239 job matcher din søgning 239 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gyproc
Teknisk rådgiver

Gyproc, Kalundborg

Har du lyst til at rådgive omkring markedets bedste løsninger indenfor stål- og gipssystemer? Så får du i denne stilling mulighed for netop dette overfor kunder i hele byggeriets værdikæde.

IUNO

Du arbejder med dokumentation og formidling af bygningsfaglig viden, både eksternt til kunder, uddannelsesinstitutioner og rådgivere, og internt til salgs- og marketingskollegaer.

Dine primære opgaver bliver bl.a.:

 • Udarbejde statisk dokumentation for Gyproc systemløsninger
 • Generel kunderådgivning over for både projekterende, udførende og private
 • Rådgivning om komplette og optimale løsninger
Gyproc
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Synscenter Refsnæs
Rengøringsassistent til Birkehuset på Synscenter Refsnæs

Synscenter Refsnæs, Kalundborg

Er du vant til at yde service, og har du erfaring med professionel rengøringsarbejde? Har du mod på at bidrage til det pædagogiske arbejde med unge med synsnedsættelse, samt andre funktionsnedsættelser? så læs videre.

Rengøringsassistentstillingen er en fast stilling på 31 timer om ugen mandag til fredag i dagtimer. Arbejdstiden vil typisk ligge i tidsrummet 07:00 – 14:00.

Som rengøringsassistent i Birkehuset vil dine arbejdsopgaver bl.a. bestå af daglig rengøring og oprydning af værelser, badeværelser, kontorer, køkken og fællesområder.

Vi tilbyder en god og attraktiv arbejdsplads i en organisation, der lægger vægt på kvalitet og udvikling, og med kolleger der er kompetente og lydhøre.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Genitor ApS
Afdelingsleder til Unge og Uddannelse

Genitor ApS søger for Kalundborg Kommune

Vil du gå foran i udviklingen af Kalundborg Kommunes tværgående samarbejde på ungeområdet? Og kan du sikre en sammenhængende og koordineret ungeindsats på tværs af uddannelses-, beskæftigelses- og socialområdet?

Kalundborg Kommune har ambitioner om at blive blandt de allerbedste jobcentre, når unge mennesker skal hjælpes i uddannelse eller job. Med ansvar for at drive og udvikle den kommunale ungeindsats spiller du som ny afdelingsleder derfor en afgørende rolle. De høje ambitioner afspejles også i en ny organisering, hvor afdelingen for den kommunale ungeindsats netop er styrket med områderne Uddannelsesvejledning (UU) efter grundskolen samt Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse (STU). Det skal skabe nye potentialer for en helhedsorienteret indsats og et mulighedsskabende fokus, som du får ansvar for at forankre.

KAR+CO
Vedligeholdelseschef/Maintenance Manager

KAR+CO søger for AVISTA Green i Kalundborg

Vil du arbejde med et af Europas nyeste og mest moderne anlæg til genanvendelse af spildolie?

Vil du stå i spidsen for et kompetent vedligeholdelsesteam og gå forrest i arbejdet med at skabe et energieffektivt vedligeholdelsesprogram for hele raffinaderiet? Så er her et job for dig!

Stillingen er nyoprettet som et led i videreudviklingen af AVISTA Greens organisation. Som vedligeholdelseschef får du ansvaret for hele raffinaderiet i Kalundborg inklusiv utility-systemer, tankanlæg, procesanlæg, energitilførsel og brandslukning m.m.

Med reference til den tekniske direktør bliver dit hovedfokus at maksimere oppetiden på raffinaderiet på den mest økonomiske og energieffektive måde.

KAR+CO
jem & fix A/S Butikschef - Kalundborg

jem & fix A/S

Hos jem & fix tror vi på at kunderne godt kan selv og derfor er vores fornemmeste opgave, at de kan få deres byggematerialer til en lav pris. Vi kan se, at ikke kun mange danske kunder er enige, også Norge og Sverige er med på vognen og i alt kan du finde en jem & fix-butik 184 steder i Skandinavien.

Det er vi selvfølgelig stolte af, ligesom vi er stolte af de butikschefer som hver dag arbejder på at udvikle selvstændige medarbejdere der skaber gode resultater, imødekommende butikker og holdånd - og lige nu, leder vi netop efter en dygtig butikschef til en af vores butik i Kalundborg.

Dine arbejdsopgaver:

 • Du skaber arbejdsglæde, høj trivsel og udvikler dine medarbejdere.
 • Du planlægger og opsætter overordnede, resultatorienterede og realistiske mål for din butik og dine medarbejdere.
 • Du giver din Souschef og dine øvrige medarbejdere de beføjelser der skal til for at kunne bedrive effektiv butiksdrift.
Gem
Projekt Menneske Vil du være misbrugsbehandler i Projekt Menneske?

Projekt Menneske, Næstved, Roskilde, Ringsted, Slagelse, Holbæk, Kalundborg eller Køge

Projekt Menneske er en selvejende organisation, som tilbyder misbrugsbehandling indenfor Kriminalforsorgen. Vi tilbyder forbehandling og primærbehandling i arresthusene i Næstved, Roskilde, Ringsted, Slagelse, Holbæk, Kalundborg og Køge.

Vi søger en behandler pr. 1. juli 2022, som kan varetage behandlingen i 2-3 af ovenstående arresthuse.

Projekt Menneske arbejder ud fra en italiensk behandlingsfilosofi, som er baseret på Ce.I.S. i Rom, hvor ansvar og respekt for individet er nøgleord i behandlingen. Projekt Menneskes tilbud retter sig til indsatte kvinder og mænd med misbrug af stoffer og/eller alkohol, som har et ønske om en forandring. Behandlingen består af gruppebehandling, aktiviteter, NADA øreakupunktur og individuelle samtaleforløb.

Gem
Efuma ApS
Butiksassistenter og butiksbestyrere til specialforretninger

Efuma ApS

Leder du efter et selvstændigt fuldtidsjob, hvor du kan tage ansvar og skabe udvikling og resultater i din egen butik, eller ønsker du et spændende deltidsjob i en specialbutik?

Så er du en af de medarbejdere, vi løbende søger. Hos os bliver du en del af et team, som er i færd med at udvikle landets førende E-cigaretkæde. I vores butikker yder vi kvalificeret rådgivning, god vejledning og udsøgt betjening af E-cigaretbrugere i hele landet.

Du skal være relationsskabende og serviceminded. Desuden skal du være resultatorienteret og trives med at arbejde alene i en butik, stå for kundebetjeningen, besidde godt købmandskab, være selvstændig og udadvendt.

Efuma ApS
Gem
ISC Rådgivende Ingeniører A/S Tekniker til Kalundborg

ISC Rådgivende Ingeniører A/S

Vi søger lige nu en erfaren tekniker til en spændende og afvekslende opgaver inden for industriområdet.

Du kommer til at indgå i ISC’s Installation- & Anlægsgruppe i Kalundborg, som består af 3 medarbejdere. Her vil du referere til gruppelederen Thomas Opdal. Du vil komme til at udføre projektering og fagtilsyn på en bred mange forskellige opgaver inden for industriområdet herunder vejanlæg, kloakering, ledningsanlæg i jorden, LAR-anlæg.

Derudover vil du komme til at arbejde med projektering, planlægning og tilsyn. I dit arbejde vil du have rig mulighed for sparring og vidensdeling blandt kollegaer. Derudover vil du opleve en flad struktur, hvor der er plads til nye idéer – og ikke langt fra tanke til handling.

Kalundborg Kommune
Pædagoger/PA-uddannet til Børnehuset Kløvergården

Kalundborg Kommune

Er du til landlige omgivelser, udeliv, små varme hænder, bare tæer og gummistøvler? Registrerer dit øje automatisk barnets initiativ og har du lyst til at gøre en forskel, så skynd dig til tasterne og skriv til os…

Børnehuset Kløvergården søger pr. 01.08.22:
To pædagoger på 37 timer til vores børnehus, alternativt en medhjælper med PA- uddannelse. Den ene af stillingerne er i vuggestuen.

Du skal som pædagog i vores børnehaveafdeling arbejde med 52 videbegærlige, sjove og aktive børn. Vi arbejder i aldersopdelte grupper, hvor pædagogen er primær for sin børnegruppe. I aftalte perioder arbejder vi på tværs af børnegrupperne, altid med øje for udvikling hos det enkelte barn. Vi arbejder ud fra den nye styrkede pædagogiske læreplan og sprogtrappen.

Kalundborg Kommune
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Novozymes A/S Wastewater Engineer for Environmental Operations

Novozymes A/S, Kalundborg

We operate Northern Europe’s largest industrial wastewater treatment plant handling wastewater and spend biomass from all production facilities on Site Kalundborg including both Novozymes’ and Novo Nordisk’s factories.

We have updated our company strategy and included more ambitious sustainability goals. Environmental Operation will play an important role in meeting the goals. We need to re-think the way we treat wastewater and production biomass to cut CO2 emission and contribute to a greener future.

We will be expanding the wastewater treatment plant to support new production capacity in the coming years. We are looking for a wastewater engineer to boost our staff team capability to handle daily production, process optimization and large capacity expansion projects.

Kalundborg Kommune
Pædagog til Løve børnehave

Kalundborg Kommune, Høng

Vi søger en pædagog, som vil være medskaber af en udviklende børnekultur, og som har lyst til at videreudvikle på den pædagogiske praksis. Løve børnehave ligger i dejlige naturskønne omgivelser, med marker og skov, som vores naboer. Vi vægter udelivet højt og hertil også, at vores små nye verdensborgere lærer at begå sig i naturen, men også i relation til hinanden.

Vi er en lille institution, som er normeret til 36 børn. Forældresamarbejdet vægtes højt og vi ser forældrene, som aktive medspillere, for at skabe den bedste udvikling hos børnene.

Vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang og ønsker at skabe en tryg, understøttende og udviklende hverdag for alle vores børn.

Kalundborg Kommune
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Kalundborg Kommune
Grundet øget elevtilgang søges 3 pædagoger til højt specialiseret SFO og skoletilbud

Kalundborg Kommune

Sigrid Undset Skolen er et specialiseret skole- og/SFO-tilbud for elever med generelle indlæringsvanskeligheder fra børnehaveklasse til og med 10. klasse. For det kommende skoleår 22-23 forventes elevtallet at være ca. 90.

Fælles for alle ansatte og faggrupper på Sigrid Undset er engagement og interessen for børn med særlige behov, deres trivsel og udvikling.

Vores teoretiske grundlag i forhold til arbejdet med elevernes personlige og sociale udvikling er funderet i systemisk teori og neuroaffektiv udviklingspsykologi. Vores mål er, at alle elever får et så kvalitetsfyldt og selvstændigt liv som muligt under og efter deres skolegang.

Kalundborg Kommune
Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
BDO
Start din karriere som trainee inden for business & outsourcing

BDO, Vejle, Odense, København, Aarhus, Herning, Esbjerg, Viborg, Kalundborg, Skive, Randers, Nykøbing Mors, Hobro, Sæby, Aalborg, Kolding, Silkeborg, Roskilde

BDO er en af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder, og vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivning i vores forretningsområde, Business Services & Outsourcing (BSO).

Din dagligdag vil bestå af varierende kundeopgaver. Du får fra dag ét en praktisk hands-on erfaring og en stor kontaktflade til forskelligartede kunde- og virksomhedstyper.

Opgaverne vil bl.a. omfatte:

 • Finansbogføring
 • Debitor- og kreditorstyring
 • Månedsafslutning, controlling og analyse (på sigt kunderådgivning)
BDO
NOV Flexibles, NOV
Rigger

NOV Flexibles, NOV, Kalundborg

Vi laver fleksible rør på vores fabrik i Kalundborg, og vi har brug for en dygtig rigger, der har lyst til at arbejde med rigging, og pakning af produkter, der ikke findes noget andet sted i Danmark. Er det dig?

Som rigger bliver du en del af et fast hold på et 12-timers skift (5-holdsvagtplan), hvor du arbejder med at rigge, pakke og udskibe vores rør. Vores rør er store og tunge, så sikkerhed er vores første prioritet. Kran, truck, gummiged og teleskoplæsser, er udstyr vi bruger hele tiden, så erfaring med disse er en fordel.

NOV Flexibles, NOV
Lemvigh-Müller A/S
Butikschef

Lemvigh-Müller A/S, Slagelse og Kalundborg

Vi søger en rutineret butikschef til at varetage vores to butikker i henholdsvis Slagelse og Kalundborg. Du er lokalkendt og kendt af de lokale, hvorfor du har let ved at komme endnu tættere på vores eksisterende kunder i området. Via butikkerne serviceres kunderne på både El, VVS og Værktøj m.m.

Lemvigh-Müllers butikker er stedet, hvor håndværkere får professionel vejledning, inspiration, gode tilbud og spændende nyheder – både når det gælder El, VVS, værktøj, energioptimering, arbejdstøj, sikkerhedsudstyr og meget mere.

Du har ansvar for den daglige drift af butikkerne, herunder personalet, samt en opgave i at være en aktiv spiller i alle butiksopgaver, herunder salgsoptimering, space management og kundebetjening.

Lemvigh-Müller A/S