99 job matcher din søgning 99 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 99 resultater.
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenBusiness Analyst til udvikling af fremtidens skatteforvaltning

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Skatteforvaltningen er i gang med en historisk transformation af it-kernesystemer på tværs af koncernens mange forretningsområder. For at kunne løse denne opgave, har vi brug for en Business Analyst, der vil være med til at gøre en forskel og sikre, at der oparbejdes større forretningskompetencer samt afdækkes og kortlægges IT-vendte processer, informationer samt systemlandskaber.

Som Business Analyst har du fokus på forretningsudvikling, hvor du skaber sammenhængen mellem forretning og it-applikationer i en balance mellem drift og videreudvikling. Din rolle er således helt uundværlig i en stor kompleks it-organisation med mange interessenter. Som Business Analyst vil du få et helt unikt indblik i meget komplekse it- og forretningsudfordringer.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
HOFORSystemtekniker til Målerdata

HOFOR, København

Vil du arbejde med fjernaflæsning og datahåndtering i Danmarks største multiforsyningsselskab?

Som vores nye systemtekniker vil du sikre, at vi bruger den fjernaflæste energidata optimalt, og at vi, på en smart og intelligent måde, giver vores kunder mulighed for digitalt at lære mere om deres energiforbrug.

Din vigtigste opgave bliver at sikre høj datakvalitet og sikker datatransmission. Du vil sammen med teamet være drivkraften bag digitaliseringen af kundedata, og du sikrer, at professionel kundeservice og rådgivning vægtes højt under indsatsen.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • Håndtere data fra fjernaflæsningen
 • Udarbejde rapporter og indsamle data til analyseformål
 • Udarbejde test i forbindelse med systemopgradering
Interdan Bil A/SProduct Owner til MS Dynamics 365 Business Central

Interdan Bil A/S, Glostrup

Virksomheden forbereder sig p.t. på at implementere MS Dynamics 365 Business Central på økonomiområdet. I den forbindelse søger vi en teknisk stærk Product Owner, som har indgående kendskab til Business Central (eller tidligere versioner af Navision) samt solid erfaring med implementering af ERP-systemer.

I rollen som Product Owner kommer du til at arbejde i krydsfeltet mellem IT, økonomi og forretningen, samtidig med at du bliver bindeled mellem leverandøren og brugerne af MS Dynamics 365 Business Central.

Det bliver dit ansvar at sikre den optimale sammenhæng mellem Business Central og vores andre forretningsløsninger, der blandt andet inkluderer Power BI, QlikView, IBM Cognos Planning & Analytics og Navision. Du bliver således ansvarlig for funktionalitet og samspil af arkitekturen på de IT-løsninger, der vedrører det finansielle område..

Udviklings- og ForenklingsstyrelsenDriftsspecialist til drift og vedligehold af Oracle-databaser og middleware-systemer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du være en del af opbygningen af et nyt kontor med fokus på applikationsdrift og vedligehold af kritiske systemer og applikationer? Ønsker du at have gode rammer for dit arbejde og sætte standarden for fremtidens vedligehold og drift i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST)? Så er du måske den driftsspecialist, vi leder efter.

Vi er lige nu fire driftsspecialister i vores driftsteam. Vi er godt i gang med opbygningen af applikationsenheden. Som vores nye driftsspecialist kan du se frem til at være med i denne opbygning og blive en integreret del af vores drifts- og udviklingsteams.

Dine daglige opgaver som driftsspecialist er eksempelvis at:

 • planlægge, etablere og udføre driftsopgaver
 • fungere som 2. og 3. line support
 • yde direkte brugersupport hvor nødvendigt
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
PANDORA A/SSolution Architect, Retail Technology

PANDORA A/S, Copenhagen

As a Solution Architect for Retail Technology you will be responsible for creating and maintaining an overview of our retail technology solutions globally to help us drive strategic and tactical decisions.

In a world, where the expectation from the consumer is that “everything is connected”, there is an increasing need to build integrations across capabilities like e.g. POS, Advanced Analytics, Omni Channel and Loyalty Programs.

We work with many different technologies and solutions, however, at the very heart of what we do is our point-of-sales solutions that is supporting sales processes in 2200+ concept stores worldwide.

It is in this space, that you will contribute as Solution Architect:

 • Create and maintain overview of global retail technology landscape and processes
 • Identify and address pain points in current architecture
 • Work closely with stakeholders to understand new business demands
PANDORA A/S
Moment Data Analyst

Moment søger for Danske Bank i Høje Taastrup

Er du haj til dataanalyse og brænder du for at udvikle dine kompetencer? Så er det dig, vi leder efter til en attraktiv stilling i Danske Bank.

Vi tilbyder dig lige nu en helt unik mulighed for at få indblik i Danske Bank Global Service, da vi søger en Data Analyst til Service Delivery Excellence teamet i Transaction Services. I denne rolle vil du få mulighed for at opbygge ekspertfærdigheder inden for rapportering af henholdsvis resultater, forretningsprocesser, kunder og produkter. Du vil komme til at arbejde inden for et højt prioriteret område og befinde dig i et udfordrende miljø med god mulighed for personlig udvikling.

Det vil være dit ansvar at analysere og validere data med det formål, at kunne give fakta om hvordan afdelingens processer fungerer. Endvidere vil du arbejde tæt sammen med kollegaer i resten af organisationen, for at kunne levere unikke løsninger til procesgennemsigtighed for alle dele af Danske Bank.

Udviklings- og ForenklingsstyrelsenIntegrationsteknikere til Udviklings- og Forenklingsstyrelsens ITSM-platform

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du være med til at skabe den bedste procesunderstøttelse af samarbejdet mellem nogle af Danmarks største it-organisationer og er du vild med at se dit arbejde få direkte og positiv effekt på kollegernes hverdag? Har du ambitioner om og lyst til, at være med til at skabe de bedste IT service management rammer for Danmarks Skatteforvaltning?

Som Integrationstekniker bliver du en del af Service Improvement teamet, som består af både teknikere og proceskonsulenter. Du vil få et tæt samarbejde med de øvrige ITSM-teknikere, som arbejder med at drifte og videreudvikle hele vores cloudbaserede ITSM-platform. Vi er et selvstyrende team, som planlægger og udfører de daglige opgaver, der ligger inden for teamets arbejdsområde. Du kan se frem til teamånd, ansvarlighed, professionalisme og en uformel tone med fokus på samarbejde.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Sentia Denmark A/S
Vil du være med på rejsen i en it-virksomhed i hurtig vækst?

Sentia Denmark A/S, Herlev eller Odense

– Så er du måske vores nye kollega som Access Manager?

Som Access Manager vil du indgå i et team som besidder mange forskellige kompetencer og erfarne kolleger på de tekniske områder. Du indgår i et erfarent, dynamisk og dedikeret team, der har fokus på drift og support af Sentias mange kundeløsninger.

En stor del af den daglige opgaveløsning fordeler sig indenfor følgende:

 • Opbygning af Access management-funktionen
 • Sikre oprettelse, ændring og nedlæggelse af brugerkonti
 • Vedligeholde og udvikle processer i forbindelse med Access management
Sentia Denmark A/S
People In Action ApSSalgscontroller til en nyoprettet stilling

People In Action ApS søger for Saint-Gobain Distribution Denmark A/S i Brøndby

Vil du være en del af Saint-Gobain Distribution Denmark’s koncernøkonomi? Elsker du tal og analyser og brænder for at gøre en forskel? … så har vi et rigtigt spændende job til dig.

Du bliver en del af koncernøkonomi i Saint-Gobain Distribution Denmark, som varetager alle former for rapportering, forecast, budget og løbende controlling. Du kommer til at indgå i et team med 4 kolleger, som lægger stor vægt på et godt arbejdsklima og social trivsel. Du vil referere til Head of Reporting.

Som controller vil du være med til at udvikle og udføre den løbende controlling primært af salget. Du skal kunne håndtere komplekse analyseopgaver og til tider store datamængder, og have øje for gode analytiske vinkler. Du vil få sparring fra dine kolleger og salgsafdelingerne. Derudover vil der være opgaver i forbindelse med månedsafslutning, budget og andre ad hoc opgaver.

Post DanmarkTestkoordinator til Operational IT Udvikling i PostNord Danmark

Post Danmark, København eller Aarhus

Har du lyst til at indgå i et team af systemeksperter, som dækker hele paletten af IT-systemer til produktionen i PostNord Danmark?

Vores primære fokus er at sikre at alle IT-systemer er fuldt operationsdygtige, korrekt integrerede og simple i anvendelse. Derudover er det også vores ansvar at nye forretningskrav og udviklingsinitiativer bliver udviklet og implementeret I Danmark. Vi er et meget tværfunktionelt team og har en stor berøringsflade i hele virksomheden, både i forretningen i Danmark, men også på koncernniveau.

Din primære rolle i teamet vil være at sikre at alle nye løsninger er testet hele vejen rundt, inden de bliver implementeret i forretningen. Du sikrer et struktureret output og kommunikationen tilbage til udviklingsteamet. Vi stiler mod en høj kvalitet i leverancerne og prøver at komme tæt på 100 % hver gang.

PostNord DanmarkForandringsagent til Operational IT Udvikling i PostNord Danmark

PostNord Danmark, København eller Aarhus

Har du lyst til at indgå i et team af systemeksperter, som dækker hele paletten af IT-systemer til produktionen i PostNord Danmark? Sigter du altid efter den højeste service og kvalitet for både interne og eksterne kunder? Så vil du passe perfekt ind i vores team, hvor vi arbejder mod målet “Making everyday life easier” for vores kunder.

Vores primære fokus er at sikre at alle IT-systemer er fuldt operationsdygtige, korrekt integrerede og simple i anvendelse. Derudover er det også vores ansvar at nye forretningskrav og udviklingsinitiativer bliver udviklet og implementeret I Danmark.

Din primære rolle i teamet vil være at sikre at alle nye løsninger bliver implementeret i de forskellige forretningsområder og fastholdes. Du vil sammen med Business Owner for de enkelte forretningsområder skulle vurdere værdien af løsningen og sikre opfølgning på at vi når vores mål.

Convision A/S
MS Dynamics CRM-konsulenter søges

Convision A/S søger for kunde i København

Har du dybt teknisk kendskab til Microsoft Dynamics CRM og kan rådgive store danske kunder om opsætning og anvendelse, er dette job noget for dig.

Som konsulent indenfor MS Dynamics CRM og MS Dynamics 365, får du en spændende og varieret dagligdag hvor du hjælper danske virksomheder ift. rådgivning, implementering og projektgennemførsel i kundens anvendelse af CRM. Du er teknisk vidende, men samtidig 'sælgende' af natur.

Du har kommerciel forståelse og er i stand til at drøfte kundens behov og omsætte dem til idéer og konkrete processer i CRM. Du er vant til at arbejde i spændingsfeltet mellem salg og teknik og har måske erfaring fra lignende job i en software presales-stilling.

Udviklings- og ForenklingsstyrelsenErfaren løsningsarkitekt til stort og komplekst IT-projekt

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du være med til at designe løsningsarkitektur for data og datainfrastruktur i et af Skatteforvaltningens største IT-projekter? Vil du være med til at sætte dit præg på fremtidens digitale platform og være med til at sikre en vigtig samfundsopgave? Så er det måske lige dig, vi søger til One Stop Moms-projektet.

Du bliver det centrale omdrejningspunkt i sikringen af en sammenhængende arkitektur mellem løsningens forskellige komponenter, EU-systemer og -databaser samt omkringliggende IT-systemer. Du får ansvaret for projektets mål- og løsningsarkitektur, der udarbejdes i tæt samarbejde med leverandørerne.

Dine primære opgaver er at:

 • Udarbejde mål- og løsningsarkitektur for det samlede landskab af komponenter og sikre sammenhæng mod styrelsens referencearkitektur
 • Afdække og dokumentere alle nuværende og fremtidige integrationer
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenBI-forretningskonsulenter til agile udviklingsteams

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Har du evnen til at se og levere de Business Intelligence (BI)-løsninger vores partnere har behov for? Og vil du være med til at skabe grundlaget for finansieringen af Danmark?

Vi oplever et stigende behov fra både interne og eksterne interessenter på leverancer af data, rapporter, analyser og ledelsesmæssig opfølgning. I den forbindelse søger vi en til flere BI-forretningskonsulenter, der vil bidrage med at omsætte forretningens behov til brugbare datadrevne løsninger. Vi søger profiler med erfaring, men nyuddannede kan også komme i betragtning.

Som BI-forretningskonsulent er dine opgaver:

 • udvikling af Business Intelligence-løsninger i Qlik Sense og Business Objects, som understøtter forretningsprocesser (på sigt også i Power BI).
 • sætte retning i forhold til udviklingen af datamarter i samarbejde med vores back-end.
 • omsætte behov, idéer, initiativer og opgaver til løsninger.
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
PFAData management analyst

PFA, København

Interesserer du dig for finansielle markeder og kapitalforvaltning? Vil du være med til at sætte struktur på, hvordan PFA bruger markedsdata og sikre høj kvalitet i vores værdiansættelse, beregninger og rapporteringer af investeringsaktiver?

Du bliver en del af Middle Office teamet i PFA Asset Management. Vi har fire hovedopgaver: Performance måling, data management, værdiansættelse og data science, og vi anvender SimCorp Dimension som fondsadministrationssystem på tværs af hele PFA.

Dine nøgleopgaver bliver at:

 • konfigurere datarelaterede løsninger i SimCorp Dimension
 • udvikle strategi for kontrol af datakvaliteten
 • deltage aktivt i det daglige ansvar med at validere priser, benchmarks, rentekurver, volatilitetsflader etc. til brug i andre teams, rapporter etc.
NOVASOL A/SErfaren CRM-/Salesforce-specialist søges til brugersupport og databehandling

NOVASOL A/S, Virum

Til NOVASOLs europæiske hovedkontor i Virum søger vi en selvstændig og analytisk stærk CRM-supporter med solid Salesforce-erfaring.

Som Salesforce-specialist kommer du til at arbejde med first level-brugersupport samt prioritering og eskalering af sager som ikke kan løses indenfor supportfunktionen.

Du tilbydes en selvstændig og udfordrende stilling, hvor du bl.a. bliver ansvarlig for:

 • Support af alle brugere af CRM-platformen og dens værktøjer, herunder udarbejdelse af dashboards o.l.
 • Administration af brugere, roller og sikkerhedsprofiler
 • Samarbejde med eksterne konsulenter
Zalaris
SAP Functional Solution Architect

Zalaris, Taastrup

At Zalaris, we simplify HR and payroll administration, empower our customers with useful information so that they can invest more in their people. Our consultants have more than 20 years of experience in transforming HR with our clients.

Functional Solution Architect is responsible for participation in design, innovation and implementation of new and existing Zalaris Managed Services-solutions - SAP Payroll and/or Time management modules.

Your Responsibilities

 • Support the identification of opportunities to standardize processes and system configuration globally
 • Train and mentor Functional System Analysts and Junior System Analysts
 • Lead and manage work on major change orders and projects
Zalaris
Ørsted
SAP Master Data Architect

Ørsted, Gentofte

Join us in this role where you’ll be responsible for the governance, data processes and models of our SAP Master Data.

You’ll play an important role in:

 • designing and safeguarding our SAP Master Data processes based on best practice
 • being responsible for the SAP Master data architecture on our SAP Platforms
 • planning and leading data migration projects
Ørsted

Ørsted is a global leader in offshore wind energy and ranked the world’s most sustainable energy company. To be a frontrunner, we invest significantly in employee development and from the moment you join us, we’ll support your personal and professional growth.

Ørsted
NTG Nordic Transport GroupInternational Dynamics NAV-support og implementering

NTG Nordic Transport Group, Hvidovre

Har du et godt kendskab til Dynamics NAV? Er du serviceminded og vil du hjælpe andre med at få løst deres udfordringer med systemet, så er du måske den supporter vi søger til vores centrale NAV Helpdesk i Hvidovre.

NTG er en meget hurtigt voksende koncern, hvor nye selskaber og lande hele tiden kommer til. Du får derfor en meget afvekslende hverdag hvor opgaverne kan handle om alt fra opsætning af et nyt selskab i USA til support af mere regnskabsmæssig karakter i Tyrkiet.

Ved nye selskaber vil du være med fra starten og skal sikre en god implementering og træning af det lokale personale i finansafdelingen. Meget klares via Teams, men nogen rejseaktivitet skal påregnes.

Udviklings- og ForenklingsstyrelsenForretningsanalytiker med stærk procesforståelse

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Skal du være med til at designe de nye processer i nogle af statens største IT-projekter? Brænder du for at anvende dine analytiske evner til at skitsere løsningsforslag til udvikling af nye systemer. Vi har en vision om at forbedre styring af processer og skabe effektive og transparente arbejdsgange på tværs af Skatteforvaltningen, og for at lykkes har vi brug for flere nye kolleger.

Du bliver en del af et kontor, der er omdrejningspunkt for udvikling og implementering af procesmetode på tværs af Skatteforvaltningen.

Du kommer til at implementere procesdokumentation bredt i Skatteforvaltningen i tæt samarbejde med dine kollegaer. Vi arbejder enten med at etablere og forbedre processtyring i en af Skatteforvaltningens styrelser eller som en del af et større udviklingsprojekt, hvor formålet er at designe de fremtidige forretningsprocesser.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen