81 job matcher din søgning 81 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
alles Lægehus A/S
Konsultationssygeplejerske

alles Lægehus A/S, Brovst

Ønsker du en hverdag der er uforudsigelig? En hverdag med gode muligheder for at lære nyt og udvikle dig som sygeplejerske?

Vi søger en sygeplejerske, der tager del i den faglige udvikling, hvor der bl.a. er stor fokus på opgavefordeling og kompetenceudvikling. Der vil være en høj grad af selvstændighed i de daglige opgaver, men du vil også indgå i et fagligt samarbejde, samt have kontinuerlig sparring med dine kolleger i lægehuset.

alles Lægehus A/S
Botilbuddene Nordenfjords A/S
Fagligt stærk, uddannet pædagog til vores afdeling Nordlien Rødland

Botilbuddene Nordenfjords A/S, Fjerritslev

Nordlien Rødland er et mindre og hyggeligt botilbud godkendt til seks borgere efter §§ 107 og 108. Der er tale om borgere med betydelige psykiske, sociale og/eller adfærdsmæssige problematikker samt hyperkinetiske og kognitive forstyrrelser.

Vores pædagogiske praksis er præget af en tydelig struktur, en anerkendende pædagogik og en ligeværdig tilgang til vores borgere.

Med afsæt i LA2, NUZO samt ressourcepædagogik kendetegnes vi derudover ved, at vi altid tilpasser vores indsats til det enkelte menneske og dettes behov – ikke omvendt.

Botilbuddene Nordenfjords A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jeudan A/S
Arbejdsmand eller -kvinde til Jeudan Logistik

Jeudan A/S, København

Elsker du at yde god service? Er du et ordensmenneske med stort O – og har du lidt teknisk snilde, så du nemt kan begå dig i IT-systemer?

Her vil du som teamets nyeste medlem bemande lageret i dets fastlagte åbningstider sammen med dine tre andre engagerede kollegaer. Fra tid til anden vil der også komme en opgave eller to udenfor lageret.

Det kunne for eksempel være på en byggeplads ved et Jeudans mange smukke ejendomme.

Jeudan A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Curia Teknisk projektleder (NPI) - elektronikproduktion

Curia søger for Necas A/S i Støvring

Vil du bidrage til udviklingen hos en højteknologisk virksomhed, der bevæger sig i et spændende nicheområde?

Du bliver en afgørende faktor i den professionelle ledelse af projekter, hvor kundernes nye produkter skal introduceres i produktion hos Necas.

Du bliver del af en uformel arbejdskultur, hvor en humoristisk tone præger kollegaskabet.

AMU Nordjylland
Ejendomsservicetekniker med erfaring i energioptimering

AMU Nordjylland, Brovst

Er du serviceminded? Har du hænder og hoved skruet rigtigt på i forhold til både det praktiske og den bæredygtige dagsorden? Så er det måske dig, vi søger til vores afdeling nær Brovst – Sandmoseskolen.

Vi er på jagt efter en engageret kollega, som kan være med til at løse mange typer af opgaver inden for ejendomsservice. Dine opgaver vil blandt andet bestå af:

 • Vedligeholdelse af bygninger inde som ude
 • Pasning af udearealer
 • Alarm og adgangskort
AMU Nordjylland
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
NTT DATA Business Solutions A/S
Customer Experience Graduate

NTT DATA Business Solutions A/S, Valby, Horsens og Odense

Se video om NTT DATA Business Solutions A/S som arbejdsplads

Som graduate omfatter opgaverne primært projektarbejde med implementering af en fuld SAP-løsning eller selvstændige løsninger enten som On-premise eller Cloud baserede løsninger.

Dine projekter vil give dig værdifuld indsigt i komplekse forretningsprocesser og, hvordan SAPs innovative løsninger kan effektivisere dem.

NTT DATA Business Solutions A/S
First Camp Danmark A/S Trainee

First Camp Danmark A/S, Fjerritslev eller Skagen

Vi søger et antal Trainees, som vil få mulighed for at lære mere om vores virksomhed for på sigt at kunne tage en ledende position som receptionsansvarlig eller destinationschef i Skandinaviens største campingkæde.

Du vil blive uddannet til at udføre alle opgaverne på en campingplads, alt fra rengøring af hytter, græsslåning og rengøring af servicehuse til arbejde i receptionen, i butikken eller i bistroen.

Du vil modtage coaching i ledelse, økonomi, medarbejderspørgsmål og daglig ledelse af din mentor – alt sammen med det formål at hjælpe vores teams med at skabe ”moments of happiness” for vores gæster.

NOVASOL A/S
Servicetekniker

NOVASOL A/S, Blokhus

Til NOVASOL’s servicekontor i Blokhus søger vi ansvarsbevidste og selvstændige Serviceteknikere til servicering af feriehuse og tekniske installationer - både fuldtid og timelønnede.

Som Servicetekniker indgår du i et team af fastansatte og freelance medarbejdere, som servicerer vores sommerhuse i området. Du kommer til at arbejde med servicering af gæster fra store dele af verden, og primært fra Tyskland og Skandinavien, i forbindelse med deres ophold i feriehusene.

Du bliver del af en spændende og dynamisk hverdag og en afdeling med dygtige og engagerede kollegaer, som hjælper hinanden. Du tilbydes en alsidig stilling i en førende virksomhed, som netop nu investerer i fremtiden, samt et stærkt fagligt og socialt miljø.

NOVASOL A/S
RSM Danmark Revisor til Fjerritslev

RSM Danmark

Vi vil gerne have dig med på holdet!
Er du revisor, og drømmer du om et job, hvor fagligheden er i top, arbejdsglæden stor og hvor der er gode karrieremuligheder? – Så er det måske dig, vi søger.

I RSM tilbyder vi en fleksibel hverdag med stor frihed til at planlægge din tid, opgaver samt skabe et arbejdsliv med plads til både karriere og familieliv.

Du bliver en del af et professionelt miljø, hvor vi betjener en lang række spændende kunder – i forskellige brancher og størrelse. Hos os kan du selv præge din karriere og være med til at sammensætte din kundeportefølje og dine mål for uddannelse og position efter dine ønsker.

Du tilbydes en lønpakke med overtidsbetaling, attraktive personalegoder og gode muligheder for uddannelse og faglig opdatering i en landsdækkende revisionsvirksomhed.

Sparekassen Danmark
Erhvervskunderådgiver – Erhverv Jammerbugt

Sparekassen Danmark, Aabybro

Er du til sund fornuft, handlekraft og korte beslutningsgange?

Er du en udadvendt og målrettet person, der elsker at lave forretninger, give kompetent rådgivning og yde fremragende service til erhvervskunder?

Vil du være med til at udvikle vores erhvervsafdeling i Aabybro og vores ambition om at positionere os som det foretrukne pengeinstitut for erhvervskunderne i Jammerbugt kommune?

Så er du måske den erhvervskunderådgiver, vi søger.

Sparekassen Danmark
Gem
Mercuri Urval
Afdelingsleder til Vand, natur og landbrug

Mercuri Urval søger for Jammerbugt Kommune

Kan du skabe resultater i samarbejde og dialog med stærke aktører med mange interesser?

Mange lokale og nationale kræfter har interesser i det åbne land og vil gerne bidrage til feltets fremadrettede udvikling. Naturen skal tilgodeses, og fremtidens drikkevand skal sikres. Kommunen har en række ambitiøse klimamål, og det lokale erhvervsliv skal have gode betingelser.

Vi tilbyder en spændende lederstilling, hvor du kan udvikle dit lederskab og øve indflydelse i en ambitiøs grøn kommune på en aktuel og meget vigtig samfundsmæssig dagsorden. Jobbet tilbyder mange interessante, udviklende og lærerige spændingsfelter, f.eks. drift og udvikling samt faglighed og politik i en forvaltning med faglige og politiske ambitioner.

Mercuri Urval
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Sparekassen Danmark
Kundemedarbejder i front til Pandrup

Sparekassen Danmark

Er du serviceminded, og vil du elske at give vores kunder en fantastisk oplevelse? Som kundemedarbejder i front skal du bl.a. bidrage til at:

 • alle kunder føler sig velkommen i sparekassen - uanset om det er pr. telefon, mail eller i afdelingen
 • tage imod opgaver fra rådgiver og sikre en professionel håndtering og gennemførsel af en kundesag

Du arbejder i dag som rådgiver eller kundemedarbejder, har stor interesse for backup-arbejde og produktion og sætter en ære i, at tingene er i orden.

Sparekassen Danmark
Jammerbugt Kommune Koordinator og projektleder til Ejendomscenter Jammerbugt

Jammerbugt Kommune, Pandrup

Jammerbugt Kommune skal være et attraktivt sted at leve, bo og virke. Vi satser derfor stærkt på bæredygtige og klimatilpassede løsninger, der kan styrke kommunens grønne profil. Ejendomscenter Jammerbugt yder allerede et vigtigt bidrag til denne grønne omstillingsproces, og den fremtidige udfordring bliver at tænke alle opgaver inden for Ejendomscenter Jammerbugt ind i den grønne omstilling.

Vi har derfor brug for en motiveret og dygtig kollega, der kan se opgaverne i det grønne lys. Har du lyst til at være med til at udvikle Ejendomscenter Jammerbugt, og ønsker du samtidigt at få en koordinerende rolle i vores Team Ejendomme, så er det måske dig, vi søger.

Nordjyske Bank
Er du fremtidens bankrådgiver?

Nordjyske Bank, Nørresundby, Frederikshavn, Brønderslev, Hasseris, Hjallerup, Hjørring, Kastetvej, Læsø, Skagen, Sæby, Vejgaard, Vestbjerg og Aabybro

Har du en gymnasial baggrund? Så start din erhvervskarriere som finanselev hos os.

Vil du have udfordringer og ansvar fra første dag? Arbejde på en arbejdsplads med et godt socialt fællesskab, hvor du møder mange andre unge under uddannelse? Have mulighed for fastansættelse efter endt elevuddannelse? Have mange karrieremuligheder?

2-årigt uddannelsesforløb bestående af

 • praktisk oplæring i banken sideløbende med finansskole.
 • et målrettet forløb.
 • personlig, faglig og salgsmæssig udvikling.
 • løn og øvrige gode ansættelsesvilkår.
Nordjyske Bank
BDO
ERP-Specialist med stærke evner i Uniconta søges til BSO-Udvikling

BDO

Er du en haj til at implementere ERP-systemer, og har en forkærlighed for Uniconta? Så søg denne spændende stilling.

Du kommer til at indgå i vores digitale ERP-team, hvor du bidrager med din høje tekniske faglighed inden for Uniconta. Du kommer samtidig til at supportere dine kolleger rundt omkring i landet, således vi sammen kan styrke BSO-området digitalt og fagligt.

BDO

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV