3.964 job matcher din søgning 3.964 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CFFM ApSDygtig og ambitiøs deltidsmedarbejder til økonomifunktion

CFFM ApS, København

Vi søger en medarbejder, som brænder for et spændende og udfordrende job, med start i økonomifunktionen.

Du vil komme til at få ansvar for den daglige økonomistyring og være med til at optimere, tilpasse og udvikle vores rutiner inden for specielt bogholderiområdet. Derudover rapporterer du direkte til ledelse samt kunder og får derfor også mange spændende ad hoc-opgaver, der giver dig muligheden for at have indflydelse på centrale og betydelige beslutninger.

Økonomifunktionens opgaver omfatter:

 • Måneds- og årsrapportering herunder bogføring, momsregnskab etc.
 • Debitor- og kreditoropfølgning
 • Lønudbetalinger
Danhostel Copenhagen CityEr du vores nye host/hostess?

Danhostel Copenhagen City

Har du lysten til at yde den bedste service for vores gæster, både i receptionen og i caféen, så er du måske den medarbejder, vi søger på Danhostel Copenhagen City.

Her får du en dynamisk arbejdsplads, hvor god energi og service er den højeste prioritet.

Vi søger fuldtidsmedarbejdere. Stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt og med varierende arbejdstider mellem morgen, aften og nat.

Du vil få et alsidigt job, hvor opgaverne vil være mangeartede og veksle mellem reception-, service- og caféområdet.

MadkartoteketKok søges til Den Sorte Diamant

Madkartoteket, København

Er det dig?

 • Erfaring og passion for det grønne – og nordiske køkken
 • Sætter pris på økologi & bæredygtighed
 • Erfaring på højt niveau – også med selskaber

Vi søger en energisk og dygtig kok til en spændende stilling, hvor spændevidden er stor.

Med udgangspunkt i økologi og bæredygtighed skal du sammen med teamet skabe de bedste madoplevelser til alle aktiviteter på Det Kgl. Bibliotek/Den Sorte Diamant.

Vi tilbyder dig en unik mulighed for at være en del af et fantastisk arbejdsfællesskab og madkoncept på Det Kgl. Bibliotek/Den Sorte Diamant.

PLAYPLAY har travlt og søger en kollega til vores nye administration

PLAY, København

Er din passion at bidrage til at gøre en forskel for børn, unge og voksne, og er du motiveret for at gå forrest med masser af energi og kreative idéer? - Så er du måske PLAYs nye kollega i vores administration. I PLAY søger vi en ambitiøs, innovative og motiveret kollega der både har styr på tallene, reglerne og arbejdsgangene, så vi kan sikre os at vi leverer ydelser i verdensklasse.

PLAY er en socialpædagogisk virksomhed, og vi har opgaver over store dele af Sjælland. Vi samarbejder med mennesker, der står uden for samfundets almene fællesskaber, og vi arbejder hver dag for at flytte både børn, unge og familier, som har brug for støtte til at kommer tættere på uddannelse, beskæftigelse og civilsamfundets mange arenaer. Vi arbejder med afsæt i PLAY’s værdier: energi, fleksibilitet, motivation, vedholdenhed og trivsel.

Auto1.comAccount Manager Sales

Auto1.com, København

Er du nørdet omkring biler? Bruger du din tid på at holde dig opdateret på de nyeste modeller, udstyrs-varianter og specifikationer? Kan du snakke med alle typer af brugtvognsforhandlere over telefonen? Så er det måske dig vi søger som Account Manager!

Som Account Manager på vores hovedkontor på Kalvebod Brygge i København, vil du komme til at arbejde med en unik model, der revolutionerer bilindustrien for bilforhandlere på det Nordiske marked.

Din rolle indebærer opgaver som:

 • Identificere og undersøge nye mulige kunder, der kunne være interesserede i at bruge AUTO1.com
 • Pitche og sælge vores unikke produkt gennem telefonisk kontakt med potentielle kunder
 • Rådgive og servicere allerede eksisterende kunder
Jeudan A/S
Projekterende medarbejder

Jeudan A/S, København

Har du erfaring indenfor projektering af byggesager på klassiske ejendomme? Og drømmer du om at være en del af en kvalitetsbevidst og proaktiv organisation, hvor ambitionerne er høje og samarbejdet er stærkt? Så er du måske vores nye kollega til hovedsædet på Bredgade 30, København K.

Kemp & Lauritzen

Som projekterende medarbejder i Jeudan bliver du en del af en virksomhed i vækst. Vi har et stærkt fællesskab og gode personaleforhold. Du kommer til at blive en del af Projekterings- og Tilbudsteamet, der tæller 10 dygtige og motiverede kollegaer, hvor du vil have gode muligheder for at udfolde dine ambitioner og udvikle dig selv og dine kompetencer.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

 • Detailplanlægning af sagsløsning i sagsstyringssystem
 • Definering af projekteringsomfang
Jeudan A/S
Academic WorkKundeservicemedarbejder søges til Mercedes Benz Finans

Academic Work søger for Mercedes Benz Finans i København

Vi søger dig, der elsker at levere god kundeservice både på mail og telefon.

Som kundeservicemedarbejder hos Mercedes Benz Finans vil du være en del af en travl hverdag med kontakt til både slutbrugere og forhandlere. Du skal derfor elske at snakke i telefon, være serviceminded og kunne arbejde under pres. Du vil indgå i et team, der består både af erfarne og nye kolleger, som alle er åbne og imødekommende.

Din primære opgave vil være at besvare henvendelser vedrørende leasing af biler fra kunder på både telefon og mail. Der vil også være lettere administrativt arbejde, som skal udføres.

Danske BankC++ IT Software Engineer

Danske Bank, Copenhagen

Are you ambitious and driven by working with C++? Do you get excited finding smart solutions to complex problems? Then you might be our new C++ Software Engineer!

We are a multicultural team of engineers, architects, mathematicians and economists.

As part of Markets Analytics Platform Tribe, we create resilient high-performance solutions for one of Scandinavia’s largest banks. Our platform, which encompasses data sources and a global analytics engine, connects front office functions, risk controls and third party services with middle- and back-office flows in a fully integrated, modular way.

BankInvestESG Investment Specialist til BankInvests obligationsafdeling

BankInvest, København

Mener du også, at obligationsinvesteringer skal være bæredygtige? Og vil du med på en rejse, hvor succesfuld kapitalforvaltning og hensynsfuld omtanke i forhold til miljø og mennesker går hånd i hånd? Så er du måske den ESG Investment Specialist, vi søger i BankInvest.

Du har en analytisk og kritisk tilgang, og er både selvigangsættende og en teamspiller. Du har en struktureret og detaljeorienteret tilgang til dit arbejde, og du sikrer dermed konsistens og kvalitet i løsningen af dine arbejdsopgaver.

De daglige arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

 • overvågning og analyse af ESG-risici på tværs af vores obligationsprodukter
 • opbygge og vedligeholde databaser med ESG-data
 • følge op på investeringer i grønne obligationer og læse opfølgningsrapport for at se om mål og rammer bliver overholdt
AKF Holding A/SDriftsteknikere til vores teams i Hillerød og København

AKF Holding A/S

Brænder du for ejendomsdrift og har du øje for god kvalitet og service? Sætter du en dyd i god beboerpleje og samarbejde med eksterne håndværkere?

For os er det vigtigt, at vi har en god kultur med et godt samarbejde, og hvor vi altid står klar til at hjælpe hinanden. Hos os er der altid plads til et godt grin hos os, for vi mener, det skal være sjovt at gå på arbejde.

Du vil som vores nye driftstekniker få en hverdag med stor frihed til selv at løse dine opgaver på vores ejendomme. Dagen starter med et morgenmøde i afdelingen, hvor man drøfter stort og små, og derefter kører du ud til dagens opgaver i en af koncernens firmabiler, der står på adressen. Der er gratis parkering til din privatbil.

one.comDanish speaking Team Lead for Customer Service Team

one.com, København

Er du en proaktiv teamleder med erfaring — gerne fra telemarketing eller lignende arbejdspladser med høj hastighed? Er du løsningsorienteret, reaktiv og drevet af at gøre kunderne glade?

Så læs med, vi har den helt rigtige stilling til dig i vores kundeserviceafdeling i København. Her hjælper vi kunder via telefon, chat og e-mail med deres hostingløsninger, tekniske problemer og alt, hvad der kan opstå for en bruger, der prøver at skabe en tilstedeværelse på internettet med websted, e-mail og domæne.

Din vigtigste opgave vil være at drive dit team mod fantastisk kundetilfredshed og give dem alle de nødvendige værktøjer til at hjælpe vores kunder med tekniske (og under tiden mindre tekniske) problemer, og samtidigt sikre produktionen fungerer optimalt med hensyn til effektivitet, salg og kvalitet.

33Business søger dygtig hunter til Københavnsområdet

3, København

Kan du levere resultater inden for Business salg i segmentet 20-50 ansatte, i et stærkt konkurrencepræget marked?

Du bliver en del af et dynamisk og resultatorienteret team, hvor din primære opgave vil være at skaffe nye kunder til 3 og opbygge din egen portefølje. Det forventes, at du har et højt salgsdrive og kan arbejde selvstændigt, da salget i høj grad finder sted ude i marken.

Primære arbejdsopgaver:

 • Opnåelse af dit budget (omdrejningspunktet og dit ypperste mål er salgspræstationen)
 • Fokus på opstart af nye kunderelationer
Radikale VenstrePOLITISK LEDER

Radikale Venstre

Har du idéen, der skaber verdens bedste skole og giver Danmarks børn en markant bedre start på livet? Så er det måske dig, der skal låne jobbet som Radikale Venstres politiske leder?

Radikale Venstres politiske leder Sofie Carsten Nielsen er klar til at låne sit job ud en dag i august 2021. Som politisk leder i Radikale Venstre skal du sætte en dagsorden for fremtidens Folkeskole. Du skal kunne arbejde målrettet, samarbejde med mange forskellige mennesker og ville udtale dig offentligt. Du behøver på ingen måde stemme radikalt. Så længe du har en idé, der kan forandre skolen, så flere børn forlader den med både færdigheder, drømme og muligheder i rygsækken. Det er store krav. Til gengæld lover vi at lytte og lade dig sætte dagsordenen på skoleområdet i den radikale folketingsgruppe. Forhåbentlig er din ide så god, at vi sammen kan gøre den til virkelighed.

Copenhagen Capital A/SErfaren varmemester / vicevært søges - deltidsjob

Copenhagen Capital A/S, København

Copenhagen Capital er et ejendomsselskab med fokus på investering i og udlejning af bolig- og erhvervsejendomme i København.

Vi ejer og administrerer 17 ejendomme og har brug for en erfaren vicevært / varmemester / gårdmand. Stillingen er deltid ca. 20-25 timer om ugen og vi ser gerne du kan arbejde 3-4 dage om ugen.

Du vil blandt andet blive ansvarlig for:

 • Generelle renhold, herunder fejning af gård og kælder, tilsyns med trappevaske, bestilling af storskrald.
 • Varmemesteropgaver: Gennemgang af fyr, påfyldning af vand & tjekke tryk, hjælpe med udluftning af radiatorer.
 • Sprinklere, herunder afprøvning af anlæg
 • Rekvirering af serviceeftersyn efter behov
SengeSpecialisten
SengeSpecialisten søger deltidssælger til butikken på Amagerbrogade, København S

SengeSpecialisten

SengeSpecialisten søger en deltidssælger til butikken på Amargebrogade, Kbh. S, der sammen med det øvrige personale i butikken, kan videreføre og udvikle den succes der allerede er i kædens andre butikker i dag.

Vi søger en erfaren og nærværende sælger, der møder kunden i ”øjenhøjde”.

Personen skal være drevet af resultater, der opnås gennem et højt serviceniveau, samt en proaktiv og energisk tilgang til opgaverne.

Personen skal være fleksibel og kunne håndtere mange forskellige arbejdsopgaver som f.eks.:

 • God til at vejlede kunderne og gå i dybden med deres behov
 • Kan holde mange bolde i luften, f.eks. have flere kunder samtidig, uden at miste fokus på nogle af dem
 • Ikke bange for at flytte eller montere en seng
A.P. Møller - Maersk A/S Head of Performance Management – Contract Logistics

A.P. Møller - Maersk A/S, Copenhagen

 • Are you able to take the responsibility for functional business planning, delivery of Key Performance Indicators and Global Process Performance Indicators?
 • Would you like to form partnership with Functional Process Owners, CI Head – Contract Logistics and Area/Region Operations Managers to ensure alignment and optimization of processes?
 • Would you like to join a diverse team with focus on development – personally and professionally?

We offer an interesting role where you will have high exposure to client operations and senior stakeholders from all functions of the L&S division.

You have high input into the delivery of the global development plan for CL Product, with specific focus on Operations Development, global rollout and development of the Global Contract Logistics Operations Programme.

A.P. Møller - Maersk A/S
Hartmanns A/SVVS montør til service i Storkøbenhavn

Hartmanns A/S søger for Rebo

Virksomheden er et veletableret VVS og tømrer firma, beliggende på Amager. Udover større renoveringsprojekter rundt omkring i Storkøbenhavn, har virksomheden ligeledes en serviceafdeling, der tager sig af serviceopgaver for bolig- og andelsforeninger, samt private kunder. Den afdeling vokser og derfor har virksomheden nu brug for 2 VVS´er, der har erfaring med servicearbejde.

Du tilbydes fast arbejde, i en solid & sund virksomhed, hvor der er masser af arbejde, også i fremtiden. Du får selvfølgelig fuldt udstyret bil, tøjordning og der er mulighed for at lave en funktionæransættelse, hvis du måtte ønske dette. Virksomheden har også en vagtordning som du bliver en del af.

Alm. Brand
Mødekonsulent (Fuldtid) - København

Alm. Brand

Har du mod på og lyst til at være en del af en afdeling af mødekonsulenter i København, hvor udvikling og et socialt arbejdsmiljø er i højsædet?

Dit job handler helt enkelt om at booke møder for vores assurandører. Opgaven er ikke at sælge forsikringerne. Det klarer assurandørerne. Du skal først og fremmest sælge ideen om, at det giver mening at tage et møde med en assurandør, så kunden kan få Alm. Brands bud på den helt rigtige forsikringspakke.

Vi arrangerer fx teamaftener, tager ud og spiser eller laver andre sociale ting sammen. Det er helt op til dig, hvor meget du vil deltage, men mulighederne er der, og dine nye kollegaer og venner vil helt sikkert gerne have dig med til vores torsdagsbar og firmafester. Du kan selvfølgelig også se frem til en rigtig god fast løn plus bonusordning.

Alm. Brand
Profil Search Brandrådgiver søges til AI i Odense eller København

Jemac Kommunikation ApS søger for AI Arkitekter & Ingeniører

Vores kunde, AI Arkitekter & Ingeniører, oplever et højt aktivitetsniveau og søger hermed endnu en dygtig brandrådgiver, der har den nødvendige indsigt og uddannelse med sig i ”rygsækken”.

Har du erfaring fra en tilsvarende stilling på tegnestue, er engageret og målrettet i din tilgang til opgaverne? Kunne du tænke dig at være med til alle aspekter inden for brand i forbindelse med nybyggeri og renovering? Så er du med sikkerhed et godt match til jobbet.

Opgaver

 • Alle opgaver inden for brand i forbindelse med nybygning og renovering
 • Arbejde med relevant lovgivning (BR18, Beredskabslov) inden for brandområdet
 • Udforme og videreudvikle det brandtekniske design inden for vores 4 forretningsområder, som er skoler, hoteller, erhverv og boliger
Københavns Håndværkerservice
Elektriker søges til kvalitetsbevidst virksomhed

Københavns Håndværkerservice

Er du uddannet elektriker, har du kundetække og kan arbejde selvstændigt? Så har du nu muligheden for at blive en del af en kvalitetsbevidst virksomhed som kan levere mere, hvor du får alsidige opgaver og frihed. God løn – frihed under ansvar.

Du planlægger selvstændigt, og du vil normalt køre i firmabilen fra egen adresse ud til kunden. Ingen opgave er for lille eller for stor, og til hverdag kommer du bl.a. til at:

 • udføre håndværkerarbejde inden for el
 • udføre spjældopgaver
 • vejlede kunder
Københavns Håndværkerservice