183 job matcher din søgning 183 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Brødrene A & O Johansen A/S
Bliv handelselev i en af vores AO butikker i Region Vestsjælland

Brødrene A & O Johansen A/S

Kunne du tænke dig et job, hvor du ALTID har fri om aftenen og i weekenden? Og har du lyst til at blive en del af en bred organisation, hvor der er mange gode karrieremuligheder efter endt forløb?

Se video om Brødrene A & O Johansen A/S som arbejdsplads

Du behøver ikke vide noget om byggematerialer og værktøj – alt det skal vi nok lære dig! For vi har nemlig mere fokus på dit potentiale, din udvikling og din personlighed.

Som handelselev i Region Vestsjælland kan du se frem til at bruge de næste 2 år på at suge viden til dig. Du bruger størstedelen af din tid på at arbejde i butikken, hvor du kommer til at kende dine håndværkerkunder utroligt godt.

Brødrene A & O Johansen A/S
DeZignated ApS Head of HR

DeZignated ApS søger for Kalundborg Refinery A/S

Har du arbejdet som Head of HR eller har erfaring med HR-udviklingsprojekter fra større organisationer, hvor du har været med til at flytte HR til next level? Så har du nu muligheden for at blive en del af Kalundborg Refinery, som vores nye Head of HR.

Som leder for HR skal du sammen med teamet på 5 erfarne HR-specialister, være i stand til at løfte alle strategiske nøgleområder til next level samtidig med, at virksomheden vokser med mange nye kollegaer. Du vil få ansvaret for at udvikle nye standarder indenfor talent- og karriereplanlægning samt inspirere med de seneste retninger og tendenser i forhold til at videreudvikle lederne i virksomheden.

NOV Flexibles, NOV
Warehouse Assistant

NOV Flexibles, NOV, Kalundborg

Har du styr på lager og logistik – og kunne du tænke dig at blive en del af NOV Flexibles, hvor sikkerhed, kvalitet og medarbejdertrivsel ligger øverst på prioriteringslisten? Så kunne det være dig, vi søger.

Du kommer til at indgå i vores Raw Material Warehouse Team, hvor du naturligvis får grundig oplæring i vores produkter og processer, og du får et tæt samarbejde med Kollegaer fra hele organisationen, så vi sikrer kvaliteten i produkternes helhed.

Du er også med i koordineringen af alle faser fra modtagelse af råvarer til levering af disse i vores produktion. Ved siden af dette, bidrager du også til den løbende forbedring af vores processer og metoder.

NOV Flexibles, NOV
Gem
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Kalundborg - Bliv revisorpraktikant med mulighed for efterfølgende toårigt traineeforløb

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Hvis du har tænkt på at blive revisor, så har du fra januar 2024 chancen for at prøve det af i praksis som praktikant hos Beierholm.

Du får tre måneder i nogle spændende og lærerige rammer, hvor vi tror på dig og dine evner, og hvor vi sørger for, at du får et værdifuldt forspring i din karriere som revisor i en virksomhed der er kåret som Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Gem
ProSelection Udviklingsorienteret Head of Accounting søges til energiselskab i Kalundborg

ProSelection søger for kunde

Til en spændende og absolut førende virksomhed inden for sit felt, vil din væsentligste opgave som Head of Accounting være at styrke, optimere og professionalisere økonomifunktionen. Du får et fagligt ansvar for fem kompetente medarbejdere og du får en stærk sparringspartner i virksomhedens CFO.

Du vil få en særdeles alsidig arbejdsdag beståede af både driftsmæssige og udviklingsorienterede opgaver, hvor du vil få stor mulighed for at præge økonomifunktionen i virksomheden. Blandt andet vil du få ansvaret for at drive og optimere afdelingen processuelt og sikre, at der arbejdes kvalitetsfokuseret i en fællesånd. Dine opgaver vil blandt andet indebære:

 • Fagligt ansvar for afdelingens fem medarbejdere
 • Optimering og kvalitetssikring af forretningsgange og processer
 • Likviditetsstyring
Indrykket:
Gem
ProSelection Fagligt stærk Accountant søges til energiselskab i Kalundborg

ProSelection søger for kunde

Til en spændende og absolut førende virksomhed inden for sit felt, vil du, som en af fem kompetente medarbejdere i afdelingen med reference til Head of Accounting få ansvar for nedenstående opgaver.

Der er i afdelingen gode muligheder for sparring og vejledning på de daglige opgaver, og det vil være muligt at sammensætte en opgavepakke, der matcher dine kompetencer. Ønsker du at række ud, og sætte dit aftryk inden for de angivne rammer, er det absolut en mulighed.

Arbejdsopgaver

 • Debitorstyring
 • Kreditorstyring
 • Faktureringer
Indrykket:
Kalundborg Refinery A/S
Graduate

Kalundborg Refinery A/S

Do you dream of using all the tools and abilities you have acquired during your education, and are you ready to participate in change and improvement projects?

You will form part of a social and professional network with other graduates and be assigned a permanent mentor with whom you can discuss your challenges and everyday experiences in confidence and have professional sparring with. As a graduate, you will have the opportunity to work with improvement projects including the following areas:

 • Trading and sales (incl. hedging), oil and product movements/value streams
 • The green transition
 • Process safety, operation, technical, maintenance, shutdowns
Kalundborg Refinery A/S
Kalundborg Refinery A/S
Graduate

Kalundborg Refinery A/S

Drømmer du om at bruge alle de værktøjer og kompetencer, som du har tilegnet dig under din uddannelse i spændende udviklings- og forbedringsprojekter? Så er det måske dig, vi leder efter, som vores nye graduate hos Kalundborg Refinery.

  "Som graduate har man stor kontrol over sin egen udvikling i virksomheden. Jeg arbejder med optimeringsprojekter i vedligehold af flere forskellige arter, som alle er med til at effektivisere afdelingen, og der er ingen begrænsning på, hvor meget jeg kan udfordre mig selv og mine færdigheder."

Citat af Nicolai, graduate i Technical Integrity & Maintenance

Kalundborg Refinery A/S
Innergy Senior Manager, Project Execution

Innergy søger for Novozymes A/S i Kalundborg

Er du en god leder, og vil du sætte et bæredygtigt aftryk? Er CAPEX-projektledelse og produktionsteknologi nogle af dine spidskompetencer?

Du vil blive leder af et team med højt kvalificerede og meget dedikerede projektledere, og dit primære fokusområde vil være allokering af projektledere til projektporteføljen. Derudover skal du sikre fremdrift og eksekvering af projekterne i tæt samarbejde med de andre teams i afdelingen, interne kunder og andre interessenter i projekterne.

føtex Salgsassistentelev til serviceenheden - Kalundborg

føtex

Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde oplever man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er serviceminded og engageret i sit arbejde, og én der ikke er.

Det er forskellen der gør, at kunderne kommer igen og igen. I Salling Group har vi derfor store forventninger til dig. Hos os vil du i høj grad komme til at arbejde med områder som kundevejledning, samarbejde, salg, drift og mange andre spændende opgaver.

NOV Flexibles, NOV
Financial Controller (Denmark)

NOV Flexibles, NOV, Brøndby or Kalundborg

Are you a Financial Controller passionate about working within finance? Do you have experience in finance and working in an audit environment? Are you ready to join a dynamic and international environment in the global energy industry that will take you, and us to the next level with your expertise?

Your key areas of responsibilities will be Inventory and Fixed Assets. You will work closely with our operational experts at our production facilities in Kalundborg and Brazil. You will monitor transactions and support the business to ensure accurate reporting according to USGAAP.

NOV Flexibles, NOV
Kalundborg Kommune
Matematik- og naturfagslærer til udskolingen

Kalundborg Kommune

Kan du sætte eksperimenter og aktiviteter i gang, som engagerer de største elevers lyst til at arbejde med den naturvidenskabelige metode og fagene? Har du lyst til at blive en del af et fagligt miljø, hvor naturfagslærerne hjælper og sparrer med hinanden i hverdagen?

Vi mangler lige nu en lærer, der kan undervise prøveforberedende i matematik og naturfagene.

Du er en engageret og dedikeret lærer, der formår at undervise differentieret i udskolingsafdelingen. Vi ser gerne, at du vil kunne tage ansvar i en delt klasselærerfunktion. Hvis du kommer med andre fag i pakken, som du brænder for, vil vi se på mulighederne for at imødekomme fagønsker på den korte og lange bane.

HRS A/S Dygtige mekanikkonstruktører til HRS Innovation

HRS A/S, Kalundborg

Drømmer du om at arbejde i en virksomhed, hvor medarbejderne anses som det vigtigste aktiv?

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

 • Design/konstruktion af specialmaskiner og tilbehør til disse.
 • Dialog med kunden når projekterne skal specificeres.
 • Samarbejde med vores CNC- og smedeværksted når delene skal fremstilles.

Du kommer til at spille på hold med topprofessionelle kollegaer med tårnhøj faglighed. Service og god tæt kundedialog er en stor del af vores daglige arbejde, og derfor er det vigtigt for os, at du er god til at omgås mennesker.

Gem
ROI Consulting A/S Elektriker med mod på at læse videre til El-installatør

ROI Consulting A/S søger for Artelia i Vipperød, Kalundborg eller Søborg

Drømmer du om at videreuddanne dig til El-installatør, og kan du lide at arbejde i pharmabranchen, har du mulighed for at opnå dit uddannelsesmål og samtidig få spændende opgaver og gode kollegaer.

Vi har meget travlt, og derfor søger vi elektrikere, der har mod på at sidde på skolebænken én dag om ugen og arbejde med udviklende el-opgaver i Pharmadivisionen de resterende fire hverdage. Der er derfor tale om en stilling på 32 timer + firmabetalt El-installatøruddannelse. Din studietid ligger uden for de 32 timer. Vi har kontor i Vipperød, Kalundborg og i Søborg, hvor du har mulighed for at arbejde fra.

Kvickly Bagersvend, Kvickly, Kalundborg

Kvickly

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i et motiverende arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet.

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitetsbrød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Produktion af brød og kager
 • Overholdelse af egenkontrol
 • Være en del af bageriet og bageriudsalget
Novozymes A/S Technician, Sco-ka-formulation, Kalundborg

Novozymes A/S

Har du en passion for daglig problemløsning og optimering af proces udstyr Så er du måske vores nye procestekniker.

I denne rolle kommer du til at gøre en forskel ved at: Deltage i proces- og udstyrsoptimering i tæt samarbejde med procesingeniører, vedligeholdelsespersonale og operatører. Samtidig vil du være den nøglemedarbejder i den daglige problemløsning sammen med operatørerne for at sikre en stabil drift, derfor er systematisk problemløsning nøglepunktet for succes.

føtex Kasseassistent under 18 år - Kalundborg

føtex

Vil du have et studiejob, hvor du kan tjene dine egne penge sammen med unge kolleger og samtidig lære om detailbranchen? Så læs videre.

I føtex går vi efter at give kunderne en god oplevelse hver gang. Den begynder i en flot, indbydende butik med engageret personale. Og den slutter ved kassen, hvor vi kvitterer med godt humør. Du kan blive en del af holdet, og sammenholdet, der giver kunderne den gode oplevelse og et smil med på vejen.

Kalundborg Kommune
Rynkevangskolens inklusionscenter søger lærer i indskolingen

Kalundborg Kommune

Kan du undervise specialpædagogisk og differentieret i mange fag? Har du lyst til at arbejde i en aktiv og omskiftelig hverdag, hvor teamsamarbejde og faglighed vægtes højt, så skal du skrive din ansøgning nu.

Vi mangler lige nu en lærer til en af vores indskolingsklasser, hvor du bliver en del af et stærkt team med tæt samarbejde med klassens faste pædagog.

Jobbet indeholder blandt andet:

 • Velstruktureret undervisning i mange fag på indskolingsniveau.
 • Systematisk skriftligt arbejde med udviklingsplaner og elevsager.
 • Relationsarbejde og samarbejde – med elever, som har det svært, og deres forældre.
 • Skabelse af et anerkendende og rummeligt læringsmiljø.
OK-Fonden
Chef til OK-Fonden Høng - et socialpsykiatrisk bo- og behandlingstilbud

OK-Fonden

Er du vores nye chef til OK-Fonden Høng - et socialpsykiatrisk bo- og behandlingstilbud - hvor beboerens selvbestemmelse og livskvalitet står forrest?

Se video om OK-Fonden som arbejdsplads

OK-Fonden Høng er et bo- og behandlingssted for mennesker med personlighedsforstyrrelser, autisme, angst, selvskadende adfærd, ADD, ADHD, OCD og misbrugsproblematikker. Flere beboere har dobbeltdiagnoser. Som bo- og behandlingssted tilbyder vi beskæftigelse, aktivitet og samvær eller STU-uddannelse.

Som chef skal du sikre en sund, sikker og systematisk drift, styring og ledelse af OK-Fonden Høng som fundament for udvikling, trivsel og behandlingsindsats.

OK-Fonden
Sonova Audiological Care Denmark ApS
Front Office-medarbejder

Sonova Audiological Care Denmark ApS, Kalundborg

Er du et serviceorgan med stort kundetække, og brænder du for at give vores kunder den bedste oplevelse?

Som Front Office-medarbejder er du kundens første møde med AudioNova og spiller derfor en vigtig rolle for vores hørecenter. Hverdagen kan til tider være travl og hektisk, hvorfor du er butikkens praktiske og kommercielle samlingspunkt. Stillingen er på 37 timer om ugen, hvor dine primære arbejdsopgaver bl.a. er følgende:

 • Ansvar for receptionen
 • Kalenderbooking, kundemodtagelse- og service
 • Mindre småreparationer og udskiftning af smådele på høreapparater
Sonova Audiological Care Denmark ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV