8 jobannoncer matcher din søgning 8 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Norlys

Senior Project Manager – play a key role as an infrastructure integration lead

Silkeborg

Do you have a proven track record within project & program management, and do you want to become part of the implementation of a strategically important infrastructure integration program? Then do not hesitate to apply for this role.

We deliver solutions and projects to all business units across Norlys with products that cover internet, TV and streaming, electricity, e-mobility, etc.

Norlys
Gem
TDC NET

Process Owner/Process Manager med kendskab til IT SM-værktøjer

Tranbjerg J, København SV

Brænder du for at udvikle og optimere processer, som skaber værdi for kunderne? Vil du have en stor berøringsflade med mange dygtige kolleger og være med til at understøtte forretningsstrategien i TDC NET?

Vi søger nye dygtige kolleger til Operational Excellence teamet i Technology, som vil være med til at udvikle og optimere processer hos Danmarks største og mest erfarne udbyder af digital infrastruktur.

Gem
TDC NET

Delivery Manager – Ansvarlig for den bedste kundeoplevelse, som styrker vores Fiberudrulning

København SV eller Tranbjerg J

Den digitale infrastruktur er rygraden i et moderne og digitalt Danmark, og du kommer til at spille en vigtig rolle i vores udrulning af fremtidens fibernetværk.

Din primære opgave vil bestå i daglig kunde- og entreprenørkontakt pr. telefon, e-mail og personlige møder, leverancehåndtering og opfølgning samt diverse administrative opgaver såsom klagehåndtering og procesforbedringer, som skal være med til at sikre, at TDC NET løfter vores store fiber-udrulningsplan.

Sourcing IT ApS søger for Eltel
Gem
Sourcing IT ApS

Account Manager til førende leverandør af telekommunikationsnetværk

Er du på udkig efter en spændende stilling som Account Manager i en virksomhed med fokus på udvikling og salg af innovative løsninger inden for Wireless infrastruktur? Så er Eltel det rette sted for dig!

Du har en stærk baggrund inden for salg og kundeudvikling samt erfaring med trådløse teknologier, mobil og netværksløsninger. Når du har solgt en løsning, laver du overleveringsforretning til vores tekniske funktioner, som sikrer kvaliteten i leverancen. Derfor vægter dine kommercielle kompetencer højere end dine tekniske.

Geografisk arbejder du i hele Danmark, og derfor er din bopæl mindre afgørende. Vi har kontorer i Jylland, på Fyn og Sjælland, som du arbejder ud fra.

Gem
DKTV

DKTV søger teamleder til TDC Alarmnet Support

Tranbjerg J

Som Teamleder for Alarmnet Support kommer du til at lede og støtte vores team i at levere en enestående support. Din ledelsesmæssige erfaring og tekniske forståelse vil være afgørende for at sikre en smidig drift og hensigtsmæssig kommunikation med vores kunder, salgsafdeling og resten af vores organisation.

Vi tilbyder:

  • Ledelsesansvar i en markedsledende virksomhed med fokus på teknologisk udvikling.
  • Dynamisk, professionelt, men stadig hyggeligt arbejdsmiljø, herunder mulighed for hjemmearbejde.
  • Mulighed for faglig udvikling.
Jysk Energi

Alsidig fibertekniker

Holstebro

Har du lyst til at blive en del af et engageret team, der arbejder målrettet på at tilkoble nye kunder på fibernet?

Vi tilbyder et udfordrende job, hvor du bliver en del af en kompetent og dynamisk organisation med mulighed for faglig og personlig udvikling i et uformelt miljø med kontakt til mange forskellige faggrupper.

Grundfos A/S

System Engineer Analyst for Network

Bjerringbro

Søger du en roller hvor du kan uddybe din viden om netværkssikkerhed? I denne stilling får du mulighed for at fordybe dig i forretnings kritiske IT-løsninger i et internationalt setup.

Se video om Grundfos A/S som arbejdsplads

Dine primære opgaver vil omfatte

  • Firewall setup herunder implementering, optimering og support m.m.
  • Cloud network og connectivity som dækker og sikrer performance på en global platform.
Grundfos A/S
Den Jyske Håndværkerskole

Underviser til elektrikeruddannelsen

Hadsten

Branchen der modtager nyuddannede elektrikere efterspørger endnu flere dygtige og specialiserede kræfter, så vi mangler nu 2 motiverede medarbejdere.

Arbejdsforholdene er generelt fleksible – og muligheden for personlig og faglig udvikling store. Som underviser er man omfattet af ordnede overenskomstmæssige forhold, og skolen holder lukket til afvikling af både påske-, sommer- og juleferie.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV