116 job matcher din søgning 116 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 116 resultater.
Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
Nybolig Estate Elev/salgstrainee

Estate Mathias Nicolajsen, Høng

Hos Estate Mathias Nicolajsen har vi travlt, vi vækster og udvikler os hele tiden og derfor søger vi en dygtig ejendomsmælgerelev/salgstraniee, der har lyst til at uddanne sig til ejendomsmægler. Vi yder dagligt vores allerbedste for at sikre, at vi i hver eneste handel lever op til kundernes forventninger eller overgår dem.

Vi tilbyder dig en uddannelse på kontoret og i marken, en spændende afvekslende hverdag og en god og seriøs arbejdsplads med mulighed for sparring af et godt og støttende kollegialt sammenhold.

Estate Mathias Nicolajsen
EDC
Trainee EDC Kalundborg

EDC

Vi søger en energisk trainee til vores butik i Kalundborg. Du vil igennem et 2 årigt traineeforløb komme igennem alle aspekter inden for bolighandel – lige fra det administrative til salg. Du skal derfor have lyst til både at lave administrative opgaver, ligesom du skal have lyst til at snakke med vores mange kunder.

Vi ser det som vores fornemste opgave at klæde dig på til at håndtere alle de forskellige procedurer i en bolighandel samt være i stand til at møde kunderne med overskud og overblik. Derfor får du undervisning i vores praktiske værktøjer, introduktion til vores værdisæt samt deltager i workshops, hvor du blandt andet arbejder med dit kropssprog og får tegnet din personlige profil, så vi sammen kan skræddersy din uddannelse.

EDC
JYSKJYSK Danmark søger elever til hele landet

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, teamspirit og gode kollegaer går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1? Ser du dig selv i et job med mulighed for ansvar og hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • et springbræt til mange forskellige kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
Region SjællandSynscenter Refsnæs søger tilkaldevikarer til boområderne

Region Sjælland, Kalundborg

Søger du et tilkaldevikarjob inden for det pædagogiske felt, og ønsker du at bidrage til børn og unges udvikling og trivsel, så er det dig vi mangler.

Region Sjælland

Målgruppen er børn og unge fra 12-27 år, med synsnedsættelse, og dertil yderligere funktionsnedsættelser.

At være vikar på Synscenter Refsnæs, er et ansvarsfuldt job, som stiller nogle krav til dig. Botilbuddene har brug for tilkaldevikarer der:

 • Har mulighed for at arbejde alle tider af døgnet alle årets dage
 • Er energisk og positivt indstillet i samarbejde med erfarne kolleger
 • Er empatisk og interesseret i at tilegne dig viden og kompetencer til gavn for målgruppen
mobako P/S
Leder

mobako P/S søger for Det Private Botilbud i Høng

Det Private Botilbud beliggende i Høng på Vestsjælland er i en god og spændende udvikling. Der er nye spændende initiativer i gang for at styrke det eksisterende tilbud, samt for at styrke virksomheden fremadrettet.

Der søges en dygtig leder, som sammen med den pædagogiske leder, kan bidrage med fortsat udvikling af den høje kvalitet i tilbuddet til beboerne.

Du bliver ansvarlig for en række spændende områder, som er med til at gøre Det Private Botilbud til et unikt bosted. Du trives med de administrative opgaver, der hører til stillingen. Blandt opgaverne er: Økonomistyring, herunder budget, regnskab, KPI’ere – dialog med revisor, bank og bestyrelse. Ansvarlig for at gældende lovgivninger overholdes. Personale og HR, herunder ressource-styrring, sygemeldinger, APV, kontrakter mv.

mobako P/S
jem & fix A/SElever søges til jem & fix butikker i hele Danmark

jem & fix A/S

Er du klar til en lærerig og spændende hverdag i en virksomhed med mange udviklingsmuligheder?

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet i din butik, og opnår hurtigt ansvar for egne vareområder. Hverdagen er præget af højt tempo og varierende arbejdsopgaver, så du skal kunne lide at have travlt og yde dit bedste her dag. Din personlighed indeholder energi, lyst og motivation for de ting du arbejder med – til gengæld lover vi plads til læring og personlig udvikling i en organisation der er præget af vinderkultur og stort fokus på medarbejdere.

Undervejs i uddannelsen er der indlagt skoleophold, hvor du sammen med andre jem & fix elever fra hele landet opnår teoretisk grundlag for uddannelsen og styrker din koncept- og forretningsforståelse. Opholdene varetages af IBC - Innovationsfabrikken i Kolding, hvor alle skoleophold finder sted.

Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Unibio A/SProcesoperatør eller procesteknolog søges til fermentering med tilhørende downstream-proces

Unibio A/S, Kalundborg

Vi søger en procesoperatør, procesteknolog el.lign. til vores anlæg i Kalundborg, hvor du vil indgå i vores pilot- og produktionsteam på i alt 14 medarbejdere. Her lægger vi vægt på et godt kollegialt fællesskab, hvor vi hjælper hinanden og samarbejder på tværs af organisationen.

Unibio er en biotekvirksomhed, som ejer og udvikler en patenteret fermenteringsteknologi til fremstilling af protein, hvor metan anvendes som fødekilde for metanotrofe bakterier

Som operatør hos Unibio A/S vil dine primære arbejds- og ansvarsområder være

 • overvågning og betjening af procesanlæg
 • prøveudtagning og analyse
 • arbejde i henhold til GMP-regler og instruktioner
Synoptik A/SSalgsrådgiver til Kalundborg

Synoptik A/S

Er du vores nye salgsrådgiver i Synoptik?

Lige nu er vi på udkig efter en ny kollega, der kan være med til at gøre salgs- og købsoplevelsen i butikken komplet. Hvis du brænder for det samme som os, og hvis du elsker at sælge og rådgive kunder i, hvordan de kan få mest værdi for pengene, så er det måske dig, der er vores nye salgsrådgiver.

Som salgsrådgiver i Synoptik tager du dig af butikkens salgsdel og alle kundevendte opgaver, mens vores optikere tager sig af den faglige, optiske del. Men hvad kommer du mere konkret til at lave? Du får en spændende hverdag med varierende arbejdsopgaver. Du skal blandt andet:

 • Være en del af et glad, smilende og imødekommende team, der elsker at have det sjovt sammen
 • Tage imod kunder, sælge de bedste løsninger og formidle de nyeste modetrends
 • Rådgive og vejlede om stel, solbriller og kontaktlinser
Region SjællandPsykolog til National Specialrådgivning, Synscenter Refsnæs, Kalundborg

Region Sjælland

Synscenter Refsnæs søger erfaren børne- og ungepsykolog til landsdækkende specialistfunktion.

Stillingen er organisatorisk placeret i Specialrådgivningen på Synscenter Refsnæs. Med dig vil psykologteamet bestå af 4 psykologer, der medvirker til visitation, udredning og specialrådgivning i et veludviklet samarbejde med synskonsulenter, ergoterapeuter, specialpædagoger, lærere og videnskonsulenter. Der arbejdes ud fra en bio-psyko-social forståelsesramme, og blandt andet inddrages elementer fra det systemisk-narrative. Vi arbejder tværprofessionelt i et tæt samarbejde med de familier og fagpersoner, som vi rådgiver.

Region Sjælland

Opgaven

 • Observation og evt. testning i forbindelse med udredning, fulgt op med specialrådgivning og vejledende anbefalinger, samt rapportskrivning
 • Afklarende samtaler og specialrådgivning til forældre og fagfolk
 • Kollegial supervision/sparring
Novozymes A/SProcesoperatør

Novozymes A/S, Kalundborg

Ønsker du at Rethink your impact, og har du en passion for at producere og levere de biologiske løsninger, der baner vejen for en lysere fremtid? Så er du måske vores nye Procesoperatør.

Stilling er på skiftehold (dag, eftermiddag, nat), så fleksibilitet ang. arbejdstid er nødvendigt. Der arbejdes i selvstyrende teams, og sammen med dit team får du ansvar for at afvikle produktionen med afsæt i produktionsplaner, produktionsforskrifter, arbejdsprocedurer samt de rammer og opgaver der er aftalt med jeres leder.

De konkrete opgaver består typisk af: Blanding af råvarer, klargøring af udstyr, opstart samt overvågning af processer, prøveudtagning, udførsel af procesmålinger og kontroller, rapportering/dokumentation samt rengøring af udstyr/fabriksafsnit.

Lidl Danmark K/S
Bliv elev i Lidl

Lidl Danmark K/S

Er du parat til at kickstarte din karriere?

Lidl Danmark K/S Hvis du er ambitiøs, dynamisk og resultatorienteret og drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam, så er Lidl det perfekte match for dig. Hos os er der nemlig plads til dine ambitioner og højt til loftet, hvis du er parat til at stå på tæer.

Som elev i Lidl har du mulighed for at gennemføre et unikt uddannelsesforløb, der helt sikkert udvikler dig både fagligt og personligt. I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt.

Lidl Danmark K/S
Novozymes A/SElektriker i Maintenance Execution, Gæring

Novozymes A/S, Kalundborg

Ønsker du at Rethink your impact, og har du en passion for vedligehold?

Novozymes vedligehold I Kalundborg søger en glad elektriker/automatiker, med god procesindsigt og erfaring med at servicere, reparere og fejlsøge på industritekniske produktionsanlæg. Du skal kunne lide nye udfordringer og søge forbedringer når du udføre opgaver alene, eller i samarbejde med kollegaer på tværs af alle faggrænser.

Du kommer til at gøre en forskel ved at løse arbejdsopgaver relateret til vedligehold, fejlfinding og reparation af elinstallationer og udstyr som: Motorer, lys, Kalibreringer, ventilstyringer, UPS-anlæg, relæstyringer, PLC-styringer, forsyningstavler samt ajourføring af dokumentation, herunder opdatering af vores KLS system.

BDO
Regnskabsmedarbejdere med flair for IT til BDO – vi søger i hele landet

BDO

Har du erfaring med bogføring, løn og rapportering? Og har du et digitalt mindset? Så har vi jobbet til dig.

BSO-afdelingen servicerer BDO’s kunder med fleksible løsninger inden for alt fra fakturering til den overordnede økonomibaserede ledelsesrapportering. I jobbet som BSO-medarbejder bliver du en del af et lokalt kontor og vil i samarbejde med dine kollegaer servicere egne kunder inden for bogholderi, lønadministration og økonomistyring.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Finansbogføring
 • Debitor- og kreditorstyring
 • Månedsafslutning
BDO
Lidl Danmark K/S
Souschef til Lidl Kalundborg

Lidl Danmark K/S

I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Har du leder-DNA, og drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle? Så skynd dig at læse videre.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
Lidl Danmark K/S
Kalundborg Kommune
IP Nord Hjemmeplejegruppe Øst søger nye kollegaer

Kalundborg Kommune

Er du uddannet Ssh eller Ssa så har du nu muligheden for at blive en del af hjemmeplejen i Kalundborg. Øst-gruppen søger nemlig nye kollegaer, da flere er gået i uddannelse og på barsel.

Vi er en frisk og harmonisk gruppe, unge som ældre kollegaer, med en bred variation i erfaringer fra rigtig mange år, til nyuddannede.

Der er højt til loftet og et fantastisk sammenhold os kollegaer imellem. Vi laver forskellige sociale arrangementer og har et godt teamsamarbejde.

Faglig udvikling og efteruddannelse vægtes højt i IP Nord, og der opstartes hvert år flere udvalgte kurser, indenfor et bredt spekter, bl.a. Demens, Kommunikation, vejlederuddannelser og efteruddannelsen for Ssh og Ssa der er uddannet før 2017.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Novozymes A/SProcesopratørelev, Operations, Supply & Quality, Kalundborg

Novozymes A/S

Ønsker du at Rethink your impact, og har du en passion for at producere og levere de biologiske løsninger, der baner vejen for en lysere fremtid? Så er du måske vores nye procesoperatørelev.

Novozymes søger procesoperatørelever med start 1. september 2021. Du vil arbejde på 3- holdskift (dag-aften-nat) i et selvforvaltende team, hvor du som elev får specifikke opgaver, så du i samarbejde med din vejleder og øvrige kolleger kan sikre afvikling af produktionen med afsæt i de arbejdsprocedurer, rammer og opgaver, der er aftalt med jeres leder. I afdelingen er der en elevvejleder som udarbejder din uddannelsesplan, og løbende sørger for opfølgning på din uddannelse.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser