3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 3 af 3 resultater.
Miljø- og FødevareministerietAC-medarbejder til naturområdet

Miljø- og Fødevareministeriet, Faaborg

Trives du med kombinationen af feltarbejde og arbejdet bag PC’en? Og har du lyst til at arbejde med naturplanlægning? Så er dette måske jobbet for dig!

Hos Miljøstyrelsen Fyn løser vi på naturområdet primært opgaver i relation til Habitatdirektivet. Vi overvåger naturens tilstand, hvor registreringer af naturtyper og arter bidrager til forvaltningsindsatser i Natura 2000-områderne. Opgaverne løses i tæt samspil med Miljøstyrelsens øvrige enheder og i dialog med forskningsinstitutioner, interesseorganisationer og andre myndigheder.

På enheden i Sollerup arbejder vi også med en række overvågnings-og planlægningsopgaver i relation til implementeringen af Havstrategidirektivet og Vandrammedirektivet. Vi søger en kollega med brede naturvidenskabelige kompetencer inden for naturområdet.

Bunker Holding A/S
IT infrastructure consultant

Bunker Holding A/S, Middelfart

Do you want to work in an international setup in a company that focuses on growth and development? And with exciting IT projects in a department with continuous attention to detail, quality, and best practice? Then you will be the perfect fit within our organisation!

Bunker Holding A/S

Areas of work

  • Technical responsibility for parts of the on-prem infrastructure and global Cisco network
  • Implementation of new IT infrastructure elements
  • Provide help and knowledge to the other teams and verticals with-in Group IT

Get an insight into our unique story and culture by clicking here.

Bunker Holding A/S
Telecommunication Technicians
TeamVikaren.dk For several locations in Denmark, TeamVikaren is looking for Telecommunication Technicians/Fitters for one of our clients.
Fyn, Region Midtjylland, Region Nordjylland, Sjælland, Sydjylland
TeamVikaren.dk