78 job matcher din søgning 78 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 78 resultater.
KvicklySalgsassistent Blomster, Kvickly, Kalundborg

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 140 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et job med udviklingsmuligheder
 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand

I samarbejde med din leder Lene i afdelingen skal du sikre, at den altid fremstår indbydende, salgsparat og særdeles sæsonaktuel. De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Sætte kunden i fokus og yde den service der skal til
 • Blomsterbinderi
 • En flot, inspirerende og salgsklar blomsterafdeling, hver dag
BDO
Bliv revisortrainee - en spændende og fremtidssikret uddannelse

BDO

Søger du nye udfordringer, og har du viljestyrke, ambitioner og motivation til at tage ansvar? Så er det måske dig, der som trainee om kort tid er i centrum for BDO’s talentudvikling.

Som trainee hos BDO står døren til en spændende karriere åben. Du får mulighed for at udfolde dit talent for at tale med mennesker, arbejde med tal og omsætte regnskaber til gode råd. Vi tilbyder dig et spændende og lærerigt traineeforløb, hvor du sammen med resten af traineeholdet - og dine mere end 1.300 øvrige kolleger her i Danmark - vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Som BDO-trainee får du opgaver inden for revision, regnskab, skat og rådgivning. På et lokalt BDO-kontor kommer din dagligdag til at bestå af meget varierende kundeopgaver, hvor du kommer til at få en stor kontaktflade til forskellige kundetyper og stor indsigt i det danske erhvervsliv.

BDO
Kalundborg Kommune
HR-konsulent

Kalundborg Kommune

Er du ambitiøs og innovativ, og har du lyst til at arbejde med HR i en kommune i udvikling, så er det dig, vi søger.

Visionen og dermed kerneopgaven for HR er, at vi styrker organisationen for at lykkes med den borgerrettede kerneopgave. Det betyder, at du i jobbet som HR-konsulentfår du gode muligheder for at præge og drive den udvikling og være en aktiv medspiller og bidragsyder til at udvikle Kalundborg Kommune som organisation.

Du skal brænde for og kunne mestre, at være involveret i en række forskellige HR-projekter og tværfaglige opgaver, der skal løses sammen med dine kolleger i afdelingen, og andre medarbejdere og ledere fra hele organisationen.

Vi tilbyder en høj grad af selvstændighed i planlægning og varetagelse af arbejdsopgaverne

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Rockfon A/SInternal Sales SME

Rockfon A/S, Hedehusene

Er du klar til en udfordrende stilling, hvor du kan bruge dit overblik, dit servicegen og din sans for struktur? Og vil du være med til at etablere en ny type samarbejde på tværs af en stor international virksomhed, hvor du kan sætte dit præg på en nyoprettet stilling?

I denne nyetablerede rolle bliver du det nyeste medlem af teamet. Men du får en todelt rolle, hvor du kan se frem til et tæt parløb med en ekstern Business Development Manager (BDM), der har ansvar for små og mellemstore danske entrepriser (SME). Men også projektlederrollen hvor du som en del af kundeserviceteamet står for koordinering af de ordrer, der kommer ind fra salgsafdelingen og er med til at sikre, at alle ordre bliver leveret til den aftalte tid og i den aftalte mængde. Samtidig sørger du for teknisk support af kunderne over telefon og e-mail.

ProSelectionRegnskabsmedarbejder med fokus på debitorer og finans søges til spændende virksomhed i Nordsjælland

ProSelection søger for kunde

Som regnskabsmedarbejder vil du få en alsidig arbejdsdag i en veletableret og spændende virksomhed, der gennem årene har oplevet en stabil vækst. I de kommende år vil virksomheden yderligere udvide ejendomsporteføljen markant, og derfor har virksomheden behov for ekstra ressourcer til administrationen.

Du vil indgå i et administrationsteam bestående af to andre regnskabsmedarbejdere og to ejendomsadministratorer og vil referere til virksomhedens administrations- og økonomichef. Du vil få ansvaret for dine egne opgaver samtidig med, at du vil indgå i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Arbejdsopgaver

 • Debitorer, herunder rykning
 • Oprettelse af lejekontrakter og debitorer
 • Flytteafregninger
Nybolig
Administrativ elev søges til Nybolig Jan Milvertz i Kalundborg

Nybolig

Måske er det dig, der skal være vores nye medspiller i Nybolig Jan Milvertz, Kalundborg. Her bliver du en del af et team af kompetente kolleger, der samarbejder effektivt og har et fælles mål om at være de bedste.

Vi søger en energisk og topmotiveret salgskoordinator-elev til vores team i Kalundborg, som er i rivende udvikling. Du skal helst have store ambitioner – for det har vi! Og så må du gerne have let til smil og lyst til at tale med og betjene kunder. Det gør slet ikke noget, hvis hele byen kender dig… for noget godt!

Vi forventer også, at

 • du kan lide at have travlt og formår at holde mange bolde i luften
 • du er frisk, kundeminded og har gode samarbejdsevner
 • du brænder for at vise, hvad du kan og er ikke bange for at smøge ærmerne op
Nybolig
National Oilwell Varco (Flexibles)
Documentation Assistant

National Oilwell Varco (Flexibles), Kalundborg

Vi søger en dygtig kontormedarbejder til midlertidig fuldtidsstilling i 12 måneder. Til vores afdeling for kvalitet, miljø, sikkerhed (HSEQ) på vores fabrik i Kalundborg. Du vil blive en del af et team på 5 medarbejdere. Som primært arbejder med intern dokumentation (As-Built), samt forberedelse af dokumentation som leveres videre til kunden (MDB).

Teamet er ansvarlige for at forsyne vores produktionsenheder med mapper til brug under produktion/montage. Dette inkluderer forberedelse af dokumentationen til operatørerne/montører samt indsamling og håndtering af dokumentation efter brug i produktion/montage.

Færdiggørelse af mapperne er ligeledes en meget vigtig opgave. Der kan i den forbindelse være kontakt til vores kunder eller deres repræsentanter.

National Oilwell Varco (Flexibles)
BoligPartnerAmbitiøs & Erfaren Køberrådgiver

BoligPartner

BoligPartner er et ambitiøst, nyopstartet, landsdækkende ”rådgivningshus”, som rådgiver boligkøbere i hele købsprocessen. Vi er en dynamisk virksomhed, hvor du selv kan være med til at sætte rammerne for den videre udvikling med din medindflydelse, da du kan komme med om bord fra start.

Du kommer til at være en del af et set-up, hvor kerneværdierne er den tætte relation til vores kunder, med baggrund i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du selv har mulighed for at planlægge din hverdag med en kombination af din daglige gang på kontoret i Slagelse og hjemmearbejdsplads, som vi tilrettelægger, ud fra hvad der er mest hensigtsmæssigt.

Vi er i rivende udvikling med store ambitioner, og søger derfor allerede en fuldtidskøberrådgiver, da vi har travlt.

Viskinge og Avnsø KirkerKirkesanger

Viskinge og Avnsø Kirker, Svebølle

En stilling som kirkesanger ved Viskinge og Avnsø Kirker, Kalundborg provsti, er ledig til ansættelse snarest mulig.

Stillingen er på 10 timer pr. uge.

Kirkesangeren skal bl.a. varetage følgende opgaver:

 • Sang ved sognets gudstjenester
 • Sang ved vielser og barnedåb
 • Sang ved begravelser og bisættelser
 • Sang ved gudstjenester i Åvangen
 • Sang ved øvrige af kirkens arrangementer, hvor det er relevant
HRS KalundborgRustfri smed

HRS Kalundborg

Er du en dygtig rustfri smed, der har øje for detaljen og kan arbejde selvstændigt – og vil du arbejde i en afdeling, hvor faglig udvikling og god stemning er hjørnestenene?

Hos HRS Kalundborg arbejder du sammen med 35 kolleger og 11 koordinatorer/konstruktører. Sammen sørger I for løsninger i rustfri stål til virksomheder – primært medicinalindustrien.

Derudover kan du se frem til en hverdag med god værkstedshumor. Vi er en frisk kollegaflok, der godt kan lide at tage lidt pis på hinanden – men selvfølgelig med en sober tone og et glimt i øjet. Den gode stemning smitter af på vores arbejde, så vi løser altid vores opgaver med et smil.

Bondes Møbelfabrik A/SSyerske

Bondes Møbelfabrik A/S, Kalundborg

Er du syerske eller har du anden relevant baggrund og erfaring, er det lige dig, vi skal bruge hos Bondes Møbelfabrik.

Hos Bondes Møbelfabrik A/S har vi mere end 54 års erfaring med produktion af kvalitetsmøbler og klassisk design. Her tilbyder vi vores ekspertise i syopgaver, møbelsnedkeri og møbelpolstring. Vi udfører også gerne mange forskellige typer specialopgaver i samarbejde med vores kunder.

Vi kan tilbyde:

 • En travl hverdag med spændende faglige og forskellige udfordringer
 • Oplæring i syning af møbler
 • Samarbejde på tværs af faggrupper, møbelpolstrere og snedkere
 • Ny lys systue

Lyder det som noget for dig?

Power People VestsjællandTeamleder

Power People Vestsjælland søger for Stryhns, K-Salat i Havnsø

Til rengøringsafdelingen på Stryhns, K-Salat, søges snarest muligt en dygtig, engageret og erfaren teamleder med solidt kendskab til industri- og fødevarerengøring, hygiejne, sikkerhed og processer.

Du kommer til at referere til produktionslederen, og derigennem får mulighed for at sætte dit præg på hverdagen.

Derudover vil dine opgaver og ansvarsområder bestå af:

 • Ledelse og kompetenceudvikling af 8 rengøringsoperatører
 • At lede og udvikle din afdeling ud fra en anerkendende ledelsesform
 • Opfølgning på rengøring samt selv være ”hands on”
S/I Huset ved SkovenVil du være med til at tage ansvar for en organisation i udvikling?

S/I Huset ved Skoven

Har du ben i næsen og benene plantet solidt på jorden? Kan du sætte grænser og være omsorgsfuld på samme tid?

Har du erfaring med og brænder for at arbejde med miljøterapi – er det måske dig vi søger. Vil du være med til give vores borgere en god dag, og samtidig være med til at udvikle og styrke deres kompetencer i et trygt miljø?

Vi søger nye kollegaer, som er uddannet pædagog eller sundhedsfagligt til 30 og 37 timers stillinger, samtidig søger vi vikarer i flere af vores huse. De ledige stillinger vil p.t. være i Kalundborg, Eskebjerg, Høng og Dalmose.

De fysiske rammer rummer både hus og have, og på sigt også høns og urtehave, og du skal være indstillet på at være med til at holde de udvendige rammer, også gerne fantasi og ideer.

Kalundborg Kommune
Økonomimedarbejder

Kalundborg Kommune

Har du lyst til at arbejde som økonomimedarbejder i et professionelt team af økonomikonsulenter, og er understøttelse af organisationens økonomistyring og økonomikonsulenternes arbejde lige dig, så er du måske vores nye kollega. Vi har en fuldtidsstilling, som vi ønsker besat hurtigst muligt.

Du får blandt andet ansvaret for:

 • Vedligeholdelse og ajourføring af vores vidt forgrenede net af sammenkædede regneark til vores månedlige budgetopfølgning i hele kommunen
 • Beregning og hjemtagelse af statsrefusion
 • Økonomistabens regnskab og månedlige budgetopfølgning
ISS Facility Services A/S
Er du vores nye kollega? Bliv deltidsansat eller afløser hos ISS i Køge, Sorø, Kalundborg og Roskilde

ISS Facility Services A/S

Ønsker du et fleksibelt arbejde med fokus på høj kvalitet og service? Er du grundig og detaljeorienteret, og har du egen bil til rådighed, så du nemt kan komme rundt mellem flere lokationer? Så er du måske netop én af de nye kollegaer, som vi søger til vores rengøringsteam.

Som medarbejder i ISS kan vi tilbyde dig et job, hvor du bliver en del af et stærkt team, som sammen står for at rengøre vores kundes kontorarealer på forskellige lokationer i området omkring Køge, Sorø, Kalundborg og Roskilde. Det er afgørende at du har egen bil til rådighed, så du hurtigt og nemt kan udføre rengøringsopgaver på flere af kundens lokationer i de nævnte områder.

ISS Facility Services A/S
Power People VestsjællandLagerleder

Power People Vestsjælland søger for Stryhns K-salat i Havnsø

Er du på udkig efter en lederstilling, hvor du kan sætte dine kompetencer i spil? Og er du klar til at tage ansvaret i en professionel organisation, og for et lager hvor din hverdag blandt andet har fokus på kvalitet, teknik, pakkeri, logistik og planlægning? Så er du måske vores nye lagerleder til Stryhns, K-salat.

Derudover vil dine opgaver og ansvarsområder bestå af:

 • Ledelse og kompetenceudvikling af 15 medarbejdere
 • At lede og udvikle din afdeling ud fra en anerkendende ledelsesform
 • Sikre at dag- og aftenholdet har optimale arbejdsforhold, performance og attention
 • Daglig support af systemet og daglig drift af lager såsom: varemodtagelse, forsyning af råvarer til produktionen, sikre at der altid er orden på lageret, vareforbrug, udbytter, kvalitetskontrol etc.
ConcentrixTRAINING & WORKING FROM HOME- Danish-Speaking Customer Advisor

Concentrix

Do you want to be part of the future? Are you our next Customer Service Hero? And do you see yourself working in an international environment wherein diversity and making a difference is part of the daily norms? If you are customer-centric with excellent communication skills and curious from nature to resolve problems/issues then we are looking for you!

We have designed a digital recruitment process, training from home as well as working from home programs for you, just to keep you safe until it is possible to work on-site later on! Don't wait too long, read on!

You will be speaking with their Danish customers, whether that’s via the phone, email or online chat, and helping to resolve any technical issues they may have. This is a great opportunity for someone who enjoys speaking to customers, is technically minded with a head for solving problems and a desire to learn new skills.

Kalundborg Kommune
Viceskoleleder til Gørlev Skole

Kalundborg Kommune

Vi søger en ny viceskoleleder på Gørlev Skole

Gørlev Skole er en udviklingsorienteret overbygningsskole, med 210 elever, hvoraf 160 går i almenklasser og 50 i vores inklusionsklasser.

Som viceskoleleder på Gørlev Skole skal du bl.a. varetage afgangsprøver, undervise i et fag du brænder for, sikre daglig vikardækning og have mod på at lave skemaer.

Vi kan tilbyde:

 • at du bliver en del af et velfungerende, kompetent og humørfyldt ledelsesteam, som består af skoleleder, afdelingsleder af inklusionscenteret og SFO-leder
 • at du vil indgå i et læringsmiljø med plads til nye ideer og sparring.
 • at du bliver en del af en arbejdsplads hvor hverdagens udfordringer og travlhed klares ved godt teamsamarbejde, anerkendende tilgang og godt humør.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser