48 job matcher din søgning 48 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 48 resultater.
Puls Human Relations ApSProjektleder - HW, SW og Mekanik

Puls Human Relations ApS søger for BITZER Electronics i Sønderborg

BITZER Electronics i Sønderborg søger en projektleder til området ”Transport”

I afdelingen fokuserer vi på udvikling og videreudvikling af komplet systemregulering af mobile køleanlæg. Vi arbejder agilt og har fokus på at levere produkter og løsninger i høj kvalitet.

Projektlederen vil være overordnet ansvarlig for at sikre projektet, og vil få en central rolle i afdelingen i forhold til at samle input fra både Hardware og Software – for derigennem at finde gode og til tider hurtige løsninger.

Du vil primært skulle arbejde med et stort projekt, som indeholder Hardware, Software og Mekanik – du må meget gerne være specialiseret inden for et af områderne. Koordinering af kundeønsker er en stor del af hverdagen, og for os betyder det, at man skal være med fra kundens forespørgsler, over dialoger om muligheder og til endelig levering.

Saab Danmark A/S
System Engineering Manager

Saab Danmark A/S, Sønderborg

You will be responsible for the continued development of our technical competences as well as securing optimum utilization of resources and ways of working.The department has many interfaces to other parts of the organization and it is vital that you can leadthe department in order to support the continued growth ofthe entire company.

As System Engineering Manager you need to fillfour different roles; The Manager, The Leader, The Coach and The System Engineeringexpert. As Manager, your responsibility is to plan and organize the systemand supportengineeringwork.

You will be responsible for ensuring that customer requirements are transformed into customer solutions utilizing competences efficiently supported by well-known processes and ways of working.

Saab Danmark A/S
BankdataAgil coach til forandringsledelse, continuous improvement og DevOps

Bankdata, Fredericia/Silkeborg

Her er din billet til indflydelse på en spændende og ambitiøs rejse i en af Danmarks mest anerkendte agile forretninger? Og kunne du tænke dig at sætte dit præg på, hvordan vi navigerer på vores rejse mod en DevOps-kultur?

Med et højt agilt modenhedsniveau er vi stolte over at sige, at vi går forrest i branchen. Her vil du ikke kun kunne bruge din erfaring men også nyde et højt læringsniveau og øget ansvar for, at vi fortsat excellerer.

Klik her og læs meget mere om jobbet.

BankdataTeknisk konsulent – vær med når vi skaber fremtidens IT-arbejdsplads

Bankdata, Fredericia

Er du klar til at kickstarte din karriere i en stilling, hvor du kan prøve kræfter med administration af cirka 14.000 Windows-arbejdspladser – og deltage i udviklingen af Modern Workplace-koncepter?

Som teknisk konsulent er du bindeleddet til systemejerne og ansvarlig for processen omkring bestilling, test og levering af applikationer til arbejdspladserne.

Det gør du ved at:

 • udarbejde og hjælpe med udarbejdelsen af pakkebeskrivelser til JN Data
 • teste og hjælpe med at teste pakkerne
 • koordinere udviklings-, test- og leveringsprocesser mellem JN Data, Bankdata og kunderne
BankdataSenior IT-ingeniør til udvikling af fremtidens IT-arbejdsplads

Bankdata, Fredericia

Kunne du tænke dig at gøre en forskel for hele 14.000 medarbejdere i den finansielle sektor gennem kreativ konceptudvikling og skarp problemløsning?

Du får en central rolle i udviklingen og implementeringen af IT-arbejdspladserne samt cloud-baserede løsninger og lignende. Som bindeled mellem kunderne, teamet og vores leverandør – JN Data – er du nemlig den, der sikrer, at vi skaber de rigtige løsninger, der stemmer overens med kundernes behov samt arbejdspladsens rammer og muligheder. For at lykkes, skal du bl.a.:

 • sætte dig ind i Bankdatas arbejdspladskoncept og kundernes behov
 • bringe input og sparring til JN Data omkring design og tilpasning af basissetuppet samt klientindstillinger
 • deltage i implementering af løsninger samt fejlsøgning og teknisk tilpasning for at skabe størst driftsstabilitet og glade kunder
GreenHydrogen ApS
PLC-programmør til Green Hydrogen Systems A/S – fremtidens grønne energiløsninger

GreenHydrogen ApS, Kolding

Green Hydrogen Systems er klar til at erobre en position som en af verdens førende indenfor udvikling og produktion af elektrolyseanlæg, der anvender strøm fra vedvarende energi og vand til at fremstille grøn brint.

Du vil komme til at indgå i et team, der står for udvikling af vores elektrolyseanlæg. Her vil dine arbejdsområder tage udgangspunkt i den styringsmæssige del af anlægget med alsidige opgaver fordelt over de forskellige faser i udviklingsprocessen.

Du vil komme til at arbejde med:

 • Programmering af anlægsstyring (Beckhoff)
 • Udarbejdelse af funktionsbeskrivelser
 • Tilpasning af interface imellem elektrolyseanlæg og kunders øvrige udstyr
GreenHydrogen ApS
Profil Search Enterprise Systemspecialist – GIS og Location Intelligence-løsninger

People Company søger for Geoinfo A/S i Glostrup eller Kolding

System- og driftsservice - Kundesupport – Systemarkitektur - Projekter

People Company søger for Geoinfo A/S en udadvendt, erfaren og kundeorienteret Enterprise Systemspecialist til landets førende software-distributør og konsulentvirksomhed indenfor geografiske informationssystemer (GIS).

Du vil blive en del af System- og Driftsgruppen i konsulentafdelingen med arbejdssted i Glostrup eller Kolding. I en hverdag fyldt med masser af alsidige opgaver og til tider et højt tempo, er der altid plads til et godt grin. En væsentlig arbejdsopgave bliver at deltage i leverancen af Geoinfos System- og Driftsservice, hvor kunder hjælpes med at drive og designe ArcGIS-platformen på kundens egen infrastruktur eller i eksempelvis Azure eller Amazon.

JKSVil du være EWIIs nye integrationsspecialist og Solution Architect?

JKS søger for EWII i Kolding

Vil du være med til at sikre EWIIs strategi om én digitalt integreret multiforsyning? Hos EWII går vi forrest i digitaliseringen og elektrificeringen af samfundet, og det betyder, at vi gerne vil have sammenhængende systemer og forretninger. Vi er en organisation i en spændende udvikling, og vi mangler dig, som skal være vores nye specialist i integrationer.

I jobbet som integrationsspecialist er det dig, der er eksperten, og du vil have ansvaret for at udvikle integrationer og API’er, ligesom du har overblikket som løsningsarkitekt.

Det er dig, der vælger, hvordan de enkelte løsninger skal bygges – primært med MS Azure som værktøjskasse (API Mgmt, Application Gateway, Logic Apps, Functions, Service Bus, Event Hub osv.). Drift og vedligehold af eksisterende integrationer vil også være dit ansvar.

Energinet
Teknisk stærk IT-arkitekt til client management-team

Energinet, Fredericia

Vi sætter ekstra fokus på client management-området, og du får en unik mulighed for at sætte dit præg på, hvordan vi fremover skal designe vores klientløsninger.

Energinet

Du får et stort medansvar for hele Energinets arkitektur omkring klientstyring, hvor der er fokus på den gode oplevelse for brugeren, samtidig med at det rette IT-sikkerhedsniveau opretholdes. Du bliver en del af et stærkt client management-team med stor teknisk viden – i et job, hvor du er med til at gøre en forskel.

Dit hovedansvar bliver at udarbejde roadmaps og definere aktiviteter, der understøtter Energinets strategi inden for client management. Du indgår i et tæt samspil med resten af afdelingen, som tæller både IT-supportere, elever, systemkonsulenter, IT-arkitekter og en Software Manager.

Energinet
Den Jyske Sparekasse
IT-konsulent med interesse for robotudvikling søges

Den Jyske Sparekasse, Grindsted

Vi søger nu en IT-konsulent med interesse i robotudvikling, der kan hjælpe os med fortsat optimering på området, så vi også i fremtiden kan levere de hurtigste og mest kvalificerede løsninger til vores kunder.

Baseret på ønsker fra de enkelte fagområder i sparekassen vil du deltage i udviklingen og vedligeholdelsen af robotter, der skaber et større overblik og hurtigere og mere kvalificerede løsninger til vores kunder. Vi benytter os af Kapow som platform.

Udover udviklingen af robotter vil jobbet også indeholde opsætning og administration af systemer fra BEC, udvikling og vedligeholdelse af blandt andet sparekassens intranet baseret på SharePoint samt sparekassens CEM-system baseret på Salesforce.

Den Jyske Sparekasse
Den Jyske Sparekasse
Selvkørende IT-konsulent med speciale i SharePoint og Salesforce søges

Den Jyske Sparekasse, Grindsted

Den Jyske Sparekasse ønsker at styrke samspillet mellem forretningen og IT og søger derfor en selvstændig IT-konsulent, der brænder for at gøre en forskel.

I jobbet som IT-konsulent vil du være centralt placeret med mange kontaktflader til både ledelsen og kolleger i hele organisationen. I samarbejde med dine 6 nærmeste kolleger i IT-afdelingen vil du få en stor andel i udviklingen og vedligeholdelsen af sparekassens CEM-system baseret på Salesforce.

Du vil deltage i vedligholdelsen af sparekassens intranet baseret på SharePoint samt medvirke i opgraderingen af SharePoint 2007 til SharePoint Online (O365). Dertil kommer andre opgaver med bl.a. dataudtræk og analyser i vores BI-systemer blandt andet til brug for ledelsen.

Den Jyske Sparekasse
Den Jyske Sparekasse
SAS- og BI-udvikler søges

Den Jyske Sparekasse, Grindsted

Leder du efter et job, hvor nye udfordringer og muligheder står i kø og ønsker du at være en del af et team, hvor medindflydelsen og sammenholdet er stort? Så er et job som SAS- og BI-udvikler i Den Jyske Sparekasse måske noget for dig.

Jobbet vil blandt andet bestå af dataudtræk og analyser til eksempelvis sparekassens ledelse via base SAS og Business Objects. Endvidere indeholder jobbet dannelse af udtræk til kampagner, direct-mails og generel rapportering, samt drift og vedligeholdelse af schedulerede SAS-jobs.

Hertil kommer ansvaret for drift og udvikling af sparekassens salgsrapportering baseret på SAS/SQL og Tableau. Alt sammen i tæt samarbejde med gode kolleger fra IT og fra resten af organisationen.

Den Jyske Sparekasse
Ørsted Markets & Bioenergy
Softwareudvikler

Ørsted Markets & Bioenergy, Skærbæk ved Fredericia

Forestil dig en fremtid, hvor du bringer vores software op på næste niveau.

I denne rolle vil du blive en vigtig del af udviklingen af IT-værktøjer til vores optimeringsmodeller, som blandt andet leverer data og information til vores Trading Floor, der handler el 24/7 på det danske og tyske marked. Du optimerer og vedligeholder i tæt kontakt med vores Trading Floor – det giver hurtig feedback og løbende sparring på dine løsninger.

Ørsted

I jobbet vil du:

 • designe og udvikle software til beslutningsstøtte
 • deltage i den daglige applikationsdrift
 • forestå løbende implementering af nye forretningsaftaler
Ørsted Markets & Bioenergy
Ørsted Group Functions
Security Cloud Architect Officer

Ørsted Group Functions, Gentofte, Skærbæk near Fredericia or Warsaw

Do you want to take up the challenge of securing our infrastructure?

Join us and become Security Cloud Architect Officer in Corporate Information Security where you’ll be responsible for our security architecture area. You’ll contribute to information security in the organisation, which means ensuring that the organisation’s architecture for cloud solutions is designed securely. You’ll also analyse and investigate architecture for cloud solutions and advise on holistic cloud solutions and security.

Ørsted

Ørsted is a global leader in offshore wind energy and ranked the world’s most sustainable energy company. To be a frontrunner, we invest significantly in employee development and from the moment you join us, we’ll support your personal and professional growth.

Ørsted Group Functions
Sikkerhedsstyrelsen
Samarbejdsstærk dataudvikler

Sikkerhedsstyrelsen, Esbjerg

Vil du være med til at udnytte de muligheder, teknologier som machine learning og computer vision giver? Og vil du hjælpe til med at optimere processer og arbejdsgange i samspil med automatisering? Så er du måske vores nye kollega i Datamanagement.

Vi søger en medarbejder til at træde ind i en rolle som dataudvikler, og dermed bidrage til at udvikle fremtidens datalandskab i Sikkerhedsstyrelsen.

Du vil bidrage til at sikre en solid, struktureret og ensartet tilgang til proces- og datagovernance i styrelsen, samtidig hjælper du forretningen med at løse konkrete problemer ved at implementere nye digitale løsninger og teknologier i driften.

Vi udvikler løbende vores kompetencer og i den forbindelse er det vigtigt at sikre sammenhæng mellem systemer, struktur og fremtidens teknologier. Der er rig mulighed for alsidighed i de opgaver du får, og du kan udvikle dig i flere retninger.

RelateIT A/S
Vil du være vores nye SOFTWAREUDVIKLER?

RelateIT A/S, Kolding

Er ord som digital transformation, den nyeste teknologi og innovationsprojekter noget, der giver dig julelys i øjnene? Så er du måske vores nye softwareudvikler. Vi har travlt hos RelateIT og søger derfor en erfaren softwareudvikler. Du bliver en del af et ungt team, som primært arbejder på nye, spændende projekter, hvor målet er innovation og optimering af arbejdsprocesserne hos vores kunder.

Du kommer til at arbejde med

 • Digitalisering af arbejdsprocesser
 • Udvikling af kundespecifikke digitale løsninger
 • E-commerceløsninger
 • Design af arkitektur/infrastruktur
RelateIT A/S
CRH Concrete A/S
Softwareudvikler – vil du være med til at implementere Revit hos markedsledende producent af betonelementer?

CRH Concrete A/S, Tilst eller Brørup

CRH Concrete A/S

Trives du med selvstændige og udviklende opgaver og kunne du tænke dig at være en del af BIM-teamet hos Danmarks førende leverandør af betonelementer og byggesystemer?

I denne stilling arbejder du tæt sammen med dine 5 kompetente IT specialistkolleger og vores projekteringsafdelinger, når I udvikler og implementerer i Revit på vores 8 tegnestuer. Du er tovholder på automatisering af tegneprogrammer og projekteringsværktøjer. Resten af afdelingen er uddannet indenfor byggeri, det vil derfor være dig, der har ansvaret for, at vi benytter de bedste teknikker og strukturer i vores fælles programmer” udtaler BIM Manager Tobias Koppel.

Ib Laursen ApS
Webmaster til nordisk brugskunst

Ib Laursen ApS, Ribe

Vil du bruge dine evner på at skabe de rette omgivelser for vores produkter? Og vil du have glade og imødekommende kolleger i en familiejet virksomhed?

Siden 1971 har vi designet og forhandlet brugskunst til forhandlere i hele verden. Med fodfæste i den nordiske designtradition har vi skabt et brand, der er populært på tværs af landegrænser, primært i Europa.

Dine arbejdsopgaver er inddelt i 3 områder: Vedligeholdelse og løbende opdatering, optimering og videreudvikling af website/shop via CMS- og Magento-system, optimering og videreudvikling af website/shop, herunder planlægning og projektledelse af opgaver, samt kontakt til eksterne partnere. Websupport internt og eksternt til vore kunder, samt analyse og rapportering af online-resultater.

Ib Laursen ApS
Energinet
Data Engineers til Energinets dataplatform

Energinet, Fredericia

Vi har rigtig travlt med at bringe vores data i spil for vores mange digitaliseringsinitiver, så vi kan lykkes med den grønne omstilling.

Energinet

Derfor søger vi nu to Data Engineers med passion for data og softwareudvikling, som vil være med til at udvikle nye dataintegrationer på vores nyudviklede dataplatform, baseret på Azure Cloud Services, samt på vores CKAN-baserede OpenData-løsning, Energidataservice.

Du bliver en del af afdelingen IT BI og Dataleverancer, hvor du får fagligt stærke kolleger, der brænder for cloud-arkitektur, softwareudvikling, rapportering og dataløsninger. Samtidig bliver du en del af et agilt, tværgående team i vores SAFe-setup. Her kommer du sammen med kolleger fra forretningen til at skabe dataløsninger med fokus på optimering af el- og gassystemet.

Energinet
Danfoss A/SFrontend Engineer (ID: 13208)

Danfoss A/S, Vejle or Kolding

Using the newest technologies, Danfoss is developing a world-class cloud monitoring system for district energy, and we seek a strong Software Developer to join our diverse team.

We use modern technologies like Node.js, React, Azure, Kubernetes, InfluxDB, MongoDB and Various 3rd party services to develop software for Danfoss' district energy cloud solution, offering great value to our customers. You will utilize your web development experience in building world class UX as you focus on UI and UX development and you are not afraid of making changes in the backend.

If you accept the challenge, your main responsibilities for this position include, but are not limited to, the following.

 • Developing a new cloud solution
 • Collaborating across all stages of product development
 • Supporting product management (technical aspect) and system integrators