2.600 job matcher din søgning 2.600 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 2.600 resultater.
Advised by I/SKreditrådgivere til Erhverv

Advised by I/S søger for DLR Kredit A/S i København

Har du en finansiel uddannelse og/eller erfaring med realkredit og kreditbelåning – gerne inden for erhvervsejendomssegmentet? Giver det arbejdsglæde hos dig at være specialist og dermed have det dybe kendskab til realkredit og erhvervskunder?

DLR Kredits Erhvervsafdeling er i vækst, og vi søger derfor flere Kreditrådgivere til Erhverv. Har du lyst til at være en del af en aktiv afdeling i udvikling – hvor du også er med til at sætte den gode stemning, selv om der er travlt, så lad os høre fra dig.

Arbejdsopgaverne omfatter

 • Behandling af låneansøgninger fra aktionærpengeinstitutterne
 • Stillingtagen til foretagne værdiansættelser af ejendomme
 • Gennemgang af regnskaber
Det Digitale FolkebibliotekSekretariatschef med digitalt udsyn til foreningen Det Digitale Folkebibliotek

Det Digitale Folkebibliotek, København

De danske folkebiblioteker gik i 2020 sammen i en forening, hvor de borgerrettede, digitale bibliotekstilbud blev samlet i én organisation. Nu søger vi en sekretariatschef til den nyetablerede forening: Det Digitale Folkebibliotek.

Som sekretariatschef har du visioner på det digitale public service-område og evnen til at få andre i det kommunale Danmark til at dele dine visioner og ambitioner. Du får ansvaret for den daglige ledelse af sekretariatets medarbejdere, ansvaret for en årlig økonomisk ramme på ca. 25 mio. kr. og en central rolle i opbygningen og udviklingen af den borgerrettede it på folkebiblioteksområdet.

Som sekretariatschef skal du:

 • Skabe visioner for en fortsat udvikling af bibliotekernes digitale services i tæt samarbejde med bestyrelsen og personalet
 • Lede og udvikle sekretariatets personale, som p.t. består af 15 fagspecialister
Advised by I/SAssistent til supportteamet i Erhverv

Advised by I/S søger for DLR Kredit A/S i København

Til vores supportteam i Udlån Erhverv søger vi en kandidat, som brænder for at få rutinerne til at fungere optimalt, formår at skabe en god stemning og godt kan lide at få arbejdet fra hånden. Desuden er samarbejde vigtigt, og derfor skal du have lyst til at være en del af et team!

Hvis du vil være med til at yde den allerbedste service til vores kunder, kolleger og samarbejds­partnere og ønsker at arbejde i en mellemstor virksomhed med en flad ledelsesstruktur og en åben og uformel omgangstone, så hører vi gerne fra dig. Hvis vi er heldige, er du vores nye kollega!

Arbejdsopgaverne omfatter:

 • Modtage og registrere låneansøgninger fra pengeinstitutter
 • Udarbejde lånetilbud med tilhørende dokumenter
 • Dialog med aktionærpengeinstitutter, vurderingssagkyndige og ejendomskonsulenter
Mugato ApSASP .NET-udvikler

Mugato ApS, København

Mugato er en dansk SaaS-leverandør stiftet i 2019 af folk med lang erfaring fra IT-branchen. Flere i teamet er tidligere Microsoft-ansatte, og vi arbejder direkte med Microsofts R&D i Redmond, USA.

Vi søger en ny kollega til vores interne udviklingsafdeling, hvor vi er ansvarlige for både design, udvikling og drift af de systemer, som vores partnere og kunder bruger hver dag.

Hvis du er en dygtig C#-udvikler med grundlæggende forståelse for JavaScript og gerne erfaring med JavaScript frameworks som Angular, React, Bootstrap eller Tailwind, så kan det være dig, vi skal have med!

Radiometer Medical ApS
Produktionsmiljø – Kvalitetskontrol – Selvstændigt ansvar – Er det dig?

Radiometer Medical ApS, Brønshøj

Du bliver en del af et team på 15 personer, som har det daglige ansvar for afdelingens laboratorieopgaver, herunder fremstilling af reagens/opløsninger til produktion og færdigvarekontrol på Radiometers blodgasapparater. Du bliver ligeledes en del af en kultur, hvor der er stort fokus på kvalitet og brug af Lean-værktøjer, da vi er en afdeling i konstant forandring.

For at blive en succes i jobbet skal du være interesseret i at lære nye opgaver, arbejde omhyggeligt og kvalitetsbevidst og løbende udvikle din evne til at arbejde selvstændigt. Konkret skal du varetage følgende:

 • Fremstilling af reagens og opløsninger til produktion, fx enzym- og membranmasser
 • QC test på sensorer
 • Intern kontrol af journaler
 • Laboratorievedligehold
Radiometer Medical ApS
Tue Kjær CoachingStudiejob i mindre coaching-, produktions- og kursusvirksomhed

Tue Kjær Coaching, København

Er du god til kommunikation, SOME og digitale medier? Kan du lave research og skabe indhold/materiale til flere platforme og hjælpe med administrative opgaver? Kigger du efter et studiejob, hvor du kan starte lige om lidt og lære endnu mere?

Du bliver en del af en virksomhed med en positiv, hyggelig stemning, hvor der er plads til humor og højt til loftet. Du får stor indflydelse på dit job og indhold.

Dine opgaver omhandler bl.a. at:

 • Udvikle strategi for sociale medier, digital markedsføring og nyhedsbreve
 • Udarbejde, styre og optimere annoncer/kampagner på Facebook, LinkedIn og Google Ads
 • Lave research til indlæg, interviews, artikler og kurser
Jobindex A/S
Dataingeniør

Jobindex A/S søger for Børsen Associated Media A/S i København

Er data og teknologi også din passion? Og vil du med på en digital transformationsrejse hos Danmarks førende erhvervsmedie?

Få en strategisk vigtig rolle i vores ambitiøse Data- og BI-team, der er hjørnestenen i Børsens datatransformation.

”Du er med til at definere arkitekturen og opbygge systemet. Vores mål er nemlig at skabe synergi og videreudvikle vores AWS-platform, så alle vores systemer er samlet ét sted,” fortæller Lead Data Scientist Rasmus Olesen, som du får et tæt samarbejde med.

Jobindex A/S
Fazer Denmark ApSLogistics Customer Service Coordinator

Fazer Denmark ApS, Copenhagen

We are looking for a competent and customer centric Logistics Coordinator to coordinate and secure the local day to day customer logistics of Fazer Confectionery.

Your responsibilities include order handling, optimizing logistic costs and maintenance of master data. You will be devoted to optimising our logistics to ensure lean operations from warehouse to the end customer.

You are also responsible for coordinating implementation of new procedures within order handling and logistics. You work will be in close contact with our production and demand planners, key account managers, and other logisticians as well as external warehouse partners and transportation companies.

Indrykket: 
Fazer Denmark ApSDemand & Supply Planner

Fazer Denmark ApS, Copenhagen

Since our current Demand Planner will be on maternity leave, we are looking for a competent and analytical Demand Planner to coordinate and secure our stock of confectionery products.

Your responsibilities include demand planning of base and campaign sale, and you will be the facilitator of demand review meetings with the Key Account Managers. You are responsible for the supply of Fazer Confectionery products from production sites and coordinating the local customizations of products.

This role will act as a liaison between sales, operations, logistics, marketing and finance teams. You work will be in close contact with our logistics coordinator and demand planners as well as the external warehouse.

Indrykket: 
Retail United ABProduct Manager MATERNITY LEAVE COVER

Retail United AB is recruiting on behalf of Sony in Copenhagen

Use your sharp analytical skills, team focus and retail marketing expertise to design and implement the best commercial strategy for your product group.

You will be a part of our digital imaging team where you will be involved in maximising sales, profit, brand awareness and purchase consideration in the Nordics for our ILC cameras and lenses. Guided by our Pan-European strategy, you’ll rigorously analyse your product group to optimize the sales and make accurate forecasts.

In Detail

 • Analyse the market, competitors, consumers and sales performance for your product group
 • Create quarterly marketing plans that best interpret and execute our Pan-
 • European Product Marketing and Pricing strategies for your territory Create accurate forecasts for the sales and brand activation teams
Indrykket: 
Beskæftigelsesministeriet
Erfaren og fagligt stærk medarbejder til økonomi- og risikostyring

Beskæftigelsesministeriet, København

Vil du være en del af holdet i Beskæftigelsesministeriet, hvor vi arbejder med at sikre gode rammer for udbetaling af milliarder af indkomstoverførsler? Og er du skarp inden for god økonomistyring, controlling og tilsyn? Så har vi din nye stilling i Beskæftigelsesministeriets Kontor for Økonomi.

Beskæftigelsesministeriet

Du vil få en nøglerolle i forhold til at sikre, at de mange penge, som hvert år anvendes til at sikre et forsørgelsesgrundlag og en beskæftigelsesindsats for ledige og udsatte borgere i Danmark, forvaltes korrekt. Du skal være med til at opbygge og vedligeholde moderne, digitale udbetalings- og tilsynsprocesser.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Videreudvikling og sikring af gode og klare forretningsgange på det lovbundne område
 • Styring af processer for administration og udbetaling af overførselsindkomster til bl.a. kommuner og Udbetaling Danmark
Sundheds- og ÆldreministerietAkademiker til Ledelsessekretariatet

Sundheds- og Ældreministeriet, København

Har du lyst til at arbejde med ledelsesbetjening og kvalitetsudvikling i en organisation med stort politisk fokus? Arbejder du struktureret og effektivt og har en nysgerrig og undersøgende tilgang til opgaverne? Så kan det være dig, vi søger til en stilling i Ledelsessekretariatet.

Ledelsessekretariatet varetager en bred vifte af opgaver inden for ledelses- og direktionsbetjening, og opgaverne er mange og varierede.

Eksempler på arbejdsopgaver:

 • mødeforberedelse og opfølgning på mødebeslutninger
 • udarbejdelse af notater og beslutningsoplæg
 • iværksættelse af og opfølgning på udviklingstiltag
 • sagsbehandling af henvendelser fra interne og eksterne samarbejdspartnere
Indrykket: 
Lidl Danmark K/S
Souschef til Lidl på Roskildevej

Lidl Danmark K/S

I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Har du leder-DNA, og drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle? Så skynd dig at læse videre.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
Lidl Danmark K/S
Indrykket: 
Ingeniørforeningen, IDAKonsulent til IDAs afdeling for Vækst & Innovation

Ingeniørforeningen, IDA, København

IDA skal være den foretrukne faglige organisation for IT-professionelle – vil du med på rejsen?

Som en del af IDAs strategiske satsning frem mod 2023 er det ambitionen at blive den største og vigtigste faglige organisation for højtuddannede IT-professionelle.

Vi søger derfor en konsulent, som skal være med til at sikre øget relevans for segmentet og gøre IDA til det naturlige valg, når højtuddannede IT-professionelle vælger interesseorganisation. Vi forestiller os, at det skal sikres gennem de rigtige tilbud til segmentet via kendskab til IT-medlemmernes arbejdsliv og -pladser.

Indrykket: 
Løgismose
LØGISMOSE VIN SØGER MEDARBEJDER TIL KUNDESERVICE B2B (barselsvikariat)

Løgismose, København

Er du struktureret og administrativt stærk? Har du flair for systemer og processer? Har du erfaring med kundeservice, og trives du i et foranderligt miljø, hvor ikke alle dage ligner hinanden? Kan du se dig selv i en hverdag, hvor hovedopgaven består i kundekontakt pr. e-mail og telefon, og hvor du yder kompetent service med kunden i centrum? Kan du håndtere salgsrettede henvendelser og supportere en salgsafdeling? Så kan det være dig, vi leder efter.

Jobbets primære opgaver:

 • Håndtere henvendelser omkring Løgismose Wines-produkter; rådgive og vejlede B2B-kunder
 • Supportere salgsafdelingen, så der sikres effektiv og professionel ordreeksekvering
 • Håndtere henvendelser vedr. salg ved enten selv at gennemføre salget eller ved videreformidling til den øvrige salgsafdeling
Løgismose
Indrykket: 
Flying Tiger Copenhagen
Sustainability Specialist

Flying Tiger Copenhagen

Do you have a desire to work with strategic and operational sustainability and social responsibility tasks? And thrive to be in an international environment with strong focus on circular economy?

As a Sustainability Specialist you will be part of the Sustainability and Social Responsibility team based in Copenhagen and Shanghai. Your key stakeholders will be both commercial and operation functions across the business, as well as partners in our retail markets. Externally it will be our NGO partnerships.

You will be involved in strategic and operational sustainability and social responsibility tasks within the company. You will be coordinating projects and activities to ensure smooth planning and execution of our strategy.

Indrykket: 
LB Forsikring
Teknisk GDPR og datasikkerhedsmedarbejder

LB Forsikring, København

Som Teknisk GDPR og datasikkerhedsmedarbejder hos LB Forsikring bliver du del af en virksomhed, som har et stærkt værdisæt, der bygger på fællesskab og åbenhed.

LB Forsikring

Vi har fortsat travlt med at ”sætte strøm til” vores nye strategi, hvor data er højt prioriteret. Vi søger derfor en Teknisk GDPR og datasikkerhedsmedarbejder, der vil få ansvaret for at fortsætte og styrke den tekniske implementering af vores GDPR- og andre datasikkerhedsprocesser samt installation og vedligehold af vores datakatalog (Informatica Axon Data Governance og Enterprise Data Catalog).

Vi arbejder aktivt med GDPR og datasikkerhed i LB Forsikring, og du vil få ansvaret for at videreudvikle og drive den tekniske implementering af de anbefalinger, som kommer fra vores rådgivere og vores DPO, herunder adgangsstyring, sletteprocedurer, kryptering og lign.

LB Forsikring
Indrykket: 
LB Forsikring
Data Governance Specialist

LB Forsikring, København

Som Data Governance Specialist hos LB Forsikring bliver du del af en virksomhed, som har et stærkt værdisæt, der bygger på fællesskab og åbenhed. Vi tilbyder opgaver og projekter, der optimerer og digitaliserer vores forretning, og her har du mulighed for at tage ansvar og bruge din faglighed og energi til at føre os ind i en fremtid, hvor vores medlemmer stiller andre og markant større krav til os som forsikringsfællesskab.

LB Forsikring

Vi skal have tillid til data og kontinuerligt arbejde med at forbedre datakvaliteten. Du skal være med til at udvikle og udbrede data governance i LB Forsikring, og det kan du, fordi du helt konkret forstår, at processer, IT-systemer og data er gensidigt forbundne, og at data governance derfor sker i et samspil mellem mange interessenter. itetsmål mv.,

LB Forsikring
Indrykket: 
RigspolitietFagligt stærke jurister til Koncernjura

Rigspolitiet, København

Vi søger dygtige jurister med fagligheden i top, som motiveres af et job med spændende udfordringer og en omskiftelig hverdag, og som har lyst til at understøtte Rigspolitiets behov for juridisk bistand inden for bl.a. offentlig ret. Vi søger både jurister generelt til Koncernjura og jurister til vores aktindsigtsteam.

Som jurist i Koncernjura varetager du konkrete og generelle sager inden for vores sagsområder og understøtter Rigspolitiets behov for juridisk bistand. Du besvarer høringer og folketingsspørgsmål, udarbejder vejledninger og retningslinjer til politikredsene og deltager i forskellige arbejdsgrupper og projekter på tværs af organisationen og med andre myndigheder. Har du lysten, vil du herudover få mulighed for at undervise bl.a. politikredsene i reglerne på vores sagsområder.

Indrykket: 
Arbejdstilsynet
Erfaren akademiker til udvikling af arbejdsskadeområdet

Arbejdstilsynet, København

Vil du arbejde med udvikling af arbejdsskadeområdet? Vil du være med til at sætte strategisk retning for tilsynet med Arbejdsmarkedets Erhvervssikring? Og har du en stærk faglig baggrund? Så glæder vi os til at få dig som ny kollega!

Beskæftigelsesministeriet

Du bliver en del af kontoret Ulykker og Erhvervssygdomme, som er en del af Arbejdsmiljøfagligt Center i Arbejdstilsynet. I kontoret har vi det arbejdsmiljøfaglige ansvar for forebyggelsen af og opfølgningen på arbejdsskader.

I den forbindelse varetager vi bl.a. politik- og initiativudvikling, det konkrete tilsyn med Arbejdsmarkedets Erhvervssikring samt ministerbetjening på arbejdsskadeområdet.

Indrykket: