97 job matcher din søgning 97 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PeopleLink Produktionschef

PeopleLink søger for Medicopack A/S i Langeskov

Ansvar for produktion, kvalitetskontrol, supply chain og lager

Produktionsledelsen hos MedicoPack, som består af Produktionschefen og en Teknisk Chef, har sammen ansvaret for at sikre en effektiv og sikker afvikling af den planlagte produktion, som kører kontinuerligt 24/5.

I samarbejde med den Tekniske Chef og Kvalitetschefen, har du det overordnede ansvar for at produktionsprocessen og slutproduktet altid er i overensstemmelse med kunde- og myndighedskrav, kvalitetsforskrifter og GMP, hvilket er helt afgørende for virksomhedens succes i et reguleret marked. Netop fordi der er tale om medicinsk emballage, er der særdeles høje krav til dokumentation, valideringer og tests. Derudover har du det ledelsesmæssige ansvar for ca. 60 medarbejdere i produktion, QC, disponering, planlægning og lager. Medarbejderne omfatter både funktionærer og timelønnede under Industriens Overenskomst.

FORCE Technology
Erfaren svejseingeniør til Ålborg, Esbjerg eller Lindø

FORCE Technology

Trives du af et stærkt fagligt miljø, og synes du, at det er spændende at løse kundeopgaver? Så er det måske dig, vi mangler!

Du bliver en del af et erfarent team, der er Danmarks absolut førende indenfor NDT, svejse- og materialeteknologi. Vi har meget travlt på alle områder og ønsker nu at styrke det svejsetekniske område med en stærk profil. Dine arbejdsopgaver vil være at:

 • gennemføre kundeopgaver på det svejsetekniske område
 • rådgive og vejlede indenfor konstruktionsudformning og svejsetekniske problemstillinger i henhold til internationale standarder
 • udarbejde WPQR’er/WPS’er
FORCE Technology
Hako Danmark A/S
Lagermedarbejder m/k søges

Hako Danmark A/S, Langeskov

Hos Hako Danmark har vi travlt og søger derfor en ny medarbejder til vores lager.

Vi søger en person, som kan lide at arbejde i et godt og tempofyldt miljø med gode og erfarne kolleger.

Vi forventer, at du er mødestabil og kommer med godt humør og engagement. Kan du se dig selv i dette, så send en ansøgning.

Arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte følgende:

 • Pluk, pakning og forsendelse af daglige ordrer
 • Modtagelse og kontrol af vareleverancer
 • Sortering på pladslægning og registrering

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Frejas Have ApS OPHOLDSSTEDET FREJAS HAVE SØGER MEDARBEJDER

Frejas Have ApS

Vi er et socialpædagogisk behandlingstilbud for unge sårbare kvinder i alderen 12-26 år.

Frejas Have består af 2 afdelinger, begge beliggende mellem Nyborg og Kerteminde på Fyn.

Vi søger en erfaren medarbejder med en social- eller sundhedsfaglig uddannelse bag sig til at indgå i en fuldtidsstilling som behandler/pædagogisk medarbejder.

Vi kan tilbyde en udviklingsorienteret arbejdsplads med dygtige og dedikerede kollegaer. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med en behagelig og afslappet omgangstone, efteruddannelse i vores behandlingsmetode, samt løbende supervision. Endvidere er vi et sted med stærke og sunde værdier og en tydelig retning i arbejdet med kerneopgaven.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Kverneland Group Kerteminde AS Handelselev med speciale i salg - internt salg og forsendelse

Kverneland Group Kerteminde AS

Interesserer du dig for salg og shipping? Og har du et særligt talent for at give kunder en positiv oplevelse?

Med reference til Manager for Customer Service Center bliver du en del af et team på seks medarbejdere. Vores Customer Service Center er et vitalt bindeled mellem produktionen, produkt-management, salgsselskaberne og slutkunder.

Du får bl.a. mulighed for at arbejde med ordrehåndtering, kundehenvendelser, planlægning og at være support til interne afdelinger. Derudover vil du skulle booke forsendelser (biltransport, søfragt, luftfragt), følge op på forsendelser samt være med til at planlægge og optimere forsendelser i tæt samarbejde med vores kunder.

L-Mediehus A/S
Vi søger en dygtig mediekonsulent til vores salgsteam!

L-Mediehus A/S, Langeskov

Kan du varetage salg til både store og små B2B kunder? Og kan du se dig selv arbejde for Danmarks førende mediehus til landbruget og fødevareklyngen?

L-MedieHus A/S søger netop nu en mediekonsulent til vores salgsorganisation. Vi har fart på og mangler derfor en dygtig sælger, der kan hjælpe os med at vedligeholde nuværende annoncørkunder og opbygge nye relationer og nyt marked.

Du kommer til at arbejde med salg af markedsføringsløsninger til erhvervskunder i og omkring landbruget og vil både have en dagligdag på kontoret og på landevejene. Du vil især fokusere din indsats på vores ugeavismarked på Fyn og i Jylland, men også sælge løsninger til dagbladet og vores digitale platforme.

L-Mediehus A/S
Rynkeby Børnehave Pædagogmedhjælper, 25 timer - med mulighed, i perioder, for flere timer

Rynkeby Børnehave

I Rynkeby Private Børnehus søger vi en pædagogmedhjælper med primær tilknytning til vores vuggestue, samt til at indgå i husets tværfaglige samarbejde mellem vuggestue og børnehave ved behov.

Vi er en lille, privat institution beliggende i landsbyen Rynkeby mellem Kerteminde og Langeskov med plads til i alt 60 børn. Vi har en vuggestueafdeling med plads til 16 børn og en børnehaveafdeling med plads til 44 børn.

Husets størrelse gør, at både børn, ansatte og forældre kender hinanden på tværs af afdelingerne. Vi er et aktivt hus, hvor udeliv, leg og kreativitet er i højsædet. Vi arbejder med forskellige tematikker i hverdagen, hvor vi både bruger uderummet på vores dejlige legepladser, samt cykler ud i vores naturskønne nærområde, for at skabe de mest optimale forhold for givende lærings-/legemiljøer.

nef Fonden
GIS Teknisk tegner/designer

nef Fonden, Kerteminde

Synes du, at GIS-data er krumtappen i ledningsregistrering, og har du en passion for at udnytte og præsentere dem bedst muligt til gavn for dine kollegaer og kunder?

Og motiveres du af at se resultaterne af din indsats? Så skal du helt sikkert læse videre!

GIS-teamet varetager projektering, indmåling, ledningsregistrering og dokumentation af el og fibernet, samt drift og ajourføring af geodata-platformen, som er ArcGIS.

Jobbet som teknisk tegner/designer består af indmåling og ledningsregistrering af el og fiber i både design-/projekteringsfasen og som as built dokumentation.

nef Fonden
nef Fonden
GIS-specialist

nef Fonden, Kerteminde

Synes du, at GIS-data er krumtappen i ledningsregistrering, og har du en passion for at udnytte og præsentere dem bedst muligt til gavn for dine kollegaer og kunder?

Og motiveres du af at se resultaterne af din indsats? Så skal du helt sikkert læse videre!

Jobbet som GIS-specialist indebærer ansvar for drift og ajourføring af ArcGIS samt udvikling, udnyttelse og præsentation af geodata både internt og eksternt.

Du vil blive bindeleddet mellem dine kolleger i GIS-teamet og vores IT-konsulenter og systemleverandør omkring drift og implementering.

nef Fonden
Bladt Industries A/S
IT Supporter

Bladt Industries A/S, Munkebo

Are you service-oriented and can you deliver fast and efficient IT-support to your colleagues? Do you want to be part of the growth journey in an international company that is part of accelerating green transition into renewable forms of energy? Then you are exactly the IT supporter that we are looking for.

Bladt Industries is one of the leading suppliers of foundations and substations for the offshore wind market worldwide. Our projects are significant both financially and physically and they are managed by teams consisting of project managers, specialists, support functions and with interface to our own production, suppliers and subcontractors. Efficiency, on-time delivery and first-class quality are paramount to us when we manufacture our complex steel structures.

Your primary tasks will include:

 • IT-support for the organisation
 • Error diagnostics on hardware and software
 • Preparation, installation and maintenance of PC
Bladt Industries A/S
Bladt Industries A/S
IT-Supporter

Bladt Industries A/S, Munkebo

Er du serviceorienteret, og kan du levere hurtig og effektiv IT-support til dine kollegaer? Vil du være en del af vækstrejsen i en international virksomhed, der er med til at accelerere verdens grønne omstilling til vedvarende energiformer? Så er du netop lige den IT-Supporter, vi mangler.

Bladt Industries ordreproducerer stålfundamenter og offshore substations til havvindmølleparker over hele verden. Vores projekter er markante både i fysisk størrelse, omfang og finansielt og bliver håndteret i teams af projektledere, faglige eksperter, support funktioner og med interface til vores egen produktion, leverandører og underentreprenører. Vi skal konstant være foran udviklingen og have et målrettet fokus på høj kvalitet, effektive processer og levering til tiden.

Dine primære opgaver bliver bl.a.:

 • IT-support til organisationen
 • Fejlsøgning på hardware og software
 • Klargøring, installation og vedligeholdelse af PC
Bladt Industries A/S
Bladt Industries A/S
Project Manager, Offshore Wind & Energy

Bladt Industries A/S, Aalborg, Munkebo or Brøndby

Are you excited about project management and does cross-functional collaboration and seeing the product take form motivate you? Do you want to become part of the growth journey in an international company that contributes to accelerating the world’s green transition to renewable energy? Then you might be our new colleague!

As Project Manager your daily work will center on a large range of projects which will require that you can see the overall picture and that you can be relied on to bring all the various ends together and see all the necessary tasks through to completion. You will have an international contact surface that includes both customers and suppliers as well as our own production internally with many competent and experienced colleagues.

Bladt Industries A/S
Bladt Industries A/S
Projektleder, Offshore Wind & Energy

Bladt Industries A/S, Aalborg, Munkebo eller Brøndby

Brænder du for projektledelse og motiveres du af tværfagligt samarbejde og af at se produktet tage form? Vil du være en del af vækstrejsen i en international virksomhed, der er med til at accelerere verdens grønne omstilling til vedvarende energiformer? Så er du må vores nye kollega!

Du får et spændende, alsidigt og ikke mindst udviklende job i en international virksomhed i vækst. Du bliver en del af en professionel arbejdsplads med en uformel omgangstone, hvor vi sætter pris på samarbejde, humoristisk sans og en positiv tilgang. Hos os går fleksibilitet begge veje, og du vil få stor frihed under ansvar.

Vi tilbyder endvidere pensionsordning, sundhedsforsikring, kantineordning, en aktiv personaleforening, mulighed for hjemmearbejde og en gage, der modsvarer stillingskravene.

Bladt Industries A/S
Odense Havn A/S Teknisk designer

Odense Havn A/S, Munkebo

På Odense Havn dyrkes fremtidens fantastiske, internationale forretningseventyr, jobs og grønne kvantespring, og vi investerer i de kommende år massivt på vores lokation i Munkebo og søger derfor en selvstændig, kreativ og nytænkende teknisk designer til at hjælpe med at håndtere og opdatere vores store tegningsmateriale og tegningsarkiv i AutoCAD og Revit.

Brænder du for at tegne i 2D og 3D, og har du ligeledes lyst til at komme ud i marken og måle op, så kan vi tilbyde et spændende og afvekslende job i afdelingen i afdelingen Bygninger & Faciliteter.

PeopleLink Økonomi- og administrationschef

PeopleLink søger for Kerteminde Forsyning A/S

Bred opgaveportefølje med mange facetter, personaleledelse og aktiv i ledergruppen

Du bliver leder af ’husets’ omdrejningspunkt for kontakt og service til kunderne, afdelingschefer, bestyrelsen og forsyningssekretariatet, når det handler om bl.a. afregning, bogholderi, budgettering, rapporteringer og administrative opgaver. Afdelingen har 8 medarbejdere, der håndterer mange opgaver i en hverdag med løbende ændringer pga. ny lovgivning, myndighedskrav og interne prioriteringer.

Ud over de basale ansvars- og opgaveområder er dine hovedopgaver at:

 • Lede og udvikle eget funktionsområde fagligt, driftseffektivt og socialt
 • Samarbejde tæt med dine kolleger i ledergruppen om at udvikle alle forsyningsområder bæredygtigt samt sikre effektiv drift inden for lovgivningens rammer og høj kundeservice
 • Afvikle afdelingernes årshjul i forhold til budgettering, regnskabs- og øvrige rapporteringer
Great Northern Kok Great Northern – Restaurant EAT

Great Northern, Kerteminde

Vi har en klar ambition om at levere en gastronomisk oplevelse i særklasse. Hvis du vil med på denne rejse, skal du læse videre her.

Great Northern er et golf- og spa-resort i international særklasse. Her skal både medarbejdere og gæster opleve noget helt unikt, så alle med glæde kommer igen, Vi søger en dygtig kok på fuldtid, der kan levere og som kan være med til, at sikre at gæsternes oplevelse kulminerer i Restaurant EAT – er det dig?

Vi leverer høj personlig service fra morgen til aften. I tæt samarbejde med dine kollegaer i køkkenet, baneservice og restauranten får du mulighed for at være med til at præge stilen i restauranten, hvor ambitionerne er høje.

Great Northern Tjener Great Northern – Restaurant EAT

Great Northern, Kerteminde

Vi har en klar ambition om at levere en gastronomisk oplevelse i særklasse. Hvis du vil med på denne rejse, skal du læse videre her.

Vil du arbejde på et golfresort i international særklasse, hvor både medarbejdere og gæster oplever noget helt unikt og med glæde kommer igen? Vi søger en dygtig tjener på fuldtid, der kan levere og kan være med til at sikre at gæsternes oplevelse kulminerer i Restaurant EAT – er det dig?

Vores gæster har med rette høje forventninger til deres besøg hos os. Det er vores fornemmeste opgave at overgå disse forventninger i alt, vi gør. Du får en grundig oplæring, så du kender både vores á la carte-udbud og vores 5-retters menu ned til mindste detalje og altid kan anbefale en god vin til gæstens valg af mad.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: