2.965 job matcher din søgning 2.965 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 2.965 resultater.
Tjele-Center A/S
Psykolog til barselsvikariat

Tjele-Center A/S, København

Du er måske nyuddannet og brænder efter at komme i gang – du har måske et ønske om i en periode at arbejde lidt mindre - du har måske trukket dig tilbage fra arbejdsmarkedet, men vil stadig gerne arbejde lidt

Behandlingscenter Tjele søger en psykolog til en deltidsstilling i vores afdeling for ludomanibehandling i København. Tiltrædelse snarest muligt.

Hvem er du, og hvad kan du?

 • Du er uddannet psykolog
 • Du har interesse for misbrugsområdet
 • Du har erfaring med samtaleterapi og gruppeterapi
Saxogården1 pædagog og 1 uddannet pædagog til barselsvikariat søges til Saxogårdens Børnehave

Saxogården, København

Vi søger:
En fagligt velfunderet pædagog, til en fast stilling i vores børnehave. Stillingen er på 33 timer om ugen. Vi har brug for dig fra 17. august eller snarest derefter.

En fagligt velfunderet pædagog i et barselsvikariat. Vikariatet er på 37 timer om ugen. Vi har brug for dig fra 17. august eller snarest derefter.

Saxogården er en selvejende integreret institution med en lang historie og mange traditioner – og med en dynamisk og engageret personalegruppe. Her er højt humør og højt til loftet – vi ser hellere muligheder end begrænsninger.

Vi har nogle gode indendørs faciliteter, vi har en stor legeplads og vi nyder godt af vores beliggenhed midt på Vesterbro, hvor vi kan bevæge os ud på mange forskelligartede ture og tage imod byens mange tilbud.

Center for LudomaniForebyggelsekonsulent

Center for Ludomani, København

Som Center for Ludomanis nye forebyggelseskonsulent er du med til at skubbe til en vigtig samfundsdagsorden, der har stor bevågenhed fra medier og politiske partier. Det anslås, at ca. 125.000 danskere har problemer med pengespil.

Spilbranchen har siden liberaliseringen i 2012 haft held til at normgøre gambling igennem aggressiv markedsføring for sportsbetting, online casino, poker mv. Samtidig er pengespilsmekanismer blevet den gængse forretningsmodel i flere og flere computerspil målrettet børn og unge. Det er ikke det samfund vi ønsker og det har vi været gode til at fortælle - og med dig ombord bliver vi endnu bedre, for du har både værktøjerne og viljen til at gøre os stærkere.

Eksempler på arbejdsopgaver:

 • Udvikle nye og relancere tidligere kampagner.
 • Udvikling og/eller pleje af strategiske samarbejder (opsøgende).
 • Bidrage til at sætte dagsordenen på vores område, fx vha. sociale medier.
Kereby ApSAdvokat inden for fast ejendom

Kereby ApS, Nordhavn

Vil du være med til at udvikle den juridiske afdeling i en vækstvirksomhed inden for ejendomsinvestering til at være Danmarks bedste? Og ønsker du en unik berøringsflade med verdens største kapitalfond samt at blive en del af Blackstones verdensomspændende netværk?

Hos Kereby søger vi en ambitiøs og erfaren ejendomsadvokat med et højt drive og med speciale inden for fast ejendom til vores juridiske afdeling. Her vil du være med til at udvikle et professionelt og unikt ejedomsinvesteringsselskab.

Som vores nye advokat vil du særligt skulle beskæftige dig med erhvervslejeret og entrepriseret i form af udarbejdelse af kontrakter, deltagelse i forhandlinger, sagsstyring og juridisk sparring på et højt niveau. Desuden vil du skulle bistå i forbindelse med afdelingens øvrige opgaver, som eksempelvis består af:

 • at være sparringspartner på store ejendomstransaktioner
 • at håndtere de juridiske aspekter af låneaftaler
Udviklingsselskabet By & Havn I/SBy & Havn søger super generalist til HR & Compliance

Udviklingsselskabet By & Havn I/S, København

Vil du være med på holdet, der udvikler nye bydele i København og driver Københavns havn?

I By & Havns forretningsstrategi er der sat ambitiøse mål. For at komme i mål er det vigtigt, at kompetencerne styrkes og sikrer en effektiv drift. I HR-teamet understøtter vi denne udvikling, og sammen bidrager vi bl.a. til at styrke ledelsesgrundlaget, videreudvikle mål- og handlingsplaner, vedligeholde selskabets nyudviklede projektmodel og projektlederuddannelse samt sikre implementering af selskabets nye værdigrundlag.

Vi søger derfor en dygtig udviklingskonsulent til teamet i HR, IT & Administration, der kan understøtte organisationens udvikling. Du får ansvaret for selskabets rekrutteringer, videreudvikling af on- og off-boardingprocesser, opdatering af By & Havns personalehåndbog og øvrige retningslinjer og politikker.

Danvak ApS
Marketingkoordinator

Danvak ApS, København

Har du erfaring med marketing i en teknisk branche, og brænder du for udvikling af relevant content på sociale medier? Så er du sandsynligvis vores fremtidige medarbejder i Danvaks sekretariat.

Vi ønsker at udbygge foreningens aktiviteter til gavn for vores eksisterende medlemmer og øvrige brugere af vores ydelser, samt at udvide medlemsantallet via øget synlighed i markedet.

Beskæftigelsesministeriet

Vi søger derfor en marketingkoordinator, der kan løfte vores aktiviteter på sociale medier (primært LinkedIn), sikre en høj konverteringsrate på vores website (Wordpress) samt udbygge og vedligeholde Danvaks faglige content.

Du bliver ansvarlig for foreningens marketingaktiviteter samt at opbygge en proaktiv og kontinuerlig markedskommunikation gennem vores hjemmeside, HVAC Magasinet, LinkedIn og andre relevante portaler.

Danvak ApS
Kereby ApSArkitekt til Designafdeling

Kereby ApS, Nordhavn

Vil du være med til at tage vare på nogle af Københavns mange unikke ejendomme? Være en del af Kerebys interne designafdeling og udviklingen af denne? Da er du måske vores nye kollega.

Som vores nye arkitekt vil du skulle beskæftige dig med et bredt spektrum af arbejdsopgaver i mange forskellige skalaer i forbindelse med udvikling af ejendomsporteføljen. Du vil referere til vores Head of Design og blive en del af et engageret Designteam med en stor kontaktflade til hele virksomheden. Arbejdsopgaver vil være varierende og indbefatte;

 • skitsering og visualisering
 • tegning og beskrivelse
 • registrering og opfølgning
 • diverse ad-hoc opgaver.
Jobindex A/S
Financial controller

Jobindex A/S søger for Cobblestone A/S i Valby

 • Velkommen til et af landets førende og hurtigst voksende full-service ejendoms- og rådgivningshuse

”Vi sætter fokus på kundens ønsker og behov, og arbejder som sådan som en betroet samarbejdspartner med vores kunder. Det indebærer, at vi kan tilpasse os kundernes virkelighed, hvilket gøres med løbende møder, høj grad af teknologi og en sund nysgerrighed for kunden,” udtaler VP Jens Gottlieb.

Som vores nye kollega bliver du en del af vores Investment Property-afdeling, hvor du får 13 kolleger i et team, der forvalter en bred vifte af udlejningsejendomme og ejendoms- samt udviklingsselskaber inden for bolig og erhverv. Vores kunders ejendomme og selskaber er primært ejet af kapitalfonde, pensionsselskaber og private investorer.

Du får ansvaret for din egen portefølje, som primært består af boligejendomme.

Jobindex A/S
KIRKBI A/SSenior Investment Manager, Renewables

KIRKBI A/S, Copenhagen or Billund

KIRKBI A/S is following an ambitious Renewables investment strategy and hereby support the LEGO Group’s commitment to balance global consumption of energy with renewable energy, while at the same time delivering attractive long-term returns.

Our renewables strategy target investments in solar, onshore wind and offshore wind, Energy Storage and Power-to-X. Since 2012, investments into renewable energy have developed into a solid long-term business case, which is fully aligned with our sustainability as well as our financial ambitions. Therefore, KIRKBI has increased it’s focus on renewable energy investments.

As a Senior Investment Manager you will be engaged in identifying investment opportunities and participate in all aspects of the investment process focusing on Renewables. You will have a key role in the process from financial modelling to supporting and influencing the decision making.

Klinik Skou P/SKosmetisk sygeplejerske

Klinik Skou P/S, København

Klinik Skou er attraktivt beliggende i det centrale København tæt på Kgs. Nytorv. Vi er 5 ansatte og har eksisteret siden 2014. Vi udfører kosmetiske behandlinger som Laser, Botox, Fillers m.m. af allerhøjeste kvalitet.

Vi har travlt, og ønsker derfor at tilknytte yderligere 1-2 kosmetiske sygeplejersker på deltid (15-20 timer om ugen) til primært at udføre laserbehandlinger.

Vi søger sygeplejersker med hjertet det rigtige sted og som har det naturlige talent for at yde en helt ekstraordinær service for vores kunder.

Du er selvfølgelig faglig kompetent med evnen til at vejlede og behandle vores kunder, så de opnår et flot og naturligt resultat.

MAN Energy Solutions
LabVIEW Engineer for the development of the future Hardware-in-the-Loop setups

MAN Energy Solutions, Copenhagen

MAN

Do you have experience working in LabVIEW? Do you want to be a part of our HiL (hardware-in-the-loop) development? Would you like to be part of a dynamic and innovative team which in collaboration with the rest of the department, comprising of nearly 40 skilled engineers, develops the engine control system for ships engines?

We are looking for a highly engaged colleague to be a part of our function group, which supports other application engineers in the development of the engine control software. This software is a central part of a modern ship’s engine where it controls most parts of the functionality of the engine, e.g. making the reduction of harmful emission gasses possible.

When developing the engine control software it is essential to be able to perform tests in simulated environments as testing on actual ships engines would be a slow and costly affair

MAN Energy Solutions
NU SKIN SCANDINAVIA A/S
Account Manager – Norwegian and English speaking (6-month Fix-term contract)

NU SKIN SCANDINAVIA A/S, Copenhagen

At Nu Skin we are in business to be a force for good throughout the world. We accomplish this by creating and selling exceptional anti-ageing personal care products and nutritional supplements, providing rewarding direct sales business opportunities and supporting brand affiliates, shareholders, consumers and employees in ways that improve their quality of life.

In this role, you will become part of the Account Management team where dedicated colleagues provide support to distributors in Norway, Denmark, Sweden, Finland, Iceland, UK and Ireland.

This is an exciting opportunity for a dynamic, self-motivated individual who is not afraid to take initiative. If you are a responsible and energetic adviser who enjoys being in daily contact with customers via social media, telephone, e-mail and in person, you are the one we are looking for.

NU SKIN SCANDINAVIA A/S
Trial NationHead of Clinical Relations, Dermatology and Respiratory Disease

Trial Nation, København

Som Head of Clinical Relations, Dermatology and Respiratory Disease bliver du tovholder for det overordnede arbejde med at udvikle centrene på tværs af specialer. Du er ansvarlig for vores Center for Dermatologi og Center for Lungemedicin. Centrene består af netværk af landets førende hospitalsafdelinger og de forskningsansvarlige læger indenfor specialet.

Du skal

 • udvikle centrene på tværs af alle specialer i Trial Nation ved at sikre vidensdeling og procesoptimering på tværs af centrene i samarbejde med dine kollegaer og centrene
 • sikre, at det nationale samarbejde om kliniske forsøg inden for dermatologi og lungemedicin fungerer på tværs af hospitalerne i tæt samarbejde med de forskningsansvarlige læger og sygeplejersker, samt centrenes Medical Leads og koordinator for centrene.
Randstad A/S
Head of valuation

Randstad A/S recruiting on behalf of Newsec Advisory A/S in Copenhagen

Newsec Advisory in Denmark has adopted an ambitious strategy and growth plan within valuation and is looking for a competent and ambitious manager of the valuation department.

Newsec is the absolute largest valuation company in Sweden and Norway and have the ambition to become the largest in Denmark. With reference to the CEO, you will have the day-to-day responsibility for their valuation department, which currently consists of four employees. You will also become part of the management group.

Your primary responsibilities

 • Together with the head of valuations in the other Nordic countries to develop the Nordic valuation group and gain market shares on Nordic level
 • Building and maintaining client relations on national and Nordic level
 • Sales to existing and new clients – including sales of digital tools
AL Finans A/S
Hjælp vores kunder med at få det rigtige billån

AL Finans A/S, København

Vi søger endnu en udadvendt rådgiver til vores team, der arbejder med billån til private kunder.

Motiveres du af at yde god kundeservice? Og vil du arbejde med rådgivning af privatkunder? Så er det her måske jobbet for dig!

I teamet modtager vi låneansøgninger fra privatpersoner, der ønsker finansiering af deres kommende bil. Vi behandler og bevilliger ansøgninger, og vores opgave er at finde den helt rette finansieringsløsning for kunden, samtidig med at det matcher deres privatøkonomi og bildrømme.

Du kommer til at tale med mange forskellige mennesker hver dag – både i telefonen og via mails, og du skal synes det er den største fornøjelse at hjælpe vores kunder med at finde den helt rigtige løsning for dem.

AL Finans A/S
TDC NETProcess Manager til Fiber Factory

TDC NET, København

Vil du være med til at optimere og udvikle processer, som skaber værdi for TDC og vores kunder? Så har du mulighed for at blive en del af Fiber Factory, IT & Process Excellence, som søger en dygtig Process Manager til udfordrende opgaver hos Danmarks førende virksomhed inden for data og kommunikationsløsninger.

Du bliver en del af et stærkt team i afdelingen IT & Process Excellence, som understøtter forretningsudvikling i Fiber Factory med udvikling og implementering af nye IT-værktøjer, procesoptimering og løbende forbedringer. Vi har travlt og derfor søger vi nu en dygtig kollega til at skabe gennemtænkte og transparente processer, der højner effektiviteten og kundeoplevelsen.

Du optimerer arbejdsgange og samarbejde med fokus på forretningens behov og udvikler fremtidens processer. Du får en unik chance for at sætte dit præg på procesoptimeringer og forenkle vores processer i bl.a. projektering og produktionen.

Radiometer Medical ApSR&D Director, ABL800 PLM

Radiometer Medical ApS, Brønshøj

Are you interested in a management position that have our customers and your new team in the center of your attention? You are expected to keep an overview of our instrument performance in the market by staying in close contact with our sales subsidiaries and customers. Based on the market input, it is your responsibility to select and execute the most important development projects. The overall objective is to ensure high quality, good delivery, and low cost of the product.

With reference to the Senior Director of ABL Product Lifecycle Management (PLM) R&D and as part of the R&D ABL PLM leadership team, expect to handle the following responsibilities:

 • Provide direct leadership for 1 R&D manager and several direct reports (a team of more than 10 engineers in total and occasionally external consultants to help support on projects)
Deichmann SkoSalgassistenter til vores butik på Fisketorvet

Deichmann Sko, København

Vil du være en del af Europas største skokæde?

Hvorfor arbejde hos os? Vi har mange gode grunde, bl.a.:

 • Du får en masse dedikerede kollegaer
 • Du bliver en del af en succesfuld og voksende butikskæde
 • Deichmanns ledelse har fokus på trivsel og arbejdsglæde

Jobbene:

 • Salgsassistent til 25 timer om ugen
 • Salgsassistent til 10 timer om ugen
DR-ByenProjektkoordinator (deltid) til employer branding projekt i DR Teknologi

DR-Byen, København

Vil du bidrage til at profilere DR Teknologi og sikre, at vi lykkes med den prioriterede strategiske indsats at brande DR Teknologi som IT-arbejdsplads? Således at DR forsat kan levere de rette løsninger, der skaber værdifuldt indhold til danskerne hver dag.

Som projektkoordinator bliver du nøgleperson for employer branding projektet i DR Teknologi. Du vil fungere som knudepunktet mellem DR Teknologi, DR HR og DR Kommunikation. Du kommer til at varetage indsatserne og den løbende koordinering samt kontakten til eksterne interessenter.

Som projektkoordinator spænder bredt dine opgaver bredt:

 • Koordineringen af projektet på tværs af organisationen
 • Udvikle kommunikationsstrategi og udvælge rette kanaler i samarbejde med DR Kommunikation
 • Løbende identificere og afdække brandingpotentialet af DR Teknologis mangfoldige forretningsenheder herunder se, opsøge og formidle relevante historier
TDC NETField Technician

TDC NET, København

Vil du være med til at rulle fremtidens fibernetværk ud over hele Danmark?

Leder du efter en selvstændig rolle, hvor du har ansvar for at sikre at TDC Net’s entreprenører leverer i henhold til TDC Nets’ normer og guidelines? Og kunne du tænke dig en bred kontaktflade i en stor landsdækkende virksomhed med en flad struktur og rigtig gode kolleger? Nu har du muligheden for at blive vores nye kollega i TDC NET.

Du bliver en del af Fiber Factory, Build East i TDC Net’s Fiberudrulningsenhed. Afdelingen består i dag af ca. 40 dygtige medarbejdere. Vi har mange spændende opgaver i afdelingen, lige fra projektering til kontrol i marken.

Dine opgaver omhandler, men er ikke begrænset til:

 • Deltage i vejsyn med entreprenør, vejmyndigheder og grundejerforeninger
 • Indrapportering og opfølgning på at fejl og mangler og at de udbedres af entreprenøren
 • Køre på reklamationer og aflæg rapport