68 jobannoncer matcher din søgning 68 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mindmill Denmark

German speaking B2B meeting planner

Mulighed for hjemmearbejde

Are you passionate about communication and enjoy building new relationships?

Now, you can acquire in-depth telemarketing knowledge and build experience within the area. Your primary responsibility will be to initiate contact and engage in dialogue with some of the largest B2B companies in Denmark and internationally.

As a meeting planner, your role is highly flexible – you decide how many hours you want to work!

Mindmill Denmark
Nordelektro A/S

Elevatorteknikere til Fyn, Trekantsområdet, Øst- og Nordjylland

Vi har vundet vores største aftale nogensinde og søger nu flere elevatorteknikere til Jylland og Fyn.

Se video om Nordelektro A/S som arbejdsplads

Det er med stor stolthed, at vi nu kan dele nyheden om, at Nordelektro er valgt som leverandør af elevatorservice via Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI). Som SKI-leverandør skal vi udføre lovpligtige eftersyn og vedligehold af elevatorer i Region Nordjylland samt i 15 kommuner i Jylland og på Fyn.

Derfor søger vi nu en masse nye, teknisk stærke elevatorteknikere til at hjælpe os med den spændende opgave.

Nordelektro A/S
Gem
Red Hat

Telefonværtinder/-værter/-vejledere

Hjemmearbejdsplads

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme, hvornår og hvor meget du vil arbejde?

Vi mangler både flere clairvoyante, synske, tarotlæsere m.fl. til vores spirituelle linjer. Vi søger også telefonværtinder, der ikke er clairvoyante, men som er frisindede og interesserede i at arbejde med underholdning via telefonen til vores voksenlinjer.

Når du er logget ind, bliver kundens opkald automatisk omdirigeret til din telefon fra vores system. Arbejdet kan kombineres med studier, deltidsjob eller andet.

Funart, Blokhus P/S

Digital Marketing Specialist

Pandrup

Er du klar til at skabe digitale magiske øjeblikke? Har du en passion for at forvandle den strategi, du selv er med til at søsætte, til strategiske marketingtriumfer? Hvis ja, så er det dig, vi leder efter!

Vi er på en digital ekspedition, der er på udkig efter en dygtig guide til at lede vores rejse gennem det digitale landskab. Vi er dedikerede til at skabe bemærkelsesværdige oplevelser og forvandle vores gæster til digitale eventyrere.

Dit kongerige vil være cyberspace, og dine våben vil være digitale strategier og kreativitet. Du vil jonglere med data som en tryllekunstner og omsætte dem til meningsfulde indsigter.

Gem
Superprof

Undervis online og del din interesse!

Hjemmearbejdsplads

Vi leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp og meget mere.

Fordelene:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
Superprof
Gem
XL-BYG

Sælger til byggemarked hos XL-BYG Kås

Pandrup

Vi søger en erfaren og ambitiøs salgsassistent til vores byggemarked. Brænder du for at arbejde med salg og rådgivning, så er du måske vores nye kollega. Din vigtigste opgave er at servicere vores kunder. Ligeledes skal du disponere over varerne indenfor dit område i byggemarkedet.

Du bliver en del af en velfungerende organisation med korte beslutningsveje og et uhøjtideligt arbejdsmiljø præget af et positivt arbejdsklima.

XL-BYG
Gem
XL-BYG

SÆLGER til trælast hos XL-BYG Kås

Pandrup

Vi søger netop nu en erfaren og ambitiøs trælastsælger. Brænder du for at arbejde med salg og rådgivning af kunder, så er du måske vores nye kollega. Du skal være med til at servicere erhvervskunder såvel som private gør-det-selv-kunder, der har brug for din faglige sparring og vejledning.

Du bliver en del af en velfungerende organisation med korte beslutningsveje og et uhøjtideligt arbejdsmiljø præget af et positivt arbejdsklima.

XL-BYG
Sparekassen Danmark

Erhvervsrådgiver til Erhverv Jammerbugt

Aabybro

Er du til sund fornuft, handlekraft og korte beslutningsgange? Er du en udadvendt og målrettet person, der elsker at lave forretninger, give kompetent rådgivning og yde fremragende service til erhvervskunder?

Vores afdeling er kendetegnet ved et højt aktivitetsniveau, som understøttes af professionalisme og sund fornuft. Vi vægter et godt samarbejde og sparringsmiljø samt det gode humør og en fri og uhøjtidelig omgangstone. Der er stor frihed og handlekraft i dagligdagen samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Sparekassen Danmark
Sparekassen Danmark

Erhvervstrainee til Erhverv Jammerbugt

Aabybro

Vi oplever stor tilgang af nye erhvervskunder, og derfor ønsker vi at styrke vores erhvervsprofil i Jammerbugt. Vi søger derfor en erhvervstrainee med ambitioner om at gøre karriere i rollen som erhvervsrådgiver.

Det helt centrale i stillingen er, at du har lyst til og ønske om at rådgive og sparre med vores erhvervskunder som det primære i din dagligdag.

Når du føler dig klar til det, har vi mulighed for at sammensætte en portefølje af spændende erhvervskunder til dig, som matcher din erfaring, dine kompetencer og dine ønsker.

Sparekassen Danmark
Dantax Radio A/S

Produktionsmedarbejder

Pandrup

Som produktionsmedarbejder til produktion af firmaets high end-højttalere Raidho og Scansonic HD søger vi en ny medarbejder, som vil indgå i et stærkt team på fire produktionsmedarbejdere.

Vores produkter bliver håndlavet fra bunden i Danmark, så der er ikke tale om stationært og trivielt produktionsarbejde, men en alsidig dag, hvor man er med i hele samlingsprocessen. Vores højttalere hører til i den absolutte verdenselite, så det er vigtigt, at du har sans for kvalitet og godt håndværk, så alt, som forlader produktionen, lever op til vores høje standarder.

Jammerbugt Kommune

Koordinator og projektleder til Ejendomscenter Jammerbugt

Pandrup

Jammerbugt Kommune skal være et attraktivt sted at leve, bo og virke. Vi satser derfor stærkt på bæredygtige og klimatilpassede løsninger, der kan styrke kommunens grønne profil. Ejendomscenter Jammerbugt yder allerede et vigtigt bidrag til denne grønne omstillingsproces, og arbejder samtidig med at understøtte kommunens kerneopgaver.

Vi kan forestille os, at dine opgaver kan være styring af kontrakter, projektledelse, administrative processer, udbud, afrapporteringer, lejekontrakter, brugsretsaftaler mv.

Vi tilbyder gode muligheder for faglig og personlig udvikling, hvor du selv har stor indflydelse på at tilrettelægge din hverdag

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer.

Sparekassen Danmark

Privatkunderådgiver til Brovst

Vi har en sjælden udbudt kundeportefølje, som snart har brug for en ny rådgiver for at sikre de gode kundeoplevelser, der vægtes højt i Brovsts afdeling.

Du vil blive en del af holdet, som består af syv rådgivere, en finanselev samt en lokal kundemedarbejder i afdelingen. Dertil har regionen flere andre kundemedarbejdere og specialister indenfor blandt andet formue, bolig og forsikring, som alle er en del af Region Jammerbugt.

Sparekassen Danmark
Gem
Webhelp

Kundesupporter for stor streaming klient, hjemmefra!

Hjemmearbejdsplads

Er du en ægte tv-serieafhængig, der elsker at binge-watche? Så er du lige den person, vi leder efter til at arbejde hjemmefra!

Dine fineste opgaver bliver bl.a.:

  • Besvare henvendelser fra abonnenter via telefon, e-mail eller chat
  • Yde teknisk support og løse streaming-relaterede udfordringer
  • Guide seere i brugen af vores app og platform

Vi tilbyder en grundig træning og en god arbejdsplads, hvor teamwork og kreativitet er i fokus.

Webhelp
FOGH NISSEN Management søger for NGI A/S
Gem
FOGH NISSEN Management

Area Sales Manager

Hjemmearbejdsplads

Danmark - 600 faste kunder fra start – kørende 3-4 dage pr. uge hjemmekontor afhængig af bopæl – attraktiv bonusordning

Du vil fra start få overdraget ca. 600 danske kunder, som i dag handler hos NGI. Produktporteføljen er gennem de seneste år blevet udvidet betragteligt, og det bliver dig, der skal brede det ud.

Du vil indgå i NGIs teamopdelte salgsafdeling, og du vil blive en del af det skandinaviske team på i alt 3 dygtige og energiske NGI-medarbejdere. Din hverdag vil være hos kunderne og på landevejen, når du ikke er på dit hjemmekontor.

JS Danmark A/S

Annoncekonsulent

Åbyhøj
Mulighed for hjemmearbejde

Har du erfaring indenfor annoncesalg eller som mediekonsulent? Ønsker du at arbejde i en performance drevet virksomhed, med fart over feltet?

Som annoncekonsulent skal du via telefon tilbyde vores kunder den mest optimale annonceløsning.

Du skal arbejde med din egen kundeportefølje og bliver ansvarlig for egne projekter, hvor du er i dialog med kunder på ledelses niveau inden for forskellige brancher.

Du får desuden ansvar for indhentning af annonce materiale og overholdelse af deadlines.

MVP Factory

Country Manager & Insurance Broker (f/m/d) - Transportation & Logistics

Hjemmearbejdsplads

Are you a forward-thinking insurance broker with a passion for digital innovation and a deep understanding of the transportation and logistics sector?

We are a technology-driven international insurance brokerage focused on redefining how risks are evaluated and predicted for large fleets of vehicles. Our mission is to bring transparency, fairness, exceptional service, proactivity, and mutual profitability to the forefront of the insurance experience using data and technology.

We offer the chance to be a key player in a startup that prioritizes innovation and impact.

MVP Factory
MTH Biler A/S

Sælger til MTH Biler – Toyota Brovst

Brovst

Brænder du for salg og er du vild med at give kunder den bedste oplevelse? Så er det måske lige dig vi står og mangler! Vi søger en sælger til vores afdeling i Brovst til opstart snarest muligt. Du vil blive en central del af vores salgsafdeling.

Du får en spændende og udfordrende hverdag, i et dynamisk miljø, med mange muligheder. Og en arbejdsplads, hvor der er mulighed for personlig udvikling med mulighed for at opnå et stort ansvar.

Gem
JKS

Konditor med erfaring inden for islagkager søges til Jammerbugt

Jammerbugt

Har du flere års erfaring som konditor og høj ekspertise inden for islagkager?

Indrykket:
Hentet fra JKS
Futten I/S
Gem

Køkkenmedhjælper / kokke søges yl Futten i Blokhus

Blokhus

Vi søger køkkenmedhjælper og kokke.

Indrykket:
Hentet fra Nordjyskejob.dk

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV