15 jobannoncer matcher din søgning 15 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

Miljøjuridisk profil til Metroselskabets miljøteam

København S

Er du erfaren jurist, rådgiver, specialist el. andet med indgående kendskab til miljøretlige problemstillinger samt miljølovgivning indenfor bygge- og anlægsbranchen? Har du lyst til at være en del af en virksomhed, der leverer metro og letbane i verdensklasse med fokus på den grønne omstilling?

Helt konkret vil du skulle sidde med rammerne vedrørende miljø- og VVM-forhold samt lovgivning under hele anlægsprocessen og driftsfasen.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Københavns Kommune

Akademiker med politisk tæft, sans for koordination og gode samarbejdsevner til Politisk Team i Bygge-, Parkerings- og Miljømyndigheden

København S

Vi søger en politisk koordinator til sekretariatet i Bygge-, Parkerings- og Miljømyndigheden i Teknik- og Miljøforvaltningen, hvis fornemmeste opgave er at bidrage til at betjene direktion og politikerne i Teknik- og Miljøudvalget.

Sammen med os får du en 37-timers arbejdsuge inkl. frokostpause, flekstidsordning og mulighed for hjemmearbejde, når opgaven tillader det.

KL
Gem
KL

Juridisk konsulent med flair for forhandling

København

Brænder du for forhandling og den kollektive arbejdsret? Og har du lyst til at komme helt ind i maskinrummet på den danske model og de kommunale overenskomstforhandlinger, hvor vi aftaler løn- og ansættelsesvilkår for ca. 500.000 ansatte? Så vil en stilling i KL's Arbejdsgiverpolitiske Center være lige noget for dig.

Vi tilbyder en stilling, hvor opgaverne er udfordrende og spænder bredt. Stillingens fokus er interessevaretagelse for de 98 kommunale arbejdsgivere, og opgaverne består i juridiske opgaver som rådgivning og sager, der primært vedrører den kollektive arbejdsret.

KL
Telia Danmark

Interconnect & Settlement Teamleder, Finance

København S

Har du en juridisk/økonomisk baggrund og erfaring med teamledelse? Vil du undersøge telefonitrafik og lave beregninger, der sikrer bedre aftaler mellem de teleoperatører vores kunder kommunikerer med?

Teleoperatører indgår aftaler om, at deres netværk forbindes, så der kan sendes trafik direkte mellem operatørernes kunder. Operatørerne opkræver betaling fra hinanden for den trafik, der udveksles. Jobbet indebærer, at du skal kigge på trafikken, der udveksles mellem teleselskaberne.

Gem
DR Byen

Strategisk og retningssættende chef til DR Jura

København S

Den juridiske afdeling i DR består af 11 jurister og to studentermedhjælpere. Afdelingen præges af høj faglig ekspertise indenfor de forskellige, relevante juridiske fagområder.

Det er en afdeling, som ønsker sig en stærk ledelsesprofil, der bedriver strategisk ledelse, og som hviler tilstrækkeligt i egen faglighed og derfor på bedste vis understøtter og sætter dygtige og selvkørende jurister fri – uden at slippe den fælles retning og følelsen af faglig stolthed og samhørighed.

Styrelsen for Patientsikkerhed

Erfaren og analytisk stærk konsulent eller erfaren fuldmægtig til Sundhedsjura

København S

Vil du være med til sikre, at vi har et trygt sundhedsvæsen og omsætte ny EU-lovgivning på sundhedsområdet til dansk ret?

Du vil indgå i et stærkt tværfagligt fællesskab, hvor ambitionerne er store, tempoet til tider er højt, og hvor vi hjælper hinanden.

Du kan forvente afvekslende arbejdsopgaver primært inden for området for blod, væv/celler, organer og assisteret reproduktion, herunder ministerbetjeningsopgaver, lovgivningsopgaver, juridiske analyser og interessenthåndtering.

Guldbrandsen & Lythje ApS recruiting on behalf of CBRE GWS ApS
Gem
Guldbrandsen & Lythje ApS

CBRE Global Workplace Solutions (GWS) in Denmark is on the look out for a new Commercial Director with a focus on contracts and negotiations

Copenhagen

Are you a skilled and experienced relation builder and contract negotiator? Are you ready to lead a team of dynamic Legal Managers where you have the possibility to improve our business further through optimal contracts for both CBRE and our customers? Join CBRE Global Workplace Solutions as our new Commercial Director in Copenhagen reporting to the Managing Director and functional line to Global Head of Commercial.

In your role as Commercial Director, you will be at the forefront of counseling your colleagues and helping them executing optimal negotiations and contracts with our customers.

Skattestyrelsen

Jurister til intern rådgivning og udvikling

Højbjerg eller København S

Har du gode formidlingsevner, og vil du være med til at udbrede en god forvaltningskultur i Danmarks største styrelse? Har du samtidig lyst til at være en del af en afdeling, som ud over at dyrke fagligheden har et fantastisk samarbejde og fokus på udvikling?

Vi søger dig, der har lyst til at arbejde proaktivt og kontinuerligt med at fremme og fastholde en stærk forvaltningskultur, hvor overholdelse af gældende regler og normer er i højsædet. Du bliver en del af en intern juridisk rådgivningsfunktion i afdelingen Proces og Intern Compliance, hvor du er med i forreste række i nogle af de mest spændende projekter i Skattestyrelsen.

Skattestyrelsen
Skattestyrelsen

Underdirektør til Proces og Intern Compliance

København S

Kan du navigere i krydsfeltet mellem politiske intentioner, kompleks lovgivning og krav til digitalisering?

Som underdirektør for Proces og Intern Compliance har du det overordnede ansvar for at understøtte ensartet og korrekt regelanvendelse på flere centrale områder i Skattestyrelsen, bl.a. i forhold til:

  • Processuelle regler vedr. indberetning, kontrol og opkrævning samt forvaltningsretlige regler og principper.
  • Understøttelse af styrelsens arbejde med digitalisering og modernisering af it-systemer.
  • Generel udvikling og understøttelse af styrelsens arbejde med juridisk compliance.
Skattestyrelsen
Zacco Denmark A/S

Zacco søger erfarne Patent attorneys til vores hovedkvarter i Ørestaden eller vores kontor i Århus

København S eller Aarhus C

Har du lyst til at bevæge dig længere ud i krydsfeltet mellem forretningshemmeligheder, patenter og designbeskyttelse, og ikke mindst håndhævelse ved domstolene af vores kunders rettigheder?

Du kommer til at arbejde selvstændigt med din egen kundeportefølje, men selvfølgelig også i samarbejde med meget erfarne kolleger. Vi lægger stor vægt på at lære af hinanden og sparre om sager, lige som vi også tager på kundemøder sammen.

Vi tilbyder et godt kollegialt fællesskab og en performance-baseret aflønningsmodel samt en fleksibel arbejdsplads med mulighed for hjemmearbejde.

Zacco Denmark A/S
Skattestyrelsen

Engageret kontorchef med stor faglig indsigt i selskabsskat

København S

Har du stor faglig indsigt i selskabsskat og erfaring med revision, så du kan udøve fagledelse af høj kvalitet, og vil du stå i spidsen for et kontor, der har ansvaret for sagsbehandling og kontrol af store selskabers skatteansættelse? Så er du måske den kontorchef, vi søger til Store Selskaber.

Hos os bliver du en del af et fagligt stærkt og professionelt miljø, hvor du har mulighed for at arbejde med de 10.000 største selskaber i Danmark. Arbejdsopgaverne er komplekse, fagligheden høj, og du vil blive mødt af forskellige problemstillinger inden for både national og international selskabsskat.

Skattestyrelsen
Skattestyrelsen

Kommende specialist i beskatning af et af Danmarks største eksporterhverv

København S

Kunne du tænke dig ansvar og mulighed for faglig udvikling? Vil du prøve kræfter med selskabsbeskatning, statsstøtteregler og arbejde inden for et område med stor politisk bevågenhed?

Som vores nye specialist får du ansvaret for at kontrollere, om rederiernes skattepligtige indkomst er opgjort korrekt, og hvorvidt betingelserne for at kunne vælge den gunstige beskatning efter tonnageskatteloven er overholdt.

Du får stor indflydelse på tilrettelæggelsen af din dagligdag, og du får i udstrakt grad mulighed for at dyrke lige netop de faglige områder, som interesserer dig.

Skattestyrelsen
Vestas Wind Systems A/S

Senior Legal Advisor

Aarhus, Copenhagen or Hamburg/Germany

We are looking for a Senior Legal Advisor for our global offshore transactional enablement team.

The team provides Vestas' front-line regional offshore transactional legal advisors and other key stakeholders in the offshore wind turbine sales and service sales frontline regional teams with necessary tools (governance, guidelines, training, templates, "hotline" support etc.) to enable them to excel in their work and ensure a healthy contracting risk profile for Vestas.

Sometimes, the enablement team members may also be asked to step into the front-line regional offshore transactional legal advisor role for a specific project or challenge.

Jurist med interesse for EU og sundhedsdata

København S

Vil du bidrage til det europæiske samarbejde om sundhedsdata og den digitale udvikling i det danske sundhedsvæsen?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Produkt- og processmanager

København S

Er du vores nye produkt- og processmanager?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV