3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Azets Insight A/SLønspecialister – til implementering af Epos Løn

Azets Insight A/S, Herlev og Aarhus

Har du erfaring med implementering af et lønsystem som enten kunde eller konsulent? Og var det et sjovt projekt, som har givet lyst til mere? Så kan vi tilbyde en spændende mulighed for at arbejde med implementering af Epos Løn.

Vi forventer ikke, at du kan det hele, når du begynder hos os, men du skal have lysten og viljen til at udvikle dig med opgaven. Dine nye kollegaer står klar til at tage imod dig og hjælpe dig på vej med det du mangler, så du kan komme i mål som en af Danmarks bedste konsulenter.

Vores højtspecialiserede konsulenter er ansvarlige for at afdække alle lønprocesserne for nye kunder, når vi overtager deres lønadministration. Herunder opsætte, tilrette, integrere og efterfølgende vedligeholde og supportere lønsystemer, portaler og databaser.

Azets Insight A/SProjektkoordinator til payroll

Azets Insight A/S, Herlev

Er du god til at bevare overblikket, og trives du i krydsfeltet mellem projektet, kunden og forretningen, så er dette måske jobbet for dig!

Vores projektteam oplever stor succes og vi ønsker nu at udvide med en dygtig projektkoordinator.

Vi søger en proaktiv projektkoordinator til at drive implementeringsprojekter, inden for løn/HR, og rådgive om systemer, processer og arbejdsgange, der bedst effektiviserer og understøtter vores kunders forretning. Igennem strukturering, styring og fremdrift er du med til at sikre, at Azets er en professionel og kvalitetsbevidst samarbejdspartner for vores kunder i store lønprojekter.

SAP-integrationsudvikler
Vil du være en del af et af Danmarks førende udviklerteams og være en central del af SAP-integrationen hos Lemvigh-Müller?
GML-HR A/S søger for Lemvigh-Müller, Herlev, Kolding
Computerworld it-jobbank
Indrykket: