58 job matcher din søgning 58 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 58 resultater.
Hotel Nor ApSEr du vores kommende leder på Hotel Nor (Badehotellet i Slettestrand)?

Hotel Nor ApS, Fjerritslev

Hotel Nor søger en visionær og branchekendt hotelleder, der i samarbejde med ledelsesteamet vil gå forrest med at drive og udvikle det dejlige hotel. Vi ser gerne stillingen besat senest den 15. maj 2021.

Hotel Nor er med sin helt unikke beliggenhed ved Slettestrand en perle uden sidestykke. Vi har gennem de seneste to år renoveret hotellet totalt – udført med dyb respekt for ånden i den oprindelige 100 årige gamle rigmandsvilla og med respekt for den omgivende natur.

Vi vil være blandt de absolut bedste inden for hoteldrift, og derfor kommer du til at spille en central rolle i at bidrage til dette mål. Vores gæster skal opleve en helt særlig og autentisk oplevelse, der gør Hotel Nor til det oplagte valg. Ud over at levere en høj kvalitet til vores gæster (hotel- samt konferencegæster) vil du få et udfordrende, selvstændigt og meget alsidigt job.

Eurofins VBM Laboratoriet A/SDygtig Laborantpraktikant søges til Eurofins VBM Laboratoriet A/S, med start til september 2021 eller februar 2022

Eurofins VBM Laboratoriet A/S, Aabybro

Til afdelingen for bygningsmaterialer og indeklima, søger vi en engagerede og dygtig laborantpraktikant, med opstart september 2021. Hos Eurofins får du personlig og faglig udvikling, hvis du er ambitiøs og trives med et højt tempo, i et fagligt spændende og udfordrende arbejdsmiljø.

Hos os har du mulighed for at præge hverdagen, hvad enten det angår idéer til nye arbejdsområder og brug af ny teknologi eller andre tiltag til gavn for både virksomhed og medarbejdere.

Du vil komme til at arbejde med en bred række kemiske miljøanalyser, hvor dine primære arbejdsopgaver vil bestå i at:

 • Indgå i teamet i vores modtagelse og registrering af byggematerialer og indeklimaprøver
 • Igangsætte prøveforberedelse af bygningsmaterialer
Eurofins VBM Laboratoriet A/S
jem & fix A/SElever søges til jem & fix butikker i hele Danmark

jem & fix A/S

Er du klar til en lærerig og spændende hverdag i en virksomhed med mange udviklingsmuligheder?

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet i din butik, og opnår hurtigt ansvar for egne vareområder. Hverdagen er præget af højt tempo og varierende arbejdsopgaver, så du skal kunne lide at have travlt og yde dit bedste her dag. Din personlighed indeholder energi, lyst og motivation for de ting du arbejder med – til gengæld lover vi plads til læring og personlig udvikling i en organisation der er præget af vinderkultur og stort fokus på medarbejdere.

Undervejs i uddannelsen er der indlagt skoleophold, hvor du sammen med andre jem & fix elever fra hele landet opnår teoretisk grundlag for uddannelsen og styrker din koncept- og forretningsforståelse. Opholdene varetages af IBC - Innovationsfabrikken i Kolding, hvor alle skoleophold finder sted.

Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Lidl Danmark K/S
Bliv elev i Lidl

Lidl Danmark K/S

Er du parat til at kickstarte din karriere?

Lidl Danmark K/S Hvis du er ambitiøs, dynamisk og resultatorienteret og drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam, så er Lidl det perfekte match for dig. Hos os er der nemlig plads til dine ambitioner og højt til loftet, hvis du er parat til at stå på tæer.

Som elev i Lidl har du mulighed for at gennemføre et unikt uddannelsesforløb, der helt sikkert udvikler dig både fagligt og personligt. I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt.

Lidl Danmark K/S
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
LandboNordRevisorelev

LandboNord, Brønderslev eller Fjerritslev

Har du lyst til en spændende uddannelse som revisorelev hos LandboNord?

Så bliv revisorelev i ØkonomiRådgivningen hos LandboNord, hvor du indgår på lige fod med dine kolleger og løbende får større udfordringer og egne ansvarsområder.

Vi søger to revisorelever til kontoret i Brønderslev og en revisorelev til kontoret i Fjerritslev med start medio september 2021.

Din 2-årige elevuddannelse består af et veltilrettelagt uddannelsesforløb i samarbejde med Aarhus Business College, og vil skiftevis være på skole og på arbejde. Du får dermed mulighed for at anvende den lærte teori i dit daglige arbejde. Vi skræddersyer desuden dit forløb hos os, så det matcher dine kompetencer, interesser og ambitioner. Du får din egen personlige mentor og du indgår i gruppen af revisorelever.

Dit daglige arbejde kan overordnet set opdeles i regnskaber og digitalisering af økonomiopgaverne. Allerede tidligt i forløbet får du dine egne ansvarsområder.

JELD-WEN Danmark A/S
Quality Documentation and Supplier Quality Manager

JELD-WEN Danmark A/S

Join one of the world's leading suppliers of windows and doors in a key role as a Quality Documentation and Supplier Quality Manager. You will be part of the European Quality team, where you have a pivotal impact on supplier quality and quality documentation on a European scale.

As Quality Documentation and Supplier Quality Manager, your responsibility entails implementing and maintaining the quality documentation system and supplier quality program, two crucial pillars of JELD-WEN's European quality road map. The scope of the role is to oversee the quality documentation policies and procedures in the JELD-WEN organisation in Europe, whilst leading continuous improvement initiatives to improve supplier quality.

You will drive the creation and implementation of best practice quality vision, policies, processes and procedures to improve operational performance across our JELD-WEN organisations in Europe.

JELD-WEN Danmark A/S
ZiboCare A/SMålrettet produktspecialist med fokus på at skabe resultater

ZiboCare A/S

Vil du være med til at gøre en forskel for borgere, patienter og sundhedspersonale i kommuner og på sygehuse, gennem salg og uddannelse? Ønsker du at kombinere din sundhedsfaglige uddannelse med salg af tryksårsforebyggende og sanses-timulerende hjælpemidler i en innovativ virksomhed? Så se her!

Vi søger en erfaren produktspecialist til salg af tryksårs-forebyggende og sansestimulerende produkter i Region Nordjylland og dele af Region Midtjylland. Som vores nye produktspecialist skal du stå for undervisning og uddannelsesprogrammer. Den uddannelsesansvarlige del af stillingen vægter lige så højt som produktspecialistrol-len. Stillingen vil bl.a. indbefatte:

 • Formulering af salgsstrategi
 • Opsøgende salgsarbejde
 • Vedligeholdelse af kundedatabase og salgsstyring i CRM
Station Vest A/SVikarer søges til vores bosted

Station Vest A/S, Brovst

Station Vest er et socialpsykiatrisk bosted, som tilbyder kortere og længerevarende ophold til udsatte borgere, som har behov for omsorg, pleje og behandling. Der er på bostedet fokus på borgerens trivsel.

Vi har en forventning om:

 • At du er pædagogisk/sundhedsfagligt uddannet og/eller har erfaring indenfor området og målgruppen.
 • At du er handlekraftig og robust og kan indgå i en foranderlig hverdag, hvor du er åben overfor, at opgaver kan forandre sig undervejs.
 • At du kan arbejde systematisk med sundhedsfaglige og pædagogiske indsatser og er loyal overfor fælles beslutninger.
Strandhotellet Blokhus ApSReceptionist søges

Strandhotellet Blokhus ApS

Har du erfaring som receptionist, og brænder du for at yde service i verdensklasse, så er du måske vores nye kollega.

Vi vægter smil, godt humør og imødekommenhed højt, da receptionen er det første sted vores gæster møder.

Du vil komme til at indgå i en vagtplan som dækker tidsrummet 7:30-20:00 fordelt på både morgen -og aftenvagter samt weekendvagt hver 2. weekend.

Vi er lille hotel og vi hjælper altid hinanden, hvis behovet opstår. Derfor kan du også blive præsenteret for arbejdsopgaver som servering af drikkevarer for gæster i lounge og wellness, servering af morgenmad mv. Vi sørger selvfølgelig for grundig oplæring, så du er rustet til alle de opgaver du måtte møde.

Foodjob Nordic
Technical Sales Manager – Plant-Based Food Ingredients

Foodjob Nordic recruiting on behalf of AM Nutrition

Foodjob Nordic is now looking for a Technical Sales Manager to join AM Nutrition (AMN), a market leader in sustainable pea protein, starch and fiber.

Foodjob Nordic is now looking for a Technical Sales Manager to join AM Nutrition (AMN), a market leader in sustainable pea protein, starch and fiber. The Technical Sales Manager will be responsible for technical sales across Global markets.

The Technical Sales Manager will identify the most relevant client segments and will develop go-to-market plans in close cooperation with the VP Sales & Marketing and Sales team. The Technical Sales Manager should identify the best distribution channels and partners and interact with customers and representatives of associated industries to evaluate and promote growth and efficiency in commercial operations, including input to product development and drive new product launches.

Foodjob Nordic
Genitor ApS
Familie- og forebyggelseschef

Genitor ApS søger for Jammerbugt Kommune

Vil du have en central chefstilling i en aktiv kommune, hvor det strategiske sigte og samarbejde på tværs i og ud af organisationen er vigtige elementer i at lykkes? Vil du arbejde i en udviklingsorienteret kommune, hvor mulighederne er store, og hvor afstanden mellem tanke og handling er forholdsvis kort?

Jammerbugt Kommune søger en ny familie- og forebyggelseschef, der kan være med til at sætte retning for hele chefområdet, og som i et tæt samarbejde med forvaltningens direktør og andre chefer skal rammesætte de næste års fælles indsatser.

Du får ansvaret for en bred portefølje og bliver øverste chef for seks dygtige afdelingsledere og ca. 140 dedikerede medarbejdere. Du får det overordnede ansvar for både SSP, PPR, Tandplejen, Sundhedsplejen, Familiecentret og Børne- og Familierådgivningen.

NCC Danmark
Erfaren produktions-/projektleder til NCC Råhus og Beton

NCC Danmark, København

Kunne du tænke dig et varigt job hos en Danmarks førende entreprenørvirksomheder inden for råhus- og betonarbejde?

I denne rolle bliver det dig, der skaber fundamentet for NCCs byggeriarbejde, som en del af et team med stolte traditioner.

Sammen med dine engagerede kolleger leder du en egenproduktion inden for beton- og montagearbejde. I starten af et projekt er du på kontoret, men du bruger det meste af din arbejdstid på byggepladsen.

Her står du bl.a. for, at:

 • tilrettelægge arbejdsplaner og planlægge produktionen herunder tidsplaner
 • styre den daglige produktionsledelse og følge op
 • optimere byggeprocesser og produktionen – fx med 3D og Tillidsbaseret Lean-metoden
NCC Danmark
Sol og Strand Feriehusudlejning A/S
Systemudvikler - backend søges

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S, Hune

Kan du trylle med .NET og C# og tør du udfordre status quo? Vil du sætte dit præg på systemudvikling og være en del af Sol og Strands spændende transformation med fokus på innovation, nærhed og excellente gæsteoplevelser?

Som systemudvikler kommer du til selvstændigt at udvikle og vedligeholde interne systemer med grænseflader til eksterne systemer og samarbejdspartnere. Grænsefladerne involverer både linket mod vores server-drift og webudvikling APIs - on-premise såvel som cloudbaseret.

Du får stor mulighed for indflydelse på den teknologiske fremtid for såvel applikationer og processer, da en naturlig del af stillingen også omfatter input og vedligeholdelse af udviklings roadmap.

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S