14 jobannoncer matcher din søgning 14 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
IT-Universitetet i København

Jurist søges til Ledelsessekretariatet på IT-Universitetet i København

Vi søger en engageret og dygtig juridisk generalist til en spændende og alsidig stilling, hvor arbejdet blandt andet vil bestå af opgaver inden for GDPR og IPR, herunder forhandling og kvalitetssikring af forskellige former for persondata-, forsknings- og samarbejdsaftaler med erhvervslivet, fonde, danske og udenlandske universiteter mv.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Vi har flekstid, hvilket giver gode muligheder for at få samspillet mellem arbejde og fritid til at fungere optimalt.

IT-Universitetet i København
Gem
Skattestyrelsen

Styrings- og koordinationsgeneralister til PMO-team i udviklingsafdeling

København S

Er du stærk til koordination og styring? Navigerer du sikkert i komplekse organisationer - og kan du skabe overblik og fremdrift, hvor udvikling, faglighed og processer mødes? Så har du nu muligheden for at blive en del af et PMO-team, der betjener store it-projekter, der moderniserer en række af vores it-systemer til personbeskatning.

Dine opgaver vil eksempelvis være:

  • Understøtte governance-processer for afdelingens projekter og prioriteringer
  • Have tværgående dialog med centrale styringskontorer samt relevante styrelser
  • Ad hoc-opgavehåndtering under porteføljemanagement samt ledelsesbetjening
Skattestyrelsen
Gem
Vestas Wind Systems A/S

Lead Legal Advisor

Aarhus or Copenhagen

We at Vestas are dedicated to our vision of becoming the global leader in sustainable energy solutions. Are you just as passionate about a green and sustainable future as we are?

You will be a trusted, key advisor on global contracts and strategic decisions where you can truly make a difference and work closely with stakeholders and legal colleagues across Vestas.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

Miljøjuridisk profil til Metroselskabets miljøteam

København S

Er du erfaren jurist, rådgiver, specialist el. andet med indgående kendskab til miljøretlige problemstillinger samt miljølovgivning indenfor bygge- og anlægsbranchen? Har du lyst til at være en del af en virksomhed, der leverer metro og letbane i verdensklasse med fokus på den grønne omstilling?

Helt konkret vil du skulle sidde med rammerne vedrørende miljø- og VVM-forhold samt lovgivning under hele anlægsprocessen og driftsfasen.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Gem
Københavns Kommune

Akademiker med politisk tæft, sans for koordination og gode samarbejdsevner til Politisk Team i Bygge-, Parkerings- og Miljømyndigheden

København S

Vi søger en politisk koordinator til sekretariatet i Bygge-, Parkerings- og Miljømyndigheden i Teknik- og Miljøforvaltningen, hvis fornemmeste opgave er at bidrage til at betjene direktion og politikerne i Teknik- og Miljøudvalget.

Sammen med os får du en 37-timers arbejdsuge inkl. frokostpause, flekstidsordning og mulighed for hjemmearbejde, når opgaven tillader det.

KL
Gem
KL

Juridisk konsulent med flair for forhandling

København

Brænder du for forhandling og den kollektive arbejdsret? Og har du lyst til at komme helt ind i maskinrummet på den danske model og de kommunale overenskomstforhandlinger, hvor vi aftaler løn- og ansættelsesvilkår for ca. 500.000 ansatte? Så vil en stilling i KL's Arbejdsgiverpolitiske Center være lige noget for dig.

Vi tilbyder en stilling, hvor opgaverne er udfordrende og spænder bredt. Stillingens fokus er interessevaretagelse for de 98 kommunale arbejdsgivere, og opgaverne består i juridiske opgaver som rådgivning og sager, der primært vedrører den kollektive arbejdsret.

KL
Gem
Telia Danmark

Interconnect & Settlement Teamleder, Finance

København S

Har du en juridisk/økonomisk baggrund og erfaring med teamledelse? Vil du undersøge telefonitrafik og lave beregninger, der sikrer bedre aftaler mellem de teleoperatører vores kunder kommunikerer med?

Teleoperatører indgår aftaler om, at deres netværk forbindes, så der kan sendes trafik direkte mellem operatørernes kunder. Operatørerne opkræver betaling fra hinanden for den trafik, der udveksles. Jobbet indebærer, at du skal kigge på trafikken, der udveksles mellem teleselskaberne.

Gem
DR Byen

Strategisk og retningssættende chef til DR Jura

København S

Den juridiske afdeling i DR består af 11 jurister og to studentermedhjælpere. Afdelingen præges af høj faglig ekspertise indenfor de forskellige, relevante juridiske fagområder.

Det er en afdeling, som ønsker sig en stærk ledelsesprofil, der bedriver strategisk ledelse, og som hviler tilstrækkeligt i egen faglighed og derfor på bedste vis understøtter og sætter dygtige og selvkørende jurister fri – uden at slippe den fælles retning og følelsen af faglig stolthed og samhørighed.

Gem
Styrelsen for Patientsikkerhed

Erfaren og analytisk stærk konsulent eller erfaren fuldmægtig til Sundhedsjura

København S

Vil du være med til sikre, at vi har et trygt sundhedsvæsen og omsætte ny EU-lovgivning på sundhedsområdet til dansk ret?

Du vil indgå i et stærkt tværfagligt fællesskab, hvor ambitionerne er store, tempoet til tider er højt, og hvor vi hjælper hinanden.

Du kan forvente afvekslende arbejdsopgaver primært inden for området for blod, væv/celler, organer og assisteret reproduktion, herunder ministerbetjeningsopgaver, lovgivningsopgaver, juridiske analyser og interessenthåndtering.

Guldbrandsen & Lythje ApS recruiting on behalf of CBRE GWS ApS
Gem
Guldbrandsen & Lythje ApS

CBRE Global Workplace Solutions (GWS) in Denmark is on the look out for a new Commercial Director with a focus on contracts and negotiations

Copenhagen

Are you a skilled and experienced relation builder and contract negotiator? Are you ready to lead a team of dynamic Legal Managers where you have the possibility to improve our business further through optimal contracts for both CBRE and our customers? Join CBRE Global Workplace Solutions as our new Commercial Director in Copenhagen reporting to the Managing Director and functional line to Global Head of Commercial.

In your role as Commercial Director, you will be at the forefront of counseling your colleagues and helping them executing optimal negotiations and contracts with our customers.

Gem
Skattestyrelsen

Jurister til intern rådgivning og udvikling

Højbjerg eller København S

Har du gode formidlingsevner, og vil du være med til at udbrede en god forvaltningskultur i Danmarks største styrelse? Har du samtidig lyst til at være en del af en afdeling, som ud over at dyrke fagligheden har et fantastisk samarbejde og fokus på udvikling?

Vi søger dig, der har lyst til at arbejde proaktivt og kontinuerligt med at fremme og fastholde en stærk forvaltningskultur, hvor overholdelse af gældende regler og normer er i højsædet. Du bliver en del af en intern juridisk rådgivningsfunktion i afdelingen Proces og Intern Compliance, hvor du er med i forreste række i nogle af de mest spændende projekter i Skattestyrelsen.

Skattestyrelsen
Gem
Zacco Denmark A/S

Zacco søger erfarne Patent attorneys til vores hovedkvarter i Ørestaden eller vores kontor i Århus

København S eller Aarhus C

Har du lyst til at bevæge dig længere ud i krydsfeltet mellem forretningshemmeligheder, patenter og designbeskyttelse, og ikke mindst håndhævelse ved domstolene af vores kunders rettigheder?

Du kommer til at arbejde selvstændigt med din egen kundeportefølje, men selvfølgelig også i samarbejde med meget erfarne kolleger. Vi lægger stor vægt på at lære af hinanden og sparre om sager, lige som vi også tager på kundemøder sammen.

Vi tilbyder et godt kollegialt fællesskab og en performance-baseret aflønningsmodel samt en fleksibel arbejdsplads med mulighed for hjemmearbejde.

Zacco Denmark A/S

Skarp jurist til Ledelsessekretariatet i Borger- og Virksomhedskontakt

København S

Er du god til at koordinere og drive processer?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Jurist med interesse for EU og sundhedsdata

København S

Vil du bidrage til det europæiske samarbejde om sundhedsdata og den digitale udvikling i det danske sundhedsvæsen?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV