4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Bankdata

Engineering Manager – byg fremtidens digitale bank

Silkeborg og Aarhus N

Vi søger nye ledere til Digital Banking, der arbejder med at skabe fremtidens digitale bank.

Vi arbejder på en moderne hybrid platform, der gør os i stand til at skabe relationsskabende selv- og medbetjente løsninger. Dette er til gavn for vores medlemsbanker og deres kunder.

Udover at stå i spidsen for dine egne teams, bliver du også en del af lederteamet i det pågældende forretningsområde. Det er et lederteam, hvor der er rig mulighed for at sparre med hinanden og sammen finde de bedste løsninger på de udfordringer, vi støder på.

SEGES Innovation

Passioneret Scrum Master med lyst til at udvikle mennesker

Aarhus N

Er du klar til at lede med hjertet, handle med mod og udforske dybden af teamets potentiale som vores næste Scrum Master?

I SEGES Innovation tilbyder vi dig en karriere med mening. Vores innovation og viden gør en stor forskel i at skabe en bæredygtig fødevareproduktion. Vores specialister arbejder med alt fra klima og miljø, planter, husdyr og digitale løsninger til vækst og vidensformidling.

Gem
EG A/S

Konsulent til EG Bolig

Aarhus N eller Ballerup

Motiveres du af spændende opgaver, og ser du dit næste job i en stor international softwarevirksomhed i rivende udvikling?

Som konsulent vil du fungere som specialist på it-løsningen, hvilket gør dig til en indsigtsfuld sparringspartner for vores kunder, når vi skal sikre en vellykket implementering og forankring af systemet, som er skræddersyet til kundens unikke behov.

Dit arbejde vil primært foregå ude hos vores kunder, men der er selvfølgelig mulighed for hjemmearbejdsplads på de dage, hvor du ikke er ude hos kunderne.

BEUMER Group A/S

Senior Software Project Manager – globale lufthavnsprojekter

Aarhus N

Se video om BEUMER Group A/S som arbejdspladsEr du en erfaren leder – af såvel projekter som personale, og er du på udkig efter nye rammer at udfordre og udvikle dit talent i? Så er denne stilling måske noget for dig.

Som Senior Software Project Manager bliver du ansvarlig for at lede og gennemføre kundespecifikke softwareprojekter til bagagehåndteringsanlæg til lufthavne verden over.

Som Senior Software Project Manager får du alle muligheder for at bringe din ekspertise og erfaringer som projektleder i spil.

BEUMER Group A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV