4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Atea A/S

Udadvendt netværkstekniker til driftsteam hos kunde i Esbjerg

Esbjerg

Du bliver en del af et spændende arbejdsmiljø i en verdensomspændende koncern med mange nationaliteter og kulturer, repræsenteret i mere end 2000 medarbejdere.

Dine primære arbejdsopgaver i teamet bliver at hjælpe kunden med at sikre stabil drift, vedligeholdelse og optimering af netværksplatformen. Dine arbejdsopgaver spænder bredt fra simple standard changes til mere eller mindre komplekse changes, requests eller projekter.

Sourcing IT ApS søger for Eltel
Gem
Sourcing IT ApS

Account Manager til førende leverandør af telekommunikationsnetværk

Er du på udkig efter en spændende stilling som Account Manager i en virksomhed med fokus på udvikling og salg af innovative løsninger inden for Wireless infrastruktur? Så er Eltel det rette sted for dig!

Du har en stærk baggrund inden for salg og kundeudvikling samt erfaring med trådløse teknologier, mobil og netværksløsninger. Når du har solgt en løsning, laver du overleveringsforretning til vores tekniske funktioner, som sikrer kvaliteten i leverancen. Derfor vægter dine kommercielle kompetencer højere end dine tekniske.

Geografisk arbejder du i hele Danmark, og derfor er din bopæl mindre afgørende. Vi har kontorer i Jylland, på Fyn og Sjælland, som du arbejder ud fra.

Saab Danmark A/S

Senior EMC Test Engineer

Sønderborg

Do you want to work in a company that develops systems to help keep people and society safe?

Se video om Saab Danmark A/S som arbejdspladsYou will support our experts in all related EMC aspects of our naval projects. This includes system design based on customer requirements and support of EMC and TEMPEST measurements incl. documentation in terms of test plans, procedures, and reports.

We offer initial learning process with mentorship and support and development opportunities in a professional company.

Saab Danmark A/S
Gem
Energinet

Senior datacenter engineer – sæt præg på den tekniske opbygning

Fredericia

Kunne du tænke dig at være med til at bygge vores nye datacentre og samtidig spille en vigtig rolle i sikringen af den kritiske infrastruktur I Energinet?

Se video om Energinet som arbejdsplads

Så grib chancen for at blive en del af vores nyetablerede Datacenterteam. Her venter gode kolleger på at tage godt imod dig og byde dig indenfor i en organisation, hvor din trivsel og en fokus på en fælles balance i hverdagen står højt på dagsordenen.

Energinet

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV