70 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

70 jobannoncer

Gem
Legal People ApS

Juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer

Hjemmearbejdsplads

Er du klar til at prøve kræfter med et nyt koncept, hvor du arbejder som juridisk sagsbehandler hjemmefra på udvalgte dage inden for et afgrænset tidsrum eller simpelthen bare på tidspunkter, hvor det passer dig bedst at arbejde?

Legal People er kommet godt fra start og søger derfor flere juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer, der selvstændigt kan sagsbehandle hjemmefra inden for dødsboer, konkursboer, tvangsauktioner, selskabsret, retssager, inkasso, testamenter, fremtidsfuldmagter, bolighandler, erhvervshandler, kontrakter og andre juridiske arbejdsområder.

Du er ansat som timelønnet og får løn for de timer, du arbejder. Hvor mange det skal være – det bestemmer du selv.

Gem
Rynkeby Friskole

SFO-pædagog/lærer

Rynkeby

Vi søger en engageret pædagog, som kan indgå i et tæt og dynamisk samarbejde med vores pædagog og pædagogmedhjælper, hvor du vil have stor indflydelse på tilrettelæggelsen af tydelige rammer og en god struktur for børnene.

Det forventes, at du kan indgå i undervisningen i ca. 13 ugentlige lektioner. Kompetencer inden for bl.a. engelsk, natur/teknik og andre fag vil være en fordel.

Vi tilbyder et godt og varmt kollegialt fællesskab med et tæt og tillidsfuldt samarbejde, og hvor omgangsformen er præget af ærlighed, lydhørhed, nysgerrighed og humor – samtidig med at det pædagogiske fokus rettes mod eleverne.

Komponent søger for Kerteminde Kommune
Gem
Komponent

Chef for Økonomi, Personale og IT

Kerteminde

Kerteminde Kommune søger en chef for Økonomi, Personale og IT, som har lyst til at kombinere arbejdet i et tværgående centralt driftsarbejde med udviklingsarbejde i en fremadskuende organisation.

Stillingen er ideel for den erfarne kommunale chef eller leder, som har indsigt i kommunalt økonomiarbejde og digitalisering samt politisk tæft.

Kommunal erfaring og stærke kommunikative evner er essentielle, da det forventes, at du i denne stilling kan navigere i samarbejder på tværs af den kommunale organisation.

Komponent
Gem
Great Northern

Tjenere til Restauranten på Great Northern

Kerteminde

Vi har brug for flere kolleger på holdet og søger derfor tjenerkyndige kolleger med start snarest muligt til både fastansættelse og sæsonansættelse - både faglærte og ufaglærte samt på fuld tid og deltid.

Vi leverer høj personlig service fra morgen til aften. I tæt samarbejde med dine kollegaer i køkkenet, Baneservice og restauranten får du mulighed for at være med til at præge stilen i restauranten, hvor ambitionerne er høje.

Vi er en virksomhed, der har fokus på ordnede forhold og ved, at medarbejdernes velbefindende og engagement i jobbet har direkte afsmittende effekt på vores gæsters samlede oplevelse.

Gem
Concentrix

Customer Service Representative - Remote

Hjemmearbejdsplads

Er du på udkig efter nye udfordringer?

Hvis du ønsker at vokse og blive inspireret, vil du som teknisk supporter blive en del af vores team af game-changers, der driver fremtidens brands inden for teknologi, finans, rejser, mode, sundhedspleje og meget mere.

Hvad gør det hele ud på?

  • Støtte kunder over telefonen, identificere deres problemer og hjælpe med at løse dem
  • Hjælpe med spørgsmål vedrørende kundernes telefoner, tablets og computere
Concentrix
Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
Odense Havn A/S

Håndværker til serviceteam

Munkebo

Er du håndværker, gerne med erfaring fra ejendomsservice og vedligehold af bygninger?

Se video om Odense Havn A/S som arbejdsplads

Så kan vi tilbyde dig et spændende og afvekslende job i vores serviceafdeling, hvor du vil indgå i et team sammen med tre kolleger.

Vi er stolte af at score højt i vores trivselsmålinger og lægger stor vægt på et godt arbejdsklima, hvor der også er en god balance mellem arbejde og fritid.

Odense Havn A/S
Gem
Exodraft A/S

Sales & Project Manager Heat Recovery

Langeskov

Til vores Heat Recovery team søger vi en Sales & Project Manager, som kan kombinere teknisk viden med strategisk salg og projektledelse.

I denne rolle vil du skulle håndtere vores innovative energiløsninger og sikre, at de matcher kundernes forventninger og behov.

Vores arbejdskultur er afslappet og præget af humor og uformel stemning, hvor hver medarbejder bidrager med deres perspektiver, der driver udviklingen fremad.

Gem
CS WIND Offshore A/S

Vedligeholdelsestekniker (Lindø/Odense Port)

Vi brug for dig, som ønsker et job med fokus på vedligeholdelse, fejlfinding og reparationer af produktionsudstyr.

Du har en relevant tekniskfaglig baggrund som f.eks. industritekniker, elektriker, automatiktekniker, lastvognsmekaniker, mekaniker inden for entreprenør- og landbrugsmaskiner eller lignende.

Vi tilbyder fleksibilitet, en høj grad af frihed under ansvar, og du får rig mulighed for personlig og faglig udvikling som en del af et professionelt team med en uformel omgangstone.

CS WIND Offshore A/S
Gem
CS WIND Offshore A/S

Elektriker til Vedligehold (Lindø/Odense Port)

Vi har brug for dig, som ønsker et job med fokus på vedligeholdelse, fejlfinding og reparationer af produktionsudstyr. Du får en vigtig rolle i opbygningen af vedligeholdelsesafdelingen, hvor du kan være med til at sætte dit præg på vores nye opsætning, som skal supportere produktionen i døgndrift.

Du får et spændende og alsidigt job i en international virksomhed i vækst med en flad struktur. Vi tilbyder fleksibilitet, en høj grad af frihed under ansvar, og du får rig mulighed for personlig og faglig udvikling som en del af et professionelt team med en uformel omgangstone.

CS WIND Offshore A/S
Gem
CS WIND Offshore A/S

Technical Writer (Lindø)

Munkebo

Du får et spændende og alsidigt job i en international virksomhed i vækst med en flad struktur. Vi tilbyder fleksibilitet, en høj grad af frihed under ansvar, og du får rig mulighed for personlig og faglig udvikling som en del af et professionelt team med en uformel omgangstone.

Vi bygger en grøn fremtid sammen med dig, som kan:

  • Udarbejde arbejdsinstruktioner, manualer og procedure-beskrivelser tilpasset vores produktion af XXL-monopæle. Sørge for at dokumentationen er baseret på detaljeorienteret observationer af vores produktionshaller
  • Vedligeholde de udviklede arbejdsinstruktioner, manualer og procedurebeskrivelser løbende med de seneste informationer og opdateringer
CS WIND Offshore A/S
Gem
ENABL A/S

Mechanical Technician

Munkebo

Du bliver ansvarlig for egne opgaver, men vil indgå i tæt samarbejde med dine øvrige dygtige, hjælpsomme og engagerede medarbejdere i produktionen.

Du kommer til at gøre en forskel ved bl.a. at:

  • Sikre rettidig og kvalitetsbevidst montage af nybygget udstyr.
  • Fejlfinde, servicere samt udføre montage på kundernes maskiner og udstyr.
  • Være den pålidelige ”håndværker” over for ENABL´s kunder.

Du får mulighed for selv at påvirke og optimere din dagligdag, og du bliver en del af en hverdag, hvor aktivitetsniveauet og humøret er højt.

ENABL A/S
Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
EXHAUSTO A/S

Indkøber - Vikariat

Langeskov

Vores strategiske indkøber skal på barsel, og vi søger derfor en kollega, der kan hjælpe afdelingen med opgaver i 3-6 måneder.

Din primære opgave er at opbygge, sikre og vedligeholde et optimalt samarbejde med leverandører i henhold til EXHAUSTOs forretningsbehov og tilhørende SCM-strategier og handlingsplaner.

Vi søger en profil der gerne må have erfaring indenfor indkøb – men det er et ønske, ikke et krav. Den rette profil kan også have en solid administrativ baggrund, hvor koordinering, struktur og opfølgning er kompetencer, der er absolut nødvendige for at kunne lykkes i stillingen.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
JØRGEN KRUUSE A/S

Technician

Langeskov

Har du lysten og drivet til at udfordre dine evner som tekniker i en virksomhed med både automatisk højlager og automatisk pakkeanlæg, hvori der indgår robotter?

Vi søger nu en Tekniker med primært fokus på vedligeholdelse og drift af vores in-house maskinpark. De primære arbejds- og ansvarsområder:

  • Udføre reparation, vedligehold og fejlfinding
  • Planlægge og bestille serviceydelser
  • Være tilgængelig for tilkald udenfor normal arbejdstid
JØRGEN KRUUSE A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV