42 job matcher din søgning 42 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fibia P/S
Tilsynsførende til udbygning af fiberstruktur i Danmarks største fibernet selskab

Fibia P/S, Haslev

Fibia søger en professionel, selvstændig og velorganiseret tilsynsførende til vores produktionsafdeling i Haslev.

Fibia er allerede en af Danmarks største leverandører af fibernet med over 220.000 kunder, men vores ambition er at blive endnu større. Som vores nye tilsynsførende vil du arbejde med fiberprojekter på Sjælland. Det vil være din opgave og dit ansvar at sikre, at entreprenørens arbejde i udførefasen overholder gældende standarder, herunder skiltning og sikkerhed, og at der sker korrekt opmåling i udførsels- og afslutningsfasen.

Opgaverne, som du vil få ansvaret for, kan variere fra tilsyn med vores store privatområde til gravning til erhvervskunder, omlægninger af Fibernet ved renoveringsarbejde eller håndtering af klager fra en beboer i et enkelt parcelhus.

Fibia P/S
Ørsted
Radio Engineer

Ørsted, Gentofte or Skærbæk

Imagine a future where you’re designing and creating secure and reliable voice and data communications for international offshore wind farms.

Join us in this role where your initial primary task will be to participate in defining the contractual call-off documents for the telecommunication system for an offshore windfarm to be constructed in the US.

Ørsted

After the call-off, which you’ll also be a part of, your main task will be to ensure that the defined telecommunication system is delivered in accordance with the contract, which includes verification of equipment, installation, and documentation.

Ørsted
Hytera Mobilfunk GmbHInternational System Sales Manager (m/f/d)

Hytera Mobilfunk GmbH

YOUR MISSION

 • Represent HMF in the region Central Europe (esp. UK, France, Scandinavia) for sales and operations activities
 • Direct contact person for customers, partners, integrators and authorities
 • Continuous identification of business opportunities for the HMF portfolio (Product, Solution & Service Sales), with new clients, existing clients and public tenders

WE OFFER

 • Varied field of activity with many creative possibilities in an international environment
 • Performance-related income
 • Training within the framework of company requirements
 • Free drinks and fruit, preventive health care, sports facilities and massages at the workplace
Eltel Networks A/S
Projektleder til Build

Eltel Networks A/S, Vejle

Danmarks førende infranet-virksomhed Eltel Networks A/S søger en projektleder til forretningsområdet Build.

I Build er vi elektrikere, autoriserede elinstallatører, fiberteknikere, projektledere og kontorfolk med solide kompetencer indenfor av-løsninger, el-arbejde, netværk, infrastruktur og rådgivning.

Eltel

Vi søger en projektleder til større og mindre fiberprojekter, som har en god teknisk viden omkring opbygning af fibernet samt relevant projektledererfaring, gerne inden for graveenterprise. Opgaverne er mangeartede og indebærer blandt andet;

 • tilbudsberegning
 • udarbejdelse af projektmateriale til teknikere og entreprenører
 • booking af teknikere

Eltel Networks A/S
Forsvarets Efterretningstjeneste
Specialister til Telekommunikation / Informationssikkerhed

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Brænder du for at hjælpe med at styrke net- og informationssikkerheden i den danske teleinfrastruktur, og vil du være en del af et godt og velfungerende team af specialister på området, så er et job i Telesektionen i Center for Cybersikkerhed ved Forsvarets Efterretningstjeneste måske noget for dig.

Dine vigtigste opgaver bliver at bidrage til den løbende udvikling af modeller for informationssikkerhed i relation til telesektoren, gennemføre tilsyn med informationssikkerhed og beredskab, afrapportering af tilsynsvirksomhed og evaluering af sikkerhedsniveauet i telesektoren, samt bidrage til ny regulering om informationssikkerhed i sektoren.

Eltel Networks A/S
NOC-tekniker søges til 24/7 NOC

Eltel Networks A/S, Herlev

Eltel

Vi søger en ny kollega til vores team af dygtige og kompetente NOC-teknikere. Som NOC-tekniker supporterer vi store danske organisationer med at drive deres kritiske infrastruktur. Vi er et stærkt, dedikeret team, der varetager overvågning af transmissionsnet døgnet rundt, året rundt.

Du er bl.a. med til at:

 • klassificere, prioritere samt udbedre fejl remote og har det overordnede ansvar for dispatch af opgaver til vores 2. og 3. level-teknikere samt vores mange kørende teknikere
 • sikre oppetid på vores kunders netværk samt at have ansvar for eskalation og sagshåndtering
 • servicere vores kunder og teknikere telefonisk samt blive en central del af vores driftsafdeling
Eltel Networks A/S
TDC NETDesign Manager søges til Design og projektering i TDCs Fiberudrulningsprojekt

TDC NET, København

Vil du være en del af at udbygge og sætte det eget præg på hvordan Danmarks bedste netværk vil se ud og kan du se dig selv arbejde bredt og på tværs med vores entreprenører og kollegaer i TDC? Vi er en afdeling hvor der stort fokus på arbejdsglæden og hvor mangfoldighed og diversitet skinner igennem. Der er altid højt humør og alle støtter hinanden, samt gøres der meget ud af at uddanne hinanden, så vi sammen står godt.

Er det dig, eller kender du en? Har du interesse i at være en del af hvordan nutidens og fremtidens netværk, bør se ud, så tøv ikke.

Vi tilbyder:

 • Individuel oplæring i vores systemer, processor, normer og designsystemer
 • Vi har løbende udvikling og uddannelse således vi altid er helt klar på opgaverne
 • Muligheden for at arbejde i GIS programmer og få frihed under ansvar i en interessant afdeling
Polytech A/SMixed Signal Electronics Developer

Polytech A/S, Herning or Munich

We are ambitious, see great opportunities and rapid growth ahead of us, and now we are looking for a qualified Mixed Signal Electronics Developer – to work on our fiber optic measurement system, our lightning measurement system, or our transport tracking IoT device.

TYPICAL TASKS

 • Development of specifications
 • Selection of passive and active electronic components
 • Circuit design assembly, and test of electronic systems
TDC NETProduktionskoordinator – få produktionen på rette spor

TDC NET, København

Kan du bevare det kølige overblik, når tidsplanen bliver udfordret, og produktionen har brug for hurtig og præcis koordination?

“Din udfordring bliver at holde hovedet koldt og mange bolde i luften. Samtidig bliver du en nøgleperson i vores succesfulde udrulning af fremtidens fibernet,” fortæller Head of Department Tommy Nielsen.

Den digitale infrastruktur er rygraden i et moderne og digitalt Danmark, og du kommer til at spille en vigtig rolle i vores udrulning af fremtidens fibernetværk.

COMM2IG A/SAV Solution Advisor til IT-leverandør i vækst

COMM2IG A/S, Nørresundby eller Aarhus

Vores AV-afdeling oplever særlig stor vækst og stigende efterspørgsel efter spændende AV-løsninger. Derfor ønsker vi nu at opruste med en dygtig og rutineret AV-Solution Advisor, som besidder et solidt overblik over produktpaletten og som kan rådgive vores kunder professionelt med avancerede AV-løsninger fra vores kontorer i Aalborg eller Aarhus.

Du kommer til at arbejde nært sammen med erfarne AV-kolleger og udvalgte eksterne professionelle partnere. I samarbejde med den kundeansvarlige er din primære opgave at udøve kyndig rådgivning fra start til slut i forbindelse med implementeringen af kundens AV-løsninger.

Arbejdet foregår både selvstændigt og i teams, hvor du får rig mulighed for sparring med AV-kollegaer samt COMM2IGs mange øvrige specialister.

Rohde & Schwarz Technology Center A/S
Softwareingeniør til Base SW udvikling

Rohde & Schwarz Technology Center A/S, Aalborg

Vi søger en softwareingeniør til vores Base SW team. Base SW håndterer interfaces til alle Radio Access Teknologier, heriblandt 5G/NR, som er integreret i vores nyeste R&S CMX500 Radio Communication Tester. Stillingen omfatter også løbende test på systemet.

Dine opgaver:

 • Design og implementering af drivere til distribueret embedded Linux platform.
 • Design og implementering af integrations- og test miljø.
 • Integration og test på den nyeste R&S CMX500 Radio Communication Tester.
 • Fejlanalyse og debug af egne moduler, samt af det samlede system.
Rohde & Schwarz Technology Center A/S
Rohde & Schwarz Technology Center A/S
Softwareingeniør - LTE Stak-udvikler

Rohde & Schwarz Technology Center A/S, Aalborg

Vi søger softwareingeniører til udvikling af de nyeste produkter med afsæt i LTE standarden og sigte på NR.

Dine opgaver:

 • Design og implementering af LTE Advanced protokol features.
 • Integration og test på den nyeste R&S CMX500 Radio Communication Tester.
 • Fejlanalyse og debug af egne moduler, samt af det samlede system.
 • Aktiv deltagelse i projektets team work, herunder spec/feature analyse, tidsestimater, design og kode review samt dokumentation.
 • Deltagelse i vores KIT-organisation (Knowledge, Innovation and Technology) med op til 5% af din tid, for at sikre dine og firmaets kompetencer inden for nye teknologier, metoder og værktøjer, samt effektiv deling af viden.
 • Rejseaktivitet må forventes i begrænset omfang.
Rohde & Schwarz Technology Center A/S
GlobalConnect A/S
Junior Fiber Projektleder i Network Operations

GlobalConnect A/S, København eller Stilling

Kan du få trådene til at samles?

Til nyoprettet stilling, søger GlobalConnect en frisk og nysgerrig person, med mod på at udvikle sig til at blive en af Danmarks dygtigste driftsfiber projektledere.

Du bliver makker med Danmarks mest erfarne Fiber Projektledere. Sammen vil I håndtere planlægning af drift og vedligeholdelses aktiviteter relateret til den passive fiberinfrastruktur i Danmark.

Som Junior Fiber Projektleder bliver du en del vores Network Operations afdeling i Øst- eller Vestdanmark. I Operations er vores vigtigste opgave at sikre en høj og stabil kvalitet mod vores kunder.

Kernen i GlobalConnects infrastruktur, er den passive infrastruktur, der udgøres af vores fintmaskede landsdækkende fibernetværk.

GlobalConnect A/S
GlobalConnect A/S
Datacenter Compliance and Security Manager

GlobalConnect A/S, Taastrup

We are looking for the right person to drive our datacenter organisation to a top tier security level. The candidate will be leading the quest for more certifications and operational excellence, with the priority being ISO 27001.

GlobalConnect is present in Norway, Sweden, Denmark, Finland and Germany with a wide arrange of different nationalities. In Denmark GlobalConnect owns and operates 12 datacenters. As our new Compliance and Security Manager, you will be part of a Danish team with 23 employees where a Security Engineer will be reporting to you.

Responsibilities and duties

 • Ensure adequate compliance in accordance with ISO 27001 primarily but also: ISO 9001, ISAE 3402 type II, ISAE 3000 etc.
 • Implement practical measures so to achieve/maintain certifications
 • Participate in RFI and RFP process on security and compliance matters
GlobalConnect A/S
TDC NETAmbitiøs partner manager til Danmarks førende fibernetværksudbyder

TDC NET, København

Den digitale infrastruktur er rygraden i et moderne og digitalt Danmark, og du kommer til at spille en vigtig rolle i vores udrulning af fremtidens fibernetværk. Vi er Danmarks største og ældste udbyder af digital infrastruktur, men vi er slet ikke færdige endnu – derfor skal vi bruge dig!

Som vores nye partner manager bliver du en del af afdelingen Invoice & Material Management. Blandt dine 19 nye kolleger er der i forvejen flere partner managers, som du sparrer med. Vi er en bredtfavnende afdeling med ansvar for leverandørstyring, fakturakontrol og materiel styring – vi har fingrene i alt fra roaming til rørledning, kontraktkonsultation til konfliktløsning.

Oticon
Embedded software developer – Bluetooth low energy

Oticon, Smørum

Do you thrive in an environment where you work on challenging tasks together with talented and skilled colleagues?

Oticon In Oticon, are developing some of the worlds most advanced Hearing aids and other supporting products to improve the life of people living with hearing impairments. We use Bluetooth low energy technology to allow our customers to get benefit from their hearing aids in situations involving other equipment, like during cell phone conversation or watching television.

Ensuring best-in-class end-user experience requires a lot from a connectivity perspective:

 • Support for several different audio streaming standards and implementations
 • Graceful handling of many relevant and interconnected use case scenarios
 • Seamless interoperability with the many different Android and IOS devices used by our end-users
Oticon
Ørsted
Lead Infrastructure Network Architect

Ørsted, Gentofte, Skærbæk or Warsaw

Imagine a future where you’ll be part of a strong architecture and technology community that designs and documents coherent infrastructure architecture for our growing business.

Ørsted

Join us in this role where you’ll lead the design and documentation of infrastructure network solutions in the company’s infrastructure landscape for both cloud and on-premises locations in a global setup.

Architecture & Technology is a community consisting of 90+ architects working with the business through an agile delivery organisation. This community ensures a great cohesion and platform for high-quality knowledge sharing.

Ørsted
TDC NETNetwork Monitoring Support System Administrator

TDC NET, Copenhagen

Do you want to be part of an ambitious evolving team? You will work in a great professional environment with the chance of improving and change company ways of working. Together we will grow both as a team and you will be able to improve your personal and technical skills while maintaining and enjoyable international working environment. At TDC NET you will be working with the Denmark’s largest telecommunication network and given the chance of growing in your career.

As a Monitoring Support System Administrator at TDC NET you will be responsible of maintaining and manage software, hardware devices and network systems. You will work closely with Operation and Engineering teams addressing their requests. You will identify, troubleshoot and solve incidents but also improve the current setup, by bringing your ideas to life!

Terma A/SProject Manager in Continuous Process Improvement, Supply Chain & Quality Management

Terma A/S, Lystrup

Are you a highly motivated and result oriented Project Manager with a Continuous Improvement mindset and the ambition of working in a high-tech and innovative company?

As Project Manager in SCQM you will take active part in and drive scope and requirement definition of cross functional business and process improvement projects in close corporation with Senior Director, Quality Assurance. Furthermore, you will lead maintenance, improvement, and implementation of Terma’s global quality processes.

By being visible and following up on performance, you create understanding and commitment to Terma’s quality processes. This is further supported by your ability to foresee risks and address uncertainties, and by handling the associated mitigating and corrective actions in time.

Dansk Kabel TVProdukt Manager til Alarmnet

Dansk Kabel TV, Tranbjerg J.

Trives du med en varieret hverdag i et særdeles teknisk- og teknologisk miljø, med mange interne og eksterne kontaktflader? Motiveres du af udvikling, hvor dine beslutninger har stor betydning for driften af kritisk infrastruktur? Så er jobbet måske noget for dig.

I Dansk Kabel TV (DKTV) søger vi en Product Manager, der vil tage ansvar for, at sikre den daglige drift af vores Alarmnet. Derudover være med til at sikre udviklingen af fremtidens Alarmnet. Alarmnet servicerer hver dag samfundskritiske funktioner, som brandalarmer, sikringstjenester, beredskaber, 112 osv.

Din hverdag vil gå med videreudvikling af vores eksisterende produkter. Hvorfor et kreativt mindset og hang til perfektionisme, er nogle af de egenskaber der skal til for at lykkes med at være Product Manager hos Alarmnet i DKTV. Jobbet kan opdeles i tre kategorier: Forretning, Teknologi og Kundeservice.