84 job matcher din søgning 84 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
IT-systemarkitekt til udvikling af fremtidens digitaliserede forsvar

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse

Er du en erfaren og nysgerrig it-systemarkitekt, og brænder du for at udvikle dit speciale og dygtiggøre dig indenfor dit fag? Og kan du løfte IT-infrastrukturen, og sikre konsolidering af Forsvarets it for soldater i ind- og udland? Så er det dig, vi leder efter!
Stillingen har ingen fast geografisk placering, da vi har lokationer i hele landet. Det er derfor op til dig, hvor dit tjenestested skal være.

Stillingen indeholder en bred vifte af opgaver relateret til infrastruktur og netværksarkitektur, løsningsorienteret arkitektur samt kommunikativt og strategisk IT-arkitektur.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
SwipBox
Data Scientist

SwipBox, Sønderborg

Brænder du for at finde ud af, hvordan maskiner kan hjælpe os med at analysere store mængder af data? Har du en stor digital interesse og samtidig en god evne til at gennemskue store datamodeller? Så er det måske dig, vi står og mangler til en nyoprettet stilling hos SwipBox.

SwipBox

Dit primære fokus vil være at tilvejebringe og udarbejde datamodeller til maskinlæring samt at optimere maskinlæringssystemer. Herudover vil jobbet indeholde:

 • Analysering af store mængder data
 • Udpegelse af sammenhænge i store datamængder
 • Træning af maskinlæring
SwipBox
DIS A/S
Hardwareudvikler

DIS A/S, Sønderborg

Som Hardware Engineer i DIS vil du få et selvstændigt job og en afvekslende hverdag med faglige udfordringer, der matcher dine kompetenceområder. Du bliver involveret i små og store udviklingsprojekter og får ansvar for projektgennemførelse i tæt dialog med vores kunder, der går på tværs af mange brancher. Vi er eksperter i at udfordre vore kunders problematikker ved at integrere og overføre vores brede brancheerfaring, så nye unikke løsninger udvikles.

DIS A/S

Du vil komme til at løse opgaverne individuelt eller i teams, enten fra kontoret eller som konsulent hos kunden og altid med mulighed for sparring fra dine kolleger – som konsulent hos DIS arbejder du aldrig alene. Du kan se frem til at blive udfordret både fagligt og personligt samt til at blive en del af et professionelt team, der gør en forskel og bidrager til fremtidens løsninger.

DIS A/S
menneskekender ApSSystem­ud­vik­ler til REEFT A/S

menneskekender ApS søger for REEFT A/S i Fredericia

REEFTs løsninger har siden 2001 digitaliseret og forenklet arbejdsgange hos mange virksomheder, og fremtiden byder på endnu flere spændende projekter. Derfor glæder REEFT sig til at byde en ny systemudvikler velkommen. Du bliver en del af lokationen i Horsens (Fredericia pr. 1/12-2021) og et lille, dynamisk team af programmører.

Den første tid i jobbet vil blive brugt på introduktion til REEFTs løsninger og dine nye kollegaer. Du vil få en grundig oplæring i de grundprincipper, der arbejdes med. Som ny medarbejder vil du opleve, at dine kollegaer hjælper dig til at falde godt på plads, og at der er masser af plads til spørgsmål.

REEFT tilbyder dig en hverdag med frihed og vide rammer, for der er tro på, at alle medarbejdere er engagerede og ansvarsbevidste. Det betyder, at du på sigt selv balancerer hjemmearbejdsdage og kontordage ift. dine igangværende opgaver.

DAMM Cellular Systems A/S
Software Developer

DAMM Cellular Systems A/S

DAMM Cellular Systems A/S is a world leader in the provision of scalable, innovative, user-friendly and cost-efficient TETRA and DMR infrastructure products to industrial, commercial and public safety customers.

We are looking for a software developer to join our R&D Software Development Team.

You will be responsible for the following areas:

 • Designing, developing and testing of specific software solutions
 • Providing ongoing support and maintenance to existing platforms
 • Creating specifications and documentation
DAMM Cellular Systems A/S
DAMM Cellular Systems A/S
Test/Hardware Software Developer

DAMM Cellular Systems A/S

We are looking for an experienced test engineer to take us further in the field of development and maintenance of test fixtures for both hardware and software.

The main task will be to develop tools and systems for testing in R&D and Production. Your job responsibilities will include:

 • Developing and maintaining test fixtures for both hardware, software and firmware
 • Micro controller and embedded software development
 • Production test software development
DAMM Cellular Systems A/S
DAMM Cellular Systems A/S
Radio Communication Developer

DAMM Cellular Systems A/S

DAMM Cellular Systems A/S is a world leader in the provision of scalable, innovative, user-friendly and cost-efficient TETRA and DMR infrastructure products to industrial, commercial and public safety customers.

We are looking for a development engineer with experience in design and development of RF circuits and units with special knowledge and experience of digital linearization technologies and whose primary task will be to develop part of our radio communication.

As radio communication developer at DAMM your further responsibilities will include:

 • Contribution to the RF development based on the XILINX FPGA for advanced RF/wireless communications systems
 • Development and optimization of digital signal processing (DSP) platforms, specifically Digital Pre-Distortion (DPD) signalling system
DAMM Cellular Systems A/S
Sweco Danmark A/S
DevOps til Technology Services & Solutions

Sweco Danmark A/S, København eller Kolding

Kan du levere stabil drift gennem automatisering? Ser du også udvikling og drift som to ting, der skal ske i fællesskab? Trives du i et arbejde med en høj grad af frihed og indflydelse? Brænder du for at vi gør tingene lidt bedre i dag end vi gjorde i går? Så har vi måske jobbet til dig.

Du vil indgå i vores driftsteam med mulighed for at indtage en nøglerolle, hvor du udover at være med til at sørge for at vi med automatisering sikrer god og stabil drift, også er sparringspartner med vores udviklingsteam, så udvikling, test og drift kommer til at gå hånd i hånd.

Udover den daglige drift forventer vi, at du har lyst til at give input til og arbejde for at vi flytter os til næste stadie – det kan være indførsel af Docker/Kubernetes, CI/CD, bedre monitorering eller lignende.

Sweco Danmark A/S
Danfoss A/S
Software Tester ID: 17768

Danfoss A/S, Nordborg

Danfoss looking for a skilled Software Test Developer to join our agile Software Testing team in Nordborg, Denmark.

As our new Software Test Developer, you will play an important role in one of our agile software development teams. You will be designing, executing, and maintaining automated product tests, test systems and test related firmware features to verify high quality of our embedded software and ensure that features work as intended throughout development and product lifetime.

You will be working in dynamic feature teams with state-of-the-art test equipment and development setups to ensure that we cover the wide range of interesting customer applications supported by our products.

Danfoss A/S
BankdataSoftware Developer med interesse for domænearkitektur

Bankdata, Fredericia

Trives du i en hverdag, hvor du både får lov til at forme afdelingens fremtid og samtidig har hænderne nede i den praktiske surdej? Har du erfaring som Software Developer, og har du lyst til at arbejde tænke software udvikling i et bredere perspektiv.

Så er du måske vores nye domænearkitekt indenfor kapitalmarkedet i Bankdata, der dækker 12 teams og ca. 70 medarbejdere. Lige nu står vi over for at skulle se på, hvordan it i vores virksomhed ser ud om 5, 10 og 20 år. Og vi har brug for din hjælp.

På teknologi-siden arbejder vi bl.a. med udstilling af APIer i en REST-baseret microservice arkitektur, specificeret igennem OpenAPI v3 / YAML , og som enten er implementeret i et containerized miljø med Java/Spring Boot som underliggende stack eller igennem udstilling af service-kald på vores z/OS Mainframe, og her er du som domænearkitekt med til at sikre, at vi udstiller det rette rigtigt.”

BankdataDeveloper – skab de bedste digitale barrierer mod finansiel kriminalitet

Bankdata, Fredericia

Kunne du tænke dig at udvikle software i et helt særligt og intenst forretningsområde, som har stor efterspørgsel fra vores kunder – de danske pengeinstitutter – og høj bevågenhed fra myndighederne?

I det her job er du direkte med til at udvikle barrierer mod hvidvask- og terroraktiviteter. Og der er gode muligheder for at præge og udvikle de løsninger, der dækker vores kunders behov – og udvikle scenarier, der ultimativt er med til at fange flere kriminelle på det finansielle område,” fortæller Torsten Vestergaard Meyer, scrum master – Netbank & AML.

Klik her og læs mere om jobbet og dine muligheder.

Brødrene Hartmann A/SPLC-programmør

Brødrene Hartmann A/S, Tønder

Hos Brødrene Hartmann A/S i Tønder søger vi en PLC-programmør i en nyoprettet stilling, hvor du bliver en vigtig medspiller i vores El-tekniske afdeling. Vi ønsker at styrke vores vedligeholdsafdeling med flere ressourcer til at udvikle, optimere og vedligeholde vores maskinpark.

Til hvilke opgaver?

Vores vedligeholdsafdeling udfører alle former for reparations- og installationsopgaver samt optimeringsopgaver i en udviklingsorienteret produktionsvirksomhed, der producerer i døgndrift. Vores nye PLC-programmør skal være med til at udvikle automationsområdet.

Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:

 • Sikre og udvikle software dokumentation på eksisterende og nye maskinanlæg
 • Oplæring af og sparring med elektrikere og automatikteknikere i teamet
 • Yde teknisk assistance til projektledere og kolleger i forbindelse med projekter og opgaver
Convision A/SAzure Automation Specialist

Convision A/S søger for MB Solutions A/S i Vejle

Er du vores nye Azure Automation Specialist, der brænder for at arbejde med udvikling, implementering og drift af innovative løsninger baseret på Microsoft Azure og Power-platformen.

I MB Solutions er vi på forkant med implementering og drift af IT-infrastruktur baseret på Azure, og vi arbejder hele tiden på at udnytte de mange nye produkter og services fra Microsoft til at implementere nye løsninger, der understøtter en fortsat digitalisering hos vores kunder.

Vi oplever stor vækst både hos eksisterende og nye kunder, og skal derfor udvide vores centrale platformsafdeling.

Du vil indgå i et team af kompetente og erfarne medarbejdere, og du vil desuden i projekter arbejde tæt sammen med kunder, kollegaer i konsulentafdelingen og Servicedesk.

Du vil komme til at arbejde med de nyeste teknologier i Azure, og du vil have gode muligheder for at udvikle dine tekniske og menneskelige kompetencer.

Ørsted
Senior Infrastructure Network Architect

Ørsted, Gentofte, Skærbæk or Warsaw

Imagine a future where you’ll be part of a strong architecture and technology community that designs and documents coherent infrastructure architecture for our growing business.

Join us in this role where you’ll lead the design and documentation of infrastructure network solutions in the company’s infrastructure landscape for both cloud and on-premises locations in a global setup.

You’ll play an important role in:

Ørsted
 • identifying network architecture patterns, design blueprints, guidelines, and solution diagrams and communicating to all relevant stakeholders
 • driving roadmaps for network technologies and components
 • creating coherent network architectures that are ready for implementation
Ørsted
TAJCO Group A/S
Senior BI Specialist

TAJCO Group A/S, Vejle or Slovakia

Do you want to play a central role in strengthening TAJCO’s focus on becoming an even more data-driven company? Do you want to be part of a global company and work with skilled and passionate colleagues around the world? If you can nod approvingly to this, then this could be your next career opportunity!

TAJCO A/S

The role of Senior BI Specialist in TAJCO is central to our success. The responsibilities include, among others:

 • Further developing and maintaining our data warehouse solution (SQL, Azure).
 • Creating visual reports, dashboards and KPI scorecards by use of the Power BI desktop.
 • Understanding the needs of the organisation to develop our BI further.
TAJCO Group A/S
Fleet CompleteTechnical Solutions Manager (TSM) – Scandinavia

Fleet Complete

At Fleet Complete we are invested in your success. We want you to have a job you are genuinely excited about, as well as opportunities to learn, grow and challenge yourself. If you are passionate about your career and are eager to be a key contributor to the company’s success, then this role is for you.

Essential duties & responsibilities:

 • Provide technical consulting to the sales force and prospective clients.
 • Answer pre-sales and technical questions via email, conference calls and web presentations.
 • Understand technical issues and the ability to apply solutions, technology and products to a business opportunity.

The position is focused on supporting the Scandinavian team; the ideal candidate will be situated in Scandinavia, however strong applicants with previous telematics experience will be considered in regions outside of the preferred location.

Danfoss A/S
Sourcing Project Manager m/f/d

Danfoss A/S, Nordborg, Neumuenster, Lappeenranta, or Vantaa

Danfoss Editron is looking for an experienced Sourcing Project Manager to run the procurement-related projects, such as finding new suppliers for needed components and products, comparing suppliers and participating in supplier process assessments to make an impact for quality parts.

If you take the challenger as our new Sourcing Project Manager; you will be the liaison between R&D, production, and suppliers to ensure production-friendly and cost-efficiency design. An important part is also to be the link between centralized Danfoss Category Management and Division to ensure that we follow Category Strategies in New Product Development (NPD) sourcing and product cost down projects. In this position, you will be providing feedback to R&D on future portfolio possibilities based on market trends.

Danfoss A/S
Danfoss A/S
Senior Backend Developer (m/f/d) (ID: 16677)

Danfoss A/S, Nordborg or Copenhagen

At Danfoss Climate Solutions, within the Service Development team, we are currently looking for a Senior Backend Developer (m/f/d).

You will join the team that is transforming our existing platforms to state-of-the-art cloud-based solutions. Therefore data ingestion, data modelling and stable backend infrastructure are crucial components of the success of our services.

The work will involve development of our NodeJS (TypeScript) based backend services used to:

 • ingest data from Danfoss and 3rd party controllers used in the food retail business like supermarkets, convenience stores and vending machines sliS store the data and make it available to the web frontend applications or to 3rd party services.

Danfoss A/S
BankdataErfaren Java software developer med stort fagligt og personligt potentiale til kapitalmarkedsområdet

Bankdata, Fredericia

Motiveres du af at arbejde i et spændende og komplekst forretningsområde, hvor du kan udvikle dig til at blive fagekspert?

Så bliv en del af Bankdata – her keder vi os sjældent. Du bliver en del af et komplekst forretningsområde og kommer både til at arbejde med PaaS, COBOL, Angular, REST og Java.

”Du vil hurtigt få ansvar og opleve en stejl læringskurve her i Kapitalmarked Basis. Her udvikler og vedligeholder vi nemlig grundstammen af IT-systemer for nogle af Danmarks største pengeinstitutter – så du bliver en del af lidt af et brændpunkt, men på den fede måde, fordi andre er afhængige af dig og din ekspertise,” fortæller Helene Samuelsen, som er afdelingsleder for Depot.

Norlys
Vil du arbejde med Danmarks mest kritiske IT-infrastruktur som Manager for Operational Technology?

Norlys, Esbjerg

Motiveres du af at have ansvaret for forsyningskritisk Operational Technology (OT) i en af de mest samfundskritiske brancher i Danmark? Vil du være en nøglespiller i at bygge en agil organisation op – som kan sikre en stabil og sikker drift af vores kritiske IT-systemer og enheder i vores elnet. Så er det lige præcis dig, vi har brug for.

Du får ansvaret for at bygge en effektiv og sikker drift af vores forsyningskritiske OT-systemer. Derudover kommer du til at arbejde på tværs af hele vores virksomhed, hvorfor du også bliver et kendt ansigt med stor mulighed for at præge vores forretning.

Stillingen som manager ses som et udviklingsområde, hvor du har stor mulighed for at udvikle dig fagligt og ledelsesmæssigt og dermed selv være en del af formningen af det fremtidige setup omkring OT og IT-sikkerhed i Forsyningsdivisionen.

Norlys