2 jobannoncer matcher din søgning 2 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sourcing IT ApS søger for Eltel
Gem
Sourcing IT ApS

Account Manager til førende leverandør af telekommunikationsnetværk

Er du på udkig efter en spændende stilling som Account Manager i en virksomhed med fokus på udvikling og salg af innovative løsninger inden for Wireless infrastruktur? Så er Eltel det rette sted for dig!

Du har en stærk baggrund inden for salg og kundeudvikling samt erfaring med trådløse teknologier, mobil og netværksløsninger. Når du har solgt en løsning, laver du overleveringsforretning til vores tekniske funktioner, som sikrer kvaliteten i leverancen. Derfor vægter dine kommercielle kompetencer højere end dine tekniske.

Geografisk arbejder du i hele Danmark, og derfor er din bopæl mindre afgørende. Vi har kontorer i Jylland, på Fyn og Sjælland, som du arbejder ud fra.

Greve Kommune

Teknisk konsulent til It- og Digitalisering i Greve kommune

Greve

Vi søger en teknisk konsulent, der selvstændigt kan facilitere og drive både udviklings- og driftsorienterede opgaver i samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere.

Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at omfatte:

  • Du vil blive ansvarlig/systemadministrator på Telefoniområdet, hvor du blandt andet vil være ansvarlig for aftalerne, vedligeholdelse og opgraderinger.
  • Du vil fra starten skulle kunne håndtere konsulentopgaver vedrørende forespørgsler af ny software fra forretningen.
Greve Kommune

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV