3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sourcing IT ApS søger for Eltel
Gem
Sourcing IT ApS

Account Manager til førende leverandør af telekommunikationsnetværk

Er du på udkig efter en spændende stilling som Account Manager i en virksomhed med fokus på udvikling og salg af innovative løsninger inden for Wireless infrastruktur? Så er Eltel det rette sted for dig!

Du har en stærk baggrund inden for salg og kundeudvikling samt erfaring med trådløse teknologier, mobil og netværksløsninger. Når du har solgt en løsning, laver du overleveringsforretning til vores tekniske funktioner, som sikrer kvaliteten i leverancen. Derfor vægter dine kommercielle kompetencer højere end dine tekniske.

Geografisk arbejder du i hele Danmark, og derfor er din bopæl mindre afgørende. Vi har kontorer i Jylland, på Fyn og Sjælland, som du arbejder ud fra.

Hviid & Larsen ApS søger for Lyngsoe Systems A/S
Gem
Hviid & Larsen ApS

Skarp supporttekniker med analytisk snilde og rejselyst

Kunne du tænke dig at arbejde med den nyeste teknologi og blive ekspert inden for RFID-hardware og software?

Du vil være en del af Lyngsoe Systems' Serviceafdeling, som yder support til kunder over hele verden fra internationale kontorer i Rumænien, Canada og Danmark. Du vil være en del af vores 2 level support, der er placeret i Danmark.

Dit primære fokus vil være på RFID hardware og de bagvedliggende systemer. Rejseaktivitet er maksimum 30 årlige rejsedage efter endt oplæring.

Gem
Netic A/S

Senior Network Consultant

Aalborg Øst

Vi søger en dygtig Senior Network Consultant, som kan hjælpe os videre på vores rejse mod at blive en af Danmarks foretrukne udbydere af Managed Services.

Dine opgaver bliver inden for:

  • Design af netværksinfrastruktur.
  • Kundeprojekter og implementeringer.

Du vil blive en vigtig del af teamet, og vil hurtigt få dine egne vidensområder og projekter, som du bliver ansvarlig for.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV