157 job matcher din søgning 157 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Ikast-Brande Kommune
Dagplejere søges

Ikast-Brande Kommune

Har du et ønske om at arbejde med de mindste børn, og har du et ønske om en selvstændig hverdag, hvor du selv står for at planlægge dagen – så er her drømmejobbet.

Du har lyst til at åbne dit hjem for fire små børn 0-2,9 år og deres familier. Du har lyst til at skabe den trygge og nære relation til børnene og samtidig indgå i en professionel og fagligt stærk dagpleje.

Du får et arbejdsliv, som kan passe godt til hele din familie - har du barn under 2,9 år, kan barnet indgå i din dagpleje, og du får mulighed for udeliv, fællesskaber og arbejdsglæde.

Som dagplejer arbejder du 48 timer om ugen, og derfor får du 7 afspadseringsdage om året og yderligere 2 dages afspadsering for deltagelse i aftenmøder samt overenskomstmæssig ferie.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Tombola Services Denmark ApSDansktalende Chat Moderator

Tombola Services Denmark ApS

Arbejdssted: Skal arbejde hjemmefra

tombola er en familieejet virksomhed, der står bag Danmarks største online bingoside. Vores tilgang adskiller sig fra de fleste af vores konkurrenter, da vi udvikler alle vores spil selv; faktisk klares alle aspekter af driften ”in-house”.

Vi er på jagt efter nye Chat Moderatorer til vores danske team, der kan give vores danske spillere en god oplevelse i chat-rummet.

Chatten er en essentiel del af oplevelsen hos tombola. Den rigtige kandidat bliver en del af vores hold af dansktalende Chat Moderatorer, og vil være med til at udbygge fællesskabsfølelsen på vores bingoside. Hvis du har snakketøjet i orden og har gode kommunikationsegenskaber, er du måske den, som vi leder efter.

Region SjællandLæreruddannet skolekonsulent til nationalt skoletilbud ved Synscenter Refsnæs

Region Sjælland, Kalundborg

Er du motiveret for at prøve dig selv af i et specialpædagogisk undervisningsmiljø for elever med synsnedsættelse?

Region Sjælland

Stillingen er i teamet, bestående af 4 skolekonsulenter og en pædagog, der dækker to af vores skoletilbud – et folkeskoletilbud samt et af vores to STU-tilbud (Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse). I indeværende skoleår omfatter de to skoletilbud i alt 10 elever. De to tilbud er en del af skoleområdet, som også omfatter efterskole, STU og et aktivitets- og samværstilbud.

Vi arbejder med en anerkendende tilgang til eleven med afsæt i de formelle læringsmål for folkeskole og lovkravene for STU. Vi tager afsæt i elevens forudsætninger, færdigheder og potentialer. Vi bestræber os på, at eleverne bliver så fagligt dygtige, som de kan, samt udvikler sig til at blive så selvstændige og socialt kompetente som muligt.

Kemp & Lauritzen
Ventilationsmontør til Kalundborg – tag din faglig til nye højder

Kemp & Lauritzen A/S, Kalundborg

Har du en bred erfaring indenfor montage/servicering af ventilationsanlæg? Og kan du arbejde selvstændigt og gå forrest?

I jobbet som ventilationsmontør vil du få ansvaret for at servicere vores kunder i Kalundborgområdet på større og mindre opgaver, typisk inden for teknisk specialiserede løsninger.

Din hverdag vil omfatte:

 • Montageopgaver, renoveringsopgaver, samt nybyggeri
 • Servicering, fejlfinding, optimering samt reparation af ventilationsanlæg med tilhørende automatik og VVS
 • Indregulering
Kemp & Lauritzen A/S
Nordic Medicare Group A/SKonsultationssygeplejerske til lægeklinik i Kalundborg

Nordic Medicare Group A/S

Er du sygeplejerske, og ønsker du nye udfordringer? Nordic Medicare søger konsultationssygeplejerske til vores lægeklinik i Kalundborg snarest muligt.

For at sikre succes i stillingen som konsultationssygeplejerske, søger vi en sygeplejerske, der blandt andet;

 • har flere års erfaring som konsultationssygeplejerske eller en person, som har været tilknyttet skadestuemodtagelsen.
 • har stor fokus på at skabe patienttilfredshed.

Du vil som konsultationssygeplejerske hos Nordic Medicare opleve at blive opkvalificeret gennem kurser og i høj grad intern undervisning for at sikre, at du opnår de ønskede kernekompetencer. Du vil få mange forskellige selvstændige arbejdsopgaver relateret til både sygepleje- og sekretærfunktioner, hvilket i høj grad vil bestå af telefonvisitation, men også sårbehandling, vaccinationer mv.

mobako P/S
Projektleder

mobako P/S søger for Benny Petersen A/S i Jerslev Sjælland

Benny Petersen A/S søger en relationsskabende og erfaren projektleder. Drives du af at levere gode resultater? Er du kendt for at gå den ekstra mil, og er du vellidt blandt dine samarbejdspartnere i anlægsbranchen? Så er det lige netop dig, vi søger!

Som projektleder hos Benny Petersen A/S er det din evne og lyst til at skabe langvarige samarbejder, der vægtes tungest. Du kan være med fra A-Z på projekterne. Du kan se frem til en arbejdsdag, hvor en stor del af din tid foregår i tæt sparring med kunder, underentreprenører og kollegaer. Organisationen er stadig under opbygning, og dermed er der også masser af mulighed for at få indflydelse på den fremtidige udvikling af Benny Petersen A/S.

mobako P/S
BDO
Erfaren revisor med høj faglighed

BDO, Kalundborg

Vil du arbejde med revision i én af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder? Har du høj faglighed og en stor arbejdsglæde? Og er du interesseret i et job med gode karrieremuligheder?

I BDO ønsker vi en levende og engageret dialog med kunden. Derfor tilbyder vi værdiskabende revision og vedkommende rådgivning.

Vi ønsker ligeledes at skabe et arbejdsliv med plads til både karriere og familieliv. Derfor tilbyder vi vores medarbejdere det, der passer til den enkelte.

BDO
Hjemmearbejdsplads
Gem
TELUS International
Media Search Analyst Denmark (Work from Home)

TELUS International

The position will allow you to work from home on a flexible schedule of up to 20 hours per week completing tasks in a web-based evaluation tool.

What does the job involve?

 • Evaluation of many different task types including Music & Video judgements across media domains
 • Evaluation of App Store Content search results
 • Research using online tools to determine and judge the intent and accuracy of queries
 • Applying market knowledge with provided guidelines to judge the relevance and intent of task information for your market
TELUS International
Hjemmearbejdsplads
Gem
HjerteforeningenDistancefundraisere der kan sende hjertevarme gennem telefonen - kun hjemmearbejde

Hjerteforeningen

Leder du efter et (studie)job, hvor du kan bruge dine talegaver, og hvor du selv kan vælge dine arbejdstider? Et job, hvor du samtidig lærer noget, og hvor din indsats virkelig betyder noget? Et job, hvor du arbejder hjemmefra under trygge rammer samtidig med at være virtuelt omgivet af gode kollegaer og et stærkt team, og hvor der bliver lyttet til dine ideer og input? Så har du det job, lige her.

Skal vi kunne tilbyde råd og vejledning, støtte forskning i verdensklasse og påvirke politikerne positivt skal vi have medlemmer, der føler, at deres bidrag giver mening – og det er her, at du kommer ind i billedet. Som fundraiser skal du:

 • Deltage på et skræddersyet virtuelle uddannelsesforløb, hvor du lærer om alt fra mindset og stemmeføring til spørgeteknikker og storytelling
 • Ringe ud og hverve nye medlemmer
 • Ringe til eksisterende medlemmer med nye tilbud/alternative medlemskaber
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
 XL-BYG,
Sælger til XL-BYG Meredin Kalundborg

XL-BYG

Vi søger en engageret og energisk sælger med ansvar for vores malerafdeling.

Vores nye kollega trives med masser af kundekontakt og motiveres af at rådgive og vejlede kunder til at finde den bedste løsning til deres projekt, uanset om de er professionelle håndværkere eller dygtige gør-det-selv-folk.

Som den ansvarlige for vores malerafdeling bliver du en del af en velfungerende og dedikeret organisation med korte beslutningsveje og et uhøjtideligt arbejdsmiljø præget af et optimistisk og positivt samarbejdsklima. Nøgleordet er kvalitet, og alle dine nye kolleger er fagligt dygtige på hvert deres område og bidrager gennem et tæt samarbejde til at fastholde og udvikle forretningens kunderelationer.

Dine primære ansvarsområder bliver:

 • Ansvar for malerafdelingen
 • Rådgivning og servicering af forretningens mange lokale kunder
 • Tilbudsberegning, fakturering, opfølgning og eftersalgsaktiviteter
 • Udvikling af produktkategorierne i egen afdeling
XL-BYG
Kalundborg Kommune
Behandler til Rusmiddelteamet

Kalundborg Kommune

Rusmiddelteamet, som er en del af Det Sociale Voksenområde Center 2 i Kalundborg Kommune, søger behandler til en 37 timers stilling med tiltrædelse 3. januar 2022.

Som behandler vil du indgå bredt i temaets behandlingsopgaver, men vil dog fortrinsvis være tilknyttet vores dagbehandling.

Vores indsatser indenfor den ambulante psykosociale misbrugsbehandling tager primært sit afsæt i systemiske- og narrative teorier og metoder, ligesom vi arbejder helhedsorienteret og gerne inddrager familie og netværk i behandlingen. Vi varetager både den udførende misbrugsbehandling samt myndighedsbehandlingen.

Rusmiddelteamet er i begyndelsen af en rivende udviklingsproces som langt fra er afsluttet. Det er derfor vigtigt, at du kan trives i en omskiftelig hverdag, hvor ikke alt er defineret.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Faaborg PharmaSalgskonsulent til Jylland for en af Danmarks bedste arbejdspladser – Faaborg Pharma!

Faaborg Pharma

Du bliver en del af vores dygtige salgsteam, som er bestående af endnu en salgskonsulent, på Østsiden, samt en Key Account Manager. Derudover vil der være samarbejde med marketing vedr. ideudvikling til salgsmateriale m.m. Du vil være tæt på beslutningsprocesserne omkring salgsudvikling i et team af dedikerede kollegaer.

Dine primære arbejdsopgaver er:

 • Konsulentbesøg hos apoteker, hudlæger og sygehuse – Vest for Storebælt; primært Jylland (Der bliver stillet firmabil til rådighed).
 • Konsulentbesøg hos prioriteret A, B, C og D kunder
 • Bevare gode relationer til nuværende kunder og skabe gode relationer til nye kunder
 • Deltage aktivt i udviklingen af salgstiltag på de enkle apoteker
 • Morgenmøder/Produkttræning/undervisning
 • Daglig indrapportering af konsulentarbejde via CRM system i Uniconta
 • Ad hoc-opgaver indenfor salg – og kundeservice
Gem
Coor Service Management A/S
Teknisk teamleder, til vores kunde Novozymes, som har gode planlægningsevner og som har stor erfaring med drift af bygninger

Coor Service Management A/S, Kgs. Lyngby, Bagsværd og Kalundborg

Vi søger en teknisk teamleder til ledelse af 2 medarbejdere hos vores kunde Novozymes og som skal være ansvarlig for 40.000 m2 hos kunden.

Så hvis dine planlægningsevner er i top, din ledelsesstil harmonerer med vores ”Passion for People” tankegang i Coor, og hvis du drømmer du om at arbejde i en af Nordens førende Facility Management-virksomheder, så har du chancen nu.

Som teknisk teamleder bliver dit primære fokus:

 • Ledelse af p.t. 2 medarbejdere og ansvarlig for 40.000 m2 hos kunden, Novozymes
 • Planlægning af reparations- og vedligeholdelsesopgaver af forskellige størrelser
 • Ansvarlig for koordinering af opgaver og en tæt dialog med eksterne håndværkere
Coor Service Management A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
JS Danmark A/SProjektkonsulent til virtuelt team (Home Office)

JS Danmark A/S

Er du klar til at tage skridtet videre i din salgskarriere? Og ønsker du at blive en del af en professionel og performancedrevet virksomhed, hvor du har indflydelse på din egen pipeline?

Overordnet set består jobbet i at arbejde med potentielle kunder på ledelsesniveau inden for forskellige brancher med henblik på at booke kvalitetsmøder vedr. vores omkostningsfrie, Interaktive Brochure.

Derfor skal du helt konkret beskæftige dig med følgende opgaver:

 • Udvikling af markedspotentiale gennem kundeanalyse og research i alle brancher (B2B)
 • Opbygning og vedligeholdelse af egen pipeline via telefonkontakt til potentielle kunder
 • Gennemførelse af dialoger og koordinering af brochureprojekter
 • Onlinepræsentationer af vores produktporteføljer
Hjemmearbejdsplads
Gem
JS Danmark A/SAnnoncesælger til virtuelt team (Home Office)

JS Danmark A/S

Er du vores næste stjernesælger? Og trives du i en travl hverdag, hvor du skal overbevise kunderne om og udfordre dem til at træffe de rigtige beslutninger?

Hvis du kan sige ja til ovenstående, så kan du lige nu blive en del af JS Danmark A/S’ team af dygtige annoncesælgere, hvor flere kolleger tæller flere års anciennitet. Samtidig får du mulighed for at få arbejdsliv og familieliv til at gå op i en højere enhed, da vi tilbyder et 100 % virtuelt job.

Overordnet set består jobbet i via telefonen at overbevise dine kunder om og tilbyde dem den mest optimale annonceløsning. Du arbejder med din egen kundeportefølje og er i dialog med kunder på ledelsesniveau inden for forskellige brancher.

Helt konkret skal du beskæftige dig med følgende opgaver:

 • Annonceløsninger og salg til dine kunder via telefonen
 • Indhentning af annoncemateriale og overholdelse af deadlines
 • Et månedligt salgsbudget på 400.000 kr.