3.438 job matcher din søgning 3.438 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sund & Bælt Holding A/S
Kommerciel advokat eller jurist søges til inhouse advokat-team centralt i København

Sund & Bælt Holding A/S

Vi søger en advokat eller jurist med en kommerciel tilgang og med erfaring inden for kontrakter, som skal indgå i det nuværende team af højt specialiserede inhouse advokater. Teamet er ansvarlig for alle de forretningsnære juridiske forhold i Sund & Bælt-koncernen og bistår med indgåelse af kontrakter på eksisterende infrastruktur, igangværende infrastrukturprojekter og kommende kritisk infrastrukturprojekter.

Du skal have lyst til at specialisere dig inden for det lovområde, der dækker vejafgifter med henblik på at yde juridisk rådgivning og bistå med indgåelse af aftaler med samarbejdspartnere.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og gode vilkår for medarbejdere og deres familier.

Sund & Bælt Holding A/S
Sund & Bælt Holding A/S
Kundeservicemedarbejder til Brobizz

Sund & Bælt Holding A/S, København

Brænder du for service? Har du lyst til at udvikle og vedligeholde kunderelationer?

Her bliver du ansvarlig for at besvare vores kundehenvendelser via telefon og mail til primært eksisterende og delvist til nye kunder. På sigt får du medansvar for at opbygge viden i forretningen. Det sker i samarbejde med dine dygtige kollegaer både i og uden for temaet. Du bliver en del af Brobizz’ ambitioner om at løfte vores kvalitet til et endnu højere niveau.

Vi sørger for et grundigt onboardingprogram, så du får en god introduktion til Brobizz’ kunde- og produktportefølje, vores services og alle Brobizz’ partnerskaber. Det giver dig et godt overblik over sammenhængen mellem kunden, produkterne og betalingsstederne.

Sund & Bælt Holding A/S
Brødrene Dahl
Bliv handelselev i Brødrene Dahl

Brødrene Dahl, København, Slagelse, Kalundborg, Nykøbing F. og Esbjerg

I Brødrene Dahl gør du en forskel for vores kunder, når du sørger for, at de altid har de varer, som de skal bruge. Du bliver en del af en uformel kultur, hvor samarbejde, humor og en positiv stemning vægtes højt. Som elev hos os får du gode karrieremuligheder, de bedste kollegaer, stor faglighed, et stærkt fællesskab - og fri i weekenden!

Se video om Brødrene Dahl som arbejdsplads

Du kommer til at arbejde i en af vores butikker. Dine dage bliver aldrig ens. Du ekspederer ved kassen, finder varer frem, fylder varer op, rådgiver håndværkerne, bestiller varer, administrerer og hjælper hver dag dine kolleger med at sikre, at håndværkerne kan arbejde så sikkert, effektivt og smart som muligt.

Brødrene Dahl
Danske Regioner Start din karriere som kontorelev i Danske Regioner

Danske Regioner, København

Har du lyst til at skyde din karriere i gang som elev i en politisk styret interesseorganisation? Kunne du tænke dig at få en bred, alsidig kontoruddannelse inden for offentlig administration? Er du klar til at udvikle dine faglige og personlige evner hos os de næste to år, mens du veksler mellem skoleophold og praktik? Så søg stillingen som kontorelev i Danske Regioner med start fra 1. september 2023.

Som vores nye elev bliver du oplært i en bred vifte af jobfunktioner inden for offentlig administration. Du vil få erfaringer med opgaver som fx:

 • Receptionen
 • Lønadministration
 • Bogholderi
 • HR
 • Ledelsessekretariat
Alzheimerforeningen Digital kommunikationskonsulent – barselsvikariat

Alzheimerforeningen, København

Kan du nå ind til folks hjerter og få dem til at engagere sig i demenssagen med din kommunikation? Og er du skarp til digitale medier? Så er det måske dig, vi mangler i vores kommunikations- og engagementsafdeling.

Alzheimerforeningen er en patientforening, der indenfor de seneste år har oplevet en stor vækst. Vi arbejder på at skabe større forståelse og bedre vilkår for mennesker med en demenssygdom og deres familier.

Alzheimerforeningens landssekretariat består af ca. 35 meget engagerede medarbejdere, og vi har brug for din hjælp til drive og udvikle vores digitale kanaler. Vi søger dig, der har stor erfaring med kommunikation på de digitale medier og masser af kreative ideer til at skabe engagerende indhold.

UNICEF Danmark
Dreven projektleder med erfaring inden for børne- og ungeinddragelse

UNICEF Danmark, København

UNICEF Danmark arbejder for at fremme børns rettigheder og Børnekonventionens gennemførsel i Danmark og globalt. Nationalt arbejder vi med programmer og projekter, der styrker børn, voksne og myndigheders kendskab til FN’s Børnekonvention.

Vi forestiller os, at du har en grundlæggende forståelse for de problemstillinger UNICEF arbejder med, og at du værdsætter en foranderlig hverdag, hvor dine evner som projektleder og rådgiver inden for børneinddragelse og børns rettigheder kommer i spil i mange forskellige sammenhænge.

Som projektleder kommer du til at arbejde med:

 • At bringe børn og unges stemmer ind på voksnes platforme.
 • Udvikling af indikatorer for børnevenlighed. 
 • Udvikling og udbredelse af kompetenceudvikling i børneinddragelse.
OK-Fonden
Er du frisk, når vi andre sover? Social- og sundhedsassistent med kendskab til psykiatri søges til vågen nattevagtsstilling

OK-Fonden, København

Inden du læser videre, vær opmærksom på, at du kan søge jobbet nemt og hurtigt. I stedet for at sende en ansøgning, så ring til os og book en samtale med det samme. Kontakt afdelingssygeplejerske Maria Sloth 3910 5652 og aftal nærmere. Til samtalen skal du blot medbringe dit CV.

Se video om OK-Fonden som arbejdsplads

Bostedet Helenes Minde ligger centralt på Østerbro i København, og her bor voksne mennesker med forskellige psykiatriske diagnoser og senhjerneskader efter blandt andet alkoholmisbrug.

Vi tilbyder systematisk introduktion og introduktion til den daglige hverdag, opgaver, organisation og værdier.

OK-Fonden
River Stone Biotech ApS Laboratory Technician for Molecular Biology Research Laboratory

River Stone Biotech ApS, Copenhagen

We seek a highly motivated LABORATORY TECHNICIAN for our research laboratory in Copenhagen.

The primary responsibility of this position will be to work with the microbial strain development teams, with tasks such as plasmid construction and microbial transformation of yeast and bacteria as well as microbial cultivation and preparation of samples for analysis.

The position will give intellectual challenge and rich possibilities to develop your skill sets, and to be part of commercially and scientifically exciting projects.

Jobindex
El-ingeniør – slip din indre elektroniknørd løs hos os

Jobindex søger for Knorr-Bremse Rail Systems Denmark ApS i København

Får du energi af at komme hele den elektriske palet rundt i dit arbejde? Og nyder du den type udfordringer, man ikke kan tage kurser i, men hvor man selv må sætte sig ned og forstå teknikken?

”Du får en god blanding af leverpostejs- og flødeskumsopgaver. For du er inde over alt fra vedligeholdelsesprojekter i millionklassen til at udvikle erstatningskomponenter,” siger din nye chef, Søren Børsting.

Jobindex
Jobindex
Senior frontend developer – help shape the future of real estate

Jobindex recruiting on behalf of Rentdesk in Copenhagen

Want to help innovate and build the frontend of the best PropTech product in the market?

At rentdesk, you’ll be:

 • contributing to the disruption of a traditional business as you help make the products and services of our customers more intelligent
 • working creatively with frontend design with a focus on UX instead of a database-oriented approach

Join a team of skilled PropTech innovators today!

Jobindex
Grant Thornton
Studentermedhjælper søges til Faglig Afdeling

Grant Thornton, København

Se video om Grant Thornton som arbejdsplads

Nu hvor du er i gang med din cand.merc.aud uddannelse kan du mærke, hvordan det kribler for at komme ud og få studierelevant erfaring. Du brænder for at få praktisk erfaring til at bakke den teoretiske ballast op, som du har opbygget gennem dit studie.

I dit arbejde som studentermedhjælper i faglig afdeling vil opgaverne favne bredt, og være en blanding af både rutine opgaver og mere komplekse opgaver.

 • Kundeoprettelser, herunder risikostyring ved at påtage sig en nye og eksisterende kundesamarbejder
 • Sikring af uafhængighed på nationalt og internationalt plan ved kundeoprettelse
 • Udarbejdelse af deskriptive statistikker
Grant Thornton
Uddannelses- og Forskningsministeriet
Erfaren specialist til rådgivningsopgaver om forskning og innovation på EU-området

Uddannelses- og Forskningsministeriet, København

Vil du gerne bringe dit indgående kendskab til det juridiske og finansielle område inden for EU’s programmer i spil for at styrke dansk deltagelse i Horizon Europe? Kunne du tænke dig en dagligdag i et stærkt EU-fagligt arbejdsmiljø, hvor vi rådgiver, informerer og kommunikerer til danske interessenter om Horizon Europe samt er ansvarlige for politikudvikling og forhandling i relation til programmets implementering?

Se video om Uddannelses- og Forskningsministeriet som arbejdsplads

Du får en bred kontaktflade udadtil, både nationalt og i EU, ligesom du indgår i et tæt samarbejde med kolleger i hele styrelsen og andre dele af Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Danske Studerendes Fællesråd (DSF) Projektleder til frivillig-projekt (Øst)

Danske Studerendes Fællesråd (DSF), København

Kan du hverve unge studerende til frivillige fællesskaber på universiteter og kunstneriske uddannelser? Så har vi en spændende stilling, hvor du har stor frihed til at tilrettelægge dit eget arbejde.

Du får base på vores kontor ved Rådhuspladsen, men vi har som ambition, at minimum 50% af arbejdstiden foregår hos vores medlemmer – dvs. på universiteter og uddannelsessteder i Roskilde, Lyngby og andre steder i København.

Vi tilbyder en projektstilling på 20 timer/uge med start 1. maj eller 1. august frem til 1. januar 2025. Vi lægger vægt på at finde kandidater, som bliver i stillingen tiden ud.

Finansministeriet Økonom til arbejdet med strukturpolitiske analyser og regnemetoder

Finansministeriet, København

Har du lyst til at arbejde med strukturpolitiske analyser, samt bidrage til regnemetoderne og grundlaget for den økonomiske politik? Og vil du udvikle dig fagligt i en hverdag helt tæt på de politiske beslutninger?

Vi har et bredt ansvarsområde, der involverer konsekvensberegninger og analyser af høj faglig kvalitet på pensionsområdet, tilbagetrækning, uddannelse og indkomstbeskatning på grundlag af registerdata.

Vi arbejder løbende med udviklingen af Finansministeriets regnemetoder og regnemodeller, herunder til vurderinger af reformer og politiske forslag.

Ennova A/S
SOLUTION SPECIALIST - MEDARBETARUNDERSÖKNINGAR

Ennova A/S, Aarhus eller København

Som Solution Specialist ska du primärt hjälpa våra svenska kunder med att genomföra deras medarbetarmätningar i vår plattform. Du ansvarar för att våra kunder får rätt mätningar av deras medarbetares upplevelser och trivsel, liksom du ansvarar för hela projektgenomförandet – från den inledande dialogen med kunden, till planering och genomförande av medarbetarmätningen.

Du får en grundlig inblick i arbetet med undersökningar och möter många skilda verksamheter. Du kommer föra en tät dialog med dina kunder under projekten och uppleva ett nära samarbete.

Ennova A/S
Intrum A/S IT Service Manager, SCA

Intrum A/S, Copenhagen (DK), Stockholm (SE), Gothenburg (SE), or Oslo (NO)

As a market-leading credit management company, Intrum has wide-ranging expertise in debt collection services, and we do business in 24 countries in Europe plus Latin America (Brazil). The purpose of this role is to lead the IT Service Management function within the Scandinavian service area.

The IT Service Manager ensures IT projects and services are delivered according to service levels, timelines, and quality targets.

The management of services may be dependent on managing a number of strategic vendors as well as global IT portfolio resources.

Statens Serum Institut LC-MS Specialist til Center for Neonatal Screening

Statens Serum Institut, København

Drømmer du om, at arbejde med udvikling og drift inden for klinisk kvantitativ væskekromatografi-massespektrometri? Vil du være med til, at udvikle nye analyser?

Afdelingen er landsdækkende for en række specielle biokemiske, immunologiske og molekylærbiologiske undersøgelser, herunder screening af nyfødte for medfødte stofskiftesygdomme.

Stillingen har to aspekter. Du skal udvikle nye analyser, hvor du indgår i alle processer, fra den videnskabelige fundering, den praktiske opsætning på instrumenterne, til validering og implementering i laboratoriet.

Derudover skal du supportere laboranternes arbejde i screeningen af alle landets nyfødte, samt i andre diagnostiske rutineanalyser.

IT-Universitetet i København
Kompetent frontend-udvikler

IT-Universitetet i København

IT-Universitetet i København

Du bliver en del af kommunikationsafdelingen med 11 medarbejdere. Afdelingen har ansvaret for kommunikation og markedsføring af universitetets forskning og uddannelser samt øvrig ekstern og intern kommunikation – herunder drift og udvikling af universitetets website og intranet.

Du bliver placeret i webteamet, som består af to webudviklere og en indholdsansvarlig med specifikt fokus på universitetets hjemmeside og intranet. Webudviklerne har tæt kontakt med de andre medarbejdere i kommunikationsafdelingen, heriblandt universitetets grafiker, og med IT-Universitetets indholdsredaktører. Webteamet arbejder til dagligt efter SCRUM-principperne for agil udvikling.

IT-Universitetet i København
Digitaliseringsstyrelsen
Jurist til nyetableret HR-enhed

Digitaliseringsstyrelsen, København

Vi søger en erfaren jurist, som vil være med til at etablere en ny HR-enhed og varetage en bred palet af personalejuridiske opgaver i en styrelse med ca. 375 ansatte.

Som jurist skal du varetage det personalejuridiske område, og da teamet er nyetableret, har du mulighed for at være med til at udvikle og etablere processerne inden for dit arbejdsområde. Arbejdsopgaverne vil sjældent være ens og vil blive fordelt mellem medarbejderne i teamet.

Du vil få rig mulighed for at prøve kræfter med flere områder, og hvis du ikke allerede har det, så får du et grundigt kendskab til centraladministrationen.

Too Good To Go ApS
Customer Care Specialist  (Norwegian Speaker) 

Too Good To Go ApS, Copenhagen

Our app connecting businesses with unsold food, and consumers willing to buy at a discounted rate, has grown since 2016 to become the biggest in Europe, with over 72 Million users and more than 198 million meals saved.

We’re proud of what we’ve achieved so far, but we are just at the start of our journey. We’re looking for an exceptional Care Specialist to join the Nordics superstar team at Too Good To Go.

Reporting directly to the Care Team Lead, you will be the face to our users and partners and turn them into ambassadors by providing efficient and friendly customer care.

Too Good To Go ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV