælper med alt fra indvendingsbehandling over manus til motivation.

Worldline
Wizer A/S Wizer A/S søger mandskab til vores skydehold og gravefolk, samt håndmænd (m/k/) til arbejde på hele Sjælland

Wizer A/S

Wizer A/S søger mandskab til vores skydehold og gravefolk, samt håndmænd (m/k) til arbejde på hele Sjælland.

Hos Wizer er vi stolte af at levere lynhurtigt fibernet til danskerne og vi etablerer hovedsageligt i hovedstadsområdet og Nordsjælland, men integrere på hele Sjælland. Vi udfører selv fiber- og kabelnedlægning, samt udgravning til brønde og tilslutning af stikledninger til de enkelte privatkunder. Der er derfor rigeligt at give sig i kast med, når du starter hos os.

Ved at blive en del af Wizer, tager du del i en spændende rejse med mange muligheder og vores fortsatte vækst.

DSB
Product Owner

DSB, Taastrup

Vil du bidrage til endnu bedre IT-systemer ombord på togene i DSB og dermed gøre en forskel for vores kunder?

Som Product Owner kommer du til at arbejde i et SAFe® setup, hvor du får ansvaret for, at samarbejdet mellem togdriften og IT er smidigt og udbytterigt. Du er med til at påvirke digitalisering og optimering af DSB’s togdrift. Du bliver en del af TogART’en, som understøtter DSB togdrift.

Mulighederne er mange, og teamet leverer løsninger, som forretningen efterspørger. I den forbindelse søger vi en erfaren Product Owner, der kan bidrage til at skabe et overblik, som sætter forretningen i stand til at prioritere ud fra den største forventede forretningsværdi.

DSB
DSB
.NET-udvikler til systemer ombord på toget

DSB, Taastrup

Vil du skabe innovative IT-løsninger i et team med høj faglighed og forretningsviden, hvor god kundeservice og høj kvalitet i løsningerne er en forudsætning? Om du er nyuddannet eller erfaren .NET-udvikler betyder ikke så meget.

Vi sørger for, at du får den nødvendige oplæring for at kunne varetage dine opgaver i et agilt setup, hvor du vil få stor indflydelse på din dagligdag. Du får samtidig godt 360 dygtige IT-kolleger, gode karrieremuligheder og fokus på din personlige udvikling.

Mathias, som startede hos os sidste efterår, lige efter studiet, udtaler: ”Niveauet er højt, og opgaverne kan være udfordrende, men heldigvis er der meget ekspertviden at trække på i teamet. Derudover er det en stærk drivkraft for mig at vide, at det, jeg laver til hverdag, påvirker rigtig mange mennesker ude i samfundet.”

DSB
Kemp & Lauritzen A/S
Projektleder til ventilationsopgaver i Storkøbenhavn

Kemp & Lauritzen A/S, Hvidovre

Kemp & Lauritzen

Kan du lægge den solide slagplan for store og små tekniske projekter? Så er du måske klar til en rolle, hvor du aldrig kommer til at kede dig – for vi har altid et spændende projekt, du kan stå i spidsen for.

Du bliver ansvarlig for dit eget team af dygtige teknikere. Og for at drive din forretning og bygge dit netværk af kvalitetsbevidste kunder. Helt konkret bliver det dig, der:

 • deltager på kundemøder med erhvervskunder, hvor du præsenterer vores løsninger
 • koordinerer opgaverne og sikrer, at tid, kvalitet og sikkerhed møder de højeste standarder
 • laver projektering og dimensionering
 • får den daglige ledelse af dit team.
Kemp & Lauritzen A/S
HEGSØ Search & Consulting Udekørende Servicetekniker

HEGSØ Search & Consulting søger for Envac Danmark A/S i Brøndby

Envac Danmark søger Servicetekniker til et selvstændigt og virkelig alsidigt job. Du arbejder med vore unikke ”affaldssug” anlæg, der bortskaffer affald fra boliger, bygninger og bymiljøer. Du vedligeholder de installerede anlæg, rykker ud, afhjælper driftsstop og skaber tilfredse kunder.

Vi søger nu en engageret og ansvarsbevidst servicetekniker. Du skal levere effektiv teknisk service, sikre driften af kundernes anlæg, og løfte ansvaret for vores serviceforretning på Sjælland.

Du har et skrivebord på vores kontor i Brøndby, men bruger det meste af din tid ude hos kunderne og deres anlæg i primært selve København. Da du får meget kundekontakt, refererer du til vores direktør, som også er ”sælger” øst for Storebælt.

Københavns Kommune Brænder du for at arbejde med Storkøbenhavns sødeste børn? Vi søger en pædagog og pædagogmedhjælper til vores fantastiske team i Valnødden

Københavns Kommune, Hvidovre

Valnødden er en lille perle, som ligger i Hvidovre, men er en del af Københavns Kommune.

Vi er en idrætscertificeret 0-6 års institution, og det betyder, at vi i hverdagen har et skærpet fokus på at understøtte børnenes motorik og bevægelse i alle de aktiviteter, hvor det giver mening. Vi deltager hvert andet år på idrætskonference for at holde os ajour på denne front.

Valnødden har en dejlig blandet personalegruppe. Flere har været her i mange år, og et par stykker er nye. Vi har også både mænd og kvinder ansat. Vi har et godt arbejdsmiljø, som vi alle bidrager til på hver vores måde og tager medansvar for.

Gem
FødevareBanken
Driftsassistent, der motiveres af opgaver på gulvet og bag skrivebordet

FødevareBanken, Brøndby

I forbindelse med flytning til Kornmarksvej i Brøndby søger FødevareBanken en frisk og struktureret driftsassistent, der har lyst til et job, hvor administrative og praktiske opgaver følges ad. Du vil blive en del af en spændende forening, hvor to dage sjældent er ens.

Du motiveres af jobbet, som indeholder:

 • Sikring af den daglige drift ifm. afsendelse af udleveringsruter, varemodtagelse m.m.
 • Frivilligkoordinering af 75 frivillige, herunder vagtplanlægning, rekruttering, oplæring, fastholdelse og nyhedsbreve
 • Fastholdelse og udvikling af FødevareBankens gode arbejdsrutiner bl.a. ift. fødevaresikkerhed og logistik
Eurofins BioPharma Product Testing A/S
Træningskoordinator med eventuel laborantbaggrund

Eurofins BioPharma Product Testing A/S, Glostrup

Er du struktureret, ansvarsfuld og kommunikativt stærk? Kan du systematisk holde overblikket og sikre dig, at vores træningsprogram kører på skinner? Så har vi den rette stilling til dig!

Eurofins Som træningskoordinator vil du få en central rolle i Eurofins BioPharma Product Testing. Det vil være din fornemste opgave at koordinere træning af vores engagerede medarbejdere på tværs af vores afdelinger i Glostrup og sikre dig, at træningen skrider frem som planlagt. Dertil vil du skulle vedligeholde og følge op på eksisterende træningsmateriale. Slutteligt vil du være en essentiel del af vores on-boarding samt exit af medarbejdere.

Danmarks Idrætsforbund
DIF og DGI søger konsulent til DIF og DGI’s Kommuneenhed

Danmarks Idrætsforbund, Brøndby

Er du DIF og DGI’s nye profil på kommuneområdet, der frem mod 2025 kan sikre, at DIF og DGI’s visionsaftaler med 25 kommuner bidrager til at gøre Danmark til verdens mest idrætsaktive nation?

Som konsulent i DIF og DGI’s fælles kommuneenhed, som er placeret i DIF Public Affairs kommer du til at have følgende arbejdsopgaver:

 • Bidrage til implementeringen af DIF og DGI’s 25 visionskommuneaftaler.
 • Sekretariatsbetjene de politiske og administrative styregruppemøder i visionskommunerne.
 • Sikre samspil med DGI’s samarbejde med de øvrige 73 kommuner.

Du kommer til at arbejde i DIF Public Affairs, hvor der er højt til loftet, og hvor der er et konstant fokus på innovation og udvikling, og hvor vi dagligt kæmper for, at idrætten sætter dagsordener.

Danmarks Idrætsforbund
G4S Security Services A/S
Afdelingsleder til installationsafdelingen i Albertslund - G4S Security Services A/S

G4S Security Services A/S

Brænder du for at skabe resultater gennem synlig ledelse og har du indgående erfaring med optimering og ledelse af en driftsorganisation? Så har vi præcis den stilling du måske går og drømmer om.

Du vil med reference til installationschefen for DK, indgå i et tæt samarbejde med afdelingens øvrige lederteam, hvor du har det daglige ledelsesmæssige og økonomiske ansvar for ca. 25 medarbejdere på Sjælland.

Der vil i jobbet være stor fokus på sikring af optimal drift, hvor nærværende ledelse samt daglig opfølgning vil være en af dine vigtigste opgaver.

G4S Security Services A/S
DANSK HÅNDBOLD FORBUND Fagansvarlig til foreningsudvikling og voksenindsatsen – Barselsvikariat

DANSK HÅNDBOLD FORBUND, Brøndby

Har du fagligheden og gennemslagskraften til at drive implementeringen af vores nye vidensgrundlag ”rigtig, sjov håndbold”? Så er du måske vores nye kollega i udviklingsafdelingen.

Som fagansvarlig for foreningsudvikling kommer du til at arbejde med, hvordan viden bliver til handling på håndboldbanen og i klublokalet. Dansk Håndbold Forbund har i de seneste tre år arbejdet med at skabe et solidt vidensgrundlag for god og udviklende børne- og ungdomshåndbold, som nu skal ud at leve i håndboldforeningerne – blandt trænere, forældre og ledere.

Dit primære ansvarsområde vil være at drive en implementerings- og formidlingsproces over for både interne og eksterne interessenter. Du skal iværksætte og udføre de planer, der allerede er lagt for projektet og selvfølgelig tilføje din faglighed og styrker til processen.

Midt- og Vestsjællands Politi Studentermedhjælpere til Anklagemyndigheden i Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi, Roskilde og Greve

Midt- og Vestsjællands Politi søger flere jurastuderende til stillinger som studentermedhjælpere i Anklagemyndigheden med tiltræden snarest muligt.

Arbejdet består i at assistere anklagerne med udkast til afgørelser bl.a. i aktindsigts- og erstatningssager samt i straffesager, hvor efterforskningen indstilles. Dine arbejdsopgaver kan også bestå i at søge og vedligeholde praksis på udvalgte fagområder til brug for anklagernes straffesager samt bistå med udkast til høringer samt legalitets- og tilsynsopgaver. Arbejdsopgaverne omfatter derudover administrativt arbejde, herunder kopieringsopgaver, journalisering og digitalisering af straffesager.

Teknologisk Institut
Alsidig værktøjsmager til udvikling af prototyper

Teknologisk Institut

Teknologisk Institut søger en kreativ kollega, som skal være med til at fremstille prototyper til vores udviklingsarbejde indenfor automatisering til fødevareindustrien.

Teknologisk Institut

Som vores nye kollega kommer du til at indgå i vores udviklingsteam, hvor du er med til at skabe de prototyper, som indgår i vores arbejde med at udvikle automatiseret udstyr til fødevareindustrien. Arbejdet foregår dels i vores værksted, som er et veludstyret maskin-, smede- og 3D-printværksted og dels i vores testfaciliteter, som er placeret i en fabrik direkte ved siden af produktionen.

Din arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Fremstilling af prototyper og drift af værkstedet i samarbejde med en kollega
 • Sparring med konstruktører omkring fremstilling
 • Deltagelse i konceptudvikling
Teknologisk Institut
DSB
Jurist med udbudsretlig erfaring

DSB, Taastrup

Motiveres du af at sparre og rådgive om udbudsret og kontraktudarbejdelse? Kan du yde bred rådgivning af god kvalitet og med blik for de kommercielle interesser? Og har du interesse i at indgå i tæt samarbejde med forretningen? Hvis svarene er ja, så er du måske vores nye kollega.

I DSB Jura søger vi en engageret og forretningsorienteret jurist med solid erfaring inden for udbudsret og kontraktret, som har vilje til at blive en del af et professionelt juridisk team. I afdelingen er vi 9 jurister, 1 sagsbehandler og 1 student.

Hos DSB Jura fungerer vi som sparringspartner for hele DSB-koncernen og dækker en bred vifte af juridiske forhold. I din hverdag hos DSB Jura vil du få en bred kontaktflade. Du er tæt på den daglige forretning og på beslutningsprocesserne i DSB, og du får mulighed for at følge sagerne fra start til slut.

DSB