187 jobannoncer matcher din søgning 187 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Novozymes A/S part of Novonesis A/S

Technician, EMA Solids Support Team

Kalundborg

Welcome to Solid Support Team 13 skilled process engineers and technicians responsible for quality, introducing new products, throughput, and optimizing the products.

In this role you’ll make an impact by:

 • Responsible technician for the MG-coating line, ensuring smooth and efficient coating processes for granulating with MnTACN
 • Coordinate the steering system changes, bridging the gap between process engineers, technicians, and programmers to optimize operational efficiency.
Circle K Danmark A/S

Trivselsorienteret Store Manager til virksomhed i bevægelse

Snertinge

Se video om Circle K Danmark A/S som arbejdsplads

Trives du i spændingsfeltet mellem salg, kundeservice og ledelse? Og vil du med på holdet, når vi sammen arbejder med store og små initiativer i vores bæredygtighedsstrategi mod en mere klimavenlig verden?

Du får et indflydelsesrigt lederjob, hvor du sørger for den daglige planlægning og drift af butikken. Naturligvis med øje for vores koncepter, målsætninger og standarder.

Circle K Danmark A/S
Synscenter Refsnæs

Ejendomsserviceteknikerelev

Kalundborg

Har du flair for teknik, hænderne godt skruet på og drømmer du om en alsidig uddannelse i et servicefag?

Uddannelsen varer som udgangspunkt tre år og ni måneder. Uddannelsen er delt i et grundforløb og et hovedforløb. For elever, der har taget grundforløb 1 af en varighed på 20 uger, varer uddannelsen tre år og seks måneder.

Temp-Team A/S søger for Natupharma A/S
Gem
Temp-Team A/S

Selvstændig og erfaren bogholder med direkte reference til direktøren

Ruds Vedby

Hos Natupharma A/S bliver du en del af en dynamisk virksomhed, hvor medarbejderens trivsel og arbejdsmiljø er i fokus. De er 16 ansatte på hovedsædet i Ruds Vedby, der alle finder glæde i at arbejde sammen og går meget op i at skabe et godt arbejdsmiljø på tværs af de mange daglige arbejdsfunktioner.

Arbejdstiden er på 37 timer om ugen, mandag til torsdag fra kl. 07.00 til kl. 15.30 og fredag fra kl. 07.00 til kl. 12.00. Der er mulighed for flere hjemmearbejdsdage.

Kalundborg Kommune

Udviklingskonsulent med mod på udvikling af lærings- og kompetenceudviklingsaktiviteter og flair for at få viden til at vokse

Kalundborg

Vil du være med til at etablere en helt ny måde at tænke kompetenceudvikling på? Vil du være den, der går forrest, når der skal findes nye måder at dele viden, bruge viden og få viden? Og vil du gennem dit arbejde være med til at løfte det samlede videns- og kompetenceniveau i Jobcenter Kalundborg?

Du vil få masser af mulighed for at bidrage til udviklingen af din stilling. Variationen af opgaver er stor, og du vil få stor mulighed for fleksibilitet og selvstændig opgaveudførsel. Du vil derfor få brug for dine kompetencer, erfaringer og motivation til at arbejde med proces- og projektledelse.

Ckj Steel A/S

Lagermedarbejder til produktionslager

Kalundborg

Ønsker du at blive en del af et energisk team med alsidige arbejdsopgaver?

Trives du på et lagergulv, hvor dagene ikke er ens, og hvor vi hele tiden fokuserer på at optimere vores arbejdsprocesser?

Dine primære opgaver vil bestå i:

 • Fysisk samt digital varemodtagelse
 • Chauffør internt imellem afdelinger

Din uddannelsesmæssige baggrund og erfaring er ikke altafgørende, dog vil det vare en fordel, hvis du har kendskab til den rustfrie smedeverden.

Gem
Unibio A/S

QEHS Manager

Kalundborg

Unique opportunity to join an innovative biotech company with a proven and sustainable technology on the edge of global expansion.

Do you want to help develop the protein of the future, which will make it possible to feed the world's growing population without damaging our ecosystems?

You will be leading a small team responsible for managing and coordinating all QEHS activities, including certifications, audits, and training. You will ensure that operations are conducted in a safe and efficient manner and in conformance with safety regulations.

Unibio A/S
ROI Consulting ApS søger for Artelia
Gem
ROI Consulting ApS

Forretningssekretær

Vipperød, Søborg eller Kalundborg

Forretningssekretær til vores hurtigvoksende forretningsområde Process Engineering Pharma.

Vi vækster fortsat og har brug for kompetent støtte til forretningschefen, hvor du samtidig vil være bindeled til den øvrige organisation.

Du vil komme til at arbejde med rigtig mange afvekslende og spændende opgaver, der spænder over flere fagdiscipliner og afledt kræver, at du af natur er nysgerrig og samtidig kan holde mange bolde i luften på én gang

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser

El-teknisk faglærer

Kalundborg

Processkolen udvider, og vi søger bl.a. en engageret og kompetent el-teknisk faglærer, der skal indgå i vores lærerteam og undervise i teori og praktik. Har du en baggrund inden for det el-tekniske og kunne du tænke dig et meningsfuldt job, hvor du får mulighed for at give din faglige viden videre? Så er det dig, vi søger.

Du skal i starten undervise på grundforløbet til operatøruddannelserne samt inden for fagområdet, løse undervisnings- og udviklingsopgaver af faglig og pædagogisk karakter i samarbejde med dine kolleger.

Vi tilbyder faglig og pædagogisk udvikling, efteruddannelse samt attraktive pensionsforhold.

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser
Lidl Danmark K/S

Souschef – Fuldtid – Kalundborg

Kalundborg

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar?

Du tager aktivt del i det daglige arbejde i butikken, og får medansvar for butikkens drift og resultater. Hos os får du ansvar lige fra første arbejdsdag og bliver samtidig en del af et ambitiøst karriereudviklingsforløb.

Du får en ansvarsfuld rolle med spændende udfordringer og en konkurrencedygtig lønpakke.

Lidl Danmark K/S
Kalundborg Kommune

Virksomhedskonsulent med særligt fokus på det rummelige arbejdsmarked

Kalundborg

Har du lyst til at implementere en ny virksomhedsrettet strategi for det rummelige arbejdsmarked, så vi får flest mulige med på væksten i Kalundborg?

De konkrete arbejdsopgaver vil blive tilpasset efter vedtagelse af strategi og efter den rigtige kandidats kompetencer, men en del af arbejdsopgaverne vil være:

 • Implementering af en ny virksomhedsrettet rummelighedsstrategi
 • Kontakt til de socialøkonomiske virksomheder og videreudvikling af den socialøkonomiske indsats
 • Projektorienterede opgaver, der bidrager til at skaffe relevant arbejdskraft til virksomhederne i Kalundborg, herunder dialog og oplæg for eksterne samarbejdspartnere
Gem
Ahlsell

Butikssælger til håndværkerbutik

Kalundborg

Har du det, der skal til for at give vores kunder en service ud over det sædvanlige, og har du lyst til at være en del af et kompetent og engageret team?

Din vigtigste opgave ligger i den daglige dialog og relation til kunderne, og det er essentielt, at du har lyst til at udvikle dig i denne stilling. Du får fornøjelsen af at arbejde sammen med gode kollegaer, der glæder sig til at du starter, og står klar til at hjælpe dig godt i gang.

Ahlsell
MUSHOLM A/S

Handelselev med interesse for eksportsalg af fødevarer

Gørlev

Har du lyst til at gøre karriere indenfor international handel? Og ønsker du at lære handelsfaget at kende i en lokal vestsjællandsk fødevarevirksomhed, hvor du får mulighed for at beskæftige dig med kunder fra hele verden? Så har Musholm A/S den rette elevplads til dig med opstart 15. august 2024!

Vi kan tilbyde dig udfordrende salgsopgaver i et inspirerende og internationalt arbejdsmiljø.

Kalundborg Refinery A/S

Operatør til Vedligeholdelsesafdelingen

Kalundborg

Se video om Kalundborg Refinery A/S som arbejdsplads

Arbejdet med vedligehold af roterende udstyr er forbundet med varierende og interessante arbejdsopgaver, og der arbejdes kontinuerligt med at optimere arbejdets metodikker, samt udvikle på det roterende udstyr, så driftstiden mellem vedligehold øges. Løn og ansættelsesvilkår følger den indgåede overenskomst, og du får del i en række attraktive personalegoder.

Hos os vil du blive en del af et team, hvor dine ideer bliver hørt, og hvor der er plads til personlig og faglig udvikling. Vi arrangerer regelmæssige sociale arrangementer og værdsætter en åben kommunikationsstil

Kalundborg Refinery A/S
Jobindex søger for Meliora Bio ApS
Gem
Jobindex

Er du kemifagligt stærk – optimér vores processer, når vi øger produktionen

Kalundborg

Vil du være med til at videreudvikle vores arbejdsgange, når vi omdanner halm til ethanol, prebiotiske fibre og lignin – og dermed udnytter ressourcer, der ellers kunne være gået op i røg?

Du kommer ind, bedst som vi skal øge vores produktionsmængde. Og med dine inputs vil vi forhåbentlig også kunne nedbringe vores elforbrug og CO2-udledning undervejs.

Jobindex
SDK Shipping A/S

Project Coordinator

Kalundborg

SDK søger en passioneret og erfaren Project Coordinator til at styrke vores sjællandske stevedoreaktiviteter samt Agency-forretninger. Er du klar til at bidrage med og forme fremtidens fragthåndtering?

Du være medansvarlig sammen med vores Cargo Coordinator for at koordinere og facilitere alle faser af vores lastninger og losninger, og din indsats vil være afgørende for at sikre en effektiv og sikker håndtering af fragtopgaver.

SDK Shipping A/S
Synscenter Refsnæs

Synscenter Refsnæs søger pædagoger eller sundhedsfaglige medarbejdere som afløsere, til botilbuddene, med mulighed for fast timeantal

Kalundborg

Søger du et deltidsjob inden for det pædagogiske felt, og ønsker du at bidrage til børn og unges udvikling og trivsel, så er det måske dig, vi mangler.

Målgruppen er børn og unge fra 7-30 år, med synsnedsættelse, og dertil yderligere funktionsnedsættelser.

At være afløser på Synscenter Refsnæs, er et ansvarsfuldt job, som stiller krav til dig, og dine faglige- samt personlige kompetencer.

Vi tilbyder

 • En god modtagelse med et individuelt antal ”følvagter” med sidemandsoplæring
 • Personlig kvalificering i form af basis uddannelse
 • Muligheden for fast timeansættelse på sigt med mulighed for specialiseret videreuddannelse
Kalundborg Kommune

Webkonsulent med flair for kommunikation

Kalundborg

Er du klar til at hoppe ind i en verden, hvor digital kommunikation møder kreativitet, og hvor dit skrivebord – på fælleskontoret eller hjemme – er din kreative legeplads? Team Kommunikation i Kalundborg Kommune søger en webkonsulent med et digitalt supergen og et hjerte, der banker for netværk og kommunikation. Du skal både kunne drive et projekt og drifte hjemmesiden med blik for den vigtige tværgående rolle, vores hjemmeside spiller og kommer til at spille i fremtiden.

Hos os er arbejdsglæde nøgleordet, fleksibilitet en selvfølge, og vi har altid hinandens ryg.

Meliora Bio ApS

QA Specialist med GMP-erfaring

Kalundborg

Vi søger vi en erfaren og selvstændig QA Specialist, der har lysten til at være en del af udviklingen af en nystartet state-of-the-art-bioethanol-produktionsvirksomhed.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Vedligeholdelse af QMS-system, instruktioner, vejledninger osv.
 • Review af batchdokumentation.

Du tilbydes en attraktiv og konkurrencedygtig lønpakke med pension og sundhedsforsikring.

Alumichem A/S

Operatør til Produktionen i Kalundborg

Kalundborg

Har du mod på at prøve kræfter med lidt af hvert i vores produktion af vandrensningsløsninger, og har du hvad der skal til for at indgå i et team, hvor sikkerhed og samarbejde er afgørende?

Det er ikke så vigtigt hvilken baggrund du kommer fra, vi sørger for at du bliver oplært/uddannet i dine arbejdsopgaver!

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • Overvågning af maskiner under drift.
 • Udføre og hjælpe til ved omstillinger på maskinen, når der skiftes til et andet produkt.
 • Rengøring af produktionsudstyr.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV