31 jobannoncer matcher din søgning 31 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kompetence Partner ApS søger for KM Optics Denmark ApS
Gem
Kompetence Partner ApS

Servicetekniker til medicinsk udstyr

Hvidovre

KM Optics søger en frisk og serviceminded IT/teknisk medarbejder til en nyoprettet stilling.

På kontoret i Hvidovre bliver dine primære opgaver varetagelse af service og support til eksisterende og nye kunder. Derudover vil du komme til at stå for installation af hardware, integration og konfiguration af software hos vores kunder, som er optikere, øjenlæger og øjenafdelinger over hele landet.

Du får gode kollegaer, et godt arbejdsmiljø samt en attraktiv lønpakke, der afspejler dine kvalifikationer.

Gem
Norlys

Senior Project Manager – play a key role as an infrastructure integration lead

Silkeborg

Do you have a proven track record within project & program management, and do you want to become part of the implementation of a strategically important infrastructure integration program? Then do not hesitate to apply for this role.

We deliver solutions and projects to all business units across Norlys with products that cover internet, TV and streaming, electricity, e-mobility, etc.

Norlys
Gem
TDC NET

Solution Manager til komplekse løsninger og strategiske projekter

København SV

Vil du bruge dine evner i krydsfeltet mellem salg, rådgivning, tekniske løsninger og strategiske projekter? Har du fokus på kundetilfredshed og er du entusiastisk omkring ny teknologi?

Som Solution Manager vil du udarbejde det samlede tilbud til kunden baseret på den aktuelle tekniske løsning samt supplerende ydelser forbundet med løsningen. Når udbud, konsulentydelser og projekter kører, er det dig, der koordinerer fremdriften, håndterer ændringer, samler information og udarbejder rapporter samt Sign-off på TDC NET’s løsningsdesign. Her bliver koordinering med og styring af interne leverandører (Business Units) en meget vigtig del af at nå i mål.

Koncerncentre

Netværks- eller Unified Communications specialist med god forståelse for arkitektur

København Ø

Vil du arbejde med en af Danmarks mest kritiske infrastrukturer?

Dine opgaver vil spænde fra at arbejde med basis netværks- eller videodrift til store arkitekturløsninger, og dine hovedopgaver vil være:

 • forvaltning i forhold til underleverandører
 • at skabe overblik over infrastruktur-arkitekturløsninger, netværks Unified Communications services på tværs af diverse teknologier
 • incident- og change-håndtering i forhold til underleverandører.

Du får mulighed for at være med til at præge udviklingen på IT-området i en af Europas største og mest komplekse netværk-infrastrukturløsninger, flextid, mulighed for hjemmearbejde, personalekantine, frugtordning.

Koncerncentre
Gem
TDC NET

Process Owner/Process Manager med kendskab til IT SM-værktøjer

Tranbjerg J, København SV

Brænder du for at udvikle og optimere processer, som skaber værdi for kunderne? Vil du have en stor berøringsflade med mange dygtige kolleger og være med til at understøtte forretningsstrategien i TDC NET?

Vi søger nye dygtige kolleger til Operational Excellence teamet i Technology, som vil være med til at udvikle og optimere processer hos Danmarks største og mest erfarne udbyder af digital infrastruktur.

Gem
TDC NET

Delivery Manager – Ansvarlig for den bedste kundeoplevelse, som styrker vores Fiberudrulning

København SV eller Tranbjerg J

Den digitale infrastruktur er rygraden i et moderne og digitalt Danmark, og du kommer til at spille en vigtig rolle i vores udrulning af fremtidens fibernetværk.

Din primære opgave vil bestå i daglig kunde- og entreprenørkontakt pr. telefon, e-mail og personlige møder, leverancehåndtering og opfølgning samt diverse administrative opgaver såsom klagehåndtering og procesforbedringer, som skal være med til at sikre, at TDC NET løfter vores store fiber-udrulningsplan.

Banedanmark

Netværksarkitekt til et af Danmarks vigtigste netværk

København V

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Vil du arbejde med kritiske infrastruktur? Så har vi en stilling til dig.

Som netværksarkitekt er det dit ansvar at udvikle og designe Banedanmarks Cisco-baserede netværksinfrastruktur i samarbejde med de øvrige arkitekter i teamet.

Du er nøgleperson i forhold til omstruktureringer og videreudvikling af det netværk, som er grundlaget for Banedanmarks interne IT-systemer og de systemer, der understøtter DSB’s togdrift.

Banedanmark
DSB
Gem
DSB

Senior Network Architect - til DSB's IT-systemer og infrastrukturplatforme

Taastrup

Vil du være med til at

 • designe og udvikle nye netværksløsninger til DSB’s Grønne Togværksteder, fremtidens førerløse S-tog og de nye Regional- og Fjerntog?
 • deltage i IT-udviklingsprojekter på tværs af hele organisationen?
 • modernisere og supportere vores Cisco-netværksløsninger, stabilt og fleksibelt?

Din rolle bliver overordnet at sikre, at DSB’s forretningsmæssige behov bliver understøttet af et moderne og stabilt IT-netværk baseret på Cisco-platformen. Vi tilbyder fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde et par dage om ugen.

DSB
Koncerncentre

Datacentermedarbejder til Center for IT og Medicoteknologi (CIMT)

København Ø

Er du praktisk anlagt med kendskab til serverrumsdrift, samt med god sans for kvalitet og orden? Og har du lyst til arbejde i Regionens Datacentre rundt omkring på hospitalerne, er denne stilling måske noget for dig.

Sektionen Netværk og telefoniplatforme er primært involveret i drift, men varetager også udviklingsopgaver inden for netværk, telefoni, video, sikkerhed og datacenter på tværs af regionen.

Vores største samarbejdspartner er TDC-Erhverv, men vi har også mange interne samarbejdspartnere som tæller både sundhedsfagligt og administrativt personale på tværs af regionen.

Koncerncentre
DSB
Gem
DSB

Netværksspecialist - udbyg DSB's Cisco-platform med os

Taastrup

Kunne det motivere dig at

 • dykke ned i teknisk infrastruktur, netværksløsninger og netværkssegmentering?
 • koordinere driftsopgaver om infrastruktur mellem forretningen og vores IT-leverandører?
 • arbejde med en bred palette af Cisco-produkter?

Du skal sikre, at DSB’s IT-netværk, som er baseret på Cisco-platformen, driftes effektivt, så vi oplever et stabilt og sikkert IT-netværk. Nogle af vores personalegoder er fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde et par dage om ugen.

DSB
Gem
Atea A/S

Udadvendt netværkstekniker til driftsteam hos kunde i Esbjerg

Esbjerg

Du bliver en del af et spændende arbejdsmiljø i en verdensomspændende koncern med mange nationaliteter og kulturer, repræsenteret i mere end 2000 medarbejdere.

Dine primære arbejdsopgaver i teamet bliver at hjælpe kunden med at sikre stabil drift, vedligeholdelse og optimering af netværksplatformen. Dine arbejdsopgaver spænder bredt fra simple standard changes til mere eller mindre komplekse changes, requests eller projekter.

Jobindex søger for RAW IT
Gem
Jobindex

AV-Montør søges til virksomhed i vækst

Hørsholm

Elsker du at rode med teknik, og vil du arbejde med TV, lyd og streaming for vores mange kunder samt bringe vores service til det næste niveau?

Som AV-montør får du primært ansvar for montering, installation, opsætning og vedligehold af forskelligt AV-udstyr for vores kunder.

Der er flere indgange til jobbet, men vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende stilling med AV-løsninger, TV-løsninger og TV-montering samt -installation. Men vi hører også meget gerne fra dig, hvis du bare har hænder og hoved godt skruet på og lyst til at lære ny teknologi – vi skal nok sørge for grundig oplæring i alle fagets discipliner.

Interesseret?

Jobindex
StayOnline A/S

Bliv Apple-tekniker hos Conmodo

Ishøj

Har du en teknisk interesse og er nysgerrig på at lære mere?

Se video om StayOnline ServicePartner som arbejdsplads

Du vil bl.a. stå for strukturering og planlægning, opfølgning på kundesager samt diagnosticering af Apple-produkter, bestilling og montering af reservedele.

Vi tilbyder en stilling på en uformel arbejdsplads med gode og sociale kollegaer og et godt og sundt arbejdsmiljø, hvor der værnes om personalet

StayOnline A/S
Sourcing IT ApS søger for Eltel
Gem
Sourcing IT ApS

Account Manager til førende leverandør af telekommunikationsnetværk

Er du på udkig efter en spændende stilling som Account Manager i en virksomhed med fokus på udvikling og salg af innovative løsninger inden for Wireless infrastruktur? Så er Eltel det rette sted for dig!

Du har en stærk baggrund inden for salg og kundeudvikling samt erfaring med trådløse teknologier, mobil og netværksløsninger. Når du har solgt en løsning, laver du overleveringsforretning til vores tekniske funktioner, som sikrer kvaliteten i leverancen. Derfor vægter dine kommercielle kompetencer højere end dine tekniske.

Geografisk arbejder du i hele Danmark, og derfor er din bopæl mindre afgørende. Vi har kontorer i Jylland, på Fyn og Sjælland, som du arbejder ud fra.

Gem
EPOS

Technical Support Specialist

Ballerup

Are you looking for your next big career step? And do you want to work for a global leader in audio solutions for enterprise?

The Global Support team consist of 7 enthusiastic and motivated engineers and technicians located in different countries. We all work with a ‘’can-do’’ attitude and you will be a part of an environment where everybody helps each other to succeed, grow and develop. We will make sure to give you the best start and welcome you into a positive and encouraging work environment.

EPOS
Gem
DKTV

DKTV søger teamleder til TDC Alarmnet Support

Tranbjerg J

Som Teamleder for Alarmnet Support kommer du til at lede og støtte vores team i at levere en enestående support. Din ledelsesmæssige erfaring og tekniske forståelse vil være afgørende for at sikre en smidig drift og hensigtsmæssig kommunikation med vores kunder, salgsafdeling og resten af vores organisation.

Vi tilbyder:

 • Ledelsesansvar i en markedsledende virksomhed med fokus på teknologisk udvikling.
 • Dynamisk, professionelt, men stadig hyggeligt arbejdsmiljø, herunder mulighed for hjemmearbejde.
 • Mulighed for faglig udvikling.
Greve Kommune

Teknisk konsulent til It- og Digitalisering i Greve kommune

Greve

Vi søger en teknisk konsulent, der selvstændigt kan facilitere og drive både udviklings- og driftsorienterede opgaver i samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere.

Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at omfatte:

 • Du vil blive ansvarlig/systemadministrator på Telefoniområdet, hvor du blandt andet vil være ansvarlig for aftalerne, vedligeholdelse og opgraderinger.
 • Du vil fra starten skulle kunne håndtere konsulentopgaver vedrørende forespørgsler af ny software fra forretningen.
Greve Kommune
Wingmen Solutions A/S

Vi søger wingmen med tekniske kompetencer indenfor Cisco netværk

Søborg

Se video om Wingmen Solutions A/S som arbejdspladsI Wingmen har vi ambitionen om at have de dygtigste infrastrukturkonsulenter for at kunne tilbyde vores kunder de skarpeste kompetencer overhovedet.

Vi vækster, og har i samarbejdet med vores europæiske netværk Springboard Network behov for endnu flere kompetencer med motivationen og kvalifikationer til at blive en del af en af de mest kompetente Cisco Partnere i Danmark med en stærk kultur.

Vi leder efter den helt rigtige profil med erfaring indenfor Cisco netværk og tilbyder dig at komme med på en helt fantastisk spændende rejse.

Wingmen Solutions A/S
Weibel Scientific A/S

Experienced Project Manager for advanced technical development

Allerød

For a new spearhead project of high importance to Weibel, we are looking for an experienced Technical Project Manager to drive development activities.

Our projects are very cross-functional and involve development in areas such as microwave, electronics, PCB layout, mechanics, application software, and embedded software, and we work closely together with all other parts of our company e.g., our production and sales departments.

Saab Danmark A/S

Senior EMC Test Engineer

Sønderborg

Do you want to work in a company that develops systems to help keep people and society safe?

Se video om Saab Danmark A/S som arbejdspladsYou will support our experts in all related EMC aspects of our naval projects. This includes system design based on customer requirements and support of EMC and TEMPEST measurements incl. documentation in terms of test plans, procedures, and reports.

We offer initial learning process with mentorship and support and development opportunities in a professional company.

Saab Danmark A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV