89 job matcher din søgning 89 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SH Group A/S Servicemontører til hydraulikarbejde – Lindø, Fyn

SH Group A/S, Munkebo

Er du en haj til hydraulik, og kunne du tænke dig en spændende og udfordrede karrierer i en af landets førende maritime virksomheder inden for marine- og offshorebranchen, så er det måske noget for dig at blive servicemontør hos SH Group på Lindø.

Paletten af arbejdsopgaver:

  • Servicering og vedligeholdelse på skibe, dels fra vores serviceafdeling på Lindø og dels i forbindelse med dokophold rundt omkring i verden.
  • Servicering og vedligeholdelse på borerigge i forbindelse med værftsophold – globalt.

En dag er aldrig den samme, da opgaverne er meget varierende, udfordrende på den sjove måde og ofte udføres i samarbejde med dygtige og hjælpsomme kollegaer.

Gem
Hejdoktor Speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser. Vi søger speciallæger i almen medicin, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau.

Vi leder efter kandidater, der interesserer sig for telemedicin, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde inden for medicin i en uortodoks og unik kontekst, hvor plejen rækker ud til patienterne.

Hejdoktor tilbyder en fleksibel stilling, hvor du kan arbejde både fra hjemmet, klinikken eller kontoret.

Bladt Industries A/S
Project HSE Manager

Bladt Industries A/S, Aalborg eller Lindø

Gør en forskel sammen med os og bliv en del af fundamentet for den grønne omstilling

Som Project HSE Manager kommer du til at spille en vigtig rolle i at sikre, at vores projekter har sundhed, sikkerhed og miljø som topprioritet i alle faser af projekterne.

Du får et spændende og alsidigt job i en international virksomhed i vækst med en flad struktur. Vi tilbyder fleksibilitet, en høj grad af frihed under ansvar, og du får rig mulighed for personlig og faglig udvikling som en del af et professionelt team med en uformel omgangstone.

Bladt Industries A/S
Gem
betterpeople A/S Sales Manager Europe, Jackson Family Wines

betterpeople A/S søger for Jackson Family Wines

Bliv en del af et globalt vinimperium, hvor du vil spille en afgørende rolle for distribution og salg til det centraleuropæiske marked. Som Sales Manager indtræder du i en selvstændig rolle, i et internationalt salgsteam, hvor du med din forretningsforståelse, indgående kendskab til vinbranchen og relationsskabende evner, udvikler og udbygger kundeporteføljen.

Du vil udvikle og udbygge din eksisterende kundeportefølje, blandt andet via deltagelse i messer og præsentation af sortiment til vinsmagninger, samt gennem aktivitetsplanlægning, der fordrer øget salg hos den enkelte kunde. I den forbindelse vil du kunne forvente omkring 40-50 rejsedage om året.

GML-HR A/S Laboratory Assistant – In-vitro plant laboratory

GML-HR A/S recruiting on behalf of Sakata Ornamentals Europe A/S in Marslev

Exciting work environment - Highly refined products

Sakata develops and markets highly refined flower seeds for professional use. Sakata’s plant tissue culture laboratory (In-vitro plant laboratory) is in Marslev near by Odense. In the laboratory, an experienced team works with e.g., maintenance and quality assurance of the gene bank as well as customer inquiries.

Your colleagues will take you through a well-planned onboarding and training program where you will get an introduction to laboratory facilities, equipment and processes. You will, among other things, trained in laboratory safety protocols, standard operating procedures and media preparation.

GML-HR A/S
Bladt Industries A/S
Project HSE Manager

Bladt Industries A/S, Aalborg or Lindø

Make a difference with us and become part of the foundation for the green transition

You will as Project HSE Manager play an important role in securing that our projects have health, safety and environment as a top priority in all stages of the projects.

You will receive an exciting and versatile job in a growing international company with a flat structure. We offer flexibility, a high degree of freedom under responsibility and you get ample opportunity for personal and professional development as part of a professional team with an informal tone.

Bladt Industries A/S
Gem
KRUNIKA Inside Sales Manager – Danmark

KRUNIKA søger for Parador GmbH & Co. KG

Motiveres du af ansvar under stor frihed, struktur og kontor i eget hus? Så kan dit drømmejob være lige her.

Vi tilbyder et spændende job i en ekspansiv virksomhed. Du tilbydes gode medarbejderforhold, høj tillid og stor frihed til at tage ansvar.

Som Inside Sales Manager bliver det dit ansvar at større vores nationale eksterne salgsteam med ordrehåndtering og generel kundeservice. Du har en aktiv del i det opfølgende salgsarbejde.

Bladt Industries A/S
Experienced Environmental Compliance Specialist

Bladt Industries A/S, Aalborg or Lindø

Make a difference with us and become part of the foundation for the green transition.

You will be the primary anchor person in relation to authority dialogue, environmental applications and follow-ups on environmental approvals in connection with our industrial processes.

We offer flexibility, a high degree of freedom under responsibility, and you get ample opportunity for personal and professional development.

Bladt Industries A/S
Bladt Industries A/S
Experienced Environmental Compliance Specialist

Bladt Industries A/S, Aalborg eller Lindø

Gør en forskel sammen med os, og bliv en del af fundamentet for den grønne omstilling.

Du vil blive den primære ankerperson i forbindelse med myndighedsdialog, ansøgninger og opfølgninger på miljøgodkendelser i forbindelse med vores industrielle processer.

Vi tilbyder fleksibilitet, en høj grad af frihed under ansvar, og du får rig mulighed for personlig og faglig udvikling.

Bladt Industries A/S
Bladt Industries A/S
Environmental Specialist (Aalborg/Lindø)

Bladt Industries A/S

The ambitions for offshore wind are great and we must grow so that we can deliver our part of the puzzle and make this a reality. Therefore, we are looking for a new colleague who, like us, is passionate about making a difference.

Specifically, we are looking for individuals who want a job with focus on optimization and development of the industrial environmental area in Bladt Industries. Specifically, you will be primarily responsible for initiating, executing and completing environmental projects within operations and production in close collaboration with our operations organization as well as environmental projects within product design and development in close collaboration with our sales and project organizations.

Bladt Industries A/S
Bladt Industries A/S
Environmental Specialist (Aalborg/Lindø)

Bladt Industries A/S

Ambitionerne for offshore vind er store, og vi skal vækste for at kunne levere vores del af puslespillet, for at det hele kan gå op. Det kræver sit hold, og vi er derfor på jagt efter endnu en ny kollega, der ligesom os brænder for at gøre en forskel.

Helt konkret har vi brug for dig, som ønsker et job med fokus på optimering og udvikling af industrimiljøområdet i Bladt Industries. Helt specifikt vil du blive den primære ansvarlige for initiere, drive og afslutte miljøprojekter inden for drift og produktion i tæt samarbejde med vores driftsorganisation samt miljøprojekter inden for produktdesign i tæt samarbejde med vores salgs- og projektorganisationer.

Bladt Industries A/S
SH Group A/S Elektrikerformand til Lindø Industripark

SH Group A/S, Munkebo

Kunne du tænke dig at blive en del af en stærk og voksende virksomhed fyldt med udfordrende opgaver og en dynamisk hverdag, og har du erfaring med skibsinstallationer?

Jobbet indebærer at tage ansvar for opgaverne på de skibe, vi servicerer på Lindø Industripark, herunder montage og opstart af diverse projekter samt at aflevere disse til kunderne.

Vi tilbyder en spændende rolle i et udfordrende teknisk miljø, med rig mulighed for personlig og faglig udvikling og spændende arbejdsopgaver i en foranderlig hverdag.

Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

JØRGEN KRUUSE A/S
UI/UX Designer

JØRGEN KRUUSE A/S, Langeskov

Vil du være en del af en virksomhed, som har en global førende position inden for nogle af markedets stærkeste produkter til veterinærbranchen?

Vi søger nu en talentfuld og initiativrig UI/UX Designer, der bliver en del af et team bestående af fire engagerede kolleger ud over dig.

Stillingen er nyoprettet, og du vil derfor have stor mulighed for at sætte dit fingeraftryk på indholdet af din hverdag. Dit primære fokus vil være at udvikle digitalt design, der promoverer vores brand og produkter på web.

JØRGEN KRUUSE A/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
expuri Operations Excellence Manager

expuri søger for Bladt Industries A/S i Munkebo

Operations Excellence Manager søges til produktionsenhed for fundamenter til offshore-vindindustri

Det er Operations Excellence Managerens ansvar at sikre løbende optimeringstiltag af produktionen, herunder at implementere understøttende IT-platform (Optipeople/Power BI m.m.) for en effektiv Operations Excellence-funktion.

Du tilbydes professionel og personlig udvikling i rollen, opbygning af nyt team hvor der på sigt kan være ledelsesansvar for teams på flere af Bladt Industries sites.

Kverneland Group Danmark A/S Servicespecialist

Kverneland Group Danmark A/S, Kerteminde

Til at servicere vores danske kunder og forhandlere søger vi en person med stor teknisk indsigt, meget gerne med en baggrund som landbrugsmaskinmekaniker, maskinstationsmedarbejder og/eller en landbrugsuddannelse.

Arbejdsopgaverne vil være både hos kunder/forhandlere rundt i landet og på vores kontor i Kerteminde. Mere konkret vil opgaverne blandt andet bestå af:

  • teknisk bistand
  • igangsætning af maskine

Da koncernsproget er engelsk, vil det være nødvendigt at beherske dette.

Kverneland Group Kerteminde AS Servicetekniker

Kverneland Group Kerteminde AS

Har du erfaring med landbrugsmaskiner og har du lyst til at arbejde med global support på vore produkter i Kverneland Group Kerteminde? Så er du måske en af vore nye serviceteknikere.

Som Servicetekniker i Harvesting består dit arbejde i at udføre alle former for teknisk support for produktgrupperne skårlæggere, vendere, rotorriver og ballesnittere.

Arbejdet er meget afvekslende og spænder over alt fra udarbejdelse af servicetræningsmateriale, afholdelse af servicetræningskurser, direkte support til salgsselskabers og importørers service teams i felten over hele kloden samt til sagsbehandling i vores online-system.

Gem
Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere. Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrér dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg dine egne elever, og administrér din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
  • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Superprof

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV