2.457 jobannoncer matcher din søgning 2.457 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Cosmo Laser & Skønhedsklinik ApS

Sidder du med en drøm om at blive kosmetisk sygeplejerske?

København K

Vi søger lige nu aspiranter, som ønsker at blive kosmetiske sygeplejersker med registrering inden for permanent hårfjerning. Senere vil det være muligt at uddanne sig inden for flere andre slags laserbehandlinger samt Botox og filler.

Som aspirant hos Cosmo arbejder du i gennemsnit 20 timer pr. uge, 2-3 vagter og har typisk en deltids- eller fuldtidsstilling et andet sted.

Vi starter hold over sommeren og igen til efteråret. Søg nu så vi kan få sat gang i processen og ikke mindst drømmene.

Cosmo Laser & Skønhedsklinik ApS
Udviklingsplatformen for Scenekunst S/I

Udviklingsproducent

København N

Motiveres du af at understøtte nogle af Danmarks dygtigste scenekunstnere i det frie felt, med at udvikle deres kunstneriske og producentfaglige virke?

UP’s formål er at udvikle og opkvalificere den frie scenekunst, med særlig fokus på forbedrede produktionsvilkår, styrkelse af entreprenørskab, bæredygtighed og internationalisering, øget sammenhængskraft og samarbejde i dansk scenekunst, samt synlighed for den frie scenekunst generelt.

Uddannelses- og Forskningsministeriet

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen søger dygtig studerende til projektorienteret forløb

København Ø

I Center for Videregående Uddannelser i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen søger vi en studerende, der i forbindelse med studie skal i projektorienteret forløb, som en del af en videregående uddannelse.

I det projektorienterede forløb hos os vil du have mulighed for at afprøve dine akademiske evner i praksis, få indblik i arbejdet i en styrelse samt tilegne dig erfaring fra et ministerium.

Vi tilbyder et forløb med fokus på ministeriets arbejde med at fastholde internationale studerende og dimittender i Danmark.

Uddannelses- og Forskningsministeriet
Gem
Specsavers

Store Designer

Nordhavn

Se video om Specsavers som arbejdspladsDo you dream of designing great looking retail stores across multiple markets? And are you a detailed multi-tasker, able to keep track of many different projects and criteria?

As a Store Designer, you’ll handle all aspects of store design and layout production. This includes everything from designing shopfronts, through to the retail, dispensing, clinical and staff areas of our stores.

Specsavers
Gem
Keepers

Bliv Consultant i Keepers ESG services

København K

Drømmer du om at arbejde som konsulent inden for spændingsfeltet mellem finans og ESG/bæredygtighed i en virksomhed, der brænder for at udvikle sine medarbejdere? Ønsker du at blive en del af et fællesskab, hvor det faglige og sociale går op i en højere enhed? Så bliv graduate i Keepers ESG services Graduate program KeepUp Academy i 2024!

Du vil blive en del af et dedikeret team af kollegaer med stærkt fokus på sammenhold i en innovativ virksomhed, der leverer ESG services i spændingsfeltet af ESG, rapportering og data.

Keepers
Gem
itm8

Senior Projektleder – Til transitionsprojekter

København Ø eller Skovlunde

Brænder du for at lede implementerings- og migreringsprojekter og samle grupper af individer mod et fælles mål?

Vi kan bl.a. tilbyde dig et kvalificeret team med et stærkt sammenhold og fantastiske m8s – og mulighed for at arbejde hjemmefra

Vi drømmer om at få en kollega med minimum 5 års erfaring med projektledelse fra en konsulentvirksomhed, gerne med en uddannelse indenfor IT eller en god grundlæggende forståelse for IT-infrastruktur, server og serverteknologier.

itm8
Lægerne Under Elmene I/S

Praksissygeplejerske søges Amagerbro

København S

Vi vil gerne udvide vores lægehus med en sygeplejerske 37 timer om ugen.

Hovedopgaverne bliver selvstændige konsultationer samt telefonvisitation i sekretariatet. Konsultationerne vil blive en blanding af kontroller (feks. hypertension, stofskifte, KOL, diabetes, celleprøver), sammedags patienter (feks UVI, øjenbetændelse, sår, luftvejsinfektion) og prøvetagning.

Der er oplæring efter behov, løbende supervision samt fast ugentlig supervision af personale.

Gem
Netcompany

Data Management Consultant

København K

Er du interesseret i data, og vil du gøre en reel forskel ved at rådgive virksomheder om brugbare indsigter baseret på fakta? Motiveres du af at være med, hvor det sker, og af at arbejde med nogle af de mest komplekse og moderne dataløsninger?

I Data Management vil du blive en del af et team, der bidrager til at vores kunder udvikler og administrerer deres forretning på baggrund af data og viden.

Gem
Netcompany

IT Manager

Aarhus, Aalborg eller København K

Har du solid erfaring med at lede større IT-projekter? Og drømmer du om at levere banebrydende IT-løsninger til samfundskritiske problemstillinger?

Som IT Manager er du ansvarlig for at lede IT-projekter sikkert i mål. Du vil have personaleansvar for dit projektteam og skal kunne risikostyre store projektleverancer samt tage ansvar for både kvalitet og fremdrift. Du vil også være ansvarlig for rådgivning og forretningsudvikling hos kunden samt tilbudsskrivning.

Gem
Netcompany

Test Specialist

København K

Vil du fordybe dig i test og kvalitetssikring af store softwareprojekter, der digitaliserer og dygtiggør Danmark?

Test og kvalitetssikring er en afgørende del af de IT-løsninger, vi udvikler sammen med vores kunder. Du kommer til at være med til at udvikle samfundskritiske IT-systemer, der ikke bare har en betydning for vores kunder i det offentlige eller i de private brancher, men for mennesker på tværs af det danske samfund.

Gem
Netcompany

Software Developer

Aarhus, Aalborg eller København K

Vil du være med til at udvikle nogle af branchens vigtigste og mest komplekse IT-løsninger? Som Software Developer i Netcompany vil du være med til at gøre en mærkbar forskel for både vores offentlige og private kunder.

Du vil blive en del af vores Netcompany Application Services, der består af en fast teamstruktur, der driver porteføljer af spændende kunder og projekter. Din hverdag vil være præget af både tekniske og kunderettede opgaver med leverancer, der spænder fra nyudvikling af IT-projekter til løbende udvikling på eksisterende løsninger og serviceydelser.

Netcompany A/S

Linux Operations Engineer

Aalborg eller København K

Motiveres du af optimering og forretningskritisk applikationsdrift, og har du et godt kendskab til Linux?

Du vil blive en del af Netcompany Operations, som er en driftsafdeling, der står for alt fra applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i to topmoderne datacentre. Her vil du indgå i et mindre team, der fokuserer på optimering og applikationsdrift af store og komplekse Enterprise Linux-løsninger.

Du vil du få en central rolle og være bindeled til både vores udviklingsprojekter og infrastrukturteamet.

Netcompany A/S

IT Consultant

Aarhus, Aalborg eller København

I Netcompany søger vi nyuddannede IT-kandidater, der søger en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som IT-konsulent.

Vil du være med til at udvikle nogle af Danmarks mest komplekse og samfundskritiske IT-løsninger, hvor kombinationen af softwareudvikling, projektledelse og kundekontakt vil præge din hverdag?

Copenhagen Sales ApS

Salgskonsulent Fieldmarketing

København V

Som salgskonsulent inden for fieldmarketing får du en spændende og varierende arbejdsdag, hvor du møder potentielle kunder i forskellige miljøer og skaber positive oplevelser. Og bare rolig – erfaring er en fordel, men ikke et krav.

Jeg sætter pris på, at jeg selv har indflydelse på, hvor meget jeg tjener, og de kompetencer, jeg har fået inden for salg. Det er jeg sikker på, at jeg også vil kunne bruge i fremtiden.

- Pernille Jensen, Salgskonsulent Fieldmarketing
Copenhagen Sales ApS

Copenhagen Sales søger salgskonsulenter

København V

Vil du være med i Danmarks bedste salgsteam - og arbejde med nogle af Danmarks førende brands?

Se video om Copenhagen Sales ApS som arbejdsplads

Kunne du tænke dig at blive en del af et ungt og dynamisk team, hvor du får mulighed for at tilegne dig stærke kompetencer indenfor salg og kommunikation?

Passer følgende beskrivelse på dig?

  • Du elsker at snakke med mennesker
  • Du har et positivt mindset og masser af gåpåmod
  • Du elsker udfordringer

Så har vi muligvis det perfekte job til dig! Vi lægger nemlig mere vægt på dine menneskelige egenskaber og personlighedstræk end tidligere erfaring med salg. Hos os får du grundig oplæring, en fleksibel lønmodel og stærke kompetencer, som du kan bruge senere i karrieren.

Copenhagen Sales ApS
Skattestyrelsen

Graduates Selskabsskat - Kickstart din karriere i Store Selskaber i København

København S

Skat er ikke enkelt – derfor har vi brug for dig. Brænder du for at arbejde med multinationale koncerners nationale og internationale skatteforhold? Er du god til at gennemskue komplekse strukturer, og har du flair for revision, regnskab samt national og international selskabsskatteret? Drømmer du om at blive en af Danmarks allerbedste selskabskatte-eksperter?

Så start din karriere med et 2-årigt graduateforløb hos os, hvor du efterfølgende er sikret fastansættelse. Der vil være mulighed for at præge dine arbejdsopgaver afhængigt af dine interesser og faglige styrker.

Skattestyrelsen
Gem
Tivoli A/S

Er du vores nye kontorelev i Tivoli Food?

København V

Er du nysgerrig på, hvor mange medarbejdere det kræver at holde Tivolis Foods spisesteder åbne 100 timer om ugen og hvad der skal til for at afvikle en vellykket Fredagsrock i plænebarerne?

Vi forventer ikke, at du kan det hele, inden du starter, men vi håber, at du er nysgerrig og interesseret i at:

  • Koordinere og supportere afdelingen administrativt
  • Opfølgning på data og KPI’er for afdelingen

Din elevtid hos os vil give dig en masse ansvar og erfaring, som ruster dig til din videre karriere.

Lidl Danmark K/S

Souschef - Fuldtid - Brønshøj

Brønshøj

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar?

Du tager aktiv del i det daglige arbejde i butikken, og får medansvar for butikkens drift og resultater. Hos os får du ansvar lige fra første arbejdsdag og bliver samtidig en del af et ambitiøst karriereudviklingsforløb. Som Europas største dagligvarekæde har vi nemlig høje ambitioner til fælles – i verden og i hverdagen, med grænseløse muligheder og holdånd i en klasse for sig.

Lidl Danmark K/S
Jobboozt ApS søger for Lund Elmer Sandager Advokatpartnerselskab
Gem
Jobboozt ApS

Ejendomsadministrator søges

København V

Som den erfarne og engagerede ejendomsadministrator, du er, vil du komme til at varetage en portefølje af foreningsejendomme, der både omfatter ejerforeninger og andelsforeninger.

Du varetager dine porteføljer selvstændigt i hele processen fra start til slut med fokus på ordentlighed. Du har den direkte kontakt til bestyrelser og beboere, og du får rig lejlighed til selvstændig sagsbehandling og gode muligheder for løbende udvikling af dine kompetencer.

Du vil sparre med vores juridiske team indenfor fast ejendom, og sammen med dine ambitiøse kollegaer er du med til at sikre, at det er sjovt at gå på arbejde.

Banedanmark

Kommerciel ansvarlig til varierende og spændende arbejdsopgaver

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVil du bruge dine evner i et job, hvor du både kan udvikle dine kompetencer og være en del af et kollegaskab præget af faglig nysgerrighed, holdånd og respekt for hinanden?

Som kommerciel ansvarlig får du en central rolle i ”Projekt og Udvikling”. Det er din opgave, sammen med de andre dygtige og engagerede kollegaer i teamet, at styre kontrakter, der er fundamentet for, at vores projektorganisation kan implementere de nye digitale Signalsystemer. De indgående aftaler med leverandørerne har en lang levetid og du skal arbejde tæt med flere af vores leverandører.

Banedanmark

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV